PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 22 ספטמבר 2013, 08:23

DrKeo כתב:עדכון על TLG:
"The team is still there in SCE Japan Studio, Ueda-san is still there, but we are still waiting for the time to reintroduce it."
אם זה אומר שהוא עבר לPS4 וב2014 אז אני לגמרי עובר למחנה פס4 בשיגור.

TLG כבר הפך לבדיחה ואני לא חושב שאי פעם הוא יראה אור.
(אם כי מאוד הייתי רוצה)
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2013, 00:36

ShiTDemoN כתב:TLG כבר הפך לבדיחה ואני לא חושב שאי פעם הוא יראה אור.
(אם כי מאוד הייתי רוצה)

הציטוט הזה מראה לך שהוא כן יראה אור וזה שאומרים שצריך לחשוף אותו מחדש אומר שהוא עבר סוג של מייקאובר ואני לפחות מקווה שהוא עבר מייקאובר לפס4.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 ספטמבר 2013, 00:41

Laskin כתב:
אתה יודע, לא צריך בלעדי בכח, אם אין אחד ממש טוב. זה כמו שאנשים ממש מחכים לרייז, למרות שכל מי ששיחק בו אומר שהוא גרוע. אבל הוא בלעדי, גרפיקה טובה, ולכן ימכור הרבה יותר טוב ממה שכנראה מגיע לו. גם קילזון יכול מאוד להיות בינוני וקילר אינסטינקט צפוי להיות גם כן נפילה. נשאר רק פורצה 5 שהרבה מתלוננים שהוא 4 משופר, וזהו.
צד ג׳ נראים הרבה יותר טוב בהשקות הקרובות, אין מה לעשות.

אה, וwatch dogs על הווי-יו? נראה לי שזו תהיה הגירסה הנחותה ביותר, אפילו מהדור הנוכחי.

מה, קילזון לא נראה טוב? נאק לא נראה טוב? דרייבקלאב לא נראה טוב? ידידי, יש הרבה משחקים השקה בלעדיים שאני חושב שהרבה יותר שווה לנסות מאשר משחקי מולטיפלטפורם. אבל כל אחד והעדפותיו המה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ספטמבר 2013, 01:12

מכבד את דעתך, אבל תסכים איתי שהסבירות היא שWD יקבל ציונים גבוהים משל נאק, ושAC4 יעבור את KILLZONE. דרייב קלאב נראה סביר במקרה הטוב, וNFS הבא, לא זוכר מתי יוצא (אבל בקרוב) - בטוח יקבל גם כן ציונים גבוהים ממנו. . זה לא ודאי, אבל אפשר להסיק שאלו משחקי AAA ברמה גבוה יותר. אם כי באמת KILLZONE בעל פוטנציאל, לא הראו ממנו כמעט כלום, ולי זה נותן תחושה/חששה שהוא ממש ממש קצר.

אני אקנה את הPS4 בטח בתחילת שנה הבאה, וכרגע חוץ מINFAMOUS 2 - אני לא רואה שום משחק שאקנה איתו, ולכן אני מחכה (וגם לביקורות עליו, סיכוי לא רע שגם יאכזב). נראה מה יהיה שווה בדיוק, את רוב משחקי צד ג' אני גם ככה אעדיף לשחק במחשב, נכון לעכשיו.
אני מאוד רוצה כבר קונסולה חדשה, אבל המשחקים הראשונים שיוצאים עבור קונסולות הם בדרך כלל לא שיא האיכות, חוץ ממקרים בודדים. הדבר היחיד שמציל את ההשקות הקרובות של סוני ומיקרוסופט מכשלון-איכותי הוא משחקי צד ג' מושקעים שמקבלים פורטים מגרסאות הדור הנכחי.
אה, ומשחקי אינדי, אבל זה באמת קשה להיות סיסטם-סלר כשאתה אינדי, המשחקים האלה מגיעים בסוף כולם למחשב, אם הם לא שם כבר שנה ויותר.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 ספטמבר 2013, 01:22

Laskin כתב:מכבד את דעתך, אבל תסכים איתי שהסבירות היא שWD יקבל ציונים גבוהים משל נאק, ושAC4 יעבור את KILLZONE. זה לא ודאי, אבל אפשר להסיק שאלו משחקי AAA ברמה גבוה יותר. אם כי באמת KILLZONE בעל פוטנציאל, לא הראו ממנו כמעט כלום, ולי זה נותן תחושה/חששה שהוא ממש ממש קצר.

אני אקנה את הPS4 בטח בתחילת שנה הבאה, וכרגע חוץ מINFAMOUS 2 - אני לא רואה שום משחק שאקנה איתו, ולכן אני מחכה (וגם לביקורות עליו, סיכוי לא רע שגם יאכזב). נראה מה יהיה שווה בדיוק, את רוב משחקי צד ג' אני גם ככה אעדיף לשחק במחשב, נכון לעכשיו.
אני מאוד רוצה כבר קונסולה חדשה, אבל המשחקים הראשונים שיוצאים עבור קונסולות הם בדרך כלל לא שיא האיכות, חוץ ממקרים בודדים. הדבר היחיד שמציל את ההשקות הקרובות של סוני ומיקרוסופט מכשלון-איכותי הוא משחקי צד ג' מושקעים שמקבלים פורטים מגרסאות הדור הנכחי.
אה, ומשחקי אינדי, אבל זה באמת קשה להיות סיסטם-סלר כשאתה אינדי, המשחקים האלה מגיעים בסוף כולם למחשב, אם הם לא שם כבר שנה ויותר.

ברור שהוא יעבור את נאק וקילזון, אבל זה לא אומר שהם יהיו משחקים רעים.

והאמת שגם אני מתלבט מה לעשות: אני לא יודע אם לקנות פס4, אקסבון או בכלל ללכת על מחשב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ספטמבר 2013, 02:09

Golan כתב:
ברור שהוא יעבור את נאק וקילזון, אבל זה לא אומר שהם יהיו משחקים רעים.

והאמת שגם אני מתלבט מה לעשות: אני לא יודע אם לקנות פס4, אקסבון או בכלל ללכת על מחשב.

ברור שיהיה טובים (אולי), אבל הויכוח היה האם יותר מהבלעדיים, ודי ברור שהתשובה לכך תהיה שלילית.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 22 ספטמבר 2013, 02:09

DrKeo כתב:הציטוט הזה מראה לך שהוא כן יראה אור וזה שאומרים שצריך לחשוף אותו מחדש אומר שהוא עבר סוג של מייקאובר ואני לפחות מקווה שהוא עבר מייקאובר לפס4.

אם אני זוכר נכון, אמרו משהו בסגנון הזה כבר בעבר, כמה פעמים.
כן, הצוות כנראה עדיין שם. המשחק? כנראה ידחה וידחה וידחה (מקרה HL3 משהו)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2013, 02:39

ShiTDemoN כתב:אם אני זוכר נכון, אמרו משהו בסגנון הזה כבר בעבר, כמה פעמים.
כן, הצוות כנראה עדיין שם. המשחק? כנראה ידחה וידחה וידחה (מקרה HL3 משהו)

זה לא ho3 כי אתה יודע מה הוא ושהוא בפיתוח, ראית כבר טריילרים והם מדברים במפורש על חשיפה מחדש. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא המרה לפס4, אני מאוד מקווה שזה נכון.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 22 ספטמבר 2013, 10:52

DrKeo כתב:זה לא ho3 כי אתה יודע מה הוא ושהוא בפיתוח, ראית כבר טריילרים והם מדברים במפורש על חשיפה מחדש. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא המרה לפס4, אני מאוד מקווה שזה נכון.

טוב אז אני נושא תפילה שזה באמת יצא בקרוב ל-ps4. יכול להיות שזה מה שיגרום לי להזמין את הקונסולה בשנה הראשונה שלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2013, 12:27

Nigga כתב:ב TGS 2010 יצא הטריילר האחרון של TLG ובסוף הטריילר היה רשום Coming Holiday 2011.
מאז המשחק נגנז ולא שמענו ממנו שום דבר.
אנחנו יודעים שרוב המפתחים צד א' התחילו לעבוד על ה PS4 ב 2010/2011 ככה שיכול מאוד להיות שהמשחק נבנה מחדש ל PS4.

אני חושב שזה שהוא אמר "לחשוף אותו מחדש" אומר שהוא שינה את התצורה שלו וזה אומר או מעבר לפס4 או שעשו שינוי מהבסיס למשחק שצריך להציג אותו מחדש. אני מקווה שזה אומר פס4 כי זה לגמרי יכול להטות אותי צד בקלות אם זה משחק 2014.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 ספטמבר 2013, 16:04

Laskin כתב:
ברור שיהיה טובים (אולי), אבל הויכוח היה האם יותר מהבלעדיים, ודי ברור שהתשובה לכך תהיה שלילית.

זה נכון. אבל אל תשכח שבחגי 2014 סוני ישלפו בוודאי את התותחים הכבדים: נוטי דוג, סנטה מוניקה ועוד. אז בהחלט יש למה לחכות...

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 23 ספטמבר 2013, 08:29

Golan כתב:אבל זה יש לך בכל הפלטפורמות, אפילו ב-Wii U. לא מעניין אותך בלעדי ל-PS4?

רק מעצם היותו בלעדי? מה ההיגיון? נכון, קניתי את ה-PS3 בשביל הבלעדיים שלה, אבל אני אחכה לטובים ביותר.

Golan כתב:זה נכון. אבל אל תשכח שבחגי 2014 סוני ישלפו בוודאי את התותחים הכבדים: נוטי דוג, סנטה מוניקה ועוד. אז בהחלט יש למה לחכות...

זה נכון. קונסולה היא השקעה לטווח הרחוק, כך שהסיבה היחידה לדחות רכישה היא החשש שהקונסולות הראשונות תהיינה פגומות.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 23 ספטמבר 2013, 13:17

רונן כתב:

רק מעצם היותו בלעדי? מה ההיגיון? נכון, קניתי את ה-PS3 בשביל הבלעדיים שלה, אבל אני אחכה לטובים ביותר.

כן, כי הרי בלעדיים הם המשחקים שמנצלים את הקונסולה בצורה הכי טובה.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 23 ספטמבר 2013, 18:08

Golan כתב:כן, כי הרי בלעדיים הם המשחקים שמנצלים את הקונסולה בצורה הכי טובה.

גולן, לא מתאים לך. אני רגיל לשמוע שטויות מאנשים אחרים, לא ממך :)

כן, זה נכון שלעתים הבלעדיים מנצלים יותר טוב, אבל מה בין זה לבין משחק טוב או מסקרן יותר?
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 24 ספטמבר 2013, 04:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 24 ספטמבר 2013, 04:46

במקור, ה-PS4 יועדה להיות עם 4 ג'יגה זיכרון. סוני הרחיבה על פי בקשת המפתחות.

סוני גם בדקה כמות מגוחכת של אבטיפוס שלט ה-PS4, עד שנבחר הנוכחי. הוא נבדק על ידי הצרכנים, אחר כך נשלח לבדיקת מפתחות FPS מובילות. לכן אין פלא שהוא זכה לשבחים רבים כל כך. נאמר שנבדקה גם גרסה שבה האנלוגים לא באותו גובה, אך היא נגנזה כי הגרסה שבה הם באותו גובה התבררה להיות הכי הגיונית ונוחה, לדעתם.

ולמרות שזה כבר הובא לכאן: האם ב-E3 הבאה נחזה בחשיפתו מחדש של TLG, הפעם ל-PS4? אם ינצל את הקונסולה היטב, כאילו פותח מלכתחילה לקונסולה, זה יהיה מרהיב.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 ספטמבר 2013, 06:30

טריילר חדש לDRIVECLUB בשיתוף של מרצדס ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 ספטמבר 2013, 22:38

איפה הטריילר ואיפה הגיימפליי...
הם סתם מביכים את עצמם עם הטריילרים המפוברקים האלה,חלאס,זה הז'אנר היחיד שטריילרים בקושי מעידים על האיכות הגראפית,ברוב המשחקים משחררים בולשוטס אבל בטריילרים של גיימפליי כמעט ולא נוגעים,רק במכוניות כולם מקבלים את זה.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 23 ספטמבר 2013, 23:46

דרייב קלאב נראה מעולה. אם יעמוד היטב בדין המבקר ויתברר להיות טוב גם למשחק יחיד, אשקול לקנות.

למעשה, אני אוכל להוריד אותו בחינם, יש לי אפשרות להצטרף ל-PSN+ לחודש חינם. אממש זאת עם קניית הקונסולה כדי שאוכל לממש את הורדתו בחינם.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 24 ספטמבר 2013, 23:25

רונן כתב:גולן, לא מתאים לך. אני רגיל לשמוע שטויות מאנשים אחרים, לא ממך :)

כן, זה נכון שלעתים הבלעדיים מנצלים יותר טוב, אבל מה בין זה לבין משחק טוב או מסקרן יותר?

מה איתך? אתה יכול להשוות בין COD טיפוסי, Watch Dogs ו-FIFA 14 ל-Uncharted 3 ול-God of War 3? המשחקים הבלעדיים נראים הרבה, הרבה יותר טוב. והם בדרך כלל גם יותר טובים מבחינת משחקיות ועלילה. :o

רונן כתב:סוני גם בדקה כמות מגוחכת של אבטיפוס שלט ה-PS4, עד שנבחר הנוכחי. הוא נבדק על ידי הצרכנים, אחר כך נשלח לבדיקת מפתחות FPS מובילות. לכן אין פלא שהוא זכה לשבחים רבים כל כך. נאמר שנבדקה גם גרסה שבה האנלוגים לא באותו גובה, אך היא נגנזה כי הגרסה שבה הם באותו גובה התבררה להיות הכי הגיונית ונוחה, לדעתם.

מעולה שלא בחרו את הגרסה שבה האנלוגים לא באותו גובה. ככה זה בשלט של האקסבוקס, ואני ממש שונא את זה.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 25 ספטמבר 2013, 05:11

פרטים חדשים על Resogun הבלעדי ל-PS3. יוצא בהשקה של הקונסולה ולטענת הכתב הוא משחק הדור הבא הכי טוב שיצא לו לשחק. אומר שנהנה ממנו אפילו יותר מהבלעדיים קילזון וקנאק, שגם מהם נהנה מאוד. הוא בהחלט נראה כיפי בצורה אדירה, ואני כנראה אוריד אותו לקונסולה.

Golan כתב:מה איתך? אתה יכול להשוות בין COD טיפוסי, Watch Dogs ו-FIFA 14 ל-Uncharted 3 ול-God of War 3? המשחקים הבלעדיים נראים הרבה, הרבה יותר טוב. והם בדרך כלל גם יותר טובים מבחינת משחקיות ועלילה.

גולן, תתעורר (אתה באמת חושב כך, או שזה ויכוח לשם ויכוח?).

קודם כל, לא מדובר פה על גרפיקה, זה לא קריטריון בבואי להחליט איזה משחקי השקה לקנות.

דבר שני, האם Killzone, למשל, טוב יותר מ-GTA, ביושוק, פאר קראי ורבים נוספים? יש הרבה משחקי צד א' פחות טובים ויוקרתיים ממשחקי צד ג'.

מה לעשות, Watch_Dogs, מסקרן יותר מ-Killzone, שאולי יהיה משחק מעולה, אבל עדיין משחק FPS די רגיל. ו-Watch_Dogs מגיע מחברה אדירה בעיניי שיש לי אמון בה, כמעט כל משחק שלה זהב. פאר קראי 3, אגב, הוא אחד היותר זכורים לטוב עבורי בדור הזה, ו-Watch_Dogs נראה כמו פרויקט רציני וחשוב שלה. מקווה שיעמוד בציפיות.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 ספטמבר 2013, 08:39

רונן כתב:פרטים חדשים על Resogun הבלעדי ל-PS3. יוצא בהשקה של הקונסולה ולטענת הכתב הוא משחק הדור הבא הכי טוב שיצא לו לשחק. אומר שנהנה ממנו אפילו יותר מהבלעדיים קילזון וקנאק, שגם מהם נהנה מאוד. הוא בהחלט נראה כיפי בצורה אדירה, ואני כנראה אוריד אותו לקונסולה.

גולן, תתעורר (אתה באמת חושב כך, או שזה ויכוח לשם ויכוח?).

קודם כל, לא מדובר פה על גרפיקה, זה לא קריטריון בבואי להחליט איזה משחקי השקה לקנות.

דבר שני, האם Killzone, למשל, טוב יותר מ-GTA, ביושוק, פאר קראי ורבים נוספים? יש הרבה משחקי צד א' פחות טובים ויוקרתיים ממשחקי צד ג'.

מה לעשות, Watch_Dogs, מסקרן יותר מ-Killzone, שאולי יהיה משחק מעולה, אבל עדיין משחק FPS די רגיל. ו-Watch_Dogs מגיע מחברה אדירה בעיניי שיש לי אמון בה, כמעט כל משחק שלה זהב. פאר קראי 3, אגב, הוא אחד היותר זכורים לטוב עבורי בדור הזה, ו-Watch_Dogs נראה כמו פרויקט רציני וחשוב שלה. מקווה שיעמוד בציפיות.

לא שמעתי על המשחק הזה. הוא משחק הורדה?

ותראה, אני פשוט חושב שמשחקים בלעדיים, מעצם היותם בלעדיים, הם הרבה יותר מלהיבים. הרי בשבילם קונים קונסולה. ובנוגע לגרפיקה: שוב, אנצ׳רטד ו-GOW נחשבים המשחקים היפים ביותר ויזואלית על ה-PS3. כיצד אתה מסביר זאת?

והרי Watch Dogs אתה יכול לשחק גם על ה-PS3, אז למה לקנות PS4 רק בשבילו? לא כדאי לקנות PS4 בשביל משחק בלעדי? מבין מה אני אומר?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 25 ספטמבר 2013, 17:48

Golan כתב:לא שמעתי על המשחק הזה. הוא משחק הורדה?

כן.

ותראה, אני פשוט חושב שמשחקים בלעדיים, מעצם היותם בלעדיים, הם הרבה יותר מלהיבים. הרי בשבילם קונים קונסולה. ובנוגע לגרפיקה: שוב, אנצ׳רטד ו-GOW נחשבים המשחקים היפים ביותר ויזואלית על ה-PS3. כיצד אתה מסביר זאת?

בשבילם קונים קונסולה כי לא ניתן להשיגם בקונסולה אחרת. זה לא אומר שהם בהכרח יותר טובים ממשחקי צד ג'. מבין את ההבדל?

ולגבי ה"כיצד אתה מסביר זאת": אני לא צריך להסביר כי העניין הוויזואלי הוא לא רלוונטי, לא עליו דיברתי. אתה קונה משחק בגלל הגרפיקה שלו, אה, גולן?

והרי Watch Dogs אתה יכול לשחק גם על ה-PS3, אז למה לקנות PS4 רק בשבילו? לא כדאי לקנות PS4 בשביל משחק בלעדי? מבין מה אני אומר?

גולן, אתה עושה סלט. אם הייתי אומר שאני קונה את ה-PS4 בשביל Watch_Dogs, אז שאלתך הייתה נכונה. אני קונה את ה-PS4 לכמה שנים קדימה, לכל המשחקים המדהימים שיצאו עבורו, כאשר את Watch_Dogs אקנה עבורו כי ממילא אקנה את הקונסולה וזה נשמע לי יותר הגיוני מאשר לקנות ל-PS3, מבחינה טכנית.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 ספטמבר 2013, 10:20

ברור שאני לא קונה משחק בגלל הגרפיקה שלו (ראה את מריו גלקסי וזלדות שאני מעריץ שלהם), אבל אתה לא יכול להתכחש לעובדה שגרפיקה זה בונוס נחמד.

ולמה לא לקנות את Watch_Dogs ל- PS3, ולקנות בלעדי עם ה-PS4? קילזון נראה ממש טוב, גם בסינגלפלייר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 ספטמבר 2013, 12:54

טוב, לא עמדתי בפיתוי וגם אני רכשתי PS+. וואו... איזה מבחר של משחקים אדירים הם נותנים שם. כל הכבוד לסוני. גם התחלתי לשחק שוב בGOW 3, והמשחק פשוט נראה מדהים גם אחרי כל השנים הללו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 ספטמבר 2013, 20:57

Death_119 כתב:טוב, לא עמדתי בפיתוי וגם אני רכשתי PS+. וואו... איזה מבחר של משחקים אדירים הם נותנים שם. כל הכבוד לסוני. גם התחלתי לשחק שוב בGOW 3, והמשחק פשוט נראה מדהים גם אחרי כל השנים הללו.

למה לא חיכית לצאת ה-PS4, ואז היית קונה מנוי?

בכל מקרה, תתחדש וכל זה. כדאי לך להוריד משחקים שיש שם שלא השלמת.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים