נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2024, 06:26

כן, מארק סרני אמר לפני שעכשיו נראה משחקים כולל כאלו שלא ראינו רצים על הפרו ואז הראו את הריח הזה ומיד את טסושימה 2.
אפשר להניח שמעכשיו והלאה כל טריילר ירוץ על הפרו, אין סיבה שלא, בטח כשמדובר במשחקים של סוני.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 ספטמבר 2024, 08:38

היה כתוב Captured on Playstation 5. אז נכון שגם הפרו היא PS5, אבל עקרונית זה קצת מטעה :)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 ספטמבר 2024, 09:20

GOT 2 באמת נראה מדהים, נראה בערך כמו מה שרציתי שAC החדש ורונין יהיו, גרפיקה מטורפת מהמעט שראינו ואני דווקא שמח לשם שינוי שסוני לא עשו Deep dive שעושה לנו ספוילרים לנתח משמעותי, אני רק צריך שהאויבים לא יהיו כל כך טיפשים ברמה ש שהתגנבות הופכת להיות OP ואני אהיה מרוצה.גם נהדר שהוא שנה הבאה ולא 2026.

אני גם מרוצה מאוד שTLOU ריימיק מגיע מחר לאקסטרה! במיוחד אחרי שדיברנו פה שמשחקים כאלה לא מגיעים לפלוס. ידוע שאני דפוק שהחמיץ את TLOU2 בגלל ספוילרים אז בחיים לא יצא לי לבדוק את שידרוגי הגיימפלי, ואם הריימיק הזה יתן לי טעימה מזה אני אהיה ממש מרוצה.

בגדול נראה לי שאנחנו יכולים להיות שקטים ש2026 2027 2028 הולכות להיות שנים נהדרות מבחינת צד א'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2024, 10:42

כן, אין ספק שיהיו לפס5 "רק" חמש שנים רצופות מחורבנות :)
למרות שהשנה הראשונה הייתה סבבה יחסית, לא להיט ענק אבל כל שנה שיש בה את ריטרנל היא טובה מתוך הגדרה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמיJ

הודעהעל ידי glass man » 25 ספטמבר 2024, 11:31

לגמרי 5 שנים מחורבנות אבל נראה לי שזה יהיה הנורמה מעכשיו וגם הפס6 יתחיל עם 5 שנים מחורבנות וצחיחות עד שייגמר היובש כי סוני לא ישמרו אקסקלוסיבים להשקה של הפס6 הם יוציאו כל מה שיש לפס5 אז אם זו הנורמה החדשה, אנחנו לפחות מקבלים משחקים עכשיו.

מה שיהיה הכי מעניין זה לראות כמה זמן יעבור עד שGOT2 יגיע לPC זה יתן לנו אינדקציה אם שווה לחכות לפורטים על הPC...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2024, 11:49

ה-5 שנים הראשונות של הפס5 היו מחורבנות בגלל סוני, לא בגלל אף סיבה אחרת. סוני החליטה לפתח הכל קרוס ג'ן במשך 3 שנים, סוני החליטה לשים צוותים שהתחילו פיתוח ב-2018 או 2019 על הפס4 במקום הפס5. זאת התוצאה. משחקים כמו GOW, הורייזן ו-GT יכלו להיות משחקי פס5, אבל סוני בחרה שלא.

לא הייתי אנטי קרוס ג'ן כי אני שונא בעלי פס4 ורציתי שהם יסבלו, הייתי אנטי קרוס ג'ן כי זה היה ברור כשמש שזה הולך לקרות. זה קרה בקטנה גם בדור הפס4, צד א' של סוני הוציא המון תוכן ב-2012-2013 וכתוצאה מזה כל המשחקים הגדולים של הפס4 יצאו יחסית מאוחר. פשוט בדור הזה הבעיה הייתה חריפה פי כמה כי גם סוני שלחה אולפנים לעשות משחקי פס4 ב-2023 וגם פיתוח משחקים לוקח יותר זמן מאשר בדור הקודם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 ספטמבר 2024, 12:59

glass man כתב:GOT 2 באמת נראה מדהים, נראה בערך כמו מה שרציתי שAC החדש ורונין יהיו, גרפיקה מטורפת מהמעט שראינו ואני דווקא שמח לשם שינוי שסוני לא עשו Deep dive שעושה לנו ספוילרים לנתח משמעותי, אני רק צריך שהאויבים לא יהיו כל כך טיפשים ברמה ש שהתגנבות הופכת להיות OP ואני אהיה מרוצה.גם נהדר שהוא שנה הבאה ולא 2026.

אני גם מרוצה מאוד שTLOU ריימיק מגיע מחר לאקסטרה! במיוחד אחרי שדיברנו פה שמשחקים כאלה לא מגיעים לפלוס. ידוע שאני דפוק שהחמיץ את TLOU2 בגלל ספוילרים אז בחיים לא יצא לי לבדוק את שידרוגי הגיימפלי, ואם הריימיק הזה יתן לי טעימה מזה אני אהיה ממש מרוצה.

בגדול נראה לי שאנחנו יכולים להיות שקטים ש2026 2027 2028 הולכות להיות שנים נהדרות מבחינת צד א'.

מבחינתי tlou רימיק וtlou2 ,מזמן היו צריכים להיות בשרות מנוי
כלקוח פוטנציאלי ,הצפי שלי מצד ראשון
זה כמו בדיסני פלוס

זאת אומרת כמו שסרט כמה חודשים בקולנוע
ואז מגיע לשרות לתמיד ( סרט של דיסני )

הצפי שלי בשרות מנוי משחקים אותו הדבר
Ms אומנם נותנת יום ראשון ,אבל אין להם הרבה משחקים מעניינים

השיטה של סוני פשוט עקומה
ולהוציא אתlbp 3 מהשרות ,שזה זיכיון שלהם ומשחק ישן
מבחינתי הופך את השרות לפחות ופחות משתלם

ובעניין התצוגה של סוני ,חוץ מgot החדש ,כן יודע השם אחר
לא חושב שזה מעניין במיוחד
זה לא שאין משחקים טובים ,אבל הרוב המוחץ מולטיפלטפורם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2024, 13:01

אגב, פרט מעניין, שימו לב ש-GOT לקח לסאקרפאנצ' 6 שנים, אבל GOT2 לקח 5 שנים והוא נראה מדהים ומאוד דור הבא. זה פרט מעניין שכל אנשי "אבל אם GOW:R היה משחק דור הבא הוא היה יוצא ב-2029" צריכים לשים לב אליו. כנראה שאם GOW:R היה מפותח לדור הבא בלבד, הוא היה יוצא כבר ב-2023 או לכל היותר השנה וכנראה שאפשר להגיד את זה גם על שאר משחקי הקרוס ג'ן כמו הורייזן או GT.

kririn כתב:מבחינתי tlou רימיק וtlou2 ,מזמן היו צריכים להיות בשרות מנוי
זה כמו בדיסני פלוס

השיטה של סוני פשוט עקומה

אני לא יודע אם השיטה של סוני עקומה, הם עושים את זה במכוון כדי להבהיר לך שאם יש משחק שאתה אוהב, תקנה אותו אחרת בשלב מסויים הוא לא יהיה לך זמין. זה upsale קלאסי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 ספטמבר 2024, 13:39

DrKeo כתב:אגב, פרט מעניין, שימו לב ש-GOT לקח לסאקרפאנצ' 6 שנים, אבל GOT2 לקח 5 שנים והוא נראה מדהים ומאוד דור הבא. זה פרט מעניין שכל אנשי "אבל אם GOW:R היה משחק דור הבא הוא היה יוצא ב-2029" צריכים לשים לב אליו. כנראה שאם GOW:R היה מפותח לדור הבא בלבד, הוא היה יוצא כבר ב-2023 או לכל היותר השנה וכנראה שאפשר להגיד את זה גם על שאר משחקי הקרוס ג'ן כמו הורייזן או GT.

kririn כתב:מבחינתי tlou רימיק וtlou2 ,מזמן היו צריכים להיות בשרות מנוי
זה כמו בדיסני פלוס

השיטה של סוני פשוט עקומה

אני לא יודע אם השיטה של סוני עקומה, הם עושים את זה במכוון כדי להבהיר לך שאם יש משחק שאתה אוהב, תקנה אותו אחרת בשלב מסויים הוא לא יהיה לך זמין. זה upsale קלאסי.

בעניין got 2 ,5 שנים זה עדין המון זמן
לא הייתי רוצה משחק בסדרה כל שנה כי זה היה נמאס כמו cod

אבל 5 שנים זה המון זמן

בעניין השרות של סוני
אתה אולי יכול להגדיל ככה רווחים בהתחלה
אבל אחרי זה הרבה לקוחות לומדים מזה ,והרבה פחות נאמנים

אחד כמוני זה קלסי לשרותי מנוי משחקים
אני רווק גיימר ועובד למחיתי
אבל שאני לא מרגיש תרומה אמיתית זה מיותר

אני משלם על ספוטיפי ,כי זה מאוד עוזר לי בחדר כושר שאני מתאמן
ולא רוצה פרסומות

אני משלם כרגע על דיסני פלוס ,כי עדין יש תוכן מעניין שלא סימתי לצפות בו ,אבל לא נאמן להם ומידי פעם יעבור לשרות אחר

והיום שיש נטפליקס ואמזון וhbo ואפל ומיליון אחרים
אף מנוי לא באמת טוב

במשחקים xbox לא מוצאים הרבה משחקי סינגל שאני אוהב
והפסיקו להשקיע הרבה בצד שלישי שיהיו בשרות

נו לא בדיוק קנו את אקטיוויזיון בליזרד
ברכישת ענק
אבל הרבה צד שלישי לא בשרות

סוני לאחרונה הוציאו את הסרטו בוט
שמתי יגיע לשרות ? עוד שנה ? שנתיים ? שלוש ?
הם לא נותנים מספיק תמורה ללקוח וזה צפוי

למעשה 2 דברים היו צפוים

1 מחיר השרות התייקר

2 יהיו פחות משחקים מבוקשים ככל שהזמן יעבור

כמו שליובי יש מנוי משלה
ורק מבחינתי יש שם את הנסיך הפרסי החדש
2 משחקי אססין קריד שעדיין לא שיחקתי בהם
אווטר
ומלחמת הכוכבים האחרון

לא כולם בטופ של הטופ ,אבל עדין לא הגיעו לשרותי מנוי של סוני או מיקרוסופט

לאחרונה קניתי את פינלנד פנטזי 8 רימיק
ופינל פנטזי 9
בפחות מ80 שקל ביחד ,אומנם משחקים ישנים אבל בכל זאת

אף אחד מהם לא בשרות של סוני או מיקרוסופט כרגע
אפשר לקנות אותם
אבל לא כלולים במנוי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2024, 13:44

חמש שנים זה הרבה זמן אבל זאת המציאות. חמש שנים שנים אומר שב-4 שנים הראשונות של הפס5 יכלנו לקבל GOW דור הבא אמיתי, GT דור הבא אמיתי, הורייזן דור הבא אמיתי.. זה היה משנה את התמונה של הפס5 לגמרי.

כלומר, אתה קולט שאנחנו בסוף 2024 ורק עכשיו הוכרז המשחק הראשון של סוני שנראה כמו משחק פס5? זה בלתי נתפס.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 ספטמבר 2024, 14:22

את GOT קניתי אחרי שהביקורות יצאו ומאוד נהניתי. מאמין שגם עם GOY אעשה כך (מאמין שהביקורות יהיו חיוביות מאוד).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 ספטמבר 2024, 15:04

DrKeo כתב:חמש שנים זה הרבה זמן אבל זאת המציאות. חמש שנים שנים אומר שב-4 שנים הראשונות של הפס5 יכלנו לקבל GOW דור הבא אמיתי, GT דור הבא אמיתי, הורייזן דור הבא אמיתי.. זה היה משנה את התמונה של הפס5 לגמרי.

כלומר, אתה קולט שאנחנו בסוף 2024 ורק עכשיו הוכרז המשחק הראשון של סוני שנראה כמו משחק פס5? זה בלתי נתפס.

אחת הבעיות הענקיות של הרבה חברות היום
זה תקציבי ענק על גרפיקה בטופ
ואנימציה בטופ
וסרטוני מעבר בטופ
ודיבוב בטופ

וכו וכו ,וזה לוקח המון זמן וכסף

ואז יוצא משחק כמו פוקימון בשקל תשעים ומוכר מיליונים
הם לא חיבים להוציא סכומים כאלו

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2024, 15:43

לא הבנתי, אז אתה מעדיף שסוני תרוויח מלא אבל תעשה משחקים בשקל תשעים?
זו המציאות, אם אתה רוצה משחקים סופר מושקעים ואיכותיים בהפקות ענק, וזה בדיוק מה שהקהל של סוני רוצה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 ספטמבר 2024, 17:02

Laskin כתב:לא הבנתי, אז אתה מעדיף שסוני תרוויח מלא אבל תעשה משחקים בשקל תשעים?
זו המציאות, אם אתה רוצה משחקים סופר מושקעים ואיכותיים בהפקות ענק, וזה בדיוק מה שהקהל של סוני רוצה.

לא ,אני אומר שלא כל משחק צריך לעלות 100 מיליון לפתח
ו5 שנים ליצר

לצד הפקות ענק צריך גם הפקות קטנות

הסטרובוט לדוגמה קיבל ביקורות מצוינות

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2024, 17:08

כן והם עושים את זה…
אבל זה לא מה שגורם לאנשים לקנות קונסולה ולהעדיף אותם על פני התחרות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 ספטמבר 2024, 18:44

Laskin כתב:כן והם עושים את זה…

הם לא עושים מספיק כאלו

במקום קונקורד ,הם יכלו לפתח כמה משחקים בתקציב מכובד
אולי חלקם היו נגנזים בסוף, כי לא כל פרויקט מצליח
אבל יכלו לצאת כמה משחקים בילעדים ,חלקם של סדרות שהוזנחו שנים

אפשר לדוגמה ליצר משחק גאק ודקסטר חדש ב20-30 מיליון דולר
וזה רק דוגמה אחת

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 ספטמבר 2024, 20:02

DrKeo כתב:ה-5 שנים הראשונות של הפס5 היו מחורבנות בגלל סוני, לא בגלל אף סיבה אחרת. סוני החליטה לפתח הכל קרוס ג'ן במשך 3 שנים, סוני החליטה לשים צוותים שהתחילו פיתוח ב-2018 או 2019 על הפס4 במקום הפס5. זאת התוצאה. משחקים כמו GOW, הורייזן ו-GT יכלו להיות משחקי פס5, אבל סוני בחרה שלא.

לא הייתי אנטי קרוס ג'ן כי אני שונא בעלי פס4 ורציתי שהם יסבלו, הייתי אנטי קרוס ג'ן כי זה היה ברור כשמש שזה הולך לקרות. זה קרה בקטנה גם בדור הפס4, צד א' של סוני הוציא המון תוכן ב-2012-2013 וכתוצאה מזה כל המשחקים הגדולים של הפס4 יצאו יחסית מאוחר. פשוט בדור הזה הבעיה הייתה חריפה פי כמה כי גם סוני שלחה אולפנים לעשות משחקי פס4 ב-2023 וגם פיתוח משחקים לוקח יותר זמן מאשר בדור הקודם.

אני מסכים עם זה נדב, אבל אני אומר שזה 99.9% יקרה שוב גם בדור הבא, סוני לא הולכים לוותר על הקהל של הפס5 ב2029 ואולי גם מעבר לכך, אם הIP של קורי ימריא, זה שהוא מדע בדיוני או הIP החדש של דרוקמן... סוני ירצו להמשיך להרוויח על הקהל שלהם על הפס5. כאילו, אולי אם הפס5 היה כישלון היה לסוני אינטרס להעביר הכל לפס6 אבל הוא לגמרי מצליח בהתחשב באקלים הנוכחי... נכון, שגם הפס4 סבל מזה, אבל יחסית בקטנה, הוא הפסיד את GOW אבל god of war ascension הוא לא היה אבדה גדולה.

לפחות המשחקים מתחילים להגיע, חששתי שכל 2025 יהיו על הכתפיים של death stranding 2 ומשחקי סולס, עכשיו קל יותר לעכל שאולי לא נשמע על הפרויקט של נוטי דוג/סנטה מוניקה עד שGOT2 ייצא מהשער, אבל לפחות אפשר להירגע שיש משחקים ולא הכל הלך לטמיון והGAAS לא הספיק להרוס את כל סוני.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 25 ספטמבר 2024, 20:04

kririn כתב:
Laskin כתב:כן והם עושים את זה…

הם לא עושים מספיק כאלו

במקום קונקורד ,הם יכלו לפתח כמה משחקים בתקציב מכובד
אולי חלקם היו נגנזים בסוף, כי לא כל פרויקט מצליח
אבל יכלו לצאת כמה משחקים בילעדים ,חלקם של סדרות שהוזנחו שנים

אפשר לדוגמה ליצר משחק גאק ודקסטר חדש ב20-30 מיליון דולר
וזה רק דוגמה אחת

לא יקרה.ראטצ'ט וקלנק לפס5 עלה 81 מיליון דולר לעשות. בכיף היו יכולים לעשות 2-3 פורייקטים של 80-100 מיליון בתקציב של קונקורד זה בטוח. מעניין מתי נראה את FairGame$

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2024, 21:05

כנראה שהרפתקאת הgaas של סוני תעלה להם ב-9 ספרות, אבל אם כמה יצליחו זה יכול להשתלם. וכן, הם בהחלט יכלו לעשות 10 משחקי AAA בסכומים האלה, או 50 משחקי ״TLG״/"AW2״, אבל זאת המציאות, מחפשים רווח מהיר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 ספטמבר 2024, 07:15

glass man כתב:
DrKeo כתב:ה-5 שנים הראשונות של הפס5 היו מחורבנות בגלל סוני, לא בגלל אף סיבה אחרת. סוני החליטה לפתח הכל קרוס ג'ן במשך 3 שנים, סוני החליטה לשים צוותים שהתחילו פיתוח ב-2018 או 2019 על הפס4 במקום הפס5. זאת התוצאה. משחקים כמו GOW, הורייזן ו-GT יכלו להיות משחקי פס5, אבל סוני בחרה שלא.

אני מסכים עם זה נדב, אבל אני אומר שזה 99.9% יקרה שוב גם בדור הבא, סוני לא הולכים לוותר על הקהל של הפס5 ב2029 ואולי גם מעבר לכך, אם הIP של קורי ימריא, זה שהוא מדע בדיוני או הIP החדש של דרוקמן... סוני ירצו להמשיך להרוויח על הקהל שלהם על הפס5. כאילו, אולי אם הפס5 היה כישלון היה לסוני אינטרס להעביר הכל לפס6 אבל הוא לגמרי מצליח בהתחשב באקלים הנוכחי... נכון, שגם הפס4 סבל מזה, אבל יחסית בקטנה, הוא הפסיד את GOW אבל god of war ascension הוא לא היה אבדה גדולה.

לפחות המשחקים מתחילים להגיע, חששתי שכל 2025 יהיו על הכתפיים של death stranding 2 ומשחקי סולס, עכשיו קל יותר לעכל שאולי לא נשמע על הפרויקט של נוטי דוג/סנטה מוניקה עד שGOT2 ייצא מהשער, אבל לפחות אפשר להירגע שיש משחקים ולא הכל הלך לטמיון והGAAS לא הספיק להרוס את כל סוני.

Gaas הרבה הרבה
יכלו להיות עוד משחקים גדולים במקום

אנצארטד 5

אינפמוס חדש

קילזון חדש וכו וכו

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 ספטמבר 2024, 11:50

מה אני אגיד לך קרירין, אנחנו יודעים בוודאות שסאקר פאנץ לא עושים/עשו GAAS בזמן הזה ועדיין לקח להם 5 שנים לעשות את GOT2, זאת אומרת גם אם נוטי דוג לא היו מפתחים כלום היה לוקח להם מינימום עד 2025 להביא את הסינגל פלייר הבא.

משחקים לוקחים יותר מדי לפיתוח בימנו, פעם המפתחים היו עושים לך משחק ברמה של Skyrim ב3 שנים כ'נל משחקים כמ Uncharted היום משחק AAA מטורף לוקח 5 שנים והקונסולות חיות בפועל 10 שנים... (אם משכללים את תקופות הקרוס ג'ן ) אז כן יוצא שחצי מהזמן נשחק בקרוס ג'ן מהיום, אלא אם כן הAI הולך לעשות כזו מהפכה שהוא הולך לגרום להאצה ומהירות מטורפת של פיתוח מכל התחומים, אם הוא יעשה מפות מושקעות, משימות משנה וכו' ויחסוך עבודה מאסיבית למפתחים, אז נוכל לחזור לימים של פיתוחים קצרים יותר אם לא? נצטרך לדעתי להתכונן לחיים החדשים האלה, של "הקונסולה נהיית שווה בערך מהשנה החמישית בשוק"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ספטמבר 2024, 12:43

יש פה שלושה מקרים נפרדים.
1) סוני משקיעה המון משאבים ב-GAAS.
2) משחקים בדור הזה לוקחים בכיף 5 שנים לפתח.
3) סוני שמה את המפתחות שלה על משחקי פס4 עד 2023, עמוק לתוך הדור.

#1 לגיטימי לגמרי, מדובר בנסיון לעשות הרבה כסף באסטרטגיה של GAAS, הגיוני. אבל זה הגיוני כל עוד זה לא בא על חשבון הלחם והחמאה של סוני. ברגע שנוטידוג או אינסומניאק מוסטים לעבוד על GAAS, זאת כבר בעיה.

#2 הוא גם לא בעיה, הוא פשוט המציאות. משחקים גדולים לוקחים זמן, גם בדור הקודם (GOW18 לקח 5 שנים, GOT לקח 6 שנים וכו'), וכולנו כבר מוכנים לזה שמהמפתחות הגדולות נקבל גג שני משחקים בדור. אבל מה שהפך את הבעיה הזאת לממש קטסטרופה זה #3, האסטרטגיה של סוני לפתח לפס4 עד 2023. כשלוקח לך 5-6 שנים לעשות משחק דור הבא, כדאי שתתחיל לפתח אותו ב-2018 אחרת לא תראה משחקי דור הבא טובים עד החצי השני של הדור. וזה בול המצב שאנחנו חווים כרגע, שבמקרה הכי אופטימי נוטידוג תוציא משחק דור הבא ראשון ב-2026 וסנטה מוניקה ב-2027, ליטרלי סוף הדור.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 ספטמבר 2024, 13:42

glass man כתב:מה אני אגיד לך קרירין, אנחנו יודעים בוודאות שסאקר פאנץ לא עושים/עשו GAAS בזמן הזה ועדיין לקח להם 5 שנים לעשות את GOT2, זאת אומרת גם אם נוטי דוג לא היו מפתחים כלום היה לוקח להם מינימום עד 2025 להביא את הסינגל פלייר הבא.

משחקים לוקחים יותר מדי לפיתוח בימנו, פעם המפתחים היו עושים לך משחק ברמה של Skyrim ב3 שנים כ'נל משחקים כמ Uncharted היום משחק AAA מטורף לוקח 5 שנים והקונסולות חיות בפועל 10 שנים... (אם משכללים את תקופות הקרוס ג'ן ) אז כן יוצא שחצי מהזמן נשחק בקרוס ג'ן מהיום, אלא אם כן הAI הולך לעשות כזו מהפכה שהוא הולך לגרום להאצה ומהירות מטורפת של פיתוח מכל התחומים, אם הוא יעשה מפות מושקעות, משימות משנה וכו' ויחסוך עבודה מאסיבית למפתחים, אז נוכל לחזור לימים של פיתוחים קצרים יותר אם לא? נצטרך לדעתי להתכונן לחיים החדשים האלה, של "הקונסולה נהיית שווה בערך מהשנה החמישית בשוק"

אני לא יודע אם זה עדין ככה
אבל בשיא של cod במכירות

היו 3 צוותי פיתוח שונים ,כדי לשמור על יציאת cod חדש כל שנה

אפשר להוסיף צוחתי פיתוח שיש תקציב
ו400 מיליון זה מספיק ל4 משחקים גדולים
וזה רק קונקורד

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 26 ספטמבר 2024, 15:49

לגבי נקודה 2, האם AI ג'נרטיבי איכותי יותר יוכל לצמצם מעט זמני פיתוח? נראה לי שAI שמייצר קולות מלאכותיים או אפילו יוצר טקסט יוכל לסייע בטירוף לסייד קווסט או NPC שוליים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ספטמבר 2024, 16:21

כן, ברור… אבל דווקא במקרה של סוני המשחקים הכי אייקוניים הם ללא הדברים האלה. נניח GoW וTLOU. בהורייזון זה בהחלט יכול לעזור קצת אבל באותה מידה גם להרוס… אחת התלונות עליו זה כתיבה חלשה ומשימות צד גרועות (בעיקר בראשון), גנריות מוחלטת וכו.
אז אני לא בטוח שAI יעשה זאת טוב יותר, ואז זו תהיה ירייה ברגל…

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 50 אורחים