InterAl כתב:המספרים שהבאתי הם ל-2021, לא 2022. הפער גדל, אבל להשאיר 3.17 מיליארד על השולחן לחברה שעושה 200 מיליארד, זה חסר חשיבות. ושוב, אין שום רכישה אחרת שהם יכלו לעשות שהייתה מביאה אותם למספרים האלה.
InterAl כתב:הרווח של ea חצי מזה של אקטיוויז׳ן ב-FY22. רכישות חכמות של סטודיואים קטנים הם יוכלו לעשות תמיד, לא חושב שלמישהו יהיה איכפת אם מחר מיקרוסופט תקנה את רמדי.
InterAl כתב:רווח, מבחינת הכנסות הם כמו אקטיוויז׳ן ב-22 (אבל לא בשנים קודמות). אני באמת לא רואה משחק טוב יותר למיקרוסופט מאשר לקנות את אקטיוויז׳ן. קנייה של כמה מפיצות בינוניות במקום אחת גדולה זה לא באמת פחות מסוכן. גם רכישות כאלה הרגולטור יכל לסנדל. אני בטוח שהם עשו את הניתוח הזה לפני הרכישה טוב מאיתנו בהרבה.
glass man כתב:גם אם זה נכון שכולנו התחלנו יותר לשים לב למשחקים של סוני בזכות נוטי דוג וסנטה מוניקה, עדיין הם מצליחים כל שנתיים להוציא משחק קולנועי אפי עם עלילה סבירה+, שנראה לא מהעולם הזה גרפית, גם אם האיכות שלו היא 8 הטריילרים וההדגמות SOP שלו כבר מוכרות אותו.
בטסדה הולכים על להביא את המשחקי תפקידים הכי בומבסטים ופתוחים ומלאים בתוכן Ever וכמו שהאוורד אמר זה רק הולך לקחת יותר ויותר עם השנים במיוחד כשהם רוצים לתמוך שנים בכל משחק עם עוד תוכן.
אז זה קרב אבוד מראש שאני לא רואה את מייקרוסופט בחיים מנצחת אותו בעזרת בטסדה, אבל כן בעזרת COD.
Laskin כתב:העדכון הזה על ראצ׳ט (1.1 מליון) היה חודש אחרי שהוא יצא, אני מסכים שזה משונה שלא היה עדכון מאז אבל זה עדיין משחק שהרבה בטח רוכשים לילדים שלהם עם המכשיר… לא אתפלא אם הוא באיזור ה-3-4 מליון. אבל כן, הוא לא מתקרב לספיידרמן מן הסתם.
ולמיקרוסופט יש הרבה SP? יש כמה. נניח הצוות של גירס.
יש להם גם כי פוליפוני כמו MSFS ופורצה.
לדעתי פלייגראונד תהיה הראשונה להיות ה״סנטה מוניקה״ של מיקרוסופט. הלוואי. פייבל נראה מטורף.
DrKeo כתב:InterAl כתב:רווח, מבחינת הכנסות הם כמו אקטיוויז׳ן ב-22 (אבל לא בשנים קודמות). אני באמת לא רואה משחק טוב יותר למיקרוסופט מאשר לקנות את אקטיוויז׳ן. קנייה של כמה מפיצות בינוניות במקום אחת גדולה זה לא באמת פחות מסוכן. גם רכישות כאלה הרגולטור יכל לסנדל. אני בטוח שהם עשו את הניתוח הזה לפני הרכישה טוב מאיתנו בהרבה.
אבל דברנו על revenue אז למה רווח פתאום
אני לא יודע אם הרכישה של אקטיוויז'ן הוחלטה על בסיס סינדולים. לפי ספנסר ומסמכי המשפט הם בכלל קנו אותם בגלל שאקסבוקס רוצים דריסת רגל במובייל, לא בגלל COD (למרות שטכנית COD מובייל הוא המרוויח הכי גדול של אקטיוויז'ן). אני בספק אם מיקרוסופט הייתה מסונדלת אם היא הייתה רוכשת 4-5 חברות ב-15 מליארד סה"כ, זה לא רעש חוצה תעשיה כמו לקנות את המפיצה העצמאית הכי גדולה בשוק בסכום שזעזע את כל שוק ההון. כלומר CDPR, סגה, יוביסופט, רמדי ו-RAVIO יחדיו לא שוות 13 מליארד דולר והאפקט שהרכישה הזאת הייתה עושה על עסק הקונסולות של מיקרוסופט היה גדול משמעותית מאקטיוויז'ן לא בלעדית וכנראה משאיר את הדלת פתוחה לרכישה ענקית סטייל אקטיוויז'ן בעתיד, אולי אחת קצת יותר זולה כמו למשל T2 או EA.glass man כתב:גם אם זה נכון שכולנו התחלנו יותר לשים לב למשחקים של סוני בזכות נוטי דוג וסנטה מוניקה, עדיין הם מצליחים כל שנתיים להוציא משחק קולנועי אפי עם עלילה סבירה+, שנראה לא מהעולם הזה גרפית, גם אם האיכות שלו היא 8 הטריילרים וההדגמות SOP שלו כבר מוכרות אותו.
בטסדה הולכים על להביא את המשחקי תפקידים הכי בומבסטים ופתוחים ומלאים בתוכן Ever וכמו שהאוורד אמר זה רק הולך לקחת יותר ויותר עם השנים במיוחד כשהם רוצים לתמוך שנים בכל משחק עם עוד תוכן.
אז זה קרב אבוד מראש שאני לא רואה את מייקרוסופט בחיים מנצחת אותו בעזרת בטסדה, אבל כן בעזרת COD.
ראית את התצוגה האחרונה של מיקרוסופט? FS, HB2, פייבל, South of Midnight.. הם לגמרי מקיימים את מה שכתבת על GOT. אם סוני הייתה מכריזה על South of Midnight האינטרנט היה נמס, שלא נדבר על משחק שנראה כמו פייבל (בזמן שסוני מוציאה משחק שנראה כמו ספיידרמן 2). למיקרוסופט יש מליון "GOT" בדרך, אבל מה שהם צריכים זה "TLOU" כדי לבסס את עצמם בתור must buy.
InterAl כתב:למה לא? הכנסות הן פקטור ורווח לא? אם כבר להיפך, רווח חשוב יותר בחברות שהן לא חברות צמיחה כמו ea.
דריסת רגל במובייל, כן, אבל זה רק חלק מהעניין, הרי גם באנג׳י, סגה ו-IO היו על הרדאר. לגבי הסינדול, אני בספק שרכישה של 4-5 חברות בינונית בבת אחת הייתה מעוררת פחות רעש מאחת גדולה. כנראה שזאת ספקולציה שהיא מעבר למשהו שאני או אתה יכולים לבסס.
DrKeo כתב:InterAl כתב:למה לא? הכנסות הן פקטור ורווח לא? אם כבר להיפך, רווח חשוב יותר בחברות שהן לא חברות צמיחה כמו ea.
דריסת רגל במובייל, כן, אבל זה רק חלק מהעניין, הרי גם באנג׳י, סגה ו-IO היו על הרדאר. לגבי הסינדול, אני בספק שרכישה של 4-5 חברות בינונית בבת אחת הייתה מעוררת פחות רעש מאחת גדולה. כנראה שזאת ספקולציה שהיא מעבר למשהו שאני או אתה יכולים לבסס.
לא אמרתי בבת אחת. הרכישה של אקטיוויז'ן נגררת שנתיים (הרי היא לא תסתיים ב-2023 והיא התחילה בינואר 2022) ורכישה איטית של חברות יחסית קטנות כל מה חודשים כנראה שלא מרימה יותר מדי דגלים. הרי מיקרוסופט רכשה 7 חברות במשך שנתיים וקצת ואז בת'זדה שהיא בעלת ערך כפול לעומת חברות כדוגמת סגה או יוביסופט. אף רגולטור לא מצמץ מאוסף הרכישות הללו, אפילו לא היה ממש דיון מחוץ לפורומים של גיימינג. אבל זה בהחלט נכון שמדובר מציאות אלטרנטיבית ואף אחד מאיתנו לא יכול לנחש מה היה קורה בה.
גלאס, אתה סתם ממציא TIME LINE שבא לך בטוב ולא קשור לחיים. עד שפייבל יצא תראה כבר walkthrough מלא של משחק של סנטה מוניקה? מאיפה לך? ומה קשור בכלל משחק שיצא מול משחק שרק עושים לו טיזינג? בסוף זה היצע מול היצע, וכשהסטודיואים של שתי החברות יפעלו בצורה מלאה וסדורה אחד מול השני אז לפחות בקטגורית "לא TLOU או GOW" מיקרוסופט הולכת להיות סופר תחרותית אם לא טובה יותר כי יש לה יותר סטודיואים ברמה הזו והם גם סטודיואים הרבה יותר מעניינים (לפחות לדעתי).
glass man כתב:ניסיתי להראות שסוני כל שנתיים מראה לך איזה אקסקלוסיבי עם הדגמה מפוצצת שמעיפה לקאזואלים ולהארדוקרס את המוח עם גיימפלי אמיתי ושמייקרוסופט מראה טייזרים שלא ברור איך נראים המשחקים שלהם וזה כלל ההבדל בינהן.
אצל סוני, עוד לא נרגענו מהעובדה שקיבלנו את GOW 2018 כבר ראינו את GOT בתצוגה מטורפת.
דור הפס5 התחיל? תתעלם לרגע מזה שאלה משחקי קרוס ג'ן אבל ישר ראינו הוריזון 2 וישר ראינו את GOW רגנארוק.
אני לא מדבר על טעם אישי אני בטוח שאתה יכול לנחש שמבחינתי המשחקים של הצוות של הראשי של בטסדה לא רואים ממטר לא את סאקר פאנ'ץ ולא את גרילה ולא את אינסומאנייק ואפילו חס ושלום לא רואים את סנטה מוניקה... ורק נוטי דוג בשבילי שקולה אליהם אז מה? זה הטעם האישי שלנו.
גם אם כל ההיצע של האקסבוקס יותר מעניין אותך מ99% מהאקסקלוסיבים של סוני, אתה יכול להכחיש שהמשחקי 8 של סוני מוכרים כמו משחקי קילר אפ של 9?
אז נשאלת השאלה איפה סוני מצליחה שמייקרווספט נכשלת. אז אתה אומר "סוני בנתה לעצמה שם" סבבה מתי מייקרוסופט תבנה לעצמה שם עם משחקים שרק רואים מהם טיזרים וCGI בתצוגות ב2040?
סוני בנתה לעצמה שם כי כל שנתיים אתה רואה מהם איזה משחק קולנועי מפוצץ באיזו תצוגה והגיימפלי תמיד מלוטש תמיד מובן לקהל ותמיד נראה יותר טוב מהמוצר הסופי מבחינת כייף אבל הם יודעים למכור קונספט ואשליות ומייקרוסופט לא.
תראה לי אקסקלוסיבי של מייקרוסופט חוץ מTES6 שהדגמה שלו תוכל להעיף את הקהל באוויר באיזו תצוגה ועד שבטסדה מוציאים משחק מייקרוסופט מפסידים את התחרות.
InterAl כתב:הרכישה של בת׳סדה קיבלה אישור מהרגולטורים, הרכישה של הסטודיואים האחרים לא עניינה כי אלה דגי רקק. עוד כמה רכישות בסדר גודל של בת׳סדה בהחלט היו מרימות דגלים לדעתי.
Laskin כתב:יש להם מלא AAA...
אבל כן, לסוני יש AAA ברמת ליטוש גבוהה יותר, כרגע, גם במשחקי ה-8.0-8.5 שלהם.
אבל בא נראה, פייבל בהחלט ברמה הכי גבוהה שיש ממה שראינו, אני מנחש שגם גירס יהיה מטורף גרפית, יותר מהקודמים שהם עשו תחת מיקרוסופט.
Laskin כתב:הלבלייד משחק סופר מסילתי, מן הסתם רמת הפירוט שם יכולה להיות ממש מטורפת, גם בקודם אגב הייתה מעולה סה"כ...
קשה להשוות למשחקי עולם פתוח כמו ספיידרמן וGOT.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים