נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 אוקטובר 2020, 10:40

קרירין,במקרה של MS,היא סיימה לאחרונה תהליך מיגרציה מאוד גדול במהלכו היא העבירה את כל משחקי ה360 הנתמכים לאחור ומשחקי הOG לחנות החדשה שלה,אז זה לא באמת משנה אם הם יסגרו את המרקטפלייס הישן. זה לא המקרה כאן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוקטובר 2020, 14:08

glass man כתב:8-) Ghost of tushima יהיה 60FPS על הפס5 על היום הראשון דרך מוד הבוסט. פששש. תשמעו חבר'ה אני מוצא את עצמי חייב להוריד את הכובע בפני סאקר פאנץ פעם אחרי פעם. מה שהם עושים עם GOT התמיכה המתמשכת.

יפה מאוד. עכשיו רק צריך מצב בוסט של 60FPS להוריזון 2 ואני הולך על גרסת הפס4 שלו ;)

אבל נראה שאין לו פאטצ׳ פס5, הוא פשוט מקבל בעדכון הבא מצב fps לא נעול ועל הפס5 במצב הזה הוא ירוץ ב״עד 60fps״ מה שאולי מרמז שהוא לא ירוץ נעול ב60?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוקטובר 2020, 15:11

כן, גם לי זה נשמע ככה... למה לא לנעול?
אני מקווה שהסיבה היא שגם ככה 99% מהזמן הוא לא זז מ-60.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 אוקטובר 2020, 15:29

כן זה אכן נשמע ככה אבל אם נלך על אינפמס SS על הפרו.. אין לי פרו אבל לפי הדיווחים במצב הפריימרייט שלו על הפרו הוא 60fps
99 אחוז מהזמן אז גם בטח GOT יהיה ככה.

לדעתי גם מאוד קשה להבדיל בין 58 57 56 fps לבין 60fps.

זה לא כמו קפיצות של 60fps ל45fps שזה ממש מורגש. אני בספק אם מישהו מאיתנו יצליח להרגיש שזה לא נעול.

אני חושב שאם היו קפיצות חדות ומורגשותהם היו משתמשים בביטוי כמו "אנחנו מציעים unlocked frame rate "

נשמע לי יותר כיסוי תחת למקרה שמישהו יעשה דרמה מירידה רגעית ל58fps.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוקטובר 2020, 16:08

אני חושב שנצטרך לחכות לבדיקות של DF לראות מה הולך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוקטובר 2020, 22:43

אגב, כבר שלושה שבועות סוני מוכרת לאנשים את המצלמה של הפס5 ורק אתמול הם חשפו שהיא לא תעבוד עם PSVR. אני באמת לא מבין את האסטרטגית שחרור המידע שלהם, הקונסולה בשוק עוד ארבעה שבועות, אנשים כבר משלמים כסף אמיתי על אביזרים/משחקים/קונסלות ועכשיו סוני מתחילה לשחרר כל מני כוכביות למניהן. הם לא ידעו את זה לפני חודש?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 אוקטובר 2020, 22:45

Uncle Pey'j כתב:קרירין,במקרה של MS,היא סיימה לאחרונה תהליך מיגרציה מאוד גדול במהלכו היא העבירה את כל משחקי ה360 הנתמכים לאחור ומשחקי הOG לחנות החדשה שלה,אז זה לא באמת משנה אם הם יסגרו את המרקטפלייס הישן. זה לא המקרה כאן.

תיראה בps4 סוני לא נתנה תאימות לאחור לps3
וכניראה לא תיתן תאימות לאחור לps 3-1
בps5

יש לה את השרות סטרימינג שלה ,ששם יש את חלק מהמשחקים הישנים ,וזהו
למשחקים שהם חשובים מבחינת סוני או חברות צד שלישי
יש פורטים או רימיקים כאלו ואחרים
ואולי יום אחד סוני ימכרו משחקים ישנים דרך החנות הדיגיטלית
כמו שעשו בעבר עם הps3
וכמו שנינטנדו עשתה בתקופת החנות הווירטואלית
אבל לא חושב שהם יתנו לך להכניס דיסק ps1-3 ,וירד לך עותק דיגיטלי
כמו שms עושה
Ms עושה את זה לטובת הצרכנים ,אבל אין רווח יותר
ממשחק שאתה לא מוכר יותר
זה לא שאתה הולך לחנות של משחקים מודרנים וקונה משחק ps2

הגישה של ms מצוינת ,אבל כבר לא קימת לא עם סוני ולא עם נינתנדו
אז הפעם סוני תיתן רק תמיכה בps4 ,אבל זה כבר עדיף מהps4
שלא נתן תאימות אחורנית בכלל

חוץ מזה הגישה של ms בונה להם בהדרגה סיפריה דיגיטלית ענקית
שהם יוכלו למכור המון שנים
תאורטית גם שחומרה משתנה ,עם יש אמולטור איכותי והחומרה החדשה מספיק חזקה ,אפשר לעשות גם אמולטור בתוך אמולטור עם צריך
במקום ליתעסק עם כל משחק בנפרד

אני מאמין שגם סוני בעתיד תגדיל את הספריה שלה בצורה כזאת
רק בלי לתת לקחת דיסק ישן ולהפעיל ככה
הם אני מעריך פשוט ימכרו עותקים דיגיטלים

בכל מקרה ניחוש שלי גם השרותי אינטרנט של ה360
וגם של הps3 יעלמו בקרוב ,לא מוכרים את הקונסולות האלו כחדשות כבר כמה שנים טובות
ולמרות שזה חבל מבחינת משחקים שהזיכיון שלהם פג ולא ימשיכו קדימה ,ויעלמו עם הסגירה של השרתים
זה די צפוי ,כי סך הכל החברות האלו לא יחזיקו שרתים ותמיכה
רק בגלל קצת שחקני רטרו

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 אוקטובר 2020, 23:04

מבחינה חוקית לפחות למיטב ידיעתי,סוני ו-MS מחוייבות להמשיך לספק גישה לתוכן שנרכש דיגיטלית (כולל משחקים שעברו delisting,מניסיון) גם אחרי שהחנות והשירותים עצמם נסגרים,ראה ערך PSP GO,שעד היום אנשים שרכשו תוכן עבור הקונסולה יכולים להשתמש ב-download list מאוד בסיסית בקונסולה עצמה כדי להוריד מחדש. זה ככל הנראה יהיה המצב גם עם הפס3 וה-360,אם כי אני צופה שה-PSN לפס3 ייסגר הרבה לפני ש-MS תסגור את ה-360.
לגבי שאר התגובה שלך- לא ברור לי איך חשבת שזה מה שאני אומר...ברור שסוני לא תציע אותו פיתרון BC כמו של MS,זה לא מעניין אותה ועד כמה שזה חבל,כי לפלייסטיישן יש מורשת פי כמה יותר גדולה ומשמעותית מזו של MS,זה לא באמת מפתיע אף אחד. אני גם לא חושב שהיא תרחיב יותר מדי את היצע המשחקים שמוצע ב-PS Now מכיוון הפס3 ומטה.

מה שכן,זו הייתה הפתעה נעימה לגלות שגם משחקי PS2 Classics לפס4 נתמכים לאחור בפס5,כי הם לא בדיוק משחקי פס4 'טבעיים' והם רצים על אימולטור.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 אוקטובר 2020, 12:12

ביתחשב בזה שהps5 תריץ כימאת כל משחק ps4
אותי זה לא מפתיע
אותו אמולטור בדיוק כניראה רץ בתאימות ps4

זה לא שהם צריכים לעשות אמולטור חדש לזה ,עם התאימות לps4
כזאת טובה
בתאימות חלקית ,סיכוי טוב שגם האמולטור היה נדפק
אבל זה לא המצב
חוץ מזה לps5 מבחינת חומרה יש גם מספיק כח להריץ אמולטור ps3
,אבל לא יודע מה סוני תעשה עם זה ,כי הם מוכרים רימסטרים
לחלק ממשחקי הps3 ,אז לא יודע עם ירצו ללכת אחורה

סיכוי טוב שיעדיפו פורטים ורימסטרים

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 אוקטובר 2020, 19:31

DrKeo כתב:טכנית סוני אומרת שם ״אחי, אין לי מושג, תבדוק לבד ותראה אם המשחק רץ לך סבבה״ כך שעדין נצטרך איזו רשימה כמו שפייג׳ אמר, כמו באחרון האמולטורים לPC.

Before purchasing add-ons to play with your PS4 games on PS5 consoles, please try to boot and play your PS4 games on your PS5 console to see if you are happy with the play experience.

מצד אחד כל עוד אין רשמים אמיתיים אני נוטה להיות ספקן, ואכן כמוך לצפות לBC שלא באמת עובד מושלם עם כל המשחקים הקיימים. מצד שני, יש לזכור שמשום מה סוני ממש פראנואידים בתחום הזה, וגם מצב הboost של הפרו מזהיר איזה אלף פעם שאין לו מושג איך משחקים בלי פאץ' עובדים בכלל.
בכל הקשור למצב הboost לדעתי אין אפילו תיעוד של משחק אחד שנפגע או נשבר במצב הזה, ואם מישהו כאן מכיר דוגמה אז היא בטוח היוצא מן הכלל. ובכל זאת סוני לא 'חותמים' על המצב הזה והאזהרה עדיין במקומה, גם DF התייחסו לנושא הזה באיזו פעם עד כמה שאני זוכר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוקטובר 2020, 21:49

הלוואי וזה סתם משהו משפטי ולא מצב שבו יש איזה 400 משחקים שעובדים באמת מושלם והשאר מקרטעים או עם פאקים ויזואלים וכו'. אגב, בנוגע לבוסט בפרו, אני יודע שב-PT יש בעיות פריימים אם מפעילים מצב בוסט ושיש עוד כמה משחקים בעייתים אבל זה באמת עניין מינורי לגמרי. מצד שני הפרו היה על אותה ארכיטקטורה, אז לך תדע.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 אוקטובר 2020, 22:23

מה אתם מצפים ,שיבדקו אלפי משחקים ישנים ?
הם אומרים את זה ,כי כניראה יהיו משחקים מסוימים
עם בעיות ,חלקם חשובים מספיק אז יקבלו תלאי מהמפתחות
וחלקם לא חשובים
לסוני ידוע על 10 משחקים שלא פועלים ,משחקים די זניחים
מכל הרשימה ידוע לי רק על משחק אחד ,והוא לא משחק גדול

אבל עם מישהו מצפה שסוני תעבור משחק משחק
רק לחפש באגים לתקן ,זה לא מציאותי
מין הסתם הם יקבלו דיווחים מהלקוחות ויעבירו את הדיווחים למפתחות
משחקים חשובים ( מבחינת פופולריות ,לא איכות )
דוגמת fifa / cod / rdr2 וכו וכו ,כניראה יקבלו תלאי במידת הצורך
ומשחקים זניחים שמכרו גרוע כניראה לא

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוקטובר 2020, 23:06

כן, הם אמורים לבדוק אלפי משחקים והם לא איזה משחקים עתיקים, המשחק הכי ישן בן 6+ שנים. זה ההבדל בין קונסולה ל-PC, אני לא אמור לעשות להם בדיקות בטא בפרודקשן. אם הם לא בטוחים במשחק, שיבדקו אותו ורק כשהוא אפוי לגמרי שיצא.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 אוקטובר 2020, 23:43

הם באמת אמורים לבדוק אבל לפחות להגנתם צריך לומר שהם לא מייקרוסופט שעיניני תוכנה וBC זה הכוח שלהם. כאילו מי שראה את האימולטור PS2 לפס3 די יבין למה סוני לא שיחררה אותו בזמנו.

הוא טוב,הוא אפילו מרשים שנזכרים איזה אקזוטי והזוי הפס2.
אבל הוא לא היה ברמה של הדברים של מייקרוסופט בתחום.

ואין סיכוי שסוני היו מרגישים בנוח לשחרר אותו כBC גם אם הרבה אנשים היו מרוצים כי את מה שהוא הריץ טוב הוא הריץ מאוד טוב.

זה רק השערה מהתחת שלי בלי שום יכולת לגבות אותה, אבל אני מניח שסוני נמצאת באותו מצב עם התאימות פס3 בפס5.

בטח יש להם משהו שעובד לא רע בכלל אבל בגלל שהוא לא ברמה של מייקרוסופט וחלק מהדברים לא עובדים הם לא ישחררו אותו.

ואולי אפילו הנחיתות שלהם בתחום מול מייקרוסופט פוגמת להם ביכולת לעשות בדיקה איכותית לכל ה4000 משחקים האלה.
מי יודע :)

לפחות אנחנו יכולים להיות בטוחים שכל המשחקים שבגללם האדם הסביר ירצה BC יעבדו טוב.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 אוקטובר 2020, 23:03

MVG,יוטיובר שעובד גם כמפתח ב-Nightdive Studios (ומאוד מוכשר גם,הוא כתב לבד פורט של איזה משחק PS1 לבוקס הראשון) העלה וידאו מרתק לדעתי על המורכבויות באימולציה של הפס3 על הפס5,והקשיים שמפתחים נתקלים בהם באימולטור אופן סורס למחשב. בשורה התחתונה- ה-Cell,וספציפית ה-SPUs הם המכשול העיקרי והטריקי באמת אבל יש גם הפתעות מכיוון ה-RSX עם פיצ'רים חומרתיים מאוד ספציפיים אליו שיעשו גיהנום לסוני. ממליץ לצפות,קחו בחשבון שזה מאוד טכני ואני רחוק שנות אור מלהבין הכל,אבל אפשר לקבל את התמונה הכללית וללמוד קצת על הדרך על הקונסולה המרתקת הזו שהיא הפס3 :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 13 אוקטובר 2020, 00:17

אני צופה כבר הרבה זמן בסרטונים שלו, באמת אחלה יוטיובר (באופן יחסי).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 אוקטובר 2020, 12:37

הוא מדהים.אני ממליץ גם לכל מי שמתעניין בכל מיני משחקי רטרו לצפות בסרטונים שלו.

הדברים שהוא אומר די קיצונים הוא פשוטו כמשמעו אומר שאימולציה אמיתית (של תוכנה בלבד בלי חומרה מהפס3)

לא תהיה אפשרית/כדאית אי פעם. תנו לזה לשקוע כמה רגעים :)
איזו קונסולה פראית היתה הפס3.

זה גם די אומר שאפילו מייקרוסופט לא היתה מצליחה במשימה של אימולציה לפס3 וברור שאנחנו מדברים פה על אימולציה מלאה לא איזה 60 משחקים שעובדים עם בעיות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2020, 12:47

תאורתית יש לפס5 SPU כמו בפס4, הצ'יפ סאונד שלהם. כלומר אני משער שאם הם היו מתאמצים מספיק וזאת הייתה עדיפות בשבילם, הם יכלו לחקות את ה-CELL על הפס5 ולתת לטמפסט לתפקד במקום ה-6 SPU שהיו בפס3. העובדה שיש להם SPU בפס5 לגמרי נותנת להם פתח לאמולטור פס3 (אפילו אם הוא לא מספיק חזק בשביל להחליף את כל ה-6 ביחד). בואו נגיד את זה ככה, אם כמה חבר'ה עם אפס גישה לחומרה/קוד המקוריים הצליחו להרים אמולטור לא רע שרץ על PC עם מעבד ו-GPU חלשים משמעותית מהפס5 בזמנם החופשי, אני בטוח שסוני עם חומרה חזקה, גישה לכל המקור ואשכרה SPU בתוך הקונסולה יכולה להגיע למשהו טוב יותר מהם. השאלה היא כמה הם רוצים להשקיע בזה ונראה שלא יותר מדי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אוקטובר 2020, 13:19

DrKeo כתב:תאורתית יש לפס5 SPU כמו בפס4, הצ'יפ סאונד שלהם. כלומר אני משער שאם הם היו מתאמצים מספיק וזאת הייתה עדיפות בשבילם, הם יכלו לחקות את ה-CELL על הפס5 ולתת לטמפסט לתפקד במקום ה-6 SPU שהיו בפס3. העובדה שיש להם SPU בפס5 לגמרי נותנת להם פתח לאמולטור פס3 (אפילו אם הוא לא מספיק חזק בשביל להחליף את כל ה-6 ביחד). בואו נגיד את זה ככה, אם כמה חבר'ה עם אפס גישה לחומרה/קוד המקוריים הצליחו להרים אמולטור לא רע שרץ על PC עם מעבד ו-GPU חלשים משמעותית מהפס5 בזמנם החופשי, אני בטוח שסוני עם חומרה חזקה, גישה לכל המקור ואשכרה SPU בתוך הקונסולה יכולה להגיע למשהו טוב יותר מהם. השאלה היא כמה הם רוצים להשקיע בזה ונראה שלא יותר מדי.

גם אם הטמפסט דומה במבנה שלו לSPU,אנחנו עדיין מדברים פה על אחד כשלפס3 היו שישה..
אין ספק שלפתח אימולטור מבחינת סוני תיאורתית לפחות זו משימה פשוטה פי כמה,אבל לא נראה שמישהו שם באמת רוצה לשפוך כספים על R&D יקר,מה גם שהסטנדרט qa שסוני תצטרך להעמיד בו את המשחקים שיעברו אימולציה יהיה מחמיר פי כמה ממה שקורה בשטח עם RPCS3.
קיצר,אני ממשיך להחזיק פס3 מחובר,הקונוסולה הזו הפכה לבייבי הלא רשמי שלי מכל הבאנץ׳.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 אוקטובר 2020, 13:25

Uncle Pey'j כתב:
DrKeo כתב:תאורתית יש לפס5 SPU כמו בפס4, הצ'יפ סאונד שלהם. כלומר אני משער שאם הם היו מתאמצים מספיק וזאת הייתה עדיפות בשבילם, הם יכלו לחקות את ה-CELL על הפס5 ולתת לטמפסט לתפקד במקום ה-6 SPU שהיו בפס3. העובדה שיש להם SPU בפס5 לגמרי נותנת להם פתח לאמולטור פס3 (אפילו אם הוא לא מספיק חזק בשביל להחליף את כל ה-6 ביחד). בואו נגיד את זה ככה, אם כמה חבר'ה עם אפס גישה לחומרה/קוד המקוריים הצליחו להרים אמולטור לא רע שרץ על PC עם מעבד ו-GPU חלשים משמעותית מהפס5 בזמנם החופשי, אני בטוח שסוני עם חומרה חזקה, גישה לכל המקור ואשכרה SPU בתוך הקונסולה יכולה להגיע למשהו טוב יותר מהם. השאלה היא כמה הם רוצים להשקיע בזה ונראה שלא יותר מדי.

אין ספק שלפתח אימולטור מבחינת סוני תיאורתית לפחות זו משימה פשוטה פי כמה,אבל לא נראה שמישהו שם באמת רוצה לשפוך כספים על R&D יקר,מה גם שהסטנדרט qa שסוני תצטרך להעמיד בו את המשחקים שיעברו אימולציה יהיה מחמיר פי כמה ממה שקורה בשטח עם RPCS3.
קיצר,אני ממשיך להחזיק פס3 מחובר,הקונוסולה הזו הפכה לבייבי הלא רשמי שלי מכל הבאנץ׳.

אבל לא כל המשחקים הטובים שלה כבר קיבלו פורט לאנשהו? אני מתקשה לזכור משחק שבשבילו אני צריך להדליק את הפס3.
יש לי את SMT3 על הפס3 שבשבילו השארתי אותו בבית אבל אפילו זה כבר מקבל פורט לפס4/סוויץ.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אוקטובר 2020, 13:32

glass man כתב:
Uncle Pey'j כתב:

אבל לא כל המשחקים הטובים שלה כבר קיבלו פורט לאנשהו? אני מתקשה לזכור משחק שבשבילו אני צריך להדליק את הפס3.
יש לי את SMT3 על הפס3 שבשבילו השארתי אותו בבית אבל אפילו זה כבר מקבל פורט לפס4/סוויץ.

על קצה המזלג:
Infamous 1-2,festival of
Blood
Tokyo jungle
RAIN
PAIN
Puppeteer
Motorstorm 1-3
LBP 1-2,Karting
Folklore
Siren Blood Curse
Dyad
Tales of Graces F
Tales of Xillia 1-2
Heavenly Sword
MGS4
Shadows of the Damned

כולם אקסקלוסיביים לפס3 למעט שניים שגם תקועים בדור הקודם וזן רשימה סופר חלקית.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 אוקטובר 2020, 13:58

אני לא יודע איך אפשר לשחק היום משחק ב720P על טלוויזיות מודרניות בלי לקבל בחילה, אבל בסדר :).
בכל מקרה לגבי סוני, אין ספק שהם מעדיפים בהרבה את דרך הרימאסטרים והרימייקים על פני תמיכה יקרה לאחור. העובדה שיש להם 'תירוץ' בדמות קונסולה מסובכת באופן ידוע לציבור היא רק בונוס. אבל מה עם הPS2? אני בטוח שהמצב שם פשוט יותר מהCELL, ואפילו אם לא, שלושה דורות זה כבר הפרש כוח מספיק אסטרונומי כדי שהם יוכלו לעשות אימולציה בלי בעיות מיוחדות.
אבל העובדה היא שהם בבירור מעדיפים להוציא ולדחוף נקודתית גרסאות משודרגות (בכסף כמובן), מאשר לתמוך באופן גורף בכלל הקונסולות (מה שיעלה להם המון כסף, כמובן).

והאמת? אי אפשר כל כך להאשים אותם, השיקול הכלכלי ברור. הPS4 הייתה הקונסולה הראשונה ללא כל תמיכה לאחור והיא מכרה לא רע בכלל בלשון המעטה, וכל עוד לא הוכח להם שתמיכה לאחור = מכירת קונסולות, אין להם שום אינטרס ואפילו להיפך.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אוקטובר 2020, 14:09

Stick כתב:אני לא יודע איך אפשר לשחק היום משחק ב720P על טלוויזיות מודרניות בלי לקבל בחילה, אבל בסדר :).
בכל מקרה לגבי סוני, אין ספק שהם מעדיפים בהרבה את דרך הרימאסטרים והרימייקים על פני תמיכה יקרה לאחור. העובדה שיש להם 'תירוץ' בדמות קונסולה מסובכת באופן ידוע לציבור היא רק בונוס. אבל מה עם הPS2? אני בטוח שהמצב שם פשוט יותר מהCELL, ואפילו אם לא, שלושה דורות זה כבר הפרש כוח מספיק אסטרונומי כדי שהם יוכלו לעשות אימולציה בלי בעיות מיוחדות.
אבל העובדה היא שהם בבירור מעדיפים להוציא ולדחוף נקודתית גרסאות משודרגות (בכסף כמובן), מאשר לתמוך באופן גורף בכלל הקונסולות (מה שיעלה להם המון כסף, כמובן).

והאמת? אי אפשר כל כך להאשים אותם, השיקול הכלכלי ברור. הPS4 הייתה הקונסולה הראשונה ללא כל תמיכה לאחור והיא מכרה לא רע בכלל בלשון המעטה, וכל עוד לא הוכח להם שתמיכה לאחור = מכירת קונסולות, אין להם שום אינטרס ואפילו להיפך.

ממש בקלות,משחקים על טלוויזית 1080P שאליה אני גם אחבר את הפס5 :) אבל לרקורד,חיברתי את הפס3 גם לטלוויזית 4k וזה היה נראה...בסדר,אני מניח? בוא,זה לא היה עוצר נשימה או משהו כן? אבל שחיק לחלוטין מבחינתי לפחות.
לגבי הפס2,הקטע המצחיק הוא שלסוני יש אימולטור מתפקד לפס2 שרץ על הפס4 עוד מ-2015,וכל מיני חבר׳ה בסצינת ההומברו שהתעסקו עם הפס4 הצליחו להריץ עליו רשימה ענקית של משחקי פס2 שסוני לא תומכת בהם רשמית,אז האימולטור לפחות שם וגם רץ על הפס5,כי המשחקי פס2 על הפס4 נתמכים לאחור.
לסוני יש אחלה היסטוריה של BC עד הפס4,זה רק שם שהם קיבלו את הסיבוב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 אוקטובר 2020, 14:13

אני הייתי נותן כליה בשביל SF5 ב720P על הסוויץ עם WIFI אבל אולי אני הזוי :) (אחד הדברים הכי מבאסים באקסקלסיבות הזו של סוני) אני אשכרה סוחב את הפס4 בתיק הגב, בכל פעם שאני לא ישן בבית זה די מעיק. לגבי הפס2 אתה צודק סטיק, אבל קח בחשבון שאם הם מציעים אימולציה לפס2 זה עלול באופן פרדוקסלי להזיק להם יותר מלהועיל.

כי בעוד שהם יציעו תאימות לאחור רק לPS2 מייקרוסופט תציע גם ל360 מבחינה שיווקית זה אסון זה לתת למייקרוסופט נקודה שיווקית עליהם BC זה מסוג הדברים שעדיף לעשות טוב מאוד או לא לעשות בכלל.

המשחקים שפייג הביא? חברים אף אחד מהם לא עצר את נשמתי ויש לי לא מעט מהם :) המשחק שהכי מפריע לי אישית שנעול על הדור הקודם, זה
הHD קוליקשן של MGS כי זו סדרה שאף פעם לא שיחקתי ברצינות (כן כן אני יודע)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אוקטובר 2020, 14:22

glass man כתב:אני הייתי נותן כליה בשביל SF5 ב720P על הסוויץ עם WIFI אבל אולי אני הזוי :) (אחד הדברים הכי מבאסים באקסקלסיבות הזו של סוני) אני אשכרה סוחב את הפס4 בתיק הגב, בכל פעם שאני לא ישן בבית זה די מעיק. לגבי הפס2 אתה צודק סטיק, אבל קח בחשבון שאם הם מציעים אימולציה לפס2 זה עלול באופן פרדוקסלי להזיק להם יותר מלהועיל.

כי בעוד שהם יציעו תאימות לאחור רק לPS2 מייקרוסופט תציע גם ל360 מבחינה שיווקית זה אסון זה לתת למייקרוסופט נקודה שיווקית עליהם BC זה מסוג הדברים שעדיף לעשות טוב מאוד או לא לעשות בכלל.

המשחקים שפייג הביא? חברים אף אחד מהם לא עצר את נשמתי ויש לי לא מעט מהם :) המשחק שהכי מפריע לי אישית שנעול על הדור הקודם, זה
הHD קוליקשן של MGS כי זו סדרה שאף פעם לא שיחקתי ברצינות (כן כן אני יודע)

אף אחד לא אמר שהם צריכים לעצור את הנשימה שלך,אבל משחקים כמו פולקלור מבחינתי הם זן נכחד מתקופה הרבה יותר יפה בתעשייה הזו כשלא הכל היה AAA עם ערכי הפקה פסיכיים ואורך של תואר אקדמי,אלא גם חוויות AA קטנות ומושקעות עם הרבה קסם.
הפס3 מלאה במשחקי hidden gem כאלה ולצערי חלק ענק מהם תקוע על הקונסולה הזו כי פורט כנראה פשוט לא משתלם בגלל החומרה האקזוטית של הקונסולה. אישית,אני נותן חשיבות עצומה לgame perservation ולכן אפשר לומר שיש לי 99% מהאקסקלוסיביים של הקונסולה מינוס שיט יפני שאף אחד לא שמע עליו ואני יכול לומר שבשנה האחרונה שיחקתי הרבה יותר בפס3 מאשר בפס4,קטע. מוטורסטורם עדיין יותר כיף מ90% מהרייסרים של הדור הזה בעיניי,ומשחק כמו gow ascension עדיין מצליח להרשים אותי טכנית וכמובן פלטפורמרים כמו ג׳ק ודקסטר,סליי קופר וכל משחקי ראטצ׳ט (פשע שמשחק כמו crack of time תקוע על הפס3) נצחיים מבחינתי.

אם מישהו מצפה לחוויות AAA מפוצצות שעדיין תקועות על הפס3,הרוב המכריע קיים על הפס4 מינוס gow ascension אולי.
מחפש משחקים טובים ויצירתיים? הפס3 סופר אנדרייטד,והיא גם צפויה להיות הדרך (החוקית לפחות) הכי טובה לשחק במשחקי פס1 וקטלוג מאוד גדול של משחקי פס2.
אבל אני מבין שרוב האנשים לא ממש מעוניינים לשחק במשחקים בני 15 שנה ויותר,באופן אישי אני מוצא את עצמי חוזר אליהם יותר ויותר לאחרונה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים