סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 07 נובמבר 2014, 12:24

swym, כשרשמתי "חזק" התכוונתי ל"עמיד, אמין". למרות שהוא היה נחשב כזה, היו איתו לא מעט בעיות כבר אחרי שנה. יכול להיות שהזמן גרם לאנדרואידים להתפתח טוב, אבל לכל החברים והמשפחה שאני מכיר בעלי אנדרואיד, או שיכלו לקנות אייפון כי הם לא מתעסקים באמת עם הפיצ'רים של האנדרואיד, או שהם חווים בעיות עם הפלאפון.

omerkot, איך בדיוק הgoogle now יודע איפה אתה מחנה ומתי הטיסה הבאה שלך?
לי כל מה שמוצג הוא זמן ההליכה מהבית לבית הספר (ובחזרה), מעלות, ותאריכים ותוצאות של כמה קבוצות מה-NBA.
"A man chooses, a slave obeys"

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 07 נובמבר 2014, 12:50

עומר, תודה רבה על המידע על Hangouts Dialer, זה ממש נהדר וסופר זול בשבילי לתקשר עם המשפחה בחו"ל גם כשאני לא ממש יכול, מכל מקום, עדיין יש לי קצת קרדיט בסקייפ אז לא נראה לי שיהיה לזה שימוש בזמן הקרוב. (לפחות עד שאני אסע בפעם הבאה לחו"ל.)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 07 נובמבר 2014, 13:34

מישהו כאן ניסה את הגרסה האנדרואידית של Baldur's Gate? האם הטקסט קריא על מסך 5.5?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 07 נובמבר 2014, 17:07

לגבי הטיסות והמלונות, הוא מוציא את זה מהאישורים על ההזמנות שאני מקבל לג'ימייל. הוא גם יודע לעקוב בצורה כזו אחרי משלוחים מחו"ל ועוד כל מני דברים דומים.
לגבי החניה אני לא בטוח. יכול להיות שזה ממעקב אחרי מהירות התנועה או שיותר פשוט דרך בדיקה של מתי/איפה שאני מתנתק מהבלוטות' של האוטו.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 13 נובמבר 2014, 01:57

אז העדכון המיוחל של לוליפופ יצא סופסוף לנקסוסים השונים, ומה אני אגיד לכם... פנטסטי!

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 נובמבר 2014, 09:28

BiA כתב:מישהו כאן ניסה את הגרסה האנדרואידית של Baldur's Gate? האם הטקסט קריא על מסך 5.5?

שיחקתי על האייפד שלי (10.1 אם אני לא טועה), קריא בהחלט, אבל השליטה נוראית ויש בעייה חמורה בקיסמי AOE.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 13 נובמבר 2014, 19:51

בסוף קניתי דווקא את Icewind Dale. הוא פורט מצוין, רק שבעיות ה-Pathfinding מחמירות כשהשליטה יחסית מוגבלת על המסך הקטן..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2014, 10:59

עוד משהו חווה בעיות קשות עם לוליפופ על נקסוס 4 או שזאת רק ידידה שלי? היא מאבדת את השפיות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 נובמבר 2014, 11:33

מה הכוונה בעיות קשות? יש (הרבה) דברים שאני לא אוהב, אבל הוא עבוד..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2014, 12:03

bozeman כתב:מה הכוונה בעיות קשות? יש (הרבה) דברים שאני לא אוהב, אבל הוא עבוד..

היא אומרת שהוא זז לאט יחסית למערכת הקודמת, שכל הזמן יש לה Force close לאפליקציות ושהSWIFTKEY עשה לה המון בעיות שגרמו לה לעשות RE-INSTALL לכל המערכת.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 נובמבר 2014, 13:59

טוב, אז במקרה הזה לי אין בעיות כאלו (יש לי גם נקסוס 4) המערכת דווקא רצה חלק ויפה, לא התרסקו לי אפליקציות וגם סוויטקי עובדת סבבה.
אני פפחות אוהב את העובדה שיותר מסובך להשתיק להוציא מהשתקה ועוד דברים כאלו שהיו בכפתור אחד בקיטקט, גם וויגיט אחד הפסיק לעבוד, מצד שני הוא לא התעדכן גם ככה שנתיים, ככה שזה יכול להסביר...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 נובמבר 2014, 18:55

אצל חבר עם הנקסוס 4 עובד מצוין. גם לא קראתי דבר על אסונות כאלה. כנראה מקרה ספציפי שהשד יודע למה קרה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 18 נובמבר 2014, 21:06

אצלי עובד פנטסטי.
יש תחושה שהמערכת עדיין לא בשלה במאה אחוז וחסרים מעט דברים בסיסיים, אבל את מה שהיא עושה, היא עושה על הצד הטוב ביותר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 נובמבר 2014, 15:26

אתומל עדכנתי ללוליפופ על הנקסוס 5 שלי - עובד מעולה ללא באגים או משהו כזה. בטח לא צרות קטסטרופליות כמו אצל ידידה של נדב. :). אפשר לעדכן בבטחה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2014, 15:28

Klayman כתב:אתומל עדכנתי ללוליפופ על הנקסוס 5 שלי - עובד מעולה ללא באגים או משהו כזה. בטח לא צרות קטסטרופליות כמו אצל ידידה של נדב. :). אפשר לעדכן בבטחה.

כן נשמע שאצל 99% מהאנשים זה עובר חלק לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 נובמבר 2014, 15:30

מצד שני יש לי מעט בעיות עם הוויגידטים. חלקם לא עובדים. (ועדיין אני לא אוהב את כל השינויים שהרסו לי קיצורי דרך...)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 נובמבר 2014, 15:32

כמה פאקים של UI יש שם (תכנון, לא בעיות מימוש). הגרסה הקודמת שהיתה מותקנת אצלי היתה מוצלחת פי כמה (4.4.4). גם העדכון לדפדפן נוראי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2014, 15:35

Death_119 כתב:כמה פאקים של UI יש שם (תכנון, לא בעיות מימוש). הגרסה הקודמת שהיתה מותקנת אצלי היתה מוצלחת פי כמה (4.4.4). גם העדכון לדפדפן נוראי.

הם עדין לא בשלים, הבנתי שגם חצי מהמערכת עדין לא ממש עברה לממשק חומרים שלהם. 6.0 (או איך שהם לא יקראו לעדכון המאסיבי הבא) יהיה מדהים לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 נובמבר 2014, 15:38

דווקא מבחינת אפליקיות מערכת - הרוב המכריע ביותר עבר לMD. ובאופן מפתיע ולא נפוץ בכלל באנדרואיד - גם אפליקציות צד ג' יישרו קו ויש לי לא מעט שהתעדכנו בימים האחרונים וכעת הן בעלות עיצוב MD.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2014, 15:44

Klayman כתב:דווקא מבחינת אפליקיות מערכת - הרוב המכריע ביותר עבר לMD. ובאופן מפתיע ולא נפוץ בכלל באנדרואיד - גם אפליקציות צד ג' יישרו קו ויש לי לא מעט שהתעדכנו בימים האחרונים וכעת הן בעלות עיצוב MD.

להתחשב בזה שלוקח באייפון חודשים לחברות צד ג' לישר קו עם המערכת החדשה ומדובר בפלטפורמה שתוך שבוע מגיעה כמעט ל50% משתמשים על המערכת החדשה, אני ממש בספק שיותר מדי אפליקציות הספיקו לישר קו חוץ מאשר כמה בולטות ספציפיות. עד עכשיו וואטסאפ עדין מעלה מקלדת מנופחת על האייפון 6+ שלא באמת מתאימה לגודל של המכשיר על IOS8.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 20 נובמבר 2014, 15:47

DrKeo כתב:להתחשב בזה שלוקח באייפון חודשים לחברות צד ג' לישר קו עם המערכת החדשה ומדובר בפלטפורמה שתוך שבוע מגיעה כמעט ל50% משתמשים על המערכת החדשה, אני ממש בספק שיותר מדי אפליקציות הספיקו לישר קו חוץ מאשר כמה בולטות ספציפיות. עד עכשיו וואטסאפ עדין מעלה מקלדת מנופחת על האייפון 6+ שלא באמת מתאימה לגודל של המכשיר על IOS8.

הא! דווקא וואטסאפ שחררו שלשום עדכון עם תמיכה בשש ושש פלוס, תודה לאל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 נובמבר 2014, 15:49

אתה אמרת ''חצי מהמערכת לא עברה לעיצוב חומרים [MD]'' - אז סה''כ תיקנתי ואמרתי שהרוב המכריע של אפליקציות המערכת (אם לא כולן למעשה.. אני לא מצליח לחשוב על אחת שלא עושה שימוש בMD), קרי אלה שבאות בילט-אין באנדרואיד של גוגל, כבר עברו לMD, אפילו לפני שלוליפופ יצאה לאוויר העולם. גוגל דאגה לעדכן אותן (ולהפיץ אותן בפליי סטור) כבר הרבה קודם. בנוגע לאפליקציות צד ג' - אמרתי כבר, זה נדיר, זה לא קורה הרבה באנדרואיד בדרך כלל, אבל ואללה, כבר ראית בלא מעט מאלה שאני משתמש בהן ביומיום שפתאום יש MD. טלגרם, המתחרה של וואטסאפ, אגב, הפיצה עדכון לנושא אתמול כבר. ממש לא ניסיתי לטעון שכל האפליקציות כבר עודכנו לMD, אבל אם הדברים יימשכו בקצב הנוכחי - אז יש שיפור משמעותי ביחס המפתחים לפלטפורמה.

בנוגע לוואטסאפ - הם היו עסוקים מדי בהכנסה של פרוטוקול ההצפנה החדש לתוך האפליקציה ובקושי עדכנו אותה בכלל בחצי השנה האחרונה בעקבות זאת.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2014, 15:57

Klayman כתב:אתה אמרת ''חצי מהמערכת לא עברה לעיצוב חומרים [MD]'' - אז סה''כ תיקנתי ואמרתי שהרוב המכריע של אפליקציות המערכת (אם לא כולן למעשה.. אני לא מצליח לחשוב על אחת שלא עושה שימוש בMD), קרי אלה שבאות בילט-אין באנדרואיד של גוגל, כבר עברו לMD, אפילו לפני שלוליפופ יצאה לאוויר העולם. גוגל דאגה לעדכן אותן (ולהפיץ אותן בפליי סטור) כבר הרבה קודם. בנוגע לאפליקציות צד ג' - אמרתי כבר, זה נדיר, זה לא קורה הרבה באנדרואיד בדרך כלל, אבל ואללה, כבר ראית בלא מעט מאלה שאני משתמש בהן ביומיום שפתאום יש MD. טלגרם, המתחרה של וואטסאפ, אגב, הפיצה עדכון לנושא אתמול כבר. ממש לא ניסיתי לטעון שכל האפליקציות כבר עודכנו לMD, אבל אם הדברים יימשכו בקצב הנוכחי - אז יש שיפור משמעותי ביחס המפתחים לפלטפורמה.

בנוגע לוואטסאפ - הם היו עסוקים מדי בהכנסה של פרוטוקול ההצפנה החדש לתוך האפליקציה ובקושי עדכנו אותה בכלל בחצי השנה האחרונה בעקבות זאת.

האמת שחפשתי קצת על 5.0 עכשיו ונראה שהם באמת עדכנו פחות או יותר הכל. THE VERGE דברו על זה שחצי מערכת לא עודכנה לUI החדש בפודקאסט שלהם בספטמבר אז כנראה שהגרסה המוקדמת שהם ראו לא הייתה אפויה מספיק עדין.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 20 נובמבר 2014, 16:01

אני גם במעדכנים מאתמול ואני גם לא מרגיש בבעיות מיוחדות. המערכת רצה יפה מאוד והשיפורים הם בהחלט שיפוריים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 נובמבר 2014, 16:11

The Verge לרוב לא מפספסים הזדמנויות לקרוע את גוגל+אנדרואיד על כל דבר פחות או יותר.. זאת בדיחה ידועה ברשת שהם פאנבוייז רציניים של אפל. כמה שם הרבה יותר מאחרים (דיוויד פירס ונילאיי פאטל עולים לראש בשליפה). מאז שטופולסקי עזב אותם כדי להיות עורך הטכנולוגיה של בלומברג הם די הדרדרו.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים