Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 28 אוגוסט 2013, 08:01

Nucleus_Dawn כתב:
לא בטוח... נראה שמייקרוסופט דואגים לקצב די אינטנסיבי של הכרזות ולא יפתיע אם הוא ימשך עד TGS וגם עד ההשקה.
נחכה ונראה, כמובן.

פייבל אחד שהוא גם לא בדיוק תקוות המעריצים זה רחוק מקצב אינטנסיבי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוגוסט 2013, 00:35

לא ברור לי למה יש לי תקווה מוזרה ללוסט אודסי 2, אני באמת לא יודע למה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 אוגוסט 2013, 01:22

מעניין אם נראה משהו מאלה שעשו את STAR OCEAN... אז לפני שנה היה להם איזה טריילר לא מובן שרץ במנוע החדש שלהם.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 אוגוסט 2013, 10:16

bling כתב:פייבל אחד שהוא גם לא בדיוק תקוות המעריצים זה רחוק מקצב אינטנסיבי.

אבל זו רק הכרזה אחת. אין שבוע שבו מייקרוסופט לא מכריזים משהו. לפעמים הם מדברים לעומק על מה שנעשה בשלט החדש, לפעמים הם מדברים על הנהלים (המהפכניים) שלהם למול מפתחים עצמאיים, לפעמים הם מכריזים על משחק חדש באחד הכותרים שלהם, לפעמים הם מדברים שוב על אילו דברים חדשים אפשרי לעשות בעזרת החיבוריות התמידית של המשחקים לענן (כמו זה שפורזה 5 כל הזמן שואב מידע על השחקן ולפי זה משנה לא מעט דברים במשחק ובAI שמייצג אותו), לפעמים זה שדרוג כל הזמנה מוקדמת עם אחד מהכותרים הנמכרים ביותר בהיסטוריה וכן הלאה.
כל הזמן מדברים על משהו חדש בנוגע לONE. לא כל הכרזה היא מגטון, אבל יש הכרזות קטנות יותר וקטנות פחות שזורמות בקצב אחיד, מאז E3. ליד דממת האלחוט של סוני, שלא הראית לנו שום דבר חדש מאז התצוגה בE3 (מעבר לתאריך שחרור), זה בהחלט קצב הכרזות אינטנסיבי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 28 אוגוסט 2013, 08:31

אני מחכה להכרזות על RPG (ורצוי לא J)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוגוסט 2013, 11:00

Nucleus_Dawn כתב:
אבל זו רק הכרזה אחת. אין שבוע שבו מייקרוסופט לא מכריזים משהו. לפעמים הם מדברים לעומק על מה שנעשה בשלט החדש, לפעמים הם מדברים על הנהלים (המהפכניים) שלהם למול מפתחים עצמאיים, לפעמים הם מכריזים על משחק חדש באחד הכותרים שלהם, לפעמים הם מדברים שוב על אילו דברים חדשים אפשרי לעשות בעזרת החיבוריות התמידית של המשחקים לענן (כמו זה שפורזה 5 כל הזמן שואב מידע על השחקן ולפי זה משנה לא מעט דברים במשחק ובAI שמייצג אותו), לפעמים זה שדרוג כל הזמנה מוקדמת עם אחד מהכותרים הנמכרים ביותר בהיסטוריה וכן הלאה.
כל הזמן מדברים על משהו חדש בנוגע לONE. לא כל הכרזה היא מגטון, אבל יש הכרזות קטנות יותר וקטנות פחות שזורמות בקצב אחיד, מאז E3. ליד דממת האלחוט של סוני, שלא הראית לנו שום דבר חדש מאז התצוגה בE3 (מעבר לתאריך שחרור), זה בהחלט קצב הכרזות אינטנסיבי.

לברבר כולם יכולים,בטח כשזה קשקושים כמו ענן,הכרזות,קרי משחקים זה הכסף על השולחן,אף אחד לא מחכה ל TGS כדי לראות מהי יהיה ל MS להגיד בקשר לענן,ככה שלא הקצב הכרזות שלהם לא אינטנסיבי.

וסוני רק עכשיו הכריזה על כמה משחקי אינדי בפרופיל גבוה כמו ראפצט'ור ו RIME וגם מיינקראפט,זה לדעתי שווה הרבה יותר מההכרזה של MS על פייבל,ואם אתה מדבר על דברים מחוץ למשחקים אז לפני 5 דקות הכריזה גם על תאריך יציאה,ממש דממת אלחוט.

שלא לדבר על זה שחצי מהדברים ש MS "מכריזה" זה תיקון הטעויות שלה ו 180 מעלות בפוליסות שלה,הרי סוני כבר מזמן חשפה את החומרה שלה לעומק ודיברה ומדברת ללא הפסקה על אינדי וכל המסביב,בעצם אם היתה לה מדיניות DRM קשה,מכשיר מצלמה שמחייב שיחברו אותו,head set שלא מגיע עם הקונסולה,מדיניות אינדי דרקונית וכו' ואז היא היתה משחררת לאט לאט הצהרות של "אין יותר DRM" ו "לא חובה לחבר קינקט" וכו' אז היית צוהל עד כמה סוני שיחקה אותה ו MS בדממת אלחוט?

יש לך לפעמם יציאות מוזרות כמו לפני E3 שאתה היית היחיד ברחבי הגלובוס שטען ש MS באה בעמדת יתרון ל E3 כשלכל בר דעת היה ברור שMS באה במצב הכי גרוע האפשרי,מצב שהיא לא יכולה לנצח ממנו וכל מה שסוני צריכה זה להכריז על מדיניות פחות קשה כדי לקרוע את MS לגזרים,זה היה ברור כשמש אבל איכשהו פרשנת את הסיטואציה בצורה הזויה ברמות,קצת כמו עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 אוגוסט 2013, 13:18

bling כתב:לברבר כולם יכולים,בטח כשזה קשקושים כמו ענן,הכרזות,קרי משחקים זה הכסף על השולחן,אף אחד לא מחכה ל TGS כדי לראות מהי יהיה ל MS להגיד בקשר לענן,ככה שלא הקצב הכרזות שלהם לא אינטנסיבי.

וסוני רק עכשיו הכריזה על כמה משחקי אינדי בפרופיל גבוה כמו ראפצט'ור ו RIME וגם מיינקראפט,זה לדעתי שווה הרבה יותר מההכרזה של MS על פייבל,ואם אתה מדבר על דברים מחוץ למשחקים אז לפני 5 דקות הכריזה גם על תאריך יציאה,ממש דממת אלחוט.

שלא לדבר על זה שחצי מהדברים ש MS "מכריזה" זה תיקון הטעויות שלה ו 180 מעלות בפוליסות שלה,הרי סוני כבר מזמן חשפה את החומרה שלה לעומק ודיברה ומדברת ללא הפסקה על אינדי וכל המסביב,בעצם אם היתה לה מדיניות DRM קשה,מכשיר מצלמה שמחייב שיחברו אותו,head set שלא מגיע עם הקונסולה,מדיניות אינדי דרקונית וכו' ואז היא היתה משחררת לאט לאט הצהרות של "אין יותר DRM" ו "לא חובה לחבר קינקט" וכו' אז היית צוהל עד כמה סוני שיחקה אותה ו MS בדממת אלחוט?

יש לך לפעמם יציאות מוזרות כמו לפני E3 שאתה היית היחיד ברחבי הגלובוס שטען ש MS באה בעמדת יתרון ל E3 כשלכל בר דעת היה ברור שMS באה במצב הכי גרוע האפשרי,מצב שהיא לא יכולה לנצח ממנו וכל מה שסוני צריכה זה להכריז על מדיניות פחות קשה כדי לקרוע את MS לגזרים,זה היה ברור כשמש אבל איכשהו פרשנת את הסיטואציה בצורה הזויה ברמות,קצת כמו עכשיו.

לא דיברתי על איכות ההכרזות. בהרבה מהמקרים זו באמת ברברת PR, אבל זה עושה את העבודה - זה משאיר את הONE בכותרות, כל הזמן והם גם דואגים שהכותרות האלו יהיו יותר חיוביות ממה שהן היו בחודשים האחרונים.
סוני לא עושים את זה וגם כשהם מכריזים על משהו, זה נעשה באירועים מיוחדים ולא באופן קבוע, כמו אצל מייקרוסופט.

לא אמרתי שום דבר לגבי כמה זה חיובי, או לא. רק אמרתי שהם עושים עבודה טובה בלהשאיר את הONE בכותרות ולדאוג שכל הזמן ידברו עליה.
סוני לא עושים את זה. אני מסכים איתך שחלק מהסיבה לכך היא שהם לא ממש צריכים לעשות את זה. הם כבר במקום מצוין ואין להם סיבה לעבוד קשה מידי. גם קיימת הסכנה שאם הם כל הזמן ידברו על הPS4, הם יגידו משהו לא טוב ויהרסו את המצב הטוב שבו הם נמצאים עכשיו.

מה שאמרתי על E3 היה נכון, עובדתית. מייקרוסופט הגיעה כאשר היא בסיוט PR והיא יכולה רק לשפר את המצב (ואכן, מייקרוסופט שיפרו את המצב בE3). סוני הגיעה כאשר היא במצב טוב ויש לה המון מה להפסיד ואם יש משהו שסוני ממש טובים בו, זה לקחת סיטואציה טובה, מבחינת PR ולהרוס אותה לחלוטין. הם עשו עבודה טובה והצליחו לשמור על רוויה. הם לא שיפרו את מצבם במאומה והם גם לא הרסו שום דבר.
הבעיה היא שאתה הבנת לא נכון (ואני לא זוכר מה בדיוק אמרתי אז, אבל בהחלט אפשרי שזה בגלל שלא הסברתי את עצמי נכון). לא אמרתי שמייקרוסופט במצב יותר טוב. אמרתי שיהיה להם הרבה יותר קל לצאת מE3 במצב יותר טוב מזה שהיא היתה בו לפני ואצל סוני המצב היה הפוך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 28 אוגוסט 2013, 13:36

תן לי את זה! גירס! אני רוצה גירס!!!
תן לי גירס!!!

http://www.oxm.co.uk/61188/microsoft-te ... w-shooter/

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 אוגוסט 2013, 13:42

לא יקרה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 אוגוסט 2013, 13:44

Fanta כתב:תן לי את זה! גירס! אני רוצה גירס!!!
תן לי גירס!!!

http://www.oxm.co.uk/61188/microsoft-te ... w-shooter/

הכרזה של עוד משחק?
מעניין... אני מקווה לRPG מערבי טוב. שיראו לנו את ME של הדור הבא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 28 אוגוסט 2013, 22:08

swiss-the-engine כתב:לא יקרה.

שקט! אני לא ישרוד בלי גירס דור הבא!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 אוגוסט 2013, 14:19

Fanta כתב:שקט! אני לא ישרוד בלי גירס דור הבא!

אל תדאג. זה בטוח יגיע. זה פשוט יקח שנתיים-שלוש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 28 אוגוסט 2013, 21:04

Nucleus_Dawn כתב:
אל תדאג. זה בטוח יגיע. זה פשוט יקח שנתיים-שלוש.

כן אני יודע שזה יקח ככה, אני סתם מתלהב מהסיכוי שזה יקרה מוקדם
אבל זה צפוי להיות איזה הכרת E3 עוד סכום כמו שאמרתה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוגוסט 2013, 00:43

אם נאמין לcboat אז זה משחק פלטיניום.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 אוגוסט 2013, 10:29

הוא לא ציין אם זה יקרה ב TGS. הנה הודעה חדשה שלו:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=663273

מצטט שם איזה סקר עם פרטים לגבי שוק דיגיטלי של מכירת משחקים בONE. אל תבקשו ממני תרגום, זה מופיע כבר בהודעה השנייה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוגוסט 2013, 14:02

ברצינות? עכשיו הוא נותן לנו מידע פנימי סודי, על דברים שמייקרוסופט כבר הכריזו בחשיפת הONE ואמרו שהם עובדים על דרך להחזיר, אחרי שבוטל הצורך בקישור אונליין אחת לשעה. מהמם.
הוא גם מתרברב בזה שאם קוטאקו היו שואלים אותו, הוא היה יכול להגיד להם שהONE לא תושק ב8 בנובמבר.

מדהים שמישהו בכלל מקשיב לו.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 אוגוסט 2013, 14:29

בכל אופן, זה הספיק בשביל שIGN יקפצו על הידיעה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוגוסט 2013, 15:05

מיקרוסופט כבר אמרו שהם בונים דרך למכור ולהחליף משחקים דיגיטלים בE3 האחרון ולהגיד דברים רטרואקטיבית כמו "יכלתי להגיד לכם שהתאריך הוא לא ב8 לנוב'" זאת בדיחה רעה, מה עם להגיד את זה לפני שקוטאקו מפרסים את זה? ובכלליות כל הדברים הבינארים האלה של "יכולתי להגיד כן או לא" לא אומרים יותר מדי, כל בן אדם יהיה צודק ב50% מהזמן. בכל מקרה, הודעה די ריקה עם דברים שמקירוסופט כבר דברו עליהם.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 אוגוסט 2013, 16:15

מיקרוסופט פירטו קצת יותר ספציפית על הregion-free של הקונסולה, כולל דגש על זה שגם לייב והגישה לתכנים לא יהיו מבוססי מדינה:
"But at the same time we said, this is a region-free console," he added. "In regions like Switzerland where people speak German and French, they can get a German or French console. It'll work fine. They can log in to their marketplace, use their language, we don't geo-fence Live or any of the content any more. We don't have official language support - but the console still works."
http://www.oxm.co.uk/60960/xbox-one-rel ... microsoft/

Kazz כתב:מיקרוסופט מאפשרים להוריד דמואים למנויים לא משלמים (סילבר) ב360 אבל אין להם 'מנוס' מלגבות כסף עבור הקלטת משחקים ואפילו לא מאפשרים להקליט משהו להארד דיסק ולהעביר את זה לדיסק USB - תהליך שלא כולל שום חיבור אינטרנטי? RIGHT.

זה באמת נשמע תמוה. יש איזשהו אישור שזה אכן המצב במפורש? או שמדובר פשוט בעוד התנהגות עדרית בלי לברר מה עומד מאחורי זה באמת? ראינו כבר מקרה דומה בדור הנוכחי עם היילו 3, שאיפשר לך להקליט סשנים של משחק על ההרדיסק אבל ברגע שרצית להעלות אותם כסרטונים לשרתים של באנג'י זה היה מאחורי paywall. זה מאד הגיוני לא לאפשר לך לשתף תכנים אונליין אם אתה לא משלם על שירות האונליין, אבל אם הם חוסמים גם את האפשרות סתם להקליט משחק ולשמור אותו בכונן - בהנחה שמדובר במשהו שהחומרה שלך מאפשרת לך לעשות אופליין וגם ככה לא עולה להם כסף - זה כבר די נבזי. זה גם מעלה את השאלה מה קורה אם הקלטתי תכני משחקים כשהיה לי גולד ועכשיו אין לי: פתאום אני לא אוכל לצפות בהם? נשמע מאד תמוה והתחושה הכללית שלי היא שזה לא זה.

רונן כתב:לא רלוונטי, ועצם העובדה שהוספת "כנראה" מראה שבתוכך אתה מבין את זה. דובר נטו על מהירות תגובה של הקינקט, ואפשר להתייחס לשם שינוי לעניין, בלי להתגונן, לתרץ ולבקר נזקים.

העובדה שניתן לשחק עם השלט במקביל זה כבר עניין אחר. זה אולי טוב ואולי פחות, כי אם ניתן לשחק עם השלט שמגיב טוב יותר, בשביל מה אני צריך את שליטת הקינקט במקביל? האם הרעיון בשליטת תנועה הוא לא ידיים חופשיות משלט רגיל? משהו פה לא הגיוני לי. האם לך? נו, אני בטוח שתירוץ יימצא.

שטות מוחלטת: אם היית טורח לראות את הסרטון עצמו עם קארמק במקום להמשיך לקשקש היית רואה שהביקורת שלו על הקינקט היא שבעצם מדובר ב-zero-button-mouse שמעכב אותך משמעותית כשאתה רוצה לדמות לחיצה על משהו.
והשלט מגיב טוב יותר ללחיצות, בזמן הקינקט מגיב טוב יותר לפקודות קוליות ולמחוות תנועה. זו הסיבה שהשימוש בשניהם במקביל עדיף על השימוש בכל אחד מהם בנפרד. לשאול למה צריך את שניהם במקביל זה כמו לשאול למה צריך מקלדת ועכבר במקביל...

Klayman כתב:
אני רואה שמישהו בשם פוליגמיה הודיע על זה, והעכוז הלוהט רק כתב ''למה לי לגור שם?'' :P פספסתי משהו?

לא פספסת כלום - הקרדיט המלא מגיע למגזין הפולני שחשף את זה, בזמן שהעכוזון הגיב רק אחרי זה ושאל למה שהוא בכלל ידווח על דבר כזה, ככה שאפילו לחזור על דליפה שכבר התפרסמה הוא לא חזר. אבל ככה זה אצל עובדי האלילים בנאוגף כנראה: לא רק שמתעלמים מהטעויות הנוראיות, אלא גם מייחסים לו פרסומים שהגיעו באופן מפורש מגורמים אחרים...

רונן כתב:זה באמת רלוונטי, נדב? בשורה התחתונה, הבן אדם יצא מכאן בהרגשה הזו וזו דעתו עליכם. האם אתה רוצה לטעון שאני משקר, או תרצה לטעון שהוא הוזה ורגיש מדי?

בוודאי שזה רלוונטי: יש פה העלאת ביקורת, אבל בשביל שהיא תהיה קונסטרוקטיבית ותעזור לפורום להשתפר בהמשך צריך להבין במה באמת מדובר. ברגע שיש האשמות באוויר בלי שום גיבוי עובדתי, אז במקרה הטוב מדובר בביקורת לא קונסטרוקטיבית, ובמקרה הרע מדובר בעלילות ושקרים. תחליט אתה אם אתה מעדיף לתרום לשיפור הפורום או ליצור את האושם שמדובר פשוט בעוד שקר.

Kazz כתב:אם זה לא P2W אז אני לא יודע מה כן

אה, Team Fortress 2 נניח?
יש בסופו של דבר שלושה סוגים של משחקי Pay 2 Win:
- משחקים תחרותיים שנותנים לך יתרון לא הוגן שאתה לא יכול להשיג באמצעות משחק רגיל. אבל אני לא חושב שאפשר למצוא הרבה כאלו מחוץ לMobile space.
- משחקים תחרותיים שנותנים לך יתרון לא הוגן, אבל כזה שאתה גם יכול להשיג באמצעות משחק רגיל וגרינדינג מתמשך. כלומר תשלום שמהווה קיצור תהליכים.
- משחקים co-op עם לדרבורדים תחרותיים שתוכן שנקנה בכסף יתן לך בהם יתרון, ככה שלמרות שאין בהם משחק תחרותי אמיתי השחקנים עדיין יתחרו על המיקום בטבלה.
Ryse יציג במקרה הכי גרוע של המימוש שלו תוכן שנכנס לקטגוריה השלישית. אבל אפילו את זה נוכל לשפוט רק אחרי שנדע לא רק כמה הכסף מחזק אותך אלא האם זה בכלל יכול להשפיע על נתוני הלדרבורדס. אם נניח ולא יהיו לדרבורדס בכלל אז לא מדובר פה בשום סוג שהוא של P2W כי אין לך באמת איך "לנצח" שחקן אחר.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 29 אוגוסט 2013, 19:57

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוגוסט 2013, 20:02

Fanta כתב:תמונה

...?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 אוגוסט 2013, 20:40

Kazz כתב:הוא לא ציין אם זה יקרה ב TGS. הנה הודעה חדשה שלו:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=663273

מצטט שם איזה סקר עם פרטים לגבי שוק דיגיטלי של מכירת משחקים בONE. אל תבקשו ממני תרגום, זה מופיע כבר בהודעה השנייה.

ושוב הוא כותב על שמועות שכולם מכירים, יחד עם אמירות עמומות של או שכן, או שלא, מה שבטוח, אולי!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 29 אוגוסט 2013, 20:47

Nucleus_Dawn כתב:
...?

התפריט מקשים החדש בONE

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוגוסט 2013, 20:49

Fanta כתב:התפריט מקשים החדש בONE

סתם תפריט מקשים סטנדרטי. לפחות שהיו עושים משהו בסגנון של סטים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 אוגוסט 2013, 21:42

מה יש בסטים?

עריכה:
נזכרתי מה יש שם... אני חושב שהיה טוב אם היו נותנים אפשרות כזאת בנוסף לאפשרות הרגילה כי מהניסיון שלי זה לא כל כך נוח השיטה של סטים... היה "משחק" כזה בשירות אינדי של האקס בוקס מלפני ש-נ-י-ם והיה לי מאוד קשה להתחבר לזה. לא שמקלדת וירטואלית רגילה היא יותר טובה או משהו.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 32 אורחים