DrKeo כתב:אבל זה לא נכון כי אחרי X קופסאות תוכל לקנות מה שתרצה, לא משנה מה זה.
אבל X הוא לא ידוע.
DrKeo כתב:אבל זה לא נכון כי אחרי X קופסאות תוכל לקנות מה שתרצה, לא משנה מה זה.
Laskin כתב:אני לא חושב שיש מקום ממש להשוות בין DROP LOOT שאתה מקבל כשאתה הורג NPC, לבין LOOT BOX שקונים בכסף אמיתי.
לצורך העניין אם בליזארד היו נותנים את האופציה לרכוש מהם את החפצים שנופלים לאיזה בוס בWOW במקום להרוג אותו עם RAID של עוד 40 אנשים - אז זה היה נוראי.
בנוסף, המולטי אם אני זוכר נכון היה CO OP ככה שזה לא מציב אותך בעמדת חסרון, אלא מחזק את הקבוצה כולה, הבעיה שלי מתחילה במקרים כמו BATTLEFRONT 2 - שזה נותן יתרון ליריב, במשחק תחרותי.
InterAl כתב:DrKeo כתב:אבל זה לא נכון כי אחרי X קופסאות תוכל לקנות מה שתרצה, לא משנה מה זה.
אבל X הוא לא ידוע.
DrKeo כתב:
אה, ואני בחיים לא קניתי לוטבוקס. יש לי את כל הסקינים שאני רק רוצה ואפילו יש לי די הרבה שאני לא רוצה כי אין לי כבר על מה לבזבז את הזהב. מי שקונה לוטבוקסים זה אנשים מאוד מוזרים שלא ברור לי מה המניע שלהם מעבר ל"אני פה ועכשיו ממש מיד", כמו בני שש. הם מממנים לי את דמויות והשלבים והמודים חינם שאני מקבל כל חודש אז וואללה, שיהיה להם לבריאות. אם אדיוט רוצה להוציא 40$ על 50לוטבוקסים בכדי לקבל איזה סקין גנג'י, שיהנה. אני רק יודע שיש שחקני TF2 שהוציאו עשרות אלפי דולרים על המשחק בזמן שב-OW אתה אפילו לא יכול לעשות את זה, אם תוציא סכומים דמיוניים כמו 4200$ אתה תקבל את כל החפצים במשחק.
Laskin כתב:
MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:
אה, ואני בחיים לא קניתי לוטבוקס. יש לי את כל הסקינים שאני רק רוצה ואפילו יש לי די הרבה שאני לא רוצה כי אין לי כבר על מה לבזבז את הזהב. מי שקונה לוטבוקסים זה אנשים מאוד מוזרים שלא ברור לי מה המניע שלהם מעבר ל"אני פה ועכשיו ממש מיד", כמו בני שש. הם מממנים לי את דמויות והשלבים והמודים חינם שאני מקבל כל חודש אז וואללה, שיהיה להם לבריאות. אם אדיוט רוצה להוציא 40$ על 50לוטבוקסים בכדי לקבל איזה סקין גנג'י, שיהנה. אני רק יודע שיש שחקני TF2 שהוציאו עשרות אלפי דולרים על המשחק בזמן שב-OW אתה אפילו לא יכול לעשות את זה, אם תוציא סכומים דמיוניים כמו 4200$ אתה תקבל את כל החפצים במשחק.
בדיוק.
אם אני צריך לבחור בין מפות ודמויות בתשלום\P2W לבין זה שנקבירדס ו-weabooים יממנו לי אותם בעשור הקרוב דרך לוטבוקסים הבחירה ברורה.
נגמרו הימים לצערי שמשחק יצא עם עשרות מפות (UT2004 לדוגמא) ככה שבמסגרת המצב הנתון הזה אני שמח שיש חלופות שלא יוציאו אגורה מרוב השחקנים.
אגב, אתמול פתחתי את קופסת אירוע ההלוואין החינמית וקיבלתי את הסקין של סימטרה, בדיוק מה שרציתי.
swiss-the-engine כתב:Laskin כתב:
סתם חפירות... מה זה משנה אם אני יכול לשלם או אם זה רק למי שעושה גריינד? בסוף זה בעיה רק במקרה אחד, שנותנים למישהו עם ציוד טוב לשחק עם מישהו שיש לו ציוד פחות טוב. לא נשמע לי כמו משהו שנורא קשה לטפל בו ודי הזוי לחשוב שהחברה בדייס יגידו לעצמם "חפיף נו, שבובה פט רמה 1 ישחק נגד בובה פט רמה 4".
Laskin כתב:אתם באותה רמה, פשוט לו יש קלפים ולך אין... זה לא שאתה מקבל את הקלף הזה כשאתה מגיע לרמה גבוהה, אתה יכול לקבל אותו היום או עוד שנה, תלוי במזל שלך, וסביר להניח שאנשים שיקנו קופסאות יהיו ממש חזקים כבר ביום הראשון... בזמן המשחק עצמו אתה יכול להחליף לדמות חלשה בהרבה או חזקה בהרבה, בהתאם לקלפים שיש לך, זה דינמי ולא זורק אותך פתאום למשחק אחר רק כי החלפת לדמות החזקה.
נחכה ונראה אחרי שיצא מן הסתם, אבל בינתיים זה נראה ממש רע.
Klayman כתב:גם לי הוא רץ סבבה לגמרי.. אבל עדיין פורטנייט רץ הרבה יותר חלק ממנו על ההגדרות הכי גבוהות. נסה ותיווכח בעצמך..
swiss-the-engine כתב:Laskin כתב:אתם באותה רמה, פשוט לו יש קלפים ולך אין... זה לא שאתה מקבל את הקלף הזה כשאתה מגיע לרמה גבוהה, אתה יכול לקבל אותו היום או עוד שנה, תלוי במזל שלך, וסביר להניח שאנשים שיקנו קופסאות יהיו ממש חזקים כבר ביום הראשון... בזמן המשחק עצמו אתה יכול להחליף לדמות חלשה בהרבה או חזקה בהרבה, בהתאם לקלפים שיש לך, זה דינמי ולא זורק אותך פתאום למשחק אחר רק כי החלפת לדמות החזקה.
הבנתי,זה קלפים... לא הבנתי למה הסברת את מה שהסברת. שורה תחתונה יש רמות, זה לא משנה אם זה דמות או אם זה כוח של דמות. לא מכיר את המשחק מן הסתם אבל הנחה סבירה היא שלא יתנו לבובה פט עם 10% הורדת נזק לשחק עם בובה פט 100% הורדת נזק. אולי הם הזויים לגמרי והם כן יתנו אבל פשוט לא סביר לחשוב ככה.
שחר אני אף פעם לא הבנתי את התלונות על קוד... מקסימום הכוונת נקודה אדומה קצת קלה יותר לשימוש אבל שורה תחתונה M16 רגיל תמיד היה הgo to שלי ולא רואה איך נשק אחר נתן למישהו אדג' עליי
InterAl כתב:Klayman כתב:גם לי הוא רץ סבבה לגמרי.. אבל עדיין פורטנייט רץ הרבה יותר חלק ממנו על ההגדרות הכי גבוהות. נסה ותיווכח בעצמך..
למה הכוונה בחלק? אני לא מסוגל להבחין ביותר מ-60FPS.
Kazz כתב:הגזלן הוא מי שלא מאפשר לך לקנות שום דבר פרט לחתול בשק. תגיד, מה לעזאזל אכפת לך אם מישהו יכול לקנות את OW ואז מייד לקנות פריט שהוא רוצה בלי לשחק כמה שצריך לשחק כדי לקבל מספיק ממטבע המשחק? מה אכפת לך? מה חורה לך ברעיון ה'רעשני' של 'הנה משהו שאני רוצה, הנה אני קונה אותו'?
למה בליזארד מונעים ממני את זה? למה הם אפילו מונעים ממני לקנות את המטבע של המשחק? התשובה ברורה וזועקת: כדי לדחוף אותך כמה שיותר לקניות חוזרות ונשנות של קופסאות רנדומליות. וזה פסול.
מה אכפת לך כמה השוק קבע שפריט ב TF2 או ב PUBG יעלה? רוב הסכום הולך לשחקן שמוכר. אז שהמפתחת גם תמכור ישירות את החפץ ותשים חסם עליון למחיר. מספיק עם גניבת הדעת: הבחירה היא לא בין מודל עסקי נצנלי ובין אי תמיכה מתמשכת במשחק. בליזארד הייתה ממשיכה לעשות מיליונים אם לצד הלוטבוקס הייתה מוכרת כל פריט בכסף אמיתי או את המטבע בכסף אמיתי. זה שהיא מאפשרת קנייה רק של דברים עיוורים משקפת את כוונתה ורצונה לחלוב כמה שיותר כסף בדרכים מניפולטיביות. זה לא עסק הגון.
Nucleus_Dawn כתב:swiss-the-engine כתב:Laskin כתב:אתם באותה רמה, פשוט לו יש קלפים ולך אין... זה לא שאתה מקבל את הקלף הזה כשאתה מגיע לרמה גבוהה, אתה יכול לקבל אותו היום או עוד שנה, תלוי במזל שלך, וסביר להניח שאנשים שיקנו קופסאות יהיו ממש חזקים כבר ביום הראשון... בזמן המשחק עצמו אתה יכול להחליף לדמות חלשה בהרבה או חזקה בהרבה, בהתאם לקלפים שיש לך, זה דינמי ולא זורק אותך פתאום למשחק אחר רק כי החלפת לדמות החזקה.
הבנתי,זה קלפים... לא הבנתי למה הסברת את מה שהסברת. שורה תחתונה יש רמות, זה לא משנה אם זה דמות או אם זה כוח של דמות. לא מכיר את המשחק מן הסתם אבל הנחה סבירה היא שלא יתנו לבובה פט עם 10% הורדת נזק לשחק עם בובה פט 100% הורדת נזק. אולי הם הזויים לגמרי והם כן יתנו אבל פשוט לא סביר לחשוב ככה.
שחר אני אף פעם לא הבנתי את התלונות על קוד... מקסימום הכוונת נקודה אדומה קצת קלה יותר לשימוש אבל שורה תחתונה M16 רגיל תמיד היה הgo to שלי ולא רואה איך נשק אחר נתן למישהו אדג' עליי
או קיי... ואם למישהו יש מטול רימונים לHeavy שלו, קלף שגורם ליכולות שלו להתחדש מהר יותר ב5% ובובה פט עם 100% הגנה מנזק כשהוא עף ולמישהו אין מטול רימונים, גרף שגורם ליכולת אחת שלו להתחדש בחצי מהזמן וחללית שיורה 8% יותר מהר?
שיהיה ברור - בסיבוב אחד של המשחק, כל שחקן יכול לשחק את הדמויות האלה. את החללית ואת בובה פט אולי אפילו פעמיים במהלך המשחק.
מי מהם נחשב ברמה גבוהה יותר? מי מהם עם יתרון? מה עם יש לי בובה פט עם 100% הורדת נזק ולך יש את דראת' מול עם בריאות מתחדשת כשהוא משתמש ביכולת? איזה מן מאצ'מייקינג תעשה?
עכשיו אתה מבין למה הסברתי את כל מה שהסברתי?
המשחק פשוט מעוצב בצורה כזאת שקלפים האלה, שמגיעים לשחקנים לפי מזל ובלי קשר לכמה הם מנוסים, או כמה הם השקיעו במשחק, יוצרים משהו שפחות או יותר בלתי אפשרי לאזן.
נ.ב.
ואפילו לא נכנסנו לזה שלכל דמות גיבור, דמות תגוברת, חללית, דמות רגילה יש 3 קלפים טעונים, מתוך 6 (בהשקה) אפשריים. לך תחליט איזה קלפים, באיזו רמה, באיזה שילוב, יתאימו לאיזו רמה בmatchmaking.
נ.ב. 2
אגב, לא אמרתי את זה, אבל אולי זה חשוב להגיד - גם אם הmatchmaking לא יהיה מוצלח, כמו שאני חושב, זה לא בהכרח צריך למנוע מהמשחק להיות מהנה ומכל שחקן להנות מהצלחות. עבורי זה לא make or break, אבל עבור אנשים שבאמת רוצים משחק מולטיפלייר שהם יוכלו לשחק במשך חודשים, נראה לי שכן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים