omerkot כתב:לא כתבתי כל כך הרבה... כל מה שאמרתי הוא שמחיר של 600$ לא מגלם עליית מחיר משמעותית ביחס למחיר של 300$ לפני 25 שנה וגם מחירים של מוצרי טכנולוגיה אחרים לא התייקרו (בהרבה מקרים הוזלו באופן משמעותי).
אם סוני חושבת שיש לה בסיס צרכנים שפוט שישלם 1000$ על קונסולה וזה ימקסם להם את הרווח אז הם יתמחרו אותה בהתאם. הם גם היו עושים את זה עם הps2 אם הם היו חושבים שזה יעבוד.
Laskin כתב:הPS5 רווחית יותר מכל הדורות של הPS1 עד PS4, למרות שאנחנו עוד לא הגענו לסוף הדור.
בנוסף לעובדה שהPS5 יקרה יותר והPRO יקרה כמעט פי 2 מהפרו הקודמת - יש לך איזה 50 מליון מנויים בתשלום של PSN שהמחיר שלו עלה משמעותית, כש-40% מתוכם משלמים בערך 150$ בשנה (חצי מהם אקסטרא שעולה 135 דולר בשנה, חצי שני 160 דולר לפרימיום)...
אם אחרי כל העליות האלה ההפרש הוא 2 מליון בחומרה, שזה כלום בעצם - סוני בטוח מרוצים.
הדור עוד לא נגמר, יש מצב שהPS5 עוד תעקוף את הPS4, בטח עם מה שקורה עם מיקרוסופט, ושעדיין לא הייתה ירידת מחיר.
וכן, ברור שתהיה תקופת קרוס ג'ן ארוכה גם בדור הבא.
DrKeo כתב:ממתי יש נתונים של איזה אחוז ממשתמשי PSN+ הם מכל TIER?
glass man כתב:קאז: מה זאת אומרת הניידת כנראה תריץ כל מוצר של מכשיר האם? איך זה בכלל אפשרי?
נדב אמר שזה לא אפשרי לעשות ניידת בכוח של הPS5 ב2028 אם אני זוכר נכון את מה שהוא אמר ועד עכשיו הדיווחים הם שהניידת של סוני בתקופת הPS6 וזאת שתצא איתה תהיה פס5 מוחלשת. כלומר לא רק שלא יכולה להריץ את כל משחקי הפס6 גם לא בהכרח יכולה להריץ את כל משחקי הפס5 בצורה משביעת רצון.
ומייקרוסופט? מייקרוסופט לפי מה שאמרו ויתרו על ניידת משלה והROG X שלהם אני בכלל לא חושב שיוכל להריץ משחקי פס6 לא יודע מאיפה הבאת את התאוריה הזו אחי.
לגבי שאר הנקודות שלך:
למה שמייקרוסופט שהיא החברה הראשונה שגבתה תשלום על אונליין בקונסולות והציבה את הסטנדרט תחזור בה? הרי היא הציבה את הסטנדרט כי יש לה מטרה לחלוב כמה שיותר כסף מהלקוחות.אתה מתכוון שהם יבטלו את האונליין כפיצוי על המחיר הגבוה יותר? מייקרוסופט תתן דברים בחינם רק אם זה משתלם לה כמו שהיא נתנה את השידרוג של ווינדוס 11 בחינם אבל רק כי זה משתלם לה ועדיף לה כלכלית שכולם יעברו במקום לתחזק מערכות ישנות.
פה הם לא מרוויחים מזה כלום רק מאבדים מקור הכנסה עיקרי.
וקאז אני חולה עליך אחי באמת, אבל אם אתה חושב שאנשים ישלמו 900 דולר בשביל לשחק איזה אינדי שהמחשב של סבתא שלהם יכול להריץ על 120FPS
אתה הולך להתרסק עם התחזית הזו כל כך חזק ב2028. למה שמישהו יצטרך להתפלל שטיטאן קווסט 2 יגיע אליו? הוא לא זמין כבר עכשיו על הקונסולות בEA ? וכמה הוא מוכר עליהן אתה יכול להגיד לי? ואם הוא לא להיט שם, למה שמשחק כמוהו יהפוך ללהיט על קונסולה של 900$ ?
glass man כתב:קאז לפי הדיווחים הקונסולה הניידת תהיה חלשה בחצי מהPS5 הבסיסי אז איך היא תריץ משחקי PS6 מאיפה הבאת את השמועות האלו שהיא תריץ משחקי PS6 ? אתה יכול להביא לינק?
glass man כתב:מייקרוסופט זה לא סניף של יד שרה, הם רוצים להרוויח הם היו האנדרדוג גם שהם התחילו עם האקסבוקס המקורית וזה לא הפריע להם לדרוש תשלום על האונליין כי הם פה בשביל להרוויח כסף הם היו האנדרוג בכל דור חוץ מדור ה360 (וגם אותו הם התחילו בתור אנדרדוג) ואף פעם זה לא הפריע להם לדרוש אונליין בתשלום. אני מבין שאתה מדבר גם על מה "שרצוי שמייקרוסופט" תעשה אבל בוא נהיה ריאלים קאז זה לא הולך לקרות אף פעם אונליין בחינם ממיקרוסופט.זה שסוני עשתה את זה לא אומר שמייקרוסופט תעשה את זה.
glass man כתב:אם שחקני הPS יידעו שהאקסבוקס עדיף אבל יבחרו לא לקנות אותו כי הם מושקעים יותר מדי בPSN וחייבים את האקסקלוסיבים של סוני מה זה עוזר למייקרוסופט?
glass man כתב:תלך על 10 משחקי הPS5 הכי מוכרים בכל הזמנים בנתיים נכון לעכשיו.
1.ספיידרמן 2.
2. BMW -המשחק עם הקוף.
3. ראצט
4. אלדן רינג
5. פפ16.
6.פפ7-2
7. סטלר בלייד.
8. דימון סולס.
9. אסטרו בוט.
10. פורצה הורייזן 5.
אני ספרתי פה 8 בלעדיים, חלקם בלעדיים אמייתים חלקם בלעדיים זמנית אבל דבר אחד בטוח שחקני פלייסטישן לא הולכים לקנא בשחקני האקסבוקס על איזה EA שמגיע
כמו שאמרת בעצמך וכמו שהטבלה מראה הם לא יטרחו לשחק בכלל באיזה להיט תורן EA שהתפוצץ בסטים, אלא את אחד מהאקסקלוסיבים או אקסקלוסיבים זמנית.
איזה משחק סולס להיט תורן, ואיזה משחק שמייקרוסופט תזרוק להם ברוב נדיבותה
glass man כתב:אין פה גם שום דבר חדשני, הsteam machine זה דבר שנכשל אנשים דחו את הרעיון של "מחשב שולחני בסלון" כמו שכתבתי לך בתגובות קודמות כבר ב2000 מייקרוסופט עשתה מחקר מעמיק יותר ממה שאני ואתה אי פעם נוכל לעשות לגבי השאלה אם גיימרים/אנשים רוצים שהאקסבוקס תבוא עם פייצרים ותוכנות של ווינדוס כמו Office וכו' והתוצאות שמייקרוסופט עצמה הסיקה שאין עניין בזה כלל מהצרכנים.
Laskin כתב:GTA5 מכר 210 מליון עותקים
RDR2 מכר 70 מליון עותקים
glass man כתב:איזה גול עצמי? קאז? איך להרוויח כסף מאונליין זה גול עצמי למייקרוסופט? זו המטרה שהם בעסק הזה לעשות כסף איך לעשות כסף זה גול עצמי? זה שיהיה Steam על האקסבוקס הבאה לא מונע בכלל שמייקרוסופט תדרוש ממך לשלם עבור גישה לאונליין.
תן לי גם להעיף לך את המוח עם עוד משהו, אם סוני רוצים למנוע משחקני האקסבוקס הבאה, לשחק במשחקים שלהם דרך סטים. הם יכולים לחסום את המשחקים שלהם בסטים
מלהיות זמינים על האקסבוקס זה אפשרי להם טכנית וחוקית. (וגם על אפיק סטור אני מניח) ככה שאם סוני רוצה לחכות הרבה שנים עד שהיא מוציאה משחקים לאקסבוקס הבאה היא יכולה לעשות את זה.
אז שוב היתרון שלך מתבטל כי סוני ומייקרוסופט עדיין שולטות במה שנעשה. החלום שלך שהאקסבוקס הבאה תהיה כל מה שהסטים משין לא הצליח להיות, ושבעצם VALVE ישתלטו על הסלון עם סוס טרויאני דרך מייקרוסופט, זה לא הולך לקרות קאז
אני לא הולך להגן על הרשימה של ויקפדיה לא משעמם לי לא אני כתבתי אותהאלה לא בהכרח המשחקים שמכרו הכי הרבה אני מסכים אבל אלה המשחקים שיש לנו נתונים רשמיים לגביהם (כמובן אני מסכים שGTA צריך להיות ברשימה לא יודע למה הוא לא שם) פיפא נמוך יותר ברשימה. ראצ'ט חולק בפלוס אקסטרה וכנראה סוני שיחררו איזה נתון שמחשיב את כל מי ששיחק בו כ"רכישה".
גם אם הרשימה של ויקפידה עם רמת אמינות של "הגדה של פסח" אין שום אינדקציה נורמלית שמשחקי EA מהסוג שאתה מתלהב מהם ואומר שיעשו שינוי התפוצצו בPS5.
המשחק היחיד שיש לו שורשים כמשחק EA והתפוצץ על הPS5 זה BG3 אבל זה לא רלוונטי כי שהוא הגיע לPS5 הוא כבר לא היה EA.
קאז אתה נתקע על אופיס. ביל גייטס לא רצה שהאקסבוקס המקורית תריץ רק Office הוא רצה ווינדוז מלא, שמריץ כל תוכנה שווינדוס יכול להריץ הוא כל כך רצה את זה שצוות האקסבוקס רימה אותו והציג לו אשליה שהאקסבוקס באמת יריץ כל תוכנה מה זה את מי זה מעניין גייטס רצה ב2000 בדיוק את מה שמייקרוסופט רומזת שהיא עומדת לעשות בדור הבא על מלא, והסבירו לו כבר שאין טעם בזה,אז למה אתה חושב שדברים השתנו ב25 השנים האחרונות ? כי עכשיו יש סטים?
בפעם המליון סוני יכולה לקבוע שכל משחקי הPC שלה על סטים ירוצו על כל מכשיר חוץ מהאקסבוקס הבאה... אז החלום שלך שהאקסבוקס תהיה ה"מנצחת הגדולה" זו שיש בה את כל המשחקים, הולך להתרסק אחי.
אתה באמת משווה את האקסבוקס המקורית לתועבה שמייקרוסופט הולכים להוציא בדור הבא? האקסבוקס המקורית היתה דריסת רגל מכובדת מאוד בשוק. הם הגיעו למקום השני במירוץ מכלום, סיימו את הדור במצב שכל הצד ג' מעוניין לתמוך בהם ובנו אחלה תשתית למותג, בדור הבא הם הולכים להוציא את המוצר הכי גנרי שאי פעם שוק הקונסולות ראה. איך אפשר להשוות?
אל תתפלא אם האקסבוקס הבאה תהיה הקונסולה הפיזית האחרונה של מייקרוסופט מרוב הכישלון הצורם שהולך להגיע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים