ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Laskin » 15 יולי 2024, 18:45

אהא… גיימפליי ראשון של מטרודי 4 לעומת:

גיימפליי ראשון של south of midnight
חשיפה + גיימפליי של expedition 33
גיימפליי של perfect dark
חשיפה + גיימפליי של דום הבא
חשיפה של גירס E-Day
חשיפות וגיימפליי של
SOD3
Age of mythology
AtomFall
Life is strange 2
ועוד כמה שנראים מעולה

הוט טייקס מצליחים להביא לך עדיין תגובות אבל זה סתם קובר את האמינות שלך. והיא גם ככה בתחתית. אתה פשוט משקר לעצמך… מטרויד נראה meh לגמרי. גם אם יהיה משחק מדהים הוא לא הרשים אף אחד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יולי 2024, 20:00

נראה meh באמת לאסקין? המשחק היה מפיל לסתות בהתחשב בחומרה שלו ובהתחשב בזה שרץ על 60FPS הם אשכרה מאכילים פה חצץ את כל משחקי הFPS של הפס4 לדעתי.
גרפית? הוא נראה פי אלף יותר טוב מהקמפיינים השונים של COD על הפס4, נראה יותר טוב מWOLF על הפס4 נראה יותר טוב מטיטאנפול על הפס4. יכול לתת לך את זה שקילזון נראה יותר טוב כי... גרילה... אבל זהו ממש חוכמה גדולה מצידם שכל מה שהם תמיד עשו זה להיות פוסטר בוי ריק מתוכן.

אני ממש לא כותב את זה בשביל תגובות, אלא בדיוק להפך ההתלהבות שלי מהדירקט ומטרויד פריים בפרט, הם מה שהם גרמו לי להגיד בין השאר "איך לעזאזל אני לא בווקסלים עכשיו?? עם מי יש לשתף בעברית את ההתלהבות :)

וכאילו אני אפילו לא המעריץ מטרויד מספר אחד או אפילו שניים בפורום. זה שמור לנדב וBIA בהתאמה אבל זה היה כל כך טוב שפשוט אני לא מצליח לחשוב איך המשחק הזה הוא לא הnumber one ברשימה שלך מתי שאתה לא הולך להביא את הסוויץ 2 ב2045 ;)

כל המשחקים שהבאת, לדעתי מושפלים על ידי מה שראינו מפריים 4.
south of midnight - נו באמת אחי, אם זה לא היה אקסקלוסיבי היינו בכלל זוכרים אותו?, נראה משהו ברמה של darksiders 3 שזו הדרך הגלאסית שלי להגיד שהקרבות נראים קלאנקים ברמות, תעופה נחמדה לא תסחוב משחק שלם, בטח לא שקטעי העלילה נראים כאלה מוזרים.
expedition 33 - חמוד אבל נראה JRPG שיתגלה Trash tier משחק של 7 אשמח להיות מופתע אבל אין לזה ולא יהיה לזה בחיים את הprstige של MP4.
גיימפלי של perfect dark - היחיד שעניין אותי ביחד עם דום, אבל אני צריך slice של גיימפלי הרבה יותר ארוך מזה כדי להתלהב, לא ברור אם קריסטל דיינמיקס עשו פה משחק שהוא sandbox אמיתי או שנגלה שבתכלס מושכים אותנו ביד כל המשחק.

בעוד אצל מטרויד פריים 4, עצם זה שראינו את הסנסור, אתה יודע שאתה מקבל פה חווית מטרויד פריים סופר דופר אותנטית, עם דגש מטורף על חקירה/מטרוידווניה ואווירת SCI FI שמשדרת בדידות כמו שאף אחד לא יודע לעשות חוץ מנינטנדו, בקיצור רטרו בפחות מדקה עם סט פייס שכנראה לא מייצג בכלל את מטרויד פריים 4 בגיימפלי הצליחו להוכיח שיש פה משחק עם חתיכת prstige משחק שיקבל מנימום 94 ביציאה והקמפיין הכי טוב בדור bar none. לא יכול לומר את זה על שום משחק שהזכרת.

כנראה שלא קראת את מה שסימנתי בספוילר כי אם זה יתברר כנכון, MP4 יהיה יותר חדשני מכל משחק שראינו על דור הPS4/PS5 וזה עוד בלי שיש להם SSD.

בנוגע ל"אין לך מילה" "אין לך אמינות" להה מה בגלל שהתגעגעתי לפורום ולויכוחים פה ולדיונים אז "אין לי אמינות?" סהכ אני בן אדם שלא יודע לרדת מהעץ אתה כבר יודע את זה וכולם יודעים את זה :lol: אבל בחייאת ראבק מה אני לא היחיד בפורום שטעה וירד מהעץ אז מה הבעיה למחול. כמה בן אדם כבר יכול לדבר על משחקי מכות בדיסקורד ועל משחקים ברדיט, צריך גיוון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יולי 2024, 20:26

מטרודי פריים נראה בסדר יחסית למשחק פס3 אולי, וגם כן לא מתקרב למלא שוטרים עליו. יחסית לפס4? לא מתקרב לכלום שם, גרפית. אתה רואה? האמינות שלך לא קיימת. שים את המשחקים שציינת אחד ליד השני בתמונות או בתנועה ותראה בעצמך, או שתמשיך לשקר לעצמך.
שוב, בטח יהיה משחק מצוין, אבל הוא לא הרשים אף אחד.

לגבי South of Midnight הוא נראה סופר מיוחד ויזואלית, משהו שטרם ראינו בגיימינג.

ו״אין לך מילה״ כי אמרת שאתה לא רונן ולא תחזור שוב.
יצאת רונן.
שוב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יולי 2024, 23:41

איזה הגזמה לאסקין :-) מטרויד פריים 4 לא מתקרב לשוטרים על הפס3 גרפית!!?!?!?!?! הוא משפיל את כולם גרפית. אתה בטוח שאתה זוכר את COD4 למשל כמו שהוא באמת נראה ולא כמו הרימאסטרים? אתה בטוח שאתה זוכר את CRYSIS 2 כמו שהוא באמת נראה על הפס3 ולא איך שהוא היה על הPC ? די נו! אין אפילו FPS אחד על הפס3 שמתקרב גרפית למטרויד פריים 4. זה היה דור שכולו אפור ומכוער גרפית דור כמעט מונוכרומטי מבחינת פלטת צבעים הייתי אומר, עם הנטייה הבלתי נגמרת הזו לאפור בכל פינה.

גם על הפס4, חוץ משדים גרפיים כמו גרילה עם קילזון, אני לא רואה FPS MP4 אחר שמתקרב לMP4 וזה לא חוכמה, פריים 4 נשמע כמו משחק הרבה יותר מהפכני מקילזון, אלא אם כן אתה מרמה פה בויכוח הזה ומכליל משחקי גוף שלישי כשוטרים, שברור שאנחנו מדברים פה על משחקי FPS :)

אני לא יודע, איך לא מרשים אותך איך שהפיצוצים והתאורה נראים במשחק הזה זה פשוט עומד ראש בראש עם הקרם דה לקרם של הפס4 והרבה מאוד חשבו בהתחלה שנינטנדו מרמים שאין מצב שזה רץ על הסוויץ 1 בפריים רייט הזה עד שבאו אנשים טכניים כמו DF ושברו להם את תאוריות הקונספרציה.

כאילו, אני שונא את העובדה שהמשחק הזה תקוע על הסוויץ 1 כמו כל האינטרנט בערך, אבל אנחנו גם ככה תקועים בגינהום שכזה שאפילו משחקי פס5 נראים כמו משחקי פס4, הוריזון 2 אחד המשחקים היחדים שמרשימים בנתיים בדור הזה נראה משחק פס4, כנ'ל ספיידרמן וראנצט, אז פתאום שמשחק סוויץ נראה כמו משחק פס4 זה לא מרשים, לי לא נתפס פשוט איך הטאבלט הזה מצליח להריץ דבר כזה ב60FPS ליטרלי נראה שנות אור מכל קמפיין COD או טיטאנפול ששיחקתי על הפס4 וכנראה גם יהיה הרבה יותר גדול מהם מבחינת סביבות וחדשנות.

לגבי לא הרשים אף אחד אחי- חצי אינטרנט כולל DF השתפכו על הגרפיקה של MP1 רימאסטר לסוויץ ועכשיו שMP4 מביא גרפיקה שמשאירה לרימאסטר אבק אז פתאום זה לא מרשים? לדעתי הרימאסטר של MP1 פשוט דפק להם את כל הshowcase הגרפי, חצי אינטרנט היה עם לסת בריצפה אם לא הינו רואים קודם את הרימאסטר הזה.

לגבי South of Midnight ראית את קטעי הקישור שלו אחי? מה זה? פשוט הורס את האווירה קטעי הקישור האלה גורמים להכל להראות כמו הפקה אינדית, זה לא מה שאני מצפה מאקסקלוסיבי שאמור להתחרות ולהיות התשובה לAAA שסוני מביאה... אתה באמת מרגיש שזה הולך להתחרות בדברים שסנטה מוניקה ונוטי דוג יביאו? זה נראה משהו שבמקרה הטוב יכול להתחרות במשחקים של אינסומאנייק כמו וולברין, מבחינת ממוצע.

כל המשחקים שהבאת אני מהמר פה שיקבלו רובם המוחלט 85-86-87 בממוצע שלהם בעוד זה ברור לשנינו שMP4 הול להיות משחק של 93-94-95 והוא הרבה יותר יוקרתי, והרבה יותר prstige.אני אוהב את קריסטל דיינמיקס אבל הם אף פעם לא הוכיחו לנו לדעתי שהם יכולים לקחת IP של מישהו אחר ולעשות משחק שהוא נאמן למקור
אפילו הטומב ריידרים שלהם לפני הרייבוטים חוטאים לדעתי למקור של core design אז אני "כבדהו וחשדהו" לגבי פרפקט דארק עד שאראה את הממוצע שלו.

לגבי יצאת רונן. אני מוחה! :) לא זכור לי שרונן אמר אי פעם "אני לא חוזר! אני עוזב!" אלא זכור לי שהוא נחסם וממה ששמעתי אפילו חזר כמה פעמים בשמות שונים כגון בני או שמות דומים אחרים.כאילו לא היה לו צאנס להגיד שהוא עוזב כי הוא פשוט נחסם ושהרגיש שנשרף לו השם בפורום פתח כינוים שונים.

אותי אף אחד לא העיף עף פעם, אלא אני פשוט העזבתי את עצמי כי אני אחד שלא יודע לרדת מהעץ ואם כבר אני יותר מדי נצמד למילים שלי :lol:.

נשבע לך אחי אם היית יודע כמה דברים/אנשים/רכוש ויתרתי עליהם בחיים רק כי לא רציתי להראות כמו אחד ששובר לעצמו את המילה... :D לא יצא לי כלום מזה, אך אחד מעולם לא נתן לי איזה פרס על זה ש"עמדתי במילה" :-)

= הייתי צריך לרדת מהעץ שכולכם אמרתם לי שהגזמתי, ושהתחלתי להאשים אנשים שלא היו קשורים בכלל יצאתי שניצל, אבל אני לפחות מודה :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יולי 2024, 08:44

לא מתקרב לשוטרים של הפס4, כתבתי שיחסית לפס3 הוא בסדר.
אף אחד לא עם לסת על הריצפה, זה שמשחק מרשים באופן יחסי על חומרה מאוד חושית לא הופך אותו למרשים.

SoM לא אמור להתחרות במשחקים של סנטה מוניקה וכו׳, זה לא העניין. האנימציה והעיצובים בו פשוט משהו אחר לגמרי מכל דבר שראינו והוא נראה מלא בסטייל… יכול להיות שיצא בסוף סתם בסדר, אבל ויזואלית הוא משהו מיוחד מאוד ואפילו יחיד במינו.

קיצר, אם למדת משהו בכלל - זה הזמן לרדת מהעץ של ״נינטנדו לקחו את המסיבות השנה״. התצוגה שלהם וגם של סוני ושל יוביסופט ושל EA כולן ביחד - לא משתוות לתצוגה של מיקרוסופט השנה. הם הפציצו כמו ששום חברה בתעשייה לא הפציצה מזה שנים רבות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יולי 2024, 09:56

האמת שראיתי כמה אנשים בטוויטר, כולל עיתונאים מכובדים, שאומרים שנינטנדו לקחה את E3 וגם כתבתי על זה פה. דיעה די מוטרפת לדעתי, אבל גלאס לא היחיד שמחזיק בה.

Laskin כתב:לא מתקרב לשוטרים של הפס4, כתבתי שיחסית לפס3 הוא בסדר.
אף אחד לא עם לסת על הריצפה, זה שמשחק מרשים באופן יחסי על חומרה מאוד חושית לא הופך אותו למרשים.

בסדר יחסית לפס3? אתה מכיר שוטר גוף ראשון בפס3 שמתקרב גרפית לפריים 4 ורץ ב-60/900p? מן הסתם אף אחד לא עם הלסת על הרצפה, ב-2009 אנשים היו מאבדים את הצפון אבל אנחנו ב-2024. מרשים לחומרה, ענתיקה בסטנדרטים מודרנים. אני עדין בהכחשה שהמשחק לא בלעדי לסוויצ' 2.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יולי 2024, 13:07

בסדר, תמיד יש פאנבויז...

וולפנשטיין רץ ב-60, גם דום 3...
אז שוב, כמשחק PS3 הוא ירשים, אם כי בעיקר בתחום השוטרים 60FPS, ותכלס זה לא ממש שוטר, אבל כמשחק PS4? ממש לא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יולי 2024, 14:35

Laskin כתב:בסדר, תמיד יש פאנבויז...

וולפנשטיין רץ ב-60, גם דום 3...
אז שוב, כמשחק PS3 הוא ירשים, אם כי בעיקר בתחום השוטרים 60FPS, ותכלס זה לא ממש שוטר, אבל כמשחק PS4? ממש לא.

אתה משווה את פריים 4 לדום 3? משחק כעור ביחס לדור הפס3, הוא מ-2003, אמצע דור הפס2, וגרסת הפס3 שלו היא בייסיקלי רימאסטר ב-720p. וולפנשטיין גם לא בר השוואה גרפית, אפילו הייתי אומר שגרסת הפס4 שלו נראת פחות טוב מפריים 4.

פריים 4 לא מרשים בשום מידה כיום, אבל ביחס לסוויצ' הוא משחק מאוד מרשים. עד כדי כך שהאינטרנט חשב שזה סוויצ' 2 משום מה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יולי 2024, 14:37

כאילו, רק לנינטנדו היה את Dragon quest 3 ריימיק במסיבה. אז ברור שבשבילי הם לקחו לאסקין, זה כנה לגמרי שהם לקחו בגדול. הרי לא כל יום ריימיק למשחק בטופ 3 שלי מקבל כזה פוקוס בE3 (גם אם כמובן אני אשחק על הPS5 כי 60FPS ו4K אבל עדיין אצל נינטנדו ראיתי אותו, זה פשוט לבכות ולהגיד תודה לאלוהים שזכיתי לרגע הזה חח.

מעבר לDQ. היה לך את מריו לואיג'י RPG, שראיתי פה שאפילו אתה מצאת אותו חמוד פלוס, אולי אני לא זוכר נכון. כאילו נראה ממש Top tier יחסית למאמצים האחרונים שלהם על ה3DS. אפילו המשחק לגו של הוריזון, היה הדבר הכי מרענן שראיתי מהIP הזה, אשכרה משחק הוריזון שאני רואה את עצמי משחק עד הסוף.
זלדה היה נראה אדיר, ממש העבירו את היצירתיות של TOTK למשחקיות 2D, אני אמנם לא הכי עפתי על זה שלזלדה כנראה אין כלי נשק משלה והיא רק מזמנת אויבים ויש לי חשש שזה ינשוך את המשחק בתחת מתישהו והמשחק יכול ליפול על זה, אבל זה עדיין הדבר הכי יצירתי שראינו לדעתי בE3 הזה, ואני ממש מרוצה שאנחנו מקבלים זלדה 2D בדור הזה.

אני מודה שהשאר היה בעיקר JRPG ליגה סוג ז' וזה לא בדיוק ריתק אותי, והרגשתי ממש חמוץ מכל הסיפור שאין DLC למריו וונדר, אחרי שהרגשתי שהמשחק היה קצר מדי וקל מדי ורציתי לשרוף עליו עוד 30 שעות ממה שכבר שרפתי, אבל ככה זה היה להם את מטרויד פריים 4 הם לא באמת היו צריכים להפציץ מעבר לזה.

אני כן מעריך מאוד את המאמץ שמייקרוסופט השקיעו בתערוכה הזו אני שמח שפרפקט דארק הוא לא "מיתוס", אבל כפאנבוי גיריס שרק לאחרונה השלים את 5
(אדיר) התבאסתי שלא ראינו גיימפלי מהחדש, ופייבל נראה מטורף גרפית מטורף! אבל אין לנו שום יכולת לדעת כרגע אם הוא משחק טוב כי זו לא היתה תצוגת גיימפלי אמיתית כמו שראינו את המכשף 3 בתצוגות.

Dragon age 4 היה בושה מתחת לכל ביקורת ביוואר פשוט עשו צחוק מעצמם עם החשיפה הכי מביכה ולא מעניינת שראיתי אי פעם ומשחקים שממש רציתי שנראה בE3 הזה, כמו נוטי דוג, סנטה מוניקה וEXODUS הRPG הזה המדע בדיוני שאני בונה עליו שיהיה הדבר הכי טוב בצד המערבי של התעשייה בדור הזה לא היה.
אז ממה נשאר להתללהב חוץ מנינטנדו?
.

איזה משחק יש לנו ב2025 שאנחנו יודעים, שהולך להיות 94-93-95 בוודאות חוץ ממטרויד פריים 4 ? לסוני אין שום משחק כזה בקנה לPS5 כרגע, ולמייקרוסופט, גם.
כאילו אני לא מזלזל באסטרו בוט, אבל בואו זה המשחק הכי גדול שלהם לזמן הקרוב והוא לא הולך להיות משחק של 94... פריים 4 ... פה הם כנראה הולכים לעשות גיימפלי שאפילו הPS5 לא נתן לנו על חומרה של טאבלט סיני מ2015 זה טירוף.

סוני ומייקרוסופט ישנות בעמידה, אז ברור שבשבילי נינטנדו לקחו, במיוחד אחרי שיצאתי ברגשות מעורבים לגבי הAC האחרון.
לאסקין, אתה בטוח שWOLF רץ ב60FPS על הפס3? אין לי מושג כי שיחקתי אותו על הפס4 בחלון ההשקה שלו אבל WOLF לא מרשים כמו פה, היה חיקוי חביב של דברים שראינו בhalf life 2 לא כמו פריים 4.

כאילו, אני לא מצליח להבין איך זה לא מרשים אותך. תסתכל על התאורה אנשים אשכרה שאלו את עצמם איך התאורה הזו עובדת ואמרו שזו הוכחה שנינטנדו עובדת עלינו וזו גרסת סוויץ 2.

נדב: כן ברור מבין למה זה מבאס, במיוחד למישהו כמוך שאשכרה שיחק בפריים 1 בהשקה וראה על חי איך זה המשחק הכי מרשים של 2002, אני יכול להבין מאיפה אתה בא במיוחד אחרי שגם פריים 3 היה בזמנו אכזבה טכנית שיצא מסיבות ברורות, אבל בהתחשב בזה שזה הולך להיות משחק silky smooth עם הבוסים הכי טובים ב2025, האווירה הקריפית הכי טובה של 2025, הפאזלים הכי טובים של 2025 וכנראה המשחק הכי חדשני של 2025 כמו שTOTK היה חדשני ב2023 וBOTW הכי חדשני ב2017...

כאילו, נכון זה היה הרבה יותר מפיל לסתות גרפית על הסוויץ 2 אבל זה כנראה יפיל לסתות מבחינה מכנית/טכנית, אבל לדעתי זה ממש לא נראה מטוריד 3.5 כמו שאנשים מציגים את זה, הרימאסטר פשוט גנב להם את ההצגה, ברגע שהתרגלנו לאיך שהריימיק נראה אז הציפיות בכלל היו בשמים.

אבל כאילו רק לראות מי עובד על זה, המעצבים הכי טובים של הטרילוגיה המקורית, כשרונות מכל סטודיו AAA בתעשייה, קשה לי מאוד להאמין שזה יהיה MP3.5 מהמר לחלוטין על רגע BOTW.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 17 יולי 2024, 12:14

מהמעט שהראו מפריים 4, אני לא רואה שום חדשנות. הוא נראה בסדר, אבל כמו שאמרת בעצמך, מאוד דומה לרימאסטר של 1 שעליו חרבנת במשך עמודים שלמים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2024, 13:00

אני רק אציין שהרימאסטר של 1 נראה נהדר, פשוט כשיש משחקים כמו HB2 בשוק וגם משחקי דור פס4 מרשימים, הוא לא בדיוק מרשים אף אחד. ו-4 בהחלט נראה כמו גרסה משודרגת של הרימאסטר של 1.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 17 יולי 2024, 13:37

ואחרי 22 שנה, זה די מאכזב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2024, 13:58

InterAl כתב:ואחרי 22 שנה, זה די מאכזב.

ברור. אולי פריים 4 סוחט את מה שהסוויצ' מסוגלת לעשות ב-60, אבל לעבור ממלך העולם הגרפי ללרוץ על חומרה מ-2015 זה מדכא ממש. למרות שגם פריים 3 היה באותה סירה לצערנו, וזה היה מדכא באותה מידה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 17 יולי 2024, 14:38

3 הציג שליטת תנועה, הייתה שם לפחות איזושהי חדשנות, גם אם אפשר להתווכח על טיבה. אני די בטוח ש-4 יהיה משחק טוב, אבל כנראה שלא חשבנו לפני 22 שנה שככה ייראה פריים 4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2024, 14:59

InterAl כתב:3 הציג שליטת תנועה, הייתה שם לפחות איזושהי חדשנות, גם אם אפשר להתווכח על טיבה. אני די בטוח ש-4 יהיה משחק טוב, אבל כנראה שלא חשבנו לפני 22 שנה שככה ייראה פריים 4.

3 גם הציג אירועים מתוסרטים, סרטוני מעבר ודיבוב, אבל אני לא חושב שאף אחד מהם (כולל השליטת תנועה) היו טובים במיוחד. אבל אתה לגמרי צודק.

אני חושב שזה טרגי שפריים 4 הוא לא משחק סוויצ' 2. אם הצוות של מריו עובד על משחק סוויצ' 2 מאז 2017, אני בטוח שרטרו יכלו לעבוד על משחק סוויצ' 2 מאז 2019. המינימום היה לעשות משחק 30/720p כדי לדחוף את הסוויצ' 1 עד שהיא נשרפת, ואז להוציא במקביל גרסת סוויצ' 2 ב-4K/60. קרוס ג'ן כשגרסת הדור הקודם נאבקת להתקיים. אני אפילו לא בטוח מה תביא גרסת הסוויצ' 2 חוץ מאשר רזולוציה להתחשב בזה שהמשחק כבר רץ ב-60 בדור הנוכחי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יולי 2024, 18:13

טראגי, אבל הוא נדחה שוב ושוב ו-150 מליון בעלי סוויץ׳ זה לא משהו שאפשר לזלזל בו, אז אני ממש לא מאשים אותם. כנראה שגם הסוויץ׳ 2 תהיה הצלחה אדירה, אלא אם משום מה יעשו מהלך משונה מאוד ולא סביר, אבל הוא יהיה גם sold out תקופה ארוכה ואנשים לא יוכלו להשיג קונסולה, וכולם יקנו את מריו הייעודי שלו איתו… שיעבדו על מטרויד 5 מיד אחריו, שבטח יגיע יחסית מהר עכשיו כשיש בסיס טוב ועדכני. בטח 2028 ככה :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 17 יולי 2024, 18:16

כן, כנראה שלפתח לסוויץ' 2 היה דוחה את הפרויקט אפילו יותר. המעריצים מחכים בכליון עיניים שיצא לסוויץ' המקורי שלהם + הקודמים היו כולם משחקי 60 fps... לעשות את מה שהצעת לא היה מתקבל יפה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יולי 2024, 18:20

בנוסף, גירסת הסוויץ׳ 2 יכולה להביא RT, ו/או חלילה - 120 פריימים ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2024, 22:09

אני לא חושב שרלוונטי מתי הוא יוצא במחזור חיים שך הסוויצ׳ 2, משחקי נינטנדו הם evergreen והם גם לא יורדים במחיר. יש בטופ 20 היום משחקים שנינטנדו הוציאו ב-2017 שעדין נמכרים במחיר מלא. אם פריים 2 יצליח, הוא ימכור לאורך כל הדור. ולהגיד את האמת, משחקי פריים לא בדיוק שיא המכירות של נינטנדו, גם דרד מכר כמה מליונים בודדים. אז אני לא חושב שממילא נינטנדו מצפים ממנו לעשות מעל ל- 10 מליון עותקים.

בנוגע לציפיה שהוא יצא לסוויצ׳ 1 וב-60, אני בטוח שאם הוא היה כותר סוויצ׳ 2 עפ גרסה נחותה בסוויצ׳ אנשים היו מבינים. הם הבינו עם BOTW שהוכרז במקור לWiiu ובסוף יצא לסוויצ׳ עם גרסת Wiiu מקרטעת. הם גם הבינו כשTP הוכרז לקיוב ובסוף יצא לווי עם גרסת קיוב נחותה. אז אני בטוח שהקהל הנינטנדואי היה מבין אם פריים 4 היה סוויצ׳ 2 קודם כל. ואני גם די בטוח שהקהל המטרויידי יקפוץ על הסוויצ׳ 2 ממילא כי הוא הגרעין הקשה של נינטנדו. אני אגדיל ואומר שאפילו אם נינטנדו הייתה מכריזה שהמשחק לגמרי עבר לסוויצ׳ 2 ולא תהיה גרסת סוויצ׳ 1, זה היה עובר יחסית חלק.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 17 יולי 2024, 22:33

tp ו-botw היו די קרובים בגרסאות הקרוסג'ן שלהם. גרסת הקיוב של tp היא דווקא המועדפת על רוב המעריצים לדעתי. עם פריים 4 אתה רוצה גרסה נכה משמעותית, זה בעיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2024, 00:10

InterAl כתב:tp ו-botw היו די קרובים בגרסאות הקרוסג'ן שלהם. גרסת הקיוב של tp היא דווקא המועדפת על רוב המעריצים לדעתי. עם פריים 4 אתה רוצה גרסה נכה משמעותית, זה בעיה.

אני באמת חושב שהקהילה הנינטנדואית, ביחוד הסופר קורית שמשחקת מטרויד, תקבל את זה סבבה. כל מה שנינטנדו צריכה להגיד זה שהפיתוח עבר ריבוט באמצע, המטרה השתנתה ושפריים הסטורית הוא הקצה המדמם שלהם ולכן הוא דור הבא בלבד (או עם גרסת דור קודם לא להיט). חוץ מזה אני לא חושב שגרסת 720P/30 בסוויצ' זה כזה נכה או נוראי, נינטנדו שחררה מספיק משחקים שרצים ב-720P או ב-30FPS ואפילו שניהם במקביל כמו link's awakening שרץ רוב הזמן ב-720p עם נפילות מ-30 במצב DOCK. זה נכון שהסטורית מטרויד הוא משחק 60 אבל כשמדובר בכותר קרוס ג'ן זה לגמרי מקובל שגרסת הדור הקודם מיועדת לקהל היותר קז'ואלי. ב-2025 החומרה של הסוויצ' תהיה בת 10, אני לא חושב שזה יפוצץ לאנשים את המוח שהסוויצ' מתקשה להתמודד עם כותר פריים שמכוון גבוה.

חוץ מזה, כמו שאמרתי מקודם, אני באמת מאמין שגם אם לא הייתה גרסת פריים 4 לסוויצ' 1 לא היה יותר מדי רעש. מטרויד מוכר יחסית מעט ולליבה הקשה של הנינטנדואים, רובם כנראה יחכו בתור לסוויצ' 2 ממילא. קשה לי לחשוב על מעריץ פריים שלא היה מעריך את העובדה שמטרויד הולך על כל הקופה בצד הטכני וכך או כך מעריצי נינטנדו ידועים בזה שנינטנדו עושה להם מה שבא לה והם לא מתלוננים יותר מדי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 יולי 2024, 15:08

InterAl כתב:מהמעט שהראו מפריים 4, אני לא רואה שום חדשנות. הוא נראה בסדר, אבל כמו שאמרת בעצמך, מאוד דומה לרימאסטר של 1 שעליו חרבנת במשך עמודים שלמים.

מדהים, איך פספסת דווקא את השורה "פריים 4 משאיר אבק לרימאסטר" אינטר?. הרימאסטר כולה היה ה"טסט" למנוע ופריים 4, הוא הניצול המלא של יכולות המנוע וזה ברור ב50 שניות שראינו בכל הפיצוצים. אם בא לך להתבאס בכוח אל תתן לי להפריע לך, אבל אני עומד מאחורי מה שאמרתי.
משחק שנראה מדהים יחסית לחומרה שלו ויחסית לזה שרטרו מכריחים את עצמם להריץ אותו ב60 פריימים לשניה

אם ראית אותי מחרבן על הרימאסטר במשך עמודים שלמים, זה היה בגלל שאני מחרבן כמעט על כל ריימיק ורימאסטר זו האג'נדה שלי כי אני חושב שזה מיותר לעשות ריימיקים ורימאסטרים מה שהיה טוב בעבר נשאר טוב היום ולא צריך לבזבז משאבים לזה. ואני לא היחיד שחושב ככה.

כאילו אני לא מבין אותך גם HITMAN 2 וHITMAN 3 רצים בול על אותו מנוע ואותה טכנולוגיה ועדיין אני חושב שהשלישי משאיר אבק לשני אפילו שזה "רק שלבים חדשים"
יש שיפור מאסיבי בלתי ניתן לפספוס.

כאילו איך אתה יכול לראות את הפיצוצים והאפקטים ולא לחשוב בתחילת הטיזר ולא להגיד וואו יחסית לחומרה זה מעבר ליכולת ההבנה שלי אינטר אני הופתעתי לגמרי, הייתי בטוח שאם הם ידחפו לרמה הזו המאוררים של הסוויץ יפסיקו להסתובב או משהו ואני באמת בטוח שנשמע על הרבה סוויצים שהלכו לעולמם שפריים 4 ייצא. :-)

אתה רוצה לחשוב שפריים 4 בר השוואה לפריים 3? אל תתן לי להפריע לך אינטר אבל זה די הזוי לי. פריים 3 היה נראה מרגע החשיפה כמו משחק שהיה אמור לצאת לקיוב ובאמצע הפיתוח מיאמוטו הפך שולחנות והכריח את רטרו להדביק עליו שלט תנועה, מנסה לומר שאני מוכן לשים כסף שאפילו את הWII עצמו עם כמה שהוא היה עלוב, פריים 3 לא דחף טכנית. פריים 4 אולי רץ על הקונסולה הכי נכה שיש במירוץ אבל סוחט אותה עד הטיפה האחרונה, בעוד שאני מוכן לשים כסף שמשחק פריים שהיה אמור לדחוף את הWI לקצה היה נראה הרבה יותר טוב מפריים 3.

אפשר היה לדחוף את הסוויץ עוד יותר? כן, בהחלט אם היו עושים את המשחק ממש נכה על הסוויץ ב30FPS עם ירידות פריימים כמו שנדב הציע, אבל אתה יודע שאף אחד לא היה מוכן לזה אז בהתחשב בכל זה המשחק נראה מטורף, ויותר טוב גרפית מכל משחק סוויץ ever ושם בכיס הקטן לא מעט משחקי PS4 לדעתי.

לגבי זה שהוא לא מרשים כמו לפני 22 שנה, וזה שהוא לא מה שחשבנו שפריים 4 יהיה לפני 22 שנה. סבבה אני מסכים, אבל אתה מצפה ממשחק שהוא פאקינג הרביעי בסדרה שלו שיעשה לך אפקט וואו כמו אז? לפני 22 שנה לא היה לך FPS שכולו ממוקד בפעולה הרפתקה ומעביר את נוסחת המטרוידווניה לFPS לא היה דבר כזה, עם אווירה כזו מיוחדת והגיימפלי המיוחד של הסנסור, עכשיו אחרי שראינו את זה 4 פעמים אתה מצפה שיהיה לך וואו?

לגבי זה שהמשחק "לא חדשני" אולי לא ראינו שום דבר חדשני, ועל פניו זה נראה כמו שזה תמיד היה, אבל כמו ששמתי בספוילר, נינטנדו רמזו מלא זמן מה יהיה במטרויד פריים 4 וכבר שמתי את זה בספוילר למי שרוצה ואם זה נכון.... אז ראית את זה במשחקים מסוימים בדור הPS4/5 אבל לא ברמה הזו ואני מזכיר לך שלסוויץ לא רק שאין SSD אין לה אפילו מקום אחסון כמו הפס4.

יכול להיות שכולם מסוממים ומדמיינים דברים ואין באמת שום דבר חדשני בMP4. והוא יתגלה MP שגרתי? יכול להיות וזה יהיה מאכזב, אבל כל האינטרנט מהמר על זה שנינטנדו רמזו על משהו חדשני כהוגן, ואחרי שכל IP על הסוויץ המציא את עצמו מחדש והיה שאפתני מתמיד, אם זה זלדה, אם זה קירבי, אם זה פוקימון, אם זה פייר

אמבלם, כולם סוג של עברו shake up רציני בגיימפלי על הסוויץ והמציאו את עצמם מחדש, כל האינטרנט ואני איתם פה, מהמר על זה שמטרויד פריים לא יישאר היחיד
שלא יעבור "shake up" רציני זה לא הגיוני שנינטנדו לא תטלטל את הנוסחא של פריים 4 אחרי שהם טלטלו כל IP שלהם על הסוויץ ובעיקר לא מסתדר עם הטיזרים שלהם במשך השנים. הכל בתווית הספוילר. נחייה ונראה אינטר.

לדעתי, אתה תאכל כובע וזה יהיה לפחות אחד ממשחקי הדור שלך ושלי ושל חצי פורום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2024, 15:46

אני דווקא חושב שפריים 4 נראה מאוד דומה לרימאסטר. כלמור, יש בו הרבה שדרוגים, אבל הוא מרגיש כמו "כותר שני על אותה חומרה". יש בינו לבין הרימאסטר המון במשותף ורואים שהם רצים על אותו מנוע.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 יולי 2024, 19:59

לפחות אתה נותן לו את הכבוד של "כותר שני על חומרה שניה" לאסקין די אמר שזה נראה סביר לשוטר על הפס3 ואינטר בייסקלי אמר שהמשחק "בסדר בקושי" :-)

כאילו אני יכול להסכים עם הטענה שלך שכנראה הגיימרים הכי אדוקים של מטרויד הם די כמוך 1:1 ומצידם שנינטנדו תבגוד בהבטחה שנתנה לה כמו שאתה אמרת פה לפעמים בתגובות
"בבקשה נינטנדו תבגדו בי" כשהעלתי את נושא ההבטחה והבגידה ושנינטנדו מפחדים להיתפס כשקרנים ובוגדים כמו שמייקרוסופט עושה. :lol:

כאילו אם אני זוכר נכון, נינטנדו לא הבטיחו את פיקמין 4 לWII U במשך שנים ואז הוא פשוט דילג עליה? ולאף אחד מהארדקורס של פיקמין זה לא עניין את הביצה?, כי כולם שמחו שהמשחק יהיה על חומרה מתקדמת יותר ויקבל גרפיקה טובה יותר? :-)

אז כן, אני די בטוח שכל ה1M-2M שקונים את מטרויד פריים או קונים קונסולה רק בשביל מטרויד פריים ואחכ מוכרים אותה ישמחו להקריב את גרסת הסוויץ 1 בשביל RT/DLSS ואפקטים מרהיבים של מים :-)

וכאילו נינטנדו אפילו לא תצטרך לדאוג לתגובה של הנטישה בבית ביפן כי הסדרה לא בדיוק מעניינת שם אנשים במיוחד... אבל לדעתי רטרו עשו את ההכי טוב שהמין האנושי יכול להוציא על החומרה העלובה של הסוויץ וזה מטורף. :-)

וכאילו אנחנו עוד לא יודעים הכל מה אם יש פה עולם פתוח בסקאלה מטורפת בגרפיקה הזו על סוויץ, מה עם כל השמועות על חידושים הם נכונים בגרפיקה הזו בזמן שכל העת אתה על 60FPS ?

מצחיק פשוט איך אינטר יורה במשחק הזה "שיהיה בסדר" שעובדים עליו טופ טאלנט מ343 רטרו, נוטי דוג, סנטה מוניקה, המפקדה של נינטנדו ביפן, אנשים שעבדו על קמפייני הCOD הכי טובים ועוד ועוד כאילו, אני חושב שאשכרה יש פה Dream team של מפתחי משחקי אקשן שלא ראינו שנים.
ואינטר: נראה בסדר :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יולי 2024, 20:46

גם על הנוקמים האחרון עבדו אנשים סופר מוכשרים כיו מעצב הקרבות של GoW ועוד כל מני כוכבים, והוא יצא רק ״בסדר״ ויש עוד הרבה מקרים של סופרסטארס שהוציאו כשלונות או משחקים סבירים פלוס במקרה הטוב.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים