נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 14:28

Laskin כתב:אז שוב - אני לא מבין למה שאפל כן תשים את פורטנייט באפל סטור, אבל לא באנדרויד... מה שאתה אומר יל פה זה שיש סיכוי שירמו את הפלייסטור, לא את אפיק.

אה, לא נראה לי שהבנת נכון. זה לא השחקן שמרמה את הפלייסטור או אפיק, זאת אפיק ש"מרמה" את הפליי סטור. כלומר אפיק מדלגים על הפלייסטור וכך לגוגל אין מושג מה הולך בפורטנייט לאנדרואיד. שחקנים נכנסים לאתר של אפיק ומורידים את המשחק ישירות למכשיר בלי לעבור דרך הפליי סטור, כך אפיק מתחמקת מלשלם 30% לגוגל. היתרונות/חסרונות של פלטפורמה יחסית פתוחה :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2018, 14:48

רגע, אבל אני הבנתי שאפיק הם אלה שלא מעוניינים שפורטנייט יהיה שם, ולא גוגל... אם כך הכל מובן יותר.
אז המשחק כן יגיע, פשוט לא יעבור דרך החנות של גוגל... למה משחקים אחרים לא עושים את זה?!

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 אוגוסט 2018, 15:33

כי לא כל משחק הוא פורטנייט :) לאנשים אין עצבים לטייל לעמודי web בשביל להוריד APK אם זה לא משהו רציני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2018, 16:11

כן, אני מדבר על משחקים חינמיים שמבוססים על רכישה בחנות... נגיד כל הקלאש אוף קלאנס ושיט הזה שעושים מאות מליוני דולרים על זה, ה-30 אחוז האלה משמעותיים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 20:05

משמעותי בהחלט אבל מי יכיר אותם בכלל בלי החנות? פורטנייט הוא מפלצת שיכולה להרשות לעצמה לעשות את זה. אני לא יודע כמה אנשים יתקינו אפליקציה חיצונית במכשיר שלהם. אם זה לא משהו כל כל ידוע כמו פורטנייט לדעתי זה מלחיץ אנשים להתקין תוכנה חיצונית במכשיר שלהם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 אוגוסט 2018, 00:14

זה אנדרואיד ,הם יכולים לפתוח חנות משלהם ,זאת מערכת הפעלה פתוחה
זה שגוגל המפתחת המרכזית ,לא נותן להם את הזכות ,לסגור את התוכנה ,ובפועל המערכת לא סגורה
לגוגל יש את הזכויות על התוכנות שלה ,כמו החנות שלה ,כמו יוטיוב ,וכו וכו
אבל לא על המערכת עצמה

אני מעריך שגם אורגין,סטים,יופלי ,וכו וכו ,יקבלו בעתיד גרסת אנדרואיד
בעבר לא הייתה לזה הצדקה כלכלית ,היום יש לזה
(לא מדבר על משחקי PC ,אלה על חנויות למכירת משחקי אנדרואיד )

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2018, 01:29

אני לא חושב שגוגל מרשה חנויות מתחרות לפליי. עם כל הכבוד האקו-סיסטם של אנדרואיד פורח כבר 9 שנים וסטים קיימת עליו כבר 6. שום דבר לא השתנה השנה, אז כנראה שאו שיש להם רגולציה שלא מרשה חנויות מתחרות או ש-VALVE לא חושבים שזה מעניין מספיק פיננסית.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוגוסט 2018, 05:45

יש חנויות מתחרות לפליי, ואתה יכול להתקין אותן בקלות, כמו את האפליקציה של פורטנייט.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 אוגוסט 2018, 06:55

DrKeo כתב:אני לא חושב שגוגל מרשה חנויות מתחרות לפליי. עם כל הכבוד האקו-סיסטם של אנדרואיד פורח כבר 9 שנים וסטים קיימת עליו כבר 6. שום דבר לא השתנה השנה, אז כנראה שאו שיש להם רגולציה שלא מרשה חנויות מתחרות או ש-VALVE לא חושבים שזה מעניין מספיק פיננסית.

הם יכולים רק לא לתת אישור ותמיכה , להתקין את החנות ,ואפליקציות שלהם
אין להם שום זכות ,למנוע מתחרות ,כי המערכת הפעלה פתוחה ,ובגדול מבוססת לינוקס

אתה יכול לקחת אנדרואיד ,ולשנות את הקוד איך שבא לך

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2018, 20:29

בליזארד כנראה הולכת להכריז על דיאבלו 4 בבליזקון הקרוב. השמועה גם אומרת שתהיה גרסת סוויטצ׳ לדיאבלו 3. לא ברור לי איך אין כזאת עדין, קומבו מושלם.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 אוגוסט 2018, 21:13

מעניין לאיזה כיוון הם יקחו את דיאבלו 4.
השלישי בסופו של דבר כן הצליח להתייצב ולעמוד על הרגליים אחרי המון זמן ועבודה נוספת עליו, אבל אין ספק שבשביל רבים זה עדיין לא ההמשך של דיאבלו 2 שהם רצו.
הם יכולים לקחת את 4 בכיוון הזה, ולנסות לקרוץ בחזרה לשורשים של הסדרה, או דווקא לקחת אותו בכיוון של דיאבלו 3 הנוכחי, שאמנם מתקבל היום בדעה די חיובית אבל אולי רק בהשוואה למה שהוא היה בשיגור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2018, 01:00

דיאבלו 3 בסוף תפס את הכיוון אחרי ROS וכמובן LOOT 2.0 אבל הם עדין לא יכלו לתקן את העיצוב הצבעוני שהחליף את הדם וגות'יות וכמובן העלילה הפשוט נ-ו-ר-א-י-ת. ב-4 הם יכולים לתקן את הבעיות האלו ואני ממש מקווה שהם יעשו את זה. אני גם מקווה שהם יחזירו את השלבים הרנדומאלים, ממש באס שהם לא היו ב-3.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 10:43

אני לא התחברתי לז'אנר הH&S/RPG כשהייתי ילד, אז שיחקתי בדיאבלו 2 מאוחר מאוד, לפני שיצא 3, וממש אהבתי אותו ועוד יותר את 3. היה פשוט כיף, ושיחקתי את כולו עם עכבר גיימינג בלבד, כי לא נח על הספה עם העכבר, פשוט מיפיתי את כל הכפתורים כדי שלא אצטרך שום מקש, וסיימתי אותו ככה והיה ממש נחמד...
אבל אם יש משהו שהייתי רוצה ב-4 - זה תמיכה בבקר מהיום הראשון, ועוד יותר הייתי שמח אם זו תהיה הדרך הטובה והמומלצת ביותר לשחק בו, שהתזוזה של הדמות תהיה חלק חשוב ממערכת הקרב... בקיצור שיהיה יותר אקשן אמיתי ופחות "קליק, קליק, קליק". אני יודע שזו אולי לא דיעה פופולרית מאוד אבל לדעתי זה יהיה שינוי נהדר לסדרה.
אני יודע שכבר יצאו גירסאות קונסולה לדיאבלו 3, אבל לא ניסיתי בעצמי ובכל אופן מערכת הקרב והתנועה עצמה לא נבנתה לבקר מלכתחילה... אני מתכוון לSTRAFE/DODGE וכד'

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 09 אוגוסט 2018, 13:52

שיחקתי בדיאבלו 3 בבוקס לפני כמה שנים וממה שאני זוכר השליטה הייתה אינטואיטיבית וממש נוחה, ברמה שהיא לא נופלת מהפיסי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 14:24

טוב לשמוע! עכשיו שיקחו את זה צעד אחד קדימה כדי שיהיה אקשן מהיר עם הרבה יותר "SKILL" מאשר נתוני DPS

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 09 אוגוסט 2018, 14:33

פולאוט 76 יהיה בלעדי ללאנצ'ר של בתסדה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 14:42

כבר דיברנו על זה MGS...
מה שכן, לא הזכרנו שכנראה שזה יהיה מוגבל רק לבטא ולהשקה, ומאוחר יותר אולי יהיה זמין גם בסטים וכד'.
מניח שזה תלוי במכירות - אם יעמוד בצפי שלהם אולי ישאירו אותו בלעדי לחנות שלהם, אם לא - ישחררו

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 09 אוגוסט 2018, 15:18

לא שמתי לב.

כן, יכול להיות שזה רק בלון ניסוי בשלב ראשון אבל לדעתי זה היה רק עניין של זמן עד שבתסדה תעבור סופית לחנות שלה. יש לה כמה וכמה מותגים חזקים מאוד, מספיקים חזקים כדי למשוך קונים אליה.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 09 אוגוסט 2018, 20:07

https://www.pcgamer.com/discord-to-star ... _pcgamerfb

דיסקורד מפתחת לאנצ'ר סטייל סטים למכירת משחקים.
לא יודע, לי אישית יש יותר מדי לאנצ'רים על המחשב ולא רואה סיבה מיוחדת להתקין עוד אחד...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2018, 21:17

לאסקין, כמעט כל ביקורת של דיאבלו לפס3/4 אמרה שהמשחק על שלט מרגיש אפילו יותר טוב מעכבר, ביחוד בדמויות כמו הבארבארי שהוא דמות שהיא חצי סטייל DMC שכזו עם כל היכולות גלגול, התחמקות, קפיצה וכו'. האמת שגרסת הקונסולות פשוט עליונה מבחינת גיימפליי, אין מה לעשות, היא גם תומכת בשלט (מה שלא נתמך בצורה ממש אבל ממש מעצבנת ב-PC) והיא גם תומכת במשחק של 4 שחקנים על אותו מסך ביחד עם 4 שלטים בלי מסך מפוצל. אני פשוט בשוק שעברו 5 שנים והם עדין לא הוציאו גרסת מחשב לשליטה בשלט ומולטי מקומי, פשוט בושה.

בכל מקרה אני מחכה מאוד ל-4, אפילו על 3 שהיה גרוע באופן יחסי עד שתקנו אותו (אני משער ששחקת ב-3 באיחור רציני לאסקין? אחרי LOOT 2.0?) שמתי מאות שעות. אני רק מקווה ש:
1) יחזרו לעיצוב הגות'י והאלים. המשחק אמור להיות שטני בכל מובן של המילה, ממש מבאס לראות אותו פתאום בסטייל של וורקראפט.
2) שיתמכו בשלט ONE, זה כבר עובד נהדר בקונסולות, למה לא ב-PC?
3) שיתמכו במולטי מקומי, זה כבר עובד נהדר בקונסולות, למה לא ב-PC?
4) שהעלילה תהיה טובה הפעם, בבקשה שתהיה טובה. היא פשוט תת רמה בדיאבלו 3 ויש שם כמה וכמה דמויות שכתובות מתחת לכל ביקורת.
5) החלק האחרון הוא משהו שהם הבינו לבד ותקנו עם הזמן, אני מקווה שהפעם הם לא יעשו את הטעות הזאת. אני כמובן מדבר על הבית מכירות פומביות וכל האיזון LOOT שהיה סביבו. הם תקנו את זה עם LOOT 2.0 והם צריכים להמשיך בכיוון עם 4.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 21:49

שמח לדעת שאנשים פה שותפים לרצון לשחק עם בקר (:
חשבתי שהקהל של זה טהרן יותר
אז בקיצור אני ממש מקווה שהם ימשיכו בכיוון שהתחילו מבחינת גיימפליי ובאמת שיחזרו אחורה מבחינה עיצובית, למרות שאני עדיין אוהב את העיצוב של בליזארד כמעט תמיד
לגבי העלילה - לא הייתי מצפה ליותר מדי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2018, 22:45

אני לא חושב שיש טהרנות במעריצי דיאבלו, זה גיימפליי די שטחי, לא מדובר בסטאר קראפט פה :)

בנושא הגיימפליי, יש להם עוד בעיות לפתור במערכות החדשות. למשל החוסר בעצי פיתוח והשקעת נקודות בסקילים הוציא לגמרי את הסטינג מלעלות בדרגות. כן, לוט זה כיף, אבל דיאבלו 3 הוא רק לוט נטו, עליה בדרגה היא כמעט חסרת משמעות מעבר ללהגיע למספר מסויים בכדי שסקיל מסויים יפתח (ולפעמים לוט מסויים יפתח לך אותו) בזמן שבקודמים כל עליה בדרגה הרגישה כמו התקדמות אדירה וכמובן כיף לא נורמאלי.

בקיצור, יש להם הרבה בעיות לפתור אבל יש לי הרגשה ש-4 הולך להיות משהו מיוחד. רואים עם ros והפאטצ׳ שהקדים אותו שהם מבינים שיש ל3 המון בעיות, עכשיו אני רוצה לראות אותם מתוקנות ב-4.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 אוגוסט 2018, 14:02

תאכלס דיאבלו 3 על הפנים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2018, 16:32

swiss-the-engine כתב:תאכלס דיאבלו 3 על הפנים.

לגמרי, אבל אחרי שros יצא הוא עלה בעשר רמות. נקווה ש-4 ימשיך את גרף העליה ויביא איתו עלילה טובה ואוירה גות׳ית.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוגוסט 2018, 16:44

אני חושב שהם חייבים להתקדם קצת ולהציג מערכת קרב טיפה יותר עמוקה, אולי אפילו כזאת שמבוססת אנימציות והיט בוקס ולא מבוססת dps.
הם עדיין בונים את המשחק על הבסיס של משחק משנות ה90, ואת השינויים שהם כן עשו הם עשו לגמרי במקומות הלא נכונים (עיצוב, אקשן האוס, אונליין..)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים