Golan כתב:אני מבין שאין הבדל, אבל כעיקרון אני לא אוהב את הבלעדיים של ה-PC. וכמה עולה מחשב גיימינג היום שיכול להריץ את כל משחקי "הדור הבא" ב-60FPS וב-1080P?
תודה רבה.
מישהו?
Golan כתב:אני מבין שאין הבדל, אבל כעיקרון אני לא אוהב את הבלעדיים של ה-PC. וכמה עולה מחשב גיימינג היום שיכול להריץ את כל משחקי "הדור הבא" ב-60FPS וב-1080P?
תודה רבה.
Laskin כתב:תלוי באיזה הגדרות אתה תרצה לשחק אותם.![]()
אני מניח שבשביל MEDIUM אתה לא צריך יותר מ-4000 ש"ח, בשביל ULTRA בכבדים שביניהם - משהו כמו 8000 ומעלה.
DrKeo כתב:משחקי השיגור ב1080P אתה יכול לבנות מחשב באיזה 2500 שקל בלי מסך או מקלדת, אם תרצה לקפוץ גבוה יותר אז תתקרב ל4500-5000. אישית אני הייתי בונה ב2500 ואז משדרג עוד שנתיים או שלוש את הכרטיס מסך ב1000+ שקל ומוכר את הכרטיס הישן (שיחזיר לך בערך 600 שקל) ברגע שתרגיש את הצורך לכך.
Golan כתב:
קודם כל תודה על התגובה, אבל אתמול נדב הביא כאן מפרט של 2,500 שקל והוא אמר שהוא ממש טוב... אז זה סותר את מה שאתה אומר...
תודה רבה. מה זה משחקי שיגור אבל? ולפי דעתך מחשב ב-2,500 שקל יכול להריץ את קרייסיס 3 ב-1080P וב-30-60FPS?
אני סתם מתעניין, כי אולי אני אקנה מחשב במקום הקונסולות. נראה כבר.
Laskin כתב:שאלת על 60fps למשחקי ״דור הבא״, BF4 הוא משחק שיגור, ואין שום מצב שהוא ירוץ לך גם ב-30fps באולטרא ב1080p על מחשב ב2500 ש״ח
Golan כתב:נדב, סחטיין על הידע. אני באמת מחכה למחר כדי לראות מה התוכניות של וואלב, ואני מקווה שיהיה משהו טוב.
ואיך זה לשחק במחשב? כי אני יותר אוהב לשבת על המיטה שלי מול הטלוויזיה הגדולה. והאם אפשר לחבר גיימפאדים למחשב ולשחק בהם בכל המשחקים?
DrKeo כתב:היום פחות או יותר כל משחק שיוצא לקונסולות ולPC נתמך בצורה מלאה בשלט של 360 (ובקרוב בשלט של ONE) או כל שלט דומה. ככל שאתה הולך לאחור בקו הזמן כך יהיו לך פחות ופחות משחקים שתומכים אבל אפשר להגיד די בביטחון שב4 שנים האחרונות כמעט כולם מנסים לתמוך כמו שצריך בשלט ואפילו אם תסתכל שנים לאחור תמצא גם משחקים מ2007 שתומכים בצורה מושלמת בשלט כמו ביושוק הראשון או AC1. אני יכול לחשוב בדיוק על משחק אחד ב6 שנים האחרונות שחשבתי שהוא צריך לתמוך בשלט והוא לא תמך, MASS EFFECT (כלומר כל הטרילוגיה).
Golan כתב:
נחמד לדעת.ואתה באמת חושב שעדיף לקנות מחשב של 2,500-3,500 כדי לשדרג אותו בעתיד + למכור חלקים ישנים? כי אני לא מבין בזה, חחח. לא יודע איך מפרקים מחשבים.
וזה לא מעצבן לעבור מהטלוויזיה הגדולה למסך קטן של 24 אינץ'?
DrKeo כתב:תשחק על מה שבא לך, המחשב שלי מחובר גם לטלביזיה וגם למסך מחשב ואני עובר בינהם לפי סוג המשחק שאני משחק. אני לא אשחק CIV5 על טלביזיה ואני לא אשחק GTA על מסך מחשב, כל אחד ומה שמתאים לו. בנושא האם לקנות או לא, תחליט מה שמתאים לך זה לא ענייננו מה בא לך ומתאים לך יותר.
DrKeo כתב:760GTX, הוא מריץ גם את CRYSIS 3, גם את מטרו LAST LIGHT (שהוא משחק כבד ומכוער בצורה בלתי רגילה), גם את הווויצ'ר 2 וגם את BF3 מעל ל30 (כשאת BF3 ב60) כך שאני לא רואה סיבה למה 760GTX לא יסחוב יופי את BF4. אם רוצים באמת להתפרע, אפשר לעוף על 3500 שקל ולקנות 770GTX אבל זה כבר כרטיס מפלצתי שמריץ את BF3 ב80+ FPS, את קרייסס 3 בכמעט 60FPS ואפילו את מטרו הסופר כבד ללא סיבה בכמעט 60FPS.
לא רק שה760GTX יריץ לו את BF4 ב30FPS אם לא יותר, הוא יריץ אותו ברזולוציה ובגרפיקה עדיפות על אלה של הקונסולות. אל תשכח שהכרטיס המומלץ לBF4 לPC הוא 660GTX, ה760GTX חזק ממנו בבערך 30% וה770GTX בבערך 70% כך שלהגיד שהוא לא יריץ את BF4 ב30FPS ב1080P זה לדעתי לא מבוסס.
DrKeo כתב:760GTX, הוא מריץ גם את CRYSIS 3, גם את מטרו LAST LIGHT (שהוא משחק כבד ומכוער בצורה בלתי רגילה), גם את הווויצ'ר 2 וגם את BF3 מעל ל30 (כשאת BF3 ב60) כך שאני לא רואה סיבה למה 760GTX לא יסחוב יופי את BF4. אם רוצים באמת להתפרע, אפשר לעוף על 3500 שקל ולקנות 770GTX אבל זה כבר כרטיס מפלצתי שמריץ את BF3 ב80+ FPS, את קרייסס 3 בכמעט 60FPS ואפילו את מטרו הסופר כבד ללא סיבה בכמעט 60FPS.
לא רק שה760GTX יריץ לו את BF4 ב30FPS אם לא יותר, הוא יריץ אותו ברזולוציה ובגרפיקה עדיפות על אלה של הקונסולות. אל תשכח שהכרטיס המומלץ לBF4 לPC הוא 660GTX, ה760GTX חזק ממנו בבערך 30% וה770GTX בבערך 70% כך שלהגיד שהוא לא יריץ את BF4 ב30FPS ב1080P זה לדעתי לא מבוסס.
Golan כתב:
סתם שאלה. אם אתה שחקן PC, למה אתה קונה קונסולות?
Death_119 כתב:ואם אתה רוצה ממש משהו מפלצתי אז קנה שני 780GTX, זה כבר יכל להריץ את Rome 2 ב-15 פריימים לשנייה על 1080P!
Stick כתב:אני רק רוצה לציין שהמשחק כבר כמעט שחיק אחרי שלושת הפאצ'ים
Golan כתב:
סתם שאלה. אם אתה שחקן PC, למה אתה קונה קונסולות?
Death_119 כתב:השאלה מה זה שחיק. עם הרומאים אצלי הכל היה סבבה, אפילו השגתי מעל 30 פריימים בכל הקרבות כי יחסית הסד"כ שלהם קטן לכל ליגיון. עברתי לספארטה (הקמפיין שיעמם אותי על Medium אז התחלתי חדש על very hard) וליוונים יש בערך 33% יותר כוחות מלרומאים בכל יחידה, ככה שפתאום כל קרב זה לפחות 2500 לכל צבא. וכשאתה מגיע לכבוש עיר שגם לה יש מעבר לצבא שחונה עוד איזה 2000 והקרב נהפך להיות של כמעט 10,000 יחידות בשטח המחשב שלי כבר מרים דגל לבן. יש להם עוד עבודה רבה. והAI עדיין נוראי ולא עושה כלום.
4shachar כתב:רוב הסיכויים שההכרזה הבאה תהיה הסטימבוקס, אבל מה יכולה להיות ההכרזה השלישית?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 51 אורחים