Klayman כתב:העולם והעלילה ב1, 3 ו 4, לדעתי, היו ממש אחלה. דווקא העלילה היא לא הצדק החזק של בלאקליסט - אבל מבחינת משחקיות, הוא סנדבוקס טוב מאוד, שנותן לך, ברוב המקרים, כמה וכמה דרכים להגיע לאותה המטרה ועושה את זה בצורה מאוד כיפית. האמת שלא שיחקתי בTLOU אז אני לא יודע להתייחס להשוואה. אבל גם בהשוואה ל''47'' בהיטמן אבסולושן, סנייק זז קצת כבד.
ועכשיו שהבנתי מה זה ריפלקס מוד, אז היה לי את זה, אבל לא השתמשתי בזה. כל פעם שזה קרה טענתי את הצ'קפוינט מחדש.. אבל אתה מדבר עם מישהו שלקח לו שנה+ לסיים את היטמן אבסולושן, על אחת הרמות הקשות ביותר. אני לא מוותר במשחקי התגנבות.
אה אם אתה משחק ככה אז ברור שלא יהיו לך אזעקות, רק כשנכשלים ברפלקס מוד יש אזעקה
גם אני הייתי משחק ככה פעם משחקי התגנבות, כל פעם עושה ריסטארט עד שעובר כמו שצריך, אולי היום יש לי טיפה פחות סבלנות אז אני זורם עם המשחק, אם מתגלה יורה בכמה אויבים, מסתתר ומנסה שוב.
גם בהדגמות של MGS5 הם מראים תמיד גיימפליי של המלטות כשאויב מגלה אותך, הם מחליפים אש עם האויבים ולוקחים נגיד ג'יפ לברוח וכו', זה גם חלק מהמשחק אבל אני מבין מי שרוצה לשחק מושלם, במיוחד שהמשחק עם הציונים בסוף כל משימה מבקש ממך לשחק ככה ומוריד לך על אזעקות והריגות.