נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2024, 23:37

DrKeo כתב:כן, אבל כבר דברנו על זה שאין להם כלום להצמיד לקונסולה. אני משער שיכריזו על כמה פאצ׳ים, מתאים לאינסומניאק להיות שם.

אני מחזיק אצבעות ל-RT באסטרובוט. השתקפויות יעשו לו פלאים, וכמובן שGI וצל לא יזיק. אבל השתקפויות זה ממש נדרש להתחשב בעבודת חומרים של המשחק.

אין מה להצמיד אבל די נו, יש להם מלא הכרזות לעשות, גם אם ל-2026 והלאה בצורת הכרזה בלבד של נוטי דוג וסנטה מוניקה, אבל גם אולי כבר ל 2025 - נניח GOT2 אפשרי ומאינסומניאק בהחלט - גם וונום, וגם לחשוף גיימפליי רשמי ולא מהדלפות של בילדים ישנים של וולברין.
אה, ובלופוינט, כמובן, האוסמארק… כל מי ששיחרר ב-2020-2021.
אה, וטק דמו של הורייזון 3. כי גרילה.

לגבי RT באסטרו בוט - זה לגמרי מתבקש, אבל אני לא אזכה לראות את זה, אפילו אם הייתי קונה בהשקה - אני הולך לסיים עם המשחק בשבוע הקרוב וסביר להניח שאני אישית לא אשחק בו. מצד שני הילדים כן אז באסה להם, לא שהם היו יכולים לשים לב לדברים האלה בכל מקרה…

עריכה:
ראיתי עכשיו שיש ראיון עם היוצרים של אסטרו בוט והם אומרים שבהמשך השנה הם יוציאו DLC קטן עם שלבים מאתגרים יותר, ספיד ראן ועוד כמה הפתעות. אז בעצם כן הייתי אולי יכול לראות את זה אם הייתי רוכש בהשקה. אבל אני לא :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 ספטמבר 2024, 23:59

רק אציין שרכשתי Astro bot לילדים ( הם מתים על Playground והשקיעו בו קרוב ל-100 שעות), הם לא עזבו את הקנוסולה בערך שלושה ימים, הם חולים על המשחק ומנסים לגנוב כל דקה פנוייה ביום ולשחק. לגמרי מבין אותם, המשחק הוא פשוט הClone Mario הכי טוב שראיתי איי פעם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2024, 00:25

אין משחקים חדשים להצמיד לפרו אז ממש משחקים להכריז איתו. אז הם ידברו על פאצ'ים וכו'. הכרזות של נוטידוג וכדומה ישמרו לאירועי הזרמה הגדולים שלהם, אין לטריילר חשיפה של משחק נוטידוג מקום באירוע שנועד להדגים את הפרו. כדי להדגים את הפרו צריך להראות גיימפליי עם תמונות השוואה וכו', זה לא מתאים לחשיפה של AAA מרגש.

אני משער שהחשודים המידיים לתצוגה הזאת הם אינסומניאק (פאצ' לספיידרמן 2?), DS2 ואסטרו בוט. ספיידרמן 2 כי אינסומניאק הם חוד החנית שלהם להדגמות כאלה בדור האחרון, אסטרו בוט כי הוא רק יצא השבוע ויכול להיות הכי קרוב למשחק "מוצמד" לפרו ו-DS2 כי הוא המשחק המתקדם טכנולוגית היחידי שהוכז ואפשר להראות ממנו קטעי גיימפליי.

אגב, ספיידרמן 2 רץ ב-60 נעול וברזולוציה לא להיט. אני לא אהיה בשוק אם השיווק סביב ספיידרמן 2 פרו יהיה ספיידרמן 2 ב-120FPS. קצת DLSS אפסקיילר לתת רזולוציה טובה יותר מגרסת הפס5, ואז קצת DLSS פריים-ג'ן כדי להביא אותו ל-120. הרי בפס5 הוא עושה 60 נעול, כלומר עם ה-GPU של הפרו הוא אמור לעשות די בקלות 80FPS. מ-80FPS ל-120 זה קל למדי עם frame gen.

אז בהחלט יש מצב שיציגו את ספיידרמן 2 ב-120, והם גם תמיד יכולים לעשות מצב 60 שיש לו גרפיקה זהה למצב 30 של הפס5. הרי מצב 30 רץ גם ב-40, כלומר בפס5 יש מצב שהוא רץ ב-60 בלי שום AI. וכמובן שיכול להיות גם מצב 30 שיש בו RT נוסף, נניח צל או GI.

יהיה מעניין לראות את זה, אפשר לקחת את הכוח של הפרו לכל כך הרבה כיוונים בגלל היכולות AI.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 ספטמבר 2024, 18:26

700$.... האינטרנט הולך לקרוע אותם :shock:

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 ספטמבר 2024, 18:32

כן טוב, מכונת 60FPS במצב פידליטי... קשה לי לראות סיבה לשדרג לפרו בשביל מי שיש לו כבר PS5. אולי למי שעדיין לא קנה קונסולה זה נחמד, אבל אני גם לא בטוח במחיר הזה.
הם... יודעים שTLOU 2 הוא משחק PS4 בכלל כן? וGOW והורייזן וכמובן GOT שהופיעו כאן, זה די מצחיק.
אני מניח שמשחקים עתידיים עשויים להציג קפיצה רצינית יותר בין שתי הגרסאות, אבל זו רק תקווה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2024, 18:33

עדין לא ראיתי, יש 2TB SSD? פרימיום של 250$, לא ניחשתי שזה יהיה כל כך גבוה. חשבתי שזה יהיה 150$ או 200$ עם 2TB.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 ספטמבר 2024, 18:36

2TB ובלי כונן בלו-ריי, הקונסולה בגובה של הפס5 המקורית וברוחב של ה'סלים' ונראה שיש גם סוג של בוסט רזולוציה למשחקי פס4, כמובן שהמשחקים יצטרכו עדכון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2024, 18:48

ראיתי את התצוגה, אני חושב שאמרתי פה בערך 30 פעם שהlow hanging fruit לפרו זה מצב פידליטי בביצועים של מצב ביצועים, אבל לא חשבתי שזה פחות או יותר כל מה שהם יציגו. איזו תצוגה מאכזבת, הייתי בטוח שסרני יחרמן אותי בקול המרגיע שלו והנתונים המגרים אבל זאת הייתה תצוגה חלשה במיוחד.

לא ברור לי למה הם לא הלכו בכל הכוח על משחק אחד, נניח ספיידרמן, והדגימו אותו מכל הכיוונים. זה היה כל כל אנמי.

נראה שהאינטרנט לא אוהב את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2024, 19:13

חלק מהמשחקים שיקבלו שדרוג:
Alan Wake 2,
Assassin’s Creed: Shadows,
Demon’s Souls,
Dragon’s Dogma 2,
Final Fantasy 7 Rebirth,
Gran Turismo 7,
Hogwarts Legacy,
Horizon Forbidden West,
Marvel’s Spider-Man 2,
Ratchet & Clank: Rift Apart,
The Crew Motorfest,
The First Descendant,
The Last of Us Part II Remastered

FF7 זקוק לשדרוג נואשות אז בהחלט מבורך. AW2 יוכל להביא קצת RT שחסר בגרסת הקונסולה אבל קצת תמוהה שGT7 עושה רק השתקפות למכוניות אחרות בRT כשבפורצה יש יותר מזה על הxsx.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2024, 19:16

GT7 לדעתי עם RT נראה ממש טוב, נמתין להשוואות לעומת פורצה לפני שמכריזים שהוא עושה יותר מזה. צריך לזכור שDF דווקא העדיפו את הגרפיקה של טוריזמו 7 וזה עוד לפני הRT הזה.

אבל חחחח 700 פאונד? זה 3500 ש״ח.
שוב, בשביל איזה 5 משחקים שיהיה לי קשה להמתין איתם - אין סיכוי. זה כמו לשלם אלף ש״ח על כל אחד.
חוץ מזה שאת המשחקים שהציגו אני אשחק במצב ״פידליטי״ ב-120 פריימים על המחשב שלי… נניח GT7.

עכשיו שסיימנו עם השיט הזה - תראו כבר משחקים!!!!!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2024, 20:05

אומנותית GT7 פותח לפורצה את הצורה, טכנית לא ממש. אבל מה שהתכוונתי הוא שסרני אמר במצגת שרק המכוניות משתתפות בהשתקפויות RT בGT7 וזה באמת הסף הכי נמוך שיש. אבל יכול להיות שהמגבלה היא זיכרון או cpu בכלל, למרות שהמשחק רץ על הפס4 אז אני די בספק.

בכל מקרה הכל תלוי במחיר בארץ. אם היא תעלה 3500₪ אז אין סיכוי, אם זה 2800₪ אז יש מצב. חבל שאין דגם 1TB, ממילא יש לי כבר SSD.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2024, 20:38

הוא אמר ש״רק המכוניות״ ישתקפו? נשמע לי מוזר, נראה לי הכוונה שפשוט תוכל לראות אותן עכשיו, כמו , כי עד עכשיו לא יכולת… קשה לי להאמין שיגבילו את הRT כך שבהשתקפות רק המכוניות יוצגו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2024, 20:52

הוא אומר allowing GT7 to add reflections between the cars. לי זה נשמע כמו השתקפות על המכוניות בלבד של המכוניות בלבד. אבל אולי זאת סתם הייתה בחירה אומללה של מילים.

פשוט נשמע לי מוזר שבין גרסת הפס5 הרגילה שממילא רצה ב60, כל מה שהם הצליחו להוסיף זה RT השתקפות, ונשמע שגרסה מאוד מוגבלת של השתקפות. עוד 45% ביצועים בgpu ו-RT יעיל משמעותית וכמובן PSSR שנותן להם לרוץ ברזולוציה נמוכה משמעותית נשמע כמו משהו שצריך להוסיף הרבה יותר מזה.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 10 ספטמבר 2024, 21:03

הימורים על המחיר של הפרו בארץ? אני חושב שחסרי הבושה בארץ ידרשו עליו 4...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2024, 21:21

אני לא חושב שהוא יהיה מוכר גדול. ההימור שלי 2899₪ ויבואנים מקבילים יתחילו לדחוף את המחיר למטה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2024, 22:07

3499 בהשקה, לא שקל פחות.

לגבי טוריזמו - קראתי איזו כתבה שמדברת שנתנו לכתבים לשחק בו על מסך 8K עם הפרו. יכול להיות וסביר להניח שזה אפסקייל עם הPSSR, אבל הם התרשמו מאוד. בקרוב מאוד בטח יהיה איזה ניתוח של DF

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 ספטמבר 2024, 22:20

לא ראיתי את התצוגה עדין

אבל רק מהרשימה שהראתם ,זה ניראה לי ממש מגוכח
לא שהמשחקים לא טובים ,אבל הם נחשבים כבר ישנים
כאלו שרוב הכבדים כבר שיחקו ועברו אותם

בתצוגה כזאת הייתי מצפה לכמה פצצות ,שיוצגו ביחד אם הקונסולה המשודרגת
סתם זורק ,ספידרמן 3
Gow3
ראצט חדש

אבל בימנו לוקח לסוני המון זמן וכסף לפתח משחקים
אז כניראה זה ציפיה מוגזמת

ואישית ואמרתי את זה גם בעבר ,אף פעם לא יצא קונסולת פרו באמת מצליחה בהיסטוריה של הקונסולות

יצאו קונסולות מעבר מצליחות כמו הgbc

אבל מעבר לזה הdsi ,והn3ds ,הצליחו חלקית
פשוט כי הורידו לגמרי את הגרסאות הישנות מהמדף
ככה שזה לא באמת הוגן

הps4 pro והxbo x ,מכרו הרבה הרבה פחות מהגרסאות הרגילות
ולא הייתה סיבה רצינית למפתחות לתמוך בהן חזק
הרוב היה שיפורים שהיה קל למפתחות להכניס

זה הולך להיות המצב הפעם ברוב המקרים
שיפורי הגדרות שקל להכניס על חומרה חזקה משמעותית
כמו שיש בpc מיליון שנים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2024, 23:53

Laskin כתב:3499 בהשקה, לא שקל פחות.

לגבי טוריזמו - קראתי איזו כתבה שמדברת שנתנו לכתבים לשחק בו על מסך 8K עם הפרו. יכול להיות וסביר להניח שזה אפסקייל עם הPSSR, אבל הם התרשמו מאוד. בקרוב מאוד בטח יהיה איזה ניתוח של DF

גם אם יש מצב 8K, ואני משער שסרני היה זורק על זה מילה אם היה, אני ממש בספק אם זה עם RT. אני משער שבגלל שהמשחק בסיס רץ לא רחוק מ-4K, אם הליבות AI חזקות מספיק והמשחק בסיס יוכל לרוץ בסביבות ה-80fps ב-4K על הפרו אז יוכלו לעשות PSSR ל-8K.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 ספטמבר 2024, 07:41

דרך אגב הבנתי כמה פרטים היום על החבילה

המחיר של הקונסולה חא כולל 2 אביזרים שלחלק חשובים חלק ולחלק פחות

1 אין כונן בלו רי ,הם מוכרים את אותו כונן בלו רי של הסלים בנפרד

2 וזה בכלל מעצבן ,אין מעמד גם זה נמכר בנפרד
זה כולה חתיכת פלסטיק פשוטה ,יכלו לכלול את זה בקופסה
אבל זה עוד רווח לסוני למי שיקנה את המעמד הרישמי

עכשיו בעניין הבלו רי ,אני אוהב את הרעיון לקנות רכיבים כאלו בנפרד
כמו בpc
הבעיה שלי במחיר יחסית למה שמקבלים

לדוגמה 650 דולר בלי בלו רי בקופסא
700 כן בקופסא, היא נשמע לי הגיוני בהרבה

פה פשוט זרקו מחיר של 700 דולר
לא בדקתי ,מנחש שהם מוכרים את הבלו רי ב100 דולר
ומנחש שאת המעמד ב15 דולר

זה אומר קופסא שלמה ב815 דולר לפני מס ( בארצות הברית המחירים מוצגים לפני מס )

אפשר אולי להגיד עודף 1 טרה ssd
אבל זה לא באמת חובה ,הרוב מוחקים משחקים לפנות מקום לאחרים
זה יתרון לאלו שלא רוצים למחוק

וכבדים באמת גם ככה יוסיפו ssd ,גם אז לא בדקתי אם זאת אפשרות בפרו
כי כבדים ירצו 4 טרה אכסון

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ספטמבר 2024, 08:56

המחיר ממש פסיכי, 800 אירו באירופה.
עם התוספת של הכונן של 920 אירו.
ואם אתה רוצה מעמד זה 950 אירו.

WTF

הם ממש לא רוצים למכור אותו.
אם אקס בוקס היו מוציאים פרו זה לא היה קורה…
מפחיד לחשוב מה יקרה בדור הבא כשאין תחרות רצינית.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 ספטמבר 2024, 09:03

קיצור הולכים לשתות לנו את הדם עם 3000 שקל+, זה חרא, אבל לא יודע אני כל כך רגיל לשלם מחירים מופקעים על מוצרי חשמל בארץ שאני פשוט יודע שאני אבלע את הצפרדע הזה בלי להתלונן יותר מדי.

אני מניח שאם GTA6 וGOT2 יהיו 60FPS על הפרו במצב "גרפיקה" זה לבד יהיה שווה לי את השדרוג, מצד שני אני מתכנן גם ללכת על הסוויץ 2 תוך מקסימום חצי שנה מההשקה (תלוי כמה קל יהיה לי למצוא אותה) ואפילו בתור הארדקור גיימר, אני תוהה, זה לא יותר מדי? יש לי PC שכנראה אוכל בלי מלח את הפרו הזה בטח אחרי העדכון של ווינדוס 11.

אני בטוח שאחרי התערוכה של סוני יהיה קל יותר לגבש החלטה בעניין הזה, שנראה מה אנחנו באמת מקבלים עם המכשיר.

מבחינת הPS5 הרגיל אני חושב שפשוט אשאיר אותו בבית, הפרו יעבור לסלון הC1 יעבור לסלון איתו אני אביא איזה שני קרנפים שיעבירו אותה לסלון
(כרגע המחשב והPS5 שניהם מחוברים לLG C1 בחדר שינה, והוא די מרווח אבל זה פחות מתאים) והמחשב והPS5 הרגיל ישארו מחוברים בחדר שינה לאיזה מוניטור איכותי קטן, בשביל SF6.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 ספטמבר 2024, 09:54

זה מחיר הזוי, ועוד יותר לא ברור ה-800 יורו לעומת ה-700 דולר! 800 יורו זה כ-880 דולר!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ספטמבר 2024, 10:51

מאחר ולא היה שום דיבור על המעבד - אין מצב קטן ל-69 פריימים בGTA6.
אולי 40, אם יהיה מזל ואם יש לך טלויזיה שתומכת בזה.
מה שכן, בטח יהיה בגירסה הזו RT טוב יותר, או שהגירסה הרגילה לא יהיה או כמעט ולא יהיה.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 11 ספטמבר 2024, 11:25

Laskin כתב:המחיר ממש פסיכי, 800 אירו באירופה.
עם התוספת של הכונן של 920 אירו.
ואם אתה רוצה מעמד זה 950 אירו.
הם ממש לא רוצים למכור אותו.
אם אקס בוקס היו מוציאים פרו זה לא היה קורה…
מפחיד לחשוב מה יקרה בדור הבא כשאין תחרות רצינית.

זה לא מרגיש מחיר תחרותי, להגיד את האמת אני הסתדרתי בלי הדור הנוכחי של הקונסולות מצויין. גם ככה כנראה שכל האקסלוסיביים יגיעו לפיסי.
אני חושב שמי שאין לו ילדים קטנים לא באמת צריך קונסולה בסלון, במיוחד שהיום באותו מחיר אתה יכול להביא מחשב קטן וקונטרולד אלחוטי שיעשה את אותה עבדוה ובצורה יותר טובה אפילו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2024, 11:34

היה לי ברור מהשניה הראשונה שסוני הולכים לשים 2TB בדיפולט, לשים 2TB במקום 1TB עולה לסוני אולי 30$ והתפיסה הצרכנית מקונסולות ומהאייפון הוא שהכפלה של האכסון שווה להם 100$. אז לכפות 2TB נותן לסוני דרך להסתיר את המחיר של הקונסולה. ההגיון הוא דיגיטלית עם 1TB זה 450$, אז דיגיטלית עם 2TB זה 550$ והפרו היא פרימיום של 150$.

סוני עשתה כל מה שהיא יכולה כדי להשמיד את החשיפה, PR רע במיטבו, לא ברור לי איך הם חרבנו כל כך חזק את החשיפה הזאת. סרני ברבר שוב ושוב על מצב פידליטי בביצועים של מצב ביצועים, אבל בקושי הזכיר PSSR או RT והראה סרטוני השוואה שלא ראו בהם שום הבדל ביוטיוב. הוא אפילו לא ציין שיש בקונסולה 2TB! בשום שלב לא ציינו 2TB, אפילו בשקופית מחיר בסיום זה לא היה כתוב. רק בכתבות אחרי האירוע אמרו שיש בה 2TB.

דבר ראשון הם היו צריכים לשגר דיגיטלית 2TB ב-550$ יחד עם הסלים. אז לקחת שנה שעברה מפתחת עם משחק מוכרז שועבדת איתם צמוד ויש להם כישרון טכני, למשל קוג'ימה עם DS2, וללכת איתם במשך שנה+ ALL IN על הפיצ'רים של הפרו. אקסטרה רזולוציה, RT, גרפיקה טובה יותר בכלליות, ממש לסחוט כל פינה של הפרו.

בחשיפה הם היו צריכים לקחת את DS2, לעשות עליו walkthrough שמתחיל בגרסת הפס5 הרגילה וכמה מרשימה היא. ואז עוברים לגרסת הפרו ורואים איך הפרו משדרגת אותו מכל כיוון, סוג של DF מהיר ומלוטש בערכי הפקה גבוהים שמראה איך 1440p הופך ל-4K, השתקפויות SSR הופכות להשתקפויות RT, שיידרים של עור של הדמויות מוארים יותר טוב וכו' עם זום והקפאה של פריימים שמלווים בהסברים בקול המרגיע של סרני. משם הם היו צריכים להציג על המסך את הדיגיטלית 2TB עם תג מחיר 550$, אז להציג את הפרו לידה וכמובן לציין שהיא גם 2TB, ואז לכתוב את הפיצ'רים המרכזיים של הקונסולה ולהגיד שאת כל זה מקבלים בפרימיום של 150$, סה"כ 699$.

אני די בטוח שאחרי תצוגה כזאת אנשים היו מבינים יותר טוב את היתרונות של הפרו, ואולי בולעים יותר בקלות את המחיר אם היה להם רפרנס שזה "רק" 150$ יותר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 33 אורחים