glass man כתב:8-) Ghost of tushima יהיה 60FPS על הפס5 על היום הראשון דרך מוד הבוסט. פששש. תשמעו חבר'ה אני מוצא את עצמי חייב להוריד את הכובע בפני סאקר פאנץ פעם אחרי פעם. מה שהם עושים עם GOT התמיכה המתמשכת.
יפה מאוד. עכשיו רק צריך מצב בוסט של 60FPS להוריזון 2 ואני הולך על גרסת הפס4 שלו
Uncle Pey'j כתב:קרירין,במקרה של MS,היא סיימה לאחרונה תהליך מיגרציה מאוד גדול במהלכו היא העבירה את כל משחקי ה360 הנתמכים לאחור ומשחקי הOG לחנות החדשה שלה,אז זה לא באמת משנה אם הם יסגרו את המרקטפלייס הישן. זה לא המקרה כאן.
DrKeo כתב:טכנית סוני אומרת שם ״אחי, אין לי מושג, תבדוק לבד ותראה אם המשחק רץ לך סבבה״ כך שעדין נצטרך איזו רשימה כמו שפייג׳ אמר, כמו באחרון האמולטורים לPC.Before purchasing add-ons to play with your PS4 games on PS5 consoles, please try to boot and play your PS4 games on your PS5 console to see if you are happy with the play experience.
DrKeo כתב:תאורתית יש לפס5 SPU כמו בפס4, הצ'יפ סאונד שלהם. כלומר אני משער שאם הם היו מתאמצים מספיק וזאת הייתה עדיפות בשבילם, הם יכלו לחקות את ה-CELL על הפס5 ולתת לטמפסט לתפקד במקום ה-6 SPU שהיו בפס3. העובדה שיש להם SPU בפס5 לגמרי נותנת להם פתח לאמולטור פס3 (אפילו אם הוא לא מספיק חזק בשביל להחליף את כל ה-6 ביחד). בואו נגיד את זה ככה, אם כמה חבר'ה עם אפס גישה לחומרה/קוד המקוריים הצליחו להרים אמולטור לא רע שרץ על PC עם מעבד ו-GPU חלשים משמעותית מהפס5 בזמנם החופשי, אני בטוח שסוני עם חומרה חזקה, גישה לכל המקור ואשכרה SPU בתוך הקונסולה יכולה להגיע למשהו טוב יותר מהם. השאלה היא כמה הם רוצים להשקיע בזה ונראה שלא יותר מדי.
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:תאורתית יש לפס5 SPU כמו בפס4, הצ'יפ סאונד שלהם. כלומר אני משער שאם הם היו מתאמצים מספיק וזאת הייתה עדיפות בשבילם, הם יכלו לחקות את ה-CELL על הפס5 ולתת לטמפסט לתפקד במקום ה-6 SPU שהיו בפס3. העובדה שיש להם SPU בפס5 לגמרי נותנת להם פתח לאמולטור פס3 (אפילו אם הוא לא מספיק חזק בשביל להחליף את כל ה-6 ביחד). בואו נגיד את זה ככה, אם כמה חבר'ה עם אפס גישה לחומרה/קוד המקוריים הצליחו להרים אמולטור לא רע שרץ על PC עם מעבד ו-GPU חלשים משמעותית מהפס5 בזמנם החופשי, אני בטוח שסוני עם חומרה חזקה, גישה לכל המקור ואשכרה SPU בתוך הקונסולה יכולה להגיע למשהו טוב יותר מהם. השאלה היא כמה הם רוצים להשקיע בזה ונראה שלא יותר מדי.
גם אם הטמפסט דומה במבנה שלו לSPU,אנחנו עדיין מדברים פה על אחד כשלפס3 היו שישה..
אין ספק שלפתח אימולטור מבחינת סוני תיאורתית לפחות זו משימה פשוטה פי כמה,אבל לא נראה שמישהו שם באמת רוצה לשפוך כספים על R&D יקר,מה גם שהסטנדרט qa שסוני תצטרך להעמיד בו את המשחקים שיעברו אימולציה יהיה מחמיר פי כמה ממה שקורה בשטח עם RPCS3.
קיצר,אני ממשיך להחזיק פס3 מחובר,הקונוסולה הזו הפכה לבייבי הלא רשמי שלי מכל הבאנץ׳.
glass man כתב:Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:תאורתית יש לפס5 SPU כמו בפס4, הצ'יפ סאונד שלהם. כלומר אני משער שאם הם היו מתאמצים מספיק וזאת הייתה עדיפות בשבילם, הם יכלו לחקות את ה-CELL על הפס5 ולתת לטמפסט לתפקד במקום ה-6 SPU שהיו בפס3. העובדה שיש להם SPU בפס5 לגמרי נותנת להם פתח לאמולטור פס3 (אפילו אם הוא לא מספיק חזק בשביל להחליף את כל ה-6 ביחד). בואו נגיד את זה ככה, אם כמה חבר'ה עם אפס גישה לחומרה/קוד המקוריים הצליחו להרים אמולטור לא רע שרץ על PC עם מעבד ו-GPU חלשים משמעותית מהפס5 בזמנם החופשי, אני בטוח שסוני עם חומרה חזקה, גישה לכל המקור ואשכרה SPU בתוך הקונסולה יכולה להגיע למשהו טוב יותר מהם. השאלה היא כמה הם רוצים להשקיע בזה ונראה שלא יותר מדי.
גם אם הטמפסט דומה במבנה שלו לSPU,אנחנו עדיין מדברים פה על אחד כשלפס3 היו שישה..
אין ספק שלפתח אימולטור מבחינת סוני תיאורתית לפחות זו משימה פשוטה פי כמה,אבל לא נראה שמישהו שם באמת רוצה לשפוך כספים על R&D יקר,מה גם שהסטנדרט qa שסוני תצטרך להעמיד בו את המשחקים שיעברו אימולציה יהיה מחמיר פי כמה ממה שקורה בשטח עם RPCS3.
קיצר,אני ממשיך להחזיק פס3 מחובר,הקונוסולה הזו הפכה לבייבי הלא רשמי שלי מכל הבאנץ׳.
אבל לא כל המשחקים הטובים שלה כבר קיבלו פורט לאנשהו? אני מתקשה לזכור משחק שבשבילו אני צריך להדליק את הפס3.
יש לי את SMT3 על הפס3 שבשבילו השארתי אותו בבית אבל אפילו זה כבר מקבל פורט לפס4/סוויץ.
Stick כתב:אני לא יודע איך אפשר לשחק היום משחק ב720P על טלוויזיות מודרניות בלי לקבל בחילה, אבל בסדר.
בכל מקרה לגבי סוני, אין ספק שהם מעדיפים בהרבה את דרך הרימאסטרים והרימייקים על פני תמיכה יקרה לאחור. העובדה שיש להם 'תירוץ' בדמות קונסולה מסובכת באופן ידוע לציבור היא רק בונוס. אבל מה עם הPS2? אני בטוח שהמצב שם פשוט יותר מהCELL, ואפילו אם לא, שלושה דורות זה כבר הפרש כוח מספיק אסטרונומי כדי שהם יוכלו לעשות אימולציה בלי בעיות מיוחדות.
אבל העובדה היא שהם בבירור מעדיפים להוציא ולדחוף נקודתית גרסאות משודרגות (בכסף כמובן), מאשר לתמוך באופן גורף בכלל הקונסולות (מה שיעלה להם המון כסף, כמובן).
והאמת? אי אפשר כל כך להאשים אותם, השיקול הכלכלי ברור. הPS4 הייתה הקונסולה הראשונה ללא כל תמיכה לאחור והיא מכרה לא רע בכלל בלשון המעטה, וכל עוד לא הוכח להם שתמיכה לאחור = מכירת קונסולות, אין להם שום אינטרס ואפילו להיפך.
glass man כתב:אני הייתי נותן כליה בשביל SF5 ב720P על הסוויץ עם WIFI אבל אולי אני הזוי(אחד הדברים הכי מבאסים באקסקלסיבות הזו של סוני) אני אשכרה סוחב את הפס4 בתיק הגב, בכל פעם שאני לא ישן בבית זה די מעיק. לגבי הפס2 אתה צודק סטיק, אבל קח בחשבון שאם הם מציעים אימולציה לפס2 זה עלול באופן פרדוקסלי להזיק להם יותר מלהועיל.
כי בעוד שהם יציעו תאימות לאחור רק לPS2 מייקרוסופט תציע גם ל360 מבחינה שיווקית זה אסון זה לתת למייקרוסופט נקודה שיווקית עליהם BC זה מסוג הדברים שעדיף לעשות טוב מאוד או לא לעשות בכלל.
המשחקים שפייג הביא? חברים אף אחד מהם לא עצר את נשמתי ויש לי לא מעט מהםהמשחק שהכי מפריע לי אישית שנעול על הדור הקודם, זה
הHD קוליקשן של MGS כי זו סדרה שאף פעם לא שיחקתי ברצינות (כן כן אני יודע)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים