Nucleus_Dawn כתב:
לא בטוח... נראה שמייקרוסופט דואגים לקצב די אינטנסיבי של הכרזות ולא יפתיע אם הוא ימשך עד TGS וגם עד ההשקה.
נחכה ונראה, כמובן.
פייבל אחד שהוא גם לא בדיוק תקוות המעריצים זה רחוק מקצב אינטנסיבי.
Nucleus_Dawn כתב:
לא בטוח... נראה שמייקרוסופט דואגים לקצב די אינטנסיבי של הכרזות ולא יפתיע אם הוא ימשך עד TGS וגם עד ההשקה.
נחכה ונראה, כמובן.
bling כתב:פייבל אחד שהוא גם לא בדיוק תקוות המעריצים זה רחוק מקצב אינטנסיבי.
Nucleus_Dawn כתב:
אבל זו רק הכרזה אחת. אין שבוע שבו מייקרוסופט לא מכריזים משהו. לפעמים הם מדברים לעומק על מה שנעשה בשלט החדש, לפעמים הם מדברים על הנהלים (המהפכניים) שלהם למול מפתחים עצמאיים, לפעמים הם מכריזים על משחק חדש באחד הכותרים שלהם, לפעמים הם מדברים שוב על אילו דברים חדשים אפשרי לעשות בעזרת החיבוריות התמידית של המשחקים לענן (כמו זה שפורזה 5 כל הזמן שואב מידע על השחקן ולפי זה משנה לא מעט דברים במשחק ובAI שמייצג אותו), לפעמים זה שדרוג כל הזמנה מוקדמת עם אחד מהכותרים הנמכרים ביותר בהיסטוריה וכן הלאה.
כל הזמן מדברים על משהו חדש בנוגע לONE. לא כל הכרזה היא מגטון, אבל יש הכרזות קטנות יותר וקטנות פחות שזורמות בקצב אחיד, מאז E3. ליד דממת האלחוט של סוני, שלא הראית לנו שום דבר חדש מאז התצוגה בE3 (מעבר לתאריך שחרור), זה בהחלט קצב הכרזות אינטנסיבי.
bling כתב:לברבר כולם יכולים,בטח כשזה קשקושים כמו ענן,הכרזות,קרי משחקים זה הכסף על השולחן,אף אחד לא מחכה ל TGS כדי לראות מהי יהיה ל MS להגיד בקשר לענן,ככה שלא הקצב הכרזות שלהם לא אינטנסיבי.
וסוני רק עכשיו הכריזה על כמה משחקי אינדי בפרופיל גבוה כמו ראפצט'ור ו RIME וגם מיינקראפט,זה לדעתי שווה הרבה יותר מההכרזה של MS על פייבל,ואם אתה מדבר על דברים מחוץ למשחקים אז לפני 5 דקות הכריזה גם על תאריך יציאה,ממש דממת אלחוט.
שלא לדבר על זה שחצי מהדברים ש MS "מכריזה" זה תיקון הטעויות שלה ו 180 מעלות בפוליסות שלה,הרי סוני כבר מזמן חשפה את החומרה שלה לעומק ודיברה ומדברת ללא הפסקה על אינדי וכל המסביב,בעצם אם היתה לה מדיניות DRM קשה,מכשיר מצלמה שמחייב שיחברו אותו,head set שלא מגיע עם הקונסולה,מדיניות אינדי דרקונית וכו' ואז היא היתה משחררת לאט לאט הצהרות של "אין יותר DRM" ו "לא חובה לחבר קינקט" וכו' אז היית צוהל עד כמה סוני שיחקה אותה ו MS בדממת אלחוט?
יש לך לפעמם יציאות מוזרות כמו לפני E3 שאתה היית היחיד ברחבי הגלובוס שטען ש MS באה בעמדת יתרון ל E3 כשלכל בר דעת היה ברור שMS באה במצב הכי גרוע האפשרי,מצב שהיא לא יכולה לנצח ממנו וכל מה שסוני צריכה זה להכריז על מדיניות פחות קשה כדי לקרוע את MS לגזרים,זה היה ברור כשמש אבל איכשהו פרשנת את הסיטואציה בצורה הזויה ברמות,קצת כמו עכשיו.
Fanta כתב:תן לי את זה! גירס! אני רוצה גירס!!!
תן לי גירס!!!
http://www.oxm.co.uk/61188/microsoft-te ... w-shooter/
swiss-the-engine כתב:לא יקרה.
Fanta כתב:שקט! אני לא ישרוד בלי גירס דור הבא!
Nucleus_Dawn כתב:
אל תדאג. זה בטוח יגיע. זה פשוט יקח שנתיים-שלוש.
Kazz כתב:מיקרוסופט מאפשרים להוריד דמואים למנויים לא משלמים (סילבר) ב360 אבל אין להם 'מנוס' מלגבות כסף עבור הקלטת משחקים ואפילו לא מאפשרים להקליט משהו להארד דיסק ולהעביר את זה לדיסק USB - תהליך שלא כולל שום חיבור אינטרנטי? RIGHT.
רונן כתב:לא רלוונטי, ועצם העובדה שהוספת "כנראה" מראה שבתוכך אתה מבין את זה. דובר נטו על מהירות תגובה של הקינקט, ואפשר להתייחס לשם שינוי לעניין, בלי להתגונן, לתרץ ולבקר נזקים.
העובדה שניתן לשחק עם השלט במקביל זה כבר עניין אחר. זה אולי טוב ואולי פחות, כי אם ניתן לשחק עם השלט שמגיב טוב יותר, בשביל מה אני צריך את שליטת הקינקט במקביל? האם הרעיון בשליטת תנועה הוא לא ידיים חופשיות משלט רגיל? משהו פה לא הגיוני לי. האם לך? נו, אני בטוח שתירוץ יימצא.
Klayman כתב:
אני רואה שמישהו בשם פוליגמיה הודיע על זה, והעכוז הלוהט רק כתב ''למה לי לגור שם?''פספסתי משהו?
רונן כתב:זה באמת רלוונטי, נדב? בשורה התחתונה, הבן אדם יצא מכאן בהרגשה הזו וזו דעתו עליכם. האם אתה רוצה לטעון שאני משקר, או תרצה לטעון שהוא הוזה ורגיש מדי?
Kazz כתב:אם זה לא P2W אז אני לא יודע מה כן
Kazz כתב:הוא לא ציין אם זה יקרה ב TGS. הנה הודעה חדשה שלו:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=663273
מצטט שם איזה סקר עם פרטים לגבי שוק דיגיטלי של מכירת משחקים בONE. אל תבקשו ממני תרגום, זה מופיע כבר בהודעה השנייה.
Nucleus_Dawn כתב:
...?
Fanta כתב:התפריט מקשים החדש בONE
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 32 אורחים