נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2019, 13:14

כן, זאת כנראה אופציה היחידה שלהם, לעבוד עם אמזון.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2019, 14:22

מקווה בשבילם שהם "על זה"... כאילו, אני והרבה אחרים כנראה נמשיך לרכוש קונסולות ייעודיות בדור הבא ואולי גם בזה שאחריו אם זו תהיה הדרך היחידה לשחק משחקי סנטה מוניקה ונוטי דוג ושות', אבל זה ההארד קור וחלק מהקור, ואם יאבדו חלק גדול מהקור והקז'ואלים הם לא יוכלו להשקיע ככה במשחקים כמו שמשקיעים כיום, והכשרונות ימשיכו למקומות אחרים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2019, 14:41

בדור הקרוב אין להם מה לדאוג, אני בספק אם שירותים כאלה יפגעו בהם יותר מדי. אבל לדור של הפס6 הם בהחלט צריכים להיות מוכנים כבר בנושא הענן וזה אומר או להשקיע מליארדים בבנית תשתית שרתים או, כמו שאמרת, לשתף פעולה עם החברה היחידה שנשארה מחוץ לתחום אבל יש לה תשתית שזאת אמזון.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מרץ 2019, 15:56

לפי מה שאתם אומרים הפס5 היא הקונסולה האחרונה של סוני שתהיה מצליחה בהינתן ההנחה שאחרי זה כולם יעברו להזרמה. אני מבין שסוני נמצאת בנחיתות בתחום אבל תחום הגיימינג זה המנוע של החברה הזו, היא לא תוותר כל כך מהר לפני שתירק דם ואני מתאר לעצמי שהיא תקדיש המון משאבים כדי שתוכל להשאר רלוונטית גם לעתיד היותר רחוק.

כנ״ל נינטנדו.

אני פשוט לא רואה את התעשייה הזו בלעדי שתי אלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2019, 18:38

אף אחד לא קובר את סוני, גם היא עובדת בתחום עם גייקיי אבל אם לא תהיה לה תשתית היא לא תצליח להתחרות. אז או שהיא תצטרך להקים אחת וזה יהיה הליך של שנים או שהם יצטרכו שיתוף פעולה מאמזון.

מה שאני כן אומר הוא שמיקרוסופט, גוגל ואמזון הן חברות שיכולות להרים פרוייקט שכזה מהר מאוד וכנראה שנראה את מיקרוסופט עם שירות שכזה כבר השנה, אולי אפילו shadow drop בE3 (הרי אם זה לא יוצא השנה, למה יש להפ בשרתים קונסולות s שהופכות ללא רלוונטיות עוד שנה?). סוני צריכה לעבוד קשה בהרבה מהן ולכן כדאי שהם יזיזו את התחת.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 מרץ 2019, 18:42

אני אדבר איתכם בכנות- אני מרגיש ש-24 השעות האחרונות היו התחלת ההתממשות של כל הסיוטים שלי כשזה מגיע לתעשייה :( .

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2019, 18:45

עד שזה לא יראה כמו משחק נייטיב הקור לא יאמצו את זה אז אין מה לדאוג. כלומר ברגע שזה יראה וירגיש כמו נייטיב, אז למי אכפת אם יש או אין קונסולה? אני יכול להגיד שהshadowplay של nvidia עובד לי אחלה, אני משחק בסלון רק עם זה. אולי לא הייתי משחק תחרותית באינטרנט אבל פורצה הורייזן 4 עובד אש :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2019, 18:48

אולי יהיה יותר קל להגיע לאנשים עם 5G או משהו ואז לפחות בעיית רוחב הפס ל4K תהיה פחות בעייתית בעתיד הקרוב, אבל אני לא באמת יודע מה זה עושה ללייטנסי בפועל.
אני לא מומחה בתחום, אולי במהלך הדור הבא תהיה אפשרות לסוני לפרוש תשתית כלשהי או לחבור לאחת ביותר קלות מהאופציות הקיימות כיום, אבל האופציה שזה פשוט יהיה בלתי אפשרי טכנית עדיין קיימת והמשמעות של זה היא פגיעה קשה בהכנסות של סוני, שגם ככה צפויה לה תחרות קשה יותר מול מיקרוסופט בדור הקרוב, או לפחות על הנייר זה נראה כך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2019, 19:03

אני דווקא מחכה ליום הזה. תאר לך את הדור הנוכחי אבל נניח שהוא היה דור סטרימינג. במקום ש-x תצא באמצע הדור ותחלק אותו, כל המערך שרתים משודרג ובעצם לכל המנויים יש x - מיקרוסופט שולטת בחומרה של כל המשתמשים בו זמנית. יותר מזה, אפשר לשדרג 20% מהשרתים עם איזה Vega 64 שהוא חזק פי 2 מה-X ואז כששחקן משחק בפורטנייט יריץ לו את זה שרת x וכשהוא מריץ איזה פורצה הורייזן 5 מתקדם בטרוף ב4k יריץ לו את זה שרת vega 64.

זה מעניין ממש לדעתי, זה מאפשר לעשות זינוקים אדירים בכוח מתי שבא למיקרוסופט והשינוי חל ל100% מהשחקנים, אין יותר s שמחזיקה אותך מאחור. במקום שהשחקן יקבע את סוג החומרה עבור המפתחת כי הוא תקוע עם s, המפתחת קובעת את סוג החומרה על פי המשחק שהיא מפתחת.

בנוגע לסוני, אולי היא תסתגל ואולי לא. ההסטוריה מלאה במסתגלות (נינטנדו) ובלא מסתגלות (אטארי או סגה) וזה קיים בכל תחום. לפני 12 שנים נוקיה היה שם דבר, היום הם שום דבר. ככה עובדות תעשיות הטכנולוגיה וסוני היא היחידה עם הבעיה הזאת (נינטנדו בקשר מספיק טוב עם מיקרוסופט בכדי לשתף איתם פעולה בנושא ובכלליות הם היחידים שיכולים להתחמק מנושא ההזרמה כי אנשים באים אליהם לבלעדיים). אז סוני צריכה להזיז את התחת, זה הכל. היא לא צריכה להיות מוכנה מחר אבל היא כן צריכה להיות מוכנה עוד 5 שנים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 מרץ 2019, 19:27

bling כתב:לפי מה שאתם אומרים הפס5 היא הקונסולה האחרונה של סוני שתהיה מצליחה בהינתן ההנחה שאחרי זה כולם יעברו להזרמה. אני מבין שסוני נמצאת בנחיתות בתחום אבל תחום הגיימינג זה המנוע של החברה הזו, היא לא תוותר כל כך מהר לפני שתירק דם ואני מתאר לעצמי שהיא תקדיש המון משאבים כדי שתוכל להשאר רלוונטית גם לעתיד היותר רחוק.

כנ״ל נינטנדו.

אתם יודעים שלסוני יש שרות סטרימינג קיים כבר כמה שנים טובות נכון ?
סוני קנתה חברה אחרת בתחום לפני שנים ,והשרות שלה זמין כבר כמה שנים
פשוט לא ניתמך רישמית בישראל

בעיניין נינטנדו ,יש כמה מישחקי NS שזמינים רק דרך הזרמה
לדוגמה אססין קריד אודיסי ,וRE7
התחום הזה קיים כבר כמה שנים ,גם להנווידה יש שרות כזה למישפחת הסילד שלה
ומבחינת חומרה הNS מאוד דומה לסילד TV האחרון

ההבדלים הם יותר ,שגוגל תאפשר את השרות על הרבה מכשירים שונים ,כניראה MS תלך גם בדרך הזאת
זה לא אומר שסוני ונינטנדו לא יכולות לעשות את זה ,נינטנדו יכולה לחתום הסכם עם הנווידה ולרכוב על התשתית שלה
ולסוני כבר יש תשתית
זה פשוט אומר לפגוע במכירות של קונסולה פיזית ,ולעבור בהדרגה למודל של נותני שירות תמורת מנוי
זה החלטה עיסקית בעיקר ,ואישית אני חושב שרוב העולם לא ערוך לזה כרגע ,בגלל תשתיות
זה אומר אינטרנט מהיר ויציב וזול מספיק ,בכל מקום שרוצים לשחק
וקרוב מספיק לשרתים ,וקפיצות בגרפיקה ופיזיקה ,אומר קפיצות במהירות אינטרנט

עם נניח שהשרות של גוגל שיושק ב2019 יהיה 1080P
60 פרימים בשניה במצב אידיאלי ,עם אני זוכר נכון זה קיים בשרות של הנווידה היום

קונסולות פיזיות דור הבא כניראה יהיו מיועדות ל4K

ומה בנוגע לנידות ? 50-100 גיגה בחודש שיש היום ,יגמרו מהר מאוד במישחקי ווידיאו בהזרמה
אני חושב שזה משהו שמאוד יצליח בעתיד ,אבל בטווח של השנים הקרובות יכול להצליח במקומות מצומצמים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2019, 19:40

kririn כתב:
bling כתב:לפי מה שאתם אומרים הפס5 היא הקונסולה האחרונה של סוני שתהיה מצליחה בהינתן ההנחה שאחרי זה כולם יעברו להזרמה. אני מבין שסוני נמצאת בנחיתות בתחום אבל תחום הגיימינג זה המנוע של החברה הזו, היא לא תוותר כל כך מהר לפני שתירק דם ואני מתאר לעצמי שהיא תקדיש המון משאבים כדי שתוכל להשאר רלוונטית גם לעתיד היותר רחוק.

כנ״ל נינטנדו.

אתם יודעים שלסוני יש שרות סטרימינג קיים כבר כמה שנים טובות נכון ?
סוני קנתה חברה אחרת בתחום לפני שנים ,והשרות שלה זמין כבר כמה שנים
פשוט לא ניתמך רישמית בישראל

כן, זאת בדיוק הנקודה. אין לסוני פריסה, למיקרוסופט, אמזון וגוגל יש.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 מרץ 2019, 20:29

לסוני יש פריסה במקומות שהם תומכים רישמית בשרות
ניסיתי את השרות שלהם ,שהיה די בהתחלה
וזה פעל גם בארץ ,לא בצורה הטובה ביותר
אבל הצלחתי לסיים כמה מישחקים דרך השרות
אני מעריך שמאז חסמו את זה לארצות לא ניתמכות רישמית

ובגדול כל השרותים האלו תלוים בשרתים קרובים מספיק
וזה בעיה רצינית בארצות הברית
הרבה חלקים מאירופה
ועוד מקומות בעולם ,שיש מרחבים גדולים בין אוכלוסיות
זה המון כסף על שרתים כאלו

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2019, 21:35

אפילו אם הם יצליחו להגיע לפרישה סבירה אני בספק אם יוכלו לשדרג אותה בקצב של גוגל. נראה שהפעם נטו חוזק (כסף, יכולת להגיע למליארדי אנשים) יהיה המפתח. כמובן שאם יעשו טעויות בדרך זה ייפגע בהם ויעדיפו את המתחרה החלשה אבל לא נראה לי שגוגל יפשלו הרבה ולאורך זמן.

שמעתי כמה פודקאסטים היום בדרכים ורובם גם כן שליליים וחששניים כלפי גוגל, אבל גם מבינים שזה באמת יכול להיות מהפכה של ממש ולא מזלזלים בנסיון הזה, רואים שהם חשבו על זה כמו שצריך ושיש פה פוטנציאל חיובי ביותר, עם כל החששות.
זה באמת החזון של ready player one שמתקרב...

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 מרץ 2019, 21:46

זה לא משנה כמה עשירה וגדולה החברה
שזה יצליח ברמה באמת גדולה
צריך פתרונות שאין היום מבחינת מודל עיסקי

לדוגמה ישובים מרוחקים עם 2000 תושבים או פחות
מה יעשו איתם ? לא מדובר על שרתים לסרטים
או גלישה רגילה
במישחקים זה אחרת

יכולים להצליח במקומות צפופים ,כמו ניו יורק ,טוקיו
וכו'
וגם בארצות קטנות גאוגרפית ,כמו ישראל

אבל תיראו מפות יתישבות של אירופה וארצות הברית
יש הרבה שטחים שזה פשוט לא יהיה כלכלי בקרוב
לדחוף שרתים לשם

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2019, 21:51

הערים הגדולות זה הכסף הגדול, זו בעייה בעיקר של התושבים בעיירות הקטנות ולא של החברות, ועם הזמן יגיעו גם לשם, אם זה יהיה כלכלי

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 מרץ 2019, 22:49

יש לגוגל את הממון והתשתית לפתח את זה.. לצערי, יש להם גם track record מוכח בלהכריז הרבה הכרזות, להריץ את המוצר באיזה 5-10 מדינות בעולם ואז להרוג אותו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2019, 01:27

kririn כתב:לסוני יש פריסה במקומות שהם תומכים רישמית בשרות
ניסיתי את השרות שלהם ,שהיה די בהתחלה
וזה פעל גם בארץ ,לא בצורה הטובה ביותר
אבל הצלחתי לסיים כמה מישחקים דרך השרות
אני מעריך שמאז חסמו את זה לארצות לא ניתמכות רישמית

ובגדול כל השרותים האלו תלוים בשרתים קרובים מספיק
וזה בעיה רצינית בארצות הברית
הרבה חלקים מאירופה
ועוד מקומות בעולם ,שיש מרחבים גדולים בין אוכלוסיות
זה המון כסף על שרתים כאלו

לגוגל, מיקרוסופט ואמזון יש את הפריסה כבר, הם רק צריכים להכניס שרתי גיימינג לחוות קיימות. להגיד שPSNOW עבד לך זאת לא חוכמה, יכול להיות שרת אחד באוזבקיסטן וממנו ישרתו את כל העולם וזה "יעבוד". השאלה היא האם אתה יכול לקבל חוויה שמרגישה כמעט כמו לשחק על קונסולה נייטיבית והתשובה היא שזה תלוי בפריסה.

יש בדיוק שני דברים חשובים כדי ששירות כזה יעבוד טוב:
1) פריסה.
2) מספיק תוכן עם UI ו-OS בשלים.

את סעיף 1 יש למיקרוסופט, אמזון וגוגל; את סעיף 2 יש למיקרוסופט וסוני. זאת הסיבה שמיקרוסופט מרגישה בשלה והשלוש האחרות לא (בעיקר אמזון כי היא אפילו לא מנסה), כי גם יש לה את הפריסה וגם יש לה את המערכת האקולוגית של האקסבוקס. בעצם כבר מחר הם יכולים להגיד ש-GAMEPASS עולה ב-2$ במחיר ומעכשיו הוא בענן וכבר יש להם מערכת שווה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מרץ 2019, 09:27

סוני תצטרך להשתמש בתשתית קיימת, לא רואה אותם עם מספיק משאבים כדי להגיע לפריסה הנדרשת בעצמם, אבל בואו נחכה ונראה איך היוזמות הנוכחיות מתקבלות, כבר לא פעם ראשונה שכולם מדברים על ״העתיד״ כאילו זה מגיע בעוד יומיים ובסוף הסתבר שזה לא הכיוון ושיש עוד הרבה יותר זמן לזה ממה שחושבים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2019, 11:22

bling כתב:סוני תצטרך להשתמש בתשתית קיימת, לא רואה אותם עם מספיק משאבים כדי להגיע לפריסה הנדרשת בעצמם, אבל בואו נחכה ונראה איך היוזמות הנוכחיות מתקבלות, כבר לא פעם ראשונה שכולם מדברים על ״העתיד״ כאילו זה מגיע בעוד יומיים ובסוף הסתבר שזה לא הכיוון ושיש עוד הרבה יותר זמן לזה ממה שחושבים.

אני חושב שיש לזה עוד שנים, אבל כדי לעשות שירות טוב צריך נסיון אז כדאי לסוני להתחיל להזיז את התחת.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 מרץ 2019, 11:53

יש פה בלבול פה בין חברות שיש להן תשתית ענן כמוצר שנמכר לחברות אחרות, לבין חברות שיכולות להרשות לעצמן לשלם על פיתוח תשתית ענן פרטית - האחד לא מחייב את השני.
הרי זה שסוני לא מוכרת בעצמה שירות כזה לא שולל את זה שהיא יכולה להקים, לתפעל, ולהרחיב אותו - בדיוק כמו מה שנטפליקס עושה עם תשתית הOpen Connect שלה. יש לסוני כבר שירות קיים, יש לה פריסה, ויש לה כנראה גם הכי הרבה ניסיון מצטבר ופטנטים (רכשה גם את Gaikai וגם את Onlive שהיו שתיים מהחברות הותיקות בתחום). הדבר היחיד שאין לה זה את השירותים המשלימים בשוליים (כמו יוטיוב/מיקסר/טוויצ' או אסיסטנט/קורטנה/אלקסה).

אגב, למי שרוצה לבדוק איך הפינג שלו מול שרתי google cloud (לא שזה מבטיח פינג דומה על הקונסולה) אז אפשר לבדוק באתר http://www.gcping.com.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2019, 12:08

סוני לא יכולה לבנות תשתית כמו של אמזון/גוגל/מיקרוסופט בלי שנים של עבודה. אף אחד לא התבלבל ואף אחד לא אמר שסוני לא יכולה להקים דבר כזה כי פשוט מדובר בעניין של זמן וכסף. מה שכן נאמר פה הוא שסוני צריכה להזיז את התחת כי פריסה עולמית של חוות שרתים לא מתרחשת תוך חודש וגם לא תוך שנה ואם הם לא יתחילו לדאוג לנושא הם ישארו מאחור.

אבל מעבר לזה אתה צריך לחשוב קצת על מה אומר להחזיק עשרות חוות שרתים בעולם. ההוצאה אדירה, גם של ההקמה וגם של התחזוקה, וכנראה שלסוני לא ישתלם להחזיק את רוב החוות. מיקרוסופט/אמזון/גוגל משתמשות בחוות הללו לצרכים אחרים שמכניסים להן מליארדים - כלומר החוות האלה יעמוד ויתקיימו ללא קשר לשירותי הגיימינג כשהן יכולות לפי הביקוש של השירות גיימינג ברדיוס הרלוונטי לחווה להחליט כמה שרתי גיימינג הם רוצים להציב שם. החוות של סוני יהיו אך ורק לגיימינג, כלומר יהיו לא מעט מיקומים שמי יודע אם ישתלם להם בכלל להקים שם חווה. וכן, גם זה עניין של כסף, הם יכולים להריץ אזורים בהפסד עד שהם יחדרו לשוק אם הם מוכנים לדמם כסף, אבל שלושת החברות קלאוד הגדולות לא יצטרכו לדמם את הכסף. לסוני לא רק שאין את התשתיות לזה, הם גם החברה הכי קטן ועניה ביחס לשלוש הללו, החברה עם הכי מעט מרחב תמרון.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 מרץ 2019, 07:36

זה לא מדוייק: כל החוות האלו צריכות להחזיק חומרה יעודית לגיימינג בקונפיגורציה שהיא לא יעילה ולא כלכלית לכמעט אף שימוש אחר. גוגל לא הולכת להכניס עכשיו חוות שלמות של שרתי Stadia, ואז בזמן הdowntime של המשתמשים בשירות להשכיר את החוות האלו לאקדמאים שיריצו עליהן סימולציות של פירוק חלבונים או טיסות לחלל או אימון מכונה לזהות חתולים בתמונות נוף. כנ"ל מיקרוסופט.

בהתחלה עוד חשבתי שיהיה לגוגל איזשהו פטנט איך להריץ משחקים על החומרה הקיימת שיש להם בשרתי הענן ואז מה שאתה אומר היה באמת נכון, אבל ברגע שהם הכריזו על זה שמדובר בחומרה יעודית שפותחה עם AMD אז ברור שזה פשוט עוד סוג של קונסולה שהם פשוט לא הולכים למכור לך לשימוש ביתי ולא משהו שיהיה לו שימוש אלטרנטיבי בסל השירותים הקיים שלהם. כל חתיכת ברזל כזה לגיימינג שהם יצטרכו להכניס לחוות שרתים באה על חשבון משהו אחר ולא משמשת אותם למשהו אחר.

היתרון שיש לחברות כמו גוגל ומיקרוסופט על סוני זה באמת הרי המזומנים שלהן והיכולת לספוג הפסדים, אבל חומרה יעודית לקונסולה זה משהו שגוגל רק נכנסת אליו בעוד גם סוני וגם מיקרוסופט כבר מספקות וסוני ספציפית כבר מתחזקת גם בענן מזה כמה שנים. סוני היא זו שיש לה כרגע את יתרון הפריסה עם משהו כמו 20 מדינות שבהן השירות זמין (ומעל 700 משחקים בקטלוג), לא גוגל שבינתיים רק בדקה אותו בארה"ב עם משחק בודד (ותצטרך לגרום למפתחים לאמץ את וולקן בשביל שהמשחק יוכל בכלל לרוץ על החומרה שלה - מה שמאד מגביל את ה-back catalog).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2019, 10:30

אה? מי אמר שגוגל או מיקרוסופט הולכות להשתמש בשרתים לשימושים אחרים כשיש DOWN TIME (למרות שהן לגמרי יכולות, מדף של שרת סטאדיה הוא בסך הכל מעבד אינטל של שרת ו-VEGA64 עם 16GB של HBM2, קלאסי לעבודת קומפיוט בענן)? ההבדל בין סוני לשלוש הגדולות הוא שיש להן פריסת חוות עולמית מטורפת והחוות האלה כבר קיימות. כלומר יש להן חוות שהוקמו לפני שנים ועלות התחזוקה שלהן כבר מזמן בספרים, הן סופר רווחיות בזכות סיפוק שירותים לעולם המקצועי ולחוות האלה הן רק צריכות להוסיף כמה שרתים של שירות הסטרימינג. יש הבדל קולוסאלי בין לזרוק 20 שרתי גיימינג בחווה קיימת שיש בה אלפים ממילא ואז לאט לאט להוסיף שרתים ככל שהשירות נעשה יותר פופולרי באותו אזור בעולם לבין לבנות חווה מאפס על כל הוצאות ההקמה והתחזוקה ולהחזיק אצבעות שמישהו בכלל ישתמש בה.

אז כמו שאמרתי כבר לפני כמה ימים - סוני בחיסרון אדיר מול גוגל בצד השרתים, גוגל בחיסרון אדיר מול סוני בצד של מערכת אקולוגית/התשתית/ספרית/OS גיימינג ומיקרוסופט היא היחידה שיש לה את היתרון של זאת והיתרון של זאת. כלומר מיקרוסופט במקום הכי טוב בהפרש די אדיר מהתחרות בזמן שסוני אולי במקום טוב מבחינת גיימינג אבל מבחינת מחשוב ענן הם במקום רע למדי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 מרץ 2019, 00:29

טוב,לפי ג'ייסון שרייר,מיקרוסופט וגם סוני מכוונות ליותר מה-10.7TF של גוגל בוודאות. חדשות נהדרות,ברצינות,אם זה נכון הולך להיות לנו אחלה דור.
הציטוט:
Look, as I've been saying since roughly March 2018 (in this very thread), next-gen is coming in 2020. That Semiaccurate article saying 2018 (lol) got people's hopes up for 2019, but by now I hope it's clear that the PS5 ain't coming out this fall.

And, despite all the rumors about devkits being out (usually from rumormongers who are wrong more often than not), the number of people briefed on next-gen is still very limited. Even within companies like, say, DICE, there'll be a small team of engineers who now have a rough idea of specs, and everyone else will know when they need to know. Not a lot of devs are disclosed on next-gen right now.

In other words, don't expect much in the way of substantial leakage just yet. The only thing to know for sure is that both Sony and Microsoft are aiming higher than that "10.7 teraflops" number that Google threw out last week. (And, as has been reported, Microsoft's got a few things in the works.)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2019, 09:22

אני לא חושב שזאת הפתעה גדולה, רק הדגנרטים ב-ERA מקשקשים שטיות כל היום על קונסולות 9TFLOPS וכדומה. לקרא את התגובות שם עושה כואב בבטן, ביחוד אנשים כמו "סטיבן קולבר" ודומיהם שבסוף אנשים באינטרנט משתמשים בתחזיות שלהם כאילו יש להן קשר למציאות רק כי הם שמו את זה ב-JPEG בטבלה יפה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים