Yahel12 כתב:ה970 יספיק לך גם לWitcher 3 אל תדאג.. המחשב הזה מסדר אותך להרבה זמן
BiA כתב:טוב, אז התחדשתי ב-Xbox One![]()
מה דעתכם - האם Titanfall שווה את 25 הדולר שמבקשים עליו כרגע בלייב?
BiA כתב:תודה!
לצערי, בכמה שעות שביליתי אתו החוויות שלי עם ה-One שליליות בעיקר. אני נתקל בבעיה הבאה: כשאני מריץ משחק, הוא מציג את מסך הפתיחה לשניות ספורות ואז קורס לדאשבורד. הבנתי שזו בעיה די נפוצה (לא לעניין, אבל נניח), שאפשר לפתור ע'י הסרה של ה-Cache. נהדר!
אלא שמשום מה, ה-Cache שלי מסרב להימחק. ניסיתי את כל השיטות שראיתי באינטרנט ואני עדיין חסר אונים. לפחות אם היתה אופציה לעשות את זה תוכנתית..
DrKeo כתב:מזל טוב דודי!
חשבתי שמשחק שכזה שלא מצליח להחזיק 60FPS תקנה לPC
BiA כתב:תודה שוב!
אבל הבעיות ממשיכות. מיקרוסופט כנראה לא מחבבת אותי במיוחד.
אני לא מצליח לרכוש שום תוכן מה-Marketplace עם אף אחד משלושת כרטיסי האשראי שהכנסתי. נזרקת שגיאת "Use a different way to pay". מכיוון שהכל עבד כמו שצריך שלשום, לפני שהחלפתי מכשיר, זה היה נראה לי מוזר וחקרתי את השגיאה באינטרנט.
מסתבר שהחשבון שלי כנראה נמצא תחת 'מעקב Fraud', שאני לא רואה דרך להסיר. מישהו מכיר איזה מייל או טלפון של מיקרוסופט ישראל שיכול לעזור לי?
אני פחות שש להתעסק עם התמיכה בחול משום שהחשבון שלי מוגדר כאמריקאי למרות שאני גר בארץ, ולכו להסביר..
Wan7ed כתב:ודודי תתחדש... קוד עדיף בפלייסטיישן מאשר במחשב. הכמות שחקנים בסטים קטנה משמעותית מבקונסולות.
Wan7ed כתב:נכון, אבל עדיף בקונסולות (מיליונים לעומת עשרות אלפים).
Wan7ed כתב:יש מוקד תמיכה טלפוני לאקסבוקס בארץ בעברית (google it)... וממש ממש לא אכפת להם איפה היוזר שלך רשום (דיברתי איתם כבר פעמיים)...
ודודי תתחדש... קוד עדיף בפלייסטיישן מאשר במחשב. הכמות שחקנים בסטים קטנה משמעותית מבקונסולות.
Wan7ed כתב:נכון, אבל עדיף בקונסולות (מיליונים לעומת עשרות אלפים).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים