Laskin כתב:בדרך כלל לא אוהב בכיינות של השוואות גרפיקה של ההכרזה לעומת התוצר הסופי, אבל פה מדובר באספקט גיימפליי של ממש, ולכן זה מבאס יותר:
המשחק הוכרז עם המכשיר בערך, כדי להראות את ההבטחה של הענן... ולשירות הענן שלהם היו איזה 5 שנים להשתפר, בדר"כ זה לא הולך ההפך... אז בקיצור כל מה שראינו מההרס של קראקדאון 3 היה כנראה מרונדר מראש או שכל כח הענן התרכז בבניין אחד בכל פעם או משהו. מזכיר קצת את הפרומו הראשון של הקינקט לעומת התוצאה הסופית.
DrKeo כתב:נחמד לשמוע ביקורת של "מישהו".
בכל מקרה אני הורדתי כבר את המשחק, אני אשחק בו מחרתיים כשהוא נפתח.
bling כתב:קיאו אבל אתה מבקש שיזרקו כל מה שעשו ויתחילו מחדש לדור הבא מה שאומר שהמשחק היה יוצא רק כמה שנים לתוך הדור הבא, זו כבר תהיה דחייה ארוכה מדי ונראה לי הגיוני שירצו להוציא את זה כבר לוואן.
Laskin כתב:מיקרוסופט לא במצב שהם לדעתי יכולים תדמיתית לבטל *עוד* משחק של הדור הזה. כן, אני מבין שזה סוף הדור והם ״הפסידו״ אבל מהלך נוסף כזה ישדר שהם ממש משתינים על הלקוחות שלהם, אפילו אם זה עם משחק ״סליפר היט״ כמו זה...
טיפה מחוייבות, מה קרה? (:
אגב, מי אמר שעם פיזיקה הרבה יותר מתקדמת המשחק דווקא יהיה מהנה יותר? מרשים יותר טכנית? אולי... אבל בוא נודה על האמת, זה משחק עם פוטנציאל גבוה להיות 7 נמוך, למה שמיקרוסופט ישקיעו עוד כל כך הרבה משאבים מעבר למה שהשקיעו עד היום, בשביל הסיכון שהוא באמת יחזיר את ההשקעה הזו?
Laskin כתב:מיקרוסופט לא במצב שהם לדעתי יכולים תדמיתית לבטל *עוד* משחק של הדור הזה. כן, אני מבין שזה סוף הדור והם ״הפסידו״ אבל מהלך נוסף כזה ישדר שהם ממש משתינים על הלקוחות שלהם, אפילו אם זה עם משחק ״סליפר היט״ כמו זה...
טיפה מחוייבות, מה קרה? (:
אגב, מי אמר שעם פיזיקה הרבה יותר מתקדמת המשחק דווקא יהיה מהנה יותר? מרשים יותר טכנית? אולי... אבל בוא נודה על האמת, זה משחק עם פוטנציאל גבוה להיות 7 נמוך, למה שמיקרוסופט ישקיעו עוד כל כך הרבה משאבים מעבר למה שהשקיעו עד היום, בשביל הסיכון שהוא באמת יחזיר את ההשקעה הזו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים