במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Laskin » 08 נובמבר 2022, 13:07

אגב, היום ראיתי שהתחילו להעלות את תחילת המשחק ועוד דברים שהבנתי שאסור היה להראות עד כה... זאת אומרת יוטיוב מ-פ-ו-צ-ץ בספוילרים החל מ.... עכשיו, בעצם...

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 נובמבר 2022, 13:11

יש גם סרטון recap שפאשר להפעיל מהתפריט במשחק עצמו, אבל הוא ממש קצר ולא באמת עושה את העבודה. ממליץ באמת לראות את אחד הסרטונים ביוטיוב לפני כן, מחיפוש מהיר יש גם כאלו ממש חופרים שנכנסים גם לכל הפרטים הלא רלוונטיים כל כך אבל בהחלט מזכירים הכל, למעוניינים :).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 נובמבר 2022, 13:14

אני פשוט הולך לקרוא את זה https://www.polygon.com/god-of-war-ragn ... ap-ps4-ps5

אבל זה כי ממש לא איכפת לי מכל הפרטים הכי קטנים, אני מתייחס לזה כמו סרט מארוול שאני מאוד הולך להנות ממנו, אבל לא באיזושהי רצינות תהומית כזו שאני צריך recap מקיף.

אמן שנצא מזה בלי ספוילרים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 נובמבר 2022, 13:16

סרטון הרבע-שעה שהבאתי אמור להספיק לכולם. זה מספיק קצר וממצה אבל לא מדי.
אני בדיוק סיימתי אותו חודש שעבר, אז אסתפק בסרטון שיהיה במשחק עצמו, למרות שבטח גם אותו לא צריך...
אווווווווווף שמישהו יעשה שיהיה כבר מחר!!! אבל הכי קשה יהיה ביום חמישי, לספור את השניות עד לסיום יום העבודה, ותחילתו של הסופ"ש הכי קשוח שהיה לי מאז TLOU2 חחח... למרות שאני מוכרח לציין שTLOU2 הוא משחק כל כך מעמיס רגשית שזה כנראה יהיה קצת שונה עם GOW, אפילו אם גם בו יהיו רגעים מרגשים באמת... קשה לי להאמין שזה יהיה משהו כמו TLOU2 מהבחינה של "קושי נפשי".

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 נובמבר 2022, 13:19

זה שהצלחת לשבת על כל TLOU 2 בבינג' אחד ארוך, ועוד לצאת מאוד מרוצה מהמשחק, זה באמת אחד השיאים שראיתי לאסקין... אין הרבה משחקים שאני מצפה להם מאוד שאני מרגיש צורך אמיתי לעצור בהם כל כמה שעות בודדות :).

רפרפתי קצת על הסרטון שלאסקין שם פה והוא נראה די מוצלח. בכל מקרה אני ממליץ לצפות בו או באיזשהו recap, כשהמשחק מתחיל הוא מתחיל, אין ממש החזקת ידיים סיפורית בשלב הראשון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 נובמבר 2022, 14:08

אני מוכרח להודות שגם אותי TLOU2 תפס לא מוכן, וטוב שכך... אם הייתי יודע למה אני נכנס, כנראה הייתי נוהג אחרת. או לפחות משתדל...
אני זוכר כשאשתי שאלה אותי לפני שחזרה הביתה - "נו, איך היה המשחק?" אמרתי לה "קשה. ממש קשה", אז היא חשבה שאני מתכוון לרמת הקושי ושאלה אם אני נתקעתי או מה, אמרתי לה "לא, לא... קשה נפשית... משחק ממש ממש קשה" חחח...
לפני שהיה לי זמן לעכל משהו אחד שקרה, כבר קרו עוד 2-3 קטעים כאלה, זה משחק שממש נהנתי בריצה השנייה שלי עליו, ואני מסוגל לצפות באחרים משחקים בו בלי סוף... כל כך הרבה קטעים אפיים ובעלי "אימקט" אמיתי, אני מבין חלק מהביקורת על העלילה שלו, אבל פאק זו יצירת מופת רצינית והסיכון שלקחו איתו ראוי להערצה, לא פחות.

בכל אופן, לך ת**יין סטיק. לך לאלף עזאזלים ות**יין, טוב?! :arrow:

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 נובמבר 2022, 14:11

כן האווירה בTLOU II הייתה מאוד מאוד עוינת,משחק מדהים,אבל תחושת מועקה מוזרה כזו כל הזמן כששיחקתי בו,אולי גם כי שיחקתי על רמת קושי גבוהה. אני בעיקר זוכר את תחושת ההקלה כשסיימתי אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 נובמבר 2022, 14:23

Laskin כתב:סרטון הרבע-שעה שהבאתי אמור להספיק לכולם. זה מספיק קצר וממצה אבל לא מדי.
אני בדיוק סיימתי אותו חודש שעבר, אז אסתפק בסרטון שיהיה במשחק עצמו, למרות שבטח גם אותו לא צריך...
אווווווווווף שמישהו יעשה שיהיה כבר מחר!!! אבל הכי קשה יהיה ביום חמישי, לספור את השניות עד לסיום יום העבודה, ותחילתו של הסופ"ש הכי קשוח שהיה לי מאז TLOU2 חחח... למרות שאני מוכרח לציין שTLOU2 הוא משחק כל כך מעמיס רגשית שזה כנראה יהיה קצת שונה עם GOW, אפילו אם גם בו יהיו רגעים מרגשים באמת... קשה לי להאמין שזה יהיה משהו כמו TLOU2 מהבחינה של "קושי נפשי".

שחקת כל הסופ״ש עם נציג של ער״ן בטלפון?

המשחק הזה גרם לי לא לשחק משחקים כמעט שנה, לפחות לא כאלה עלילתיים. תחושת הריקנות הייתה אמיתית.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 נובמבר 2022, 14:26

טוב אז לפני שאני צולל לרגנארוק וחוזר לפורום רק אחרי שמסיים: קצת רשמים מהשעות הראשונות של sonic frontiers

כל הכבוד לסוניק טיים, התרשמתי בהחלט על המשחק לא זז לרגע מ60FPS על 1080P על הפס5 כן, בושה שזה לא 4K ב60FPS אבל הם כנראה יצטרכו לעבור למנוע נורמלי במשחק הבא להשיג את זה.

אני מופתע מאוד מכמה זה כייף פשוט להילחם פה, קרבות ואויבים תמיד היו בעייתים מאז שסוניק עבר ל3D ופתאום? קומבואים שדורשים מיומנות ? יש, wall jump ? יש, parry ? יש. המשחק תענוג בהיבט של הקרבות פשוט תענוג, לא משהו שחשבתי שאגיד אי פעם.

העולם הפתוח? טוב הוא שומם, אפור, גשום ודמיינו שאר מילים תיאורתיות שאמורות לסמל דיכאון. הסיפור (חחח!) נכתב על ידי כותב הקומיקס הכי טוב שאי פעם עבד עם סגה אז... נחמד כל עוד מצפים לסיפור ילדים.

סהכ? סיפור הצלחה חד משמעי ואחלה בחלה של בסיס לבנות עליו את ההמשכים, אם הם ימשיכו ככה העידן של משחקי סוניק גרועים יהיה מאחורנו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 נובמבר 2022, 14:30

Uncle Pey'j כתב:כן האווירה בTLOU II הייתה מאוד מאוד עוינת,משחק מדהים,אבל תחושת מועקה מוזרה כזו כל הזמן כששיחקתי בו,אולי גם כי שיחקתי על רמת קושי גבוהה. אני בעיקר זוכר את תחושת ההקלה כשסיימתי אותו.

טוב, אז בהיבט הזה הייתה לי אולי דווקא הקלה, כי אני סחבתי את התחושות האלה עד שסיימתי גם כן, רק במקום שבועיים זה לקח לי 3 ימים, כך שלא סחבתי אותן איתי לעבודה או לשום מקום אחרי הסופ"ש הזה :)
מצד שני, זה הרעיון של המשחק, ושל כל יצירת אמנות בעלת משמעות רגשית... שתסחוב את זה איתך. פשוט פה זה היה... וואו.
ככל שעובר הזמן ולא יוצאים משחקים שמתקרבים אליו בכלל - אני מבין עד כמה הוא מיוחד.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 נובמבר 2022, 20:13

אז...בטוויסט מהסרטים,גרסאת האספנים תהיה אצלי מחר ב10:00
החלק הפחות כיפי? כבר ביטלתי את הסופש הארוך שתיכננתי כי חשבתי שהיא לא תהיה אצלי עד שבוע הבא.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 נובמבר 2022, 20:21

העיקר שתקבל אותו בזמן, תתחדש!
מישהו מתכנן לשחק בו כבר היום בחצות? אני מת לדבר עליו כאן כבר, אני יודע, צרות של עשירים :).
מאוחר יותר היום אשב עליו לקצת פעם שנייה, לפני שבחמישי אחה"צ אצלול לסופ"ש ארוך עם המשחק. אני מצפה לזה בטירוף, הדבר היחיד שאני אגיד עליו בינתיים זה שכבר בשעה הראשונה הוא הספיק להפתיע אותי לטובה, ולהראות יותר מבטיח משציפיתי...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 נובמבר 2022, 20:33

אני עושה סאשן משחק מחר בבוקר. ומזל טוב פייג׳, כיף לשמוע!

אגב, באג מריצה בטלביזיה פרסומות לGOW שמשתמשות בstory trailer אז ראו הוזהרתם מתנזרים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 נובמבר 2022, 20:37

טוב נראה לי בסוף כולם פה יסיימו לפניי :)
לי לא יהיה מלא זמן כמו שחשבתי, אני כבר רואה איך אני מחפף ורץ על הסיפור בגלל הפחד מספוילרים
אבל נחמד שכל הפורום בערך ישחק באותו זמן, זה לא קורה המון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 נובמבר 2022, 20:41

״מחפף ורץ״ נשמע כמו הדרך האולטמטיבית לשחק במשחק :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 נובמבר 2022, 22:02

כן, ואני ממש אצליח לעמוד בזה…
פאק עוד 9 שעות. אולי כן אצליח לגנוב שעה בבוקר? לא חושב שכדאי לי אם זה רק שעה…

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 נובמבר 2022, 02:43

DrKeo כתב:״מחפף ורץ״ נשמע כמו הדרך האולטמטיבית לשחק במשחק :)

מלבד כמובן החקירה הרגילה שאפשר לעשות כשסתם מוצאים איזה פאזל קטן שפותח תיבה בסוף, או איזה חדר צדדי עם loot, נתקלתי עד עכשיו רק בסייד קווסט אחד אמיתי. ולהבדיל מהמשחק הקודם, הרגשתי שהם עשו עבודה הרבה יותר טובה בלגרום לי לרצות לעשות אותו כשקיבלתי אותו, ולא לחכות לאחר כך. הוא הרגיש הרבה יותר רלוונטי והרבה יותר כמו משהו שהדמויות באמת יעצרו עכשיו כדי לעשות, ולמען האמת הוא גם היה די ארוך והמשיך להתפתח לעוד שלבים בקווסט. סך הכל? הקווסטים הצדדיים ב2018 היו פילר שאפשר להנות ממנו אם בא לך עוד חדרים ועוד קרבות, הסייד קווסט היחיד מראגנרוק שראיתי עד עכשיו הרבה חביב יותר מזה.

שיחקתי קצת פחות מ4 וחצי שעות בינתיים, אני מניח שהשלמתי בדיוק את מה שהבקרים קיבלו לרשמים שלהם בזמנו. וואלה, אני ממש מבסוט על המשחק הזה. לא אכנס עדיין לשום ספוילרים עד שלא יהיה פה מישהו שיקרא אותם, אבל רק אגיד שההתחלה של הסיפור ממש הרשימה אותי לטובה.
מבחינת הגיימפלי אפשר לדבר קצת יותר, ואני לא ממש יודע איך להגיד את זה, אבל מלבד דברים מהותיים שדורשים שינוי מהבסיס במערכות של המשחק, אני חושב שאשכרה כל טענה שהייתה לי מהמשחק הקודם השתפרה בצורה משמעותית פה. זה כאילו כל מה שהרגשתי היה בדיוק מה שעבר בראש של המפתחים, וזה נהדר :). (טוב, התקפות הרוניק המעצבנות עדיין פה, אבל שום דבר לא מושלם...)
*מאוד* הפריעה לי בקודם העובדה ש95% מהמקרים אי אפשר ליפול ממקום גבוהה, אלא חייב לטפס את זה למטה, גם בקרב וגם בהסתובבות רגילה, וזה לא משנה אם הנפילה הייתה חצי מטר או עשרה מטרים. נשמע הזוי שזה היה ככה במשחק, אבל כן... אז לא עוד! קריטוס סוף סוף נזכר ביכולות האלוהיות שלו פשוט להתקדם צעד נוסף מהקצה של מקומות, הכלוב הבלתי נראה כבר כמעט ולא מורגש!
בכלל, כל הדגש החדש על ורסטיליות ותנועתיות בקרבות ובחקירה הוא מהדברים האלה שהם שינוי קטן מאוד שהופך את כל ההרגשה של המשחק ב180. אני עדיין חושב שההחלטה לא לאפשר לקריטוס לקפוץ באופן סטנדרטי היא החלטה גרועה מאוד, ואפשר עכשיו רק לדמיין איך המשחק יראה באבולוציה הבאה שלו כשאפשר, אבל המצב בראגנרוק הרבה, הרבה יותר נסבל.
זה מצטרף גם לעיצוב עצמו של חדרי הקרבות ושל הסביבות שאתה מסתובב בהם. הכל בסוף הוא אותו דבר כמו בקודם, כן? אבל היכולת לקפוץ במהירות ממקום למקום, למעלה, למטה והצידה, פתחה להם סוף סוף את הדלת כדי לעצב חדרים יותר מגניבים, ומסלולים יותר מרגשים. צריך לשחק כדי ממש להבין עד כמה זה משנה את התחושה, אבל אגיד שזה ממש כמו חדרים בdoom, פשוט כיף לתזז מנקודה לנקודה ולהלחם בכל מה שנמצא בדרך, לעומת החדרים של 2018 שהיו... פחות כאלו.
ובנוסף, מה שמאוד בלט לי ב4 וקצת שעות האלו, הוא הגיוון. אני מאוד מקווה שהוא לא יעצר כמו שהוא פשוט נעצר באמצע 2018, אבל כבר עכשיו ראיתי בערך את אותה כמות של אויבים כמו בכל המשחק ההוא, ורובם חדשים לגמרי.

אז כן, אלו באמת היו שלושת הטענות המרכזיות שלי לגיימפלי של המשחק הקודם. ושלושתן עלו מדרגה מאוד רצינית ואפשר להרגיש שזה בדיוק היה הפוקוס של הפיתוח. אז אני ממש מבסוט על המשחק בינתיים. וגם הסיפור נבנה בינתיים בצורה מאוד מוצלחת ואני כל הזמן מת להמשיך להתקדם ולראות מה קורה. אז כן, עכשיו אחרי ההשקה הרשמית אלו הרשמים שלי מהכמה שעות הראושנות, עכשיו לחכות לישיבה הבאה :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 נובמבר 2022, 10:03

שיחקתי בערך שעה וחצי… בהחלט היו ״טוויסטים״ מדהימים מבחינתי, מזל שלא ראיתי כלום מהטריילרים כמעט :)
הגיימפליי באמת מרגיש קצת אחרת, אבל על זה אין לי עדיין הרבה מה לכתוב….
הגרפיקה ממש נראית כמו המשחק הקודם, רק חדה יותר, ועם טקסטורות שנראות הרבה יותר טוב לפעמים… בעניין המצב שבחרתי - מצב ה-60 פריימים נראה לי הרבה יותר אחיד ממצב ה-80-100 פריימים, והוא גם לדעתי קצת יותר חד. מצב ה-40 פריימים בסדר, בעיקר בקטעי הקישור, אבל תנועת המצלמה בזמן גיימפליי נראית הרבה פחות טוב ואין ספק שה-60 נראה טוב יותר לעין, לפחות לעין שלי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 נובמבר 2022, 13:33

אני משחק במצב ה40, והוא עובד מצוין ורץ מושלם מבחנתי. לא ניסיתי בכלל את המצבים האחרים האמת... ברור שאם עוברים ישירות מ60 ל40 ולהפך אז ההבדל מרגיש מהותי, אבל השאלה היא איך מרגיש ה40 בפני עצמו כי כשמפסיקים להשוות ולעבור אז מתרגלים מהר מאוד. לי הוא הרגיש מצוין ולא הרגשתי צורך לבדוק את המצבים האחרים.
אבל אם אעשה ריצה שנייה ביום מן הימים על הרמה הקשה ביותר, אשחק בטח על ה80. בכל מקרה כרגע ובעיקר בריצה הראשונה זה בעיקר עניין פסיכולוגי :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 נובמבר 2022, 13:38

אני התחלתי במוד ה-40 והתזוזה לא הייתה לי מספיק חלקה לעין… אני אחרי המשחק הראשון ששיחקתי ב60 וזה היה מאוד מורגש בעיניי, ההבדל.
העברתי ל-60 ולא שמתי לב לשום ירידה באיכות בעין, כן שמתי
לב להבדל גדול שעכשיו לא מציק לי בעין, אז השארתי :)
אם תנסה את ה-60 לדעתי לא תרצה לחזור, זה מורגש בגיימפליי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2022, 13:48

שחקתי בבוקר בערך שעה על מצב 40, אני דובק בו, הוא מרגיש נהדר. אין באמת סיבה לעלות למצב 80 ואז להרגיש ש-40 מקרטע בהשוואה :)

בנוגע למשחק עצמו, לא חוויתי מספיק בשביל לתת דיעה, ביחוד כשהשעה הראשונה היא מאוד על מסילה. אבל אני כן יכול להגיד שהוא נראה לי בעין בול כמו הקודם עם שדרוגים קלים. בלי השוואה צד לצד אני לא בטוח שאפשר לראות משהו שהשתנה במשחק גרפית. זה GOW 2018 עם טקסטורות חדות יותר. כלומר, מן הסתם בטח יש מלא שיפורים גרפים וסצנות עוצרות נשימה, אבל בנתיים זה לא ממש מורגש. ואני חייב לציין שהאירוע המתוסרט שפותח את המשחק הרגיש כל כך פס4, אין ספק בכלל שזה משחק פס4.

וכמובן שבנתיים הוא מדהים, נהנתי מכל רגע :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 נובמבר 2022, 14:03

חחח מצחיק אותי שאתם אפילו לא מנסים כי אתם מפחדים שזה יהיה טוב מדי ואז לא תוכלו לחזור… מה הקטע? תראו, אולי תעדיפו, אתם לא תפספסו פירוט או משהו, או לפחות לא משהו שניתן להבחין בו. וחיפשתי. אמנם קצת, כי רציתי כבר לשחק… אבל ניסיתי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2022, 15:20

Laskin כתב:חחח מצחיק אותי שאתם אפילו לא מנסים כי אתם מפחדים שזה יהיה טוב מדי ואז לא תוכלו לחזור… מה הקטע? תראו, אולי תעדיפו, אתם לא תפספסו פירוט או משהו, או לפחות לא משהו שניתן להבחין בו. וחיפשתי. אמנם קצת, כי רציתי כבר לשחק… אבל ניסיתי :)

40fps ממש חלק וריספונסיבי. לי ולסטיק לא בא לוותר על איכות של צל, פרווה, פירוט, אורות חסרים, תאורת שמים פחות מפורטת וכו׳ בשביל 60. גם אתה מוותר על מצב שיתן לך לשחק בכמעט 100fps כי אתה רוצה רזולוציה גבוהה יותר. for each their own.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 נובמבר 2022, 15:29

אבל ניסיתי לפחות וראיתי מה יותר נעים לעין, עבורי… כל אחד מן הסתם עם מה שטוב לו, אבל לא לנסות כדי לא לאהוב יותר איך שזה נראה או זז ואז להתבאס כשחוזרים זה… מוזר.

אגב ניסיתי את המאה פריימים וזה פשוט נראה לי מוזר ובקצב לא עקבי, ה-60 בהחלט נראה נעים יותר, לפחות לי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2022, 15:34

כולנו יודעים איך 60 מרגיש. כששחקתי בראצ׳ט לפני שהיה את המצב 40 הוא הרגיש לי מקרטע מדי ב-30 אז עברתי למצב 60. אבל אם משחק מרגיש לי חלק וטוב, איזו סיבה יש לי להקריב את הגרפיקה? אין פה win win, יש הקרבה להיות במצב הזה ויש הקרבה להיות במצב השני. אם ההקרבה של המצב הזה מרגישה לי טוב, אני מרגיש בנוח להיות שם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 28 אורחים