glass man כתב:GOT 2 באמת נראה מדהים, נראה בערך כמו מה שרציתי שAC החדש ורונין יהיו, גרפיקה מטורפת מהמעט שראינו ואני דווקא שמח לשם שינוי שסוני לא עשו Deep dive שעושה לנו ספוילרים לנתח משמעותי, אני רק צריך שהאויבים לא יהיו כל כך טיפשים ברמה ש שהתגנבות הופכת להיות OP ואני אהיה מרוצה.גם נהדר שהוא שנה הבאה ולא 2026.
אני גם מרוצה מאוד שTLOU ריימיק מגיע מחר לאקסטרה! במיוחד אחרי שדיברנו פה שמשחקים כאלה לא מגיעים לפלוס. ידוע שאני דפוק שהחמיץ את TLOU2 בגלל ספוילרים אז בחיים לא יצא לי לבדוק את שידרוגי הגיימפלי, ואם הריימיק הזה יתן לי טעימה מזה אני אהיה ממש מרוצה.
בגדול נראה לי שאנחנו יכולים להיות שקטים ש2026 2027 2028 הולכות להיות שנים נהדרות מבחינת צד א'.
kririn כתב:מבחינתי tlou רימיק וtlou2 ,מזמן היו צריכים להיות בשרות מנוי
כלקוח פוטנציאלי ,הצפי שלי מצד ראשון
זה כמו בדיסני פלוס
זאת אומרת כמו שסרט כמה חודשים בקולנוע
ואז מגיע לשרות לתמיד ( סרט של דיסני )
הצפי שלי בשרות מנוי משחקים אותו הדבר
Ms אומנם נותנת יום ראשון ,אבל אין להם הרבה משחקים מעניינים
השיטה של סוני פשוט עקומה
ולהוציא אתlbp 3 מהשרות ,שזה זיכיון שלהם ומשחק ישן
מבחינתי הופך את השרות לפחות ופחות משתלם
ובעניין התצוגה של סוני ,חוץ מgot החדש ,כן יודע השם אחר
לא חושב שזה מעניין במיוחד
זה לא שאין משחקים טובים ,אבל הרוב המוחץ מולטיפלטפורם
DrKeo כתב:אגב, פרט מעניין, שימו לב ש-GOT לקח לסאקרפאנצ' 6 שנים, אבל GOT2 לקח 5 שנים והוא נראה מדהים ומאוד דור הבא. זה פרט מעניין שכל אנשי "אבל אם GOW:R היה משחק דור הבא הוא היה יוצא ב-2029" צריכים לשים לב אליו. כנראה שאם GOW:R היה מפותח לדור הבא בלבד, הוא היה יוצא כבר ב-2023 או לכל היותר השנה וכנראה שאפשר להגיד את זה גם על שאר משחקי הקרוס ג'ן כמו הורייזן או GT.kririn כתב:מבחינתי tlou רימיק וtlou2 ,מזמן היו צריכים להיות בשרות מנוי
כלקוח פוטנציאלי ,הצפי שלי מצד ראשון
זה כמו בדיסני פלוס
זאת אומרת כמו שסרט כמה חודשים בקולנוע
ואז מגיע לשרות לתמיד ( סרט של דיסני )
הצפי שלי בשרות מנוי משחקים אותו הדבר
Ms אומנם נותנת יום ראשון ,אבל אין להם הרבה משחקים מעניינים
השיטה של סוני פשוט עקומה
ולהוציא אתlbp 3 מהשרות ,שזה זיכיון שלהם ומשחק ישן
מבחינתי הופך את השרות לפחות ופחות משתלם
ובעניין התצוגה של סוני ,חוץ מgot החדש ,כן יודע השם אחר
לא חושב שזה מעניין במיוחד
זה לא שאין משחקים טובים ,אבל הרוב המוחץ מולטיפלטפורם
אני לא יודע אם השיטה של סוני עקומה, הם עושים את זה במכוון כדי להבהיר לך שאם יש משחק שאתה אוהב, תקנה אותו אחרת בשלב מסויים הוא לא יהיה לך זמין. זה upsale קלאסי.
DrKeo כתב:חמש שנים זה הרבה זמן אבל זאת המציאות. חמש שנים שנים אומר שב-4 שנים הראשונות של הפס5 יכלנו לקבל GOW דור הבא אמיתי, GT דור הבא אמיתי, הורייזן דור הבא אמיתי.. זה היה משנה את התמונה של הפס5 לגמרי.
כלומר, אתה קולט שאנחנו בסוף 2024 ורק עכשיו הוכרז המשחק הראשון של סוני שנראה כמו משחק פס5? זה בלתי נתפס.
Laskin כתב:לא הבנתי, אז אתה מעדיף שסוני תרוויח מלא אבל תעשה משחקים בשקל תשעים?
זו המציאות, אם אתה רוצה משחקים סופר מושקעים ואיכותיים בהפקות ענק, וזה בדיוק מה שהקהל של סוני רוצה.
Laskin כתב:כן והם עושים את זה…
אבל זה לא מה שגורם לאנשים לקנות קונסולה ולהעדיף אותם על פני התחרות.
DrKeo כתב:ה-5 שנים הראשונות של הפס5 היו מחורבנות בגלל סוני, לא בגלל אף סיבה אחרת. סוני החליטה לפתח הכל קרוס ג'ן במשך 3 שנים, סוני החליטה לשים צוותים שהתחילו פיתוח ב-2018 או 2019 על הפס4 במקום הפס5. זאת התוצאה. משחקים כמו GOW, הורייזן ו-GT יכלו להיות משחקי פס5, אבל סוני בחרה שלא.
לא הייתי אנטי קרוס ג'ן כי אני שונא בעלי פס4 ורציתי שהם יסבלו, הייתי אנטי קרוס ג'ן כי זה היה ברור כשמש שזה הולך לקרות. זה קרה בקטנה גם בדור הפס4, צד א' של סוני הוציא המון תוכן ב-2012-2013 וכתוצאה מזה כל המשחקים הגדולים של הפס4 יצאו יחסית מאוחר. פשוט בדור הזה הבעיה הייתה חריפה פי כמה כי גם סוני שלחה אולפנים לעשות משחקי פס4 ב-2023 וגם פיתוח משחקים לוקח יותר זמן מאשר בדור הקודם.
kririn כתב:Laskin כתב:כן והם עושים את זה…
אבל זה לא מה שגורם לאנשים לקנות קונסולה ולהעדיף אותם על פני התחרות.
הם לא עושים מספיק כאלו
במקום קונקורד ,הם יכלו לפתח כמה משחקים בתקציב מכובד
אולי חלקם היו נגנזים בסוף, כי לא כל פרויקט מצליח
אבל יכלו לצאת כמה משחקים בילעדים ,חלקם של סדרות שהוזנחו שנים
אפשר לדוגמה ליצר משחק גאק ודקסטר חדש ב20-30 מיליון דולר
וזה רק דוגמה אחת
glass man כתב:DrKeo כתב:ה-5 שנים הראשונות של הפס5 היו מחורבנות בגלל סוני, לא בגלל אף סיבה אחרת. סוני החליטה לפתח הכל קרוס ג'ן במשך 3 שנים, סוני החליטה לשים צוותים שהתחילו פיתוח ב-2018 או 2019 על הפס4 במקום הפס5. זאת התוצאה. משחקים כמו GOW, הורייזן ו-GT יכלו להיות משחקי פס5, אבל סוני בחרה שלא.
לא הייתי אנטי קרוס ג'ן כי אני שונא בעלי פס4 ורציתי שהם יסבלו, הייתי אנטי קרוס ג'ן כי זה היה ברור כשמש שזה הולך לקרות. זה קרה בקטנה גם בדור הפס4, צד א' של סוני הוציא המון תוכן ב-2012-2013 וכתוצאה מזה כל המשחקים הגדולים של הפס4 יצאו יחסית מאוחר. פשוט בדור הזה הבעיה הייתה חריפה פי כמה כי גם סוני שלחה אולפנים לעשות משחקי פס4 ב-2023 וגם פיתוח משחקים לוקח יותר זמן מאשר בדור הקודם.
אני מסכים עם זה נדב, אבל אני אומר שזה 99.9% יקרה שוב גם בדור הבא, סוני לא הולכים לוותר על הקהל של הפס5 ב2029 ואולי גם מעבר לכך, אם הIP של קורי ימריא, זה שהוא מדע בדיוני או הIP החדש של דרוקמן... סוני ירצו להמשיך להרוויח על הקהל שלהם על הפס5. כאילו, אולי אם הפס5 היה כישלון היה לסוני אינטרס להעביר הכל לפס6 אבל הוא לגמרי מצליח בהתחשב באקלים הנוכחי... נכון, שגם הפס4 סבל מזה, אבל יחסית בקטנה, הוא הפסיד את GOW אבל god of war ascension הוא לא היה אבדה גדולה.
לפחות המשחקים מתחילים להגיע, חששתי שכל 2025 יהיו על הכתפיים של death stranding 2 ומשחקי סולס, עכשיו קל יותר לעכל שאולי לא נשמע על הפרויקט של נוטי דוג/סנטה מוניקה עד שGOT2 ייצא מהשער, אבל לפחות אפשר להירגע שיש משחקים ולא הכל הלך לטמיון והGAAS לא הספיק להרוס את כל סוני.
glass man כתב:מה אני אגיד לך קרירין, אנחנו יודעים בוודאות שסאקר פאנץ לא עושים/עשו GAAS בזמן הזה ועדיין לקח להם 5 שנים לעשות את GOT2, זאת אומרת גם אם נוטי דוג לא היו מפתחים כלום היה לוקח להם מינימום עד 2025 להביא את הסינגל פלייר הבא.
משחקים לוקחים יותר מדי לפיתוח בימנו, פעם המפתחים היו עושים לך משחק ברמה של Skyrim ב3 שנים כ'נל משחקים כמ Uncharted היום משחק AAA מטורף לוקח 5 שנים והקונסולות חיות בפועל 10 שנים... (אם משכללים את תקופות הקרוס ג'ן ) אז כן יוצא שחצי מהזמן נשחק בקרוס ג'ן מהיום, אלא אם כן הAI הולך לעשות כזו מהפכה שהוא הולך לגרום להאצה ומהירות מטורפת של פיתוח מכל התחומים, אם הוא יעשה מפות מושקעות, משימות משנה וכו' ויחסוך עבודה מאסיבית למפתחים, אז נוכל לחזור לימים של פיתוחים קצרים יותר אם לא? נצטרך לדעתי להתכונן לחיים החדשים האלה, של "הקונסולה נהיית שווה בערך מהשנה החמישית בשוק"
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 50 אורחים