נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 23 ספטמבר 2013, 21:03

Kazz כתב:השלט. אני לא חושב שזה מקרי שהמשחקים שמוצגים בתמונה הם משחקים שאי אפשר לשחק בהם בלי עכבר-מקלדת (או שלא מומלץ לשחק בהם בלי). השלט יציג את הפתרון שלהם.

מספיק כבר עם הפאמילי שיירינג. זה כבר הוכרז. יש בטה. זה הוזכר בהכרזה של היום. אין שום סיבה שזה יהיה הנושא של ההכרזה השלישית.

אבל זה הדבר המעניין באמת. לחלוק את ספריית המשחקים שלהם מיידית עם עשרה אנשים, איפה שמענו את זה קודם :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 ספטמבר 2013, 05:23

אז אני אחזיק מחשב משחקים חזק בחדר, כדי להזרים ממנו את המשחקים למחשב המשחקים החזק (יותר או פחות) בסלון? למה לי?

שיפורים בביצועים וכו' זה נחמד, אבל בואו נראה כמה זה באמת רלוונטי, לפני שנשמח. אומנם זאת ואלב והכל, אבל על כל חברה אחרת היינו לוקחים את הדברים בערבון מוגבל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2013, 05:26

Klayman כתב:אז אני אחזיק מחשב משחקים חזק בחדר, כדי להזרים ממנו את המשחקים למחשב המשחקים החזק (יותר או פחות) בסלון? למה לי?

שיפורים בביצועים וכו' זה נחמד, אבל בואו נראה כמה זה באמת רלוונטי, לפני שנשמח. אומנם זאת ואלב והכל, אבל על כל חברה אחרת היינו לוקחים את הדברים בערבון מוגבל.

או שתחזיק מחשב לא חזק ותזרים את כל המשחקים שלך מהמחשב החדש. מה שמתחשק לך.
בהחלט סביר להניח שנראה כל מיני חברות עושות מכשירים זולים במיוחד לחיבור לטלויזיה ולהזרמה של משחקים. זו מערכת פתוחה וחינמית, אז כל חברה יכולה לעשות מה שהיא רוצה איתה. דומה לאנדרואיד.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 ספטמבר 2013, 21:54

יש אנשים שיש להם מחשב שולחני ושהם מעוניינים לשחק במשחקים האלה בסלון. אז או שהיית קונה מחשב סלוני, או מתסבך עם העברת קאבלים וכו'. עכשיו אתה תוכל לקנות את הסטימבוקס הזול ביותר שישמש כמזרים ממחשב הגיימינג שלך בחדר. לאלה שאין מחשב גיימינג כלל וכלל ייקנו את הסטימבוקס שמריץ בעצמו משחקים. וזה יהיה שווה ערך לקונסולה מבחינת העקרון אבל רק עם יותר פונקציונליות ועם הזמן יותר משחקים ייתמכו natively.

לא מעוניין בלשחק את משחקי המחשב שלך בסלון? אז תתקין את ה SteamOS על המחשב שלך ותהנה מהשיפור הביצועים שהם מדברים עליו במשחקים שתומכים במערכת ההפעלה. וכל הפיצ'רים של מערכת ההפעלה יהיו גם בקליינט הרגיל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 ספטמבר 2013, 23:01

נחיה ונראה הזרמת משחקים ללא לאג נראה לעין ומורגש בבקר.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 ספטמבר 2013, 23:04

אכן, אבל עובדה שסוני עושים את אותו הדבר עם הזרמת הפס4 לויטה כך שכנראה בסביבת הבית הלאג אמור להיות בסדר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 ספטמבר 2013, 23:12

הויטה זה מסך קטנצ'יק... בכל מקרה, כמו שאמרתי, בוא נמתין לביקורות מקצועיות בנושא.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2013, 00:14

Klayman כתב:נחיה ונראה הזרמת משחקים ללא לאג נראה לעין ומורגש בבקר.

זה נעשה ברשת הWIFI הביתית. זה בטוח הרבה פחות מורכב מלהזרים את הכל משרתים מרוחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 ספטמבר 2013, 00:18

מהניסיון שלי, גם על הרשת הביתית, ישנו לאג - בהזרמת וידאו, אלחוטית, ממחשב נייד לסטרימרים למיניהם. הוידאו מתנגן סבבה, אבל אם מנסים לשלוט על המחשב שמוצג במירורינג, תמיד, תמיד, תמיד יש לאג, וכזה שגיימרים לא יקבלו כלל.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2013, 00:58

Klayman כתב:מהניסיון שלי, גם על הרשת הביתית, ישנו לאג - בהזרמת וידאו, אלחוטית, ממחשב נייד לסטרימרים למיניהם. הוידאו מתנגן סבבה, אבל אם מנסים לשלוט על המחשב שמוצג במירורינג, תמיד, תמיד, תמיד יש לאג, וכזה שגיימרים לא יקבלו כלל.

ברור שיש לאג. מדובר בתוכנות שבהן הלאג הזה לא רלוונטי, אז אין טעם שמישהו יעבוד כדי לדאוג להעלים אותו.

כאשר המערכת מתוכננת מההתחלה לגיימינג, שמים הרבה יותר דגש על זה וכאשר מדובר על העברת הנתונים ברשת הביתית, זה אתגר הרבה פחות משמעותי מזה שיש לחברות כמו גאיקאי ואונלייב (שכבר הצליחו להזרים משחקים משרתים מרוחקים, עם פחות לאג מאותם מקרים שהזכרת כרגע).

זה בהחלט אפשרי. VALVE בהחלט מסוגלת לעשות את זה כמו שצריך. נחכה ונראה. עד אז, ההנחות שלך לכשלון וההנחות שלי להצלחה לא מבוססות יותר מידי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 ספטמבר 2013, 08:19

אני לא הנחתי שיהיה כישלון, אלא רק ביקשתי מעט ספק בריא. כן, זאת ואלב והכל, ובכל זאת.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2013, 08:59

Klayman כתב:אני לא הנחתי שיהיה כישלון, אלא רק ביקשתי מעט ספק בריא. כן, זאת ואלב והכל, ובכל זאת.

מעט ספק בריא בהחלט במקום פה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 ספטמבר 2013, 09:42

תלוי ברשת הביתית... הWIFI אצלי מציג לאג מובנה של 300-600MS... אין לי מושג לגבי החיבורים הפיזיים שיש אצלי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 ספטמבר 2013, 09:47

יש רשמים של כתבים מ TGS שהתנסו ב remote play של הויטה והפס4 וכולם ללא יוצא מן הכלל אומרים שזה עובד על סף המושלם.הנה וידאו של IGN שמדגים זאת:

כמובן שצריך לקחת בחשבון שאם לא היה עובד טוב סוני כנראה לא היו מעזים להביא את זה ל TGS,השאלה היא איך זה יעבור את מבחן הצרכן בבית ולא בסביבה מבוקרת של סוני כשכל התנאים אידיאליים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2013, 11:35

swiss-the-engine כתב:תלוי ברשת הביתית... הWIFI אצלי מציג לאג מובנה של 300-600MS... אין לי מושג לגבי החיבורים הפיזיים שיש אצלי.

אתה מאוד רגיש לקטע הזה של לאג... הייתי רוצה שתנסה לשחק בShield. אומרים שהוא עובד בלי לאג, בהזרמה של משחקי סטים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 24 ספטמבר 2013, 12:29

300-600MS זה בעיקר מעיד על בעיה ספיציפית... הלאג של WIFI הוא מסדר גודל של מילישניות בודדות. לאג של רשת ביתית חוטית לא עמוסה הוא בד"כ מתחת למילישניה.
עדיין, הזרמה של 30 פריימים בשניה של 1080p מחייבת רשת של 2GBPS. אין WIFI שתומך בקצבים כאלה (למעט mimoים על 802.11ac אבל בחיאת, עזבו שטויות). קיים Ethernet במהירות של 10GBPS אבל הרוב המכריע של המחשבים החדשים מגיע עם 1GBPS והראוטרים הסטנדרטיים שיושבים אצל רוב האנשים בבית תומכים רק ב100MBPS.
מהסיבה הזו חייבים לדחוס את הפריימים והדחיסה הזו עולה בלאג משמעותי.
כשקיימת חומרה ייעודית לחלוטין בשני הצדדים, כמו במקרה של הPS3 והויטה, ניתן אולי לעשות כל מני פוילע שטיקים כמו רינדור ברזולוציה נמוכה, עם פרטים חסרים מלכתחילה כשבמקביל, יתכן שהנוכחות של CELL מרובה ליבות לא מנוצלות יכולה מאוד לסייע בסוג כזה של פעולות. אי אפשר לגזור מזה לגבי מה שוולוו תהיה מסוגלת להציע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2013, 13:08

omerkot כתב:300-600MS זה בעיקר מעיד על בעיה ספיציפית... הלאג של WIFI הוא מסדר גודל של מילישניות בודדות. לאג של רשת ביתית חוטית לא עמוסה הוא בד"כ מתחת למילישניה.
עדיין, הזרמה של 30 פריימים בשניה של 1080p מחייבת רשת של 2GBPS. אין WIFI שתומך בקצבים כאלה (למעט mimoים על 802.11ac אבל בחיאת, עזבו שטויות). קיים Ethernet במהירות של 10GBPS אבל הרוב המכריע של המחשבים החדשים מגיע עם 1GBPS והראוטרים הסטנדרטיים שיושבים אצל רוב האנשים בבית תומכים רק ב100MBPS.
כשקיימת חומרה ייעודית לחלוטין בשני הצדדים, כמו במקרה של הPS3 והויטה, ניתן אולי לעשות כל מני פוילע שטיקים כמו רינדור ברזולוציה נמוכה, עם פרטים חסרים מלכתחילה כשבמקביל, יתכן שהנוכחות של CELL מרובה ליבות לא מנוצלות יכולה מאוד לסייע בסוג כזה של פעולות. אי אפשר לגזור מזה לגבי מה שוולוו תהיה מסוגלת להציע.

מה בנוגע לשילד? שם, להבנתי, אין לאג בהזרמה. אני מתאר לעצמי שמדובר במשהו דומה. יכול להיות שעוד נגלה שNVIDIA שותפה של VALVE בנושא וזה יעבוד רק עם כרטיסי NVIDIA מסידרה 600 והלאה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 24 ספטמבר 2013, 21:29

Nucleus_Dawn כתב:
מה בנוגע לשילד? שם, להבנתי, אין לאג בהזרמה. אני מתאר לעצמי שמדובר במשהו דומה. יכול להיות שעוד נגלה שNVIDIA שותפה של VALVE בנושא וזה יעבוד רק עם כרטיסי NVIDIA מסידרה 600 והלאה.

אני לא מכיר את הפרטים אבל גם כאן, יש הזרמה למוצר ספציפי לגמרי עם רזולוציה נתונה (אם כי יפה יחסית, 720P) וגם בצד של המחשב, יש חומרה נתונה של nvidia שכנראה מבצעת את הדחיסות על כרטיס המסך ברמה של הדרייבר. אני גם סקפטי לגבי הטענות של חוסר לאג... אנשים טוענים שאין לאג בקקינקט למרות שהלאג שם הוא משהו כמו 500-1500ms...
בכל אופן, המקרה של סטים הוא שונה. זה מצב שבו יש לך מחשב בחדר ומחשב בסלון ואתה מצפה שהמחשב בסלון יריץ את המשחק כמו המחשב בחדר. אני לא רואה שום דרך שבה אתה יכול לקבל את זה בלי לאג, פריימרייט נמוך וכל מני ארטיפקטים של דחיסה.
מי שדחס סרטים בHD יודע כמה זמן זה לוקח וכמה משאבים הפעולה הזו צורכת מהמחשב. עכשיו תחשוב שהמחשב גם מריץ crysis 3 בזמן שהוא דוחס סרט בHD...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2013, 14:34

omerkot כתב:אני לא מכיר את הפרטים אבל גם כאן, יש הזרמה למוצר ספציפי לגמרי עם רזולוציה נתונה (אם כי יפה יחסית, 720P) וגם בצד של המחשב, יש חומרה נתונה של nvidia שכנראה מבצעת את הדחיסות על כרטיס המסך ברמה של הדרייבר. אני גם סקפטי לגבי הטענות של חוסר לאג... אנשים טוענים שאין לאג בקקינקט למרות שהלאג שם הוא משהו כמו 500-1500ms...
בכל אופן, המקרה של סטים הוא שונה. זה מצב שבו יש לך מחשב בחדר ומחשב בסלון ואתה מצפה שהמחשב בסלון יריץ את המשחק כמו המחשב בחדר. אני לא רואה שום דרך שבה אתה יכול לקבל את זה בלי לאג, פריימרייט נמוך וכל מני ארטיפקטים של דחיסה.
מי שדחס סרטים בHD יודע כמה זמן זה לוקח וכמה משאבים הפעולה הזו צורכת מהמחשב. עכשיו תחשוב שהמחשב גם מריץ crysis 3 בזמן שהוא דוחס סרט בHD...

ברור שיהיה לאג. יש לאג גם כאשר משחקים כרגיל, במחשב או קונסולה.
השאלה היא האם הלאג יהיה מספיק קטן, כדי שלא נשים לב אליו, כמו שלא שמים לב ללאג בקינקט 2, או בקילזון.

יהיה מאוד מעניין לראות אם הם יצליחו למצוא דרך לעשות את זה. אנחנו עדין לא יודעים מה זה יצריך, בדיוק, אם כי הדיבור שלהם על מערכת פתוחה מרמז על כך שאין חובה לחומרה מסוימת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ספטמבר 2013, 15:44

omerkot כתב:300-600MS זה בעיקר מעיד על בעיה ספיציפית... הלאג של WIFI הוא מסדר גודל של מילישניות בודדות. לאג של רשת ביתית חוטית לא עמוסה הוא בד"כ מתחת למילישניה.

זה דורש 1.4Gb (כלומר בבייטים זה 173MBPS) וזה בלי דחיסה, אני בספק אם זה לא עובר דחיסה הכי בסיסית. אני בטוח שבהורדת איכות קלה אפשר להגיע ל1080P ב30FPS אבל אין ספק שמי שאין לו לפחות 2Gbps לא הולך להזרים כמו שצריך.
We're just normal men. We're just innocent men

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 24 ספטמבר 2013, 16:42

אגב, הסטנדרט היום של העברת נתונים דרך כבל רשת הוא 1GBPS ולא 10GBPS, ולא לשכוח שבארצנו הקטנה בזק ברוב חוצפתה משווקת עדיין של 100 MBPS אפילו בראוטרים של VDSL2. (אם כי זה קיים) אני לא ממש יודע עד כמה זה יהיה ישים בדיוק. עם זאת, אני עדיין לא ממש יודע איך ה- Shield של Nvidia עובד ועוד על WIFI, יש מישהו שכבר ניסה את זה?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 ספטמבר 2013, 03:26

בקיצור - הדאגות שלי על הלאג לא היו מופרכות מן היסוד. ראוי לחכות ולראות :).
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2013, 03:58

משהו פצח קובץ XML מגרסת הפס3 של GTA5 וגילה קוד של גרסת הPC שמספר לנו שיהיה:
- DX11
- אפקטים נוספים של BLOOM
- טקסטורות בגודל 4K
We're just normal men. We're just innocent men