Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוגוסט 2018, 00:16

אני לא חושב. הם עשו משחק השרדות, סוג של רוגלייק, ואז הקהילה אמרה שהם בעצם רוצים ביושוק כי ה-20 דקות של העלילה והאוירה היו הקטע הכי טוב במשחק. אז הם היו צריכים לחשב מסלול מחדש ולבנות את כל המשחק כמעט מחדש תוך שנה וקצת, זה לא פשוט. פיל אמר שהוא קנה אותם כי הוא ראה איך הם לוקחים פידבאק ומישמים את זה במשחק שלהם. נראה ש-WHF לא באמת יצא כמו שהם רצו, אבל זה היה משחק שעשו עליו שינוי 180 מעלות. פיל מאמין בהם, הוא ידע בדיוק מה הוא מקבל מ-WHF לפני כמה חודשים כשהוא קנה אותם (ולמרות שההכרזה הגיעה ביוני, אנחנו יודעים שאין מצב שהיא קרתה לפני 2018 כך שהוא ראה את המשחק חודשים לשחרור שלו במקרה הגרוע).
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 אוגוסט 2018, 06:26

DrKeo כתב:עוד חדשות טובות לsea of thieves. רייר הרחיבו את הצוות שעובד על המשחק ל4 תת צוותים כשכל אחד מהם עובד על הרחבה משלו למשחק שכוללת מכניקות משחק חדשות ותוכן חדש. עוד השנה אמורות לצאת 3 הרחבות נוספות שעדין לא הוכרזו אחרי שבספטמבר תצא ההרחבה השלישית והאחרונה שהוכרזה. כל צוות מקבל בין 3 ל-6 חודשים לפתח הרחבה והמטרה שלהם היא סביבות ה-8 הרחבות בשנה למשחק. כרגע עובדים על המשחק יותר אנשים מאשר שעבדו על הפיתוח שלו, כלומר יותר מ-250 אנשים. המטרה של רייר היא שכל 5-6 שבועות שחקנים יקבלו הרחבת תוכן חדשה כשעם כל שיגור שכזה יגיע קמפיין זמני שיהיה זמין שבועיים ויציג את התוכן החדש לעולם כך שאחרי שבועיים הקמפיין יעלם אבל התוכן ישאר.

ההרחבה הראשונה יצאה במאי וכללה מגאלדון והמון תוכן קוסמטי. ההרחבה השניה יצאה לפני שבועיים וכללה עוד סוגי קווסטים, ספינות קטנות ל3 חברי צוות וספינות שלדים שמסתובות בים (כלומר pve בים). השלישית יוצאת בספטמבר מרחיבה את המפה ומוסיפה אזור ולקאני עם הרי געש שנועד לשחקנים קצת יותר מתקדמים. עד סוף השנה יצאו שלוש הרחבות נוספות שעדין לא הוכרזו, בטח נשמע עליהן בגיימסקום. השיטה החדשה שלהם אומרת שעד שהמשחק יגיע לגיל שנה יהיו לו כבר 8-9 הרחבות. באמת חבל שלא פשוט דחו את השיגור בשנה, היה יכול להיות שיגור שונה לגמרי עם כל התוכן הזה.

בחדשות קצת פחות טובות, הגרסה המדורגת היחידה כרגע של we happy fee, גרסת הpc, עומדת כרגע על 65% בmc :/

השאלה הגדולה ,כמה אנשים בכלל יחזרו למשחק
אחרי ההשקה הגרועה

זה לא שאין משחקים אחרים לשחק
יכול להיות שעד שהוא יהיה משחק טוב
זה יהיה מאוחר מידי

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אוגוסט 2018, 11:01

אני קצת לא מבין למה שיורידו את הקמפיינים הזמניים האלה אחרי שבועיים, ולא יאפשרו נגיד לחזור ולעשות אותם בכל שלב אם תבחר, כי אם אני אקנה את המשחק בעוד שנה, כשיהיה מספיק תוכן - אני אשמח מאוד להבין אותו דרך משחק ולא שיחייבו אותי לראות סרטונים ביוטיוב שמסבירים לי את כל המכניקות שלו... אבל נו מילא

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוגוסט 2018, 11:41

אני לא יודע מה הם יעשו עם הזמן, נניח יחזירו קמפיינים מסויימים בתקופות מסויימות, אבל נראה שהם רוצים שתהיה הרגשה של אירוע שצריך להיות שם בכדי לחוות אותו. אני בטוח שעדין יהיו טוטוריאלים והדרכות בתוך המשחק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אוגוסט 2018, 12:13

אני לא כל כך בטוח, בהתחשב בזה שכרגע אין וצריך לפתוח יוטיוב, לבסיס של המשחק...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוגוסט 2018, 12:47

אתה בטוח? כשמשחקים היום בsot צריך לפתוח יוטיוב כדי להבין את המכניקות של המשחק? לא ששחקתי בו אבל גם אם כן, זה באמת שונה מזלדה או ds שנותנים לך לחקור ולגלות מכניקות לבד?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אוגוסט 2018, 12:48

זה לא מאוד שונה, חוץ מהעובדה שזלדה וDS הם משחקים מעולים :D

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 21 אוגוסט 2018, 13:38

אינסייד אקסבוקס יתחיל בחמש וחצי, מעבר למשחקים כנראה יציגו את האליט קונטרולר החדש, מנוי All Access (בטח גולד עם גיים פאס) ומי יודע, אולי גם עוד משחקי BC למרות שקשה לי להאמין שזה יקרה היום.
בנוסף יש עכשיו חודשיים של גיים פאס בשני דולר למצטרפים חדשים, נחמד. רק כמובן שבארץ הם הפכו ל-20 שקל..

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2018, 14:01

אז אומרים שטומב ריידר ומטרו החדשים הולכים להגיע ל Game Pass, זו חתיכת פצצה אם זה נכון.

אם מייקרוסופט תמשיך לחזק את השירות ברמה שהוא נותן כזה ערך וסוני לא תתן לזה מענה אני יכול לראות אותם לוקחים נתח ענק מסוני בדור הבא גם אם מצב הבלעדיים שלהם לא ישתפר משמעותית.

מצב תיאורתי שבו רוב משחקי הצד ג׳ זמינים למשתמש כחלק ממנוי קבוע זה חתיכת גיים צ׳יינג׳ר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 אוגוסט 2018, 14:25

נופ,מסתבר שזה לא נכון,זה היה סתם שלט פרסומי שאומר שאפשר לשחק את המשחקים הקודמים של משחקי ההמשך החדשים ב-GP :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 21 אוגוסט 2018, 14:26

ראיתי את התמונה מהאינסטגרם, זה לא נראה שהם הולכים להגיע לגיים פאס בהשקה אבל אני מוכן להפתעה.
עריכה: מה שפייג' :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2018, 15:27

זאת אזטרטגיה לא רעה, תן לכולם בגיימפאס לשחק בחינם בקודם ואז תגרום להם לקנות את החדש. פיל ספנסר גם אמר בראיונות שבצורה מפתיעה אנשים עם גיימפאס קונים יותר משחקים אחרי שהם התחילו להשתמש בגיימפאס.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2018, 16:28

אולי אסטרטגיה לא רעה אבל זה לא גיים צ׳ינג׳ר כמו שחשבתי במידה ובאמת צד ג׳ גדול גם היה מופיע שם בהשקה. אולי מייקרוסופט עוד יגיעו לזה עם הזמן ובכל מקרה אני חושב שסוני צריכה לתת מענה מסויים לשירות הזה, למרות שכרגע במצבו הנוכחי הוא עדיין לא איום גדול, אבל יש לו את הפוטנציאל חהיות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2018, 20:00

זה כמו נטפליקס, הפקות מקור נמצאות שם day one אבל סדרות של רשתות אחרות מגיעות באיחור של שנה או שנתיים. הבעיה של מיקרוסופט היא לא שצד ג׳ מגיע באיחור, הבעיה היא שהפקות המקור מחורבנות :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2018, 20:05

כן רק שנטפליקס הגיע לנקודה שלה הרבה לפני הפקות מקור. ובכלל נושא ההפקות מקור שלהם לא ממש הוכח אני חושב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2018, 12:02

לפי the verge נראה שall access של מיקרוסופט יותר רחב ממה שחשבנו, זה הולך להיות xbox live gold, השירות game pass וקונסולת xbox one x ב35$ לחודש ל24 חודשים. יש גם אותו דבר עם s אבל המחיר לא דלף עדין.

הם בעצם אומרים לאנשים לשלם 35$ בחודש ויש להם קונסולה, אונליין ומשחקים. זה יוצא 840$ כך שאני די בטוח שזה יותר יקר מאשר לקנות בחנות x, לייב לשנתיים וגיים פס לשנתיים.

הם גם מדווחים שהחומרה ב150$ היא לא שלט עלית חדש. יש סיכוי שהם קצצו כונן בלוריי ועוד שיט מהקונסולה והם מוציאים דגם מתחת לs שיעלה 150$? נשמע קצת תלוש אבל מי יודע.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 אוגוסט 2018, 12:04

הדיל עם ה-S יוצע ב-22$ לחודש.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2018, 12:12

עולם מימון הרכב הגיע גם לקונסולות אני רואה.

אם ברכב אני מבין את הרציונאל מאחורי עסקאות כאלה (בכל זאת סכום מטורף שלא זמין לכולם או שכן זמין אבל מעדיפים שיהיה בחשבון), פה זה כבר ממש מטומטם, אם לבנאדם אין אפילו ממון בשביל להשקיע בקנייה כזו אז כנראה שהוא לא צריך לקנות קונסולה בכלל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2018, 12:18

אני חושב שזה מיועד לסטודנטים ונערים / ילדים שמחלקים עיתונים או יש להם דמי כיס. במקום לחסוך במשך שנה לקונסולה ולשחק פורטנייט הם יכלו לקבל מידית. כלומר למי מיועד 24 תשלומים על כל שטות בישראל? לאנשים שאין להם כסף ורוצים הכל פה ועכשיו :)

אגב, עשיתי את החישוב וזה יוצא איזה 80 סנט יותר זול בחודש מאשר לקנות בחנות את כל הרכיבים. כמובן שזה מתבטל תוך שניה כי מי משלם 60$ על לייב היום ונדמה לי שהחודשים הראשונים של גיים פס הם גם בהנחה כך שזה יוצא בסוף יקר יותר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2018, 12:44

חשבתי שהמחיר יקר משמעותית אבל אם לפי החישוב שלך זה כמעט אותו הדבר עם הפרשים קטנים אז זה באמת לא רע, סוג של קנייה בתשלומים של הקונסולה וכל השירותים הנלווים. מתאר לעצמי שיש לזה בעיקר אפקט שיווקי מאשר משהו באמת פרקטי, אנשים אוהבים להרגיש שהם ״סגרו פינה״ להוצאות הגיימינג בסכום הזה, למרות שזה לא באמת נכון כי אנשים עדיין קונים משחקים חדשים כמעט כל חודש :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2018, 13:56

בנפרד זה:
- 120$ לשנתיים של לייב.
- 240$ לשנתיים של גיים פס
- 500$ לx

אז סך הכל זה יוצא 860$. החבילה החדשה זה 35$ ל24 חודשים שזה 840$. אבל כמובן שקל למצא לייב ב50$ ומטה כך שכבר חסכת את ה20$ האלה ולגיימפאס יש כל הזמן מבצעים של חודשים ראשוניפ במחיר מוזל. בקיצור, זה בערך אותו דבר וכמו שאמרת, זה שיווק. תגיד לאנשים 35$ לחודש לקונסולה הכי חזקה בהסטוריה, 100+ משחקים ואונליין והם ידלקו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2018, 14:41

גרינברג על הפרוייקט עולם פתוח של פלייגראונד:
“I think if you look at Playground and their pedigree and the way that they approach game development, the sense of purpose they put behind it, the care, the thoughtfulness… […] The team is so talented, and just know that same leadership and the same thought process, what they’re bringing to Seasons and just totally innovating open-world gaming with Forza Horizon 4. That same leadership, that same talent pool is gonna be driving influence on this second project.

While it’s a secret project and I understand that you and probably all gamers out there the thing they want to know most about, we just ask for a little bit of patience, but know that making sure our world-class team is working on a big, big exclusive game for our fans, is something they should be excited about.”

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 23 אוגוסט 2018, 14:56

למה הוא מתייחס לזה כאל פרוייקט סודי, הם לא אישרו כבר שמדובר במשחק פייבל או שאני מדמיין?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 אוגוסט 2018, 15:06

היו המון שמועות, אבל לא יצא שום דבר קונקרטי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2018, 15:33

הם מאשרים עולם פתוח aaa, לא מעבר. השמועות אומרות פייבל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 33 אורחים