נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2020, 22:09

אין קונסולה שצריכה יותר QR מהסוויטצ׳.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אוקטובר 2020, 22:18

UI נראה מעולה, אבל אם לסוני אין QR זה אכן פייל גדול אפילו שמבחינתי יש לזה משמעות שולית, עדיין זה פיצ׳ר מדובר מאוד של המתחרים שגם לפי הפידבקים אכן נשמע שישמש לא מעט אנשים, סוני לא יכולה להרשות לעצמה סתם לוותר על זה, ולא זה שהמשחק נטען מהר זה לא תחליף, כל הקטע זה להמשיך במקביל מהנקודה שעצרת בה בכמה משחקים, לא לטעון משחק מהר ואז להכנס לתפריט ולעלות שמירה אחרונה שהיא בכלל בנקודת צ׳ק פוינט ולא איפה שבדיוק היית וכו׳

זה בכלל לא אותה רמה מבחינת איכות ולא מהווה תחליף למי שמחפש את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2020, 23:36

לא שחקתי בספיידרמן אז תגידו לי אתם כמה זאת באמת השוואה ראויה. מה שכן, זה יכול להתבסס גם על הזיכרון הגדול יותר, לאו דווקא ה-SSD:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוקטובר 2020, 23:59

לא יודע ספציפית כאן, אבל זמני הטעינה בספיידרמן פס4 היו ממש מעיקים, ברמה שזה פגע בחוויה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 אוקטובר 2020, 00:19

DrKeo כתב:אין קונסולה שצריכה יותר QR מהסוויטצ׳.

מצד אחד אתה צודק ,מצד שני בכל הדור הנוכחי
אין qr לכמה משחקים ביחד
ובסוויץ זה גם מאוד מובן ,בלי להרחיב זיכרון ,יש רק 32 גיגה
זיכרון לשמירות ,ולהרחיב זיכרון זה דרך מיקרו sd ,שלא קרובים למהירות של ssd ,תוסיף לזה זיכרון מאוחד של רק 4 גיגה
וזה בעיתי מאוד
אולי בתאוריה יכלו לעשות את זה עם משחקי nes וsnes
כי זה דרך אמולטור שמאפשר רישמית שמירת יתקדמות מתי שרוצים
ואין בעיה לסוויץ להריץ אמולטורים כאלו
אבל אז זה היה מבלבל את המשתמשים ,שזה לא יפעל במשחקים גדולים

נקווה שיהיה סוויץ 2 ,וזה יהיה חלק מהפיצרים של הסוויץ 2

בעניין ספידרמן ,כן ההטענות היו קצת מעצבנות ,אבל לא שוברות משחק
מה שעיצבן אולי זה שלעשות 100 אחוז יש המון משימות העתק הדבק
נוסח יוביסופט ,בps5 לפחות זה יחסוך מהטעינות
עדין לדעתי הם צריכים לדלל בפילרים אבל כניראה לא יעשו את זה
וחלק מהפילרים נותנים עלילת צד שמסיימים אותם

לפעמים בין משימות ראשיות גם מחיבים אותך לעשות כמה פילרים
לפתוח משימה ראשית חדשה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 אוקטובר 2020, 03:29

DrKeo כתב:לא שחקתי בספיידרמן אז תגידו לי אתם כמה זאת באמת השוואה ראויה. מה שכן, זה יכול להתבסס גם על הזיכרון הגדול יותר, לאו דווקא ה-SSD:

לגמרי מייצג. אני זוכר פשוט ספציפית שהנקודה הזו מאוד הפריעה לי במשחק - המעברים בין סצנות חוץ לסצנות פנים. לא רק שזה ממש מתסכל (משימות נרטיביות שדורשות ממך רק שיחת פנים הופכות לקרב סבלנות מול מסכי הטעינה), אלא שממש כל פעם נזכרתי שבארקהאם נייט זה לא ככה. זה אחד הדברים שמאוד אהבתי בנייט, וזה פשוט נותן זרימה טבעית והרגשה של עולם הרבה יותר מחובר למשחק עצמו.

למשל הכניסה בנייט לתוך תחנת המשטרה, פעולה שמתרחשת כמה פעמים במהלך הקמפיין בשביל איזה סרטון נרטיבי, היא רציפה וישירה. גם בספיידרמן יש חלל שמשמש כמעט את אותו התפקיד הנרטיבי, רק ששם הוא מרגיש מנותק לגמרי מהעולם וכל כניסה ויציאה היא הפסקת פיפי מעולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוקטובר 2020, 03:40

מה שמעניין הוא האם זה ה-SSD או שפשוט עכשיו יש מספיק מקום בזיכרון למחסן הזה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 אוקטובר 2020, 08:52

אני חושב שזה הזיכרון המשולב
בssd יש זמני טעינה ,קצרים יותר אבל קימים
פה המעבר ניראה חלק לגמרי

ניחוש שלי הכניסו יותר מידע על הזיכרון ,צריך לזכור שחוץ מכפול 2 זיכרון ,הזיכרון גם מהיר יותר מהדור הקודם

השאלה הגדולה זה איך יפעלו משחקי דור הבא אמיתים
משחקים שיהיו כבדים בהרבה מספידרמן

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 אוקטובר 2020, 13:57

אני לא יודע איך אני מרגיש לגבי ה-UI החדש- מצד אחד,הוא נראה מאוד מודרני ומגניב ומצד שני הוא מלא social shit שאני פשוט אף פעם לא אגע בו.
סטוריז? ברצינות? אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של MS וסוני לנסות לדחוף תוכן עצמאי דרך הקונסולות שלהן,הם יודעים טוב מאוד שאנשים מקבלים את זה דרך יוטיוב או טוויץ' ועדיין הם המשיכו להתעקש על יוזמות מיותרות כמו Live from Playstation או מיקסר.
חלק קטן ב-UI שיוקדש לאצ'יוומנטים/טרופיז שחברים פתחו,או תמונות וסרטונים פה ושם מהם יספיק לגמרי.
נחמד שיש טראקר לטרופיז כמו מה ש-MS עושה עם האצ'יוומנטס,אבל שוב,אני לא אוהב את כל ממשק האריחים ואת הפצצת המידע של כל מיני פעילויות כשעולים עם משחק.
בקיצור,גרפית הוא נראה אחלה,אבל יש שם הרבה clutter שאני כנראה לא הולך להשתמש בו עם פונקציונליות מוגבלת,ואני ממש מקווה שסוני לא מתכננת לשחרר את מערכת ההפעלה הזו בלי תמיכה בתיקיות :)
Game Help על הנייר לפחות הוא פיצ'ר חביב,אבל אני פשוט לא מצליח לראות הטמעה רחבה של דבר כזה מכל סטודיו כי זה פשוט עוד התעסקות מיותרת כשגם ככה אפשר פשוט לפתוח יוטיוב (אפילו דרך הפס5) ולמצוא את מה שצריך כדי להתקדם הלאה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אוקטובר 2020, 15:09

הרבה הרבה יותר נוח למצוא עזרה שמכוונת לאיפה שאתה במשחק בדיוק בלי שיטוט באינטרנט ובלי חשש מספוילרים ומחיקת היסטוריית היוטיוב כדי שהמטומטם הזה לא יביא לי בפעם הבאה שאכנס אליו תמונת ספוילר מסרטון עתידי של אותו המשחק. וכל זה בתצוגה מאוד נוחה של מסך בתוך מסך אם צריך.

בקיצור פה דווקא אתה טועה לטעמי, זה כמו לאמר שלמה צריך מצב מנוחה בפס4, כולה מחכים 15 שניות שמערכת ההפעלה תטען ועוד איזה 2 דקות שיטען המשחק והשלב, זה מה שיהרוג אותך בחיים ה 3 דקות האלה?!

אבל וואלה כן אם יש פה טרחה שנחסכת (ולחפש באינטרנט זו טרחה) אז זה מבורך ומעולה.

הבעיה היא שזה כנראה ישאר נישתי מאוד, זה דורש משאבי פיתוח לא קטנים בכלל כדי שזה יהיה מועיל במשחקים גדולים ובאינספור האתגרים שיש בהם, אך אם זה יהיה נפוץ זה גאוני.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 אוקטובר 2020, 15:32

bling כתב:הרבה הרבה יותר נוח למצוא עזרה שמכוונת לאיפה שאתה במשחק בדיוק בלי שיטוט באינטרנט ובלי חשש מספוילרים ומחיקת היסטוריית היוטיוב כדי שהמטומטם הזה לא יביא לי בפעם הבאה שאכנס אליו תמונת ספוילר מסרטון עתידי של אותו המשחק. וכל זה בתצוגה מאוד נוחה של מסך בתוך מסך אם צריך.

בקיצור פה דווקא אתה טועה לטעמי, זה כמו לאמר שלמה צריך מצב מנוחה בפס4, כולה מחכים 15 שניות שמערכת ההפעלה תטען ועוד איזה 2 דקות שיטען המשחק והשלב, זה מה שיהרוג אותך בחיים ה 3 דקות האלה?!

אבל וואלה כן אם יש פה טרחה שנחסכת (ולחפש באינטרנט זו טרחה) אז זה מבורך ומעולה.

הבעיה היא שזה כנראה ישאר נישתי מאוד, זה דורש משאבי פיתוח לא קטנים בכלל כדי שזה יהיה מועיל במשחקים גדולים ובאינספור האתגרים שיש בהם, אך אם זה יהיה נפוץ זה גאוני.

גם אם זה נכון (יש לי את הספקות שלי בנוגע לכמה עוזרים חלק מהטיפים האלה יכולים להיות),אני עדיין צופה שלא הרבה סטודיואים יעשו שימוש בפיצ'ר הזה,כי כמו שאלאנה פירס אמרה בוידאו שלה,זה ידרוש להעסיק חבר'ה שיעשו את זה או לתת למפתחים שגם ככה יש להם מספיק על הצלחת לעשות את זה,ולכן הסיכוי שפיצ'ר כזה יראה הרבה שימוש מעבר לכמה משחקי צד א' נמוך לדעתי,בדיוק כמו ההתלהבות שהייתה סביב screen sharing ובסוף לא יצא מזה כלום.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 16 אוקטובר 2020, 15:40

אם היו מאפשרים העלאת קליפים מהמשתמשים שימוינו לפי פופולאריות אני חושב שזה היה יותר יעיל, אבל הרעיון בכל זאת מגניב.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 אוקטובר 2020, 16:02

כן, אני מניח שתהיה איזו מערכת שמתבססת על הקהילה בסופו של דבר. בסוף גם היום זה לא שהמפתחים יושבים וכותבים walkthrough, ואולי אפילו יהיו שיתופי פעולה עם גופים גדולים כמו IGN או משהו כזה, שיכינו מדריכים עצמאית בתמורה ללוגו בתחתית הסרטון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוקטובר 2020, 16:36

כמו שאמרתם, אלה אם יהיו שיתופי פעולה חיצוניים או דרך לקהילה לעשות את זה, הפיצ'רים האלה ממילא לא יהיו בכמעט אף משחק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אוקטובר 2020, 17:21

מסכים עם כולכם, דיברתי רק על המהות בעולם אידיאלי של תמיכה מדהימה. ברור שבפועל זה כנראה חארטה ולא יכחיד את חיפושי היוטיוב וה gamefaqs.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוקטובר 2020, 17:25

הלוואי והייתה תמיכה מקיפה, אבל אנחנו יודעים שזה לא יקרה. אז זה תלוי בסוני, הם צריכים לתת גישה לקהילה או לקיורייטרים נבחרים (IGN, גיימספוט וכו') להעלות לשם מה שהם רוצים.

האמת שהקטע שהכי הלהיב אותי הוא המעקב אצ'יוומנטים / דברים שפספסת עם אחוזים ויכולת לקפוץ בדיוק לנקודה במשחק שאתה צריך להיות בה בכדי להשיג את זה. זה נראה כמו ברכה לאנשים עם OCD של להשיג הכל. אבל כאן צריך ממש תמיכה מהמפתחת, אף חבר קהילה לא יוכל לעזור במקרה הזה כך שאני משער שזה יהיה כמעט רק במשחקים של סוני עצמה. האמת שאני די בסדר עם זה, הרי אני קונה פס5 לבלעדיים, רק שסוני באמת תתמוך בפיצ'רים האלה ולא תנטוש אותם לאורך הדור.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 אוקטובר 2020, 16:41

אנליסט יפני חוזה שהPS5 תמכור בין 200M ל300M יחידות עד סוף החיים שלה. הסיבה לדעתו? המחיר הנמוך של הפס5, עם הכוח היחסי שלו, יכול לגרום לו להחליף את הPC כסטנדרט לEsports.זה דיון מעניין מאוד לפי דעתי אבל אני גם חייב להודות שזהו נשברתי, אני משאיר את הPS4
אצל ההורים לארוחות החגים ומחכה לדור הבא.

למה? דאיגו אומהרה אולי השחקן SF הכי טוב בכל הזמנים תכף בן 40 ושובר שיאים ביכולת שלו, הוא מקרקף לאחרונה את כל הצעירים 18 פלוס.
לדבריו כל זה לא יכל לקרות בלי הPC שפשוט עוזר ליכולת שלו לבוא לידי ביטוי.

אז גם אם האנליסט הזה קשקשן, קשה שלא להתלהב לגבי מה שהPS5 והSeries X הולכות לעשות לEsports. אני מניח שמי שרגיל לעכבר ומקלדת
ישאר על עכבר ומקלדת לתמיד, אבל עדיין מאז 2009 לא הרגשתי התלהבות כזו לדור חדש, וזה בא לי תוך כמה ימים איזה כייף.
מקור: Resetera.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוקטובר 2020, 17:52

איזה קשקשן הבחור, זה יהיה נס אם הפס4 תגיע ל200 מליון :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אוקטובר 2020, 10:19

עוד חודש בדיוק הPS5 יוצאת ב"שאר העולם", שזה כולל אותנו :)
אבל אומרים שהבקרים, האזניות, המצלמה וכמה אביזרים נוספים יגיעו לחנויות כבר ב-30 לאוקטובר. מגניב, זה אומר שנקבל יותר רשמים מוקדם יותר, רק חבל שלא יהיה שום שימוש ברטט החשד או הטריגרים עד שהכתבים יקבלו כבר את הקונסולה עצמה... מישהו יודע אם יש תאריך כלשהו שבו יפרסמו רשמי HANDS ON?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 אוקטובר 2020, 11:01

אין כזה,אבל אני ממש,ממש שמתי עין על האוזניות האלחוטיות החדשות שמושקות עם הפס5.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אוקטובר 2020, 11:06

אני גם שמתי עליו עין אבל אני ממש לא סומך על אזניות הגיימינג של סוני, עד כה כולן היו די גרועות, גם אם סבירות ביחס למחיר.
עדיף לחכות לחברות רציניות בתחום, יותר ולראות מה הן יציעו.
זאת למרות שיש לסוני אזניות פשוט מעולות היום, ומתחרות עם BOSE והתותחים הכי גדולים ואולי גם מנצחות אותם... אבל משום מה לגיימינג הם לא מציעים מוצר פירמיום ראוי.
להערכתי הן יהיו סבירות עבור גיימינג בPS5 בלבד, בזכות זה שהן יהיו היחידות בשוק באותו הרגע עם הטכנולוגיה של הסאונד שלהם, אבל בכל השאר הן בטח יהיו ממש MEH.

אני מחפש משהו שיתאים לי גם לPS5 וגם למחשב (אלחוטיות כמובן). אני ממש רוצה את הSTEEL SERIES החדשות, אבל אין שם תמיכה בTEMPEST הזה, אז אמתין לגירסה הבאה שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 אוקטובר 2020, 11:23

בשביל המחשב יש לי סנהייזר HD598 ששילמתי עבורן הון קטן (ביחס לאוזניות) לפני כמה שנים (:
האוזניות של סוני מסקרנות אותי בעיקר בגלל העיצוב שנראה מעולה ואפילו כולל מיקרופון מוסתר שם,תומכות ב3D Audio (תוכנתי לגמרי,אבל לך תדע אם יש איזו אופטימיזציה ספציפית לסט הזה) ולצערי עדיין מגיעות עם דונגל USB מכוער.
מהכיוון של הXSX המצב יותר טוב,בעיקר בגלל שMS לא משתמשת בBT לתקשורת עם אביזרים חיצוניים כמו אוזניות,מה שמייתר את הצורך בדונגל ואפשר פשוט לעשות sync פשוט..מה גם שחברות כמו b&o שבדרך כלל לא משחררות מוצרי גיימינג אמורות לצאת עם ליין מוצרי אודיו ייעודיים עבורה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אוקטובר 2020, 11:47

ממליץ בחום לחכות איזה 3 חודשים ולראות את הדגמים של הדור הבא עם כל הטכנולוגיות החדשות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2020, 16:12

ghost of tsushima 2 הוא ככל הנראה המשחק הבא של SP, הם מחפשים כותב, "עם רצון לכתוב סיפורים על יפן העתיקה" זה בדרישות. אחד הפלוסים של המועמדים יהיה "ידע היסטורי על יפן העתיקה"

אז כן זה בהחלט נשמע כמו המשך לghost of tsushima. אני מקווה רק שזה יגיע בעוד שנתיים שלוש ולא בסוף החיים של הקונסולה.
מקור: Resetera.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 21 אוקטובר 2020, 17:12

Uncle Pey'j כתב:בשביל המחשב יש לי סנהייזר HD598 ששילמתי עבורן הון קטן (ביחס לאוזניות) לפני כמה שנים (:
האוזניות של סוני מסקרנות אותי בעיקר בגלל העיצוב שנראה מעולה ואפילו כולל מיקרופון מוסתר שם,תומכות ב3D Audio (תוכנתי לגמרי,אבל לך תדע אם יש איזו אופטימיזציה ספציפית לסט הזה) ולצערי עדיין מגיעות עם דונגל USB מכוער.
מהכיוון של הXSX המצב יותר טוב,בעיקר בגלל שMS לא משתמשת בBT לתקשורת עם אביזרים חיצוניים כמו אוזניות,מה שמייתר את הצורך בדונגל ואפשר פשוט לעשות sync פשוט..מה גם שחברות כמו b&o שבדרך כלל לא משחררות מוצרי גיימינג אמורות לצאת עם ליין מוצרי אודיו ייעודיים עבורה.

למה שתרצה לקנות אוזניות פחות טובות ממה שכבר יש לך? חבל על הכסף, כל הפואנטה של ה 3d audio שלהם זה שהוא אמור לעבוד עם כל זוג אוזניות סטריאו. השקעה בסוג של Amp/Dac שיתחבר לפלייסטיישן ב Usb (כי הם הסירו את ה optical אז אין ממש ברירה אחרת) יניב לך תוצאות טובות בהרבה באותו כסף. ובכלל תוכל להשתמש בזה בשביל לשפר את הסאונד שלך באוזניות גם עם המחשב.

אתה כמובן לא חייב לקנות כלום בשביל להשתמש באוזניות שכבר יש לך אבל בגלל ש HD598 מגיעות עם חיבור 3.5mm סטנדרטי אז האופציות חיבור שלך יהיו מוגבלות לשלט או לטלוויזיה וזה לא ממש אידיאלי. אבל הכי טוב זה לחכות קצת ולתת לאנשים אחרים להיות שפני ניסוי ולראות מה עובד ומה לא עובד ואיך עובד, כרגע יש עדיין יותר מידי דברים לא ברורים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 58 אורחים