Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2015, 11:59

לאסקין, לMGS5 יש איזה טוויסט מוסתר שיהיה לך בכל האינטרנט תוך 24 שעות והוא קורה ממש בשעות הראשונות. לשחק את בטמן לפניו זה פשוט טפשי, ביחוד שאתה מפחד שיהרסו לך משחק שיצא לפני חודשיים וחצי למען השם, אם לא הרסו לך עד עכשיו לא יהרסו לך בקרוב. אף אחד כבר לא מדבר עליו. תעשה לעצמך טובה ותשחק אותו כשכל הDLC יצא כבר (נובמבר) ושחק בMGS5 ביום שהוא יוצא. גם סדרה הרבה יותר טובה וחשובה, גם עלילה הרבה יותר טובה וגם אתה עובדתית יודע שיש שם ספויילר שמחכה לכך ישר בתחילת המשחק שבטח יהיה בכל האינטרנט בדיוק כמו AC וזה שהם הסתירו את העובדה שהמשחק מודרני ואתה נכנס למכונה כדי להגיע לעבר, מה שהתפוצץ על כל האינטרנט תוך 3 דקות בערך משחרור המשחק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2015, 12:15

לאסקין העלילה של ASYLUM היתה מעולה בקטע של רגעים מגניבים והזויים, דיברנו על זה בפורום פה, היה לה אולי THEME מגניב, אבל העלילה הראשית עצמה של ג'וקר גונב את החומר טיטאן וכו' די רעה.

של KNIGHT אבל יותר גרועה זה כן.
בכל אופן בניגוד ל CITY שיכלת לצאת אז עם כותרת בסגנון "ה X מת", ב KNIGHT אין לי איזו כותרת גדולה שיכלתי לזרוק עכשיו ושהורסת לך את המשחק כמו ב CITY, אני יכול לאמר ספוילר אבל זה לא בדיוק יהרוס לך את המשחק, פשוט תדע על זה מראש אבל עדיין תהנה מהאלמנט הזה, אפילו הזהות של ה KNIGHT לא בדיוק שוברת קרקעות.

בחירה שלך כמובן, יכול להיות שאתה נהנה יותר מבאטמן ושאולי גם לך יש חששות מהמעבר של MGS לעולם פתוח או משהו, אבל התירוץ של העלילה של באטמן שקודמת לכל הוא די קלוש :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אוגוסט 2015, 13:50

אם זה מגה-ספוילר שקורה בתחילת המשחק, אשחק בו כמה שעות ואז אמשיך את באטמן. כמו שאמרתי - ה"עיכוב" לא יהיה ארוך גם ככה, אני מתכוון לרוץ על באטמן.

ולמה לקרוא לזה "תירוץ"? אני אוהב את משחקי ARKHAM, ממש ממש אוהב, לא ברמת ההערצה שלי לMGS, אבל אחלה משחקים עם עלילה שאני מתחבר אליה, וזה אמור להיות המשחק האחרון בסדרה הזו ומאחר וזה יעכב אותי מקסימום בכמה ימים בודדים, וMGS יעכב אותי בחודשים שלמים - מעדיף לסיים קודם את באטמן ואז להתפנות רק לMGS ולתת לו את מירב תשומת הלב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2015, 14:13

אבל בטמן עדין לא במצב אופטימאלי על הPC, אני לא מבין למה לשחק אותו שם בכלל עד שלא תקנו הכל והם כבר אמרו שהפאטצ' של אוגוסט הוא פאטצ' ביניים. כלומר אין לך בכלל מה לשחק אותו עד איזה אוקטובר שהם יתקנו אותו לגמרי ובנובמבר יוצא הDLC האחרון כך שאני לא רואה סיבה למה לא לשחק אותו בנובמבר, מתוקן לגמרי ועם על הDLC.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוגוסט 2015, 14:51

DrKeo כתב:לאסקין, לMGS5 יש איזה טוויסט מוסתר שיהיה לך בכל האינטרנט תוך 24 שעות והוא קורה ממש בשעות הראשונות. לשחק את בטמן לפניו זה פשוט טפשי, ביחוד שאתה מפחד שיהרסו לך משחק שיצא לפני חודשיים וחצי למען השם, אם לא הרסו לך עד עכשיו לא יהרסו לך בקרוב. אף אחד כבר לא מדבר עליו. תעשה לעצמך טובה ותשחק אותו כשכל הDLC יצא כבר (נובמבר) ושחק בMGS5 ביום שהוא יוצא. גם סדרה הרבה יותר טובה וחשובה, גם עלילה הרבה יותר טובה וגם אתה עובדתית יודע שיש שם ספויילר שמחכה לכך ישר בתחילת המשחק שבטח יהיה בכל האינטרנט בדיוק כמו AC וזה שהם הסתירו את העובדה שהמשחק מודרני ואתה נכנס למכונה כדי להגיע לעבר, מה שהתפוצץ על כל האינטרנט תוך 3 דקות בערך משחרור המשחק.

לא הסתירו את זה. כבר בטריילר החשיפה היו לכך רמזים ולפני שיצא המשחק זה היה ידוע לכל.
אני זוכר גם שמבקרים אמרו שחבל שהם גילו את זה, כי זה היה יכול להיות טוויסט אדיר, אם הם היו מסתירים את הקטע הזה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אוגוסט 2015, 15:47

DrKeo כתב:אבל בטמן עדין לא במצב אופטימאלי על הPC, אני לא מבין למה לשחק אותו שם בכלל עד שלא תקנו הכל והם כבר אמרו שהפאטצ' של אוגוסט הוא פאטצ' ביניים. כלומר אין לך בכלל מה לשחק אותו עד איזה אוקטובר שהם יתקנו אותו לגמרי ובנובמבר יוצא הDLC האחרון כך שאני לא רואה סיבה למה לא לשחק אותו בנובמבר, מתוקן לגמרי ועם על הDLC.

מן הסתם, אם הוא עדיין יפעל חרא או אפילו לא ממש טוב - אני אדחה את זה. אני מדבר במידה והפאץ' מתקן 90 אחוז מהבעיות בביצועים, ולפני שיוצא MGS.
ברור שאם לא אז אדחה אותו... אין פה שאלה בכלל. אני לא מוכן לשחק בו "בכל מחיר", אני מחכה בסבלנות ולא הפעלתי אותו אפילו, למרות שקניתי מראש והתקנתי והכל :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוגוסט 2015, 13:32

הו, כמה שזה מביך:
http://community.wbgames.com/t5/Support ... 70#U732470
מסתבר שרק בעוד שבועיים נקבל עדכון לגבי הפאץ'.... כן, לא את הפאץ' עכשיו כפי שהבטיחו, ולא בעוד שבועיים, אלא נשמע עדכון לגביו בעוד שבועיים :P
וואו, הסיפור הזה פשוט לא נגמר, רק הולך ונהיה גרוע יותר

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אוגוסט 2015, 14:01

כמה זמן עבר מאז השחרור? חודשיים? פשוט עלוב נורא. איזה מזל שלא שילמתי עליו מראש.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2015, 22:00

באמת עלוב לגמרי. לאסקין, אתה עדין מתכנן לשחק בבטמן לפני MGS? תגיד תודה אם בטמן יהיה מוכן למשחק על הPC לפני שתסיים את MGS.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2015, 22:06

Klayman כתב:כמה זמן עבר מאז השחרור? חודשיים? פשוט עלוב נורא. איזה מזל שלא שילמתי עליו מראש.

גם אם זה לוקח חצי שנה, המינימום שהם צריכים לעשות זה לתקשר עם מי שקנה את המשחק. להודיע פעם בשבוע-שבועיים על ההתקדמות, לפרסם מה הלו"ז שלהם. משהו. הם לא אמרו מילה וגם כשהם אומרים משהו, לא ברור בכלל מה הם באמת עושים בשביל לתקן את זה.

כל העניין הזה מטופל מחורבן במיוחד, מהרגע שהתחילו לעבוד על גירסאת הPC ועד היום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2015, 22:17

אני עדין מחכה שהם יגידו לי שאני מקבל מליון דולר כפיצוי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2015, 16:31

הפאטצ' אגב מביא לראשונה (שאני ראיתי) Adaptive V-Sync למחשב. איזה יופי, שנים אני מחכה לזה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 אוגוסט 2015, 20:17

תמיכה בG-SYNC לא קיימת כבר מזמן?
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2015, 20:32

רגע, אולי אנחנו מדברים פה על שני דברים שונים. יש את הAdaptive sync שעובד כמו G-SYNC או FREE SYNC ויש את מה שהקונסולות עושות בהרבה משחקים שזה להפיל את הV-SYNC ברגע שהFPS יורד מ30 או 60. חשבתי שזה השני, שזאת אופציה מבורכת לגמרי לדעתי, אבל יש מצב שאתה צודק וזה בכלל הראשון למרות שלדעתי G-SYNC הוא דבר אוניברסלי בדרייברים ומשחק לא צריך לתמוך בו. נחכה ונראה אני משער.

עריכה:
חיפוש גוגל קצר מגלה שזה באמת מה שדברתי עליו, מסתבר שיש לNVIDIA פיצ'ר כזה שפשוט אף משחק לא משתמש בו או שלפחות לא שמעתי שמשחקים משתמשים בו:
http://www.geforce.com/hardware/technol ... tive-vsync

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 אוגוסט 2015, 20:35

יש מצב טוב שאתה צודק. פשוט קראתי בחטף את רשימת התיקונים והיה כתוב את הדבר הזה ואז Nvidia Only, אז סתם שיערתי שזה קשור לG SYNC. :)
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2015, 20:44

Klayman כתב:יש מצב טוב שאתה צודק. פשוט קראתי בחטף את רשימת התיקונים והיה כתוב את הדבר הזה ואז Nvidia Only, אז סתם שיערתי שזה קשור לG SYNC. :)

אה כן, תציץ בעריכה שלי זה בסוף באמת פיצ'ר NVIDIA בלעדי אבל זה כן פיצ'ר שמסיר את הVSYNC כשהמשחק יורד מ60. חבל שאין את זה בGTA, יכלתי לשחק אותו ב60FPS בכיף :)

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 25 אוגוסט 2015, 16:41

תמונה

חה, זה ענק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 16:50

קומיקס חמוד אבל היתה איזו התבטאות מעוררת מחלוקת של המנכ"ל בסגנון של "הבאנו לכם את זה מהר" שפספסתי?
ממה שראיתי הם רק התנצלו מאז, לא שזה עוזר יותר מדי אבל עדיין, זה נראה כאילו הקומיקס מבקר אותם על משהו שלא אמרו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 17:15

אותי ממש מטריד שהם לא יצאו באיזו הכרזה שיהיה פיצוי למי שקנה את המשחק עד תאריך X. בחיים לא היה כזה בזיון הזוי בשחרור של משחק ולדברים כל כך הרבה יותר קלים חלקו משחקים חינם.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 ספטמבר 2015, 12:38

טוב אז בשעה טובה יצא הפאץ'
הבנתי שהוא עדיין לא יצא רשמית או משהו כזה, אבל סטים הוריד לי אותו אוטומטית אז אני לא נכנס לכל הסיפור הזה..
בכל מקרה, הוא רץ אצלי עכשיו מצוין. לא על ההגדרות הכי הכי גבוהות (בכל זאת יש לי GTX760) אבל על הגדרות סבירות בהחלט ופשוט אין את הגמגומים חסרי ההגיון שהיו קודם ללא קשר להגדרות המשחק.
הבעיה, שבדיוק התחלתי את MGS5.. עכשיו אני שוקל אם לשחק בבאטמן הסופש הזה ולהתפנות לMGS (שהוא משחק הרבה יותר ארוך)לגמרי אחר כך או פשוט להשאיר את באטמן להתבשל עוד קצת ואולי בסוף הוא יעבוד אפילו יותר טוב (היו דיבורים על דרייברים חדשים, עוד פאצ'ים, ולמעשה העובדה שהמשחק לא חזר לסטים אומרת שהוא עדיין לא "גמור").

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2015, 15:16

הם אמרו במפורש שהפאטצ׳ הזה הוא חצי דרך. אני לפחות מחכה עד הפאטצ׳ שמחזיר אותו לסטים אבל אני פאנבוי mgs :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 ספטמבר 2015, 16:45

תשמע כמו שאמרתי הוא עדיין לא "גמור", אבל כן בדקתי אותו והוא עובד לי מצוין עכשיו. חלק, אין טקסטורות שנטענות, אין לי בכלל תלונות למעשה.
גם בדקתי קצת במה שהם אומרים, והם אומנם אומרים את זה בצורה מאוד מבלבלת אבל לפי מה שהבנתי זה הפאץ' שמטפל בבעיות הביצועים, והפאץ' השני הגדול יהיה פאץ' שמוסיף את הדברים שחסרים מגרסאת הPC (למשל פוטו מוד, הDLC,תמיכה בSLI וכאלה).
ברור שהוא עוד יתוקן קצת (גם היו דיבורים על דרייברים חדשים שעוד לא יצאו) אבל הוא עובד ממש טוב כרגע לפחות בשבילי.

אבל בעיקר בחרתי בו כי בדיוק התחלתי את MGS5 (סיימתי רק את GZ ואת הפרולוג ואני בדיוק איפה שהמשחק האמיתי מתחיל) והוא משחק מאוד ארוך, אם אני אמשיך בו אני לא ארצה לעצור באמצע וזה אומר שאני דוחה את באטמן להמון זמן. את באטמן אני אספיק לסיים עד החגים ואז תיהיה לי יופי של תקופה לשחק בMGS.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 04 ספטמבר 2015, 20:32

טוב אז ככה,שיחקתי בו כי הייתי סקרן לראות מה שיפורו ואני חייב להגיד שבאמת אם 3 חודשים היו נדרשים להם כדי לפחות שהיה שחיק אז למה לא ביקשו אותם? בגלל MAD MAX ומטאל גיר? כי באמת לדעתי שבאטמן היה יכול להתמודד יפה עם משחקים בחודש אוקטובר ולהיות מוכן וכולם היו מרוצים במקום כל הסיפור המיותר הזה שקרה...
בכללי המשחק רץ עכשיו טוב יחסית. הוא רץ בין 45-60 FPS על HIGH עם V SYNC וGameworks מכובה.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2015, 01:14

טוב אז סיימתי את המשחק
קודם כל מבחינה טכנית הוא עבד לי לאחר הפאץ מצוין על הpc מתחילתו ועד סופו.
בקשר למשחק, הגעתי אליו עם צפיות נמוכות משהו בעקבות איזשהי אווירה מאוכזבת מעט מהמשחק כאן בפורום, אבל מהר מאוד שיניתי את ההסתכלות שלי עליו.
לא יודע למה הגעתי עם חששות, מדובר לטעמי במשחק המוצלח בסדרה. כן למרות הבאטמוביל (שאני חושב שבגדול למרות השימוש המוגזם, היא כן תוספת חיובית) למרות כמה שלבים פשוט מחורבנים בצורה הזויה (יש שלב קרוב לסוף שכולל טנק ענק ועוד שבעה קטנים שהוא פשוט.. וואו) ולמרות שהוא לא אחיד לכל אורכו ומסתתר שם איזה רבעון חלש יותר במהלך המשחק.
כמשחק שלם אני חושב שהוא בסופו של דבר לוקח את כל מה שטוב מכל אחד מהקודמים ופשוט משלב נפלא.
עד ארקהם נייט דווקא אסיילם היה המשחק המועדף עלי בסדרה, וזה היה בזכות הדברים שבין המשחק הרגיל (הסיוטים, הוייב הסיפורי על השגעון וכל זה) והמשחק הזה פשוט עושה את זה בענק. מסוג הדברים שאני לא רוצה לדבר עליהם כי גם רמז הכי קטן הוא ספוילר אבל מי ששיחק ידע למה אני מתכוון.
היתרון של סיטי היה פשוט עליית מדרגה נהדרת בכל הקשור לגיימפלי ולעולם, וכאן המשחק פשוט ממשיך באותו הקו ומשפר את כל מה שלא היה שבור כבר קודם.

בקיצור, מאוד נהנתי. אני חושב שמדובר בסיום נהדר לסדרה וכנראה בחלק הטוב ביותר בה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 08 ספטמבר 2015, 07:54

טוב בניגוד להתרשמות הראשונית שלי הייתי צריך להוריד הגדרה או שניים מ Gameworks בשביל שהמשחק יעבוד סבבה. עם העשן וההגדרה של הניירות האלה המשחק מתחיל להיתקע אחרי כמה דקות וזה אפילו לא קשור לפריימים, אני חושב שזה הזיכרון הדפוק של ה 970 שאי אפשר לנצל כמו שצריך את ה 500 האחרונים.

בקשר לגיימפלי של המכונית, אז בינתים ממה ששיחקתי כל עוד מדובר במרדפים ולנסוע בעיר אז זה כיף גדול, אבל כשצריך להפוך אותו לטנק בשביל להילחם או בשביל לפתור כל מיני פאזלים הגיימפלי נהיה קצת מעיק האמת. אני גם מרגיש שבינתיים אין הרבה קטעים של התגנבות שמאוד אהבתי במשחקים הקודמים ויש יותר שימוש במערכת קרב שאני פחות אוהב.

אבל פאק, המשחק הזה נראה כל כך טוב :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 4 אורחים