נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי swym » 11 ספטמבר 2016, 08:08

erezronen כתב:אני חושב שאם היה סיכוי לאיזה רימאסטר ל-RDR הוא נגוז כשהוא נכנס לתוכנית ה-backward compatible של ה-Xbox One. קשה לי ממש לראות את Take Two מאשרת כזה דבר אם היו לה תוכניות להוציא את המשחק מחדש (ע"ע ביושוק למשל).

בינתיים עבר שבוע בלי הכרזה, אבל אני לא בטוח כל כך לגבי הנקודה הזו. קודם כל כי הובטח כבר די ממזמן שביושוק יגיע בעתיד לתוכנית הBC (לא יודע אם זה מתעכב מסיבות טכניות או מסחריות), אבל במקביל כבר ראינו גם מקרים שבהם משחק יצא ברימייק ובBC במקביל (saints row IV ו-Gears of War למשל).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2016, 13:02

swym כתב:
erezronen כתב:אני חושב שאם היה סיכוי לאיזה רימאסטר ל-RDR הוא נגוז כשהוא נכנס לתוכנית ה-backward compatible של ה-Xbox One. קשה לי ממש לראות את Take Two מאשרת כזה דבר אם היו לה תוכניות להוציא את המשחק מחדש (ע"ע ביושוק למשל).

בינתיים עבר שבוע בלי הכרזה, אבל אני לא בטוח כל כך לגבי הנקודה הזו. קודם כל כי הובטח כבר די ממזמן שביושוק יגיע בעתיד לתוכנית הBC (לא יודע אם זה מתעכב מסיבות טכניות או מסחריות), אבל במקביל כבר ראינו גם מקרים שבהם משחק יצא ברימייק ובBC במקביל (saints row IV ו-Gears of War למשל).

הם לא אמרו בעבר שכל מה שצריך לעשות זה לקמפל מחדש החבילה וזהו? אם זה המצב אז קשה לי להאמין שיש קשיים טכנים, על פי מיקרוסופט זה הכל שיט משפטי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 12 ספטמבר 2016, 12:01

DrKeo כתב:
swym כתב:

הם לא אמרו בעבר שכל מה שצריך לעשות זה לקמפל מחדש החבילה וזהו? אם זה המצב אז קשה לי להאמין שיש קשיים טכנים, על פי מיקרוסופט זה הכל שיט משפטי.

לקמפל מחדש את החבילה...
... ואז לקבל 112 הודעות compilation error שצריך לטפל בהן. אין לי מושג כמה מורכב זה בפועל, אבל אני די בטוח שזה לא תהליך אוטומטי לחלוטין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2016, 12:22

זכור לי שאהרון גרינברג טען בזמנו שזאת עבודה של בערך שעה וחצי של קימפול וזהו, אבל לך תדע, הוא יותר מברבר ופחות מתכנת.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 ספטמבר 2016, 13:25

אבל אולי זה המצב לרוב המשחקים, אבל עדיין יכולים להיות כמה ששינו מאוד את המנועים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2016, 14:35

לMSI יש "פתרון" לVR בלי חוטים... על הריצפה לפחות:
http://www.guru3d.com/news-story/msi-vr ... kpack.html

האמת שזה עיצוב מאוד יפה, וכולה 2.2 קילו... אבל זה סתם פתרון ביניים מעפן.
יהיה מצויין לכל מני ESCAPE ROOMS ואטרקציות שונות בתשלום, לעסקים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2016, 14:51

bozeman כתב:אבל אולי זה המצב לרוב המשחקים, אבל עדיין יכולים להיות כמה ששינו מאוד את המנועים.

להבנתי 100% מהמשחקים הם פשוט קמפול מחדש לאמולטור של ה-ONE, אפס עבודה. אולי יום אחד נשמע על בעיות או דברים שכאלה אבל לפחות אלה הסיפורים שיוצאים ממפתחים וממיקרוסופט עצמה נשמע שזה: אישור של המחלקה המשפטית (והעסקית כמובן) -> קימפול של שעה -> עולה לחנות של הONE. אבל כמובן שיש יוצאי דופן, כמו הסיפור של רפאבליק קומנדו והדולפין, אבל לפחות הציבור הרחב לא שמע עדין אותם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2016, 17:00

משתמש רוסי שכנראה עבד על Lord of The Clans שחרר את המשחק המלא לאינטרנט!
http://www.scrollsoflore.com/forums/sho ... ?p=1511626

מטורף, אני מת לשחק בו כבר 20 שנים, כשהייתי ילד הייתי רואה את הטריילר שלו בלופים!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ספטמבר 2016, 18:19

לכל מי שיש את ביושוק או ביושוק 2 בסטים, ב-15 לחודש יצטרף אליו בחינם עותק של הרימאסטר של המשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2016, 16:11

אפל עושה סקר על הסרת ה3.5 ממ גם במקבוקים. הם הולכים הארד קור על העתיד האלחוטי, רק חבל שהם שכחו להציג אלטרנטיבה ועל הדרך הצרכנים סובלים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 ספטמבר 2016, 16:19

מחשב בלי חיבור 3.5 זה כבר ממש מוגזם. מצטער, לא תשכנעו אותי אחרת. עוד אולי איכשהו אפשר להסתדר עם אוזניות BT ביומיום בדרכים/עבודה. אבל מערכות רמקולים איכותיות על BT הן דבר מאוד לא זול ועם בעיות מעצבנות כיום.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 ספטמבר 2016, 16:55

הם גם יכולים להוריד את המקלדת ולהחליף אותה בחיישן ליקוקים.
זה הרי לא ישנה כלום - הקהל שלהם ימשיך לקנות כל זמן שזה ישאר מבריק ואלגנטי.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 18 ספטמבר 2016, 02:09

קריאה מומלצת: http://www.gadgety.co.il/166423/apple-lightning-error/

כמה חבל שאפל הולכת להרוויח בוכטות בעקבות הסרת החיבור ושרוב החברות בשוק יחקו אותה מהסיבה הפשוטה שזה רווחי להן.
טפיי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2016, 02:42

אגב, כבר רצות שמועות גלקסי 8 בלי כניסת אוזניות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 ספטמבר 2016, 10:00

DrKeo כתב:אגב, כבר רצות שמועות גלקסי 8 בלי כניסת אוזניות.

כבר יצאו כמה וכמה מכשירי אנדרואיד עם חיבור USB C בלבד, לא?
זו כנראה הולכת להיות מגמה שהולכת ומתחזקת עכשיו שאפל גם נכנסה לעניין (כמו בהמון דברים אחרים שהיא עושה בתור מובילת שוק). יהיו פה שם גם כמה פרסומות שיזכירו את זה וישימו את החיבור במרכז, אבל שני דגמים לאחר מכן, כנראה שגם אותן חברות יעלימו את החיבור.
אבל אני ממש לא רואה איך כל חברה שהיא לא אפל הולכת להרוויח מזה שקל (הן לא יכולות למכור לחברות שמייצרות אוזניות את הזכות להשתמש בUSB C, למיטב ידיעתי).

נראה שהגענו לסוף החיים של החיבור. זה ממש לא נוח ומעצבן. אני מניח שזה ככה עם כל מעבר של פורמט. כמו שנתקעתי עם קלטות של סרטים שאין לי מה לעשות איתן, אנשים יתקעו עם אוזניות שאין להם מה לעשות איתן ובעוד כמה שנים ישכחו מזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 18 ספטמבר 2016, 10:19

שבועיים עד שעליאקספרס ימכרו לך מתאמים רלוונטיים ב5$...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2016, 12:30

Nucleus_Dawn כתב:

זו כנראה הולכת להיות מגמה שהולכת ומתחזקת עכשיו שאפל גם נכנסה לעניין (כמו בהמון דברים אחרים שהיא עושה בתור מובילת שוק). יהיו פה שם גם כמה פרסומות שיזכירו את זה וישימו את החיבור במרכז, אבל שני דגמים לאחר מכן, כנראה שגם אותן חברות יעלימו את החיבור.
אבל אני ממש לא רואה איך כל חברה שהיא לא אפל הולכת להרוויח מזה שקל (הן לא יכולות למכור לחברות שמייצרות אוזניות את הזכות להשתמש בUSB C, למיטב ידיעתי).

נראה שהגענו לסוף החיים של החיבור. זה ממש לא נוח ומעצבן. אני מניח שזה ככה עם כל מעבר של פורמט. כמו שנתקעתי עם קלטות של סרטים שאין לי מה לעשות איתן, אנשים יתקעו עם אוזניות שאין להם מה לעשות איתן ובעוד כמה שנים ישכחו מזה.

הבעיה העיקרית היא שעולם האוזניות האלחוטיות לא מרגיש בשל עדין וחיבור לייטניגנג זה אולי טוב ויפה באייפון אבל לא קיים במחשב שלי (בניגוד לUSB-C). מעבר לעולם אלחוטי זה נחמד אבל אפל לא מציעה אלטרנטיבה (אין טעינה אלחוטית והאייפון לא מגיע עם אוזניות אלחוטיות) כך שהלקחות נשארים תלויים באויר. אני מקווה שהמצב יהיה טוב יותר באייפון הבא כי כנראה אני אקנה אותו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 ספטמבר 2016, 13:28

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

הבעיה העיקרית היא שעולם האוזניות האלחוטיות לא מרגיש בשל עדין וחיבור לייטניגנג זה אולי טוב ויפה באייפון אבל לא קיים במחשב שלי (בניגוד לUSB-C). מעבר לעולם אלחוטי זה נחמד אבל אפל לא מציעה אלטרנטיבה (אין טעינה אלחוטית והאייפון לא מגיע עם אוזניות אלחוטיות) כך שהלקחות נשארים תלויים באויר. אני מקווה שהמצב יהיה טוב יותר באייפון הבא כי כנראה אני אקנה אותו.

אני מניח שהסטנדרט הבא יהיה USB C לרוב האוזניות וכל עוד אפל ממשיכים למכור טלפונים בכמויות פסיכיות, נראה גם אוזניות עם החיבור שלהם (ואולי אפילו ביקרות יותר איזו דרך להחליף את החיבור).
אני לא חושב שהתחליף יהיה אוזניות אלחוטיות. הוא יהיה אוזניות עם החיבורים החדשים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2016, 13:55

אבל זה בדיוק הקטע, אתה תקנה אוזניות עם חיבור ברק? ואם כן איך תחבר אותן למחשב? כל עוד הם על ברק (ומן הסתם הם לא יעזבו אותו) אז כל הקטע הזה של הסרת החיבור אוזניות מסריח.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ספטמבר 2016, 14:47

לי אישית ממש חבל שהם לא עברו לUSB-C... כאילו, למה לדחוף את זה עם הלפטופים אם אתם לא הולכים לכיוון הזה עד הסוף עם כל המכשירים? מהלך מטופש. אם כבר "מכריחים" אנשים לשדרג לחיבור חדש ולקנות כל מני מתאמים ואביזרים נלווים חדשים - אז שיהיה חיבור חדש כמו שצריך... עכשיו נהיה תקועים עם זה עד איזה 2020.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 ספטמבר 2016, 00:16

למבינים במפרטים - אפשר חוות דעת על המפרט הנ״לֹ?

http://www.plonter.co.il/priceoffer_sho ... ffer=85976

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2016, 01:07

InterAl כתב:למבינים במפרטים - אפשר חוות דעת על המפרט הנ״לֹ?

http://www.plonter.co.il/priceoffer_sho ... ffer=85976

בניה מצויינת לדעתי, מאוד מאוזן.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 ספטמבר 2016, 01:26

יאפ. נוטה להסכים. נראה מפרט מצויין והמחיר לא נוראי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2016, 01:37

פלונטר ממש זולים, השירות תחת.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 20 ספטמבר 2016, 10:30

מהדיון על האוזניות נראה שאינטר מקושר שם אז אני מניח שהוא זוכה לשירות אחר.
מעבר לזה, הייתי ממתין כמה שבועות לקאבי לייק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 24 אורחים