Stick כתב:אני אגיד יותר מזה - במשחקי MGS שיחקתי רק בשניים - 4 ו5.
איזה כיף לך שיוצא הרימייק של 3!
מעניין אם תאהב אותו יותר מDS2
אשכרה יש לך 2 משחקי קוג׳ימה חדשים באותה שנה

Stick כתב:אני אגיד יותר מזה - במשחקי MGS שיחקתי רק בשניים - 4 ו5.
Laskin כתב:אין RT.
וכל משחק של קוג'ימה זה תמיד "הגשם הכי טוב" אי פעם![]()
אני ממתין איתו למחשב... יש לי עדיין איזה 10 משחקים שאני ממש רוצה לשחק על המחשב (לעזאזל, עדיין לא סיימתי את E33!) ועוד איזה 20 על הסוויץ' 2, אני די בטוח שלא אספיק את כולם עד שתצא גירסת המחשב, וכמובן שעד אז יהיו עוד איזה 20 נוספים, לפחות.
DrKeo כתב:
כמו שאמרתי מזמן שDS2 יהיה, זה היה צפוי. ובנוגע לגרפיקה ב-60, גם הוויצ׳ר 4 מדהים, אם אתה חושב שזאת הייתה הנקןדה - זה עבר לך מעל הראש.
bling כתב:מה קרה לך קיאו אפילו בימים הכי קשים מול רונן לא הגעת לרמת עצבים ושפה כזאת כלפיו. הזקנה הביאה איתה הרבה פחות אנרגיות וסבלנות לוויכוחים בפורום זה נראה
bling כתב:זה אין ספק.
אגב למה גלאס נטש בגלל שלא הסכימו עם הקביעה שלו ש GTA3 על הפס2 לא היתה חווית דור הבא בזמנו?
DrKeo כתב: סתם כדוגמה, טענתי לפניו 345 פעמים שמשחק צד א׳ אמורים למכור את הפלטפורמה (אם זה GP, אם זאת קונסולה) ולא להרוויח כסף, שבדוחות הכספיים של סוני משחקי צד א׳ מכניסים בין פחות מאחוז ועד לסביבות ה-3% מההכנסה הכוללת של פלייסטיישן. אפילו פעם אחת הוא לא התיחס לזה, כל פעם כמו בלולאה קאז אומרים משהו כמו ״דום לא מכר, אם מיקרוסופט לא יוציאו אותו לפס5 יסגרו את id״, אני מגיב לו את מה שאמרתי לפני שניה והוא מתעלם. ואז שוב, כמו לולאה אינסופית, הוא יגיד את זה שוב, ככה על כל משחק של מיקרוסופט שיוצא. זה ככה בכל הודעה של הבן אדם, אוסף גיבובים שדברנו עליהם כבר 40 פעם.
Laskin כתב:איך אתה יודע שזה יגזור עליו מכירות כאלה? משחק כמו COD בבלעדיות יגרום לאנשים רבים לעבור למיקרוסופט, וכשזה מגיע עם עוד באמצע עשרות IP מהמובילים בשוק - יש פה מאסה שמעטים יוכלו לסרב לה.
אבל הם פחדנים מדי כדי אפילו לנסות, שוב - דווקא כשיש רצף מטורף לראשונה, וכשכל הIP הכי טובים שהיו פה אי פעם נמצאים בידם, אז לא נדע.
כל הבולשיט על פיטורין - זו החלטה של ההנהלה, ותפקידם להסביר להם וגם למשקיעים - שזה מאוד הגיוני להפסיד לתקופה במצעדים, אם רוצים לשחק את המשחק לאורך זמן, בדיוק כמו שבעבר מכרו קונסולות בהפסד, משקיעים לא מטומטמים כמו שאתה מציג אותם, הם יבינו את זה… ההנהלה לעומת זאת - מאוד מטומטמת, מסתבר, עם ההחלטות הנוראיות שעשו מאז רכישת אקטיויז׳ן-בליזארד-קינג.
גם ההנהלה של סוני מטומטמים, עם החלטות איומות אחרות, פשוט להם יש מזל שמיקרוסופט מצילים אותם.
InterAl כתב:איפה ההתאבדות פה? למה שיהיו קיצוצים? אם יראו שזה לא עובד, תמיד יוכלו לשחרר בעתיד אצל המתחרים. וגם אם נגיד שיחליטו על קיצוצים, למה זה בעיה? למה שזה יהיה שיקול בקביעת החזון האסטרטגי של החברה? זה לא קואופרטיב או ארגון עובדים, זה לא גורם שאמור להיכנס למשוואה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים