Klayman כתב:לא יודע איך אפשר with a straight face להגיד שאין אינפלציה במשחקים בסגנון פרום.
מישהו אומר את זה?
Klayman כתב:לא יודע איך אפשר with a straight face להגיד שאין אינפלציה במשחקים בסגנון פרום.
Stick כתב:Laskin כתב:לBMW יש כמה מגרעות שבאמת מורידות לו, בתחום האיזון והגיימפליי… למשל - יש לו סקיל טרי שכל יכולת שם סופר חשובה אבל הם ״מתקמצנים״ על נקודות וצריך לעשות גריינד כדי להנות מיותר מהן, ואי אפשר לדעתי לסיים את המשחק בפעם הראשונה עם כל היכולות או קרוב לזה בכלל. וחבל. כי היכולות ממש ממש מגניבות ומקוריות.
המשחק באמת מפוצץ בדברים מקוריים, בין אם זה עשרות המיניבוסים שאפשר להפוך אליהם, הStance שאתה עומד על המקל שלך, הקסמים המיוחדים מאוד… וכמובן שיש את עניין הסיפור והעולם שהרבה מכירים שגרם לו להיות להיט ענק בסין, וערכי ההפקה המאוד מאוד גבוהים, עם דגש מבחינתי על סרטון אנימציה, כל פעם בסגנון אמנותי אחר לגמרי - בסוף כל פרק. ואני לא ידעתי את זה אגב, ומדובר בסרטים ממש טובים.
גם לדארק סולס 1 היו המון בעיות, המשחק קלאנקי ולא מלוטש בשיט, כל החצי השני שלו מזורז ולא גמור על סף השבור, אפשר לשבור את כל מערכת הקרב שלו ולעשות צ'יז לכל המשחק.. אפשר להמשיך.
ובכל זאת הוא יושב על 89, וכבר כשיצא קיבל מעמד של קאלט בעיני הקהילה שהתחילה להתגבש סביבו, וזה כמובן סנטימנט שרק גדל ככל שחלף הזמן והמשחק הפך לכל כך משפיע, וזה לא התבטא בביקורות בזמן אמת.
למה? כי למרות כל המגרעות זה היה משחק חדשני, מרענן, שלקח את כל מה שהיה סטנדרט בתעשייה ואת כל הכיוון של הגיימינג בשנים האלו, והפך הכל על הראש.
ולצד זה יש אלמנטים בדארק סולס 1 שפשוט אין לו תחרות בהם, גם היום. בעיקר עיצוב השלבים ועיצוב העולם (מבחינה מכנית, לא אומנותית) - גם היום אין משהו שמגיע לרמות האלה ב100%.
אז BMW הוא כנראה משחק טוב, וכנראה יש אין ספור דברים שהוא טוב בהם מדארק סולס 1 כי הוא למד ממנו, ומכל הזאנר שהתפתח לאורך השנים. אבל האם יש משהו שהוא עושה באמת ברמה יוצאת דופן שאין בשום משחק אחר בזאנר? כנראה שלא. האם הוא מרענן באמת, מביא משהו שלא נראה או הופך את הסגנון על הראש כמו שעשה דארק סולס 1? כנראה שלא.
אני בטוח שיש בו דברים יפים וכל מיני המצאות קטנות כמו יכולות ספציפיות כאלו ואחרות, אבל זה טוויסט מינורי, זה לא באמת מה שאני מתכוון אליו.
אז זה העניין וזו העייפות, שיוצאים כל כך הרבה משחקים בסגנון, והם כולם טובים אבל אף אחד מהם לא מביא משהו באמת מעניין לשולחן כמו שדארק סולס 1 היה כשהוא יצא, אז נאבד כל העוקץ.
ואין בעיה ששיחקת בBMW ואהבת אותו ושאתה חושב שזה משחק נהדר, אני בטוח שזה נכון, הטענה היא רק שמאוד קשה להתלהב מעוד טריילר ועוד טריילר ועוד משחק שנראה בדיוק אותו דבר רק עם טוויסט קטן.
לשחק סולס לייק פעם בשנתיים ולהנות זה דבר אחד, אבל הטענה היא רק שכולם מפהקים מהטריילר של המשחק הסיני התורן כי הוא נראה טוב, אבל נראה כמו המשחק שראית לפניו וזה שתראה אחריו וכולם יצאו חודשים אחד מהשני.
Laskin כתב:Klayman כתב:לא יודע איך אפשר with a straight face להגיד שאין אינפלציה במשחקים בסגנון פרום.
מישהו אומר את זה?
Laskin כתב:אני כן מבדיל בין רובם.
הסגנון האמנותי לא זועק לי "פרום" דווקא.
היו הרבה משחקים בתקופת הPS3 שמזכירים לי יותר את הסגנון הזה.
זה "מיתולוגיה סינית" כזה. עכשיו יש התפוצצות של מפתחים סינים, מן הסתם ההשראה היא מתוך מה שקרוב אליהם.
Klayman כתב:זה מגיע מיד אחרי "אני כן מבדיל בין רובם" ולפני "יש התפוצצות של מפתחים סינים..." אם התכוונת רק למשחק הספציפי, זה לא היה ברור לי מהטקסט. גם לא מההמשך של השיח.
בכל מקרה, פנטום בלייד נראה לי לגמרי משחק souls במהותו, גם אם אחד המהירים יותר. הוא נראה רחוק מאוד מ dmc, לדעתי.
Laskin כתב:אני לא חושב שאם לא הייתה התפוצצות סינית אז רוב משחקי החיקוי של FS היו נעלמים
Laskin כתב:לאחרונה התחלתי גם את another crab’s treasure שמאוד לא דומה ויזואלית לשום משחק אחר בז׳אנר, אבל אין ספק שהוא משחק פרום קלאסי מלבד הקטע החשוב והמרכזי של החלפת המגן.
תכלס לא התחברתי כל כך בינתיים למערכת הקרב… אתן לו עוד טיפה צ׳אנס אבל אני מרגיש שאני הולך לפרוש בקרוב.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Bing [Bot] ו־ 29 אורחים