Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 26 דצמבר 2014, 10:21

Klayman כתב:העולם והעלילה ב1, 3 ו 4, לדעתי, היו ממש אחלה. דווקא העלילה היא לא הצדק החזק של בלאקליסט - אבל מבחינת משחקיות, הוא סנדבוקס טוב מאוד, שנותן לך, ברוב המקרים, כמה וכמה דרכים להגיע לאותה המטרה ועושה את זה בצורה מאוד כיפית. האמת שלא שיחקתי בTLOU אז אני לא יודע להתייחס להשוואה. אבל גם בהשוואה ל''47'' בהיטמן אבסולושן, סנייק זז קצת כבד.

ועכשיו שהבנתי מה זה ריפלקס מוד, אז היה לי את זה, אבל לא השתמשתי בזה. כל פעם שזה קרה טענתי את הצ'קפוינט מחדש.. אבל אתה מדבר עם מישהו שלקח לו שנה+ לסיים את היטמן אבסולושן, על אחת הרמות הקשות ביותר. אני לא מוותר במשחקי התגנבות.

אה אם אתה משחק ככה אז ברור שלא יהיו לך אזעקות, רק כשנכשלים ברפלקס מוד יש אזעקה :)
גם אני הייתי משחק ככה פעם משחקי התגנבות, כל פעם עושה ריסטארט עד שעובר כמו שצריך, אולי היום יש לי טיפה פחות סבלנות אז אני זורם עם המשחק, אם מתגלה יורה בכמה אויבים, מסתתר ומנסה שוב.
גם בהדגמות של MGS5 הם מראים תמיד גיימפליי של המלטות כשאויב מגלה אותך, הם מחליפים אש עם האויבים ולוקחים נגיד ג'יפ לברוח וכו', זה גם חלק מהמשחק אבל אני מבין מי שרוצה לשחק מושלם, במיוחד שהמשחק עם הציונים בסוף כל משימה מבקש ממך לשחק ככה ומוריד לך על אזעקות והריגות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 דצמבר 2014, 14:01

סיימתי את mgs3 בפעם הרביעית, התחלתי את pw. האמת שאני די מופתע, ערכי הפקה לא רעים בכלל וגרפיקת פס2 עוברת מסך לגמרי. Iq מעולה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 דצמבר 2014, 09:39

DrKeo כתב:צודק, הMSX :/

אין שום קשר אמיתי בין MGS לסדרת Solid snake מלבד היסטוריה עלילתית ורעיונות לגיימפליי. MGS היתה סדרה חדשה שהפציעה על הPS1.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 דצמבר 2014, 14:07

Death_119 כתב:אין שום קשר אמיתי בין MGS לסדרת Solid snake מלבד היסטוריה עלילתית ורעיונות לגיימפליי. MGS היתה סדרה חדשה שהפציעה על הPS1.

לא רק שאתה מדבר שטויות, למשחק המקורי קוראים Metal Gear: Solid בדיוק כמו שלזה שלפניו קראו Metal gear: Solid snake. אני מבין שלא שחקת בישנים אבל אין שום הבדל בין MGS1 לבין MG2 חוץ מזה שיש קפיצה ויזואלית ושליטתית בגלל שעברו לתלת מימד. זה פשוט אבולוציה, כמו כל משחק שעבר לתלת מימד מדו מימד, כמו למשל FFVII לעומת FFVI. ואגב, גם MGS1 יצא לPC, גם 2.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 דצמבר 2014, 14:18

DrKeo כתב:לא רק שאתה מדבר שטויות, למשחק המקורי קוראים Metal Gear: Solid בדיוק כמו שלזה שלפניו קראו Metal gear: Solid snake. אני מבין שלא שחקת בישנים אבל אין שום הבדל בין MGS1 לבין MG2 חוץ מזה שיש קפיצה ויזואלית ושליטתית בגלל שעברו לתלת מימד. זה פשוט אבולוציה, כמו כל משחק שעבר לתלת מימד מדו מימד, כמו למשל FFVII לעומת FFVI. ואגב, גם MGS1 יצא לPC, גם 2.

למשחק המקורי קוראים Metal gear:
(http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear_(video_game
תמונה
למשחק השני בסדרה קוראים Metal gear: solid snake.

Metal gear solid זו סדרה חדשה שהתחילה ב-1998 בPS1.
אין שום קשר בין הסדרות, שתי הסדרות נפרדות.

להגיד שהן קשורות זה כמו להגיד Revengeance קשור. יש משהו שנקרא עולם משחק, בעולם המשחק שיצר קוז'ימה יש כמה סדרות מקבילות, סדרת Metal gear solid, סדרת Metal gear, revengeance, יש גם את Metal gear solid acid ועוד...

כמו שבעולם המשחק של הממלכות הנשכחות היה לך את Baldu'rs Gate, Icewindale, Never winter's night ועוד...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 דצמבר 2014, 14:39

או שבחיים שלך לא שחקת בMG, או ש... אין הסבר אחר. אתה מדבר שטויות דודי, MGS1 הוא המשך ישיר של MG2:SS. פשוט מצחיק אותי לשמוע את מה שאתה אומר. ההבדל היחיד בין MG:SS ל-MGS1 הוא שMGS1 הוא תלת מימדי ויש בו דיבוב. זה 100% ההמשך הישיר של MG:SS שממשיך את העלילה שלו בדיוק מאותה נקודה עם אותן דמויות ואותו המשך ישיר של הסיפור. גם הגיימפליי נשאר בול אותו דבר, אני לא יודע מאיפה המצאת את השטויות האלה, באמת. אפילו למשחק קוראים בכלל Metal gear: Solid, לא Metal gear solid. רק בMGS2 שלושת המילים נכנסו לשם של המשחק, משהו בסגנון דם ראשון והשם רמבו שהתערבלו להם לשם הראשי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 דצמבר 2014, 15:12

DrKeo כתב:או שבחיים שלך לא שחקת בMG, או ש... אין הסבר אחר. אתה מדבר שטויות דודי, MGS1 הוא המשך ישיר של MG2:SS. פשוט מצחיק אותי לשמוע את מה שאתה אומר. ההבדל היחיד בין MG:SS ל-MGS1 הוא שMGS1 הוא תלת מימדי ויש בו דיבוב. זה 100% ההמשך הישיר של MG:SS שממשיך את העלילה שלו בדיוק מאותה נקודה עם אותן דמויות ואותו המשך ישיר של הסיפור. גם הגיימפליי נשאר בול אותו דבר, אני לא יודע מאיפה המצאת את השטויות האלה, באמת. אפילו למשחק קוראים בכלל Metal gear: Solid, לא Metal gear solid. רק בMGS2 שלושת המילים נכנסו לשם של המשחק, משהו בסגנון דם ראשון והשם רמבו שהתערבלו להם לשם הראשי.

הוא לא המשך ישיר, הוא מתרחש בסיפור אחר לגמרי שהיא תקרית Shadow moses באלסקה. יש הופעה של דמויות משותפות כמו Gray fox סיבורנטי או סוליד סנייק עצמו, או אפילו זיוף של מילר, אבל הוא לא מתרחש בOuter heaven או זנזיבר, זה סיפור אחר לגמרי והתחלה חדשה לסדרה חדשה. המרכז של העלילה הזאת היא הפטריוטס (החל מקיום השיחה בין סולידוס לשלשסקה בסוף הראשון, המרכזיות שלהם ב-2 ו-4 והמרדף אחר המורשת של הפילוספרס ב-3), מה בינם לבין העלילה בסדרה הקודמת.

פשוט תענה לעצמך על השאלה הבאה:
למה לא קוראים לו Metal gear 3: solid אלא Metal gear solid. שלאחריו יש 2,3,4.

גם בIcewindale וBaldur's gate הגיימפליי זהה, העלילה בעלת קשר ומדברים על Icewindale כשאתה מגיע לברגוסת' כמקום בעולם ועוד...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 דצמבר 2014, 15:26

Death_119 כתב:הוא לא המשך ישיר, הוא מתרחש בסיפור אחר לגמרי שהיא תקרית Shadow moses באלסקה. יש הופעה של דמויות משותפות כמו Gray fox סיבורנטי או סוליד סנייק עצמו, או אפילו מילר, אבל הוא לא מתרחש בOuter heaven או זנזיבר, זה סיפור אחר לגמרי והתחלה חדשה לסדרה חדשה.

פשוט תענה לעצמך על השאלה הבאה:
למה לא קוראים לו Metal gear 3: solid אלא Metal gear solid. שלאחריו יש 2,3,4.

פחח, זה באמת טיעון? MG1 מתרחש בOUTER HEAVEN, השני בזנזיבר, MGS1 בשאדו מוזס, 2 בביג של, 3 ברוסיה ו-4 באיזה מליון מקומות בעולם. איזה שני משחקי MG מתרחשים באותו מקום?

ראבק, MGS1 הוא המשך ישיר, הכי ישיר שיש, לMG2. למה קראו לCOD:MW2 ולא COD5? ככה, סיבות שיווקיות. למה קראו לרמבו הראשון first blood, לשני rambo: first blood 2 ולשלישי רמבו 3? למה לא קראו לו FIRST BLOOD 3? אההה, כי זאת סדרה חדשה לגמרי... או שלא.

אותו משחק, אותן מכניקות, המשך ישיר (הכי ישיר שיש) של העיללה. מה לעזאזל מבדיל בין MGS1 לבין MG2 בכלל? אתה יודע? כי אני שחקתי בשניהם כמה פעמים, ואתה?

אגב, זה הלוגו המקורי של MGS:
תמונה

כן דודי, מטאל גיר, כותרת משנה סוליד. לא מטאל גיר סוליד. רק בMGS2 הפכו את השם של הסדרה לMGS ולא לMG:G. למה? שיווק, לא יודע. אבל MG:S הוא המשיך ישיר לMG2:SS. אולי רצו בשם לפנות לקהל רחב יותר ולא להבהיל אותם עם 3 על השם של המשחק, אלוהים יודע. תגיד תודה שלא קראו לזה MG: 3D כי זה מה שעשו ברוח אותה תקופה. עוד מעט תגיד לי שמריו 64 זאת סדרה אחרת לגמרי כי לא באו 63 משחקי מריו לפניו...

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 דצמבר 2014, 17:07

DrKeo כתב:פחח, זה באמת טיעון? MG1 מתרחש בOUTER HEAVEN, השני בזנזיבר, MGS1 בשאדו מוזס, 2 בביג של, 3 ברוסיה ו-4 באיזה מליון מקומות בעולם. איזה שני משחקי MG מתרחשים באותו מקום?

ראבק, MGS1 הוא המשך ישיר, הכי ישיר שיש, לMG2. למה קראו לCOD:MW2 ולא COD5? ככה, סיבות שיווקיות. למה קראו לרמבו הראשון first blood, לשני rambo: first blood 2 ולשלישי רמבו 3? למה לא קראו לו FIRST BLOOD 3? אההה, כי זאת סדרה חדשה לגמרי... או שלא.

אותו משחק, אותן מכניקות, המשך ישיר (הכי ישיר שיש) של העיללה. מה לעזאזל מבדיל בין MGS1 לבין MG2 בכלל? אתה יודע? כי אני שחקתי בשניהם כמה פעמים, ואתה?

אגב, זה הלוגו המקורי של MGS:
תמונה

כן דודי, מטאל גיר, כותרת משנה סוליד. לא מטאל גיר סוליד. רק בMGS2 הפכו את השם של הסדרה לMGS ולא לMG:G. למה? שיווק, לא יודע. אבל MG:S הוא המשיך ישיר לMG2:SS. אולי רצו בשם לפנות לקהל רחב יותר ולא להבהיל אותם עם 3 על השם של המשחק, אלוהים יודע. תגיד תודה שלא קראו לזה MG: 3D כי זה מה שעשו ברוח אותה תקופה. עוד מעט תגיד לי שמריו 64 זאת סדרה אחרת לגמרי כי לא באו 63 משחקי מריו לפניו...

אין לי מה עוד להוסיף, ניסיתי להסביר מה ההבדל בין יקום בו יש כמה סדרות לבין סדרה עם המשכים. לא מקבל, אל תקבל :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 דצמבר 2014, 17:42

Death_119 כתב:אין לי מה עוד להוסיף, ניסיתי להסביר מה ההבדל בין יקום בו יש כמה סדרות לבין סדרה עם המשכים. לא מקבל, אל תקבל :).

לא נראה לי שאתה יודע מה ההבדל. כשסדרה ממשיכה את אותה עלילה עם אותן דמויות ואותו גיימפליי קוראים לזה המשך. רק זה שהשוואת את זה למשחק אקשן של ראיידן שעושה חברה חיצונית זה מראה כמה אין לך מושג מה הולך בMG המקוריים. פשוט תגיד שלא היה לך מושג שזה המשך ישיר גם עלילתית, גם מבחינת דמויות וגם מבחינת גיימפליי וזהו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 דצמבר 2014, 17:49

DrKeo כתב:לא נראה לי שאתה יודע מה ההבדל. כשסדרה ממשיכה את אותה עלילה עם אותן דמויות ואותו גיימפליי קוראים לזה המשך. רק זה שהשוואת את זה למשחק אקשן של ראיידן שעושה חברה חיצונית זה מראה כמה אין לך מושג מה הולך בMG המקוריים. פשוט תגיד שלא היה לך מושג שזה המשך ישיר גם עלילתית, גם מבחינת דמויות וגם מבחינת גיימפליי וזהו.

היא לא המשיכה את אותה עלילה, היא יצרה קו עלילה חדש. הסיפור של Shadow moses הוא סיפור חדש לחלוטין.

אני יודע לא פחות טוב ממך מה הלך במשחקים המקוריים כולל לסיים אותם, אל תתבלל שהעובדה שאני לא לוקח את זה לפן האישי לחוסר ידיעה.

בכל מקרה זה דיון ללא כל יכולת התקדמות או להביא משהו מעניין. הבנו, אתה לא מקבל את זה, זכותך, כל אחד ודעתו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 דצמבר 2014, 18:06

Death_119 כתב:היא לא המשיכה את אותה עלילה, היא יצרה קו עלילה חדש. הסיפור של Shadow moses הוא סיפור חדש לחלוטין.

אני יודע לא פחות טוב ממך מה הלך במשחקים המקוריים כולל לסיים אותם, אל תתבלל שהעובדה שאני לא לוקח את זה לפן האישי לחוסר ידיעה.

בכל מקרה זה דיון ללא כל יכולת התקדמות או להביא משהו מעניין. הבנו, אתה לא מקבל את זה, זכותך, כל אחד ודעתו.

יש בעיה, אתה כותב משהו לא נכון עובדתית.
1) קוראים למשחק Metal Gear: Solid. לסדרה קראו MGS רק החל מ-MGS2
2) המשחק הוא המשך ישיר של MG2 בכל צורה אפשרית, דמויות, גיימפליי ועלילה

זאת לא דיעה, זאת עובדה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 29 דצמבר 2014, 11:16

נו באמת, לא מדובר פה בסדרת בת או ספינאוף בסגנון משחקי LOK. זה כמו שתקרא לכל משחק ממשחקי ארקהם סדרה נפרדת בגלל החצי השני של השם.
זה הכל מיתוג. שיוצא המשך למשחק NES לPS1 הגדול והחזק אחרי כמעט עשור שלא שמעו ממנו (ועוד פחות מחוץ ליפן) צריך להחיות קצת את המותג ולהראות רעננות וחדשנות.

אם מדברים על ספינואופים, יש את מטאל גיר רייזינג ואת אסיד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 דצמבר 2014, 11:37

כן, אחרי עשור באמת צריך "להחיות את המותג ולהראות רעננות וחדשנות".... בגיימפליי, בגרפיקה, בדיבוב... אבל זה לא אומר שהעלילה שהייתה עד כה הולכת לפח.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 29 דצמבר 2014, 11:54

העלילה ממש לא הלכה לפח. מה, היית רוצה סיבוב שלישי נגד ביג בוס ? העלילה הלכה לכיוון שונה באופן טבעי והגיוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2014, 12:38

Laskin כתב:כן, אחרי עשור באמת צריך "להחיות את המותג ולהראות רעננות וחדשנות".... בגיימפליי, בגרפיקה, בדיבוב... אבל זה לא אומר שהעלילה שהייתה עד כה הולכת לפח.

אני מצטער להודיע אבל חוץ מאשר גרפיקה והקפיצה לתלת מימד ודיבוב (מן הסתם פיתוח טבעי כשעוברים מהMSX2 לדור התלת מימד) מדובר בהמשך ישר לכל דבר. גם עלילתית אגב, מה כיוון שונה בעלילה? סנייק מיחידת פוקס הולך לבסיס צבאי כדי לנצח טרוריסטים, ואו איזה דיפרצ'ר מטורף מהקודמים אה? שלא נדבר על זה שהטרוריסטים רוצים את הגופה של ביג בוס (מי שהרגת במשחק הקודם), המפעיל שלך הוא קמפבל (מי שהיה המפעיל שלך גם במשחק הקודם), המומחה נשקים שלך הוא מילר (מי שהיה מומחה הנשקים שלך במשחק הקודם), מדברים שם שוב ושוב על העלילה של הקודמים גם במסמכים, גם בהקלטות וגם לאורך כל המשחק בקודקים וסרטוני המעבר והגיימפליי הוא בול אבל בול אותו דבר. אני ארחיק אומר שההבדלי גיימפליי בין MGS2 לMGS1 הם גדולים יותר מאשר בין MG2 לMGS1. ומה עם MGS3 לעומת 2? תקופה שונה, דמויות שונות (שכולן חדשות חוץ מאשר ביג בוס שאפילו לא הופיע ב"סדרת סוליד"), גיימפליי שונה לגמרי... אולי זה ספינאוף? או שבעצם זה לא כי כתוב 3 בסוף?

מה לא המשך בזה? אין אפילו אספקט אחד שמרמז שלא מדובר בהמשך ישיר. למה? כי הורידו את המיספור? אהה, כי זה מעולם לא קרה באף סדרה נכון? אז לא קראו לו Metal gear 3: solid, רק metal gear: solid. ואו, כנראה שזה ריבוט או ספינאוף נכון?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 דצמבר 2014, 15:08

MGS FREAK כתב:העלילה ממש לא הלכה לפח. מה, היית רוצה סיבוב שלישי נגד ביג בוס ? העלילה הלכה לכיוון שונה באופן טבעי והגיוני.

לא נראה לי שהבנת מה שאמרתי...
התכוונתי כמובן שזה נכון שהם היו צריכים לחדש, אבל זה לא אומר שהם היו צריכים גם לשנות (/לזרוק לפח) את כל העלילה עד כה.
זה לא מתנגש. אפשר להמשיך את העלילה, ולחדש במובנים אחרים.
וזה בדיוק מה שהם עשו.
דודי טוען שהם עשו RBOOT לקו העלילה. אני לא חושב שיש לכך עדויות של ממש.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 29 דצמבר 2014, 15:27

סיימתי את Ground Zeroes , שהוא למעשה המשחק הראשון בסדרה ששחקתי. היה נחמד בשביל דמו, אמנם לא הבנתי כלום ממה שהלך שם, אבל אהבתי מה ששחקתי.
אם השמועה על ה HD Collection ל pc נכונה, לא יהיה לי תירוצים לא להשלים חור בהשכלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2014, 16:29

Laskin כתב:
לא נראה לי שהבנת מה שאמרתי...
התכוונתי כמובן שזה נכון שהם היו צריכים לחדש, אבל זה לא אומר שהם היו צריכים גם לשנות (/לזרוק לפח) את כל העלילה עד כה.
זה לא מתנגש. אפשר להמשיך את העלילה, ולחדש במובנים אחרים.
וזה בדיוק מה שהם עשו.
דודי טוען שהם עשו RBOOT לקו העלילה. אני לא חושב שיש לכך עדויות של ממש.

זה עובדתית לא ריבוט, זה המשך ישיר שמתרחש 6 שנים אחרי MG2:SS וממשיך ישירות את העלילה שלו. כל דבר שם הוא המשך ישיר, גריי פוקס חוזר כנינג'ה כי הרגת אותו במשחק הקודם, כל הדמויות מונעות מדברים שקרו במשחק הקודם, הדמויות חוזרות בהמשך ישיר למה שקרה שם, מה מרמז על REBOOT? רוצים לקרא לזה ריבוט שיווקי? נניח, גם זה לא ממש נכון כי המשחק מותג כMetal Gear: Solid ולא כ-metal gear solid. אולי מה שדודי מתכוון להגיד הוא שMGS1 הצליח כל כך שהשם שלו הפך כבר למותג כמעט חדש לגמרי בעיני הקהל הממוצע, רוב האנשים ששחקו בMGS לא ידעו שיש MG1 ו-MG2 (ועוד משחק שלא שייך לקאנון וקוג'ימה לא עשה, הוא נוראי) וקונאמי זרמו עם המותג.

רואים את זה טוב גם במיתוג של הלוגואים:
תמונה
תמונה

לעומת:
תמונה

גם מעניין לראות שגם באוספי HD שינו את הלוגו כי התפיסה הציבורית הרחבה היא שיש סדרת MGS וזהו, ככה נראה לוגו של MGS1 היום:
תמונה

זה לא כזה שונה מנניח MODERN WARFARE. קראו למשחק COD4: MW אבל כשאקטיוויז'ן ראתה שכולם עפים על MW הם החליטו ללכת על מיתוג שמשתמש בשם הזה וזנחו את המיספור למילה COD ודבקו בMW2 ואז MW3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2015, 00:56

אוקיי צריך לעצור את קוג׳ימה. אני בסצנת עינויים שצריך ללחוץ בה משולש שוב ושוב בזמן שמחשמלים אותך. מתתי כבר איזה 15 פעמים, אני אשכרה תקוע במשחק כי אני לא לוחץ על משולש מהר מספיק. תקולל קוג׳ימה!!!!

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 07 ינואר 2015, 08:36

אתה זקן מדי :)
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 07 ינואר 2015, 10:11

DrKeo כתב:אוקיי צריך לעצור את קוג׳ימה. אני בסצנת עינויים שצריך ללחוץ בה משולש שוב ושוב בזמן שמחשמלים אותך. מתתי כבר איזה 15 פעמים, אני אשכרה תקוע במשחק כי אני לא לוחץ על משולש מהר מספיק. תקולל קוג׳ימה!!!!

אתה מדבר על הסצינה בפיס ווקר ? זה באמת מוגזם, ראיתי דיונים שלמים בפורומים על טכניקות לחיצה ושימוש במנגנונים מאולתרים עם כפיות וגומיות. קח בחשבון שמשחק עוד יצא ל-PSP במקור, והכפתורים שם הרבה יותר (לא) מתאימים לבליץ לחיצות מהסוג הזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 ינואר 2015, 12:30

DrKeo כתב:אוקיי צריך לעצור את קוג׳ימה. אני בסצנת עינויים שצריך ללחוץ בה משולש שוב ושוב בזמן שמחשמלים אותך. מתתי כבר איזה 15 פעמים, אני אשכרה תקוע במשחק כי אני לא לוחץ על משולש מהר מספיק. תקולל קוג׳ימה!!!!

בסדר, אבל זוויות הצילום? מושלמות!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2015, 12:38

Nucleus_Dawn כתב:
בסדר, אבל זוויות הצילום? מושלמות!

האמת שהסרטוני מעבר שם הם בסוג של MOTION COMICS פלאשי שכזה כך שדווקא בתחום הסרטוני מעבר PW די כושל ביחס לסדרה :)
אבל עברתי את הקטע, הוא מאחורי!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2015, 17:56

בקרוב רשמי PW שלי, אני חושב שאני לקראת הסוף. רק דבר אחד בטוח, דודי חזר שוב ושוב אחרי הסיסמה "PW הוא MGS5" וכמשהו שעומד לסיים אותו אני יכול להגיד שהוא אולי חבילת הרחבה לMGS3 בווריאציה שמזכירה משחק סלולרי/אייפד.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים