נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי kririn » 21 פברואר 2014, 22:20

גם ה15 $ על חבילה של 4 מפות מולטי מקוון ,זה מאוד מוגזם

גם העניין שאין אפשרות לעשות מודים גם בגרסת הPC ואין עורך שלבים באף אחת מהגירסאות ,זה מוגזם

אנשים משלמים 60$ לגרסה ,שבגדול גרסה מאוד רזה ,סינגל של כמה שעות בודדות +מולטי מקוון שמוגבל במפות
ובדור החדש אפילו על זה צריך לשלם בPS4 וXBO ודור קודם ב360

ואז לאפוך את המשחק ל"שלם" ,צריך לזרוק עוד 60$ לכל המפות האפשריות ולמי שבאמת רוצה עוד כסף על הסקין הזה

בקיצור מחיר של 2 משחקים חדשים דנדשים אחרים

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 פברואר 2014, 07:32

סוני סוגרת 20 חנויות בארצות הברית ומפטרת הרבה עובדים

http://www.maxconsole.com/maxcon_forums ... ail-stores

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 מרץ 2014, 16:25

אם עד היום לא היינו בטוחים שהיפנים הם עם מזוכיסטי שכלל בעברו מסורת של התפוצצת על רימונים ותקיעת חרבות במעיים מהפחד שהאמריקאים יכריחו אותם לאכול מקדונלדס בכיבוש שלהם, מסתבר שהמוצר השני הנמכר ביותר בשיגור של הפס4 ביפן (ביומיים הראשונים) מלבד הפס4 עצמה הוא - הכינו את התופים.......
נאק?!@?!#?!@?#$@!?$?#@$ אלוהים ישמור, אבל לפחות 300K+ יפנים לא מאושרים עברו בשבוע האחרון דברים שכנראה רובנו לא היינו מעבירים את גדולי אוייבנו. בנקודה החיובית לפחות נראה שאף אחד שם כמעט לא קנה את קילזון החדש. לפחות בזה שווה לתת להם חיזוק חיובי.
המספרים הם על פי פמיטסו:
נאק - 322,083
יאקוזה החדש - 73,086
באטלפילד - 26,878
קילזון - 25978
תנחומי.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 מרץ 2014, 20:49

כוחו של הבאנדל.

מכירות תוכנה רעות ביפן. ולא, DD לא מכפר על כך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מרץ 2014, 14:15

זה כולל מכירות דיגיטליות?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 מרץ 2014, 04:05

לא, אבל מכירות דיגטליות הם חלק קטן עוד יותר ביפן מאשר בעולם המערבי.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... tcount=145

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 מרץ 2014, 10:06

קילזון על הויטה - 34% דיגיטלי... בכלל, ככל שהקונסולה חדשה יותר - כך עולות המכירות הדיגיטליות, הגיוני לגמרי שצריך להוסיף עוד 30 אחוז למכירות התוכנה, אם לא יותר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 מרץ 2014, 19:16

ממש לא הגיוני. הנתח הדיגיטלי על הויטה הוא יותר גדול כי זה גם מכשיר עם דגש יותר גדול זה. אי אפשר מזה להגיד שגם על הפס4 זה 30 אחוז כאשר בכל הקונסולות האחרות זה לא עובר את הרף הדו-ספרתי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 מרץ 2014, 11:58

מה?! מכשיר שנמכר בלי זכרון והזכרון שנמכר נמכר בסכומי עתק וגם הם לא ממש מחזיקים הרבה משחקים...

צריך האשטאג מיוחד לקאז... #KAZZ _LOGIC
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 מרץ 2014, 21:31

+1

הPS4 הרבה, הרבה, הרבה יותר בעל "דגש" דיגיטלי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 מרץ 2014, 13:37

נראה לי בויטה בגלל האופי הנייד שלה יש הרבה פחות רצון להסחב עם דיסקים, אמרתי כבר שאני לא מבין מה היתרון של הדיגיטלי על פיזי בקונסולות.
אם הייתי אמריקאי או יפני, לא הייתי טורח על דיגיטלי, למה שאקנה עותק באותו המחיר ששוכב לי כמו גופה על הארדיסק ואי אפשר לעשות איתו כלום אחר כך, בלי לדבר על קופסא וחוברת שלחלק זה לא מדבר.

SWISS אני הצעתי את זה בעבר וזכיתי להתעלמות :(
קאז הכל בקטע ידידותי, באמת יש לך לפעמים יציאות שייחודיות רק לך :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 מרץ 2014, 21:55

אתה שוכח שעותק דיגיטלי לא נשרט, לא נשבר... זה יתרון גדול בעיני.
בנוסף, לא צריך להחליף כשמחליפים משחק, ולעתים זה הרבה יותר משתלם. (עם משחקים ישנים לפעמים זה גם הפוך)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 מרץ 2014, 14:06

Laskin כתב:אתה שוכח שעותק דיגיטלי לא נשרט, לא נשבר... זה יתרון גדול בעיני.
בנוסף, לא צריך להחליף כשמחליפים משחק, ולעתים זה הרבה יותר משתלם. (עם משחקים ישנים לפעמים זה גם הפוך)

יתרון די קטן בעיני, לא מצליח לחשוב על משחק אחד פיזי שלא עובד לי.

היתרון של ההחלפה הוא היחיד אבל הוא מתגמד מול אפשרויות המכירה או ההחלפה או הטרייד אין שאנשים עושים עם העותקים הפיזיים שלהם, בין אם בינם לבין עצמם או בין אם דרך חנויות כמו גיימסטופ וכו׳, יש להם מגוון אופציות.

בשביל אמריקאי זה הכי חשוב שיש שהוא בעל עותק בעל ערך שהוא יכול לעשות בו כרצונו.
אתה שומע הרבה פעמים את הביטוי Trade in אחרי שיוצא איזה משחק רע ואמריקאי אומלל קנה אותו ומתחרט.

דיגיטלי לא מציע דבר דומה, והוא נמכר באותו מחיר, אם בגלל שאתה מתעצל לקום מהספה היית מוותר על עותק פיזי ששווה לך כסף ביד במגוון דרכים נוחות אז אין לי מה לאמר.
אין פלא שהם נלחמו כל כך נגד ה DRM של מיקרוסופט, עותק פיזי הוא בעל ערך רב שם בשוק הקונסולות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 מרץ 2014, 15:53

אין ספק שיש לו ערך רב, אני אישית לא זוכר את הפעם האחרונה שמכרתי משחק, אולי רק כשאני מוכר את המכשיר, ואז המשחקים הדיגיטליים גם ככה נשארים עליו ויכולים להביא עוד כמה שקלים.
אני, כאדם בן 31 שחי בישראל, לא ממש מעוניין בזה, ולא מהספה זה לא ממש הסיפור, אלא שבארץ יקר יותר, ואז לפעמים צריך לחכות למעלה משבוע עד שיגיע, ולשלם משלוח (לא תמיד) וכו', או למצוא חנות זולה יחסית... אבל המחיר בחנות בדר"כ יוצא זול יותר בסופו של דבר.

אז מבחינתי זה שילוב של מחיר (לחדשים, שוב - כישראלי), העובדה שזה לא יכול להפגע, הזמן וה"טרחה" שלוקח להשיג עותק פיזי, והקטע של להחליף משחק, אם כי זה היתרון הכי פחות משמעותי באמת.
אם הייתי תלמיד בבי"ס - הייתי מעדיף פיזי. להחליף עם חברים בכתה, למכור להם וכד'... אבל כאדם מבוגר יותר - אין לי מה לעשות עם זה, סתם תופס מקום ^_^

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 מרץ 2014, 20:39

אה במקרה הזה כערך לישראלי אני לגמרי מסכים איתך, עותק פיזי לא שווה פה יותר מדי כמו שם, אלא אם יש לך כח להתחיל לעשות משא ומתן ביד 2 עם ישראלים עקשנים כאילו אתה מוכר להם בית.
כאמריקאי זה ממש חלק מתרבות הצריכה שלהם לעשות שימוש נוסף בעותק שקנו ויש להם שלל אפשרויות בשביל זה.

אם דיגיטלי חדש ימכר בזול יותר אז אולי יהיה לו יתרון שיהווה שיקול עבור הצרכו האמריקאי הממוצע.
לי בתור ישראלי באמת אין הבדל גדול והיתרון של לקבל משחק באותו יום בלי משלוח ארוך מחו״ל ורוב הסיכויים במחיר זול יותר (60 דולר לעומת מחיר של משחק חדש ב UK) גדול בהרבה.

כנראה שהרוב המוחלט של המשחקים שלי בדור הבא יהיו דיגיטליים :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 מרץ 2014, 21:35

אני לא מבין מה הבעיה. הויטה בעלת הרבה יותר משחקים שזמינים באופן דיגיטלי ובניגוד לפלטפורמות אחרות המשחקים לא שוקלים עשרות GB. אנשים חייב לרדת מהעניין של מכירות דיגיטליות של משחקים בקונסולות בשלב זה משפיעות הרבה. לדעתי מדובר במקסימום 15% ממכירות הכלליות של המשחק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מרץ 2014, 20:11

מרשים מאוד, זה אומר שיהיה NPD פברואר יחסית חלש בארה"ב בגלל כל הסטוק שהלך ליפן.

טוב שחודש הזה בדיוק יוצא אינפמוס ו MGS, זה החודש ששכנע אותי לקפוץ על העגלה ואני בטוח שעוד לא מעט אחרים, זה יעזור לשמור על המומנטום.(גם ל X1 עם טיאנפול מן הסתם שהולך להיות הרבה יותר משמעותי)..

גם קילזון אגב נמכר ב 2.1 מיליון יחידות, ולפני שקאז קופץ- לא SHIPPED אלא נמכר הפעם, ונכון שזה כולל באנדלים, אבל המשחק לא בדיוק חולק חינם בבאנדלים וכל מי שקנה באנדל שילם עליו מחיר כמעט מלא.
זה אומר שליותר משליש ממי שקנה את הקונסולה יש את קילזון בבית, שאלוהים ירחם על הנשמות האומללות שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 מרץ 2014, 12:39

bling כתב:מרשים מאוד, זה אומר שיהיה NPD פברואר יחסית חלש בארה"ב בגלל כל הסטוק שהלך ליפן.

טוב שחודש הזה בדיוק יוצא אינפמוס ו MGS, זה החודש ששכנע אותי לקפוץ על העגלה ואני בטוח שעוד לא מעט אחרים, זה יעזור לשמור על המומנטום.(גם ל X1 עם טיאנפול מן הסתם שהולך להיות הרבה יותר משמעותי)..

גם קילזון אגב נמכר ב 2.1 מיליון יחידות, ולפני שקאז קופץ- לא SHIPPED אלא נמכר הפעם, ונכון שזה כולל באנדלים, אבל המשחק לא בדיוק חולק חינם בבאנדלים וכל מי שקנה באנדל שילם עליו מחיר כמעט מלא.
זה אומר שליותר משליש ממי שקנה את הקונסולה יש את קילזון בבית, שאלוהים ירחם על הנשמות האומללות שלהם.

שילם עליו מלא. ההנחה מגיעה מהPSN בדרך כלל.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 04 מרץ 2014, 12:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 מרץ 2014, 12:40

bling כתב:מרשים מאוד, זה אומר שיהיה NPD פברואר יחסית חלש בארה"ב בגלל כל הסטוק שהלך ליפן.

אני מניח שהוא יהיה חלש בערך כמו ינואר - כלומר, לא חלש כל כך.
אלו אחלה חדשות לסוני. זה גם אומר שכנראה לא אחכה להורדת מחיר לPS4, פשוט בגלל שהורדת המחיר כנראה נורא רחוקה כרגע. אם הקצב הזה יימשך, אז לא נראה אחת לפני חג המולד השלישי של הקונסולה בשוק.
הבנתי שהPS4 גם עושה מספרים טובים משל הWII, שבסוף מרץ של אחרי ההשקה שלה, הגיעה ל5.9 מיליון יחידות. כלומר, נשאר עוד חודש והם כבר עברו את הWII. אני מאוד מקווה שזה אומר שהם ימשיכו למכור כמו כל קונסולה מצליחה בהיסטוריה ולא כמו הWII, שהתחילה אחרי 3 שנים בצלילה.

מעניין איך יראה החודש הזה. יוצאים משחקים מפורסמים היטב לשתי הקונסולות.
עוד יותר מעניין איך יראו החודשים שבהם סוני תוציא משחקים טובים לPS4. זה אדיר שהם מצליחים כל כך, עם פחות או יותר אפס תמיכה מצד א'.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2014, 12:50

והרבה מהם בלית ברירה מאחר והמלאי של הפס4 מוגבל, חנויות גדולות כופות על קונים באנדלים יקרים. זה קרה גם תקופת השיגור של ה360, אני זוכר חנויות שכופות על לקוחות 4 משחקים זבל רק כי לא נשאר קונסולה לבד.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 מרץ 2014, 12:55

DrKeo כתב:והרבה מהם בלית ברירה מאחר והמלאי של הפס4 מוגבל, חנויות גדולות כופות על קונים באנדלים יקרים. זה קרה גם תקופת השיגור של ה360, אני זוכר חנויות שכופות על לקוחות 4 משחקים זבל רק כי לא נשאר קונסולה לבד.

אם באג דוגמא למשהו, אז אני יודע שהרבה יותר אנשים הזמינו את גירסאת הפרימיום (כלומר, שילמו על מצלמה ושלט וקיבלו את קליזון בחינם :D ) ולמרות זאת, הגירסא הזאת היתה חסרה פחות למימוש ההזמנות.
לא רק החנויות כופות באנדלים. סוני פשוט מייצרת יותר מהם, מאשר הגירסא הזולה יותר. זה הגיוני לגמרי. סביר להניח שהם גם מרוויחים על הגירסא הזאת די הרבה יותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מרץ 2014, 13:46

Nucleus_Dawn כתב:
אני מניח שהוא יהיה חלש בערך כמו ינואר - כלומר, לא חלש כל כך.
אלו אחלה חדשות לסוני. זה גם אומר שכנראה לא אחכה להורדת מחיר לPS4, פשוט בגלל שהורדת המחיר כנראה נורא רחוקה כרגע. אם הקצב הזה יימשך, אז לא נראה אחת לפני חג המולד השלישי של הקונסולה בשוק.
הבנתי שהPS4 גם עושה מספרים טובים משל הWII, שבסוף מרץ של אחרי ההשקה שלה, הגיעה ל5.9 מיליון יחידות. כלומר, נשאר עוד חודש והם כבר עברו את הWII. אני מאוד מקווה שזה אומר שהם ימשיכו למכור כמו כל קונסולה מצליחה בהיסטוריה ולא כמו הWII, שהתחילה אחרי 3 שנים בצלילה.

מעניין איך יראה החודש הזה. יוצאים משחקים מפורסמים היטב לשתי הקונסולות.
עוד יותר מעניין איך יראו החודשים שבהם סוני תוציא משחקים טובים לPS4. זה אדיר שהם מצליחים כל כך, עם פחות או יותר אפס תמיכה מצד א'.

אל תגזים, התחזית שלך מאוד אופטימית אבל הלוואי.
יש לי הרגשה למרות הכל שפשוט יש מספר לא קטן של הארדקורים שמת לדור הבא והוא מתנפל בהמוניו, ההשוואה שלך ל WII היא לא מדויקת כי מדובר בקונסולה שמכרה המון לקהל שונה לגמרי מהקהל שקונה עכשיו את הפס4.

ההשוואה המפחידה צריכה להיות ל WIIU (גם אם ברמת כישלון הרבה פחות קטסטרופלית) עבור שני הקונסולות וזו השאלה הגדולה, האם מדובר בקהל הארדקור נלהב ועשרות המליונים שהרכיבו את קהל ה פס360 לא הולכים להצטרף בקרוב וההייפ ידעך או שבאמת יש פה סיפור הצלחה אמיתי שיוכל להמשיך למשך כל הדור ולא רק התנפלות של ההשקה.
DrKeo כתב:והרבה מהם בלית ברירה מאחר והמלאי של הפס4 מוגבל, חנויות גדולות כופות על קונים באנדלים יקרים. זה קרה גם תקופת השיגור של ה360, אני זוכר חנויות שכופות על לקוחות 4 משחקים זבל רק כי לא נשאר קונסולה לבד.

מצד שני KNACK לא עבר אפילו את המיליון לדעתי וזה כולל השקה ביפן שדחפה אותו לכולם עם הקונסולה.
אז כנראה שכן יש פה גם עניין בקילזון, נכון שבגלל שאין יותר מדי כותרים מלהיבים, אבל אני חושב שמקור המשיכה העיקרי זה שמדובר ב FPS שאמור להיות ה SHOWCASE הגראפי של הקונסולה, משחקים כאלו מוכרים אוטומטית.

כמובן שהוא נמכר ככה בגלל ההתלהבות של ההשקה והגראפיקה אבל שסוני לא יחשבו שהם יצליחו לשחזר את ההצלחה עם המשך שיצא עוד שנתיים, עד אז יהיו משחקים לא פחות יפים על המכשיר והרבה הרבה יותר משחקים טובים והוא יחשב לעוד FPS בינוני ואפור כמו שהוא באמת.
יקרה להם בדיוק מה שקרה לרזיסטנס שמכר נהדר וצנח במכירות בהמשכים.

ד.א אנשים ב GAF אומרים שהמולטי שלו מת כמעט לגמרי, פשוט שממה, נראה שהרוב הפעילו את המשחק כדי להתלהב מהגראפיקה וויש לי תחושה שאף אחד כמעט לא הצליח להחזיק עד לסיום.
מעניין אותי מה אחוז ההשלמה של ה TROPHY של סיום הקמפיין שלו (יש כזה פיטצ'ר עכשיו ב PSN), יש לי תחושה שהוא נמוך יותר מהממוצע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 מרץ 2014, 13:54

bling כתב:אל תגזים, התחזית שלך מאוד אופטימית אבל הלוואי.
יש לי הרגשה למרות הכל שפשוט יש מספר לא קטן של הארדקורים שמת לדור הבא והוא מתנפל בהמוניו, ההשוואה שלך ל WII היא לא מדויקת כי מדובר בקונסולה שמכרה המון לקהל שונה לגמרי מהקהל שקונה עכשיו את הפס4.

ההשוואה המפחידה צריכה להיות ל WIIU (גם אם ברמת כישלון הרבה פחות קטסטרופלית) עבור שני הקונסולות וזו השאלה הגדולה, האם מדובר בקהל הארדקור נלהב ועשרות המליונים שהרכיבו את קהל ה פס360 לא הולכים להצטרף בקרוב וההייפ ידעך או שבאמת יש פה סיפור הצלחה אמיתי שיוכל להמשיך למשך כל הדור ולא רק התנפלות של ההשקה.

מצד שני KNACK לא עבר אפילו את המיליון לדעתי וזה כולל השקה ביפן שדחפה אותו לכולם עם הקונסולה.
אז כנראה שכן יש פה גם עניין בקילזון, נכון שבגלל שאין יותר מדי כותרים מלהיבים, אבל אני חושב שמקור המשיכה העיקרי זה שמדובר ב FPS שאמור להיות ה SHOWCASE הגראפי של הקונסולה, משחקים כאלו מוכרים אוטומטית.

כמובן שהוא נמכר ככה בגלל ההתלהבות של ההשקה והגראפיקה אבל שסוני לא יחשבו שהם יצליחו לשחזר את ההצלחה עם המשך שיצא עוד שנתיים, עד אז יהיו משחקים לא פחות יפים על המכשיר והרבה הרבה יותר משחקים טובים והוא יחשב לעוד FPS בינוני ואפור כמו שהוא באמת.
יקרה להם בדיוק מה שקרה לרזיסטנס שמכר נהדר וצנח במכירות בהמשכים.

ד.א אנשים ב GAF אומרים שהמולטי שלו מת כמעט לגמרי, פשוט שממה, נראה שהרוב הפעילו את המשחק כדי להתלהב מהגראפיקה וויש לי תחושה שאף אחד כמעט לא הצליח להחזיק עד לסיום.
מעניין אותי מה אחוז ההשלמה של ה TROPHY של סיום הקמפיין שלו (יש כזה פיטצ'ר עכשיו ב PSN), יש לי תחושה שהוא נמוך יותר מהממוצע.

אם אתה משווה לWIIU, אז הPS4 כבר עבר את השנה+ של הWIIU בשלושה וחצי חודשים וסביר מאוד להניח שעד אפריל, גם הONE תעשה את זה.
כל זאת ועדין אין אפילו משחק אחד שמצדיק רכישה של קונסולה, באף אחת מהן.

זה לא חקוק באבן עדין, אבל אני חושב שהמצב של הWIIU רחוק מאוד גם מהPS4 וגם מהONE.

ההשוואה שלי לWII היא אך ורק במכירות. הסיבות למכירות, זה כבר נושא אחר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מרץ 2014, 14:03

כמובן שאני לא מתכוון לכישלון בסדר הגודל של ה WIIU, זה כבר מן הסתם לא יקרה, התכוונתי לקווים מקבילים למקרה עם ה WIIU שרק השרופים קנו את המכשיר בהתחלה בצורה יפה (ל WIIU כזכור היתה השקה מוצלחת) כשאחרי זה הקהל הרחב לא הצטרף והקונסולה התרסקה.

אני מקווה פשוט שהקהל הרחב גם יצטרף ושהקונסולה תמכר בצורה בריאה לאורך כל הדור.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 מרץ 2014, 14:09

bling כתב:כמובן שאני לא מתכוון לכישלון בסדר הגודל של ה WIIU, זה כבר מן הסתם לא יקרה, התכוונתי לקווים מקבילים למקרה עם ה WIIU שרק השרופים קנו את המכשיר בהתחלה בצורה יפה (ל WIIU כזכור היתה השקה מוצלחת) כשאחרי זה הקהל הרחב לא הצטרף והקונסולה התרסקה.

אני מקווה פשוט שהקהל הרחב גם יצטרף ושהקונסולה תמכר בצורה בריאה לאורך כל הדור.

הPS4 לא מבוססת על גימיק שלא צלח, אז אין סיבה לחשוב ש160 המיליון שקנו PS360 נעלמו מהעולם ואף אחד מהם לא הולך לקנות אותה.
הONE גם במצב לא רע, כי בשורה התחתונה היא קונסולה טובה. היא מנסה לעשות הרבה יותר, אבל לא חייבת להצליח להיות הmedia hub של הבית, בשביל להצליח כקונסולות משחקים.

הWIIU עשתה הרבה מאוד טעויות שהONE והPS4 לא עשו. לכולם ברור, למשל, שהן קונסולות חדשות ולא עוד תוסף פלסטיק לWII. בנוסף, שתי הקונסולות בונות על קהל הרבה יותר יציב מזה של הWII, אז למומנטום האדיר שלהם מהדור הקודם יש משמעות, בניגוד למה שקרה עם הWIIU.
אין סיבה לחשוב שנראה התרסקות דומה לזו של הWIIU. כמו עם הWII, זו תופעה מוזרה, לא הגיונית ונינטנדואית ואי אפשר להסיק ממנה מסקנות לקונסולות אחרות.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 46 אורחים