bozeman כתב:מתברר שהשלט לבעלי מוגבלויות הוא בעל "אבא" ישראלי
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... l#autoplay
האיש שעומד מאחורי הפרויקט הוא הישראלי ירון גליצקי, שהחל את דרכו בקמפוס מיקרוסופט שברדמונד כמוביל של טכנולוגיית "קינקט" על שלל גרסאותיה, ומנהל בשנים האחרונות את חטיבת מוצרי החומרה של אקס-בוקס. לדבריו, זו הפעם הראשונה שתהליך שלם של בניית מוצר חומרה נעשה סביב ההנגשה. "יש היום משפחה של בקרים לאקס-בוקס", הוא אומר, "השלט הבסיסי, שלט בהתאמה אישית ושלט העלית, ומבחינתי השלט האדפטיבי הוא חבר חדש במשפחה".
וגם:
תהליך הפיתוח נעשה כמובן בקמפוס של החברה בארצות-הברית, אבל לא מוכרחים ללכת רחוק. גם לנו יש צבא, ולצערנו - יש גם פצועים. המקום שבו גליצקי נפגש עם הנושא באופן אישי, אי אז בשלהי שנת 2015, הוליד תשוקה גדולה למוצר שהוכרז עכשיו. "הייתי כאן בביקור בארץ", נזכר גליצקי, "וקראתי מוסף סיכום שנה בעיתון שבו בוחרים את אנשי השנה. חנוך דאום כתב על זיו שילון (שנפצע ב-2012 במהלך פעילות מבצעית בעזה ואיבד את ידו - ה.ב.), שעבר תהליך שיקום ארוך וקשה אחרי הפציעה, ובסוף הכתבה זיו מבקש: 'אם יש מישהו מאקס-בוקס בקהל, אני חייב לחזור לשחק ואני צריך שתעזרו לי עם זה'. יצרתי איתו קשר בפייסבוק ודיברנו כמה פעמים, ניסיתי להבין ממנו מה הקשיים, ואיכשהו הקשר התפוגג עם הזמן אבל בשבילי זה הספיק כדי לעשות את השינוי".
"למה רק עכשיו?", ישאלו הציניקנים. מבחינת גליצקי, הכוכבים התיישרו עבור הפרויקט הזה: "המוצר התחיל מלמטה, מהאקתון שעשינו בחברה, שבו המנצחים יכולים להציג את הפיתוח שלהם להנהלה הבכירה. אז ב-2015 הצוות שלי הגיע עם אב-טיפוס, שלא נראה בכלל כמו המוצר הסופי אבל נתן פתרון דומה לשחקנים בעלי מוגבלויות. הם כמובן לא זכו, ובשנה הבאה כבר נוספו עוד אנשים, וזה כבר לא היה רק מהנדסי אלקטרוניקה ומכונות, כבר נוספו מתכנני מוצר, הפרויקט כבר צבר תאוצה אבל זה עדיין עבד כמו סטארט-אפ. אנשים שבאים על חשבון זמנם החופשי, יוצרים קשרים עם ארגונים ומנסים לעבוד על הפתרון הכי טוב, עד שבסוף הוחלט להפוך את זה למוצר ממש. במקביל, הדחיפה של סאטיה (נאדלה, מנכ"ל מיקרוסופט - ה.ב.) והשינוי התרבותי שהוא מביא לארגון הם מאוד משמעותיים בתהליך הזה".
הו לא, הוא ציין שם שההשראה שלו הייתה חייל ישראלי שנפצע... ברגע שזה יתגלה - יאשימו את מיקרוסופט בתמיכה בחיילי הטרור הציונים בשביל שקל'ז!!!
THE GOYIM KNOW, SHUT IT DOWN!