Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 23 מאי 2018, 13:05

bozeman כתב:מתברר שהשלט לבעלי מוגבלויות הוא בעל "אבא" ישראלי

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... l#autoplay

האיש שעומד מאחורי הפרויקט הוא הישראלי ירון גליצקי, שהחל את דרכו בקמפוס מיקרוסופט שברדמונד כמוביל של טכנולוגיית "קינקט" על שלל גרסאותיה, ומנהל בשנים האחרונות את חטיבת מוצרי החומרה של אקס-בוקס. לדבריו, זו הפעם הראשונה שתהליך שלם של בניית מוצר חומרה נעשה סביב ההנגשה. "יש היום משפחה של בקרים לאקס-בוקס", הוא אומר, "השלט הבסיסי, שלט בהתאמה אישית ושלט העלית, ומבחינתי השלט האדפטיבי הוא חבר חדש במשפחה".

וגם:
תהליך הפיתוח נעשה כמובן בקמפוס של החברה בארצות-הברית, אבל לא מוכרחים ללכת רחוק. גם לנו יש צבא, ולצערנו - יש גם פצועים. המקום שבו גליצקי נפגש עם הנושא באופן אישי, אי אז בשלהי שנת 2015, הוליד תשוקה גדולה למוצר שהוכרז עכשיו. "הייתי כאן בביקור בארץ", נזכר גליצקי, "וקראתי מוסף סיכום שנה בעיתון שבו בוחרים את אנשי השנה. חנוך דאום כתב על זיו שילון (שנפצע ב-2012 במהלך פעילות מבצעית בעזה ואיבד את ידו - ה.ב.), שעבר תהליך שיקום ארוך וקשה אחרי הפציעה, ובסוף הכתבה זיו מבקש: 'אם יש מישהו מאקס-בוקס בקהל, אני חייב לחזור לשחק ואני צריך שתעזרו לי עם זה'. יצרתי איתו קשר בפייסבוק ודיברנו כמה פעמים, ניסיתי להבין ממנו מה הקשיים, ואיכשהו הקשר התפוגג עם הזמן אבל בשבילי זה הספיק כדי לעשות את השינוי".

"למה רק עכשיו?", ישאלו הציניקנים. מבחינת גליצקי, הכוכבים התיישרו עבור הפרויקט הזה: "המוצר התחיל מלמטה, מהאקתון שעשינו בחברה, שבו המנצחים יכולים להציג את הפיתוח שלהם להנהלה הבכירה. אז ב-2015 הצוות שלי הגיע עם אב-טיפוס, שלא נראה בכלל כמו המוצר הסופי אבל נתן פתרון דומה לשחקנים בעלי מוגבלויות. הם כמובן לא זכו, ובשנה הבאה כבר נוספו עוד אנשים, וזה כבר לא היה רק מהנדסי אלקטרוניקה ומכונות, כבר נוספו מתכנני מוצר, הפרויקט כבר צבר תאוצה אבל זה עדיין עבד כמו סטארט-אפ. אנשים שבאים על חשבון זמנם החופשי, יוצרים קשרים עם ארגונים ומנסים לעבוד על הפתרון הכי טוב, עד שבסוף הוחלט להפוך את זה למוצר ממש. במקביל, הדחיפה של סאטיה (נאדלה, מנכ"ל מיקרוסופט - ה.ב.) והשינוי התרבותי שהוא מביא לארגון הם מאוד משמעותיים בתהליך הזה".

הו לא, הוא ציין שם שההשראה שלו הייתה חייל ישראלי שנפצע... ברגע שזה יתגלה - יאשימו את מיקרוסופט בתמיכה בחיילי הטרור הציונים בשביל שקל'ז!!!
THE GOYIM KNOW, SHUT IT DOWN!

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 מאי 2018, 19:13

באיחור אופנתי למיקרוסופט

תמונה
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 מאי 2018, 22:08

bozeman כתב:באיחור אופנתי למיקרוסופט

תמונה

בינוני מאוד

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 יוני 2018, 21:58

אקסקלוסיביים חדשים עדיין אין,אבל תמיכה באלקסה וגוגל אססיטנט כנראה בדרך :)
https://www.windowscentral.com/amazon-a ... g-xbox-one

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2018, 01:09

כשמסתכלים על הרשימה, אפשר לראות שתוך שנה וחצי מיקרוסופט הביאו את רוב הספריה שמשנה משהו מה-360, איזה יופי. אני מקווה שהם החתימו את המפיצות על חוזה כזה שבדור הבא המשחקים ישר יגיעו לקונסולה ב-day one וכך גם כל המשחקי ONE.
https://nerdhaunt.com/2018/06/all-xbox- ... 8-889.html
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2018, 10:37

יש מצב ש-GitHub לא הייתה הרכישה היחידה של MS בתקופה האחרונה..יש שמועות שהם רכשו את Playground Games- כרגיל,יוזר ב-ResetEra מצא שבחור בשם Keith Dolliver קיבל מושב בדירקטוריון של המפתחת ומסתבר שלבחור היה תפקיד דומה גם ב-Linkedln,Lionhead ו-RARE...מזהים את הדפוס? כנראה שזה האיש ש-MS שלחו מטעמם לבדוק את החברה וההתנהלות שלה מבפנים והוא אחראי על המיזוג של המפתחת אל MS. יש עוד כמה יוזרים שנחשבים מהימנים בEra שאישרו בדרכם הקריפטית את הפרטים.
עכשיו באמת אי אפשר להגיד ש-MS לא רצינית בכוונות שלה לגבי צד א'- קודם הסטודיו הרציני שהם כנראה מרימים בסנטה מוניקה שגם כך מאכלסת חלק לא קטן מהמפתחות הכי טובות בתעשייה לדעתי,כך שהם יוכלו למשוך כוח אדם איכותי יותר בקלות למה שהם לא עושים שם,האקסטרה זמן שהם נותנים ל-343 וthe coalition לעבוד על גירס והיילו ועכשיו הרכישה הזו של המפתחת המצויינת הזו,שלמעשה נותנת ל-MS שני סטודיואים חדשים -הסטודיו שעובד על סדרת Horizon והסטודיו החדש שעובד על הריבוט של פייבל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2018, 11:46

אז בגלל שמועה אי אפשר להגיד את זה יותר? :)
קודם שנראה מה הפרוייקטים האלה שווים, ומתי הם יצאו... באותה מידה שיכול להיות שהם עובדים על אנצ'רטד-קילר, אולי ייצא להם עוד קראקדאון 3 שייצא עוד 6 שנים וגם אז לא יהיה בטח משהו. בא נראה כמה חופש יצירתי יאפשרו להם, כמה הצוות יחזיק מעמד ולא יעבור הרבה שינויים לרעה וכו' וכו'... חובת ההוכחה עליהם, עד אז בהחלט אפשר לטעון את זה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2018, 11:51

פייבל הוא כבר כמעט עובדה,המון מקורות אישרו שזה מה שהם עובדים עליו- 99% גם ה-job listing באתר שלהם מעידים על כך שמדובר ב-RPG ולא באיזה אנצ'רטד קילר,שאני מניח שדווקא PD יותר מתאים לעניין. לגבי הורייזון,אני לא יודע אם שיחקת,אבל החבר'ה האלה לא יודעים לפשל עם הסדרה הזו ואושר כבר שנראה את הורייזון 4 ב-E3 ואני מוכן להמר שהוא יהיה אפילו יותר מוצלח מ-3,שבלי צל של ספק הרייסר הכי טוב שיצא בדור הזה. זה מהלך מעולה של MS,זו מפתחת עם קבלות ורקורד מאוד מרשים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2018, 12:39

זאת בהחלט רכישה טובה. אני לא בטוח שהסטודיו של גירס מקבל את הזמן, הרי גירס יצא רק לפני שנה וחצי ולך תדע מתי יצא ההמשך. מה שבטוח, אם הם רוצים שהקואליציה תעשה עוד משחק גירס ולא IP חדש, הם צריכים לתת להם את הזמן והתקציב בכדי לעשות משהו שמרגיש רענן. אני יודע שהקואליציה אמרו שהם רצו בגירס 4 לנעול את הגיימפליי וההרגשה של גירס, להוכיח שהם יכולים לעשות משחק גירס, ורק אז להתפרע עם חדשנות ורענון במשחק החמישי. אני מקווה שמיקרוסופט יתנו להם את האמצעים לעשות את זה, אפילו אם זה אומר שגירס 5 יהיה משחק דור הבא. הדור הזה אבוד בשבילם ממילא, אני חושב שהם צריכים לבנות מהר צד א' נורמאלי ולהתחיל להתרכז ב-2021.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2018, 13:05

כן, לגבי הורייזון אני בטוח שהם יוציאו עוד הורייזון מצויין, אבל אנחנו לא יודעים אם הם יודעים לעשות משחקים ממש טובים שהם לא מירוצים... למרות שאני מאמין שכן, הם צריכים להוכיח את זה קודם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2018, 13:33

DrKeo כתב:זאת בהחלט רכישה טובה. אני לא בטוח שהסטודיו של גירס מקבל את הזמן, הרי גירס יצא רק לפני שנה וחצי ולך תדע מתי יצא ההמשך. מה שבטוח, אם הם רוצים שהקואליציה תעשה עוד משחק גירס ולא IP חדש, הם צריכים לתת להם את הזמן והתקציב בכדי לעשות משהו שמרגיש רענן. אני יודע שהקואליציה אמרו שהם רצו בגירס 4 לנעול את הגיימפליי וההרגשה של גירס, להוכיח שהם יכולים לעשות משחק גירס, ורק אז להתפרע עם חדשנות ורענון במשחק החמישי. אני מקווה שמיקרוסופט יתנו להם את האמצעים לעשות את זה, אפילו אם זה אומר שגירס 5 יהיה משחק דור הבא. הדור הזה אבוד בשבילם ממילא, אני חושב שהם צריכים לבנות מהר צד א' נורמאלי ולהתחיל להתרכז ב-2021.

אני אומר יותר זמן לגירס,כי אם היילו 6 הוא משחק של סוף 2019,ולפי כל הסימנים זה המצב,אני לא רואה אותם משחררים את גירס 5 בחלון הזמן של היילו 6 ואולי ייתנו לגירס 5 עוד זמן לנשום עד השחרור בסוף 2020 אולי כתוצאה מהפקת הלקחים מהפיתוח של היילו 5 ואם הייתי צריך לנחש גירס 5 יהיה המשחק הגדול האחרון של ה-One רגע לפני ש-MS ישחררו את היורשת להתחרות בפס5 של אותה שנה,כי אין פשוט אין סיכוי שהם יתנו לסוני להישאר לבד בשוק שנה לא מאמין לזה לרגע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2018, 14:05

אני גם לא רואה סיבה למה היילו לא יכול להיות כותר אוגוסט וגירס נובמבר. אולי הם נותנים להם הרבה זמן, אולי לא. אי אפשר באמת לדעת. אני מקווה שהם נותנים להם לעבוד עד 2020 ואפילו 2021, תחילת הדור החדש, כדי שיעשו משהו באמת גדול וחדש.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2018, 14:10

אני לא חושב שיש סיכוי ולו הכי קטן שהיילו 6 הוא משחק של הדור הבא- הם עובדים על הדבר הזה עוד מלפני השחרור של 5 ולשגר כותר כזה לuser base אפסי תהיה התאבדות מוחלטת. אני גם לא חושב שגירס 5 הוא משחק דור הבא,זמני הפיתוח פשוט לא מסתדרים. PD ופייבל ומה שהחבר'ה בסנטה מוניקה הולכים לעבוד עליו,כמעט בוודאות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2018, 14:19

אני גם לא רואה את היילו הבא קופץ דור. יש להם כרגע איזה 30 מליון יחידות בשוק, לא? אז מה ההגיון בלוותר על קהל היעד הזה, ולהגיע לדור הבא עם "הצהרה" שכל מה שהם יקבלו גם בדור הבא יהיה אולי רק משחק היילו אחד. כנ"ל גירס. הרבה יותר סביר להניח ש"ילכו על בטוח" ויוציאו אותו גם שנה לפני הדור הבא וגם כמשחק השקה למכשיר הבא, עם שדרוגים. הם לא במצב של סוני, הם לא יכולים להרשות לעצמם לסיים את הדור הזה עם גירס אחד והיילו אחד... זה יהיה אסון.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2018, 14:29

אני לא חושב שהמציאות היום תאפשר להם לעשות BOTW ולשחרר שתי גרסאות שונות למכירה,אם כבר,היות ו-BC היא עניין וודאי לדור הבא ממיקרוסופט,הם ישחררו את גירס 5 ל-One עם שיפורים ל-One X ושיפורים מעל זה לדור הבא,אבל אני חושב שאפילו זה לא סביר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2018, 14:36

הא? מי אמר 2 גרסאות? לא בטוח שהבנתי אותך...
אמרתי שישחררו ב-2019 את 2 המשחקים (או אפילו ב-2020 אחד מהם), ואז שוב בסוף 2020 או תחילת 2021 לדור הבא עם מעט שיפורים, כמו שיעשו גם ככה לרוב המשחקים שיצאו ב-2019 והלאה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2018, 14:38

Uncle Pey'j כתב:אני לא חושב שיש סיכוי ולו הכי קטן שהיילו 6 הוא משחק של הדור הבא- הם עובדים על הדבר הזה עוד מלפני השחרור של 5 ולשגר כותר כזה לuser base אפסי תהיה התאבדות מוחלטת. אני גם לא חושב שגירס 5 הוא משחק דור הבא,זמני הפיתוח פשוט לא מסתדרים. PD ופייבל ומה שהחבר'ה בסנטה מוניקה הולכים לעבוד עליו,כמעט בוודאות.

לא אמרתי שהיילו כותר דור הבא, עובדים עליו מ-2015, ברור שהוא לדור הזה. דברתי על גירס, משחק שצריך תכנון עמוק מחדש ובשיגור של הדור החדש הוא יהיה 4 שנים בפיתוח. הם בכיף יכולים לקבל מעגל פיתוח של 4.5 שנים ולשגר אותו ב-Q1 או Q2 של 2021, כשהיורשת של הONE תהיה בת חצי שנה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 05 יוני 2018, 15:50

אגב - הכריזו ירידת מחיר של XBOX ב-50$ לקראת E3
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2018, 16:25

גם לוואן וגם לאקס?
קבוע?

אם כן זה ממש גדול. וטיפה חבל שלא חיכו לe3 אבל עדיין...

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 05 יוני 2018, 19:52

תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2018, 20:49

אה, כתוב בין ה-10 ל-23 ביוני

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2018, 20:51

זו בהחלט ירידת מחיר זמנית-זה היה מהלך שמסוקר הרבה יותר אם זה היה אחרת ואולי אפילו מוכרז במסיבת עיתונאים עצמה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 06 יוני 2018, 10:33

אני מאמין שזה יהפוך קבוע, או לפחות למבצעים כמעט קבועים
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יוני 2018, 10:51

אמונה זה כבר נושא אחר :)
הם בטוח יורידו מחיר באופן קבוע, אבל אני מנחש שזה יקרה רק בחגים או אפילו רק בשנה הבאה, ואולי תהיה ירידה משמעותית יותר, של 100 דולר.

כרגע זה בגדר מבצע לכבוד E3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2018, 09:41

קראקדאון 3 נדחה רשמית ל2019. אני מזכיר שהוא הוכרז בe3 2014, חמש שנים לפני השחרור שלו, אם הוא ישוחרר באמת ב2019. לפחות זה כן מקרה שבו מיקרוסופט נותנים למפתחת את הזמן שהם צריכים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 33 אורחים