Kazz כתב:קניתי טלוויזית HD1080 וחבר שלי יש רק 720P אם בכלל. עסקי מכירת הטלוויזיות הוא P2W. ניוקליס שוב מגדיר מושגים מחדש בדרכו המטמטמת. שוב משמתש בדוגמאות (CS) שמראות חוסר הבנה עמוק. ניקוליס, די להגיב לי. איך המנהלים לא נותנים לך השעיה על רמת דיון אינטלקטואלית מתחת לכל ביקורת זה נשגב מבינתי. את זה הם סובלים, אבל להגיד על אימרה מטומטמת שהיא מטומטמת - זה זה עובר את הגבול.
נדב,
"כלומר או שתשחק, תעלה דרגות ותשיג נשקים או לחילופין אם אין לך זמן תשלם ותעלה דרגות ותשיג נשקים." = P2W. במקום להתקדם במשחק דרך אשקרה לשחק בו לצבור נסיון ולהגדיל את מיומנתוך במכניקות של המשחק ולפתוח אפשרויות ונשקים חדשים, אתה יכול לשלם את דרכך אל האפשרויות והנשקים האלה תוך שנייה. אפשרויות ונשקים שברוב המקרים מהווים שדרוג ישיר.
רייז לא נותן יתרונות?
Balancing in the game isn't finished yet, but currently a character who has unlocked everything in a tier is about twice as powerful as one who hasn't locked anything, Olsen said
שחור על גבי לבן. P2W. שנינו קונים את המשחק ביום השיגור ומשחקים. אתה ישר משלם ונהיה פי 2 יותר חזק ואני צריך 'לטרוח' ולשחק במשחק כדי להתחזק. זה שמדובר במצב קו-אופ לא אומר שהביצוע כאן הוא תואם P2W. זה לא עניין אם שבסופו של דבר שני השחקנים מגיעים לאותו מקום, זה עניין שאני יכול לקנות יתרון עליך בכל פרק זמן. משחקי F2P שמקוטלגים כP2W הם משחקים שמאפשרים לקנות יתרון במשחקיות על פני האחרים. משחקי F2P שאינם כאלה לא מאפשרים לך לקנות דברים שנותנים לך יתרון מובהק במשחקיות.
Kazz כתב:קניתי טלוויזית HD1080 וחבר שלי יש רק 720P אם בכלל. עסקי מכירת הטלוויזיות הוא P2W. ניוקליס שוב מגדיר מושגים מחדש בדרכו המטמטמת. שוב משמתש בדוגמאות (CS) שמראות חוסר הבנה עמוק. ניקוליס, די להגיב לי. איך המנהלים לא נותנים לך השעיה על רמת דיון אינטלקטואלית מתחת לכל ביקורת זה נשגב מבינתי. את זה הם סובלים, אבל להגיד על אימרה מטומטמת שהיא מטומטמת - זה זה עובר את הגבול.
נדב,
"כלומר או שתשחק, תעלה דרגות ותשיג נשקים או לחילופין אם אין לך זמן תשלם ותעלה דרגות ותשיג נשקים." = P2W. במקום להתקדם במשחק דרך אשקרה לשחק בו לצבור נסיון ולהגדיל את מיומנתוך במכניקות של המשחק ולפתוח אפשרויות ונשקים חדשים, אתה יכול לשלם את דרכך אל האפשרויות והנשקים האלה תוך שנייה. אפשרויות ונשקים שברוב המקרים מהווים שדרוג ישיר.
רייז לא נותן יתרונות?
Balancing in the game isn't finished yet, but currently a character who has unlocked everything in a tier is about twice as powerful as one who hasn't locked anything, Olsen said
שחור על גבי לבן. P2W. שנינו קונים את המשחק ביום השיגור ומשחקים. אתה ישר משלם ונהיה פי 2 יותר חזק ואני צריך 'לטרוח' ולשחק במשחק כדי להתחזק. זה שמדובר במצב קו-אופ לא אומר שהביצוע כאן הוא תואם P2W. זה לא עניין אם שבסופו של דבר שני השחקנים מגיעים לאותו מקום, זה עניין שאני יכול לקנות יתרון עליך בכל פרק זמן. משחקי F2P שמקוטלגים כP2W הם משחקים שמאפשרים לקנות יתרון במשחקיות על פני האחרים. משחקי F2P שאינם כאלה לא מאפשרים לך לקנות דברים שנותנים לך יתרון מובהק במשחקיות.
המחלה של מערכות אנלוק לנשקים במצבי מולטיפלייר
אז קאז... אם לא הייתי עושה את זה בתשלום אלא בדמות מנגנון QTE שבוא אתה מדמה לשחקן את הבאסה שבלהיות נפח וכל שעליו לעשות הוא ללחוץ A שוב ושוב ושוב AD NAUSEUM אז זה היה בסדר? היית מעדיף את זה ככה?
לא לשכוח שבכל זאת אתה יכול לקבל שדרוג מכך שאתה סתם משחק במשחק אבל יקח לך 300 שעות של משחק בשביל שריון שתקבל בשעה אחת של משחק שבוא כל מה שאתה עושה זה ללחוץ על A
כמו שכבר אמרתי, זמן = כסף, זה הכל. או שתשיג את הנשקים, או שתקנה. חבר שלך לא ישיג עליך יתרון עם כסף אם אתה כן תשחק במשחק. זה כמו להגיד שcod זה p2w (הפעם הp זה play) כי חבר שלך ששחק בנשחק יותר ממך הוא דרגה גבוהה יותר. עכשיו השאלה היא האם אתה נגד מולטי לא מאוזן (כלומר פתיחת נשקים. התקדמות בדרגות וכו׳) או שאתה נגד שימוש בכספים בתוך מוחטי לא מאוזן.
אני לא מגדיר מחדש שום דבר. את זה שרשם הגדרה לא נכונה (מישהו שרושם הגדרה - מגדיר. מישהו שלא רושם שום הגדרה - לא מגדיר). אני בסה"כ נתתי לך דוגמא לכך שההגדרה שלך רחבה מדי ולכן לא מתאימה
אני רק הערתי שה"מחלה" הזאת קיימת עוד בCS, שנותן מומנטום לקבוצות המנצחות, בצורה של כסף לקניית נשקים עדיפים.
Kazz כתב:לא הבנתי למה האלטרנטיבה שבחרת היא כזו כאילו חובה שיהיה קשר בין סוג הפריט לאיך שאתה משיג אותו. הייתי מעדיף שלא הייתה אופצייה לשלם בכסף אמיתי עבור פריטים חזקים יותר ואז היית פשוט משחק כרגיל, אוסף קרדיטים או מה שתרצה ואז פותח את הפריטים, או תוך עשיית סוג של אצ'יבמנטים. החשוב ביותר הוא שמישהו לא יוכל להשיג את היתרונות והצ'ופרים האלה בתשלום. אם הבחור לא מוכן אשקרה לשחק אז אין לתת לו להשיג את היתרון ע"י תשלום. ואם ממש רוצים, אפשר למכור לו תקופה שבה הוא ירוויח פי 2 קרדיטים ככה שהוא יוכל לצמצם את הפער אבל עדיין שתצטרך לשחק כדי להתקדם.
הבעיית גריינדיג הזו באה בדיוק מכך שיש מיקרו-תשלומים שנותנים יתרון. אם את היתרון הזה אתה יכול להשיג אחרי שעה של משחק, אז לא כל כך משתלם לקנות את הפריט ב5דולר או באיזה מחיר שיהיה. אז לכן המשחקים האלה נוטים להיות מלאי גריינדינג כדי לגרום למיקרו-תשלומים להיות קורצים יותר ושתפתח את הכיס.
גריינדינג זה גם לא משהו ששמור למשחקי F2P. מדובר בביקורת שמופנת בערך לכל MMO עם מנוי חודשי אי פעם וללא מעט משחקי RPG רגילים.
ברור שכן. הוא יכול למקסם את ה tier שלו אחרי דקה אחת באמצעות קנייה ואז להיות חזק פי 2 ממני, בעוד שאני אצטרך לשחק מי יודע כמה זמן כדי להתקדם ב tier ולבסוף למקסם אותו. איך בדיוק שני אנשים שמשחקים באותו משחק רק שאחד משחק יותר ומצטיין יותר זה שווה ערך לשחקן שמשחק את המשחק ולשחקן שקונה כל פריט ברגע הראשון שמתאפשר לו? אם הנשק מהווה שדרוג מובהק אז האופציה לקנות אותו היא התגלמות של P2W, בטח במצב תחרותי.
אתה זה שמתמתם ומשחק ראש קטן (או שבאמת לא מבין). רק אתה פירשת את מה שאמרתי כפי שאתה פירשת. כשמדברים על P2W אז היתרון הוא על פני שחקן אחר שמשחק במשחק ושלא משלם כסף עבור מיקרו-תשלומים שהם P2W. כי אין שום הגיון בלהגיד שיש יתרון על אדם שבכלל אין לו את המשחק. אבל רק אתה הבנת או בחרת להבין (תבחר מה גרוע יותר) בצורה מעוותת. זה הדפוס שלך לאורך מספר רב של דיונים בפורום זה ומפעים אותי שמנהלי הפורום מעדיפים גורם משבש כזה על פני שימוש במילים המתארות חוסר הבנה כדי לתאר אימרות שמפגינות חוסר הבנה.
חוסר הבנה כזה. כל מי שהיה מקדיש מחשבה היה מבין את ההבדל בין משחק שמציג בפניך את כל הנשקים שיש בו מהרגע הראשון לבין משחק עם רשימה ארוכה בהרבה של נשקים שאתה מגלה רק כאשר אתה ממקסם רמה; בין משחק שגם אם הקבוצה שלך מפסידה ונראית רע אתה עדיין יכול להרוויח מספיק כסף כדי לקנות כל נשק לבין משחק שדורש ממך שעות על גבי שעות על גבי שעות כדי לפתוח את האפשרות להשתמש בנשק, העיקר שתמשיך לשחק כדי שתקבל דברים חדשים; בין משחק בו כל פעם שאתה משחק בו ושבכל סיבוב כל השחקנים מתחילים בדיוק מאותה נקודת מוצא לבין משחק שבהגדרתו יהיה אי-שוויון ואי-איזון בין הקבוצות מהרגע הראשון כי כל אחד נמצא ברמת XP שונה ועם ארסנל שונה. ועוד ועוד.
אם מה שמפריע לך זה התשלום עצמו על לחזק את עצמך, איך זה פייר שילד בן 15 שיש לו 12 שעות פנויות ביום יהיה דרגה הרבה יותר גבוהה ממני שעובד ויש לי שעה לשחק משחקים ביום? זה כן הוגן? סתם שטויות, כמו כל דבר בחיים זמן שווה לכסף, זה הכל. או שיש לך המון זמן לשחק במשחק או שאין לך ואם אין לך אז אתה בחיסרון מול אלה שיש להם. אתה יכול להגיע ליתרון על אלה שיש להם זמן? אולי, אבל כשאין תשלומים אלה שיש להם את הזמן מקבלים את היתרון הזה ועוד בנוסף הם גם משחקים טוב יותר כי הם התאמנו אז זה כן הוגן? זה לא האולימפידה או ספורט תחרותי, אנשים משחקים כדי להנות ולהיות דרג 4 כשחבר שלך דרגה 25 כי לו יש יותר זמן פנוי זה לא כיף.
Kazz כתב:ברור שזה הוגן. הוא משקיע את הזמן לשחק להשתפר ולהתמקצע במשחק. אם זה הבסיס שלך לאי-הוגנות אז כל הקיום האנושי הוא כך. למה זה הוגן שילד בן 15 שיש לו 12 פנויות ביום יינגן בחצוצרה יותר טוב ממני כשלי יש רק שעה אחת בכל יום. למי אני יכול לפנות כדי לשלם ולשפר את כישורי הנגינה כבמטה קסם? אם אתה רוצה שיהיה כיף אז אל תלך לשחק כדורסל נגד לברון ג'יימס.
מה הקטע לקנות משחק אונליין תחרותי, בקושי לשחק בו ואז להכנס לסרבר של אנשים בדרגה 30פלוס ולהתלונן שזה לא כיף ושהם צריכים לתת לך אפשרות לקנות את דרכך לפסגה? תשתמש במאצ'מייקינג או תכנס לסרברים שמיועדים לשחקנים מתחילים ובדרגות נמוכות ואז יהיה כיף. ובלי קשר לכך, זה למה BF ו COD הם משחקים נחותים מבחינה תחרותית לעומת CS כי שני המשחקים האלה שמים אותך על treadmill כמעט בלתי נגמר בדרך לפתיחת יכולות ונשקים חדשים לצמיתות בעוד שבאחרון כל פעם שאתה משחק כולם מתחילים מאותה נקודת מוצא ואתה מכיר ויודע כל נשק שיוכלו להשתמש כנגדך ושאחרי רבע שעה אתה גם תוכל להשתמש בכל נשק שקיים.
אם אתה רוצה לבחור את המשחק הכי תחרותי ומשחק שלא לוקח לקציניות את הבדלי השעות, אז אל תבחר את משחקים עם המכניקה כמו זו של BF וCOD וככה אולי מתישהו בעתיד נראה את השיטה הזו מצטמצת. הפתרון הוא לא להציע מיקרו-תשלומים P2W רק כדי שתרגיש יותר טוב כי זה תמיד יוצר פתח לשימוש לרעה והריסת איזה מעטה של תחרותיות שעוד נשאר למשחק. פתרון טוב הוא לבקש פלייליסטים וסרברים שמגבילים לדרגה מסויימת או לארסנל נשקים מסויים.
Kazz כתב:אני יכול להתאמן על החצוצרה 10 שעות ביום אבל עדיין לנגן רק 5 תווים ומישהו אחר יכול בשעתיים לנגן שירים ולהפגין כישורים טובים יותר בניגון. הבעיה שהקידום בדרגות במשחקים כמו BF ו COD הוא לאוו דווקא על בסיס כישורים אלא מרצון להראות לשחקן שהוא מתקדם במשהו וקרוב לרמה הבאה כך שהוא ימשיך לשחק במשחק גם אם הוא איום.
כן, אם אתה קצוב מאוד בזמן אז אל תחשוב בכלל לקנות משחק בשביל MP שבנוי על המתכונת של BF ו COD. תמצא משחק אחר שלא נשען על מכניקה שמחזקת שחקנים בלי סוף לפי כמה הם משחקים. לא צריך 'להוסיף עלבון לפציעה' ולהציע מיקרו-תשלומים שהם P2W שלא מאזנים עוד יותר משחק שהוא כבר לא מאוזן. לפחות מי שחורש משקיע על המשחק ומתאמץ. עדיף בהרבה ממישהו שזורק כסף. בערך כמו מישהו שרוצה להיות שחקן ולומד משחק ודרמה ומשקיע שנים לעומת מישהו שהולך לריאליטי והופך למפורסם בשקל.
ואם אתה רוצה לשחק במשחקים האלה, אז תוודא שהם מאפשרים סרברים שמגבילים את דרגת השחקנים ושהם מציעים מצבי משחק בהם כל הנשקים פתוחים לכל וכדומה. תשלום לקבל יתרון הוא לא התשובה. החוק 'אל תעשה' הראשון בעיצוב משחק עם מיקרו-תשלומים.
omerkot כתב:אולי תפסיקו כבר לדבר אחד עם השני.
בשלב הזה כבר עבר כל כך הרבה דם רע שאתם לא באמת מסוגלים לערוך ויכוח ענייני אז חלאס.
Kazz כתב:אני יכול להתאמן על החצוצרה 10 שעות ביום אבל עדיין לנגן רק 5 תווים ומישהו אחר יכול בשעתיים לנגן שירים ולהפגין כישורים טובים יותר בניגון. הבעיה שהקידום בדרגות במשחקים כמו BF ו COD הוא לאוו דווקא על בסיס כישורים אלא מרצון להראות לשחקן שהוא מתקדם במשהו וקרוב לרמה הבאה כך שהוא ימשיך לשחק במשחק גם אם הוא איום.
כן, אם אתה קצוב מאוד בזמן אז אל תחשוב בכלל לקנות משחק בשביל MP שבנוי על המתכונת של BF ו COD. תמצא משחק אחר שלא נשען על מכניקה שמחזקת שחקנים בלי סוף לפי כמה הם משחקים. לא צריך 'להוסיף עלבון לפציעה' ולהציע מיקרו-תשלומים שהם P2W שלא מאזנים עוד יותר משחק שהוא כבר לא מאוזן. לפחות מי שחורש משקיע על המשחק ומתאמץ. עדיף בהרבה ממישהו שזורק כסף. בערך כמו מישהו שרוצה להיות שחקן ולומד משחק ודרמה ומשקיע שנים לעומת מישהו שהולך לריאליטי והופך למפורסם בשקל.
ואם אתה רוצה לשחק במשחקים האלה, אז תוודא שהם מאפשרים סרברים שמגבילים את דרגת השחקנים ושהם מציעים מצבי משחק בהם כל הנשקים פתוחים לכל וכדומה. תשלום לקבל יתרון הוא לא התשובה. החוק 'אל תעשה' הראשון בעיצוב משחק עם מיקרו-תשלומים.
"Specifically about the Japanese market - and I'll be at Tokyo Game Show in a month - the Japanese development community remains incredibly important to us, and we're continuing to invest there," Spencer said.
"We're having great conversations with people. We're not announcing anything, but I can say both RPGs and specifically the Japanese developers are really important to our ecosystem
bling כתב:למי שאיכשהו ציפה בטעות למשהו,פיל ספנסר ממייקרוסופט (כחלק מכתבה שמדברת בכלל על מחסור במשחקי RPG ב X1) אמר שלא יהיו הכרזות ב TGS מצידם:
http://www.eurogamer.net/articles/2013-08-27-where-are-the-xbox-one-role-playing-games
קשה להאשים את MS,יפן היא שוק חצי מת בקונסולות אפילו עבור סוני ונינטנדו עצמן אז בטח שבשביל יצרנית אמריקאית שמתרכזת במשחקים מערביים,אני מופתע בכלל שהם מופיעים לכנס עצמו.
Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שאולי הבנת לא נכון.
הוא אמר שהם לא מכריזים על משהו ברגע זה. הוא לא אמר כלום על TGS.
bling כתב:אני דווקא חושב שהוא מדבר על TGS,"אנחנו מנהלים שיחות נהדרות עם האנשים,לא באים להכריז דבר",זה מה שהבנתי,אין סיבה שהוא יאמר לא מכריזים ברגע זה כי אף אחד לא מצפה ממנו לזה.
Nucleus_Dawn כתב:
הסיבה שהוא אומר "אנחנו לא מכריזים שום דבר", כי כי הוא אומר "אנחנו ממשיכים להשקיע במפתחים יפנים ובמוצרים לשוק היפני".
הוא ממש לא התייחס לTGS ולהכרזות שיהיו או לא יהיו שם, מעבר לזה שהוא יהיה שם בעוד חודש וגם זה נעשה בדרך אגב.
יכול להיות שהם לא יכריזו שום דבר בTGS, אבל זה ממש לא מה שנאמר בציטוט הזה.
bling כתב:
צודק,קראתי את זה שוב ובהקשר המלא והוא לא מדבר על TGS,למרות שאני מאמין שהציטוט יהיה נכון גם ל TGS
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 33 אורחים