הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2018, 21:17
לאסקין, כמעט כל ביקורת של דיאבלו לפס3/4 אמרה שהמשחק על שלט מרגיש אפילו יותר טוב מעכבר, ביחוד בדמויות כמו הבארבארי שהוא דמות שהיא חצי סטייל DMC שכזו עם כל היכולות גלגול, התחמקות, קפיצה וכו'. האמת שגרסת הקונסולות פשוט עליונה מבחינת גיימפליי, אין מה לעשות, היא גם תומכת בשלט (מה שלא נתמך בצורה ממש אבל ממש מעצבנת ב-PC) והיא גם תומכת במשחק של 4 שחקנים על אותו מסך ביחד עם 4 שלטים בלי מסך מפוצל. אני פשוט בשוק שעברו 5 שנים והם עדין לא הוציאו גרסת מחשב לשליטה בשלט ומולטי מקומי, פשוט בושה.
בכל מקרה אני מחכה מאוד ל-4, אפילו על 3 שהיה גרוע באופן יחסי עד שתקנו אותו (אני משער ששחקת ב-3 באיחור רציני לאסקין? אחרי LOOT 2.0?) שמתי מאות שעות. אני רק מקווה ש:
1) יחזרו לעיצוב הגות'י והאלים. המשחק אמור להיות שטני בכל מובן של המילה, ממש מבאס לראות אותו פתאום בסטייל של וורקראפט.
2) שיתמכו בשלט ONE, זה כבר עובד נהדר בקונסולות, למה לא ב-PC?
3) שיתמכו במולטי מקומי, זה כבר עובד נהדר בקונסולות, למה לא ב-PC?
4) שהעלילה תהיה טובה הפעם, בבקשה שתהיה טובה. היא פשוט תת רמה בדיאבלו 3 ויש שם כמה וכמה דמויות שכתובות מתחת לכל ביקורת.
5) החלק האחרון הוא משהו שהם הבינו לבד ותקנו עם הזמן, אני מקווה שהפעם הם לא יעשו את הטעות הזאת. אני כמובן מדבר על הבית מכירות פומביות וכל האיזון LOOT שהיה סביבו. הם תקנו את זה עם LOOT 2.0 והם צריכים להמשיך בכיוון עם 4.
We're just normal men. We're just innocent men