כשאני אומר סקיל זה לא כמה המערכת מגוונת אלא כמה גבוה היא מתפתחת, אם אתה מצליח להבין למה אני מתכוון.
אגב, דיברתי רק על מערכת הקרב פה קודם. אני חושב שזו של ניהו היא הכי טובה ברמה האובייקטיבית מבין השלושה, אבל שאישית אני הכי נהנה מזו של סקירו שהיא כמעט מדיטאטיבית כשאתה קולט אותה. אבל זה מגיע מהפשטות והליטוש וההידוק המושלמים שלה.
באשר למשחק עצמו? סקירו בעיניי משחק טוב מניהו בצורה משמעותית. המשחק הוא לא רק מערכת הקרב מן הסתם, הוא עיצוב העולם והשלבים, שבניהו הוא די רע בעוד שזה ה-דבר במשחקים של from (וגם מחולק לשלבים נפרדים מול עולם רציף של סקירו). זה עיצוב האויבים, בוסים שאין בכלל מה להשוות, עיצוב אומנותי, וכו' וכו'.
דיברתי רק על מערכת הקרב וזה משהו שניהו 2 מושלם בו, אבל כמשחק? סקירו לא רואה אותו
בכל מקרה גלאס, אם אתה עד כדי כך נהנה מהדמו ששמת 5 שעות בשלב אחד של wo long, אתה חייב להביא את ניהו 2 בזול. הם מאוד מאוד דומים, ואם כבר אז לדעתי ההבדלים שיש הם לטובת ניהו 2 (בינתיים). אבל גם אם תחשוב שwo long עדיף עדיין הם בעצם אותו משחק, ככה שאתה תעוף עליו.
לאסקין, אין קשר בין wo long לסקירו. אתה יכול להגיד שניהו 2 לא בשבילך אחרי שלא התחברת לwo long, למרות שעדיין הייתי אומר ש10 דקות בדמו זה לא מספיק זמן.
אבל זה עוד בסדר, הם דומים וכן מרגישים אותו דבר בלי ספק. סקירו? משהו אחר לגמרי. כמו להשוות את GOW לג'דיי פחות או יותר, או את GOW הישנים לDMC (לא רק בקרב, בכל המשחק)