InterAl כתב:נראה כמו הרימאסטר. אפס חדשנות. יכלו לשחרר אותו ב-2003 ואף אחד לא היה שם לב.
InterAl כתב:לא דיברתי על הגרפיקה, זאת סתם הגרפיקה של הרימאסטר, שכבת צבע, לא מעניין. מכל בחינה אחרת זה נראה משחק ענתיקה, מטרויד דרד נראה יותר רענן. וזה לא כ״כ מפתיע בהתחשב בתהפוכות שהפרויקט הזה עבר. כנראה שגם רטרו כבר לא מה שהייתה פעם.
DrKeo כתב:InterAl כתב:לא דיברתי על הגרפיקה, זאת סתם הגרפיקה של הרימאסטר, שכבת צבע, לא מעניין. מכל בחינה אחרת זה נראה משחק ענתיקה, מטרויד דרד נראה יותר רענן. וזה לא כ״כ מפתיע בהתחשב בתהפוכות שהפרויקט הזה עבר. כנראה שגם רטרו כבר לא מה שהייתה פעם.
אה אוקיי, לא הבנתי אותך נכון. כן אני מסכים, נראה לגמרי כמו השלישיה שבאה לפניו.
אני שמח לשחק ב״עוד פריים״, אבל חלק גדול בחוויה של פריים הייתה גרפיקה ממיסה מוחות. מן הסתם אני לא מצפה מניידת להמיס לי את המוח, אבל העובדה שהוא נראה כמו משחק סוויצ׳ 1 ממש מאכזבת. אני לא חושב שזאת דרישה גדולה לצפות שהמשחק שיוצא ב-2025 שיהיה בלעדי לסוויצ׳ 2 עם גרפיקה שתרשים אותי לפחות כמו gow 2018 כשהוא אמור לרוץ על קונסולה חזקה בכל מובן מהפס4 שמריצה את gow:r, הורייזן 2 ו-tlou2.
הרי זה לא שמטרויד זאת סדרה שמוכרת 20 מליון עותקים. זאת הזדמנות לשים אותה בזרקור ככותר מרשים בחודשים הראשונים של הקונסולה וכך להפוך אותו לmust have למי שקונה סוויצ׳ 2.
glass man כתב:נדב, מתי נינטנדו הפרה הבטחה שראו 4.7 מליון איש? 4.7 מליון איש ראו את נינטנדו מבטיחים בטריילר שמטרויד פריים 4 יגיע לסוויץ איך אתה מבטיח משהו למליוני אנשים וחוזר בך ומחליף פלטפורמה. (לא מדבר על משחקים מבוטלים )
InterAl כתב:היא המיסה מוחות של שחקני קונסולות. על הפיסי ut2k3 וספלינטר סל כבר היו זמינים ונראו טוב ממנו לאין שיעור.
Laskin כתב:https://nintendo.fandom.com/wiki/List_of_canceled_games
חפשו את המילה “moved to”
DrKeo כתב:glass man כתב:נדב, מתי נינטנדו הפרה הבטחה שראו 4.7 מליון איש? 4.7 מליון איש ראו את נינטנדו מבטיחים בטריילר שמטרויד פריים 4 יגיע לסוויץ איך אתה מבטיח משהו למליוני אנשים וחוזר בך ומחליף פלטפורמה. (לא מדבר על משחקים מבוטלים )
Eternal darkness? קמאו? קירבי 64? Dinosaur planet? קונקר? קילר אינסטינקט גולד? Animal crossing? Mother 3v, לואיג׳יס מנשן 3? ה-wiiu שנרצחה אחרי 4 שנים?InterAl כתב:היא המיסה מוחות של שחקני קונסולות. על הפיסי ut2k3 וספלינטר סל כבר היו זמינים ונראו טוב ממנו לאין שיעור.
היה לי מחשב חזק, גיימקיוב ופס2 ופריים 1 המיס מוחות ב-60fps.
InterAl כתב:גם לי, ואחרי ששיחקתי ב-ut2k3 במשך חודשים לפני שפריים יצא, המוח שלי ממש לא נמס. הוא נראה אשפה לעומתו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 13 אורחים