תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2018, 12:15

מצחיק שtwd בוטל באמצע העונה האחרונה שלו. עד שחברה אשכרה אומרת שהיא הולכת לסיים פרנצ׳ייז, קוטעים אותו שלושה פרקים לסיום.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ספטמבר 2018, 12:18

לא יזיק גם לעשות את זה לסדרה ;)

(אגב אומרים שהפרק ששוחרר עד כה מהעונה האחרונה של המשחק היה ממש טוב ושהיה לה פוטנציאל לשחזר את הגדולה של העונה הראשונה, חבל)
נערך לאחרונה על ידי bling ב 22 ספטמבר 2018, 12:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 ספטמבר 2018, 12:19

שמח שלא המשכתי עם המתים המהלכים אחרי העונה הראשונה... (וכן, בלינג, מסכים איתך על סדרת הטלוויזיה גם)

בכל מקרה, אחרי שהם הציגו חוסר יכולת משווע בזמן העבודה TWAU המקורי (פרק 2 יצא באיחור של חודשים לעומת ההבטחה המקורית, ללא כל פיצוי), כבר לא קניתי מהם שום דבר יותר. תכננתי לקנות את 2, אבל רק בסוף העונה...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ספטמבר 2018, 12:27

נכון קליימן, הם תמיד היו לוקחים מליון פרויקטים ונכשלים בלעמוד בלוח הזמנים של הפרויקטים הקיימים שכבר התחייבו עליהם כלפי קהל הלקוחות שקנו סיזן פאס. זה באמת מפתיע שאנשים כבר איבדו אמון ולמדו לקנות את המשחקים שלהם רק בסיום עונה בסייל רצחני? (שאף פעם לא התעכב מלהגיע)

לא מפתיע שזה הגורל של החברה הזו, ההנהלה שם פשוט כושלת בכל החלטה שלקחו מאז שיצא להם הלהיט הראשון שלהם עם המתים המהלכים, מאז אותו משחק החלטה אחרי החלטה שהם לקחו היתה כושלת.

אני מקווה שכמו שאמרת הכשרונות ימצאו את עצמם במקומות טובים יותר שיעזרו להם לבוא יותר לידי ביטוי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2018, 13:58

bling כתב:לא יזיק גם לעשות את זה לסדרה ;)

(אגב אומרים שהפרק ששוחרר עד כה מהעונה האחרונה של המשחק היה ממש טוב ושהיה לה פוטנציאל לשחזר את הגדולה של העונה הראשונה, חבל)

אתה אומר את זה בדיוק שבוע אחרי שamc הודיעו שיש להם תוכנית לתוכן twd עד ל2027 :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ספטמבר 2018, 14:33

ברצינות?! אתה אומר שהסדרה הראשית תמשיך עד אז או שמדובר בתוכן פח המשני שלהם כמו Fear of?

כאילו איך הם יסחבו את השיעמומון הזה עד 2027 אני באמת סקרן לדעת.

הסדרה חייבת הפסקה של שנתיים לפחות ואז ריבוט מאפס, אפילו הרייטינג כבר צנח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2018, 15:19

הם לא אמרו מה התוכנית, רק שיש להם אחת והם המתכננים לעשות אותה. אולי זה ספינאופים, אולי הם ימשיכו את התוכנית הראשית לנצח, אולי הם יפצלו אותה כך שנניח החבורה מתפצלת לשתי חבורות ואז כל חבורה תהיה תוכנית משלה. באמת שאין לי מושג מה הם הולכים לעשות אבל אין ספק שהם הולכים להוריד את הפרנצ'ייז הזה עד לגובה האדמה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ספטמבר 2018, 19:20

האמת שfear the walking dead הרבה יותר טובה מהסדרה הראשית עכשיו, אבל אני מניח שזה לא הישג כל כך גדול... אם העונה הקרובה לא תהיה שיפור משמעותי אני בוודאות פורש

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2018, 23:00

פרשתי אחרי הפרק שפוגשים לראשונה את יחזקל, אשתי לא רצתה לראות יותר ולא טרחתי להמשיך לראות בלעדיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2018, 20:33

טלטייל אומרים שהם בשיחות עם כמה גורמים שרוצים לממן את שני הפרקים האחרונים של twd.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2018, 20:59

...וחטפו על זה מעובדים SJW שהם מציבים את הגיימרים והמחוייבות כלפיהם (הרי היו לא מעט אנשים שרכשו את כל העונה ולא יקבלו שום החזר) על פני העובדים שלהם כי זה כנראה אומר פחות פיצויים ויותר אאוטסורסינג על חשבון העובדים הקיימים... היה איזה וועד גיימינג שנכנס בהם על ההחלטה להמשיך את הפיתוח ולא לדפוק את המעריצים שלהם לגמרי
https://www.gamewatcher.com/news/disgus ... kers-unite

למרות שביננו... עם האיכות של המשחקים שלהם אולי באמת עדיף לא לבזבז את הזמן של המעריצים... הפרק השני של העונה האחרונה הזאת שלהם יצא השבוע והביקורות קוטלות מאוד.
אבל זה כן נחמד שהם יסגרו את הסיפור הזה עבורם, למרות הקשיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2018, 12:47

אחרי שכבר "בכה" על העניין מספר פעמים בראיונות, שהוא עשה עסקה די גרועה עם CDPR כשמכר את הזכויות לספרים שלו, וכינה את זה כ"טעות" - הסופר שכתב את סדרת THE WITCHER רואה את הסכומים שהם ממשיכים לגלגל, ודורש תמלוגים נוספים, שלפי טענות CDPR - ממש לא כתובים בחוזה ביניהם:

https://gearnuke.com/the-witcher-author ... roundless/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 אוקטובר 2018, 13:02

אני מבין את ההרגשה בלעשות עסקה גרועה, מן הסתם מגיע לו יותר ממה שקיבל אבל זו אשמתו שהוא פוץ זקן (בגישה לפחות) ומבחינתו משחקי וידאו זה קשקוש אז הוא מכר להם את הזכויות בשקל תשעים כי לא מעניין אותו מה יעשו איתם והוא לא הבין מה גודל הפוטנציאל של זה.

אם היה עושה קצת שיעורי בית אז לא היה מתברר לו רק בדיעבד שמשחקי וידאו זה בריכה של כסף וש CDP חוגגים שם עם מאות מליונים בעקבות הזכויות האלה ושמגיע לו יותר. מאוחר מדי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2018, 13:30

לא ״מגיע״ לו שקל יותר ממה שהוא חתם עליו, ואם כבר - מי שמזלזל בקניין הרוחני שלו, אולי זה באמת מה שמגיע לו (;

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 02 אוקטובר 2018, 14:01

מקווה לטובתו שהוא התמקח קצת יותר עם נטפליקס, למרות שקשה לי להאמין שהוא נשאר רעב בלילות...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2018, 14:14

הוא לא רעב אבל גם לא מולטי מליונר גדול...
ממה שמצאתי באינטרנט הNet Worth שלו עומד בין 700 אלף דולר ל-2 וחצי מליון דולר.
בתביעה הזו שלו הוא מבקש 16 מליון דולר :/

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 02 אוקטובר 2018, 14:19

טעות בכדאיות העסקה :) בארץ התביעה שלו לא תתפוס...
ממה שהבנתי cdpr הציעו לו תמורת הזכויות אחוזים מכל הפרנצייז או סכום אחד גדול בהתחלה, הוא פשוט עשה את הבחירה הלא נכונה כי הוא לא האמין בפרוייקט הזה.
בכל מקרה, בגלל החשיפה האדירה שהמותג שלו קיבל בזכות המשחקים אני לא הייתי מתלונן במקומו...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 אוקטובר 2018, 15:15

זה בטח ממש מבאס עד בלתי נסבל לחיות עם כזו תחושת פיספוס,מזכיר (בסקייל הרבה יותר נמוך כמובן) את המקרה של הבחור שמכר את המניות שלו באפל (10%) כשהיא הייתה פיצית ב-800 דולר והיום הן שוות כמה עשרות מיליונים או משהו.
בכל מקרה,די ברור שאין לו קייס אמיתי לתביעה והוא סתם salty שהוא קיבל החלטה עסקית גרועה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 אוקטובר 2018, 15:26

ברור שאין לו באמת קייס, ושהוא לא עומד לנצח ולקבל פתאום אחוזים מהרווח כי יש הסכם קיים שהוא חתם עליו.
הכל נכון, אבל עדיין, אפשר להבין אותו ועד כמה זה מתסכל.
זה לא 'סתם' כמו מישהו שמכר מניות שהתפוצצו בעתיד (שזה תסכול נוראי של "מה היה קורה אם"), זו יצירה שלו.
יצירה שהוא היה איתה עשרות שנים, דמויות שהוא המציא וכתב וחשב ובגדול חי איתן בראש חלק די גדול מהחיים שלו, וברגע שהן הפכו לפופולריות בטירוף בעולם אין לו באמת הכרה - כלכלית או תרבותית. (להבדיל נגיד מג'ורג' ר ר מרטין).

ברור שזה עסק ובסופו של דבר הוא עשה עסקה כלכלית רעה ואפילו ספק מתנשאת, אין לו באמת חוקית זכות לבכות, אבל זה תסתכול נוראי שהוא נאלץ לחיות איתו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2018, 21:55

מצד שני אני בטוח שהמכירות הספרים שלו עלו פלאים מאז הוויטצ'ר 3.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 אוקטובר 2018, 00:48

כנראה לא פלאים מספיק בשביל שבאמת יהיה עשיר.

הבעיה היא שבניגוד למרטין עושה רושם שהוא איש מבוגר שלא הכי מחובר למה שהולך, ואין לו חוש עסקי מפותח, הוא לוקח החלטות רעות וכמו שסטיק אמר, הוא בטח חי עם הרבה תסכול בעקבות מה שקורה עם הסדרה שלו, שאנשים מסביב קוצרים את הפרסים והתהילה בעוד הוא ״רק״ חי טוב, אבל לא נהיה עשיר ברמה מפגרת. באמת שאי אפשר לדמיין איזה מצב מתסכל זה שכמה הייטקיסטים צעירים עושים מליונים על גבי מליונים על משהו שהוא נשם וחי והזיע ליצור במשך כל כך הרבה שנים, אבל זה המצב ואין לו את מי להאשים חוץ מאת עצמו, למרות שברור שבגלל החמיצות שלו הוא יאשים את כולם חוץ מאת עצמו, בסכ״ה זה רגש די אנושי שמתעורר בעקבות הרגשה של החמצה ענקית וקשה לשפוט אותו על זה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 אוקטובר 2018, 00:57

דרך אגב CDP כצפוי הוציאה הודעה עורך דינית צפויה של ״טענות חסרות בסיס״

In the Company’s opinion the demands expressed in the notice are groundless with regard to their merit as well as the stipulated amount. The Company had legitimately and legally acquired copyright to Mr. Andrzej Sapkowski’s work, i.a. insofar as is required for its use in games developed by the Company. All liabilities payable by the Company in association therewith have been properly discharged”.

אממ כן, הוא יכול לשכוח מאפילו זלוטי שחוק אחד שיקבל מ CDP. עדיף היה לו כבר לנסות לבקש יפה כמה זלוטים נחמדים מתוך רצון טוב אולי היה יותר מצליח איכשהו :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2018, 01:20

תראה, מצד אחד הבן אדם כנראה עם כמה מליוני דולרים בחשבון והוא גר במדינה כמו פולין, כלומר חיי כמו מלך. בנוסף הוא חתם על חוזה שהוא הסכים לו ב-100%, אדם מבוסס שכזה, אם הוא לא מבין במשחקי וידאו, אמור להחזיק עורך דין שאומר לו אם הוא עושה מהלך טפשי. אני יודע שאם הייתי חותם על חוזה בנוגע ליצירה המצליחה שלי ואין לי מושג בתחום של החוזה, הייתי מבקש יעוץ, ביחוד כשאני יכול להרשות לעצמי.

מצד שני אי אפשר שלא לרחם על בן אדם שמכר את הוויטצ'ר בגרושים ואז יושב בצד ורואה אנשים אחרים עושים מליונים על גבי היצירה שלו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוקטובר 2018, 08:51

הוא סופר, שיהיה יצירתי ויציע לCDPR לכתוב עבורם את העלילה לThe Witcher 4, אני משוכנע שהם לא יתנגדו יותר מדי, הוא יכול לקבל על זה סכום ממש יפה, פלוס אחוזים מהרווחים, כולם יהיו מרוצים והצדק ייעשה (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2018, 09:30

למה שהם ישלמו לו הרבה או יתנו לו אחוזים? הם לא היו צריכים אותו ל3 (והמשחק גם לא מבוסס על א ספר שלו, רק העולם), למה שהם יצטרכו ל4? אחוזים נותנים למי שחייבים או מי שצריך אותו בצורה נואשת, לא כתרומה לזקן עשיר למדי (ביחס לפולין).

כן, מה שהוא צריך לעשות זה לכתוב ספר וויצ׳ר חדש ולהנות מהשם העולמי שהמותג קבל (שבטח יגדל אחרי הסדרת נטפליקס), אבל זה לא לוקח מהטרגדיה (אם אפשר לקרא לזה טרגדיה) שבסיפור.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים