Laskin כתב:אתה שוכח שעותק דיגיטלי לא נשרט, לא נשבר... זה יתרון גדול בעיני.
בנוסף, לא צריך להחליף כשמחליפים משחק, ולעתים זה הרבה יותר משתלם. (עם משחקים ישנים לפעמים זה גם הפוך)
bling כתב:מרשים מאוד, זה אומר שיהיה NPD פברואר יחסית חלש בארה"ב בגלל כל הסטוק שהלך ליפן.
טוב שחודש הזה בדיוק יוצא אינפמוס ו MGS, זה החודש ששכנע אותי לקפוץ על העגלה ואני בטוח שעוד לא מעט אחרים, זה יעזור לשמור על המומנטום.(גם ל X1 עם טיאנפול מן הסתם שהולך להיות הרבה יותר משמעותי)..
גם קילזון אגב נמכר ב 2.1 מיליון יחידות, ולפני שקאז קופץ- לא SHIPPED אלא נמכר הפעם, ונכון שזה כולל באנדלים, אבל המשחק לא בדיוק חולק חינם בבאנדלים וכל מי שקנה באנדל שילם עליו מחיר כמעט מלא.
זה אומר שליותר משליש ממי שקנה את הקונסולה יש את קילזון בבית, שאלוהים ירחם על הנשמות האומללות שלהם.
bling כתב:מרשים מאוד, זה אומר שיהיה NPD פברואר יחסית חלש בארה"ב בגלל כל הסטוק שהלך ליפן.
טוב שחודש הזה בדיוק יוצא אינפמוס ו MGS, זה החודש ששכנע אותי לקפוץ על העגלה ואני בטוח שעוד לא מעט אחרים, זה יעזור לשמור על המומנטום.(גם ל X1 עם טיאנפול מן הסתם שהולך להיות הרבה יותר משמעותי)..
גם קילזון אגב נמכר ב 2.1 מיליון יחידות, ולפני שקאז קופץ- לא SHIPPED אלא נמכר הפעם, ונכון שזה כולל באנדלים, אבל המשחק לא בדיוק חולק חינם בבאנדלים וכל מי שקנה באנדל שילם עליו מחיר כמעט מלא.
זה אומר שליותר משליש ממי שקנה את הקונסולה יש את קילזון בבית, שאלוהים ירחם על הנשמות האומללות שלהם.
DrKeo כתב:והרבה מהם בלית ברירה מאחר והמלאי של הפס4 מוגבל, חנויות גדולות כופות על קונים באנדלים יקרים. זה קרה גם תקופת השיגור של ה360, אני זוכר חנויות שכופות על לקוחות 4 משחקים זבל רק כי לא נשאר קונסולה לבד.
Nucleus_Dawn כתב:
אני מניח שהוא יהיה חלש בערך כמו ינואר - כלומר, לא חלש כל כך.
אלו אחלה חדשות לסוני. זה גם אומר שכנראה לא אחכה להורדת מחיר לPS4, פשוט בגלל שהורדת המחיר כנראה נורא רחוקה כרגע. אם הקצב הזה יימשך, אז לא נראה אחת לפני חג המולד השלישי של הקונסולה בשוק.
הבנתי שהPS4 גם עושה מספרים טובים משל הWII, שבסוף מרץ של אחרי ההשקה שלה, הגיעה ל5.9 מיליון יחידות. כלומר, נשאר עוד חודש והם כבר עברו את הWII. אני מאוד מקווה שזה אומר שהם ימשיכו למכור כמו כל קונסולה מצליחה בהיסטוריה ולא כמו הWII, שהתחילה אחרי 3 שנים בצלילה.
מעניין איך יראה החודש הזה. יוצאים משחקים מפורסמים היטב לשתי הקונסולות.
עוד יותר מעניין איך יראו החודשים שבהם סוני תוציא משחקים טובים לPS4. זה אדיר שהם מצליחים כל כך, עם פחות או יותר אפס תמיכה מצד א'.
DrKeo כתב:והרבה מהם בלית ברירה מאחר והמלאי של הפס4 מוגבל, חנויות גדולות כופות על קונים באנדלים יקרים. זה קרה גם תקופת השיגור של ה360, אני זוכר חנויות שכופות על לקוחות 4 משחקים זבל רק כי לא נשאר קונסולה לבד.
bling כתב:אל תגזים, התחזית שלך מאוד אופטימית אבל הלוואי.
יש לי הרגשה למרות הכל שפשוט יש מספר לא קטן של הארדקורים שמת לדור הבא והוא מתנפל בהמוניו, ההשוואה שלך ל WII היא לא מדויקת כי מדובר בקונסולה שמכרה המון לקהל שונה לגמרי מהקהל שקונה עכשיו את הפס4.
ההשוואה המפחידה צריכה להיות ל WIIU (גם אם ברמת כישלון הרבה פחות קטסטרופלית) עבור שני הקונסולות וזו השאלה הגדולה, האם מדובר בקהל הארדקור נלהב ועשרות המליונים שהרכיבו את קהל ה פס360 לא הולכים להצטרף בקרוב וההייפ ידעך או שבאמת יש פה סיפור הצלחה אמיתי שיוכל להמשיך למשך כל הדור ולא רק התנפלות של ההשקה.
מצד שני KNACK לא עבר אפילו את המיליון לדעתי וזה כולל השקה ביפן שדחפה אותו לכולם עם הקונסולה.
אז כנראה שכן יש פה גם עניין בקילזון, נכון שבגלל שאין יותר מדי כותרים מלהיבים, אבל אני חושב שמקור המשיכה העיקרי זה שמדובר ב FPS שאמור להיות ה SHOWCASE הגראפי של הקונסולה, משחקים כאלו מוכרים אוטומטית.
כמובן שהוא נמכר ככה בגלל ההתלהבות של ההשקה והגראפיקה אבל שסוני לא יחשבו שהם יצליחו לשחזר את ההצלחה עם המשך שיצא עוד שנתיים, עד אז יהיו משחקים לא פחות יפים על המכשיר והרבה הרבה יותר משחקים טובים והוא יחשב לעוד FPS בינוני ואפור כמו שהוא באמת.
יקרה להם בדיוק מה שקרה לרזיסטנס שמכר נהדר וצנח במכירות בהמשכים.
ד.א אנשים ב GAF אומרים שהמולטי שלו מת כמעט לגמרי, פשוט שממה, נראה שהרוב הפעילו את המשחק כדי להתלהב מהגראפיקה וויש לי תחושה שאף אחד כמעט לא הצליח להחזיק עד לסיום.
מעניין אותי מה אחוז ההשלמה של ה TROPHY של סיום הקמפיין שלו (יש כזה פיטצ'ר עכשיו ב PSN), יש לי תחושה שהוא נמוך יותר מהממוצע.
bling כתב:כמובן שאני לא מתכוון לכישלון בסדר הגודל של ה WIIU, זה כבר מן הסתם לא יקרה, התכוונתי לקווים מקבילים למקרה עם ה WIIU שרק השרופים קנו את המכשיר בהתחלה בצורה יפה (ל WIIU כזכור היתה השקה מוצלחת) כשאחרי זה הקהל הרחב לא הצטרף והקונסולה התרסקה.
אני מקווה פשוט שהקהל הרחב גם יצטרף ושהקונסולה תמכר בצורה בריאה לאורך כל הדור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 46 אורחים