Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2019, 21:21

Laskin כתב:בדקתי, ואכן מישהו בשם summit1g התחיל לשחק בו בדצמבר והוא אחראי לבד לאיזה 80-90 אחוז מהצפיות שלו

אם אתה מסתכל על הפרופיל שלו אתה רואה שזה בערך כל מה שהבן אדם משחק.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 ינואר 2019, 13:50

כן, מאז דצמבר... אבל איך זה משנה משהו? מדובר בשחקן אחד שהצפיות שיש לו ימשיכו איתו כשהוא יסיים לשחק במשחק הזה ואז הצפיות ירדו שוב ב-90%... הוא מחזיק אותם שם למעלה לבדו. יכול להיות שזה יצית עניין מהצופים וזה ישאיר אותו במקום יחסית גבוה, אבל מההיכרות שלי זה לרוב לא ממש עובד ככה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ינואר 2019, 09:36

פיל ספנסר היה בפודקאסט של מייג׳ר נלסון. לא יצאו משם חדשות מרעישות אבל הוא כן אמר ש:
1) הם עדין מכווננים את ההכרזות לE3, כמה הכרזות על דברים רחוקים לעתיד הם רוצים לעשות. הוא אמר שהם רוצים להיות כמה שיותר שקופים לגבי העתיד של אקסבוקס.
2) הוא אומר שהוא שחק בrpg של פלייגראונד ושהוא מתקדם יפה.
3) הוא שחק במשחק הבא של rare שגם הוא מתקדם יפה.
4) הוא אמר שהוא שחק כל חג המולד משחקים עם המשפחה על xcloud.
5) הוא אמר שמייג׳ר נלסון אנטישמי והזכיר את עומר בשם.

אחד הסעיפים לא אמיתי אגב.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 ינואר 2019, 00:21

lol
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ינואר 2019, 13:40

האמברגו ביקורות של קראקדאון יורד 4 ימים לפני היציאה, ב11 לחודש.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 29 ינואר 2019, 18:19

נראה עוד ממנו ב-5 בפברואר ב-Inside Xbox.

חוץ מזה:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 ינואר 2019, 21:57

ניראה חודש מאוד חלש
המישחק אינדי ניראה טוב ,אבל זה מסוג המישחקים
שאפשר להשיג בזול יותר

בומברמן ,מי שאהב את הסידרה כניראה כמה מוזמן
המישחקי מילחמת הכוכבים ואססין קריד הזה
היו טובים שהם יצאו
אבל קשה לי להאמין ,שיהיו כיפים היום
ובסופו של דבר אין אף מישחק שגדול היום ברשימה הזאת

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 30 ינואר 2019, 16:20

DrKeo כתב:אני בספק אם סטרימר אחד בודד בטוויץ׳ מסוגל לבד להביא משחק שאף אחד לא משחק או צופה בו למקום הראשון.

נינג'ה מסוגל:
https://www.twitch.tv/videos/368024918

בכל מקרה, חודש טוב: היורש הרוחני של קאסלווניה היה לי בwishlist ותמיד טוב להשלים עוד אססינס קריד. סוף סוף משחקים שלא היו זמינים כבר בבאנדלים קודמים (נדמה לי).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2019, 01:05

מיקרוסופט הולכת להכריז בgdc על זה שlive הולך להיות קרוס פלטפורם. כלומר בדומה לאיך שהם עושים במיינקראפט שאפשר לשחק במשחקים בכל מקום על כל מכשיר עם login אחד ולשחק בין כל המכשירים, כך כל מפתח יוכל להשתמש בלייב כפלטפורמה לcross platform בין האקסבוקס, הpc, אנדרואיד, ios וסוויטצ׳.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2019, 10:01

השאלה היא אם זה אומר שצריך יהיה לקנות מנוי LIVE כדי לשחק אונליין במשחקים במחשב (בחנות שלהם כמובן), למשל...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2019, 12:24

אני לא חושב, גם במיינקראפט לא צריך. זה כן אומר שאתה צריך משתמש LIVE. אני חושב שבתאוריה אתה תכנס למשחק X בטלפון שלך ובכניסה תכניס את המשתמש והסיסמה ל-LIVE שלך וכך גם בסוויטצ' ובשאר המכשירים ואז כל מה שתעשה קשור לחשבון הזה כמו פתיחת אצ'יוומנטים או התקדמות. פשוט עכשיו זה יהיה פתוח לכל מפתח, אינדי או חברה גדולה, וכך לתת להם פלטפורמה שנותנת אוטומטית CROSS PLAY. גם אפיק עושים את זה עכשיו עם החנות אפיק שלהם, עוד השנה היא אמורה לספק קרוס פליי עם כל הטלפונים, PC והקונסולות כך שמפתח יכול לקבל את UE4 בחינם, לקבל משחק שרץ אוטומטית על כל המכשירים הקיימים ויש לו CROSS PLAY בין כל המכשירים והתשלום היחיד הוא 12% מכל עותק או DLC שנמכר בחנות שלהם.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 04 פברואר 2019, 20:24

לא רק מיינקראפט. באף משחק של מיקרוסופט לא צריך לשלם על האונליין בגרסת הPC שלו, כולל במשחקים עם cross-play עם האקסבוקס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2019, 20:43

ברור שכרגע זה המצב, אבל נשמע שבקרוב תוכל לשחק איפה שתרצה במשחקי מיקרוסופט אונליין, אבל רק על הקונסולות תאלץ לשלם עבור מנוי, מה שדי דופק דווקא את קהל היעד הכי ״נאמן״ שלהם

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 04 פברואר 2019, 21:03

Laskin כתב:ברור שכרגע זה המצב, אבל נשמע שבקרוב תוכל לשחק איפה שתרצה במשחקי מיקרוסופט אונליין, אבל רק על הקונסולות תאלץ לשלם עבור מנוי, מה שדי דופק דווקא את קהל היעד הכי ״נאמן״ שלהם

ההערכה הגסה שלי היא שהחיוב הזה של תשלום על אונליין גם לא ישרוד את המעבר לדור הבא, לפחות לא במוד הנוכחי: גם ככה המחירים שלו הולכים ויורדים (מבצעים של חודש בדולר אחת לרבעון לפחות) כשבמקביל מיקרוסופט שמה דגש הולך ומתחזק על הגיים פאס כמקור הכנסה מרכזי יותר.
יותר מזה, תשלום חובה עבור שימוש באונליין פוגע גם במיקרוטרנזאקציות ומשחקי F2P וגם בגודל הקהילה הפעילה (ובעקיפין במכירות). כשיותר ויותר משחקים הולכים לכיוון של משחק-כשירות אז יש מצב שתשלום נוסף לאונליין גורם יותר נזק מתועלת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2019, 22:33

אני מאוד מקווה שאתה צודק, זה גם יחייב את סוני להשוות, או לשאת בתוצאות. העניין הוא שזו הכנסה ממש ממש גדולה, שהתרגלנו אליה לכאורה, אז אני לא יודע אם זה יעבור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2019, 22:55

הם יכולים לעשות כמו סוני ולאפשר לשחק במשחקי f2p ללא מנוי. כלומר כן, לשחק מיינקראפט בחינם על המחשב או האייפון אבל לשלם על האונליין בבוקס זה די מבאס; אבל באותה מידה זה לא הגיוני שצריך לשלם על האונליין של אנצ׳רטד או cod בפס4 אבל משום מה האונליין של פורטנייט חינמי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 פברואר 2019, 11:33

Laskin כתב:העניין הוא שזו הכנסה ממש ממש גדולה, שהתרגלנו אליה לכאורה, אז אני לא יודע אם זה יעבור.

לא בטוח כמה התרגלנו אליה, וגם לא כמה ההכנסה הזו גדולה בהשוואה להפסד בגלל קניבליזציה (נניח שחקנים שלא קונים את הקונסולה מלכתחילה בגלל התשלום הזה, או שחקנים שקונים אותה אבל לא משחקים אונליין ולכן גם לא משלמים על הרבה מיקרוטרנזאקציות במשחקי אונליין). מיקרוסופט איבדה הרבה שחקנים בדור הזה וכנראה גם הרבה מנויי גולד, ובמקביל נאלצה בגלל התחרות לתת לשחקני גולד גם משחקים בחינם - מה שיוצר קניבליזציה בצד השני לכמות מנויי הגיימפאס (המכניס יותר). יש פה יותר מידי מודלים עסקיים שמתחרים אחד בשני, ומשהו צריך בסופו של דבר להיחתך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2019, 12:23

אתה באמת חושב שיצרניות קונסולה יוותרו על יותר ממליארד דולר בשנה? אני לא רואה את זה. שחקני קונסולה רגילים כבר לשלם על אונליין (ולקבל על הדרך משחקים חינם), יהיה מאוד טפשי מצד מיקרוסופט/סוני/נינטנדו להפסיק לגבות את המס הזה שמכניס להן מליארדים כל דור.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2019, 12:26

יאפ, מה גם אני לא חושב שאנשים לא רוכשים קונסולה בגלל זה, ומחליטים לקנות פתאום כרטיס מסך למחשב שעולה כמו 10 שנים של המנוי הזה.
כרגע לדעתי מדובר בהכנסה אדירה, שלא ימהרו לוותר עליה בישיבות ההנהלה, בלשון המעטה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 פברואר 2019, 13:54

DrKeo כתב:אתה באמת חושב שיצרניות קונסולה יוותרו על יותר ממליארד דולר בשנה? אני לא רואה את זה. שחקני קונסולה רגילים כבר לשלם על אונליין (ולקבל על הדרך משחקים חינם), יהיה מאוד טפשי מצד מיקרוסופט/סוני/נינטנדו להפסיק לגבות את המס הזה שמכניס להן מליארדים כל דור.

אתה שוכח שזה כבר ממש לא מיליארד דולר לשנה (בטח לא אצל מיקרוסופט על בסיס המנויים הקטן יותר שלה) - יש להן הוצאה מהותית בדמות תשלום למפיצות עבור המשחקים שהן נאלצות לספק עם המנוי (פלוס קניבליזציה שנגרמת ממכירות פחותות של אותן משחקים).
בינתיים, פורטנייט לבדו מגלגל 3 מיליארד דולר בשנה על IAP, וכדי למקסם את ההכנסה ממשחקים כאלו אי אפשר לשים paywall באמצע ולנסות לרקוד על שתי חתונות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2019, 14:30

1) לסוני יש 36.3 מליון מנויי פלוס נכון לדצמבר 2018. אפילו אם כל אחד ואחד מהמנויים האלה קנה את פלוס במחיר זנות של 40$ (וכמובן שרובם קנו אותם פשוט בטרגט ב-60$ או אפילו עשו מנוי קצר יותר משנתי ושלמו באופן יחסי הרבה יותר טוב) זה כבר כמעט 1.5 מליארד דולר הכנסות בשנה. האם יש גם הוצאות? ברור, אבל הרווח שלהם אדיר בזכות פלוס וכנ"ל על LIVE כך שאני לא רואה שום סיבה הגיונית להפוך את השירות לחינמי פתאום. זאת רגרסיה ברווחים מבחינתם.
2) אין סתירה בין משחקי F2P לבין תשלום לאונליין. תראה את סוני, הם נותנים לכולם לשחק משחקי F2P כולל פורטנייט בחינם אבל משחקים שהם ל-F2P נמצאים מאחורי קיר תשלום. כלומר פורטנייט לא נמצא מאחורי paywall אז אין בעיה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2019, 14:33

לא יודע לגבי מיקרוסופט, אבל לסוני יש כמות שיא של מנויים וזאת אחרי שהעלו את המחיר ב-10 דולר שנה שעברה... לפי גוגל יש להם ככל הנראה מעל 35 מליון מנויים, המחיר הרשמי הוא 60 דולר, שזה מעל 2 מליארד דולר בשנה, אבל בא נגיד שהרבה קנו במבצעים ונוריד חצי מליארד דולר שלמים - עדיין מדובר ביותר ממליארד וחצי דולר. בשנה. והמספר רק עולה...

אה, שיט נדב הקדים :/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 פברואר 2019, 16:00

שלא לדבר על זה שבאמת הרוב הענק קונה במחיר מלא, לי יש פלוס במחיר מלא כי הם פעם בכל כך הרבה זמן מסכימים להוריד איזה 10 דולר שכבר לא היתה לי סבלנות לחכות.

אני זוכר שאפילו חיכיתי לבלאק פריידי של אותה השנה וכל האינטרנט התאכזב שאין סייל על הפלוס. זה האייטם הכי עקשן ובונקר שיש מבחינת סיילים והורדות מחירים בכל החנות, גם של סוני וגם של אמזון.

בקיצור להערכתי כמעט כל בסיס המשתמשים שילם מחיר מלא, זה לא כמו הלייב שיוצא לסייל כל יומיים ובנאדם שרוצה לשחק אונליין לא יחכה מי יודע כמה זמן עד שסוני תואיל בטובה לזרוק איזו עצם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2019, 18:45

ורוב האנשים לא מחפשים את האינטרנט חודשים למבצע טוב, רוב מכשירי הפס4 נקנים בחנויות כמו וולמארט על ידי אנשים שלא מבינים מהחיים וקונים פלוס במחיר מלא בשביל לשחק פיפא או cod אומליין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2019, 20:42

הפרסומת סופרבול של מיקרוסופט (זאת הגרסת 2 דק׳, בסופרבול זה היה דקה, כלומר 10.5 מליון דולר):

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 53 אורחים