DrKeo כתב:לצערנו אפילו NVIDIA, החברה שמנסה מ-2008 לדחוף את כל הפיסיקה ב-PC ל-GPU אחרי שהם קנו את Ageia, שמה את הרוב המוחלט של הפיסיקה על ה-CPU ב-GAMEWORKS. משחקים כמו הוויצ'ר 3 למשל מריצים על הGPU אך ורק את הפרווה, כל שאר הפיסיקה במשחק היא על ה-CPU (למרות שהפיסיקה במשחק מגיעה מ-GAMRWORKS. אז ה-CPU עדין נשאר המקור לרוב הפיסיקה במשחקים היום לצערנו, יחד עם AI, סימולציות וכל מני עניינים פרוצידוראלים, הדור הבא יהיה הקפיצה הדורית שמגיעה לנו.
DrKeo כתב:הסדרה החדשה של AMD כנראה רק תכנס ליצור המוני באוגוסט, כלומר יש עוד זמן עד שהיא תצא. יהיו שלושה כרטיסים בשמות Vega XTX, Vega XT ו-Vega XL. ה-XTX יהיה המתחרה טייטן, הXT מתחרה של ה1080TI וה-XL יהיה מתחרה של ה-1080GTX. לצערי, אם הביצועים של פרונטיר מעידים, הם כנראה יהיו יותר תחרות ל-1080GTX ול-1070GTX אז נחזיק אצבעות למחיר תחרותי שיכניס קצת תחרות לשוק ה-GPU.
DrKeo כתב:כן גיא, כולנו יודעים ש-GPU טוב פי כמה מונים מה-CPU בפיסיקה. ועכשיו המציאות דופקת לך על הדלת ומזכירה לך שבערך כולם שמים פיסיקה על ה-CPU אפילו שהפס4 וה-ONE תומכות לגמרי בפיסיקה על הGPU, כולל physx של NVIDIA.
Laskin כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה... לוג'יטק קנו אתמול את ASTRO ב-85 מליון דולר
תמיד רציתי אזניות של אסטרו או טרטל ביץ', אבל היו יקרות מדי, לפחות הדגמים שממש רציתי :/
Laskin כתב:מוזר לי קצת שאסטרו נקנו על ידי SKULLCANDY ולא "נבלעו" בתוכה...
אני עד היום לא קניתי אזניות ביותר מ-100 דולר, ואני תמיד קונה אחלוטיות, פשוט יצא לי פעמיים מבצעים ממש ממש טובים.
אני רוצה לקנות אזניות מושקעות יום אחד, באיזה 250 דולר, אבל אני מחכה לאזניות האולטימטיביות, שיחזיקו לי כמה שנים טובות, ולא רק שנתיים-שלוש, ואז העור מתפורר ומבאס לשים אותןושיתאימו כמובן גם למחשב וגם לPS4.
כרגע הלוג'יטק שלי סבבה עדיין, אבל בPS4 הסאונד ממש חלש יחסית, ולא תומך בסראונד הוירטואלי כל כך טוב.
Laskin כתב:יש לי G930. הסאונד איכותי מאוד אבל הוא יחסית נמוך, ביחס למה שאני מקבל כשהן מחוברות למחשב.
swym כתב:DrKeo כתב:כן גיא, כולנו יודעים ש-GPU טוב פי כמה מונים מה-CPU בפיסיקה. ועכשיו המציאות דופקת לך על הדלת ומזכירה לך שבערך כולם שמים פיסיקה על ה-CPU אפילו שהפס4 וה-ONE תומכות לגמרי בפיסיקה על הGPU, כולל physx של NVIDIA.
אנחנו מדברים על אותה מציאות?
בניגוד למה שרשמת, אם תבחר להשתמש ב-Physx של Nvidia אתה לא תוכל להריץ פיזיקה על הGPU של הPS4 וה-One - פשוט בגלל שNvidia לא מאפשרת את זה על כרטיסי מסך שלא מתוצרתה. אבל נניח שבמקום PhysX אתה בוחר להשתמש בHavok? היתה להם תמיכה בGPU Physics לכל קונסולות הדור הנוכחי עוד לפני שהן יצאו:
יש שלל משחקים שמריצים היום פיזיקה על הGPU, וההנחה כאילו כל משחק נאלץ להריץ פיזיקה על הCPU רק בגלל שPhysx ספציפית הוא פיתרון דפוק היא קצת מנותקת. למה אתה חושב שתוכל לדעת מה בדיוק רץ איפה בלי שיש לך גישה פנימית למנוע?
גם זלדה החדשה משתמש בGPU Physics של Havok, וזה משחק שמן הסתם לא היה מצליח להריץ את הפיזיקה שלו גם על הCPU בן העשור של הWiiU ועוד יותר על ה-CPU הנייד של הSwitch (האופטימיזציה של מנוע הפיזיקה של המשחק היא למעשה מה שגרם לדחיות במשחק).Laskin כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה... לוג'יטק קנו אתמול את ASTRO ב-85 מליון דולר
תמיד רציתי אזניות של אסטרו או טרטל ביץ', אבל היו יקרות מדי, לפחות הדגמים שממש רציתי :/
אני לא יודע מה תקציב האוזניות שלך, אבל אחרי שSkullcandy קנו את אסטרו לפני כמה שנים הם הכניסו את הטכנולוגיה שלהן לאוזניות הSlyr/Plyr הזולות יותר. הPlyr 1 הן אוזניות מדהימות ואפשר למצוא אותן באמזון באזור ה-120$ במבצעים... בערך חצי מהמחיר של הAstro A50.
מה שכן, אני שמח על זה שהחברה עוברת ידיים ללוג'יטק. התחושה שלי היא שאצל Skullcandy אסטרו היתה מאד מבוזבזת ולא הוציאה שום חידוש מעניין מאז הליין ההוא. לוג'יטק היא לא רק חברה מעולה בכל מה שנוגע לאודיו, אלא גם אחת שמספקת תמורה מצויינת למחיר ככה שאני בטוח שנראה בקרוב אוזניות מעולות שלא רוצחות את הארנק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 34 אורחים