Assassin's Creed 4: Black Flag | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: Assassin's Creed 4: Black Flag | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swym » 16 ספטמבר 2013, 14:17

נדב, אני חושב שאתה לוקח את הדיון קצת לקיצון כי גם אם היטמן עושה יותר, הוא עושה את זה בשלבים סגורים ובמנוע (מדהים) וחדש שנבנה במיוחד למטרה הזו. אססינס קריד עושה הרבה דברים מעבר לזה, ומלבד היטמן אני לא מצליח לחשוב על עוד משחק עם כזו כמות של קהל.

ובכל מקרה, אני מתרשם יותר ויותר לטובה מAC4 עם כל סרטון שנוסף. משחק בקאריביים קוסם לי הרבה יותר ממלחמות ארצות הברית, והמנוע החדש נראה מדהים:

מהתאורה, אפקטי מזג האוויר, הים, קרבות הספינות (!!!), הצמחיה (וההתגנבות בתוכה - שבזכות התנועה של הצמחיה היא הרבה יותר מגניבה משלב הדחליל בהיטמן). בהתחשב בכל שאר הדברים שהוא עושה, באמת שאני אסלח לאססינס קריד אם יהיו בו קצת פחות דמויות על המסך בו זמנית מאשר בכמה מהשלבים בהיטמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2013, 14:27

swym כתב:נדב, אני חושב שאתה לוקח את הדיון קצת לקיצון כי גם אם היטמן עושה יותר, הוא עושה את זה בשלבים סגורים ובמנוע (מדהים) וחדש שנבנה במיוחד למטרה הזו. אססינס קריד עושה הרבה דברים מעבר לזה, ומלבד היטמן אני לא מצליח לחשוב על עוד משחק עם כזו כמות של קהל.

ובכל מקרה, אני מתרשם יותר ויותר לטובה מAC4 עם כל סרטון שנוסף. משחק בקאריביים קוסם לי הרבה יותר ממלחמות ארצות הברית, והמנוע החדש נראה מדהים:

מהתאורה, אפקטי מזג האוויר, הים, קרבות הספינות (!!!), הצמחיה (וההתגנבות בתוכה - שבזכות התנועה של הצמחיה היא הרבה יותר מגניבה משלב הדחליל בהיטמן). בהתחשב בכל שאר הדברים שהוא עושה, באמת שאני אסלח לאססינס קריד אם יהיו בו קצת פחות דמויות על המסך בו זמנית מאשר בכמה מהשלבים בהיטמן.

אני אמרתי במקור בדיוק מה שאתה אמרת, שהיטמן עושה כמויות הזויות של אנשים על המסך שבחיים לא ראיתי במשחק. אז העלו פה את AC והויכוח התחיל. אין לי ספק שAC משחק פתוח ושהיטמן סגור וכו', אין לי ספק מה הסיבות שהיטמן עושה את זה ואחרים לא, פשוט ציינתי עובדה שלצאת לרחוב בהיטמן ולראות מאות אנשים זה עוצר נשימה, זה הכל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 16 ספטמבר 2013, 15:21

המים במשחק נראים פשוט מדהים, לחשוב איך פעם התלהבו מהמים של אינסומניאק ו-2k
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 ספטמבר 2013, 20:06

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 ספטמבר 2013, 20:40

גירסאת הPC של המשחק, תצא במקביל לגירסאות הדור הבא, ב22 בנובמבר, אז כל גיימרי הPC יכולים לשמוח מהתמיכה של יוביסוטפ.
אם כל גיימרי הPC לא רוצים לשמוח מהתמיכה של יוביסופט, הם יכולים להתעצבן מזה שגירסאת הPC יוצאת שלושה שבועות אחרי גירסאות הדור הנוכחי.

בקיצור, יוביסופט דואגת גם לגיימרים שאוהבים לשמוח על הטוב וגם לאלו שאוהבים להתלונן. כל הכבוד להם וזה. :roll:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 ספטמבר 2013, 21:23

אההה.. אני מאוד שמח על התמיכה! אבל אני לא ארכוש את המשחק בהשקה :P.. הספיק לי AC3 לשנה ומשהו הקרובות.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 ספטמבר 2013, 21:59

Klayman כתב:אההה.. אני מאוד שמח על התמיכה! אבל אני לא ארכוש את המשחק בהשקה :P.. הספיק לי AC3 לשנה ומשהו הקרובות.

לך תדע... אני משוכנע שביקורות מהללות, שמשוות את המשחק לגדולה של GTA 5 ומכריזות על המשחק כשירת הברבור של הדור והמשחק הטוב ביותר בסדרה, מסוגלות לשנות את דעתך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 ספטמבר 2013, 23:05

הביקורות די היללו גם את AC3.. איכשהו, אני מפקפק בסיכוי שהוא יתעלה על GTA5.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 ספטמבר 2013, 23:13

Klayman כתב:הביקורות די היללו גם את AC3.. איכשהו, אני מפקפק בסיכוי שהוא יתעלה על GTA5.

איכשהו? זה נראה לי דווקא מאוד קל לפקפק בזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 ספטמבר 2013, 23:47

יאפ.. כל מה שהראו ממנו בינתיים, נראה בינוני להפליא. ואני ממש אהבתי את סדרת AC עד 3. :\
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 ספטמבר 2013, 23:54

Klayman כתב:יאפ.. כל מה שהראו ממנו בינתיים, נראה בינוני להפליא. ואני ממש אהבתי את סדרת AC עד 3. :\

גם אני ואחרי 3 די ירד לי ממנה. קיוויתי שהם יקחו הפסקה של איזה שנתיים, כי הסדרה ממש הרגישה כאילו היא גדלה מעבר לגבולות הטכניים האפשריים של הדור הנוכחי. AC4, לצערי, לא הולך להתבסס על ההתקדמות של הקונסולות החדשות, אלא להמשיך לסבול מהמגבלות של הישנות.

אני מקווה שבשנה הבאה הסדרה תחזור לימים של לפוצץ לי את המוח, כמו שהם עשו ב2 וברוט'רהוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2013, 12:47

Nucleus_Dawn כתב:
לך תדע... אני משוכנע שביקורות מהללות, שמשוות את המשחק לגדולה של GTA 5 ומכריזות על המשחק כשירת הברבור של הדור והמשחק הטוב ביותר בסדרה, מסוגלות לשנות את דעתך.

לא הייתי עוצר את הנשימה במקומך,זה יכול לצאת אחלה משחק אבל לפי ה preview של IGN זה רחוק מלהשמע משהו שהולך לקצור מאיות סטייל GTA:
I played all of Sequence 03 in Black Flag and I must admit: I liked it, but I didn’t love it

I spent a couple of hours sailing, roaming island ports, and platforming, and a lot of the time it simply felt like an endless series of time-filling fetch quests

but the actual thread that pulls you through the Sequence seemed a bit lacking in weight and intensity.

the rescuing men at sea and metal cargo scavenger hunt so that I could upgrade the hull armor of the Jackdaw felt like tedious errands that needed to be run.

כמובן שלא הכל שלילי והם משבחים את האלמנטים הימיים אבל בעיקרון משחק שהולך להוציא 100 בחיים לא יקבל כזו נימה שלילית ועוד ב previews שידועים בכך שמתייחסים למשחק בצמר גפן,תקרא בהשוואה את הרשמים שפורסמו טרם יציאת GTA5 ולא תמצא מילה או משהו שמזכיר שליליות בכלל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 אוקטובר 2013, 14:31

bling כתב:לא הייתי עוצר את הנשימה במקומך,זה יכול לצאת אחלה משחק אבל לפי ה preview של IGN זה רחוק מלהשמע משהו שהולך לקצור מאיות סטייל GTA:

כמובן שלא הכל שלילי והם משבחים את האלמנטים הימיים אבל בעיקרון משחק שהולך להוציא 100 בחיים לא יקבל כזו נימה שלילית ועוד ב previews שידועים בכך שמתייחסים למשחק בצמר גפן,תקרא בהשוואה את הרשמים שפורסמו טרם יציאת GTA5 ולא תמצא מילה או משהו שמזכיר שליליות בכלל.

לא ציפיתי לרגע שזה יהיה המצב. זה היה סתם מצב היפותטי שהעליתי.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 אוקטובר 2013, 18:35

התחלתי לפני כמה ימים את AC3, אחרי שאהבתי את כל משחקי הסדרה (1 אומנם היה רק טוב מינוס כזה, אבל 2 והמשכיו הם כבר משהו אחר) ואני חייב להגיד שאם עכשיו, אחרי כמה וכמה פאצ'ים (במחשב) המשחק עובד כמו שהוא עובד אני לא רוצה לדעת איך הוא נראה בהשקה..
צריך כל כך הרבה להתאמץ בשביל באמת להנות (ובסופו של דבר הוא מהנה, אני לא אשקר) ולהתעלם מבאגים הזויים בAI או מבניינה נוראית של משימות (וזה בכלל בלי לדבר על המשימות השבורות של דזמונד)
בנוסף נראה שהמשחק עצמו בנוי בצורה מוזרה, זאת אומרת אני כבר כמה שעות בפנים ואני כבר בתוך העלילה ועדיין אני מחכה שיקרה כבר משהו והמשחק יתחיל, להבדיל מAC2 שעשה את זה בצורה מושלמת למשל.
בסופו של דבר אני די מזדהה עם הpreview של ign על AC4, אני נהנה משחק אבל אני לא יכול להגיד שאני אוהב אותו.
נקווה שבסופו של דבר כשזה באמת יגיע לAC4 אני לא אזדהה עם מה שנאמר

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 10 אוקטובר 2013, 03:28

אני חושב ש-Assassin's Creed הבא אחרי 4 יכול להיות אחד מתוך ה-3 תקופות שאני חושב עליהן: השוגון (יפנים, סינים ומונגולים), נפוליאון ומלחמת העולם ה-1/2.
לא אכפת לי אם אני אומר שטויות אפילו ש-4 לא יצא עדיין אבל לדעתי זה יהיה נחמד אם נגיד המשחק הבא יהיה בתקופת השוגון עם סמוראים, חרבות קטאנה, שוריקנים ובמיוחד נינג'ות.
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוקטובר 2013, 09:23

אין ספק, AC ביפן הפאודלית יהיה הדבר הכי מגניב שיש... סמוראי-נינג'ה. יאפ.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 אוקטובר 2013, 11:09

הם כבר רמזו על זה שיפן יכולה להיות כמה פעמים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אוקטובר 2013, 11:24

Laskin כתב:אין ספק, AC ביפן הפאודלית יהיה הדבר הכי מגניב שיש... סמוראי-נינג'ה. יאפ.

אני מת לAC ביפן/המזרח הרחוק. זה יהיה שינוי גדול מאוד בסגנון והתקופה הפאודלית ביפן היא אחת התקופות הכי מגניבות בהיסטוריה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוקטובר 2013, 11:46

Nucleus_Dawn כתב:
אני מת לAC ביפן/המזרח הרחוק. זה יהיה שינוי גדול מאוד בסגנון והתקופה הפאודלית ביפן היא אחת התקופות הכי מגניבות בהיסטוריה.

וזה גם יהיה בטח הAC הראשון שאקנה ואסיים עד הסוף...
גם אשמח לAC בתקופת הצאר האחרון ברוסיה. זה יהיה מאוד מעניין, וייצור ויכוחים פוליטיים בלי סוף :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 אוקטובר 2013, 04:10

20 דקות גיימפלי של המוטיפלייר

http://www.arg-development.com/2013/10/ ... 1080p.html
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 אוקטובר 2013, 21:02

למרות שיש לי גם את ACB וגם את AC3 (מקוריים כמובן) אף פעם לא נכנסתי בכלל למולטיפלייר, הוא נראה כל כך לא מעניין..
שווה להתנסות בו באיזה יום ריק או שלא פיספסתי כלום?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אוקטובר 2013, 21:09

ניסיתי את זה של AC3 ולא הבנתי מה קורה שם.. כל רגע מישהו דוקר אותי, ואני לא הצלחתי להבין למה ואיך..
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוקטובר 2013, 22:55

מסכים, המולטילייר של 2 או ההמשכים שלו קיבל המון שבחים, ניסיתי רק פעם אחת, אבל גם מכל הסרטים שראיתי - הוא פשוט ממש לא מעניין!
אני חושב שעכשיו עם הספינות - יש סיכוי לעורר עניין, אבל ממה שראתי עד עכשיו - זה נראה לי פחות או יותר אותו דבר.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 אוקטובר 2013, 20:22

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 11:00

הגעתי למסקנה ששווה לי לקנות את המשחק, רק בגלל שאני קונה אותו למחשב בפעם הראשונה וסוף סוף אשחק בAC בלי ג'אגיז מכוערים ועם FPS יציב.
זה כאילו כבר קניתי קונסולת דור הבא :D
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 21 אורחים