נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2024, 17:39

ג'ים ראיין לא עשה את הדור הזה הכי רווחי, הקורונה עשתה. מדובר גם בדור הכי רווחי של אקסבוקס, אבל אתה צועק שספנסר צריך להתפטר, לא? הפס5 מפגרת מאחורי פס4 במכירות ולעולם לא תעקוף אותה, דברתי על זה כבר שנים, DEATH BY A THOUSAND CUTS. אולי סוני לא באמת תפול למקום השני, אבל זה רק כי אקסבוקס מפשלים בצורה כל כך מטורפת שסוני הם מונופול בתעשיה, אין תחרות. אבל הפס5 מפסידה לפס4 במכירות, וזה אפילו לא קשור למחסור חומרה שהיה כי התחזית שלהם להשנה נמוכה מתחזית המכירות של השנה המקבילה של הפס4 ואפילו בתחזית מכירות הם לא פוגעים לרוב. אקסבוקס מוכרים 13% פחות מהדור הקודם לבנתיים, העובדה שגם סוני מוכרים פחות אומרת שאנשים לא טורחים לשדרג מהפס4 לפס5 כי ג'ים ראיין הפך את הפס5 לקונסולת פרו משמימה.

JR לא "מלא בור בפרוטפוליו", JR עשה את הפורטפוליו גרוע. אנחנו ב-2024, חברות סיניות עושות משחקים יותר מרשימים מפלייסטיישן סטודיוז, לא היה לסוני יותר מדי ב-2023, אין להם כמעט כלום ב-2024 ונראה שגם אין יותר מדי ב-2025. כלומר, יוצאים משחקים, אבל חיקויים זבל של 6V6 זה לא מה שאף אחד פה מחפש.

גם אם יהיו כמה GAAS שיפגעו במטרה ויעלו את הרווחים של פלייסטיישן לשמיים, מבחינתנו פה בפורום יהיה מדובר באסון נוראי. כל GAAS שיצליח יהרוג את סוני שאנחנו אוהבים, וכל GAAS שיכשל יעמיד את צד א' בסכנה פיננסית. הציפיה שלנו מסוני זה להרים עוד אולפנים שמסוגלים לעשות "TLOU", לא ליצור עודLOOTER SHOOTER לא מעניין, להרוג את הסטודיואים הכי מיוחדים של החברה ולדחוף עוד ועוד קרוס ג'ן מעפן.
We're just normal men. We're just innocent men

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 01 יוני 2024, 10:09

אתה לא חושב שזה הזוי לפתח תאוריה על בסיס הבדל של מיליון יח' לפה או לשם?
הפס5 מוכרת יותר טוב מהפס4 בארה"ב וביפן. היא מוכרת פחות טוב באירופה ששם היה מחסור + עלייה במחיר.
בשלב הזה הפס4 כבר קיבלה ירידה במחיר והפרו הייתה בשוק.

כאילו באמת. אתה מתחילת הדור 'מחפש' את סוני/JR.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2024, 12:14

Hypno כתב:אתה לא חושב שזה הזוי לפתח תאוריה על בסיס הבדל של מיליון יח' לפה או לשם?
הפס5 מוכרת יותר טוב מהפס4 בארה"ב וביפן. היא מוכרת פחות טוב באירופה ששם היה מחסור + עלייה במחיר.
בשלב הזה הפס4 כבר קיבלה ירידה במחיר והפרו הייתה בשוק.

כאילו באמת. אתה מתחילת הדור 'מחפש' את סוני/JR.

הפס5 מפגרת מאחורי הפס4, זאת עובדה. התחזית ל-2024 שהפס5 תפגר מאחורי השנה המקבילה של הפס4, כלומר הפס4 מתחילה לפתוח פער מהפס5, גם זאת עובדה. על פי הנתונים של סוני רוב השחקנים הפעילים עדין נמצאים בפס4, זאת תוצאה ישירה של חוסר רצון של בעלי פס4 לשדרג לפס5 כי הכל יוצא גם לפס4.

הפס5 יכלה לקבל ירידת מחיר, הפרו כבר יכלה להיות בשוק. הכל החלטות של JR. אני לא מחפש את סוני כמו שאני לא מחפש את מיקרוסופט למרות שאני קוצר אותם מאז ההחלטה על הרכישה של אקטיוויז'ן. כשחברות עושות החלטות הזויות ומטומטמות i call it out.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 01 יוני 2024, 13:25

פיגור של רק מיליון זו גם עובדה. מצב כלכלי יותר גרוע מהדור שעבר זו גם עובדה. אי-יכולת להוריד במחירים כמו דור קודם זו גם עובדה.
למה לאבד את הראש כשהפס5 במרחק יריקה מהפס4 ההו-כה-מצליחה בתנאים יותר קשים?

מאיפה אתה יודע מתי הPRO יכלה להיות בשוק? אתה בכלל מזדעק למה צריך PRO כי בקושי מנצלים את החומרה הקיימת,אז איך היית מגיב עם ה RPO הייתה כבר בשוק?
JR כבר לא שם. הם יכולים להכריז על הורדת מחיר בכל שנייה. מי אשם עכשיו?

מה סוני 'אשמה' ש50% מהפעילות ב PSN היא של שחקני פס4? לא אתה אמרת שאנשים מזמן כבר נטשו את הפס4 ולא צריך להמשיך לתמוך בה? אז טעית?
מה אתה רוצה? רצית שסוני לא תתמוך ב BC? אתה רוצה שסוני תכבה את השרתים של הפס4? אתה רוצה שסוני לא תאשר עדכונים לפורטנייט, APEX, COD על הדור הקודם?
אתה רוצה שסוני תפסול סרטיפיקציה של EA FC 25 על הפס4?

מה הזוי ומטומטם בהחלטות שעשו את הדור הזה לדור הכי רווחי ושהמכירות בהשוואה לפס4 הם neck-to-neck למרות מציאות כלכלית ועסקית קשה הרבה יותר?

פלייסטיישן 5 סיימה את 2023 עם אחד הבלעדיים הכי גדולים שיש לה. היא התחילה את 2024 עם 4 בלעדיים ב 4 חודשים.

מה JR אשם שמשחקי AAA סינמטיים מגוף שלישי לוקחים עכשיו יותר שנים להפיק?
אתה רוצה שהם יזרזו משחקים לא מוכנים ואז היית קוטל את JR שהוריד את האיכות?

כשלונות של משחקי GAAS לא יעמידו את סוני בסכנה פיננסית (ולראייה הם ביטלו כמה ולא רעדה האדמה). כישלון של משחק AAAA כן עלול.
מספיק כבר עם ה xenophobia של משחקי GAAS.

ושוב, אם 'אלף החתכים' האלה שאתה מציין מתבטאים בהבדל של מיליון-שתיים מול הפס4 - זה לגמאי בטל בשישים כשלוקחים את המכלול השלם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2024, 14:29

אני לא מזדעק על הפרו, אני שמח על הפרו. אני מזדעק על המצב הפתטי של צד א׳ של סוני ואיך הוא תקוע בדור הקודם. הפס5 אולי רק 2 מליון מאחורי הפס4, אבל ככל שיעבור הזמן ההפרש יגדל (על פי תחזיות של סוני עצמה). יש לפס5 אפילו פחות תחרות ממה שהיה לפס4 אבל איכשהו היא מוכרת פחות. היא נהנתה מהקורונה שהייתה הנקודה הכי רווחית בהסטוריה של התעשיה, כולם עשו רווחי שיא בתקופה הזאת, כולל אקסבוקס. סוני יכלה לעשות ״סדרה s״ משלה שהייתה פותרת לה כל בעיה שציינת, אבל היא החליטה שלא. אם ראיין הוביל את הדור הזה אז הדור הזה באחריותו, כולל הרע. עם כל ההערצה שלך לג׳ים ראיין הקדוש איכשהו מעוורת אותך מהרע שהוא עשה בדור הזה אז חבל.

וכן, gaas זה שיקוץ, הוא הורס את התעשיה ואת החברות שמפתחות אותו. אתה היחיד פה שיש לו איזו אובססיה לא ברורה עם gaas.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 01 יוני 2024, 19:40

משחק ה AAA האחרון שסוני הוציאה על הפס4 היה בנובמבר 2022. חוץ מ MLB אין אף משחק מוכרז מסוני שיוצא לפס4. מה למען השם אתה רוצה?
לפס5 פחות תחרות? כנראה, אבל המצב הכלכלי יותר קשה והמציאות הכלכלית של העלויות מקשה על הורדה במחירים.

אתה מתחילת הדור קוטל את צד א' של סוני.
למה אתה בכלל מופתע שהפס5 מפגרת מאחורי הפס4? אתה אוהב למנות את כל המשחקים שהיו בחוץ כבר שעדיין לא הגיעו בדור הפס5.

אז אדרבא ואדרבא. לפגר מאחורי הפס4 במיליון יח' אחרי כל ה'רע' שאתה אומר שיש ולאור כל האתגרים העובדתיים שקיימים זה ההיפך מהנבואות השחורות שלך.

JR כבר לא בסוני. למה לא הוכרזה הורדת מחיר? למה סוני לא ביטלו את ההוצאות למחשב? למה כל הדברים שהאשמת את JR בהובלתם ממשיכים?

היחיד עם האובססיה ל gaas הוא אתה. הפכת את זה לבוגימן של התעשייה, ושל סוני בפרט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2024, 19:59

…כי זה הבוגימן של התעשייה.
יכולנו לקבל משחק רוקסטדי מעולה במקום יחידת המתאבדים, יכולנו לקבל משחק מעולה של ארקיין אוסטין במקום רדפול, יכולנו לקבל משחק של פאקינג נוטי דוג במקום הכשלון שבוטל אחרי שנים רבות של פיתוח, יכולנו לקבל משחק מגניב במקום הWild Hearts שנראה מגניב אבל הוא סתם נהרס בגלל אלמנטי ה GaaS… הרשימה עוד כמובן ארוכה ומלאה בחברות שגם פשוט רגל או התפרקו בגלל זה.
זה זבל, הדור הזה נראה ככה בין היתר בגלל השיט הזה. משאבים אינסופיים על משחקים שבסוף נראים הכי גנריים ומשעממים ב-99% מהמקרים. אז יופי, יצא הלדייברס 2 ועוד איזה משחק אולי שנחשבים טובים, מישהו פה משחק בזה? אתה משחק בזה? נדב רכש ושיחק פעם אחת, זהו נראה לי.
כולנו פה היינו משחקים בארקהם סינגל חדש, במשחק סינגל של נוטי דוג, יוביסופט… זה גם חירבן משחקי ספורט כמו nba, madden, fifa… סרטן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2024, 21:37

מה שלאסקין אמר. אם אתה לא שם לב שgaas הוא הסרטן של התעשיה אז אתה עם הראש עמוק בחול. ולמה ללכלך לאסקין? שחקתי 5 סיבובים שלמים בHD2. נהנתי, אבל זה רק גרם לי לרצות לראות את גברים בחלל שוב ולהתפלל שגירס 6 יצא טוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2024, 23:31

גירס 6 בטוח יצא טוב… השאלה אם יצא טוב מאוד :)
אבל יודע מה יהיה ממש רעיון טוב? אם הוא יהיה גם GaaS

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2024, 00:25

או כן, זה יהיה נהדר. גריס 6 בלי קמפיין, רק gaas, אני רוצה לקנות battle pass כדי לקבל למרקוס פיניקס אוזני ארנב.

וברצינות, הציפיה הראשונית שלי מגירס היא שבתצוגה שבוע הבא הוא ימיס לי את המוח גרפית. נראה כמו HB2 אם לא טוב יותר ב-scope גדול משמעותית. כלומר, הדבר היחידי בדור הזה כרגע מהקואליציה הוא הדמו מטריקס של UE5 ואני משער שהקואליציה עשו מספיק התקדמות ב-3 שנים האחרונות (וגם UE5 כמובן) כדי להביא משהו שנראה טוב מהדמו מטריקס ב-30FPS יציב על ה-XSX.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2024, 23:02

על פי השמועות המשחק הורייזון לגו יוצא למחשב day one. אני משער שזה אומר שהוא GAAS?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יוני 2024, 23:59

לא נראה לי. אנחנו לא יודעים גם מי המפתחת שלו בכלל…
אבל מאחר וזה אולי סוג של ״רימייק״ אז זה לא באמת תחת החשיבות או החוקים ה״רגילים״, קצת כמו tlou part 1 שיצא אחרי פחות מחצי שנה למחשב וגם זה כנראה בגלל שגירסת המחשב לא הייתה מוכנה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2024, 17:30

אני משער שמה ששבר את החוקים לtlou היה שהם רצו להספיק לסדרה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יוני 2024, 23:49

סוני נתנו לכתבים לשחק במשחקים שלהם לאחרונה, ויש רשמים מאוד מאוד חיוביים של אסטרו בוט, מדיגיטל פאונדרי למשל, שמשווים אותו למריו סאנשיין ואחד הפלטפורמרים המגניבים והטובים ביותר ששיחקו אי פעם, בתנאי שהוא איכותי לכל אורכו כמו בשני השלבים שנתנו להם לשחק.

אבל מפתיע יותר - יש גם רשמים חיוביים מאוד על קונקורד! לזה לא ציפיתי… אותי הוא עדיין לא מעניין אותי בשום צורה אבל וואלה, נראה שבכל זאת יש פה משחק טוב שיכול להצליח. קטעי הגיימפליי הרציפים שראיתי גם כן נראים הרבה יותר טוב מהטריילר גיימפליי שהם שיחררו בחשיפה האחרונה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2024, 15:49

קונקורד נראה כמו עוד OW, אני לא מבין מה המטרה של הדבר הזה. אבל מי יודע, אולי הוא יביא שקים של כסף.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יוני 2024, 17:01

כן אני לא אגע בו, אבל מי שאהב את אוברוואץ׳ או אפילו דסטיני ובא להם משהו חדש, ומדובר בלא מעט אנשים - אולי יתמכרו לזה.
לפני חודש חשבתי שהוא DOA, עכשיו נראה שדווקא יש לו סיכוי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2024, 20:00

יש לי כמעט 2000 שעות ב-OW והטריילר של קונקורד גרם לבטן שלי להתכווץ :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יוני 2024, 20:13

DrKeo כתב:יש לי כמעט 2000 שעות ב-OW והטריילר של קונקורד גרם לבטן שלי להתכווץ :)

גם לי ולא שיחקתי כמעט בOW
אבל הסרטונים החדשים והלא-ערוכים נראים פשוט כל כך הרבה יותר טוב. כן, זה חיקוי של OW, אבל זה לא נראה חיקוי זול כל כך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2024, 20:19

לא נראה לי שזה חיקוי זול, אבל זה חיקוי. OW2 זמין בחינם עכשיו במחשב ועל הפס5. אז לא ברור לי למה שמישהו ישחק בקונקורד. אולי יש לו גיימפליי פשוט מדהים והוא יהפוך ללהיט, אבל על פני השטח הוא נראה סתם כעוד clone.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יוני 2024, 20:52

בחשיפה הוא היה נראה מאוד זול לדעתי
הCG היה נראה יקר (אם כי סופר צ׳יזי וחיקוי מעפן של שומרי הגלקסיה) אבל הגיימפליי היה נראה ממש לא משהו, בלשון המעטה. משום מה הם התמקדו בגוף שלישי או בכלל מצלמה מלמעלה בטריילר הזה… כשרואים גיימפליי אמיתי זה פשוט נראה הרבה יותר טוב.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 29 יוני 2024, 15:12

משחק מאולפן שעד כה עשה משחקי FPS VR.
סוני נותנת לו את ההזדמנות לשחק במגרש של הגדולים. משחק ה FPS שאינו VR הראשון שסוני מוציאה מאז..קילזון 3?
ואנשים מתלוננים שזה לא משחק גוף שלישי סינמטי sad dad נוסף.

ולמה? כי המשחק יאפשר רכישת פריטים קוסמטיים בתשלום, כאשר כל שאר העדכונים שהמשחק יקבל הם בחינם.

והכי מבדר?
שני האנשים בפורום פה שמתלוננים על המודל העסקי של קונקורד הצדיקו במשך כל הדור הקודם משחק בתשלום עם מודל עסקי נצלני של loot boxes.

סטנדרט כפול זה לא מילה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יוני 2024, 16:16

תראה לי על הבובה איפה התלוננו פה על הדברים שאתה טוען שהתלוננו עליהם.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 29 יוני 2024, 17:49

שניכם צועקים GAAS כאילו זה קללה על כל משחקי המולטי שסוני מפיקה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2024, 18:04

תגיד קאז, התחת הגנרי הזה הוא מה שאתה מחפש שמפיצות איכות יממנו? חצי האנשים פה לא יזהו בין קליפ של זה, OW או ולורנט. GAAS הוא הרבה דברים, אפילו GT7 הוא GAAS. אבל יש משחקים כמו helldivers, ויש את התחת הזה.

Hypno כתב:
והכי מבדר?
שני האנשים בפורום פה שמתלוננים על המודל העסקי של קונקורד הצדיקו במשך כל הדור הקודם משחק בתשלום עם מודל עסקי נצלני של loot boxes.

סטנדרט כפול זה לא מילה.

הקטע הזה של ההודעה היה אמור להיות ברצינות? מה קשור לחיים?

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 29 יוני 2024, 19:58

אם זה המשחק שהמפתחת רצתה לעשות, מי אני שאבוא ואטיח 'גנרי' על משחק אולניין שרק כשמשחקים בו יודעים את טיבו.
COD זה לא גנרי? דרגון אייג' 4 זה לא גנרי? עוד משחק RPG פנטזיה? עוד סולס-לייק? להגיד גנרי זה גנרי.

ברור שהקטע של ההודעה קשור. אתה חושב ש GAAS זה שיקוץ שעדיף שלא יקרה לרבות בשל המודל העסקי.
אבל להלדייברס ולקונקורד יש מודל עסקי יותר טוב מאשר ל OW שבו לא ראית אף פגם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 18 אורחים