משחקי 2019

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: משחקי 2019

הודעהעל ידי kririn » 21 פברואר 2019, 18:37

כדי למכור חברה גדולה יחסית ,כמו ביואוור
צריך שישתלם לצד השני לקנות אותה
ואני מדבר על לקנות ,ולהשאיר את העובדים

לא לקנות ,להשאיר שלד מהכוח אדם
רק לישתמש בזיכיונות ,והציוד ,והרכוש שיש לחברה

עכשיו תיראו את זה
Kotor 1 עם אני מבין נכון ,שיך לea
וגם מחיב זיכיון של דיסני להפצה ,בלי לדבר שהמשחק ישן

גאייד אמפיר ,עם אני מבין נכון שיך לea
וגם הוא ישן

הkotor mmorpg ,אין לי מושג כמה ריווחי או לא היום
גם שיך לea
גם מחיב זיכיון מדיסני

סדרת דרגון אייג' ,שיכת לea

מאס אפקט ,שיך לea ,וגם אחרי אנדרומדה
יהיה קשה למכור משחק חדש בסדרה
בכמויות גדולות

אנטם היה כמה שנים בפיתוח ,לא קיבל ביקורות טובות
עם לא יהיה מספיק ריווחי ,מי ירצה את כל ביואוור ?
למה לקנות אותם ?
גם עם ea תשחרר חלק מהזכיונות ,למה לפתח מאס
אפקט חדש
או דרגון אייג' חדש ,שאפשר לפתח זיכיון חדש אחר
או לעשות המשך ,לזיכיון יותר מבוקש

נינטנדו מקבלת הרבה rpg לסוויץ מצד שלישי
לא חושב שהם צריכים אותם

Ms וסוני ,גם ככה יקבלו פורט למה שהם מפתחים
וגם להם אין צורך ממשי בהם

למה כן יש צורך ? למפתחים עצמם ,לגרפיקאים
מעצבי שלבים וכו'
אני לא חושב שיצליחו למכור אותה כיחידה אחת היום
אני חושב שea אולי תפרק אותם לצמצם הפסדים
ורוב העובדים ימצאו מקומות אחרים לעבוד בהם

חוץ מיזה בכל מקרה ,אנטם משחק כשירות
Ea צריכה כמות מסוימת של עובדים לתמוך במשחק
אולי יקטינו את ביואוור עד שאנטם ימות
ואז יפרקו לגמרי

אבל ניראה מה יהיה במכירות

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2019, 12:57

יום של הכרזות היום, לא ידעתי איפה לשים את זה כי לא רציתי לסטות מהדיון על רג׳י אבל יש שמועה מאוד מבוססת שכבר גובתה על ידי Gameinformer שאפליקציית אקס בוקס פלוס גיימפאס הולכת להגיע לנינטנדו סוויץ׳!

הנה אישור של גיימאינפורמר שמדווחים על הידיעה ואומרים שעל פי המקורות שלהם השירות אמור להיות מוצג עוד השנה!

https://www.gameinformer.com/2019/02/21 ... -to-switch

נראה שזה די וודאי העניין.

איך זה קורה? דרך הענן כמובן (שירות xCloud)

מה אתם חושבים על זה? נראה שמייקרוסופט כבר מזמן יוצאת מהמיינדסט של מלחמת קונסולות והם רואים את עצמם יותר כעסק ושירות שמתרחב מעבר למגבלות האלו. בהחלט יכול להיות מצב אבסורדי שגם בעלי הפס5 יוכלו להנות מזה בעתיד :D

לדעתכם זו ראייה כלכלית נכונה או שזה בא על חשבון הפלטפורמה שלהם של האקסבוקס ובעקיפין בסופו של דבר פוגע בהם?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 פברואר 2019, 13:03

דעתי היא שזה אכן הכיוון של מיקרוסופט, ואין באמת סיבה להמשיך לקנות קונסולות שלה כשאפשר לשחק את המשחקים על המחשב, עם הענן זה בכלל נו בריינר - מכירות החומרה שלהם יחלשו.
זה לאו דווקא אומר שהם יפסידו מהמהלך, אבל אני לא רואה אותם מנצחים את סוני או נינטנדו גם בדור הבא, ביחידות שנמכרו

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 פברואר 2019, 13:43

אני באמת לא מצליח להבין מה מייקרוסופט עושים, או בעצם למה יד אחת ממשיכה להשקיע כל כך הרבה מאמצים בקונסולת האקסבוקס כשהיד השנייה מחלקת את המשחקים לכולם.
כאילו, אני לא אומר שהם בהכרח קוברים את עצמם כי איכשהו יש לי אמונה שהם באמת יודעים, או לפחות חושבים שהם יודעים מה הם עושים, אבל אני לא רואה את זה.

אבל מה אכפת לי, להיפך. כאדם שמעולם לא החזיק בבית שתי קונסולות בנות אותו דור (למעשה איכשהו אני תמיד חוזר לסוני וPC חזק, למרות שלכל דור אני בא עם ראש פתוח) מייקרוסופט רק מבטיחים לי שאם אמשיך לתמוך בסוני הם לא יחסכו ממני שום משחק מצוין שיצא בדור הבא :).

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 פברואר 2019, 14:10

זה יושב בול על האסטרטגיה של פיל ספנסר ואין לי ספק שזה קורה. MS משחקת חכם לדעתי- הם הבינו שמכירת החומרה זה 'לחלום בקטן' והם כנראה גם יודעים שאין להם איך לנצח את סוני בגזרה הזו (אפילו שהאקס בוקס הבאה,לפחות גרסאת ה-X שלה,כמעט בטוח הולכת להיות עליונה חומרתית לפס5),אז הם פשוט מתרחבים כמו מטורפים לכל מקום שיסכים לקלוט אותם ואת התוכן שלהם. זו בדיוק הגישה של ספנסר- לא משנה לו איפה ישחקו,רק שיצרכו את התוכן שלהם ויתחברו לשירותים שלהם. אסטרטגיה מעניינת,יש לי הרבה כבוד למה שהאיש הזה עשה בחטיבה הזו.
סוני,ממש,אבל ממש צריכים להתעורר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2019, 14:21

אם אפשר לשחק במשחקים של מיקרוסופט בכל מקום, אף אחד לא יקנה אקסבוקס. טעות גדולה לדעתי. זה לא כמו לשחרר למחשב (חלונות 10 היא פלטפורמה של מיקרוסופט שהיא רוצה לחזק וממילא במערב מחשב לא מחליף קונסולה), זה כבר אומר משחקי אקסבוקס בכל מקום ועל כל מכשיר שיש לבני אדם מערביים. מי יקנה אקסבוקס כשכל מה שהוא צריך כדי לשחק בבלעדיים שלהם זה להפעיל מנוי למכשיר הקיים שלו באיזה מבצע של 2$ לחודש הראשון?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2019, 16:06

דניס דאייק עושה קאמבק:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2019, 17:03

רק 18 ביקורות כרגע אבל אנת'ם עומד על 62 :/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2019, 18:05

קיאו ציפיתי דווקא ממך כמי שתמך בתוכנית הראשונה של הוואן לפני שנגנזה להיות יותר פתוח לגבי הנושא, צריך להביא למייקרוסופט לפחות קרדיט לגבי זה שהיא מציגה פה תפיסה חדשנית ואפילו מהפכנית בכל הנוגע לגיימינג על הקונסולות ובכלל. אף מחזיקת פלטפורמה לעולם לא חרגה מהקו המסורתי של בלעדיים עם תמיכת צד ב׳ וכו׳ והם שוברים את הדבר הזה לטוב ולרע.

עכשיו לעניינו, מבחינה עסקית אני לא יודע אם זה ישתלם להם בסופו של דבר, אני רוצה להאמין שלהם יש נתונים שלמים יותר והם כביכול יודעים מה הם עושים. אני מבין את התפיסה שהסוויץ׳ ונינטנדו בכלל היא לא מתחרה ישירה, העניין זה שגם בתור קונסולה שנייה יש לה השפעה.

בואו נאמר שכרגע מבחינה סטטיסטית כשהפס4 שולטת חזק בדור הפאנבייס של נינטנדו מורכב מ 65 אחוז בעלי פס4 ועוד 35 אחוז וואן או שחקני PC שקנו אותה כפלטפורמה שנייה. דור הבא כמובן הקלפים מתערבבים ובעלי הסוויץ׳ או הקונסולה הבאה שתהיה לנינטנדו במהלך הדור יקנו שוב קונסולה או פלטפורמה ראשית חדשה. מה הסיבה שלהם בכלל לבחור באקס בוקס? הרי ברור שהגיוני או לרכוש פס5 ולהנות ממשחקי הבוקס דרך השירות המדובר או לקנות PC לגיימינג שיהיה חזק עוד יותר ועם ליינאפ של כמה בלעדיים משלו וגם להנות ממשחקי הבוקס בשירות.

מדובר פה על קהל של מליוני אנשים בתכלס שכרגע אין להם סיבה לקנות את האקס בוקס הבאה במידה והכל ירוץ להם טוב על הסוויץ׳.

מצד שני הגישה הזו נותנת למייקרוסופט דריסה מסויימת בכל מקרה, לא משנה אם כל שחקני נינטנדו יקנו פס5 הם עדיין ישלמו גם למייקרוסופט בצורה כזו או אחרת, כנ״ל שחקני סמארטפון או שחקני PC או כל פלטפורמה אחרת שקיימת כולל אפילו פס5 בחזון רדיקאלי של האסטרטגיה הזו, מכולם מייקרוסופט יכולה לקבל cut.

השאלה היא האם זה מפצה על אובדן ההכנסות מהחומרה והאקו סיסטם של האקס בוקס, על זה אי אפשר לענות כי אנחנו לא נביאים, יכול להיות שזה יוכיח את עצמו והם ישחו בכזה כסף שכל מלחמות החומרה יראו עלובות בהשוואה ויכול להיות שזה באמת ירצח את הבוקס וההכנסות שיקבלו מהשירות לא יצדיקו את עצמן ולא יכסו את אובדן הפלטפורמה הזו.

אי אפשר לדעת אבל אם הם הולכים על מהלך שכזה אז אפשר להניח שהם יודעים ברמה גבוהה יותר מאיתנו מה הם עושים.

———-

בעניין אנת׳ם זה באמת ממוצע ביזיון שלא ציפיתי לו בחיים, אשכרה משחק עם כזו הפקה והשקעה יוצא עם ממוצע כמו של קראקדאון. מביך.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 פברואר 2019, 18:09

DrKeo כתב:אם אפשר לשחק במשחקים של מיקרוסופט בכל מקום, אף אחד לא יקנה אקסבוקס. טעות גדולה לדעתי. זה לא כמו לשחרר למחשב (חלונות 10 היא פלטפורמה של מיקרוסופט שהיא רוצה לחזק וממילא במערב מחשב לא מחליף קונסולה), זה כבר אומר משחקי אקסבוקס בכל מקום ועל כל מכשיר שיש לבני אדם מערביים. מי יקנה אקסבוקס כשכל מה שהוא צריך כדי לשחק בבלעדיים שלהם זה להפעיל מנוי למכשיר הקיים שלו באיזה מבצע של 2$ לחודש הראשון?

המכירות יחלשו מאוד ,אבל יש מקומות שxbox
יותר משתלם מpc
בארץ אין נוהג של חנויות שאפשר למכור להם
משחקים משומשים בכסף
בארצות הברית זה קיים בהרבה מקומות
אבל לא קיים לרוב משחקי הpc הגדולים

ככה שלדוגמה xbo x
מי שקונה אותו ,מקבל חומרה הרבה יותר טובה
ממחשב חדש באותו המחיר ,אני לא מדבר
על יוטיוברים שקונים חלקים משומשים ומשווים לxbo חדש

הקונסולה מריצה להם הרבה משחקים ב4k
וhdr ,נכון לרוב 30 פרימים בשניה אבל בכל זאת

משחקים עם קונים פיזית ,באזור ה60 דולר לחדש
אבל בניגוד לpc אפשר להחליף עם חברים
או למכור יד שניה רגיל
או למכור יד שניה לחנות

ככה שזה משתלם שם
עם היתי בארצות הברית ,במקום להחזיק מחשב משחקים ,היתי מחזיק xbo x

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2019, 18:18

bling כתב:קיאו ציפיתי דווקא ממך כמי שתמך בתוכנית הראשונה של הוואן לפני שנגנזה להיות יותר פתוח לגבי הנושא, צריך להביא למייקרוסופט לפחות קרדיט לגבי זה שהיא מציגה פה תפיסה חדשנית ואפילו מהפכנית בכל הנוגע לגיימינג על הקונסולות ובכלל. אף מחזיקת פלטפורמה לעולם לא חרגה מהקו המסורתי של בלעדיים עם תמיכת צד ב׳ וכו׳ והם שוברים את הדבר הזה לטוב ולרע.

עכשיו לעניינו, מבחינה עסקית אני לא יודע אם זה ישתלם להם בסופו של דבר, אני רוצה להאמין שלהם יש נתונים שלמים יותר והם כביכול יודעים מה הם עושים. אני מבין את התפיסה שהסוויץ׳ ונינטנדו בכלל היא לא מתחרה ישירה, העניין זה שגם בתור קונסולה שנייה יש לה השפעה.

בואו נאמר שכרגע מבחינה סטטיסטית כשהפס4 שולטת חזק בדור הפאנבייס של נינטנדו מורכב מ 65 אחוז בעלי פס4 ועוד 35 אחוז וואן או שחקני PC שקנו אותה כפלטפורמה שנייה. דור הבא כמובן הקלפים מתערבבים ובעלי הסוויץ׳ או הקונסולה הבאה שתהיה לנינטנדו במהלך הדור יקנו שוב קונסולה או פלטפורמה ראשית חדשה. מה הסיבה שלהם בכלל לבחור באקס בוקס? הרי ברור שהגיוני או לרכוש פס5 ולהנות ממשחקי הבוקס דרך השירות המדובר או לקנות PC לגיימינג שיהיה חזק עוד יותר ועם ליינאפ של כמה בלעדיים משלו וגם להנות ממשחקי הבוקס בשירות.

מדובר פה על קהל של מליוני אנשים בתכלס שכרגע אין להם סיבה לקנות את האקס בוקס הבאה במידה והכל ירוץ להם טוב על הסוויץ׳.

מצד שני הגישה הזו נותנת למייקרוסופט דריסה מסויימת בכל מקרה, לא משנה אם כל שחקני נינטנדו יקנו פס5 הם עדיין ישלמו גם למייקרוסופט בצורה כזו או אחרת, כנ״ל שחקני סמארטפון או שחקני PC או כל פלטפורמה אחרת שקיימת כולל אפילו פס5 בחזון רדיקאלי של האסטרטגיה הזו, מכולם מייקרוסופט יכולה לקבל cut.

השאלה היא האם זה מפצה על אובדן ההכנסות מהחומרה והאקו סיסטם של האקס בוקס, על זה אי אפשר לענות כי אנחנו לא נביאים, יכול להיות שזה יוכיח את עצמו והם ישחו בכזה כסף שכל מלחמות החומרה יראו עלובות בהשוואה ויכול להיות שזה באמת ירצח את הבוקס וההכנסות שיקבלו מהשירות לא יצדיקו את עצמן ולא יכסו את אובדן הפלטפורמה הזו.

אי אפשר לדעת אבל אם הם הולכים על מהלך שכזה אז אפשר להניח שהם יודעים ברמה גבוהה יותר מאיתנו מה הם עושים.

———-

בעניין אנת׳ם זה באמת ממוצע ביזיון שלא ציפיתי לו בחיים, אשכרה משחק עם כזו הפקה והשקעה יוצא עם ממוצע כמו של קראקדאון. מביך.

ממקרוסופט סותרת את עצמה. מצד אחד היא רוצה לעשות את הקונסולה הכי חזקה ואיכותית ולבנות צד א חזק, מצד שני היא רוצה לתת לכולם לשחק במשחקים שלה בכל מקום מה שיהפוך את הקונסולה שלה ללא רלוונטית. לא ברור לי בכלל.

מעבר לזה, אם המטרה היא סמרטפונים וסוויטצ׳, למה צריך את האולפני צד א ובלעדיים בכלל? על הסוויטצ׳ והמובייל רק לשחק בac החדש או מטרו זה להיט שהופך את השירות לאטרקציה, למה צריך להוציא מאות מליונים על בלעדיים? הרי כל הקטע של בלעדיים הוא שיקנו את הקונסולה שלך, אם אתה נותן לאנשים לשחק בכל מקום אז מה המטרה?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2019, 18:30

אני חושב שמייקרוסופט תופסת את סוני בלבד כתחרות הישירה שלה. כמה שחקני פס4 הולכים להיות כנראה בסופו של דבר, 110-120 מיליון ככה? זה די קהל גדול ששווה להלחם עליו שיקנה אקס בוקס לא?

הבעיה היא שלחלק ממנו יש סוויץ׳ ו/או PC לכן צריך להוריד את הכמות הזו מהמספרים של הקהל שאפשר עוד להמיר, מתאר לעצמי שעדיין נשארים כמה עשרות מליוני שחקנים ששווה להלחם עליהם.

אולי באסטרטגיה הנוכחית הם לא צריכים כמות ענקית של אנשים שיקנו וואן כדי לשגשג ולשחות בכסף, אולי מספיק פאנבייס סביר בגודלו פלוס התרחבות השירותים שלהם לכל מקום אפשרי מלבד פלטפורמות סוני כדי לשגשג יותר מכולם. הם עשו את החישובים שלהם והגיעו כנראה למסקנה שזו הדרך הכי כלכלית.

אולי הפס5 תנצח במספרים טהורים של לקוחות שקנו את החומרה אבל מייקרוספט כנראה מאמינים שהם לא צריכים להכנס למלחמות המספרים האלו ושיש עוד דרכים מבחינתם ״לנצח״ שלא כוללים רק כמה אנשים קונים סקארלט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2019, 18:41

bling כתב:אני חושב שמייקרוסופט תופסת את סוני בלבד כתחרות הישירה שלה. כמה שחקני פס4 הולכים להיות כנראה בסופו של דבר, 110-120 מיליון ככה? זה די קהל גדול ששווה להלחם עליו שיקנה אקס בוקס לא?

הבעיה היא שלחלק ממנו יש סוויץ׳ ו/או PC לכן צריך להוריד את הכמות הזו מהמספרים של הקהל שאפשר עוד להמיר, מתאר לעצמי שעדיין נשארים כמה עשרות מליוני שחקנים ששווה להלחם עליהם.

אולי באסטרטגיה הנוכחית הם לא צריכים כמות ענקית של אנשים שיקנו וואן כדי לשגשג ולשחות בכסף, אולי מספיק פאנבייס סביר בגודלו פלוס התרחבות השירותים שלהם לכל מקום אפשרי מלבד פלטפורמות סוני כדי לשגשג יותר מכולם. הם עשו את החישובים שלהם והגיעו כנראה למסקנה שזו הדרך הכי כלכלית.

אולי הפס5 תנצח במספרים טהורים של לקוחות שקנו את החומרה אבל מייקרוספט כנראה מאמינים שהם לא צריכים להכנס למלחמות המספרים האלו ושיש עוד דרכים מבחינתם ״לנצח״ שלא כוללים רק כמה אנשים קונים סקארלט.

זה הולך לרוץ על כל מחשב, טאבלט, טלפון או טלביזיה חכמה. כלומר זה יהיה נגיש לכולם. מה עוצר אנשים מלקנות פס5 ולעשות מנוי לשלושה חודשים לגיימפאס, לשחק בכל הבלעדיים, ולשכוח מהאקסבוקס עד הדור הבא? החלטה טפשית לדעתי.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 פברואר 2019, 18:49

למה בכל זאת הדור הזה 40 מילון קנו XBOX? למה בדוק הקודם כך וכך אנשים קנו פס3, 360 וכו'?

מי שרוצה לקנות קונסולת XBOX יקנה אותה כי היא אולי היה החזקה ביותר, בגלל השלט, בגלל אונליין מפותח יותר, בגלל פתיחות גדולה ליותר לקרוס-פליי, בשביל 4K HDR וכו' וכו'.
מיקרוסופט עשו בדור הקודם הרבה דברים נכון ועדיין מבחינה העולמית המרקט-שייר היה דומה בינה לבין סוני. לא תהיה דומיננטות מוחלטת. אז למה להתייחס למליונים שבכל מקרה יקנו סוני ונינטנדו כקהל אבוד? במקום זאת תציע גיימפאס דרך הענן ותגלגל עוד כמה עשרות מיליונים טובים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2019, 18:56

Kazz כתב:למה בכל זאת הדור הזה 40 מילון קנו XBOX? למה בדוק הקודם כך וכך אנשים קנו פס3, 360 וכו'?

מי שרוצה לקנות קונסולת XBOX יקנה אותה כי היא אולי היה החזקה ביותר, בגלל השלט, בגלל אונליין מפותח יותר, בגלל פתיחות גדולה ליותר לקרוס-פליי, בשביל 4K HDR וכו' וכו'.
מיקרוסופט עשו בדור הקודם הרבה דברים נכון ועדיין מבחינה העולמית המרקט-שייר היה דומה בינה לבין סוני. לא תהיה דומיננטות מוחלטת. אז למה להתייחס למליונים שבכל מקרה יקנו סוני ונינטנדו כקהל אבוד? במקום זאת תציע גיימפאס דרך הענן ותגלגל עוד כמה עשרות מיליונים טובים.

קנו בדור הזה רק 40 מליון אנשים אקסבוקס כי היא הייתה חלשה ולא היו לה בלעדיים מעניינים. אף אחד לא אומר שמיקרוסופט תמכור 0 מכשירי אקסבוקס, אבל היא תוכל לחלום על 40 מליון מכשירים אם הבלעדיים שלה יהיו זמינים לכולם בלי לקנות אקסבוקס.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2019, 19:06

נראה לי שאתה קצת מגזים קיאו, לפי איך שאתה מתאר את זה רק המשפחה של פיל ספנסר תקנה סקארלט בדור הבא.

יש עדיין משקל גם לכח של הקונסולה, הרבה אנשים יתלהבו שהסקארלט בגרסה החזקה תהיה המפלצת הכי חזקה בשוק הקונסולות, יש גם עניין של אונליין, שלט, מיתוג ופרסום.

אתה שוכח שהרבה רואים חומרה חזקה ומרשימה בטלוויזיה ופשוט קונים מבלי להכנס לכל החישובים והחפירות האלה. ברור שבלעדיים הם גם פקטור גדול מאוד אבל אל תגזים עם האף אחד לא יקנה.

חוץ מזה כמה הולכים לשחק בלעדיים של מייקרוסופט על טאבלטים או מחשבים ניידיים במקום לקנות סקרלט? אף אחד כמעט. כל השחקני סמארטפון/ טאבלטים/ מחשבים ניידים שתיארת הם לא כבדים מספיק מלחתכילה כדי לקנות חומרה ייעודית בכל מקרה כי אלו די חרא של פלופורמות בשביל זה אז אין פה כמעט הפסד, רק רווח פוטנציאלי.

ההפסד היחיד אלו שחקני סוויץ׳ שהיו יכולים לעבור לסקרלט אבל עכשיו ינטו יותר לבחור פס5 בעקבות ההאסטרטגיה הזו, חוץ מהם אני לא רואה את הפאנבייס נפגע משמעותית.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 פברואר 2019, 19:27

ואם באמת הרוב זה יהיה דרך הענן אז כנראה בהרבה מקומות בעולם זה לא יעבוד טוב ויעדיפו גרסה שרצה נייטיב.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 פברואר 2019, 20:56

אתם שוכחים שהשירותים האלו ,הם לא רק במיקרוסופט

גם לסוני יש שרות
גם לea
גם להנווידה

חלק מהשירותים מחיבים ענן ,שזה בעיתי עדין
אבל אפילו לסוויץ יצאו כמה משחקים כבדים דרך ענן
לא מנינטנדו עצמה
מיוביסופט ,ומקאפקום

הרבה חברות בתחום ,מנסות ללכת למודל העיסקי הזה

ולפני ms ,השירות של סוני קיים בעוד מכשירים
מחוץ לps

זה לדוגמה מהאתר של סוני

PS Now delivers unlimited access to a growing library of over 750 PS4, PS3, and PS2 games, all with one subscription. Stream directly to your PS4 or PC, and download PS4 & PS2 games to your PS4

חברות רוצות את זה ,כי זה לא מחיב אותן
למכור קונסולות ,וכל דור חדש להתחיל מאפס
בשרותי ענן ,הן יכולות לשדרג את החומרה של השרתים לפי הצורך ,המנוים לא נעלמים שמשדרגים שרתים

עם בקפיצה מהps4 לps5 ,לקוחות צריכים לשלם
מאות דולרים לשדרוג ,שהרבה פעמים סוני בכלל
לא מרוויחה על זה
שיש מנוי ,הוא פשוט נהנה מהקפיצה
הכי הרבה מחליף גימפאד למשחקים מתקדמים יותר ,במקרה שיש שינוי רציני
אבל גם אז ,לא יחיבו בכל משחק

הרווח הפוטנציאלי ,זה מתשלומים קבועים כל חודש

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2019, 22:11

בעולם המערבי לרוב האנשים אין מחשב גיימינג, אבל להמון יש קונסולה וכמובן שלכולם יש טבלט, סמארטפון, טלביזיה חכמה או מחשב לא לגיימינג. כשמיקרוסופט מוציאה את המשחקים שלה ל-PC רק חתך מאוד קטן של אנשים בעולם יכול לשחק בהם ובסוף רוב הקהל בעולם שרוצה לשחק בבלעדיים של מיקרוסופט (אם היו כאלה איכותיים) צריך לקנות אקסבוקס. אז ברור שדודה שלך בת ה60 לא תשחק על האייפון AC, אבל זה אומר שכל גיימר שאוהב קונסולות בעולם יוכל לשחק בבלעדים של מיקרוסופט בלי לקנות אותם. קל לזלזל בסטרימינג אבל אני משחק עכשיו קראקדאון 3 בהזרמה מהקומה השניה לראשונה ולא מרגישים שזה לא נייטיבי. אם השירות של מיקרוסופט יהיה טוב מספיק (כלומר תהיה לו פריסה טובה מספיק ולאז'ור יש פריסה לא רעה בכלל) אז עבור רוב השחקנים זה ממש אחלה, ביחוד אם יש להם פס5 וכל מה שהם רוצים זה להשלים את הבלעדיים של מיקרוסופט עם מנוי לחודשים.

איך מיקרוסופט תנצח את הדור הבא אם לא צריך את הקונסולה שלה כדי לשחק במשחקים שלה? אתה תצטרך פס5 בשביל לשחק ב-TLOU3 אבל לא תצטרך אקסבוקס כדי לשחק בהיילו אינפנט. כלומר אלה אם אתם אומרים שבלעדיים לא משנים בכלל במלחמת הקונסולות ואין להם קשר לאיזו קונסולה מוכרת יותר זה כבר דיון אחר, אבל אם אתם חושבים שבלעדיים מוכרים קונסולות אז לא ברור לי איך אתם חושבים שמיקרוסופט תמכור כשהבלעדיים שלה זמינים בכל מקום.

מן הסתם אני לא חושב שמיקרוסופט לא תמכור כלום אם זה יהיה המקרה. אבל שוב פעם סוני תדרוס אותה, אני לא יודע כמה מיקרוסופט תמכור אבל זאת תהיה פגיעה קשה במכירות שלהם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 פברואר 2019, 06:29

אבל השאלה האמיתית לחברות כאלו
זה רווח נקי ,לא כמות מכירות

עם השרות יתן יותר כסף ,מיקרוסופט בפועל תנצח
אני לא יודע עם המהלך יצליח להם או לא
אבל כמו שאמרתי ,גם בסוני לא חייבים היום
Ps ,לשחק בחלק מהבילעדים באופן רישמי
גם שם יש שרות ענן שזמין בpc

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2019, 13:40

DrKeo כתב:בעולם המערבי לרוב האנשים אין מחשב גיימינג, אבל להמון יש קונסולה וכמובן שלכולם יש טבלט, סמארטפון, טלביזיה חכמה או מחשב לא לגיימינג. כשמיקרוסופט מוציאה את המשחקים שלה ל-PC רק חתך מאוד קטן של אנשים בעולם יכול לשחק בהם ובסוף רוב הקהל בעולם שרוצה לשחק בבלעדיים של מיקרוסופט (אם היו כאלה איכותיים) צריך לקנות אקסבוקס. אז ברור שדודה שלך בת ה60 לא תשחק על האייפון AC, אבל זה אומר שכל גיימר שאוהב קונסולות בעולם יוכל לשחק בבלעדים של מיקרוסופט בלי לקנות אותם. קל לזלזל בסטרימינג אבל אני משחק עכשיו קראקדאון 3 בהזרמה מהקומה השניה לראשונה ולא מרגישים שזה לא נייטיבי. אם השירות של מיקרוסופט יהיה טוב מספיק (כלומר תהיה לו פריסה טובה מספיק ולאז'ור יש פריסה לא רעה בכלל) אז עבור רוב השחקנים זה ממש אחלה, ביחוד אם יש להם פס5 וכל מה שהם רוצים זה להשלים את הבלעדיים של מיקרוסופט עם מנוי לחודשים.

איך מיקרוסופט תנצח את הדור הבא אם לא צריך את הקונסולה שלה כדי לשחק במשחקים שלה? אתה תצטרך פס5 בשביל לשחק ב-TLOU3 אבל לא תצטרך אקסבוקס כדי לשחק בהיילו אינפנט. כלומר אלה אם אתם אומרים שבלעדיים לא משנים בכלל במלחמת הקונסולות ואין להם קשר לאיזו קונסולה מוכרת יותר זה כבר דיון אחר, אבל אם אתם חושבים שבלעדיים מוכרים קונסולות אז לא ברור לי איך אתם חושבים שמיקרוסופט תמכור כשהבלעדיים שלה זמינים בכל מקום.

מן הסתם אני לא חושב שמיקרוסופט לא תמכור כלום אם זה יהיה המקרה. אבל שוב פעם סוני תדרוס אותה, אני לא יודע כמה מיקרוסופט תמכור אבל זאת תהיה פגיעה קשה במכירות שלהם.

בלעדיים משנים מאוד אבל יש עוד פקטורים. במיוחד בתחילת החיים של הקונסולות כשהבלעדיים די דלים ולא מעניינים (ולפי התבנית הרגילה של סוני אם כבר נראה שלסקרלט צפויה פתיחת דור טובה יותר מהבחינה הזו עם השחרור של היילו אינפיניט בהשקה) אז כח הוא פקטור חשוב והאנקונדה תהיה הקונסולה הכי חזקה בשוק.

אז כבר מפה נראה שלמייקרוסופט צפוייה פתיחה חזקה יותר בדור הבא וברור לך שפתיחה חזקה זה דבר קריטי לדור טוב, זה מה שקרה עם ה 360 וסוני שיחקה תוספת עם הבוקס במשך דור שלם עד שסגרה את הפער.

בנוסף ברור לך שסטרימינג הוא לא פתרון אידיאלי, מי שכבד מספיק ירצה סקארלט או PC כדי להריץ משחקים כאלו מתקדמים כמו שצריך אחרת למה לטרוח בכלל ולבזבז מאות מליוני דולרים על פיתוח של חומרות ייעודיות כמו שבוני ומייקרוסופט עושות? יאללה תן הכל בסטרימינג וסגרנו עניין אבל כרור לך שזה לא עובד ככה כי זה לא פתרון מספיק טוב ומקיף עדיין.

בקיצור, בוא נחיה ונראה, אתה חייב להודות שמייקרוסופט לכל הפחות הולכת פה על גישה מהפכנית ופורצת דרך. אני מקווה שזה ישנה את התעשייה לטובה כי בוא נאמר את האמת, כולנו היינו שמחים לשירות נטפליקס גיימיג שמכסה את הכל ונותן לנו חופש לבחור במה לשחק בלי התחייבויות כספיות גדולות שנדרשות מלבחור בחומרה ספציפית פלוס שירות ספציפי פלוס משחק ספציפי ב 60 דולר, זה המצב האידיאלי בתיאוריה. לא יודע אם בפרקטיקה אבל החדשנות של מייקרוסופט ראויה לסוג של הערכה לפחות.

כמובן שאם התעשייה תשתנה לרעה אני אהיה בראש הקבוצה של הלפידים והקילשונים :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 פברואר 2019, 14:58

מה זה 'לנצח' את הדור ולמה זה כזה חשוב אם אפשר לעשות עסקים נאים מאוד בלי 'לנצח'?
בדור הקודם מיקרוסופט היו על הגל, וסוני עשו טעויות ובכל זאת בסוף הדור סוני מכרו יותר. בתחילת הדור הזה התבטאת שהליין-אפ של הפס4 לא היה טוב באופן מיוחד בהשוואה לXB1 אבל הקונסולה של סוני עדיין פתחה את הפער אז.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2019, 16:50

בדור הקודם מיקרוסופט יצאה שנה קודם ופתחה פור ובשלוש שנים הראשונות היו להם בלעדיים עד הצוואר וכל עוד זה היה, הם הובילו על סוני. אבל ברגע שה360 הפסיקה לספק בלעדיים וסוני התחילה להפציץ עם דברים כמו אנצ׳רטד 2? המגמה התהפכה ומיקרוסופט הפסידה בגדול בשנים האחרונות של הדור.

בדור הנוכחי לא היו משחקים לשתי הקונסולות במשך שנתיים. כן, היו לone יותר משחקים ורובם גם היו טובים יותר אבל עדין לא היה להם משחק גדול איכותי מוכר מערכת כך שהפס4 והone היו שתיהן בלי בלעדיים עד אנצ׳רטד 4. כך שבלעדיים לא היו פאקטור בשנתיים הראשונות של הדור הזה. אבל ברגע שסוני התחילה לרוץ עם הבלעדייפ הטןבים? למיקרוסופט כבר לא היה סיכוי.

אם בדור הבא כל הספריה שלהם בכל מקום, אין להם בלעדיים. אז כן, מן הסתם זה לא השיקול היחידי ויש אנשים שרק משחקים פיפא או cod וזהו אבל זה יפגע בהם מאוד.

בנוגע לאיכויות הזרמה וכדומה. כן, אנשים רוצים לשחק מקומית ובאיכות הכי גבוהה שהם יכולים להרשות לעצמם והם גם יעשו את זה - על הפס5. עם מנוי גיימפאס של חודש או חודשיים סוגרים את כל הבלעדיים של מיקרוסופט. לשחק 100% מהזמן שלך בסטרימינג? רק הקז׳ואל יעשו את זה. לשחק שבועיים במשחק הגדול של נינג׳ה ת׳אורי, קצת פורצה ואיזה היילו בהזרמה ואז לחזור לפס5 שלך? בערך כולם יעשו את זה.

יכול להיות שגיימפאס יעשה להם יותר כסף מלנצח את הדור הבא, אני לא באמת יודע. אבל אני כן יודע שאין להם סיכוי לנצח או להיות בתיקו עם סוני אם הבלעדיים שלהם יהיו זמינים על כל מכשיר שמתחבר לאינטרנט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 פברואר 2019, 19:46

[quote]לא יודע אם בפרקטיקה אבל החדשנות של מייקרוסופט ראויה לסוג של הערכה לפחות.
/quote]

איזה חדשנות בדיוק ?
יצא לך לשמוע על one live ?

השרותים האלו היו קיימים לפני שסוני וms
נכנסו לתמונה
וסוג מסוים של נינטנדו בקטנה

מבחינת לפתוח בילעדים לפלטפורמות אחרות
סוני כבר עושה את זה בpc
כולל משחקי ps4

התוכנית העסקית ברורה ,לבטל צורך בחומרה יעודית ,לטובת מנוי קבוע

זה לא משהו שמיקרוסופט עשתה ראשונה
וגם עניין של בילעדים של יצרנית קונסולה
אופכים למולטיפלטפורם ,על מתחרות
קיים עוד הרבה לפני שסוני ומיקרוסופט נכנסו לתחום

לדוגמה סגה בעידן ה8 ביט
שהיה לה את המסטר סיסטם
היו לה כמה משחקי צד ראשון במתחרות
עם אני זוכר נכון אפילו בnes
ככה שחדשני זה ממש לא

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 23 פברואר 2019, 20:17

אם היו מכריזים על זה לפני שידענו שכל משחק צד א' של מיקרוסופט היה מגיע ב-Day 1 לגיים פאס, זה היה משהו אחד. כרגע גיים פאס הוא מילה נרדפת לגישה לכל קטלוג הבלעדיים העתידי של מיקרוסופט וזה שינה את התמונה לגמרי. בהנחה שהשירות יהיה זמין עם כל המשחקים עבור הפס5, אפילו דרך xcloud (וכמובן בהנחה שהוא יעבוד סביר), אני מסכים עם קיאו. במצב כזה, גם לי קשה לדמיין למה צרכן חכם ולא קז'ואלי שאין לו חיבה מיוחדת למותג יבחר לקנות סקארלט, גם אם היא עדיפה מבחינת QoL ואפילו אם היא טיפה חזקה יותר. על אחת כמה וכמה כשגיים פאס, פיצ'ר בלעדי חשוב שבמצבה הנוכחי של הוואן הוא בין הבודדים שעוד יכול להניע יחידות, יוצא מהמשוואה.

כרגע השמועות מדברות רק על הסוויץ', שזה משהו קצת אחר, אבל גם אם הוא יגיע רק לשם - זה עדיין לא עוצר צרכן חכם שרוצה ליהנות מכל העולמות מלקנות פס5 וסוויץ', לשחק במשחקים הרלוונטים על הסוויץ' בענן, לשלם למיקרוסופט דולרים בודדים לאורך כל הדור על התענוג ולסגור סיפור. הרי לא מעט בעלי פס4, שהם הקהל שיתעניין במשחקים של מיקרוסופט, מחזיקים סוויץ' כקונסולה משנית כבר היום. לכן, יכול מאוד להיות שמדובר בורסיה מצומצמת של גיים פאס או כזו שתאפשר גישה רק לאקסלוסיבים מסוימים שיתאימו לסוויץ', קרי פלטפורמרים כמו אורי וקאפהד ופחות היילו וגירס. נחכה ונראה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים