נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי Stick » 13 אוקטובר 2020, 14:28

פייג':
נתחיל מסוני - נכון. למעשה הייתה לי בזמנו (או עדיין יש לי במחסן? האמת שאני לא בטוח...) את הPS3 השמנה האירופאית שתמכה לגמרי בPS2. אני זוכר ששיחקתי על הPS3 לא מעט בGOW הישנים, ואני גם זוכר שבעיניים הלא מקצועיות של נער שמתי לב שחסרים דברים כמו צל מהדמות של קריטוס שקיימים בPS2, אבל זה עבד מצוין.
ואז, מה השתנה? משחקי רזולוציה פתאום הפכו לאישו מוכר בקרב הציבור הרחב, וסוני גילו את הרימאסטרים. אני מניח שזה לא היה השיקול היחיד מההחלטה (הדי הזויה, אתם לא חושבים?) להוציא את התמיכה בPS2 מהמשך היצור של קונסולות הPS3, אבל זה בטח לא הפריע.
אני מאמין שכשסוני פיתחו את הPS4, שכמו ששנינו אמרנו היא הראשונה ללא BC, זה היה שילוב של השניים - העובדה שפיתוח BC לPS3 זה פרויקט יקר ומורכב (אך אני בטוח שאפשרי), והעובדה שאפשר למכור את אותם משחקי BC פוטנציאליים בעבור סכום סמלי נוסף, כל עוד לא מכניסים BC. העובדה שהPS4 הצליחה כמו שהיא הצליחה בלי הBC רק מחזקת להם את ההבנה שBC זה אולי אחלה לצרכנים, אבל זה פשוט לזרוק כסף לפח מבחינתם.
הBC של הPS5 הוא בגדר סימון וי על המינימום של המינימום, כדי למנוע PR רע מדי מול מיקרוסופט שבלית ברירה דוחפת את זה חזק כי זה חסרון אצל סוני. העובדה היא שהם תומכים רק בPS4 - גם כי זו האופציה הזולה, וגם כי אלו המשחקים הטריים שעדיין קשה לארוז מחדש ולמכור שוב. בנוסף, אם הPS3 והPS4 הכניסו רזולוציה חדשה שאפשרה לדחוף משחקי עבר פעם נוספת, הפעם יש RT שיתן לסוני את האפשרות לדחוף משחקי PS4 שוב פעם בלי להפגע מאוד מהBC.
ולמרות זאת אני בספק אם סוני תתמוך בPS4 עם הPS6, לדעתי זה השלב שבו משחקי PS4 יתחילו לקבל רימאסטרים של כל טכנולוגיה שלא תהיה אז, או לפחות גרסאת 4K 120FPS עם RT או משהו :).

לגבי הרזולוציה של הPS3, אגיד שלא שיחקתי או ראיתי פיזית משחק PS3 רץ לי מול העיניים מאז שזו הייתה טכנולוגיה רלוונטית, אבל תמיד כשאני נתקל בסרטון גיימפלי של משחק PS3 רץ (נניח כמו בסרטון הזה) אני לא מאמין שזה אשכרה היה נראה ככה. דווקא גרפית המשחקים מחזיקים, אבל תראה בסרטון הזה את TLOU, את אינפמוס 2 ואת רסיסטנס 3 - באמת שגרפית הם נראים לי אחלה לגמרי, אבל וואו, מה זאת לעזאזל הרזולוציה הזאת?! :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2020, 14:30

הטיעון הקצר שלי הוא שסוני פשוט לא רוצה להשקיע בזה, זה הכל. כמו שסטיק אומר, הם אפילו לא טורחים לעשות את זה עם הפס1-2 אז שהם ירקו דם בשביל תמיכה בפס3?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 אוקטובר 2020, 14:40

Uncle Pey'j כתב:
glass man כתב:אני הייתי נותן כליה בשביל SF5 ב720P על הסוויץ עם WIFI אבל אולי אני הזוי :) (אחד הדברים הכי מבאסים באקסקלסיבות הזו של סוני) אני אשכרה סוחב את הפס4 בתיק הגב, בכל פעם שאני לא ישן בבית זה די מעיק. לגבי הפס2 אתה צודק סטיק, אבל קח בחשבון שאם הם מציעים אימולציה לפס2 זה עלול באופן פרדוקסלי להזיק להם יותר מלהועיל.

כי בעוד שהם יציעו תאימות לאחור רק לPS2 מייקרוסופט תציע גם ל360 מבחינה שיווקית זה אסון זה לתת למייקרוסופט נקודה שיווקית עליהם BC זה מסוג הדברים שעדיף לעשות טוב מאוד או לא לעשות בכלל.

המשחקים שפייג הביא? חברים אף אחד מהם לא עצר את נשמתי ויש לי לא מעט מהם :) המשחק שהכי מפריע לי אישית שנעול על הדור הקודם, זה
הHD קוליקשן של MGS כי זו סדרה שאף פעם לא שיחקתי ברצינות (כן כן אני יודע)

אף אחד לא אמר שהם צריכים לעצור את הנשימה שלך,אבל משחקים כמו פולקלור מבחינתי הם זן נכחד מתקופה הרבה יותר יפה בתעשייה הזו כשלא הכל היה AAA עם ערכי הפקה פסיכיים ואורך של תואר אקדמי,אלא גם חוויות AA קטנות ומושקעות עם הרבה קסם.
הפס3 מלאה במשחקי hidden gem כאלה ולצערי חלק ענק מהם תקוע על הקונסולה הזו כי פורט כנראה פשוט לא משתלם בגלל החומרה האקזוטית של הקונסולה. אישית,אני נותן חשיבות עצומה לgame perservation ולכן אפשר לומר שיש לי 99% מהאקסקלוסיביים של הקונסולה מינוס שיט יפני שאף אחד לא שמע עליו ואני יכול לומר שבשנה האחרונה שיחקתי הרבה יותר בפס3 מאשר בפס4,קטע. מוטורסטורם עדיין יותר כיף מ90% מהרייסרים של הדור הזה בעיניי,ומשחק כמו gow ascension עדיין מצליח להרשים אותי טכנית וכמובן פלטפורמרים כמו ג׳ק ודקסטר,סליי קופר וכל משחקי ראטצ׳ט (פשע שמשחק כמו crack of time תקוע על הפס3) נצחיים מבחינתי.

אם מישהו מצפה לחוויות AAA מפוצצות שעדיין תקועות על הפס3,הרוב המכריע קיים על הפס4 מינוס gow ascension אולי.
מחפש משחקים טובים ויצירתיים? הפס3 סופר אנדרייטד,והיא גם צפויה להיות הדרך (החוקית לפחות) הכי טובה לשחק במשחקי פס1 וקטלוג מאוד גדול של משחקי פס2.
אבל אני מבין שרוב האנשים לא ממש מעוניינים לשחק במשחקים בני 15 שנה ויותר,באופן אישי אני מוצא את עצמי חוזר אליהם יותר ויותר לאחרונה.

אני דווקא מבין אותך, אבל אני מרגיש ככה לגבי הקטלוג של הפס2 ולא של הפס3 :) גם ג'יק ודקסטר וסליי קופר הם משחקי PS2 למעשה.
אני חושב שהדור של הפס3 הוא כמו הדור של הNES והפס1 בזה, שהוא פשוט לא הזדקן טוב. ודור הקיוב/פס2. הוא כמו דור המגה דרייב/סופר נינטנדו שני הדורות האלה הזדקנו מצוין.

אני בטוח שיש לפס3 אוצרות שפספסתי, אבל אם נשווה את זה לאוצרות שעדיין חבויים על הפס2. לדוגמא התבכיינתי פה על זה שאין לי משחקי טקטיקה לשחק, אם ספריית הפס2 היתה זמינה על הפס4/5 הבעיה הזו היתה נפתרת לי בגלל הפס2 לבד.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אוקטובר 2020, 14:53

glass man כתב:
Uncle Pey'j כתב:
glass man כתב:אני הייתי נותן כליה בשביל SF5 ב720P על הסוויץ עם WIFI אבל אולי אני הזוי :) (אחד הדברים הכי מבאסים באקסקלסיבות הזו של סוני) אני אשכרה סוחב את הפס4 בתיק הגב, בכל פעם שאני לא ישן בבית זה די מעיק. לגבי הפס2 אתה צודק סטיק, אבל קח בחשבון שאם הם מציעים אימולציה לפס2 זה עלול באופן פרדוקסלי להזיק להם יותר מלהועיל.

כי בעוד שהם יציעו תאימות לאחור רק לPS2 מייקרוסופט תציע גם ל360 מבחינה שיווקית זה אסון זה לתת למייקרוסופט נקודה שיווקית עליהם BC זה מסוג הדברים שעדיף לעשות טוב מאוד או לא לעשות בכלל.

המשחקים שפייג הביא? חברים אף אחד מהם לא עצר את נשמתי ויש לי לא מעט מהם :) המשחק שהכי מפריע לי אישית שנעול על הדור הקודם, זה

אף אחד לא אמר שהם צריכים לעצור את הנשימה שלך,אבל משחקים כמו פולקלור מבחינתי הם זן נכחד מתקופה הרבה יותר יפה בתעשייה הזו כשלא הכל היה AAA עם ערכי הפקה פסיכיים ואורך של תואר אקדמי,אלא גם חוויות AA קטנות ומושקעות עם הרבה קסם.
הפס3 מלאה במשחקי hidden gem כאלה ולצערי חלק ענק מהם תקוע על הקונסולה הזו כי פורט כנראה פשוט לא משתלם בגלל החומרה האקזוטית של הקונסולה. אישית,אני נותן חשיבות עצומה לgame perservation ולכן אפשר לומר שיש לי 99% מהאקסקלוסיביים של הקונסולה מינוס שיט יפני שאף אחד לא שמע עליו ואני יכול לומר שבשנה האחרונה שיחקתי הרבה יותר בפס3 מאשר בפס4,קטע. מוטורסטורם עדיין יותר כיף מ90% מהרייסרים של הדור הזה בעיניי,ומשחק כמו gow ascension עדיין מצליח להרשים אותי טכנית וכמובן פלטפורמרים כמו ג׳ק ודקסטר,סליי קופר וכל משחקי ראטצ׳ט (פשע שמשחק כמו crack of time תקוע על הפס3) נצחיים מבחינתי.

אם מישהו מצפה לחוויות AAA מפוצצות שעדיין תקועות על הפס3,הרוב המכריע קיים על הפס4 מינוס gow ascension אולי.
מחפש משחקים טובים ויצירתיים? הפס3 סופר אנדרייטד,והיא גם צפויה להיות הדרך (החוקית לפחות) הכי טובה לשחק במשחקי פס1 וקטלוג מאוד גדול של משחקי פס2.
אבל אני מבין שרוב האנשים לא ממש מעוניינים לשחק במשחקים בני 15 שנה ויותר,באופן אישי אני מוצא את עצמי חוזר אליהם יותר ויותר לאחרונה.

אני דווקא מבין אותך, אבל אני מרגיש ככה לגבי הקטלוג של הפס2 ולא של הפס3 :) גם ג'יק ודקסטר וסליי קופר הם משחקי PS2 למעשה.
אני חושב שהדור של הפס3 הוא כמו הדור של הNES והפס1 בזה, שהוא פשוט לא הזדקן טוב. ודור הקיוב/פס2. הוא כמו דור המגה דרייב/סופר נינטנדו שני הדורות האלה הזדקנו מצוין.

אני בטוח שיש לפס3 אוצרות שפספסתי, אבל אם נשווה את זה לאוצרות שעדיין חבויים על הפס2. לדוגמא התבכיינתי פה על זה שאין לי משחקי טקטיקה לשחק, אם ספריית הפס2 היתה זמינה על הפס4/5 הבעיה הזו היתה נפתרת לי בגלל הפס2 לבד.

הפס2 היא כנראה הקונסולה עם הספרייה הכי גדולה ואיכותית בעולם,בנאדם יכול לעבור חיים שלמים איתה ועדיין לא לשחק בכל המשחקים הטובים שלה.
לי לא היה פס2,חלק מהמשחקים המוכרים שלה השלמתי דרך הHD Collections של הדור הקודם שסוני שיחררה ומשחקים שלא היו זמינים על הפס3..בדרכים אחרות.
אני לא יודע מה הקריטריונים לדור שהזדקן טוב/לא טוב,גם להפעיל משחק פס2 ב480P על Oled היום כנראה יהיה די מזעזע מבחינת איכות תמונה.. מבחינת משחקים וBC,הפס3 אוצר לדעתי. אני מבין את ההיגיון העסקי של סוני מאחורי ההשמטה של BC במקרה הזה,אבל מבחינת המורשת של פלייסטיישן,אני חושב שהיה מקום להשקיע יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2020, 14:56

אם סוני היו שופכים כסף על BC לפס3, הם יכלו באותה מידה לעשות פרופיילים למשחקים חשובים שירוצו ב-1080p ואפילו 4K, בדיוק כמו אמולטורים במחשב או מה שמיקרוסופט עושה עם משחקי 360.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 13 אוקטובר 2020, 15:18

נשמע כמו הצליל סטארטאפ של הפס5.. יש שם גם תאריך, אז אולי עוד יומיים הם יראו את ה UI של הקונסולה? אולי, אבל הקישור לבורגר קינג זה כנראה הקטע המרכזי כאן (אין לי זמן כרגע להתעמק ולקרוא בלינק בשביל להבין מה זה בדיוק אומר להפוך פרסומות למשחקי וידיאו, אבל אני מניח שזה העניין).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 אוקטובר 2020, 15:25

Uncle Pey'j כתב:
glass man כתב:
Uncle Pey'j כתב:

הפס2 היא כנראה הקונסולה עם הספרייה הכי גדולה ואיכותית בעולם,בנאדם יכול לעבור חיים שלמים איתה ועדיין לא לשחק בכל המשחקים הטובים שלה.
לי לא היה פס2,חלק מהמשחקים המוכרים שלה השלמתי דרך הHD Collections של הדור הקודם שסוני שיחררה ומשחקים שלא היו זמינים על הפס3..בדרכים אחרות.
אני לא יודע מה הקריטריונים לדור שהזדקן טוב/לא טוב,גם להפעיל משחק פס2 ב480P על Oled היום כנראה יהיה די מזעזע מבחינת איכות תמונה.. מבחינת משחקים וBC,הפס3 אוצר לדעתי. אני מבין את ההיגיון העסקי של סוני מאחורי ההשמטה של BC במקרה הזה,אבל מבחינת המורשת של פלייסטיישן,אני חושב שהיה מקום להשקיע יותר.

לגמרי, לי מן הסתם היה פס2 והיה לי מעל 200 משחקים אליה (אתה בטח מנחש איך) המשחק הכי אהוב עלי בכל הזמנים (dragon quest 8 )
נולד על הפלטפורמה (ודי תקוע עליה אם אנחנו מתעלמים מפורט משונמך על ה3DS) וכמו שאמרת בתור מי שחשב ששיחק וסיים את רוב המשחקים המשמעותים עליה, כל שנה אני מגלה משחק חדש שלא הייתי מודע לקיומו. ומעבר לזה יש ערימות של משחקים שגם אם הייתי מודע לקיומם בגיל 18 ב2005 כמו Front mission 5 עדיין לא יכולתי לשחק בהם בגלל מחסום השפה היפנית, ורק בשנים האלה יש להם תרגום אנגלית על הפס2.

יש פשוט ערימה לא נגמרת של משחקים כאלה, אז כן לא הייתי יכול להפעיל פאץ תרגום על הפס4/פס5 אבל אני מניח שהיה לחברות כמו סקוור ואחרות עניין לתרגם אותם רשמית אם היתה תאימות כזו :)

בנוגע לדור טוב או לא טוב, כן ברור שגם הפס2 לא תראה טוב על HD אני מסכים,אבל לדעתי הHD של הפס3 זה HD מעפן כשהפס4 היא הקונסולה הראשונה שעשתה HD טוב (כמו גם הONE כמובן) על אותו משקל שהפס1 עשה 3D מעפן הפס2 עשה 3D נורמלי (כמובן שהדרימקאסט קדם לו אבל זה ברור שהכוונה לדור עצמו)

נגיד תקח משחקים מהפס2 כמו SMT3 או FF12 לא צריך לעבוד קשה לעשות להם רימאסטר טוב לפס4 לא צריך לעשות רימיקים הם נראים טוב עם קצת עבודה יחסית.

אני עדיין בטוח שיש משחקי פס3 שאני מפספס ואני באמת צריך לעבור על הרשימה המלאה, אבל החזון שלי לפס3 הוא להפוך אותה למכונת פס2 ביום מן הימים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2020, 15:44

idan כתב:נשמע כמו הצליל סטארטאפ של הפס5.. יש שם גם תאריך, אז אולי עוד יומיים הם יראו את ה UI של הקונסולה? אולי, אבל הקישור לבורגר קינג זה כנראה הקטע המרכזי כאן (אין לי זמן כרגע להתעמק ולקרוא בלינק בשביל להבין מה זה בדיוק אומר להפוך פרסומות למשחקי וידיאו, אבל אני מניח שזה העניין).

תתכוננו לבנות המבורגר בתוך GOW2 :)
רק שבארץ לא יצא לנו אחד של בורגראנץ' :|

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אוקטובר 2020, 19:27

לא שזה יותר מדי מזיז למישהו- אבל מתוך העשרה משחקים שלא נתמכים לאחור על הפס5,מפתחים של שניים מהם,TT Isle of Man 2 ו-DWVR,כבר הודיעו שהם עובדים על פאטצ'ים שיתקנו את בעיות התאימות ויהפכו אותם לזמינים.
סביר מאוד להניח שהרשימה זו תצטמצם אפילו יותר בהמשך ואנחנו נסיים רק עם איזה משחק או שניים שלא עובדים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2020, 20:27

השאלה שלי היא לא מה לא עובד בכלל, מה שמעניין הוא איך עובד מה שברשימת ״וואללה תבדקו ותראו מה אתם חושבים״. כלומר יכול להיות שמשחק מסויים מתרסק בשלב 3? משחק אחר רץ ב10fps? משחק שלישי עם גליצ׳ים גרפים? אני מקווה שזה סתם סעיף כיסוי תחת ובעצם הכל עובד סבבה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 אוקטובר 2020, 21:35

בעניין התמיכה של הps3 הראשונות שתמכו במשחקי ps3
בזמנו סוני עשתה את זה בצורה מאוד יקרה אבל יחסית פשוטה

הדגמים הראשונים שתמכו בזה ,בעצם היה בתוכם את הרכיבים החשובים שיש גם בps2 ,ככה שזה יותר חומרה מתוכנה
זה גם היה יקר ,וגם תפס מקום על הלוח אם

יותר מאוחר הם הוציאו דגמים שהיה בהם חלק מהרכיבים שיש בps2
ומה שלא נכלל עשו דרך אמולציה ,אלו דגמים שהתאימות שלהם נחשבת פחות טובה

וזה עדין היה יקר ותפס מקום על הלוח אם
אז יותר מאוחר סוני הפסיקה להוציא דגמי ps3 שכללו תמיכה אחורנית
לps2

מבחינת כח חישוב הps3 תאורטית חזקה מספיק לעשות
אמולציה של ps2 ,הבעיה שהחומרה כל כך שונה
שזה דבר קשה מאוד לבצע

עם אני זוכר נכון היו משחקי ps2 מסוימים שקיבלו פורטים לps3
דרך אמולציה ,אבל זה היה לפי משחק ולא אמולטור שכולל הרבה משחקים

אני חושב שבמקרה של הps5 יכולים לעשות דבר דומה באוספים
של משחקי ps3
לדוגמה במקרה ויצא אוסף mgs ,יש כבר אמולטור קוד פתוח
שמריץ את mgs4 לpc
זה קוד פתוח אז אפשר לקחת את האמולטור ולהתאים אותו לps5
ולהגידר אותו לפי משחקים מסוימים

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אוקטובר 2020, 21:43

DrKeo כתב:השאלה שלי היא לא מה לא עובד בכלל, מה שמעניין הוא איך עובד מה שברשימת ״וואללה תבדקו ותראו מה אתם חושבים״. כלומר יכול להיות שמשחק מסויים מתרסק בשלב 3? משחק אחר רץ ב10fps? משחק שלישי עם גליצ׳ים גרפים? אני מקווה שזה סתם סעיף כיסוי תחת ובעצם הכל עובד סבבה.

האמת שיצא לי לחזור להכרזה הראשונה של סוני על boost mode והם השתמשו כמעט באותן מילים שהם השתמשו הפעם ל-BC,כלומר,יש סיכוי מאוד גבוה שהתמיכה לאחור פלוס מינוס מושלמת (אם כי בסיסית) עם אולי טיפ טיפה אנומליות פה ושם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוקטובר 2020, 16:42

סוני העלו סרטון של הUI והראו כמה דברים שם...
מה שלא היה זה Quick Resume בין משחקים, אז אפשר לנחש שאין את זה בפס5 ואולי גם לא יהיה
חד משמעית חסרון מהותי אם זה אכן המצב

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוקטובר 2020, 16:52

Laskin כתב:סוני העלו סרטון של הUI והראו כמה דברים שם...
מה שלא היה זה Quick Resume בין משחקים, אז אפשר לנחש שאין את זה בפס5 ואולי גם לא יהיה

https://youtu.be/7TBPrYJDoDE

בps4 יש למשחק בודד חזרה מידית
עם הps4 במצב שינה ולא סגירה מלאה

לפי מה שיצא לי להבין ms להגדיל את כמות המשחקים
וגם לשפר את זה ,עשו שמירות על הssd
מה שאין בסוויץ ps4 וxbo
ככה ms גם הגדילו את כמות המשחקים ,וגם בכיבוי מלא אפשר לחזור
ישירות למשחקים אחרי הדלקת הקונסולה ,שזה מצוין
במיוחד במשחקים שיש סרטוני מעבר ארוכים או הרבה זמן ממקום שמירה אחד לשני

ככה שתאורטית גם סוני יכולה לעשות דבר דומה בעזרת הssd
החיסרון של זה ,זה שזה לוקח מנפח הזיכרון בssd
היתרון כמה משחקים ,ופועל גם אחרי ניתוק מהחשמל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2020, 17:00

Laskin כתב:סוני העלו סרטון של הUI והראו כמה דברים שם...

https://youtu.be/7TBPrYJDoDE

נראה כמו אחלה של UI, מעניין כמה משחקים יתמכו בפיצ'רים המיוחדים. משחקים עולים ממש מהר, ממש. מעניין איך עולים משחקי BC, אבל לפחות משחקים שנבנו במיוחד לפס5 עולים בדמו הזה תוך איזה 3-4 שניות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוקטובר 2020, 17:06

העלו רק משחק אחד בזמן הדמו (הסאקבוי היה גם דלוק במצב שינה, בדיוק כמו היום- זה עולה תוך 2-3 שניות), שעלה תוך יותר זמן מזה, ולדעתי הריצו קדימה גם (עוד לפני שהוא אומר בואו נריץ קדימה)... אז אני לא בטוח שזה מדד.
מה גם שמבאס שלא הראו גיימפליי נורמלי מהמשחק הזה, הוא מעניין מאוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2020, 17:20

למה, הוא קפץ לתוך המשחק BATTLE ROYAL הזה ששכחתי את שמו והוא עלה ממש מהר. הוא גם קפץ בתוך SACK BOY לשלב אחר וזה עלה ממש תוך שתי שניות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוקטובר 2020, 17:32

טוב בתוך המשחק זה משהו אחר.
ואתה מדבר על המשחק מירוצים הזה, הוא הריץ שם קצת לדעתי. תצפה ותראה טוב טוב. וזה גם משחק קטן יחסית, לכאורה, לא משהו שצריך לטעון גם ככה יותר מדי.
בקיצור אני רוצה הדגמה יותר רצינית בפעם הבאה. תעביר את זה לממונים עלייך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2020, 17:36

אני אדבר עם הבוסים.

אני לא חושב שהוא הריץ קדימה, לפי השעון של יוטיוב עד שזה עושה FADEOUT זה לוקח 6 שניות שזה אחלה של זמן עליה. ממש לא מורגש.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 אוקטובר 2020, 17:37

אין יותר Dynamic Themes? באסה.. במיוחד בגלל המוזיקה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוקטובר 2020, 17:50

DrKeo כתב:אני אדבר עם הבוסים.

אני לא חושב שהוא הריץ קדימה, לפי השעון של יוטיוב עד שזה עושה FADEOUT זה לוקח 6 שניות שזה אחלה של זמן עליה. ממש לא מורגש.

משהו בשנייה שאחרי הלוגו של סוני - קצת מוזר לי.
וזה יותר כמו 8 שניות, אבל זה לא העניין, אלא שזה לא הזמן עד שאתה באמת משחק, זה הזמן עד שאתה מפעיל את המשחק. ויש משחקים שזמני הטעינה למסך הראשי הוא מהיר ואז יש טעינה ארוכה של המשחק עצמו ויש להפך וכל מה שהין לבין, אבל זה רחוק מהחוויה של QR. זה פשוט טעינה רגילה מהירה פי 3 בממוצע, או משהו כזה, אם אני צריך לזרוק מספר, לא מאוד מאוד שונה מהXSX בטינה ראשונית. שזה נחמד, כן? אבל זכה לא שופ דבר ״דור הבא״ באמת. הQR כן :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2020, 18:16

טוב, אין QR אז אתה קופץ לשיגור של המשחק במקום ישר לתוך הרגע שבו עצרת אז אין ספק שזה איטי יותר. אבל עדין, פחות מ10 שניות ואתה במשחק? לא רע, ממש לא רע. וזה עוד לפני שראינו מה מאסטרים טכנים כמו SSM או נוטידוג עושים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2020, 18:28

זה היה מהיר. האמת שהם אמרו בטוויטר שהם קבלו גישה לוידאו כבר אתמול אז אני משער שככה זה יצא מהר:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוקטובר 2020, 21:49

חחח הUI של הפס4 נראה כמו blue screen of death של פעם לעומת הממשק של הפס5.

והמגטון האמיתי פה זה שיש לסוני משחק פלטפורמה נורמלי שוב.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוקטובר 2020, 22:01

DrKeo כתב:טוב, אין QR אז אתה קופץ לשיגור של המשחק במקום ישר לתוך הרגע שבו עצרת אז אין ספק שזה איטי יותר. אבל עדין, פחות מ10 שניות ואתה במשחק? לא רע, ממש לא רע. וזה עוד לפני שראינו מה מאסטרים טכנים כמו SSM או נוטידוג עושים.

כמו שאמרתי זה די מעצבן
לדוגמה בסוויץ אני משחק בלואיגי מניסיון 3

אבל לפעמים נותן לאחיינים לשחק במה שהם רוצים
אז הם יוצאים מהמשחק שלי ומפעילים משהו כמו קירבי או מאריו קרט
ושאני חוזר ללואיגי ,זה לצאת מהמשחק ליכנס לשלי ולעלות את השמירה
זה לא סוף העולם ,אבל אני חושב שסוני יכלה לתת איזה 3 משחקים בגלגל, זה לא הגבלה חומרתית של הps5
הssd מאוד מהיר ,בערך אותו מעבד של הxsx ,כרטיס מסך קצת חלש יותר אבל מאוד חזק
אותה כמות זיכרון של הxsx

סך הכל זה עניין שאפשר לסדר דרך מערכת ההפעלה
בכל מקרה כל המשחקים יפעלו דרך הssd
זה לא שצריך להוסיף הרבה גיגה לשמירות נקודות האלו

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים