נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Laskin » 08 יולי 2024, 22:04

טסושימה מכר טוב, מסתבר. גירסת המחשב, מן הסתם.
היו לו בערך שבועיים בחודש מאי... למריו היה רק שבוע
בכל זאת, לא ציפיתי שיעבור אותו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2024, 22:24

משחקי נינטנדו הם פיזים בלבד, כנראה שמריו השמיד את הטבלה. ו-HB2 אפילו לא ברשימה עם 6 ימים בטווח של הדו״ח. ואו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2024, 22:42

עוד כמה דברים מהדוח:
- יחידת המתאבדים מקום 8 מתחילת השנה, מפתיע.
- SoT מקום שישי, בטבלה של פלייסטיישן 5 הוא מקום 3.
- GOT נצח את מריו בהפרש פצפון. מריו הוא רק מכירות פיזיות, כלומר מריו בעצם מקום ראשון בהפרש אדיר מ-GOT.
-Homewold3 ברשימה!
- HD2 המשחק הכי משוחק בסטים. בפלייסטיישן הוא אפילו לא בטופ 10. כמו שאמרתי אלף פעם, בלי גרסת מחשב המשחק הזה לא היה שבריר ממה שהוא, כל השחקנים שם.
- המכירות של הפס5 מובילות על 4 ב-8%.
- המכירות של הXS מפגרות אחרי ה-X1 ב-13%.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2024, 22:51

שאלתי את מאט, HB2 מקום 37 :twisted:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יולי 2024, 07:03

אאוץ׳
אתה סיימת אותו אגב?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יולי 2024, 10:57

Laskin כתב:אאוץ׳
אתה סיימת אותו אגב?

כן, עצוב ממש. אלדן רינג שאב אותי, אני רק איזה 2-3 שעות לתוך HB2. בעיניי הוא בול המשחק הראשון, SCOPE טיפה יותר גדול, אבל הוא משחק סביר בקושי. אבל פאק כמה הוא יפה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יולי 2024, 11:04

אפילו את הארבע שעות הנותרות האלה אתה לא מצליח לסיים? :)
ואני דווקא לא חושב שזה עצוב ממש, מיקרוסופט יכולים לעמוד בהפסדים שלו וממש מגיע לו למכור רע.
אני מתחרט שרכשתי אותו ושמח שרוב הגיימרים הם לא זונות כמוני ולא שילמו על משחק ממוצע-מינוס במרקה הטוב, רק בגלל שיש לו גרפיקה פסיכית.
שזה יהיה לקח לכל מי שחושב שגרפיקה לבד עדיין יכולה למכור משחק, אפילו בזמנים שאנחנו מחכים כבר 4 שנים לשואוקייס "הדור הבא".
שישקיעו כמו שצריך בגיימפליי, גיון, עלילה, פייסינג.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 09 יולי 2024, 12:09

למה קנית אם הוא ב-gp?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יולי 2024, 12:18

רציתי שיהיה לי תמיד מבלי לחדש מנוי (אין לי כבר הרבה זמן מנוי GP ואני לא מתכנן לחדש עד שיהיה מצבור יפה, אולי תחילת שנה הבאה), כשמגיע חבר והוא רוצה לראות גרפיקה יפה על המחשב :)
טעות, טועים, טעיתי, טעינו :D

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 11 יולי 2024, 22:30

DrKeo כתב:עוד כמה דברים מהדוח:
- HD2 המשחק הכי משוחק בסטים. בפלייסטיישן הוא אפילו לא בטופ 10. כמו שאמרתי אלף פעם, בלי גרסת מחשב המשחק הזה לא היה שבריר ממה שהוא, כל השחקנים שם.
.

אפשר לא לשטוח את משאלות הלב שלך בדיוני נתונים?
בחודש פברואר HD2 היה מקום ראשון בטבלת המכירות על הפס5. במרץ #2. באפריל #5. במאי #5.

מה שגם שרשימת השמשחקים המשוחקים היא לא השוואה 1:1 כי בסטים אין פורטנייט, אין רובלוקס, אין מיינקראפט.

אז מה האג'נדה שלך? לצייר את הלדייברס ככישלון על הפס5? ששחקני הפס5 דחו את משחק ה GAAS של סוני? ששחקני הפס5 נטשו את המשחק?
HD2 הוא הצלחה פנומנלית על הפס5.

הבאת SOT לפס5 שוב מוכיחה את עצמה כאחד הצעדים הכי נכונים של מיקרוסופט בדור הזה. המשחק מקום 3 במכירות על פלייסטיישן בחודש אפריל ובחודש מאי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2024, 23:39

Hypno כתב:
DrKeo כתב:עוד כמה דברים מהדוח:
.

אפשר לא לשטוח את משאלות הלב שלך בדיוני נתונים?
בחודש פברואר HD2 היה מקום ראשון בטבלת המכירות על הפס5. במרץ #2. באפריל #5. במאי #5.

מה שגם שרשימת השמשחקים המשוחקים היא לא השוואה 1:1 כי בסטים אין פורטנייט, אין רובלוקס, אין מיינקראפט.

אז מה האג'נדה שלך? לצייר את הלדייברס ככישלון על הפס5? ששחקני הפס5 דחו את משחק ה GAAS של סוני? ששחקני הפס5 נטשו את המשחק?
HD2 הוא הצלחה פנומנלית על הפס5.

הבאת SOT לפס5 שוב מוכיחה את עצמה כאחד הצעדים הכי נכונים של מיקרוסופט בדור הזה. המשחק מקום 3 במכירות על פלייסטיישן בחודש אפריל ובחודש מאי.

HD מכר משמעותית יותר על ה-PC מאשר הפס5. ואם המשחק היה יוצא רק לפס5, הוא היה מוכר אפילו פחות כי מעגל ההייפ היה קטן משמעותית.

העובדה שמיקרוסופט מביאה את המשחקים שלה לפלייסטיישן הולכת להפוך את החומרה שלה ללא רלוונטית. אני בטוח שגם אם TLOU2 היה יוצא לאקסבוקס הוא היה בראש המצעדים של אקסבוקס. לשלוח את החומרה שלך למות בשביל כמה מליוני דולרים זאת אסטרטגיה של חברה בלי חזון, רק ROI ROI ROI וכמה שיותר מהר.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 12 יולי 2024, 00:06

מה זה משמעותית? מה זה שבריר? אין מספיק מידע כדי לדבר בשום מידת ביטחון על חלוקת המכירות בין הגרסאות.

ספציפית להביא את SOT לפלייסטיישן זה win-win לכולם. משחק בן 7 שנים למען השם.
אתה יכול להתכחש לכך שעכשיו SOT2 פוטנציאלי יזכה להשקה יותר מצליחה?
אתה יכול להתכחש לכך שאם SOT2 יהיה בלעדי, הסיכוי שהוא ישכנע קוני PS לקנות XBOX גדל?

אם המשחקים שלך יהפכו לרלוונטיים ע"י חשיפה גדולה יותר, רלוונטיות החומרה שלך תתחזק אם שוב תרצה להשתמש בקלף בלעדיות.
ראינו את הרלוונטיות שמשחקים בלעדיים למהדרין כמו סטארפילד, פורצה, הלבלייד, משחק הערפדים הביאו לקונסולה. השקעות שירדו לטמיון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 יולי 2024, 00:39

כמובן שההשקה של SOT2 תהיה גדולה יותר, ההשקה המקורית הייתה די נפילה, הם התרוממו בזכות עדכונים ושיפורים רבים מאוד.
אבל לגבי שכנוע של שחקני פלייסטיישן לרכוש אקס בוקס עבורו - לא מזכירים כל כך בעיניי. הרי הם יודעים שעכשיו מיקרוסופט מביאים לסוני משחקים, וזה כנראה הולך להיות עוד הרבה יותר ברור בחודשים והשנים הקרובות, אז אני ממש לא הייתי מהמר ששחקני פלייסטיישן ״יעברו צד״ בזכות המשחק הזה. כמו כן, לדעתי לא יהיה SOT2 בעשור הקרוב אם בכלל. רייר לכאורה עובדת על משחק אחר לגמרי כבר בערך 6 שנים והוא לא באופק עדיין.
אתה תאמין למיקרוסופט אם יכריזו על חזרה לבלעדיות בדור הבא? אני לא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2024, 01:15

Hypno כתב:מה זה משמעותית? מה זה שבריר? אין מספיק מידע כדי לדבר בשום מידת ביטחון על חלוקת המכירות בין הגרסאות.

ספציפית להביא את SOT לפלייסטיישן זה win-win לכולם. משחק בן 7 שנים למען השם.
אתה יכול להתכחש לכך שעכשיו SOT2 פוטנציאלי יזכה להשקה יותר מצליחה?
אתה יכול להתכחש לכך שאם SOT2 יהיה בלעדי, הסיכוי שהוא ישכנע קוני PS לקנות XBOX גדל?

אם המשחקים שלך יהפכו לרלוונטיים ע"י חשיפה גדולה יותר, רלוונטיות החומרה שלך תתחזק אם שוב תרצה להשתמש בקלף בלעדיות.
ראינו את הרלוונטיות שמשחקים בלעדיים למהדרין כמו סטארפילד, פורצה, הלבלייד, משחק הערפדים הביאו לקונסולה. השקעות שירדו לטמיון.

בשיגור שחקו במשחק סביבות פי 7 יותר על המחשב מאשר פלייסטיישן, משמעותי מספיק בשבילך חבוב?

כש-SOT2 יצא שחקן פלייסטיישן אחד לא יקנה אקסבוקס, כי הוא ידע ש-SOT2 יגיע לפלייסטיישן וצריך להיות דביל גמור לקנות את הקונסולה עם המשחקים הלא בלעדיים במקום את הקונסולה עם המשחקים הכן בלעדיים.

אם מיקרוסופט תכריזה בדור הבא שהם בלעדיים, יהיו בדיוק שני סוגי גיימרים בקהל קוני הקונסולה. הסוג הראשון שהוא 99% מהם לא ישמעו בכלל על ההכרזה של הבלעדיות כי רוב הגיימרים לא שומעים חדשות גיימינג והם הרי רגילים כבר שנים לשחק במשחקי אקסבוקס בפלייסטיישן. והקבוצה השניה, ה-1%, אלה שכן שומעים חדשות; הם יצחקו על מיקרוסופט ולא יאמינו למילה שהם מוציאים מהפה כי לרוב האנשים יש לפחות שני תאי מוח עובדים.

אף מחזיקת פלטפורמה מעולם לא הוציאה משחקים לתחרות. אתה יודע למה? כי זה מטומטם ברמה אחרת. אם זאת אסטרטגיה כל כך חכמה אדון קאז, למה סוני לא מוציאה את GOW ו-TLOU2 לאקסבוקס? תחשוב כמה גיימרים הם יתפסו כשהם יכריזו בדור הפס6 ש-TLOU3 בלעדי.. :roll:

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 12 יולי 2024, 13:16

Laskin כתב:כמובן שההשקה של SOT2 תהיה גדולה יותר, ההשקה המקורית הייתה די נפילה, הם התרוממו בזכות עדכונים ושיפורים רבים מאוד.
אבל לגבי שכנוע של שחקני פלייסטיישן לרכוש אקס בוקס עבורו - לא מזכירים כל כך בעיניי. הרי הם יודעים שעכשיו מיקרוסופט מביאים לסוני משחקים, וזה כנראה הולך להיות עוד הרבה יותר ברור בחודשים והשנים הקרובות, אז אני ממש לא הייתי מהמר ששחקני פלייסטיישן ״יעברו צד״ בזכות המשחק הזה. כמו כן, לדעתי לא יהיה SOT2 בעשור הקרוב אם בכלל. רייר לכאורה עובדת על משחק אחר לגמרי כבר בערך 6 שנים והוא לא באופק עדיין.
אתה תאמין למיקרוסופט אם יכריזו על חזרה לבלעדיות בדור הבא? אני לא.

'עכשיו מיקרוסופט מביאה לסוני משחקים' = משחקים בני כמה שנים טובות ומשחקים קטנים שמעולם לא יועדו להיות פקטור.

שחקני פלייסטיישן לא חייבים 'לעבור צד'. עכשיו תהיה להם סיבה למה לקנות את הקונסולה של מיקרוסופט בנוסף לפלייסטיישן כשהמחיר יירד או ווטאבר.
יהיה להם סיבה לעשות מינוי גיימפאס ולשחק את זה על המחשב או בענן או בהאנדהלד של מיקרוסופט.

DrKeo כתב:
בשיגור שחקו במשחק סביבות פי 7 יותר על המחשב מאשר פלייסטיישן, משמעותי מספיק בשבילך חבוב?

כש-SOT2 יצא שחקן פלייסטיישן אחד לא יקנה אקסבוקס, כי הוא ידע ש-SOT2 יגיע לפלייסטיישן וצריך להיות דביל גמור לקנות את הקונסולה עם המשחקים הלא בלעדיים במקום את הקונסולה עם המשחקים הכן בלעדיים.

אם מיקרוסופט תכריזה בדור הבא שהם בלעדיים, יהיו בדיוק שני סוגי גיימרים בקהל קוני הקונסולה. הסוג הראשון שהוא 99% מהם לא ישמעו בכלל על ההכרזה של הבלעדיות כי רוב הגיימרים לא שומעים חדשות גיימינג והם הרי רגילים כבר שנים לשחק במשחקי אקסבוקס בפלייסטיישן. והקבוצה השניה, ה-1%, אלה שכן שומעים חדשות; הם יצחקו על מיקרוסופט ולא יאמינו למילה שהם מוציאים מהפה כי לרוב האנשים יש לפחות שני תאי מוח עובדים.

אף מחזיקת פלטפורמה מעולם לא הוציאה משחקים לתחרות. אתה יודע למה? כי זה מטומטם ברמה אחרת. אם זאת אסטרטגיה כל כך חכמה אדון קאז, למה סוני לא מוציאה את GOW ו-TLOU2 לאקסבוקס? תחשוב כמה גיימרים הם יתפסו כשהם יכריזו בדור הפס6 ש-TLOU3 בלעדי.. :roll:

החישוב הזה מלכתחילה לא היה שלם.
HD2 לא ירד מהטופ5 ב NPD על פלייסטיישן מאז השיגור. משמעותי מספיק בשבילך? אתה מקשיב לעצמך?

למה אתה לא חותך את DD2? איפה הוא בטבלאות? איפה ריבירת'? דין אחד למשחקי SP ודין אחר להלדייברס.

ומתי SOT2 יגיע לפלייסטיישן? גם שנים אחרי?
מה אכפת לי מה אנשים יאמינו או לא יאמינו? המציאות בשטח תדבר ואנשים לא ייחכו גם שנתיים כדי לשחק במשחקים אם מיקרוסופט אכן תצליח להפוך את המשחקים שלה לנחשקים שוב. ועל זה תוסיף את אופציית קונסולת הhandheld שלסוני כנראה לא תהיה תשובה אליה.

לא מזמן אנשים דיברו בצורה פטאלית כמו שאתה מדבר בפסקה האחרונה על האפשרות שסוני תשחרר משחקים למחשב.
עוד כמה חודשים סוני הולכת להוציא משחק שלה על קונסולה מתחרה.

סוני לא צריכה את שחקני ה XBOX. סוני היא במקום ה#1. מיקרוסופט באחרון.
סוני מתרחבת לPC. אם תהייה עוד התרחבות היא תהייה לסוויץ' 2. אז בעולם שהמשחק שלך על PS, PC וסוויץ' 2, לא ברור כמה יש להרוויח מלהציע את המשחקים על הקונסולה האחרונה שנשארה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 יולי 2024, 13:42

״ משחקים בני כמה שנים טובות ומשחקים קטנים שמעולם לא יועדו להיות פקטור״

דום הבא אומר שלום.
ובדיוק קראתי היום שגם אינדיאנה ג׳ונס כנראה בדרך להכרזה, כמו גם הלבלייד וסטארפילד.
הדלת נפתחה, אין דרך חזרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2024, 14:03

אתה פשוט טועה ואומר מידע לא נכון, המשחקים שמיקרוסופט מביאים לפלייסטיישן הם לא משחקים ישנים, HFR למשל הגיע אחרי שנה, יותר מהר ממה שסוני מוציאה גרסאות PC. כמו שלאסקין אמר, הסכר נפרץ. מיקרוסופט הביאו כבר לפלייסטיישן משחקים רק בני שנה, עכשיו דום יוצא במקביל וכך גם כל משחק אקטיוויז׳ן כולל COD. עוד רגע כל המשחקים שלהם יצאו מולטי-פלטפורם, או לפחות זה ירגיש ככה. זהו, מיקרוסופט גזרו את הגורל של אקסבוקס כחומרה, אם הם ירצו לצאת מזה זה יקח להם שנים על גבי שנים. הכרזה קטנה בתחילת הדור הבא ״אה, מעכשיו הכל בלעדי״ פשוט לא תעבוד, זה לא אמין.

אפילו GP כבר לא זול, 240$ לשנה, זה יותר ממה שהשחקן פס5 הממוצע מוציא על משחקים בשנה. צריך להיות אדם לא שפוי כדי לקנות אקסבוקס, יש תת קבוצה מאוד קטנה שהקונסולה הזאת אטרקטיבית לה היום. היא הפכה לקונסולת נישה.

ובנוגע לזה שאמרת על סוני שלא תוציא משחקים לאקסבוקס, אתה סותר את עצמך. תחליט, או שזה מיצר עוד revenue ולא פוגע בפלטפורמה או שזה כן מזיק לפלטפורמה ולכן לא שווה. סוני עכשיו מחפשת להגדיל את ה-revenue, זאת הסיבה שהם מוציאים משחקים למחשב, אם להוציא משחקים לפלטפורמוות נוספות מגדיל את ה-revenue ואין שום ערך בבלעדיות של משחקים אז למה המשחקים של סוני לא באקסבוקס? התשובה ברורה, אבל אתה לא תגיד אותה כי אתה יודע שכל הקונספציה המוזרה שלך תקרוס ברגע שתודה בזה שלהוציא בלעדיים למתחרה הישירה שלך זאת התאבדות.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 12 יולי 2024, 19:19

HFR ופנטימנט נכנסים תחת 'לא יועדו להיות פקטור'. אף אחד לא חשב שהם משחקים שימכרו קונסולות. ולגבי HFR הם ידעו שהם הולכים לסגור את האולפן.

זכיונות קיימים שתלויים במכירות על הפלייסטיישן - זה טמטום לבטל את גרסאת הפס5 רק כדי להשביע תיאבון בלעדיות.
כמה פעמים אפשר להגיד את זה? דום בלי גרסת פס5 = צניחה במכירות המשחק וסיכון אולפן הפיתוח. למי זה טוב חוץ מאשר לפאנבויים של xbox?

זכיונות שמעולם לא היו בפלייסטיישן ולא הסתמכו על מכירות מפלייסטיישן זה דבר אחר ושם נראה מתי מיקרוסופט מחליטה לשחרר אותם על הפלייסטיישן אם בכלל.

ברור שהלדת נפתחה לסטארפילד והלבלייד - הדור הזה כישלון. המשחקים הבלעדיים נפלו על הפנים. זה הזמן ללקק את הפצעים, לאגור כוחות ומכירות ולהגיע יותר טוב לתחילת דור הבא, אם מיקרוסופט תרצה שוב להדגיש בלעדיות של הליין-אפ.

--

אני לא סותר את עצמי. סוני רוצה להגדיל את ההכנסות.
הם מתחילים בפלטפורמה הכי פופולארית שיש שהיא לא מתחרה ישירה, ושגם מאפשרת להם להציע חנות ושירותים נוספים.
הם יוציאו את המשחקים, הם יעשו את החישובים.

סוני מחליטה ללכת להתרחבות לפלטפורמה נוספת? הולכים לקונסולה הפופולארית השנייה שהיא גם לא מתחרה ישירה באופן מסורתי.

אחרי שעשית את זה, כמה תועלת כבר יש לשחרר ל XBOX? אתה על ה PS, אתה על המחשב, אתה על הסוויץ' 2. לא שווה את המאמץ להגיע לקמצוץ שנשאר על ה XBOX שלבטח כבר ימצא את המשחק בכל שלושת הפלטפורמות האחרות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 יולי 2024, 20:01

Hypno כתב:זכיונות קיימים שתלויים במכירות על הפלייסטיישן - זה טמטום לבטל את גרסאת הפס5 רק כדי להשביע תיאבון בלעדיות.
כמה פעמים אפשר להגיד את זה? דום בלי גרסת פס5 = צניחה במכירות המשחק וסיכון אולפן הפיתוח. למי זה טוב חוץ מאשר לפאנבויים של xbox?

זכיונות שמעולם לא היו בפלייסטיישן ולא הסתמכו על מכירות מפלייסטיישן זה דבר אחר ושם נראה מתי מיקרוסופט מחליטה לשחרר אותם על הפלייסטיישן אם בכלל.

אבל זה נכון לכל המשחקים. הרי המשחקים שלהם מוכרים גרוע. ממש גרוע. כמה גרוע? לא יודעים כי הם לא משחררים נתונים… אנחנו כן יודעים שהלבלייד 2 נמצא במקום ה-37 בחודש ההשקה שלו. גם פייבל ואינדיאנה ג׳ונס ימכרו גרוע בסביאות גבוהה בלי גירסת פלייסטיישן.

אז כל הדור הזה ייאלצו להביא את כל המשחקים שלהם אחרת יהיה מדובר ב״תיאבון בלעדיות״ ואז לדעתך כל מה שיאלצו לעשות זה להכריז ש״זהו - נגמר התאבון ואם תרצו תגיעו אלינו״? בהצלחה עם זה. אתה יודע טוב מאוד שזה לא יעבוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2024, 18:12

מה שאתה אמר על סוני לא נכון. הם לא בסוויצ׳, הם רק במחשב באיחור של שנתיים. הורייזן משחק בשיתוף עם לגו והוא יוצא בכל מקום כמו שMLb בשיתוף חיצוני ויוצא בכל מקום כולל אקסבוקס. סוני לא מוציאה כלום לסוויצ׳, כלום. לסוני הרבה יוצר קל להוציא משחקים לאקסבוקס מאשר לסוויצ, מדובר במכשיר מקביל בכוח לפס5 ויש לו את אותה אכיטקטורה, כל משחק פס5 יכול להגיע לשם ודי בקלות. אבל הם לא עושים את זה כי אף מחזיקת פלטפורמה לא מטומטמת מספיק בשביל להוציא את הנכס הכי גדולה שלה לתחרות.

העובדה שמיקרוסופט מוציאה משחקים לפלייסטיישן שמה את המסמר האחרון בקונסולה שלהם. אין פה עניין של ״פאנבואים״, יש פה עניין של להפוך את הקונסולה שלך לכל כך לא רלוונטית שאף אחד לא יקנה אותה חוץ מאשר מתנה לילדים בני 9 עם XSS שמשחקים פורטנייט.

מה יוצא מדום בלעדי לאקסבוקס? מכל משחק אקסבוקס בלעדי לאקסבוקס? אמממ.. אולי.. מכירות של אקסבוקס?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יולי 2024, 16:37

בתכלס? מייקרוסופט עשו פה התאבדות לחלוטין. כאילו, מתי אתם הופכים את עצמכם לצד ג'? שאנשים מהרחוב אשכרה מתחילים להתלהב מפולאאוט? יש איזה בן אדם בן 58 שאני מכיר שאשכרה התיישב לראות את הסדרה של פולאאוט בגלל ההייפ, זה דפוק שהם מוותרים על צד 'א דווקא כשיש להם IP ששוב הופך לhousehold name כאילו מתי הפעם האחרונה שהיה למייקרוסופט IP שהתפוצץ ככה? נראה לי רק היילו 2/3

דום החדש, בהתחלה חשבתי שהגיימיק שלו של ימי הביינים והמגן, ממש מטופשים וחוטאים למותג, אבל ככל שאני צופה בטריילר יותר ויותר, אני שם לב איזה קפיצה גרפית מרשימה הוא ממשחקי הדום של הדור הקודם וחוזר להתלהב ממנו, במיוחד שעוד לא היה לנו FPS טוב בדור הפס5 וכנראה עד פריים 4 גם לא יהיה, וכאילו, כן עוברת בראש השאלה, למה זה לא בלעדי?

אני רק חייב לומר שמייקרוסופט פשוט לא יודעת איך לשמור על אקסקלוסיבים. כלומר, יש להם פאקינג רובלוקס, למה רובלוקס זמין על הפלייסטישן? כל ילד שאני נתקל בו זנח את הפס5/סוויץ
בשביל רובלוקס, למה זה קיים על הפס5/4 אם אתם רוצים לנצח את סוני? מיינקראפט אני עוד יכול להבין כי אנחנו יכולים להגיד שזה תמיד היה על הקונסולות של סוני והם לא ראו טעם להפסיד כסף, אבל לא קשה לנחש איזה נשק שובר שוויון פאקינג רובלוקס בלעדי היה עושה למייקרוסופט.

כאילו זה לא שחזרתי בי, אני עדיין מאמין שאם מריו קארט 8 שמכר 60 מליון עותקים לא הציל את הWII U אז שום בלעדי לא יציל את מייקרוסופט אבל מייקרוסופט אפילו לא מנסים לנצח, נינטנדו לזכותם הוציאו את כל התותחים הכבדים לWII U כבר ב2014. זה מייאש שהם אפילו לא מנסים.

כלקוח, אני מנסה לראות בזה את הטוב שמייקרוסופט נכנעת. מתאימות לי השמועות האלה שמייקרוסופט הולכת על ניידת, כי לא סומך על אסוס, לנובו, וכל שאר יצרני "ניידות הPC " והסטים דק הוא יותר מדי underpowerd לטעמי. אני בהחלט רואה את עצמי חוזר לאקוסיסטם של מייקרוסופט על ניידת+גיימפאס, אבל על קונסולות נייחות? אם יראו אותי רק אם TES6 בלעדי לקונסולה הבאה שלהם, וכולנו יודעים שTES6 בקצב הזה יגיע לPS6 מקסימום אחרי שנה גג, אני יכול לחכות שנה גג.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 16 יולי 2024, 22:20

Laskin כתב:אבל זה נכון לכל המשחקים. הרי המשחקים שלהם מוכרים גרוע. ממש גרוע. כמה גרוע? לא יודעים כי הם לא משחררים נתונים… אנחנו כן יודעים שהלבלייד 2 נמצא במקום ה-37 בחודש ההשקה שלו. גם פייבל ואינדיאנה ג׳ונס ימכרו גרוע בסביאות גבוהה בלי גירסת פלייסטיישן.

אז כל הדור הזה ייאלצו להביא את כל המשחקים שלהם אחרת יהיה מדובר ב״תיאבון בלעדיות״ ואז לדעתך כל מה שיאלצו לעשות זה להכריז ש״זהו - נגמר התאבון ואם תרצו תגיעו אלינו״? בהצלחה עם זה. אתה יודע טוב מאוד שזה לא יעבוד.

זה נכון לכל המשחקים אבל פוגע ב IP קיימים שהתסמכו על מכירות הפלייסטיישן ותיקצבו משחקים סביב זה. כשדום בלעדי ייצא והכותרות הן 'מכר 50% פחות מקודמו' זה שונה לגמרי ממשחק IP חדש או שכזה שמעולם לא היה על PS ושהכותרות שלו הן 'השיגור הכי מצליח ב XBOX מאז ווטאבר.

DrKeo כתב:מה שאתה אמר על סוני לא נכון. הם לא בסוויצ׳, הם רק במחשב באיחור של שנתיים. הורייזן משחק בשיתוף עם לגו והוא יוצא בכל מקום כמו שMLb בשיתוף חיצוני ויוצא בכל מקום כולל אקסבוקס. סוני לא מוציאה כלום לסוויצ׳, כלום. לסוני הרבה יוצר קל להוציא משחקים לאקסבוקס מאשר לסוויצ, מדובר במכשיר מקביל בכוח לפס5 ויש לו את אותה אכיטקטורה, כל משחק פס5 יכול להגיע לשם ודי בקלות. אבל הם לא עושים את זה כי אף מחזיקת פלטפורמה לא מטומטמת מספיק בשביל להוציא את הנכס הכי גדולה שלה לתחרות.

העובדה שמיקרוסופט מוציאה משחקים לפלייסטיישן שמה את המסמר האחרון בקונסולה שלהם. אין פה עניין של ״פאנבואים״, יש פה עניין של להפוך את הקונסולה שלך לכל כך לא רלוונטית שאף אחד לא יקנה אותה חוץ מאשר מתנה לילדים בני 9 עם XSS שמשחקים פורטנייט.

מה יוצא מדום בלעדי לאקסבוקס? מכל משחק אקסבוקס בלעדי לאקסבוקס? אמממ.. אולי.. מכירות של אקסבוקס?

הורייזון הוא אחד הזכיונות הכי חשובים של סוני הנוכחית. משחק הורייזון שיוצא לנינטנדו לראשונה מאז עשרות שנים זה לא פחות מנקודת ציון.
אני לא אומר שסוני בהכרח הולכים להתרחב לסוויץ' 2. אבל קיבלת תשובה למה סוני לא תביא את המשחקים ל XBOX.

סוני ימצו את הפוטנציאל בגרסאות מחשב.
יחליטו עוד כמה שנים שהם רוצים עוד רווחים? הבחירה הטבעית הבאה היא סוויץ' 2. ואחר כך אין סיבה טובה מספיק לשחרר גם ל XBOX.

מכירות של אקסבוקס מדום? כמה קונסולות סטארפילד דחף? ופורצה? וכל הליין-אפ הבלעדי של מיקרוסופט?
כמה קונסולות דחפה הסנסציה של השנה שמכרה יותר מ 20 מיליון עותקים והייתה שיגור צד ג' גיימפאס הכי גדול אי פעם?

חוץ מזה, אתה סותר את עצמך. 'הסכר נפרץ', לא? מי 'יאמין' שדום בלעדי? יחכו אפילו 5 שנים וישחקו את דום על הפלייסטיישן.
אז תחליט באיזה צד של המקל אתה רוצה לאחוז.

--

פספסתי משהו? מה הקשר בין מיקרוסופט לרובלוקס?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יולי 2024, 23:06

Hypno כתב:הורייזון הוא אחד הזכיונות הכי חשובים של סוני הנוכחית. משחק הורייזון שיוצא לנינטנדו לראשונה מאז עשרות שנים זה לא פחות מנקודת ציון.
אני לא אומר שסוני בהכרח הולכים להתרחב לסוויץ' 2. אבל קיבלת תשובה למה סוני לא תביא את המשחקים ל XBOX.

סוני ימצו את הפוטנציאל בגרסאות מחשב.
יחליטו עוד כמה שנים שהם רוצים עוד רווחים? הבחירה הטבעית הבאה היא סוויץ' 2. ואחר כך אין סיבה טובה מספיק לשחרר גם ל XBOX.

EA מוציאה את כל המשחקים לאקסבוקס? יוביסופט מוציאה את כל המשחקים לאקסבוקס? שתיהן מתעדפות את האקסבוקס על הסוויצ'. אז למה סוני לא? לא העלת פה שום טיעון חוץ מאשר "אולי לא בא לה". יש עשרות מליוני אנשים עם אקסבוקס, כל משחקי צד ג' שהיא מקבלת מוכיחים שזה רווחי להוציא לה משחקים, אז למה סוני לא?

עכשיו בבקשה תרקוד מסביב לזה שלהוציא את TLOU לאקסבוקס זאת לא פגיעה במותג של פלייסטיישן. כלומר קאז, על פי ההגיון שהפגנת פה להוציא את TLOU לאקסבוקס זה בעצם פרסומת, לא? אז למה לא להוציא אותו, להרוויח עוד מליונים על גבי מליונים, ולבסוף להגביר את המכירות של פלייסטיישן לקראת היציאה של TLOU3, הרי כל בעלי אקסבוקס יקנו פלייסטיישן לשחק ב-3, לא? הרי זו הלוגיקה שאתה מספר על אקסבוקס, אבל כשמדובר בסוני פתאום זה לא הגיוני לך?

Hypno כתב:מכירות של אקסבוקס מדום? כמה קונסולות סטארפילד דחף? ופורצה? וכל הליין-אפ הבלעדי של מיקרוסופט?
כמה קונסולות דחפה הסנסציה של השנה שמכרה יותר מ 20 מיליון עותקים והייתה שיגור צד ג' גיימפאס הכי גדול אי פעם?

אל תעמיד פנים כאילו היה למיקרוסופט ליינאפ טוב. צד א' של מיקרוסופט תחת מתחילת הדור וזה כולל את פורצה 8 וסטארפילד. אם היה למיקרוסופט ליינאפ מרשים הם לא היו במצב שהם נמצאים בו.

Hypno כתב:חוץ מזה, אתה סותר את עצמך. 'הסכר נפרץ', לא? מי 'יאמין' שדום בלעדי? יחכו אפילו 5 שנים וישחקו את דום על הפלייסטיישן.
אז תחליט באיזה צד של המקל אתה רוצה לאחוז.

אה? זה לא אותו מקל חבוב. הסטנדרט בעולם המשחקים עד המהלך המוזר של אקסבוקס היה שאתה קונה חברה, והכל בלעדי אליך. אם מיקרוסופט הייתה עושה הכל בלעדי, מדום ועד COD, אז כל גיימר היה מבין את זה. ואפילו אם לא, אחרי כמה שנים כשהספריה של אקסבוקס הייתה תופחת ותופחת, בסוף גיימרים היו נשברים וקונים אקסבוקס. וכמובן שזה משחק גם לטובת הדור הבא, כי כשיצאו הקונסולות הבאותו ולא היה מה לשחק עליהם מה יהיה יותר אטרקטיבי לשחקן פלייסטיישן, לקנות את הפס6 ולחכות 3-4 שנים עד שיצאו סופסוף משחקים שהם לא יכולים לשחק על הפס5 שלהם או לחילופין לקנות אקסבוקס ולהנות מספריה אדירה של ה-XSX בתמיכה לאחור שלא יצא להם לשחק עדין?

מיקרוסופט מנתצת את המותג שלה כמחזיקת פלטפורמה. בעלי פלייסטיישן הולכים לראות את המשחקים של אקסבוקס בפלייסטיישן שלהם, בעלי ה-PC כבר שנים רואים את המשחקים אצלם ואפילו בסטים, ועכשיו מיקרוסופט ליטרלי מריצה פרסומת ל-FIRESTICK שכל הבסיס שלה הוא "אתה לא צריך לקנות אקסבוקס יותר". מיקרוסופט הולכת לאורך כל הדור הזה לבצע אנדוקטרנציה לקהל הגיימרים שהיא לא מחזיקת פלטפורמה יותר, ואתה חושב שככה בהנף היד היא תשכנע את כולם בתחילת דור הבא שהיא פתאום כן? מיקרוסופט יוצרת עכשיו נזק עשור קדימה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 יולי 2024, 01:55

ההוכחה הכי טובה שמייקרוסופט השתגעו וספנסר ובוטי הפכו לבובות על חוט של נדלה, היא: היום מישהו מצא אצל הקואלציה שהם דורשים שהמועמדים לעבודה שלהם יהיו עם ניסיון עבודה מעשי בPSN כלומר, זה די שקוף שגירס E-DAY על השולחן לפס5. הצפייה של כולם לפי מה ששמעו האיינסידרים שלפחות היילו, גירס, ופייבל ישארו אקסקלוסיבים לנצח לPC/XBOX כי אלה באמת הסדרות שהגרעין הקשה של הבוקס הלך לקנות את הקונסולה בשבילן, לשים אותן על הפס5/6 זה פשוט לבעוט בכל הסכם לא כתוב בין מייקרוסופט לצרכנים שלה.

אם הייתי קונה אקסבוקס, אני לא יכול להגיד שהיה מזיז לי את הביצה יותר מדי אם אינדיאנה ג'ונס או south of midnight או avowed היו מגיעים לפס5, כי אלה IP חדשים
שאני לא יודע אם אני אאהב בכלל, אז למה שיפריע לי אם איזה בעל PS5 ישחק בהם גם? אבל אם הסדרות שאני הולך לקנות אקסבוקס בשבילן יוצאות גם לפס5, גירס, היילו, ופייבל אז בשביל מה אני צריך אקסבוקס?

וכאילו, שמענו כבר שגם היילו בדרך לפס5 אם בדרך של קולייקשן או רימאסטר או משהו אבל משהו בדרך ועכשיו גירס ונראה כמעט סגור שגם פייבל.

כאילו, עזבו לפתות לקוחות חדשים לקנות אקסבוקס בשביל האקסקלוסיבים. מייקרוסופט במצב פי 3000 יותר גרוע, שהיא לא הולכת להצליח לשמר בכלל את הגרעין הקשה שלה.

אם איזה גיימר משקיע 2000+ שקל באקסבוקס בשביל 3 הגדולים האלה, גירס היילו, פייבל למה שהוא ישאר באוקוסיסטם אם אפילו הם עוברים סירה?

זה לא סותר שאני חושב שהאקסקלוסיבים לא באמת יכולים להביא לקוחות חדשים. נגיד אני הולך בוודאות להביא את פיקמין 4 לסוויץ, אבל לא הייתי קונה בחיים סוויץ בשביל פיקמין 4 כאילו אם לא היה לי סוויץ בבית לא הייתי משחק בכלל בפיקמין 4 למרות שמסקרן אותי מאוד. בהחלט יש אקסקלוסיבים שחשובים לפחות לגרעין הסופר קשה, לפחות קהל ההיילו ששם את הבוקס על המפה וקהל הגירס ששם את ה360 על המפה. אז לפחות קשה להתווכח עם העובדה שאקסקלוסיבים חשובים בלשמר גרעין קשה של גיימרים לויאלים ומייקרוסופט בדרך לשם.

ובשביל מה? בשביל חזון של איזה ענן בעתיד? בנתיים ראינו שאפילו דודי שניסה פה את הענן והביא ביצועים של מחשב על עם הענן, הלך בסוף לקנות מחשב פיזי.
גיימרים כבדים אף פעם לא יותרו על קונסולה פיזית בשביל הענן, רק הילדים והקאזואלים שמזמן זרקו את הקונסולות בשביל הטאבלטים והפלאפונים.

נ.ב קאז צודק אחי, לא יודע מה לקחתי שחשבתי שרובלוקס בבעלות מייקרוסופט, אולי בגלל שהוא היה בלעדי למייקרוסופט כל כך הרבה שנים. לפחות אני רואה באינטרנט שאני לא היחיד שחשב שהוא בבעלותם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2024, 11:01

רובלוקס לא היה בלעדי למיקרוסופט, הוא רץ על כל המכשירים של אפל כולל ה-MAC, על כל המכשירי אנדרואיד ואפילו יש דרכים לשחק אותו על לינוקס :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים