Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 יולי 2018, 15:11

החלק הכי מצחיק הוא שיש סיכוי לא רע שהמשחק יידחה שוב,כי איכשהו כל התעשייה התבייתה על ה-22 בפברואר שנה הבאה :D ואז הם כבר נכנסים למרץ וגם הוא חודש מאוד עמוס..בקיצור,לא אתפלא אם הוא יגיע באפריל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יולי 2018, 15:22

הכי טוב שיידחה כבר להשקה של הדור הבא, ושיהיה לו את הנזק שהובטח עם "הענן", רק שלא יהיה צריך שום ענן פיקטיבי בשביל זה בדור הבא

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 19 יולי 2018, 09:58

מיקרוסופט מבטיחה "חומרה חדשה ואביזרים לאקסבוקס בגיימסקום הקרוב" (all-new Xbox hardware and accessories)
https://www.engadget.com/2018/07/18/mic ... -gamescom/

מעניין מה זה אומר, שלט חדש וזהו? גירסה טובה יותר ל-X?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2018, 10:52

הם עדכנו את הבלוג, לא הולכת להיות חומרה חדשה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יולי 2018, 10:59

היה q&a עם חבר׳ה מ343 וכששאלו אותם אם יהיה בהיילו אינפנט מצב battle royal הם ענו:
I'll tell you right now, the only BR we're really interested in is Battle Rifle.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יולי 2018, 18:59

רמדי אומרים בריאיון ל Windowscentral שהתכנון היה לבנות את אלן וויק וקוואנטום ברייק כפרנצ׳ייזים לאורך זמן אבל מייקרוסופט לא מעוניינת בכך:

Remedy CEO Tero Virtala implied in the interview how the studio had intended to create a long-term franchise with both Quantum Break and Alan Wake, working hard to flesh out the characters, their backstories, and the worlds attached to them. The way Quantum Break is littered with easter eggs that call back to Alan Wake speaks to that fact. Virtala notes that Microsoft doesn't want to take either franchise "further."

את האמת קשה להאשים את מייקרוסופט אבל זו באמת סוגייה די סבוכה ובעייתית כי יש כאלו שיאמרו שכן צריך לתת צ׳אנס נוסף ושצריך לקחת סיכון מסויים בשביל לבנות פרנצ׳ייז חדש אבל מצד שני אפשר להבין למה יש חשש לקחת הימור שכזה אחרי שהמשחקים הראשונים בכל מותג לא הצליחו במיוחד.

העמדה שלי זה שכן היו צריכים לתת צ׳אנס נוסף לאלן וויק בדור הזה במיוחד שאפשר להגשים עכשיו את חזון העולם הפתוח שלו (וראינו עד כמה הז׳אנר הזה פופולרי כרגע), האווירה והמותג נראים לי מבטיחים מאוד כמשהו שאפשר לבנות עליו. את קוואנטום הם זרקו לפח די בצדק לעומת זאת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2018, 22:21

אם יש למיקרוסופט חצי שכל הם יממנו אלן ווייק 2 לסקארלט.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 יולי 2018, 23:34

אלאן וייק הוא אחד המשחקים הכי טובים של הדור ההוא, לטעמי (וכן, אני פאנבוי רמדי), והמשך בשבילו מתבקש לעזאזל עם מיקרוסופט האלה.. קוואנטום ברייק הוא פשוט הזדמנות מפוספסת בקטע אחר.. אם מסתכלים על קונטרול, שהוא משחק רמדי ראשון מזה שנים שלא מפותח לחליל של מיקרוסופט, אפשר לראות הרבה ממה שהיה בקוואנטום, אבל עם החתימה הייחודית של רמדי.

אני חושב שקוואנטום הוא משחק טוב מאוד, שהמון מערכי ההפקה שלו הלכו על להביא כוכבי סדרות גדולים, במקום לתת לרמדי לעשות את שלהם כמו שהם יודעים. ממש לא חושב שזה נכון ''לזרוק אותו לפח'', כי הוא בכלל לא משחק גרוע, והעולם, הדמויות וכל הקונספט, בהחלט מעניינים (אם מישהו רוצה לחוות סיפור מסע בזמן שאשכרה מסתדר והגיוני, ממליץ בחום לשחק בו - והיי, הוא סה''כ משהו כמו 8-10 שעות אם רצים על הסיפור, ומשהו כמו 14 אם משקיעים קצת יותר, וגם, אפשר למצוא אותו ממש בזול :P).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2018, 20:21

הללויה, חודש GWG טוב סופסוף. ל-ONE מקבלים את פורצה הורייזן 2 ו-for honor ודרך תמיכה לאחור מקבלים את אפיק מיקי 2 ואת dead space 3. אשכרה חודש שבו כל המשחקים ממש אחלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2018, 21:22

בעדכון חורף t10 יסירו את הלוט בוקסס מפורצה 7.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 יולי 2018, 13:49

Klayman כתב:אלאן וייק הוא אחד המשחקים הכי טובים של הדור ההוא, לטעמי (וכן, אני פאנבוי רמדי), והמשך בשבילו מתבקש לעזאזל עם מיקרוסופט האלה.. קוואנטום ברייק הוא פשוט הזדמנות מפוספסת בקטע אחר.. אם מסתכלים על קונטרול, שהוא משחק רמדי ראשון מזה שנים שלא מפותח לחליל של מיקרוסופט, אפשר לראות הרבה ממה שהיה בקוואנטום, אבל עם החתימה הייחודית של רמדי.

אני חושב שקוואנטום הוא משחק טוב מאוד, שהמון מערכי ההפקה שלו הלכו על להביא כוכבי סדרות גדולים, במקום לתת לרמדי לעשות את שלהם כמו שהם יודעים. ממש לא חושב שזה נכון ''לזרוק אותו לפח'', כי הוא בכלל לא משחק גרוע, והעולם, הדמויות וכל הקונספט, בהחלט מעניינים (אם מישהו רוצה לחוות סיפור מסע בזמן שאשכרה מסתדר והגיוני, ממליץ בחום לשחק בו - והיי, הוא סה''כ משהו כמו 8-10 שעות אם רצים על הסיפור, ומשהו כמו 14 אם משקיעים קצת יותר, וגם, אפשר למצוא אותו ממש בזול :P).

אלן וויק מבלי לשחק בו היה נראה לי תמיד מלא אווירה וקסם, הוא בכלל נראה מותג מעניין שיש מה לבנות ממנו סטייל מקס פיין.

קוואנטום נראה לפחות מבחוץ כמו משהו די ממבו ג׳מבו Sci fi דרג ז׳, גם אם כמשחק היה מבטיח (הגיימפליי היה נראה לי תמיד מעולה בטריילרים), העולם וכל הסיפור מסביב לא עשו רושם הכי טוב ומעניין. לא נראה לי שהיתה הרבה סקרנות כלפיו מהבחינה הזו. אני מרגיש שגם קונטרול סובל שוב מאותם המאפיינים ובגלל זה למרות שמדובר במשחק חדש של רמדי שנראה אחלה מבחינת הגיימפליי העולם לא בדיוק הגיב לדבר הזה בסערה.

הם היו צריכים לשנות כיוון מ ה Sci fi המשעמם הזה וחבל שהם בחרו אחרת. אני מקווה בכל זאת שהמשחק יהיה הצלחה כי באמת שמגיע להם ובכלל למשחקי סינגל שרמדי תצליח אבל וואלה לא אכחיש שקיוותי למשהו אחר מצידם.

DrKeo כתב:הללויה, חודש GWG טוב סופסוף. ל-ONE מקבלים את פורצה הורייזן 2 ו-for honor ודרך תמיכה לאחור מקבלים את אפיק מיקי 2 ואת dead space 3. אשכרה חודש שבו כל המשחקים ממש אחלה.

באמת חודש מעולה למרות שכלום ממנו לא מדבר אלי אישית.

מקווה לפלוס טוב החודש, נרשמתי מחדש לשירות כי היו לסוני כמה חודשים ממש טובים שגרמו לי לחשוב שיש עלייה ברורה וקבועה ברמה ושמעכשיו נקבל בכל חודש לפחות משחק AAA אחד גדול. לצערי השירות שוב סבל מירידה מאז עם כמה חודשים חלשים ובדיעבד זה כנראה לא היה חכם מצידי להרשם.

אה ודד ספייס 3 זה לא ההגדרה לאחלה :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 יולי 2018, 15:21

אחלה חודש,ואני ממליץ לכולם לנסות את הורייזון 2- הוא אחד הבלעדיים האחרונים שנשארו כלואים בקונסולה (באמת אקסקלוסיבי,אין גרסאת מחשב) והוא מעולה,אני לגמרי מעדיף את הsetting האירופאי שלו על פני אוסטרליה של 3 (שעדיין מאוד,מאוד אהבתי).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2018, 20:10

בלינג, בלי ששחקת בaw או qb עדין הצלחת לקלוע בול :)

ובנוגע לds3, כשכתבתי את ההודעה חשבתי שזה ds2 ואחרי שערכתי לא טרחתי לתקן את. אחלה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2018, 20:35

היום יצא העדכון הכי גדול שהיה עד היום לsea of thieves שנקרא cursed sails, אחת משתי ההרחבות החינמיות שמיקרוסופט הכריזה עליהן בe3. הוא מוסיף די הרבה דברים אבל הראשיים בינהם הם ספינות קטנות יותר ל-3 שחקנים במקום 4, יכולת להצתוות לצוותים אחרים ולעבוד יחד כדי לבצע משימות (יהיו סוגי משימות גדולות יותר עם פרסים גדולים יותר במיוחד לזה), עכשיו ספינות פיראטים של שלדים יסתובבו בימים וילחמו בך (כלומר בים זה כבר לא אך ורק pvp) ויש איי שלדים שאפשר לגלות במפה. העדכון מתחיל בסוג של קמפיין שירוץ רק כמה ימים ויביא פרסים ספציפים לקמפיין הזה שרק מי שישחק בו עכשיו יקבל. הקמפיין אמור להציג את כל הדברים החדשים לעולם בצורה טבעית יותר במקום שהם פשוט יופיעו ככה בעולם אחרי עדכון.

יש לי הרגשה שזה הולך להיות מהמשחקים האלה שמרגישים שונה לגמרי אחרי שהם שנה בשוק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 13:52

אתר ספרדי נסה לבדוק אם ניהו אי פעם יגיע לאקסבוקס, זאת ההתכתבות שלהם עם קואי. האמת שאני לא מצליח עד הסוף להבין מה בדיוק טיב ההסכם, אבל נראה שלסוני יש את כל הזכויות על עותקים פיזים של ניהו כך שפיזית הפרנצ'ייז לעולם לא יוכל להגיע לאקסבוקס כל עוד הם תחת חוזה אבל דיגיטלית, תחת תנאים מאוד מסויימים, הוא כנראה יוכל. זה גם מראה שהמשחק לא בלעדי לפלייסטיישן סתם ככה כי הוא יפני, הוא בלעדי כי הם תחת חוזה הפצה של סוני (וכמובן שההגיון מאחורי זה היא היפניות שלהם והעובדה שכנראה המשחק ממילא היה מוכר 90% על הפס4).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 אוגוסט 2018, 15:35

נשמע הגיוני,אחרי הכל המשחק כן זמין בסטים אם כי לא שמעתי כלום עדיין על גרסאת מחשב להמשך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 16:46

התחילו לצאת ביקורות על we happy few, שהוא הפרוייקט של החברה שמיקרוסופט רכשו והכריזו על כך בe3 האחרון...
התוצאה לא משהו לצערנו, בינתיים ממה שראיתי הציונים איפהשהו בין 50 ל-70... בואו נקווה שהרכישה של מיקרוסופט תתן להם כיוון טוב יותר במשחק הבא

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אוגוסט 2018, 19:41

אני לא הבנתי גם בזמן אמת את הרכישה הזו של מייקרוסופט, אולי הם רואים שם פוטנציאל מסויים אבל לדעתי קונים סטודיו שהוא מוכח ברמה מסויימת כמו המפתחת של פורצה.

אולי באמת יצליחו לקדם אותם אבל על פניו משפיטה שטחית של העניין זו לא היתה רכישה טובה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 20:52

שמע, הסגנון האמנותי והאווירה לא פחות מדהימים, אבל הגיימפליי meh... אם יצרפו לשם את האנשים הנכונים אולי יצליחו לתת להם בוסט

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2018, 22:49

פיל ספנסר אמר שהסיבה שהם קנו אותם היא שהוא ראה איך הצוות מקבל פידבאק מטסטרים ומישם את כל הפיתרונות הנכונים ומוכן לותר על אגו כדי לעשות את המשחק הכי טוב שהם יכולים. הם עשו 180 מעלות עם המשחק הזה לפני שנה וחצי, כנראה שהם לא הצליחו לגמרי להרים אותו בגלל הבלגן הזה אבל פיל ראה בהם משהו מיוחד.

אני יכול לראות אותם עושים ביושוק-like ממש טוב. נקווה שהם יגדילו צוות משמעותית ויקבלו ממיקרוסופט את החופש, התקציב והזמן הנדרשים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 אוגוסט 2018, 09:51

כנראה קנו אותם כי לא יכלו להשיג אולפן אחר. קנייה כדי להגיד שקנו והרחיבו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2018, 13:15

פחחחח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2018, 22:08

דום ורייג׳ הצטרפו לגיים פס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2018, 22:04

עוד חדשות טובות לsea of thieves. רייר הרחיבו את הצוות שעובד על המשחק ל4 תת צוותים כשכל אחד מהם עובד על הרחבה משלו למשחק שכוללת מכניקות משחק חדשות ותוכן חדש. עוד השנה אמורות לצאת 3 הרחבות נוספות שעדין לא הוכרזו אחרי שבספטמבר תצא ההרחבה השלישית והאחרונה שהוכרזה. כל צוות מקבל בין 3 ל-6 חודשים לפתח הרחבה והמטרה שלהם היא סביבות ה-8 הרחבות בשנה למשחק. כרגע עובדים על המשחק יותר אנשים מאשר שעבדו על הפיתוח שלו, כלומר יותר מ-250 אנשים. המטרה של רייר היא שכל 5-6 שבועות שחקנים יקבלו הרחבת תוכן חדשה כשעם כל שיגור שכזה יגיע קמפיין זמני שיהיה זמין שבועיים ויציג את התוכן החדש לעולם כך שאחרי שבועיים הקמפיין יעלם אבל התוכן ישאר.

ההרחבה הראשונה יצאה במאי וכללה מגאלדון והמון תוכן קוסמטי. ההרחבה השניה יצאה לפני שבועיים וכללה עוד סוגי קווסטים, ספינות קטנות ל3 חברי צוות וספינות שלדים שמסתובות בים (כלומר pve בים). השלישית יוצאת בספטמבר מרחיבה את המפה ומוסיפה אזור ולקאני עם הרי געש שנועד לשחקנים קצת יותר מתקדמים. עד סוף השנה יצאו שלוש הרחבות נוספות שעדין לא הוכרזו, בטח נשמע עליהן בגיימסקום. השיטה החדשה שלהם אומרת שעד שהמשחק יגיע לגיל שנה יהיו לו כבר 8-9 הרחבות. באמת חבל שלא פשוט דחו את השיגור בשנה, היה יכול להיות שיגור שונה לגמרי עם כל התוכן הזה.

בחדשות קצת פחות טובות, הגרסה המדורגת היחידה כרגע של we happy fee, גרסת הpc, עומדת כרגע על 65% בmc :/

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 אוגוסט 2018, 23:28

מאוד מאכזב,חשבתי שהמשחק יהיה מיוחד אבל כנראה שלמרות שהם ניסו להתנער מהגישה המוקדמת,הבסיס פשוט לא היה מוצלח מספיק.. אני תוהה אם זה ישפיע על הרכישה של הסטודיו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 36 אורחים