Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 04 אוקטובר 2014, 22:10

טוב אם כבר הקפצנו את הת'רד אז יש עכשיו מבצע על GZ ב PSN האמריקאי ב 13.5 דולר, קניתי אותו ושיחקתי עשרים דקות ככה (ולא לא סיימתי את המשחק למרות שאפשר בזמן הזה :P)

לא בחנתי אותו לעומק אבל אני יכול לתת רשמים ראשוניים, קודם כל גראפית המשימה הלילית בגשם זה אחד הדברים הכי יפים שראיתי בערך, וזה כולל משחקים כמו אינפמוס שרצים בחצי מהפריימרייט וגם משחקים לניארים שרצים באותו פריימרייט כמו מטרו, המשחק מרהיב.
ה 60 FPS פה מורגשים במיוחד, לא מבין למה זה, אני משחק גם מטרו שלא זז מ 60 אבל ב MGS זה ממש מודגש יותר כמה שהכל מרגיש חלק, הגשם והתאורה יפהייפיים, המודלים מצויינים ולא הרגשתי שום ירידה באיכות מסרטון הפתיחה היפהייפה לגיימפליי, הישג טכני מרשים מאוד של Kojipro, גם עם 60 פריימים ועולם פתוח הוא ללא ספק אחד היפים שיש אם לא הכי יפה שאני אישית ראיתי על המסך שלי (יש לציין אבל שלא שיחקתי קילזון שעדיין נחשב בעיני רבים למלך הגראפי של הפס4, גם לא BF4), מה שכן הבנתי שהפגמים הגראפיים של המשחק מתבטאים יותר במשימות באור יום אבל את זה לא ראיתי עדיין, בלילה לפחות הוא יפהיפה.

הפרזנטציה כרגיל אצל קוג'ימה מושלמת, הכל מרגיש גדול וקולנועי ומלוטש ברמות שלא רואים אצל אחרים, אבל הדבר העיקרי שרציתי לדבר עליו זה שמערכת הסימון עובדת מצויין ומרגישה פיירית מאוד.
הסיבה היא שבאמת קשה לסמן את כולם, המשחק תמיד מתחכם ומפתיע אותך עם משאית שעוברת פתאום באיזור או איזה חייל שיוצא ממבנה למשמרת שלו, אני רוצה לראות את DEATH ואלו שמתלוננים משחקים בדמו הזה בלי להיות מופתעים שמישהו ראה אותם, אומנם שיחקתי יחסית בחיפזון אבל הופתעתי שגילו אותי כמה פעמים באיזורים שחשבתי שכולם מסומנים, מאוד קל לפספס מישהו וגם כשעושים תצפות המשחק רוצה שממש תתמקד על כל חייל וחייל ותעצור עליו על מנת שיסמן אותו, זה לא שסתם מסתכלים לאיזור וכל המפה שלך מתמלאת ככה בקלות בסימונים, צריך לעבור ביסודיות וגם אז כאמור המשחק מתחכם לא מעט ומכניס חיילים לא מסומנים לאיזור.
בכל מקרה גם עם סימון ומערכת הריפלקס הפעלתי כמה פעמים אזעקות, אין לי ספק שאם אשחק על הרמה הקשה ובלי עזרים כמו הריפלקס יהיה פה משחק מאוד מאתגר, לא חושב שמישהו צריך לחשוש מהבחינה הזו.

בכל אופן ההתרשמות שלי מאוד חיובית, למען האמת זה נראה לי המשחק הכי מלהיב ששיחקתי עד עכשיו לפס4, כל השאר נעו בין סבירים לטובים אבל הם לא הביאו לי חשק עז להפעיל את הקונסולה בשבילם כמו עם GZ, הם העבירו לי יופי את הזמן אבל עם GZ אני מת לחזור ולשחק עוד.
לצערי הוא יאלץ לחכות מעט כי אני צריך עוד לסיים את מטרו2 ואחריו אם The Evil Within יצא טוב אני אשחק אותו קודם ורק אז אני אשקיע את הזמן כמו שצריך במשחק, אם אוכל להתאפק עד אז.

הדאגה היחידה כלפי MGS5 מבחינתי זה רק גיוון המשימות ותסרוט, אני מקווה מאוד שהגיוון לא בא רק מאיך אתה יכול להשלים את המשימה בזכות ארגז הכלים הענקי במשחק, אלא גם מהמשימה עצמה כמו בכל MGS, שלא הכל יתרכז רק בלחלץ מטרות או בלסרוק מסמכים כמו שראינו עד עכשיו, למרות שגם במקרה הזה, עדיין זה יהיה משחק מצויין רק בזכות המכניקות והחופש הרב, אבל אני מקווה גם לגיוון מהמשימות עצמן.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 אוקטובר 2014, 13:31

אין כמו לשחק בMGS2 אחרי שהפעם האחרונה ששיחקת במשחק היה ב-2008 בRerun לקראת 4 על הפס2 ולגלות שגרסאת הHD מוכיחה סופית שלאולגה גולוקוביץ' יש שערות בבית שחי ולא זיפים. תודה לך קוז'ימה.

דרך אגב נדב, איכזבת לא סיימת את הרימייק של 2 :(. במקרה השוותי אתמול את הטרופיס שלנו, הגעת עד ג'ונסון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2014, 14:19

Death_119 כתב:אין כמו לשחק בMGS2 אחרי שהפעם האחרונה ששיחקת במשחק היה ב-2008 בRerun לקראת 4 על הפס2 ולגלות שגרסאת הHD מוכיחה סופית שלאולגה גולוקוביץ' יש שערות בבית שחי ולא זיפים. תודה לך קוז'ימה.

דרך אגב נדב, איכזבת לא סיימת את הרימייק של 2 :(. במקרה השוותי אתמול את הטרופיס שלנו, הגעת עד ג'ונסון.

על מה אתה מדבר, סיימתי אותו ואפילו סבלתי עד סוף הכתוביות בשביל הסצנה על הפטריוטס המתים. אני באמצע mgs3 כבר למרות שעברתי שירה ולא טרחתי לחבר את הפס3 אז קצת זנחתי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 אוקטובר 2014, 17:34

DrKeo כתב:על מה אתה מדבר, סיימתי אותו ואפילו סבלתי עד סוף הכתוביות בשביל הסצנה על הפטריוטס המתים. אני באמצע mgs3 כבר למרות שעברתי שירה ולא טרחתי לחבר את הפס3 אז קצת זנחתי.

אז אני הופך את השאלה לברכה! כל הכבוד, דרך אגב, הנאום שמסביר על גנטיקה הוא נהדר והטוויסט בסוף הוא הטוב בסדרה איי פעם. בכל מקרה, אני מניח שלא עשית Upload לגביעים אז לא רואים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2014, 02:24

Death_119 כתב:אז אני הופך את השאלה לברכה! כל הכבוד, דרך אגב, הנאום שמסביר על גנטיקה הוא נהדר והטוויסט בסוף הוא הטוב בסדרה איי פעם. בכל מקרה, אני מניח שלא עשית Upload לגביעים אז לא רואים.

יש מצב, מבטיח לחבר את הפס3 ולסנכרן עד סוף 2015 :mrgreen:
הטוויסט של הסוף גרם לי להגיד בזמנו wtf??? ולחשוב שכל הסדרה הפכה לעלילת פלישת חייזרים הזויה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוקטובר 2014, 08:24

DrKeo כתב:יש מצב, מבטיח לחבר את הפס3 ולסנכרן עד סוף 2015 :mrgreen:
הטוויסט של הסוף גרם לי להגיד בזמנו wtf??? ולחשוב שכל הסדרה הפכה לעלילת פלישת חייזרים הזויה.

נראה לי שגם פלישת חייזרים עדיפה מ AI :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2014, 00:07

bling כתב:נראה לי שגם פלישת חייזרים עדיפה מ AI :(

לא זה ולא זה עדיף, בMGS רשע צריך להיות בן אדם שהוא חצי בדיחה עם מחוות גוף מפגרות ודיקציה טפשית, לא חייזר או AI :)

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 27 נובמבר 2014, 11:27

ג'יאוף קיילי פרסם בטוויטר שקוג'ימה יציג את Metal Gear Online בפרסי המשחקים בשישי הבא. מעניין שלא הזכיר את MGS5, יש מצב שזה משחק סטאנד אלון כמו שאונליין של 4 תוכנן להיות במקור ?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 נובמבר 2014, 11:31

לא נראה לי שזה לא יהיה חלק מTPP... נשמע לי לא כ"כ הגיוני

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2014, 12:10

ב4 זה גם היה חלק מהמשחק אבל גם היה אפשר לקנות את האונליין בנפרד אז אולי גם כאן זה יהיה ככה. אגב האונליין של MGS4 היה פשוט מעולה אבל לא היו שחקנים בכלל :\

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 נובמבר 2014, 12:47

האונליין של 4 באמת נחשב לאגדי ואחד הטובים על הפס3, חבל שלא הצליח למרות שהמשחק מכר מצויין אבל הקהל של מטאל גיר הם שחקני סינגל בעיקר וקונאמי המפגרים הכניסו הרשמה טרחנית בטירוף בשביל ליצור את הקונאמי ID אז רוב האנשים אפילו לא טרחו לתת לו צ׳אנס, אולי היום שאונליין נהיה עוד יותר אינטגרלי ובמידה וקונאמי לא תערים קשיים על קהל שמלחתכילה קנה את המשחק בשביל הסינגל זה יצליח יותר.

ואני לא מאמין שזה חלק נפרד מ 5, אם העסק לא הצליח כחלק ממגס4 בחינם אז מה הסיכוי שמישהו יקנה אותו בנפרד? זה כישלון בטוח.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 27 נובמבר 2014, 13:58

DrKeo כתב:ב4 זה גם היה חלק מהמשחק אבל גם היה אפשר לקנות את האונליין בנפרד אז אולי גם כאן זה יהיה ככה. אגב האונליין של MGS4 היה פשוט מעולה אבל לא היו שחקנים בכלל :\

כי כמו שבלינג אמר, סיבה גדולה היא ההרשמה הטרחנית.

הוא היה לא נגיש ולא מזמין ברמות אחרות בגלל הצורך בקונמי ID, ממשק ותפריטים מחורבנים ומבלבלים, ופילוג של הקהילה עם כל הרחבה שיצאה. אני זוכר שכל חדר שני שניסיתי להיכנס אליו הצריך DLC. אני מקווה שלפחות בתחומים הנ"ל קוג'ימה (וקונמי, שהוא סגן המנהל שלה עד כמה שזכור לי) יתיישרו עם הסטנדרט המערבי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 נובמבר 2014, 14:21

אני מוכרח להודות שאני גג הייתי מנסה אותו פעם אחת וזהו...
אני כבר לא משחק אונליין במשחקים עם סינגל פלייר. אין לי זמן לזה, זה צורך הרבה יותר מדי שעות על מנת להיות טוב בזה (וכשאתה גרוע אתה לא נהנה כ"כ), ואני מעדיף לשחק במשחקים שעוד לא סיימתי את הקמפיין שלהם במעט הזמן שיש לי :/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 נובמבר 2014, 16:01

MGS FREAK כתב:
כי כמו שבלינג אמר, סיבה גדולה היא ההרשמה הטרחנית.

הוא היה לא נגיש ולא מזמין ברמות אחרות בגלל הצורך בקונמי ID, ממשק ותפריטים מחורבנים ומבלבלים, ופילוג של הקהילה עם כל הרחבה שיצאה. אני זוכר שכל חדר שני שניסיתי להיכנס אליו הצריך DLC. אני מקווה שלפחות בתחומים הנ"ל קוג'ימה (וקונמי, שהוא סגן המנהל שלה עד כמה שזכור לי) יתיישרו עם הסטנדרט המערבי.

נראה שאין מה לדאוג, גם קוג׳ימה שנא את המערכת הזו בזמנו, הנה מתוך הכתבה הזו של Kotaku :
Honestly, officially, I can't say anything on Konami ID and Game ID. It's a company policy. But frankly speaking, the idea wasn't a very good one. The fact is that Konami's direction was that we create a Game ID and Konami ID for the online components, and now we're seeing that it's not working so well, and we have to think about how to turn it around.

בזמנו אולי לא היה לו מספיק כח מול ההנהלה, כמו שהוא אומר זו הפוליסה של קונאמי ולא משהו שיש לו מספיק שליטה עליו, היום כשקונאמי הצל של עצמה ודי כושלת מלבד מטאל גיר והטכנולוגיה של Kojipro וכשקוג׳ימה עצמו חלק מההנהלה הבכירה אין ספק שזה יהיה אחרת.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 דצמבר 2014, 12:08

די סטנדרטי. הרי ברור ששום משחק לא באמת הולך להראות ככה, אלא אם שני הצוותים בתקשורת מלאה, השחקנים ברמה הגבוהה ביותר, והם לא רנדומליים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2014, 17:38

לא הבנתי אםזה קבוצה על קבוצה או שזה pve.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2014, 17:49

זה חברים נגד AI, זה רק מוד אחד, ברור שיהיה גם מולטי תחרותי נגד אנשים אחרים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2014, 19:05

אני דווקא הכי אוהב קו-אופ, אז ממש אהבתי ששמו דווקא כזה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 דצמבר 2014, 22:58

כיף לראות את MGS בראש כל טבלת מכירות PC בכל האתרים שמוכרים משחקים כולל סטים כרגע :)
סיימתי בדיוק להוריד אותו, בודק קצת את גרסת הPC ומקווה לשים AA הזוי לגמרי כמו X8MSAA ולשמור על 60FPS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2014, 01:10

אין אופציות AA :(
מה שכן, כלום POP UP, כמו בתמונות השוואה של NVIDIA כל מני דברים שנעלמים 30 מטרים ממך על הפס4 כמו גופי תאורה, ארגזים, צמחים או צללים בPC פשוט קיימים גם במרחק כך שלא שמתי כלל לשום סוג של POPUP. אבל אני עדין במשימת לילה, בלינג אמר ששמים לב לזה יותר במשימות יום אז נראה מה יהיה כשאני אגיע לשם (דבר שיקח זמן, החלטתי לשחק בPW קודם). המשחק עובד ב60FPS נעול ואיכות תמונה טובה אבל באמת חבל שאין אפשרויות AA כי הייתי מאוד שמח לשים איזה X8 MSAA על משחק שפועל כל כך חלק ולקבל IQ מושלם. אגב זה גם משחק בשיתוף עם NVIDIA, מי יודע, אולי MGS5 ישתמש בGAMEWORKS (הלוואי!).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 דצמבר 2014, 09:52

המשחק מלא בבאגים שקשורים לקונטרולר.. הפורום שלו בסטים כבר מדברים על זה :\. אוף. אי אפשר לשחק ככה. כפתור B הוא בעצם A וכו' וגם המצלמה פתאום מסתכלת לכיוון השמיים. בעע.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 19 דצמבר 2014, 10:00

אי אפשר לשים AA דרך הדרייבר?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 דצמבר 2014, 10:32

DrKeo כתב:אין אופציות AA :(
מה שכן, כלום POP UP, כמו בתמונות השוואה של NVIDIA כל מני דברים שנעלמים 30 מטרים ממך על הפס4 כמו גופי תאורה, ארגזים, צמחים או צללים בPC פשוט קיימים גם במרחק כך שלא שמתי כלל לשום סוג של POPUP. אבל אני עדין במשימת לילה, בלינג אמר ששמים לב לזה יותר במשימות יום אז נראה מה יהיה כשאני אגיע לשם (דבר שיקח זמן, החלטתי לשחק בPW קודם). המשחק עובד ב60FPS נעול ואיכות תמונה טובה אבל באמת חבל שאין אפשרויות AA כי הייתי מאוד שמח לשים איזה X8 MSAA על משחק שפועל כל כך חלק ולקבל IQ מושלם. אגב זה גם משחק בשיתוף עם NVIDIA, מי יודע, אולי MGS5 ישתמש בGAMEWORKS (הלוואי!).

משחק PC בלי אופציית AA? ממש מוזר, אבל אין מצב שברזולוציה גבוהה אתה רואה במשימה של החושך יותר מדי ג'אגיז, לפחות על הפס4 זה ממש חלק, באור יום כרגיל הפגמים נהיים ברורים יותר.
ואני מנחש שעל ה PC גם באור יום לא תבחין כל כך ב POP INS, אם באמת ה PC מרנדר שטח ענק קדימה אז אין סיבה לכך שיהיו כאלו, זה כל הקטע שהם שיפרו הרי :)

ואני במקומך לא הייתי מבזבז זמן על משחק PSP, עזוב, יש את ה BACK STORY ב MGS GZ, קראתי אותו (לא כזה ארוך) והקשבתי לרוב הקלטות שמגיעות עם המשחק חוץ מהיומן של פאז שגם אותו אשלים (לא נראה לי הכרחי להבנה של העלילה, סתם מוסיף קצת לדמות לא יותר), וואלה זה לגמרי הרגיש לי מספיק (ביחד עם הרקע של 3 שיש לי) ושאני מעודכן ויכלתי להנות מהעלילה של GZ בלי יותר מדי בעיות, מה גם שאם הפריעה לך העלילה של 2 אתה לא ממש הולך להנות מהעלילה של PW...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 דצמבר 2014, 10:56

למי מכם שיש את הבעיה עם הקונטרולר בגרסאת הPC- נתקו אותו לפני שאתם מפעילים את המשחק, ואז חברו איך שהכתוביות עולות. השד יודע למה זה עוזר, אבל הוא פתאום מתנהג כרגיל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 דצמבר 2014, 12:38

איזה כיף. לפי הטבלאות של NVIDIA, המשחק עובד מושלם ב660TI, כאשר רק שתי אפשרויות גרפיות לא ברמה הגבוהה ביותר.
רק שהם קבעו סטנדרט של מעל 40FPS. כלומר, יכול להיות שבהגדרות אלו, המשחק פועל רוב הזמן קרוב ל60, אבל נופל 40 במקרים הקיצוניים ביותר של עומס.
בטח אצטרך לשחק עוד קצת עם ההגדרות, כדי שזה יעבוד ב60 חלק, אבל נחמד לדעת שיש לי נקודת התחלה גבוהה מאוד.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים