swym כתב:נדב, אני חושב שאתה לוקח את הדיון קצת לקיצון כי גם אם היטמן עושה יותר, הוא עושה את זה בשלבים סגורים ובמנוע (מדהים) וחדש שנבנה במיוחד למטרה הזו. אססינס קריד עושה הרבה דברים מעבר לזה, ומלבד היטמן אני לא מצליח לחשוב על עוד משחק עם כזו כמות של קהל.
ובכל מקרה, אני מתרשם יותר ויותר לטובה מAC4 עם כל סרטון שנוסף. משחק בקאריביים קוסם לי הרבה יותר ממלחמות ארצות הברית, והמנוע החדש נראה מדהים:
מהתאורה, אפקטי מזג האוויר, הים, קרבות הספינות (!!!), הצמחיה (וההתגנבות בתוכה - שבזכות התנועה של הצמחיה היא הרבה יותר מגניבה משלב הדחליל בהיטמן). בהתחשב בכל שאר הדברים שהוא עושה, באמת שאני אסלח לאססינס קריד אם יהיו בו קצת פחות דמויות על המסך בו זמנית מאשר בכמה מהשלבים בהיטמן.
Klayman כתב:אההה.. אני מאוד שמח על התמיכה! אבל אני לא ארכוש את המשחק בהשקה.. הספיק לי AC3 לשנה ומשהו הקרובות.
Klayman כתב:הביקורות די היללו גם את AC3.. איכשהו, אני מפקפק בסיכוי שהוא יתעלה על GTA5.
Klayman כתב:יאפ.. כל מה שהראו ממנו בינתיים, נראה בינוני להפליא. ואני ממש אהבתי את סדרת AC עד 3. :\
Nucleus_Dawn כתב:
לך תדע... אני משוכנע שביקורות מהללות, שמשוות את המשחק לגדולה של GTA 5 ומכריזות על המשחק כשירת הברבור של הדור והמשחק הטוב ביותר בסדרה, מסוגלות לשנות את דעתך.
I played all of Sequence 03 in Black Flag and I must admit: I liked it, but I didn’t love it
I spent a couple of hours sailing, roaming island ports, and platforming, and a lot of the time it simply felt like an endless series of time-filling fetch quests
but the actual thread that pulls you through the Sequence seemed a bit lacking in weight and intensity.
the rescuing men at sea and metal cargo scavenger hunt so that I could upgrade the hull armor of the Jackdaw felt like tedious errands that needed to be run.
bling כתב:לא הייתי עוצר את הנשימה במקומך,זה יכול לצאת אחלה משחק אבל לפי ה preview של IGN זה רחוק מלהשמע משהו שהולך לקצור מאיות סטייל GTA:
כמובן שלא הכל שלילי והם משבחים את האלמנטים הימיים אבל בעיקרון משחק שהולך להוציא 100 בחיים לא יקבל כזו נימה שלילית ועוד ב previews שידועים בכך שמתייחסים למשחק בצמר גפן,תקרא בהשוואה את הרשמים שפורסמו טרם יציאת GTA5 ולא תמצא מילה או משהו שמזכיר שליליות בכלל.
Laskin כתב:אין ספק, AC ביפן הפאודלית יהיה הדבר הכי מגניב שיש... סמוראי-נינג'ה. יאפ.
Nucleus_Dawn כתב:
אני מת לAC ביפן/המזרח הרחוק. זה יהיה שינוי גדול מאוד בסגנון והתקופה הפאודלית ביפן היא אחת התקופות הכי מגניבות בהיסטוריה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 21 אורחים