ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2025, 14:10

פריים 3 היה עם שליטת פויינטר, זה לא כזה רחוק קונספטואלית. בכל מקרה הכל תלוי מה הם עושים במשחק כי אם הוא יהיה דומה לפריים 1 אז אין מה לעשות שם עם עכבר, אם לפריים 3 אז יש יותר מה לעשות עם עכבר. כך או כך זה לא פיצ׳ר שאני רוצה, אבל נינטנדו היא נינטנדו וגימיקים זה השם השני שלהם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 מרץ 2025, 14:27

לדעתי אין סיכוי היום למטרויד פריים 4, בגלל שהוא צריך להיות הShowcase המרכזי של הסוויץ 2 כמו שBOTW היה של הסוויץ וTP היה של הWII.תראו למעלה את זה שהבאתי שאמר שנינטנדו מחכה לאירוע כדי לחשוף גייימפלי פרופר שלו, זה לא סתם בן אדם יש לו קשרים ברטרו של היום, ורטרו של לפני 20 שנה הוא די יודע איך הם עובדים שם.
היום זה בטח יהיה דירקט פורטים מה3DS/WII U (אולי סוף סוף סטארפוקס !!!!!!!!!!!??!?!?!!?!?!?)

מבחינתי? שיתנו לי היום תאריך לריימיק של Dragon Quest 1&2 וטריילר שאדע מתי השנה יש לי יום חופש :D

לאסקין, איזה כייף לך, תגיע דחוף למריו Wonder אני מת לשמוע מה תחשוב עליו לעומת אסטרובוט.בתכלס אתה גם חוזר לנינטנדו ברגע הכי משתלם בהיסטוריה כי כנראה נינטנדו תחלק המון משחקי גיים קיוב בחינם בשירות האונליין שלהם וגם כל הOUTPUT של הסוויץ 2 יהיה חדש לגמרי.

נדב... כן צודק לגמרי, פוקימון וזלדה תמיד היו עולם פתוח שמותאם לכוח הדל של הפלטפורמות שלהם, וכן זה לא באמת שייך למטרויד, מה שאני הכי אהבתי בסופר מטרויד זה יותר האווירה המדכדכת והלבדית.... אז זה לא שOpen world זה איזה must ... שיעשו מה שהם רוצים רק שיסחטו את כל הכוח של הסוויץ.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2025, 16:10

פריים כנראה לא יהיה ״BOTW״ של הסוויצ׳ 2, אבל לא מעט פרנצ׳ייזים של נינטנדו עבר שדרוג אסטרונומי על הסוויצ׳ מבחינת מכירות. סדרות פתאום מכרו פי 3, פי 5 ואפילו פי 7 וזה קרה לכמה וכמה סדרות, מלואיג׳יס מנשן דרך זלדה ועד מריו. כלומר אם פריים יהיה אטרקטיבי מספיק הוא יכול להפוך מפרנצ׳ייז של 3 מליון יחידות לפרנצ׳ייז של 10+ מליון יחידות. אז לא הייתי מזלזל במטרויד, אבל גם לא הייתי עף שהוא יהיה ה״BOTW״ של הסוויצ׳ 2. הוא AAA גדול ומושקע של נינטנדו, ואני בטוח שהוא יקבל מקום של כבוד בדירקט.

בנתיים הראו רימייק של Dragon Quest 1 + 2, רוב המשחקים נראים budget של חברות צד ג׳. לא בדיוק הכרזות מרגשות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2025, 16:14

ממתי פטפון בשליטה של נאמקו? הם קנו את הפרנצ׳ייז מסוני?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2025, 16:18

או שיט, מטרויד. למה על הסוויצ׳ 1? למממההה? למה שבוע לפני ההצגה של הסוויצ׳ 2. אני מרגיש כאילו נינטנדו מתנכלת לי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2025, 16:22

יש משהו ממש מעניין בגרפיקה של פריים 4, המשחק כמעט נראה כמו downgrade גרפי גדול למשחק סוויצ׳ 2. כמו משחק פס4 שעבר שנמוך משמעותי לגרסת הסוויצ׳. אני מקווה שזה נכון. סה״כ המשחק נראה פריים קלאסי, וזה מצויין. אבל תנו לנו קצת המכוח של הסוויצ׳ 2!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2025, 17:00

אמ;לק של הדירקט:
- פריים 4:

- מליון משחקים יפנים שלא מעניינים אותי בשום צורה.
- מערכת שיתוף משחקים דיגיטלים שנותנת לשתף אותם כמו משחקים פיזים עם בני משפחה וחברים. היא גם מאפשרת להעביר משחק ולשייך אותו לקונסולה אחרת, זה עובד גם עם הסוויצ׳ 2 כך שזאת דרך קלה לעבור קונסולה כשהיא תצא.

- אפליקציה חדשה לטלפון שאמורה להיות סוג של צינור מידע סטייל ה-direct ישר לשחקנים בשם nintendo today.

מעפן למדי, אבל לא ציפינו ליותר כשיש דירקט של הסוויצ׳ 2 עוד שבוע.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 מרץ 2025, 17:30

מטרויד פריים 4 נראה פשוט מדהים למשחק Switch 1! אני לא מעכל איך הם הצליחו לסחוט גרפיקה כזו ממנו, הג'ונגל נראה פשוט מהמם ומלא חיים! אני רואה כל מיני אנשים שאומרים שזה מזכיר את HALO 4, וכאילו, Halo 4 היה משחק מדהים ל360 אבל אין מה להשוות מטרויד פריים 4 נראה 2 דורות מעליו. נראה מאוד קלאסי עד רמה כזו שהוא נראה פחות נסיוני ושובר שגרה מMetroid prime 2 אפילו, אבל יש מצב גדול שזו הטרלה מצד נינטנדו, ושבוע הבא הם יביאו Deep dive שיטאטא איתנו את הריצפה. רואים שהArt direction הוא כל כך Masterclass תנו להם RT ואפקטים מודרנים של הסוויץ 2 וזה יהיה אחד המשחקים הכי יפים של 2025 שם בכיס הקטן לא מעט משחקי פס4 לדעתי.

DRAGON QUEST 1+2 מן הסתם המשחק הכי מצופה שלי ל2025 יותר מGTA6 אפילו או מאפיה 4... אבל באסה רצח שאין תאריך נראה אם אני אצליח לעשות מרתון של כל הסדרה שוב לפני שזה יוצא כי אני לא מצליח להשתלט על הקריז :-)

כל השאר נראה מעפן ביותר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 27 מרץ 2025, 17:36

נראה כמו הרימאסטר. אפס חדשנות. יכלו לשחרר אותו ב-2003 ואף אחד לא היה שם לב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 מרץ 2025, 18:35

מסכים… אבל בא נראה את גירסת הסוויץ׳ 2 לפני שנקטול אותו
אותי לא מפתיע שהראו אותו, עכשיו רק טריילר גרפיקה לסוויץ׳ 2 ותאריך.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 מרץ 2025, 20:06

לזכותם של רטרו/נינטנדו, הם לא יכלו להביא משחק שיפיל אותנו מהריצפה טכנית באותה רמה שMP1 עשה על הקיוב. אז היה להם את אחת הקונסולות הכי חזקות בשוק, היום יש להם מכשיר שהאייפון אוכל בלי מלח. לדעתי במגבלות הכוח של הסוויץ 1 הם עשו את המקסימום, יש גבול כמה אתה יכול להביא חידושי גיימפלי שאף אחד לא ראה על חומרה שהיא די PS3.

אני מסכים שזה יכל לצאת (מבחינת גיימפלי) על הקיוב בערך אבל זה דבר כל כך רע? אף אחד לא מחקה את מטרויד פריים, אין שום IP שעושה FPS בסגנון שלו, ומשחקי מטרויד פריים הם כל כך few and far between שזה מרענן לשחק משחק כזה. (גילוי נאות, מסדרת פריים שיחקתי רק בMP2 אז אולי בגלל זה אני לא burnout על הנוסחא?, זה עדיין מרענן לדעתי)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2025, 22:00

InterAl כתב:נראה כמו הרימאסטר. אפס חדשנות. יכלו לשחרר אותו ב-2003 ואף אחד לא היה שם לב.

הגזמנו, הוא נראה ממש טוב למשחק סוויצ׳ (גם הרימאסטר) שהיא כמו פס3 פרו. ב-2003 היית דור וחצי לפני הגרפיקה של המשחק הזה. אולי הוא נראה כמו שאתה זוכר את פריים אבל אדם מ-2003 היה נמס אם הוא היה רואה אותו.

הוא נראה כמו משחק פס3 מחוזק או משחק פס4 שעבר סופר שנמוך קיצוני כדי לרוץ על הסוויץ׳ סטייל פורטים שונים מהפס4 לסוויץ׳. ואני מקווה שזה המקרה השני ונראה גרסה שמזכירה קצת את הפס4, אולי אפילו עם איזה אפקט RT אחד.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 27 מרץ 2025, 22:18

לא דיברתי על הגרפיקה, זאת סתם הגרפיקה של הרימאסטר, שכבת צבע, לא מעניין. מכל בחינה אחרת זה נראה משחק ענתיקה, מטרויד דרד נראה יותר רענן. וזה לא כ״כ מפתיע בהתחשב בתהפוכות שהפרויקט הזה עבר. כנראה שגם רטרו כבר לא מה שהייתה פעם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2025, 22:28

InterAl כתב:לא דיברתי על הגרפיקה, זאת סתם הגרפיקה של הרימאסטר, שכבת צבע, לא מעניין. מכל בחינה אחרת זה נראה משחק ענתיקה, מטרויד דרד נראה יותר רענן. וזה לא כ״כ מפתיע בהתחשב בתהפוכות שהפרויקט הזה עבר. כנראה שגם רטרו כבר לא מה שהייתה פעם.

אה אוקיי, לא הבנתי אותך נכון. כן אני מסכים, נראה לגמרי כמו השלישיה שבאה לפניו.

אני שמח לשחק ב״עוד פריים״, אבל חלק גדול בחוויה של פריים הייתה גרפיקה ממיסה מוחות. מן הסתם אני לא מצפה מניידת להמיס לי את המוח, אבל העובדה שהוא נראה כמו משחק סוויצ׳ 1 ממש מאכזבת. אני לא חושב שזאת דרישה גדולה לצפות שהמשחק שיוצא ב-2025 שיהיה בלעדי לסוויצ׳ 2 עם גרפיקה שתרשים אותי לפחות כמו gow 2018 כשהוא אמור לרוץ על קונסולה חזקה בכל מובן מהפס4 שמריצה את gow:r, הורייזן 2 ו-tlou2.

הרי זה לא שמטרויד זאת סדרה שמוכרת 20 מליון עותקים. זאת הזדמנות לשים אותה בזרקור ככותר מרשים בחודשים הראשונים של הקונסולה וכך להפוך אותו לmust have למי שקונה סוויצ׳ 2.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 מרץ 2025, 00:59

אם נינטנדו היו מבטלים את גרסת הSwitch 1 אנשים היו שונאים אותם על זה. הם הבטיחו את המשחק הזה לפני 8 שנים :-) חפרו בור לעצמם אחושילינג בור.
תוסיפו לזה שרטרו עושים לעצמם self imposed rules שסנטה מוניקה ונוטי דוג לא עושות, כמו חוק לא כתוב שמטרויד פריים 4 חייב להיות 60 FPS כי הקודמים היו.
תוסיפו גם את זה שהמשחק הזה חייב מן הסתם לשמור על ה60FPS האלה גם על מצב נייד וגם מצב נייח שזו גם מגבלה שאין לנוטי דוג וסנטה מוניקה הן לא צריכות להתאים את המשחקים שלהם למצב נייד ולשמור על 60FPS גם שם, ואני חושב שבהתחשב
במגבלות ההזויות האלה הם הביאו טירוף של דבר.

בנוגע למכניקות, כן זה באמת נראה כמו מלפני 20+ שנה ציפיתי להרבה יותר חידושים, אבל שוב שאתה חייב לעשות 60FPS על פס3 בזמן שנוטי דוג יכלו לעשות משחק על הPS3 שמותר לו לצנוח מטה מ30FPS...

חוץ מזה, JUDAS די ממחזר את הנוסחא של משחקי ביושוק פחות או יותר ואף אחד לא מתלונן כי עבר יותר מעשור מאז שהיה לנו משחק ביושוק רציני, פה לא היה לנו משחק מטרויד פריים כמעט 20 שנה....תשוו את זה לCOD המעפנים שממחזרים את עצמם כל שנה... :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2025, 01:15

ברצינות אתה קורא לJUDAS ממחזר כשהמשחק בפיתוח כבר 12 שנים כי הוא משתמש במערכת סופר חדשנית של narative lego שלקח להם 4 שנים רק להרים את האבטיפוס?

ופריים יכל להיות דור הבא בלבד. אין שום משמעות להבטחה שמשחק יגיע לסוויצ׳ 1, משחקים מבוטלים או קופצים דור כל הזמן. TLG הובטח לפס3, Agent הובטח ובוטל וכך גם WILD וכך הלאה. יש אינסוף משחקים שהובטחו ובסוף לא יצאו או נדחו דור ואפילו שניים. גם פריים יכל להיות כזה, אבל רוב הסיכויים שהוא כוון לצאת מוקדם יותר בדור ובגלל הדחיות נתקע בתאריך לא סביר למשחק סוויצ׳ 1 גדול.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 מרץ 2025, 04:00

נדב, מתי נינטנדו הפרה הבטחה שראו 4.7 מליון איש? 4.7 מליון איש ראו את נינטנדו מבטיחים בטריילר שמטרויד פריים 4 יגיע לסוויץ איך אתה מבטיח משהו למליוני אנשים וחוזר בך ומחליף פלטפורמה. (לא מדבר על משחקים מבוטלים )

את ההכרזה לBOTW לWII U ראו יותר מ6 מליון איש... גם פה הם לא העזו לחזור בהם.

איזה דוגמא יש שנינטנדו הבטיחו בטריילר משהו שראו מליוני בני אדם וחזרו בהם? זה מעולם לא קרה.

כן, הם הבטיחו את "פיקמין 4 " בעל פה לווי, אבל מעולם לא בטריילר זה היה משהו שרק הארדקורס שמעו עליו הבטחה לא מחייבת בעל פה.
וכן היה לך את ריג'י מחרטט כל E3 שהשנה מריו 128 באמת יוצא לקיוב... אבל שוב חרטוטים בעל פה בלי שום טריילר מחייב שצופים בו מליוני אנשים.
גם את ההכרזה של TP לקיוב שראו מליוני אנשים הם לא העזו לבטל.

אה, אני לא מזלזל בעלילת הלגו של JUDAS אבל זו חדשנות שהזיכרון והCPU של הPS5/X מאפשרים, זה חדשנות שהיא תלויית חומרה. אי אפשר לעשות procedural content generation ברמה שJUDAS עושה בעלילה שלו בלי כוח.לרטרו אין אפילו כוח של פס4 לעבוד איתו באמת.

אני בטוח שרטרו היו מביאים חדשנות לא פחותה ואולי אפילו יותר אם היה להם גישה לכוח של הX/PS5 :-) הם מדהימים ונשארו מדהימים יש שם מספיק מעצבי משחק מהתקופה של 1 ו2 שלמדו גם מהטופ שעשו את HL1 ככה שאין לי סיבה לפקפק בכישרון המוחלט שלהם.

התכוונתי יותר לזה שמבחינת הגיימפלי עצמו moment to moment זה מאוד דומה לביושוק. ונותן וויבים דומים ולי לפחות זה לא איכפת ואני מברך על זה. כי זה לא שיש משחקים של לווין כל שני וחמישי, אז לא איכפת לי שכל הקטע הזה של הגיימפלי עם הכוחות נראה לי בדיוק אותו דבר כמו ביושוק כי אף אחד חוץ מלווין לא עושה גם ככה ביושוק.... גם עם מטרויד פריים אף אחד לא טרח ב20 שנה האלו לעשות משהו כמו מטרויד פריים זה עדיין נוסחא ששייכת בלעדית לרטרו.

נ.ב איכות יותר גבוהה של הטריילר: https://assets.nintendo.com/video/uploa ... ght-02.mp4

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 מרץ 2025, 08:24

DrKeo כתב:
InterAl כתב:לא דיברתי על הגרפיקה, זאת סתם הגרפיקה של הרימאסטר, שכבת צבע, לא מעניין. מכל בחינה אחרת זה נראה משחק ענתיקה, מטרויד דרד נראה יותר רענן. וזה לא כ״כ מפתיע בהתחשב בתהפוכות שהפרויקט הזה עבר. כנראה שגם רטרו כבר לא מה שהייתה פעם.

אה אוקיי, לא הבנתי אותך נכון. כן אני מסכים, נראה לגמרי כמו השלישיה שבאה לפניו.

אני שמח לשחק ב״עוד פריים״, אבל חלק גדול בחוויה של פריים הייתה גרפיקה ממיסה מוחות. מן הסתם אני לא מצפה מניידת להמיס לי את המוח, אבל העובדה שהוא נראה כמו משחק סוויצ׳ 1 ממש מאכזבת. אני לא חושב שזאת דרישה גדולה לצפות שהמשחק שיוצא ב-2025 שיהיה בלעדי לסוויצ׳ 2 עם גרפיקה שתרשים אותי לפחות כמו gow 2018 כשהוא אמור לרוץ על קונסולה חזקה בכל מובן מהפס4 שמריצה את gow:r, הורייזן 2 ו-tlou2.

הרי זה לא שמטרויד זאת סדרה שמוכרת 20 מליון עותקים. זאת הזדמנות לשים אותה בזרקור ככותר מרשים בחודשים הראשונים של הקונסולה וכך להפוך אותו לmust have למי שקונה סוויצ׳ 2.

היא המיסה מוחות של שחקני קונסולות. על הפיסי ut2k3 וספלינטר סל כבר היו זמינים ונראו טוב ממנו לאין שיעור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2025, 19:49

glass man כתב:נדב, מתי נינטנדו הפרה הבטחה שראו 4.7 מליון איש? 4.7 מליון איש ראו את נינטנדו מבטיחים בטריילר שמטרויד פריים 4 יגיע לסוויץ איך אתה מבטיח משהו למליוני אנשים וחוזר בך ומחליף פלטפורמה. (לא מדבר על משחקים מבוטלים )

Eternal darkness? קמאו? קירבי 64? Dinosaur planet? קונקר? קילר אינסטינקט גולד? Animal crossing? Mother 3v, לואיג׳יס מנשן 3? ה-wiiu שנרצחה אחרי 4 שנים?

InterAl כתב:היא המיסה מוחות של שחקני קונסולות. על הפיסי ut2k3 וספלינטר סל כבר היו זמינים ונראו טוב ממנו לאין שיעור.

היה לי מחשב חזק, גיימקיוב ופס2 ופריים 1 המיס מוחות ב-60fps.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מרץ 2025, 20:05

https://nintendo.fandom.com/wiki/List_of_canceled_games

חפשו את המילה “moved to”

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2025, 20:11

Laskin כתב:https://nintendo.fandom.com/wiki/List_of_canceled_games

חפשו את המילה “moved to”

כן בדיוק. ודברים כמו ההורדת מחיר של ה-3ds ב-30% פחות מחצי שנה אחרי השיגור בגלל מכירות חלשות, ההריגה של הwiiu אחרי 4 שנים והביטול של הVB אחרי בקושי שנה הן ״בגידות״ קשות פי כמה מאשר לעשות את המהלך המאוד נפוץ של לדחות משחק דור אחד הקדימה.

המשחק החליף מפתחת, עבר ריסט מלא באמצע הפיתוח והוא סופסוף יוצא רק אחרי שהסוויצ׳ 2 בשוק. אף אחד לא היה מתלונן אם הוא היה משחק סוויצ׳ 2 מרשים (יחסית לקונסולה) שיוצא ב-2026.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 מרץ 2025, 20:27

עשיתם לי בית ספר לכדורגל לא היה לי מושג שאשכרה היה טריילר גיימפלי לגרסת הנינטנדו 64 של
Eternal Darkness.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 מרץ 2025, 00:52

DrKeo כתב:
glass man כתב:נדב, מתי נינטנדו הפרה הבטחה שראו 4.7 מליון איש? 4.7 מליון איש ראו את נינטנדו מבטיחים בטריילר שמטרויד פריים 4 יגיע לסוויץ איך אתה מבטיח משהו למליוני אנשים וחוזר בך ומחליף פלטפורמה. (לא מדבר על משחקים מבוטלים )

Eternal darkness? קמאו? קירבי 64? Dinosaur planet? קונקר? קילר אינסטינקט גולד? Animal crossing? Mother 3v, לואיג׳יס מנשן 3? ה-wiiu שנרצחה אחרי 4 שנים?

InterAl כתב:היא המיסה מוחות של שחקני קונסולות. על הפיסי ut2k3 וספלינטר סל כבר היו זמינים ונראו טוב ממנו לאין שיעור.

היה לי מחשב חזק, גיימקיוב ופס2 ופריים 1 המיס מוחות ב-60fps.

גם לי, ואחרי ששיחקתי ב-ut2k3 במשך חודשים לפני שפריים יצא, המוח שלי ממש לא נמס. הוא נראה אשפה לעומתו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2025, 09:57

InterAl כתב:גם לי, ואחרי ששיחקתי ב-ut2k3 במשך חודשים לפני שפריים יצא, המוח שלי ממש לא נמס. הוא נראה אשפה לעומתו.

יש קונסנזוס תעשייתי רחב על כמה פריים היה מרשים כשהוא יצא, אני לא חושב שאני נותן פה איזה hot take כשאני אומר שהוא היה סופר מרשים ב-2002 ובטח כשמתחשבים בזה שהוא רץ ב-60fps.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מרץ 2025, 11:07

אולי כשמתחשבים בזה שהוא רץ ב-60, ויחסית לקונסולות, אבל אני זוכר שלא הבנתי בכלל ממה יש להתלהב מהגרפיקה שלו, כששיחקתי בMAFIA, MAX PAYNE, UT ועוד - על המחשב שלי, ובצד של הקונסולות היה את שנמו - שבאמת "המיס מוחות" בזמנו, היה גם את GTA 3 שנה קודם, את FFX ואת טוריזמו 3... וכמובן HALO וMGS2. משחקי 2001 המיסו מוחות בקצב, מטרויד איחר למסיבה הזו.
אני מצטער, אבל אובייקטיבית אני לא חושב שהוא המיס מוחות בצדק, למישהו שלא הרכיב את משקפי הנינטנדו-פאנבוי שלו ;)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 13 אורחים