Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי kririn » 12 פברואר 2019, 21:39

דרקו ענן או לא ענן
אחת הבעיות הגדולות בפיזיקה במשחק כזה
באונלין מקוון ,זה כמו שאמרתי קודם

זה יותר דמויות שיוצרות פיזיקה בזמן אמת
וזה צריך להיות בכל קונסולה מחוברת

בגלל זה גם מוזר לי המהלך של ms
אני עדין חושב שsp עם סביבות הריסות
בלי ענן ,היה יותר הגיוני
גם עם לא כל דבר היה אפשר להרוס

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 12 פברואר 2019, 21:48

קיאו, ממה שאני רואה המחירים לגיים פאס בחנות הישראלית כבר זהים במבצעים (3.8 שקלים לדולר בניגוד ל-10 שקלים כמו שהיה עד לפני כמה חודשים), אז זה לא ממש משנה. מבחינת החנות לדעתי אמורים להיות אותם משחקים, מקסימום אפשר להחליף את הריג'ן שלה.. לפחות בבוקס זה פשוט, מניח שבמחשב זה גם לא סיפור.

אגב יש גם מחיר זהה על חודשיים של גולד. לצערי גם הגיים פאס וגם הגולד שלי תקפים עד מרץ אז אני לא יכול לנצל :(

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2019, 10:27

Laskin כתב:בדרך כלל לא אוהב בכיינות של השוואות גרפיקה של ההכרזה לעומת התוצר הסופי, אבל פה מדובר באספקט גיימפליי של ממש, ולכן זה מבאס יותר:

המשחק הוכרז עם המכשיר בערך, כדי להראות את ההבטחה של הענן... ולשירות הענן שלהם היו איזה 5 שנים להשתפר, בדר"כ זה לא הולך ההפך... אז בקיצור כל מה שראינו מההרס של קראקדאון 3 היה כנראה מרונדר מראש או שכל כח הענן התרכז בבניין אחד בכל פעם או משהו. מזכיר קצת את הפרומו הראשון של הקינקט לעומת התוצאה הסופית.

ירידה של יותר מדור ברמת ההרס והפיזיקה אין אפס. גם גראפית אפילו יש דאונגרייד חזק למרות שהדמו המחורטט לא בדיוק היה מפיל לסתות מהבחינה הזאת.

מה שכן עם כל הדאונגרייד המאסיבי זה עדיין המשחק עם ההרס הכי מרשים של הדור הזה, אולי כי לא היו הרבה מתחרים אבל לפחות ברמה הבסיסית של ההבטחה להרס נרחב הוא עמד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2019, 13:32

אני חושב שהמצב מולטי הזה הוא יותר נסיון לממש את ההבטחה אפילו אם היא לא מתקרבת לקצה האצבע של ההבטחה המקורית כי אם המשחק היה משוגר בלי הרס במולטי אז היו תוקפים אותו ואת מיקרוסופט חזק. כנראה שהם הכניסו לפה יותר ממה שהם יכלו ללעוס :)

אגב, בחנות האמריקאית מקבלים חודש נוסף חינם (כלומר חודשיים ב-2$), בישראלית לא. אז למרות שהמחיר זהה עדין שווה יותר באמריקאית. לצערי בכל פעם שניסיתי לקנות עם אשראי או פייפאל זה אמר לי שהוא לא מצליח לחייב את הכרטיס. אני חושב שבגלל שאני מישראל הם כופים עלי לקנות בחנות הישראלית אבל זה אומר לקבל חודש אחד בלבד :/

עריכה:
אה, מסתבר שבישראלית זה 3.8 שקלים לחודש אחד אז זה די דומה לאמריקאי, פשוט שם מקבלים עבור 2$ חודשיים ובארץ זה 1$ לחודש.

עריכה 2:
קניתי בחנות הישראלית, עבד. מוריד עכשיו פורצה הורייזן 4, sea of theives, state of decay 2 ומחרתיים קראקדאון 3 :)
מה שממש נחמד הוא שהכל פתוח, כלומר נניח בפורצה אני מוריד את הגרסה האולטימטיבית שיש בה כמויות גדולות של DLC כולל ההרחבה של fortune island או חבילות יותר איזוטריות כמו המכוניות של ג'יימס בונד.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 פברואר 2019, 14:57

מישהו הצליח לקנות עותק של קראקדאון 3
ונתן רשמים
בגדול בקיצור ,המשחק בינוני לפחות בsp
יש הבדלים בגרפיקה ,סביבות חוץ מול פנים
בפנים זה כמו משחק ps2 בhd
בחוץ זה כמו משחק ps3

הוא לא שיחק באונלין ,שזה חלק מהמשחק
ככה שזה לא ביקורת מלאה

ככה שהמשחק לא גרוע אבל גם לא מאוד טוב
לפחות לדעתו
חבל אבל זה כניראה המצב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2019, 14:58

נחמד לשמוע ביקורת של "מישהו".

בכל מקרה אני הורדתי כבר את המשחק, אני אשחק בו מחרתיים כשהוא נפתח.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 פברואר 2019, 15:13

DrKeo כתב:נחמד לשמוע ביקורת של "מישהו".

בכל מקרה אני הורדתי כבר את המשחק, אני אשחק בו מחרתיים כשהוא נפתח.

המרכאות לא מוצדקות ,זה לא אני
אין לי xbo כבר הרבה זמן
אני כניראה יום אחד ישחק בו בpc ,שיהיה במחיר זול

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 פברואר 2019, 15:14

והנה הביקורת למעוניינים:

עריכה: אני במובייל,אם אפשר לתקן את הקישור יהיה מגניב (:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2019, 15:22

גם הביקורת של ה״מישהו״ הזה לא מכילה מידע שלא ראינו בעצמנו (גראפיקה חלשה וכו׳), בקיצור לא רציני.

אני מהמר שזה יהיה משחק של 7 גבוה ומי שאוהב את הסדרה בסכ״ה יהנה, זה תלוי בציפיות אבל נראה לי שכולם כבר הורידו אותן מאז הדחיות וסרטוני הגיימפליי האחרונים אז אף אחד לא בדיוק יופתע שהחזון המקורי התמוסס ביום הקנייה ונראה לי הרוב מקווים למשחק טוב בסדרה ואת זה יקבלו.

הגיים פאס הזה אבל הוא די היסטרי, גם אני יכול תכלס לשחק על המחשב החלשלוש שלי אם יצא משהו שיעניין אותי מצד מייקרוסופט, אני בחיים לא אהיה מנוי לאורך זמן כי אני לא אוהב לשחק על המחשב אבל 2$ בשביל לנסות משחק מצופה בעתיד? למה לא :)

קרירין המרכאות הן לא בגלל שחושבים שזה אתה, הן סתם נועדו לשים קצת ללעג את הטייטל המחייב ״מישהו״.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2019, 15:44

לפני 5 שנים ציפיתי מהמשחק להיות איזה טרוף הרס הזוי. היום? אני מצפה ממנו להיות קראקדאון 1 חדש שיתן לי את ההרגשה שקראקדאון נתן לי ב-2007 בשנת 2019. קראקדאון הבא? הוא צריך להיות כבר משחק עם עיר הריסה לגמרי שנותן לך לעשות בלגן ברמות שלא ראינו במשחק בעבר אחרת הוא באמת יהיה סתמי לגמרי. לפחות עם קראקדאון 3 אפשר לתת לו את ערך הנוסטלגיה אבל הערך הזה ניתן רק פעם אחת.

באמת נשגב ממני למה הם לא התחילו את קראקדאון 3 מאפס בסביבות 2017 או 2018 לדור הבא כסוג של בנצ'מארק להרס ופיסיקה שמדגים מה הסקארלט יכולה לעשות. חבל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2019, 15:53

למה? כי הוא נדחה/נעדר כבר מיליון פעם ומייקרוסופט בטח לא רצתה לגרור אותו עוד כמה שנים לתוך דור חדש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2019, 16:10

הוא נעלם לגמרי ופתאום עלה מחדש לפני איזה שנה ומשהו. אני חושב שהם לא היו צריכים להעלות אותו מחדש לפני שנה אלה לעשות last gaurdian. הוא היה צריך להעלם מהרדאר ולחזור ככותר דור הבא בכרזה של הסקארלט עוד כמה חודשים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2019, 16:10

כן, אני מסכים על בלינג, גם ככה קראקדאון 3 מגיע באיחור של כמה שנים טובות לעומת מתי שהיה אמור לצאת בתאוריה, אם כבר אני מופתע שלא סגרו את הסטודיו, אבל אם יצליחו להחזיר את ההשקעה אנחנו בוודאות נראה קראקדאון 4 די מהר, ואולי אפילו בשיגור. אולי כן יש להם את האמצעים להגיע לגבהים חדשים עם חומרה מתקדמת והענן לא באמת יכול לעשות את זה בצורה יעילה יותר... לא באמת מבין את מגבלות הענן בזמן אמת במשחק. אם כן יש להם בסיס טוב זה יכול להיות אחלה tech demo להשוויץ בו בהכרזה של המכשיר הבא שלהם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2019, 16:16

הם לא יכולים לעשות משחק שיגור כבר, אנחנו גג שנה ו-9 חודשים מהשיגור של הסקארלט אם לא פחות. קראקדאון 3 יכול לקבור את הפנצ'ייז כי היו לא מעט פאנבואים כמוני שחיכו לו על בסיס זיכרון של משחק שנורא אהבנו ב2007. אז הגיע קראקדאון 2 הנוראי ועכשיו קראקדאון 3 שהוא "עוד מאותו דבר" והוא לא מממש את ההבטחת הרס שהוא הביא לפני 5 שנים. כלומר מי יודע אם נראה בכלל קראקדאון 4.

הפיתוח היה צריך לעבור RESET ולעבור לדור הבא כבר ב-2018 אם לא 2017. המשחק נעלם ואף אחד לא ידע אם הוא קיים בכלל לפני שנתיים והם יכלו להמשיך להשאיר אותו במצב הזה, כמו TLG, עד שהוא היה חוזר לפני השטח בהכרזה על הסקארלט שנה הבאה. הם גם יכלו לזרוק כל מני מילות באזז כמו "מה שבדור הקודם רצינו לעשות על הענן, עכשיו אנחנו עושים על הסקארלט". זה הפיכת PR שלילי לנטו PR חיובי, גם משחק נעלם שחוזר לחיים (שראינו איזו התלהבות TLG עשה למשל), גם הם לא היו צריכים להתמודד עם כל הבלגן סביב קראקדאון 3 עכשיו עם השנמוכים והציונים הפושרים הוא יקבל וגם הם יכלו לרומם את הפרנצ'ייז למשהו גדול יותר ממה שהוא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2019, 18:45

קיאו אבל אתה מבקש שיזרקו כל מה שעשו ויתחילו מחדש לדור הבא מה שאומר שהמשחק היה יוצא רק כמה שנים לתוך הדור הבא, זו כבר תהיה דחייה ארוכה מדי ונראה לי הגיוני שירצו להוציא את זה כבר לוואן.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 פברואר 2019, 19:06

נגיד לצורך הדיון ,קראקדאון 3 יקבל ציון 70 מתוך
100 ,שזה לא ציון רע

אבל צריך לזכור שלבלעדי מצופה ,זה יכול לקבור את הזיכיון ,וגם ליצור נזק לתדמית של ms
נינטנדו מאז מטרואיד m ,לא הוציאו אף משחק מטרואיד גדול
למעשה חוץ מרימיק למטרואיד 2 לא הוציאו כלום

ומטרואיד m לא היה משחק גרוע
אבל גם לא היה טוב במיוחד

אני חושב שבדור הזה ms נכנסה לבעיות גדולות
וחלק מזה ,הלכו חזק על הקינקט 2 שנכשל מאוד
ופשוט היה חסר להם מספיק פרויקטים לקור

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2019, 19:40

מה שקובר זכיונות זה בסופו של דבר מכירות ובמקרה של צד א׳ יש עוד גורמים עקיפים (מספר אנשים שרוכשים גיימפאס בשבילו, הצלחה בטוויץ׳ מה שנותן פרסום לפלטפורמה וכו׳), קראקדאון 3 יכול להיות כיפי באונליין שגם עם 70 יצליח בצורה סבירה מספיק. תראה את SoT, משחק לא משהו ורחוק מלהיות הצלחה מדהימה אבל הוא כן נותן בסופו של דבר את התפוקה שמייקרוסופט ציפתה מננו לפחות לפי מה שהם אומרים אז אני לא בטוח שציונים בינוניים או אפילו מכירות שהן רק סבירות יקברו את המותג.

כמובן שאם המשחק יכשל מכל בחינה אז זה כנראה יהיה הסוף של המותג.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 פברואר 2019, 20:04

למה שמיקרוסופט יחזרו להוציא משחק רק לחומרת הקונסולה כשהדבר הכי גדול שהם מפמפמים השנה זה ה xCloud ומשחק על כל מכשיר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 פברואר 2019, 20:05

תיראה את המצב של הxbo היום מול הps4
המכירות של הxbo ,הרבה יותר חלשות מהמכירות של ה360

וחלק מזה ,זה בגלל מהלכים של ms
כבר מהשנים האחרונות ל360 ,הם ניסו לדחוף את הקינקט
לקחו חברה כמו ריר ,ואמרו לה לפתח דברים לקינקט

ובתחילת הxbo היתה אותה בעיה

נכון שבילעדים זה לא הכל ,אבל זה כן חשוב
Ms ניכשלה בדור הזה ,לא רק כי בילעדי כזה או אחר בוטל
או בילעדי כזה או אחר קיבל ציונים נמוכים
היא ניכשלה כי מראש ,לא היו מספיק בילעדים בתכנון

לאומתם סוני הפציצה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2019, 21:17

bling כתב:קיאו אבל אתה מבקש שיזרקו כל מה שעשו ויתחילו מחדש לדור הבא מה שאומר שהמשחק היה יוצא רק כמה שנים לתוך הדור הבא, זו כבר תהיה דחייה ארוכה מדי ונראה לי הגיוני שירצו להוציא את זה כבר לוואן.

אני לא כל כך בטוח כמה מהמשחק היה קיים לפני שנתיים, אני לא בטוח כמה היה הולך לפח. כמה הלך לפח כשהם בטלו את SCALEBOUND? יותר מהמצב של קראקדאון 3 לפני שנתיים? פחות? אין לנו מושג. לפעמים עדיף לתת למשחק אקסטרה שנתיים פיתוח או לבטל אותו לגמרי מאשר להוציא כישלון, ביחוד אם לא רוצים לפגוע בפרנצ'ייז הספציפי הזה ואני יודע שפיל ספנסר מעריץ של קראקדאון.

אם המשחק קבל פוש חזק בפיתוח בשנתיים האחרונות, לא היה עדיף שהוא היה מקבל פוש במשך 4 שנים ככותר דור הבא שמדגים את הכוח של הסקארלט? לדעתי זה נשמע עדיף בהרבה בנצ'מארק לסקארלט ומשהו שמעריצי קראקדאון יתלהבו ממנו (ובתקווה לא רק הם) מאשר שקראקדאון ימות עם קראקדאון 3 על ה-ONE.

קאז, אני לא חושב שמיקרוסופט יפסיקו להוציא משחקים ל-PC אבל כן יש הגיון מסויים בטענה. כשקונים אקסבוקס, מיקרוסופט עושה על הלקוח כסף מכל מני כיוונים (המשחק עצמו, אביזרים שאתה קונה לקונסולה, כל משחק צד ג' שאתה קונה ומנויים שונים כמו GAME PASS או GOLD) וכשעושים מנוי לענן שוב פעם הם עושים עליך לא מעט כסף שנתית. כשאתה קונה אך ורק משחק אחד שלהם ל-PC? הם עושים קצת כסף חד פעמית וזהו. זה משמעותית פחות משתלם למחזיקת פלטפורמה למכור לך עותק PC מאשר לגרום לך לעשות מנוי או לקנות קונסולה שלהם. השאלה היחידה היא האם ההוצאה של המשחקים ל-PC בכלל פוגעת במכירות של האקסבוקס. במערב אני ממש בספק אם יש פגיעה ולכן אני חושב שזה לא סביר שהם יפסיקו להוציא את המשחקים גם ל-PC.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2019, 23:54

מיקרוסופט לא במצב שהם לדעתי יכולים תדמיתית לבטל *עוד* משחק של הדור הזה. כן, אני מבין שזה סוף הדור והם ״הפסידו״ אבל מהלך נוסף כזה ישדר שהם ממש משתינים על הלקוחות שלהם, אפילו אם זה עם משחק ״סליפר היט״ כמו זה...
טיפה מחוייבות, מה קרה? (:

אגב, מי אמר שעם פיזיקה הרבה יותר מתקדמת המשחק דווקא יהיה מהנה יותר? מרשים יותר טכנית? אולי... אבל בוא נודה על האמת, זה משחק עם פוטנציאל גבוה להיות 7 נמוך, למה שמיקרוסופט ישקיעו עוד כל כך הרבה משאבים מעבר למה שהשקיעו עד היום, בשביל הסיכון שהוא באמת יחזיר את ההשקעה הזו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2019, 00:07

Laskin כתב:מיקרוסופט לא במצב שהם לדעתי יכולים תדמיתית לבטל *עוד* משחק של הדור הזה. כן, אני מבין שזה סוף הדור והם ״הפסידו״ אבל מהלך נוסף כזה ישדר שהם ממש משתינים על הלקוחות שלהם, אפילו אם זה עם משחק ״סליפר היט״ כמו זה...

אגב, מי אמר שעם פיזיקה הרבה יותר מתקדמת המשחק דווקא יהיה מהנה יותר? מרשים יותר טכנית? אולי... אבל בוא נודה על האמת, זה משחק עם פוטנציאל גבוה להיות 7 נמוך, למה שמיקרוסופט ישקיעו עוד כל כך הרבה משאבים מעבר למה שהשקיעו עד היום, בשביל הסיכון שהוא באמת יחזיר את ההשקעה הזו?

זה לא לבטל כי אם אתה זוכר, בין 2015 ל-2017 אנשים שאלו איפה קראקדאון 3 ומיקרוסופט הייתה מתחמקת. כלומר הבלגן סביב "קראקדאון 3 קיים בכלל?" היה מזמן והם יכלו בכיף להמשיך עם השתיקה הזאת עוד שנתיים ולהכריז עליו מחדש. שוב, זה בול מקרה TLG רק שהפעם יהיה מדובר ב-6.5 שנים בין הכרזה ליציאה במקום 7.5 :)

בנוגע להאם הוא יהיה כיף יותר עם יותר הרס, אני אומר חד משמעית כן. קראקדאון זה משחק שמבוסס בדיוק על שני דברים, בלגן מבוסס פיסיקה וחופש טוטאלי. אם העולם היה כולו הריס בפיסיקה מרשימה אז הוא היה משפר משמעותית את שני האלמנטים הכי חשובים של קראקדאון. קראקדאון תמיד היה פנטזית הרס והשתוללות, אם יש משחק שצריך בניינים שאפשר לקפוץ דרכם ולמוטט אותם זה קראקדאון.

אני אגיד יותר מזה, אם יהיה קראקדאון 4 לסקארלט ולא יהיה בו הרס מסיבי אז אני כמעריץ קראקדאון אהיה מאוכזב מאוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2019, 00:20

יאללה, התחלתי לנצל קצת את הגיימפאס עם פורצה 4, דחפתי את כל ההגדרות הכי למעלה וב-1440P אני עומד על בערך 70FPS. נשתעשע בו קצת היום :)
fh4.jpg
fh4.jpg (608.06 KiB) נצפה 9974 פעמים

והמערכת דרייבטארים ממש משעשעת, חלק לא קטן מהפורום פה נמצא איתי בכביש :)
fh4 drivers.jpg
fh4 drivers.jpg (190.49 KiB) נצפה 9972 פעמים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2019, 07:45

ממש כמו TLG, רק שכל משחק של היוצרים של TLG נחשב יצירת אמנות ייחודית וקראקדאון נחשב... meh כזה. אז בשביל מה?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 פברואר 2019, 09:24

Laskin כתב:מיקרוסופט לא במצב שהם לדעתי יכולים תדמיתית לבטל *עוד* משחק של הדור הזה. כן, אני מבין שזה סוף הדור והם ״הפסידו״ אבל מהלך נוסף כזה ישדר שהם ממש משתינים על הלקוחות שלהם, אפילו אם זה עם משחק ״סליפר היט״ כמו זה...

לms יש המון כסף
הם יכלו לדוגמה לקנות איזה שתי מישחקי מולטיפלטפורם בילעדים גדולים ,שעוד לא הוכרזו
ולהציג אותם כבילעדים לאיזה שנתיים
בלי להגיד שזה מוגבל לשנתיים

עד שהחוזה היה מיסתים ,כבר היה תחילת דור הבא
ורוב הגימרים לא היו חושבים על בילעדים של הדור הישן

אז כן מדובר על הרבה כסף ,סתם נזרוק איזה 100 מיליון לחוזה כזה
ביחד 200 מיליון
אבל זה השקעה לעתיד של הפלטפורמה

זה כמו שסדרת ביונטה שהתחילה בps3 ו360
היום הרבה חושבים אליה כנינטנדו
למרות שסגה בעלת הזיכיון ,ופלטיניום המפתחת
למרות שפה בביונטה 2 ,חלק מהגימרים יתעצבנו בגלל הבילעדיות
אבל בפועל נינטנדו מימנה את הפיתוח