Golan כתב:
ידידי, נובמבר מתקרב. צריך להחליט בקרוב.
תבקש בנובמבר. זאת לא קונסולה שבה החומרה נשארת קבועה. כאן כל הזמן הדברים זזים. הנה, אתה רואה, עוד שניה יוצאים כרטיסים חדשים של AMD. למה סתם להתווכח? :\.
Golan כתב:
ידידי, נובמבר מתקרב. צריך להחליט בקרוב.
DrKeo כתב:אני חייב לציין שזה פשוט מדהים אותי שNBA2K14 נמכר ב30$ לPC בהזמנה מוקדמת וזה המחיר הרשמי שלו. אפילו יותר 25% הנחה בGMG שהופך אותו למשחק של 22.5$ בהזמנה מוקדמת!
פאק, אני אוהב את 2K כל כך, ולהתחשב בזה שהם גם הפיקו חלק מהמשחקים האהובים עלי השנה (ביושוק שהוא בערך המשחק האהוב עלי אי פעם, XCOM וכמובן שאני מאוד מצפה לGTA5), הם פשוט מפיצה מדהימה.
DrKeo כתב:אני חייב לציין שזה פשוט מדהים אותי שNBA2K14 נמכר ב30$ לPC בהזמנה מוקדמת וזה המחיר הרשמי שלו. אפילו יותר 25% הנחה בGMG שהופך אותו למשחק של 22.5$ בהזמנה מוקדמת!
פאק, אני אוהב את 2K כל כך, ולהתחשב בזה שהם גם הפיקו חלק מהמשחקים האהובים עלי השנה (ביושוק שהוא בערך המשחק האהוב עלי אי פעם, XCOM וכמובן שאני מאוד מצפה לGTA5), הם פשוט מפיצה מדהימה.
Kazz כתב:תהיה סדרת מעבדים נוספת לסוקט 1150?
Klayman כתב:
תבקש בנובמבר. זאת לא קונסולה שבה החומרה נשארת קבועה. כאן כל הזמן הדברים זזים. הנה, אתה רואה, עוד שניה יוצאים כרטיסים חדשים של AMD. למה סתם להתווכח? :\.
Kazz כתב:משום שאני מתלבט לשדרוג הבא אם ללכת על האזוול או SB. הסוקט של SB מת וזה של האזוול אמור להציע אפשרות שדרוג עתידית עם סדרה חדשה.
Kazz כתב:משום שאני מתלבט לשדרוג הבא אם ללכת על האזוול או SB. הסוקט של SB מת וזה של האזוול אמור להציע אפשרות שדרוג עתידית עם סדרה חדשה.
bling כתב:
כן רק חבל שאם הייתי בעל PC לא הייתי משלם גם 10 דולר על המשחק,למה? כי בעלי ה PC מקבלים טיפול סטייל EA ומקבלים את גרסאות ה 360 והפס3 ולא את הדור הבא.
טוב נו לא נורא כולה גרסת דור הבא נראית ככה:
שאם זה אכן גיימפליי ללא שום שיפוצים אז נראה שמדובר בדבר הכי מרשים שיוצא בהשקה וללא ספק במשחק ספורט הכי יפה אי פעם שאוכל גם את כל מה שראינו מ EA על הדור הבא.
אז מה רצית לאמר על 2K?
Klayman כתב:
יודע מה? הם אומנם מוכרים את הגרסא הפחות טובה לPC, אבל לפחות הם לא חוצפנים ומוכרים אותה במחיר נורמלי. EA מוכרים את פיפא 14 ב60 יורו וגם שם מדובר בגרסא הפחות טובה.
Shlomix כתב:דווקא ראיתי שני אתרים שמוכרים את פיפא 14 למחשב ב40 דולר.
וואו, NBA2K14 ב30 דולר. עושה לי חשק מטורף לקנות.
Laskin כתב:שום סיכוי... עד ינואר הם יתעסקו רק בלגרום למולטיפלייר לעבוד
Laskin כתב:גם אם יש צוות נפרד שאחראי על הפורט - יש מספיק בעיות במולטיפלייר כבר עכשיו, אני לא חושב שהם ממהרים להוסיף עוד 10 מליון משתמשים כל כך מהר, שיפילו להם את השרתים (או את הסושיאל-קלאב) ויש מלא דברים שצריך לאזן, להוסיף... גירסת הPC , כשתצא - צריכה להיות מושלמת, וכמו שראינו עם GTA 4 - זה לא משחק שקל להמיר למחשב, למרות שברור שהם השתכללו מאז.
אבל המשחק עדיין סובל מבאגים על הקונסולות, הם יתקנו אותן לפני שיתחילו לעבוד על פורט המחשב והדור הבא.
אני לא רוצה לראות אתכם נשברים אחר כך, כשיוכרז לספטמבר 2014
(למרות שההימור שלי הוא מאי 2014)
Laskin כתב:אני לא מבין למה שתרצה משחק חצי-גמור, שרק אחרי שיהיה אצלך שנה - יפתרו כל הבעיות והבאגים.
אני רוצה שייצא עוד לפחות שנה מעכשיו, ושיכלול את כל הDLC שיצאו עד אז, וזה בטח יהיה לא מעט תוכן.
כמה שידחה יותר - יהיה לנו יותר תוכן ישר מהקופסא (או סביר מאוד להניח).
אז ברור שעבורי זה פחות משנה הזמן, כי כבר יש לי את GTA V והכל, אבל אני לא הולך לקנות שום הרחבה, כדי להנות מהמשחק בשלמותו בגירסה הטובה ביותר... אבל אתה, נדב - אם אתה כבר מחכה, עדיף שתחכה עוד קצת, תקבל הרבה יותר, ולא תתלונן על שום דבר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים