Hypno כתב:מצב 60FPS נעול על קונסולות הבסיס עם כל הגרפיקה שהלהיבה את קיאו כל פעם שהציגו את המשחק.
Fanta כתב:תגידו אם אני אצפה בסרטוני מעבר של המשחק האם אני יבין את הכל?
כי אני ממש לא הולך להשיג קונסולה עבור סימולטור וולט ובטח לא פלייסטיישן
DrKeo כתב:אומרים שהוא קומבו של DS1 ו-MGS5 עם ערכי הפקה הרבה יותר גבוהים מהראשון וגיוון הרבה יותר גדול. נשמע לי מושלם למדי, ביחוד שהבנתי שעדין יש את הרגעים השקטים של לנווט בשממה ופתאום שיר נכנס ברקע. האוירה של DS1 אדירה, מחכה לשקוע בו היום בערב.Fanta כתב:תגידו אם אני אצפה בסרטוני מעבר של המשחק האם אני יבין את הכל?
כי אני ממש לא הולך להשיג קונסולה עבור סימולטור וולט ובטח לא פלייסטיישן
Fanta כתב:אני ממש מרגיש שזה כאילו מקרה של "המלך עירום" אנשים לא מבינים מה הם עוברים אבל בגלל זה הם חושבים שזה טוב כדי שלא ייתיחסו אליהם בתור לא מבינים
DrKeo כתב:Hypno כתב:מצב 60FPS נעול על קונסולות הבסיס עם כל הגרפיקה שהלהיבה את קיאו כל פעם שהציגו את המשחק.
כמו שאמרתי מזמן שDS2 יהיה, זה היה צפוי. ובנוגע לגרפיקה ב-60, גם הוויצ׳ר 4 מדהים, אם אתה חושב שזאת הייתה הנקןדה - זה עבר לך מעל הראש.
DrKeo כתב:קוג׳ימה בהחלט לא עירום. אפילו אם לא הבנת מילה מהממבו ג׳ומבו, כשאתה אמור להיות עצוב במשחק קוג׳ימה, אתה עצוב, וכשהדם שלך אמור לפמפמם בעורקים, הוא מפמפם. הבן אדם יודע לתמרן אנשים רגשית, הגיימפליי שלו תמיד מצויין, המשחקים סופר מלוטשים, הוא מביא תושמת לב לפרטים כמו אף אחד אחר, הסרטוני מעבר מבויימים נהדר ובכל המשחקים שלו יש אוירה מעולה ויחודית. אז אוקיי, מישהו עושה נאום בסרטון מעבר ולא הבנת 30% ממה שהוא אמר, קוג׳ימה בכל זאת יפני.
ואגב אני אזכיר ש-DS1 עומד על ממוצע של רק 82, המשחק הראשון של קוג׳ימה ב-30+ שנים שירד מ-90. אבל עם הזמן, ביחוד אחרי השחרור בסטים, הוא בהחלט קבל מעמד של קלאסיקת קאלט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים