InterAl כתב:מהמעט שהראו מפריים 4, אני לא רואה שום חדשנות. הוא נראה בסדר, אבל כמו שאמרת בעצמך, מאוד דומה לרימאסטר של 1 שעליו חרבנת במשך עמודים שלמים.
מדהים, איך פספסת דווקא את השורה "פריים 4 משאיר אבק לרימאסטר" אינטר?. הרימאסטר כולה היה ה"טסט" למנוע ופריים 4, הוא הניצול המלא של יכולות המנוע וזה ברור ב50 שניות שראינו בכל הפיצוצים. אם בא לך להתבאס בכוח אל תתן לי להפריע לך, אבל אני עומד מאחורי מה שאמרתי.
משחק שנראה מדהים יחסית לחומרה שלו ויחסית לזה שרטרו מכריחים את עצמם להריץ אותו ב60 פריימים לשניה אם ראית אותי מחרבן על הרימאסטר במשך עמודים שלמים, זה היה בגלל שאני מחרבן כמעט על כל ריימיק ורימאסטר זו האג'נדה שלי כי אני חושב שזה מיותר לעשות ריימיקים ורימאסטרים מה שהיה טוב בעבר נשאר טוב היום ולא צריך לבזבז משאבים לזה. ואני לא היחיד שחושב ככה.
כאילו אני לא מבין אותך גם HITMAN 2 וHITMAN 3 רצים בול על אותו מנוע ואותה טכנולוגיה ועדיין אני חושב שהשלישי משאיר אבק לשני אפילו שזה "רק שלבים חדשים"
יש שיפור מאסיבי בלתי ניתן לפספוס.
כאילו איך אתה יכול לראות את הפיצוצים והאפקטים ולא לחשוב בתחילת הטיזר ולא להגיד וואו יחסית לחומרה זה מעבר ליכולת ההבנה שלי אינטר אני הופתעתי לגמרי, הייתי בטוח שאם הם ידחפו לרמה הזו המאוררים של הסוויץ יפסיקו להסתובב או משהו ואני באמת בטוח שנשמע על הרבה סוויצים שהלכו לעולמם שפריים 4 ייצא.

אתה רוצה לחשוב שפריים 4 בר השוואה לפריים 3? אל תתן לי להפריע לך אינטר אבל זה די הזוי לי. פריים 3 היה נראה מרגע החשיפה כמו משחק שהיה אמור לצאת לקיוב ובאמצע הפיתוח מיאמוטו הפך שולחנות והכריח את רטרו להדביק עליו שלט תנועה, מנסה לומר שאני מוכן לשים כסף שאפילו את הWII עצמו עם כמה שהוא היה עלוב, פריים 3 לא דחף טכנית. פריים 4 אולי רץ על הקונסולה הכי נכה שיש במירוץ אבל סוחט אותה עד הטיפה האחרונה, בעוד שאני מוכן לשים כסף שמשחק פריים שהיה אמור לדחוף את הWI לקצה היה נראה הרבה יותר טוב מפריים 3.
אפשר היה לדחוף את הסוויץ עוד יותר? כן, בהחלט אם היו עושים את המשחק ממש נכה על הסוויץ ב30FPS עם ירידות פריימים כמו שנדב הציע, אבל אתה יודע שאף אחד לא היה מוכן לזה אז בהתחשב בכל זה המשחק נראה מטורף, ויותר טוב גרפית מכל משחק סוויץ ever ושם בכיס הקטן לא מעט משחקי PS4 לדעתי.
לגבי זה שהוא לא מרשים כמו לפני 22 שנה, וזה שהוא לא מה שחשבנו שפריים 4 יהיה לפני 22 שנה. סבבה אני מסכים, אבל אתה מצפה ממשחק שהוא פאקינג
הרביעי בסדרה שלו שיעשה לך אפקט וואו כמו אז? לפני 22 שנה לא היה לך FPS שכולו ממוקד בפעולה הרפתקה ומעביר את נוסחת המטרוידווניה לFPS לא היה דבר כזה, עם אווירה כזו מיוחדת והגיימפלי המיוחד של הסנסור, עכשיו אחרי שראינו את זה 4 פעמים אתה מצפה שיהיה לך וואו?
לגבי זה שהמשחק "לא חדשני" אולי לא ראינו שום דבר חדשני, ועל פניו זה נראה כמו שזה תמיד היה, אבל כמו ששמתי בספוילר, נינטנדו רמזו מלא זמן מה יהיה במטרויד פריים 4 וכבר שמתי את זה בספוילר למי שרוצה ואם זה נכון.... אז ראית את זה במשחקים מסוימים בדור הPS4/5 אבל לא ברמה הזו ואני מזכיר לך שלסוויץ לא רק שאין SSD אין לה אפילו מקום אחסון כמו הפס4.
יכול להיות שכולם מסוממים ומדמיינים דברים ואין באמת שום דבר חדשני בMP4. והוא יתגלה MP שגרתי? יכול להיות וזה יהיה מאכזב, אבל כל האינטרנט מהמר על זה שנינטנדו רמזו על משהו חדשני כהוגן, ואחרי שכל IP על הסוויץ המציא את עצמו מחדש והיה שאפתני מתמיד, אם זה זלדה, אם זה קירבי, אם זה פוקימון, אם זה פייר
אמבלם, כולם סוג של עברו shake up רציני בגיימפלי על הסוויץ והמציאו את עצמם מחדש, כל האינטרנט ואני איתם פה, מהמר על זה שמטרויד פריים לא יישאר היחיד
שלא יעבור "shake up" רציני זה לא הגיוני שנינטנדו לא תטלטל את הנוסחא של פריים 4 אחרי שהם טלטלו כל IP שלהם על הסוויץ ובעיקר לא מסתדר עם הטיזרים שלהם במשך השנים. הכל בתווית הספוילר. נחייה ונראה אינטר.
לדעתי, אתה תאכל כובע וזה יהיה לפחות אחד ממשחקי הדור שלך ושלי ושל חצי פורום.