erezronen כתב:או ש... לא יודע, אתה לא קהל היעד של האתר הזה? וזה גם בסדר ועדיין לא הופך את הדברים שהם כותבים והסגנון שלהם לביזיוני / מביך / תת-רמה? העובדה שאתה לא מכיר את הבדיחה החוזרת הזאת די מוכיחה את זה הרי.
erezronen כתב:הצוות של Respawn נתנו ראיונות אישיים במסיבת העיתונאים בה הם חשפו את המשחק בפני עיתונאים, שהתקיימה כמה שעות לפני מסיבת העיתונאים בה הם חשפו את המשחק בפני משפיענים (הנה, למשל, תוצר של ראיון כזה: https://www.giantbomb.com/shows/respawn ... 2970-18756 ) . זה משהו שקרה ואני מתקשה להבין למה אתה מנסה לטעון שלא.
DrKeo כתב:מה הנקודה? שהם צריכים לא לבנות קונסולה? במצב הנוכחי הם צריכים גם לבנות קונסולה וגם לבנות תשתית לסטרימינג שתעלה להם מליונים. סטרימינג גם לא מתאים לכולם, אולי הייתי משתמש בזה חודשיים לשחק את כל הבלעדיים של מיקרוסופט בסינגל אבל לא הייתי למשל משחק בזה כקונסולה הראשית שלי.
הם לדעתי יצטרכו לשנות את המהות של השירות, הוא לא יכול להיות כמו גיימפאס. כל המשחקים הכי חדשים day one יכול לפגוע בקונסולה שלהם. כדי שהשירות יעבוד הם צריכים לשנות אותו, הם צריכים לשמור את הבלעדיים מחוץ לשירות ולטפטף אותם פנימה והחוצה אם הם רוצים לשמר לקוחות בגיימפאס ולא להפוך את הקונסולה שלהם ללא רלוונטית (באופן יחסי).
DrKeo כתב:מה הנקודה? שהם צריכים לא לבנות קונסולה? במצב הנוכחי הם צריכים גם לבנות קונסולה וגם לבנות תשתית לסטרימינג שתעלה להם מליונים. סטרימינג גם לא מתאים לכולם, אולי הייתי משתמש בזה חודשיים לשחק את כל הבלעדיים של מיקרוסופט בסינגל אבל לא הייתי למשל משחק בזה כקונסולה הראשית שלי.
הם לדעתי יצטרכו לשנות את המהות של השירות, הוא לא יכול להיות כמו גיימפאס. כל המשחקים הכי חדשים day one יכול לפגוע בקונסולה שלהם. כדי שהשירות יעבוד הם צריכים לשנות אותו, הם צריכים לשמור את הבלעדיים מחוץ לשירות ולטפטף אותם פנימה והחוצה אם הם רוצים לשמר לקוחות בגיימפאס ולא להפוך את הקונסולה שלהם ללא רלוונטית (באופן יחסי).
DrKeo כתב:מיקרוסופט דברה גם על סלולרי (אפילו הדגימו את פורצה על אייפון) ואם זה מגיע לios ואנדרואיד זה אומר שxcloud יהיה זמין בטלביזיות חכמות, סטרימרים, מחשבי pc (כל מחשב pc, לאו דווקא גיימינג), מק, טבלטים וכו׳. כלומר הבעל פס5 לא צריך לקנות סוויטצ׳, כנראה שכבר היום יש לו מכשיר בבית שיכול לשחק בבלעדיים של מיקרוסופט על המסך הגדול או הקטן בבית. כלומר לכל אחד יש הזדמנות לעשות מנוי לחודש או חודשיים, לסגור פינה על הבלעדיים שמעניינים אותו ולהמשיך הלאה.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 27 אורחים