משחקי 2019

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: משחקי 2019

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2019, 20:44

מיקרוסופט דברה גם על סלולרי (אפילו הדגימו את פורצה על אייפון) ואם זה מגיע לios ואנדרואיד זה אומר שxcloud יהיה זמין בטלביזיות חכמות, סטרימרים, מחשבי pc (כל מחשב pc, לאו דווקא גיימינג), מק, טבלטים וכו׳. כלומר הבעל פס5 לא צריך לקנות סוויטצ׳, כנראה שכבר היום יש לו מכשיר בבית שיכול לשחק בבלעדיים של מיקרוסופט על המסך הגדול או הקטן בבית. כלומר לכל אחד יש הזדמנות לעשות מנוי לחודש או חודשיים, לסגור פינה על הבלעדיים שמעניינים אותו ולהמשיך הלאה.

כמובן שברור שמי שמעניין אותו רק צד ג׳ או שסוני לא מעניינת אותו כלל או שהוא קז׳ואלי יחסית או שהוא מגה הארד קור עדין יקנה אקסבוקס; אף אחד לא אומר שימכרו אפס מכשירי סקארלט. אבל אם הבלעדיים של מיקרוסופט זמינים בכל מקום ב10$ לחודש? זה מאוד יפגע במכירות שלהם והפס5 שוב תמחץ את הxbox. יכול להיות שהדמי מנוי יפצו על זה פיננסית, אבל אני מדבר ספציפית על מכירת קונסולות שהן הבסיס לכסף שנתי שמגיע מlive, מgamepass, ממכירת בלעדיים ומשחקי צד ג׳, מכירת אביזרים כמו שלטים, מכירת dlc וכו׳.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 פברואר 2019, 00:13

דרקו אבל פה אתה נכנס לסיכון כלכלי חדש ,כל דור
תיראה כמה הפסידו על הPS3 בהתחלה
עוד לפני שיצאו לשוק ,הם פיתחו את הבלו רי ,ואת מעבד הCELL

בלו רי לא הצליח קרוב לDVD ,אפילו לא דגדג את המכירות של הDVD
בגלל שהתחילו שרותי סטרימינג חוקים

CELL נכשל כCPU שיכנס להרבה מוצרים ,והפסיקו ליצר אותו

זה מילירדי דולרים השקעה +הפסדי מיליארדי דולרים בלמכור את הPS3 בהפסד בשנים הראשונות
הPS4 הצליח מאוד ,אבל לא הכניס לשוק פורמט חדש או חומרה למכור מחוץ לקונסולה

עכשיו זה לא אומר שבסטרימינג אין הפסדים ,אבל בסטרימינג עם מגעים לריווחיות ,יותר קל לשמור על מצב כזה
החומרה משודרגת ,בלי שהצרכן מוציא במכה מאות דולרים ,גם עם זה יחושב בתוכנית עסקית
ובפועל מנוים משלמים בין היתר גם לשרתים
אין את המעבר בין דורות כמו המצב הקיים היום

אולי ימציאו מנוי פרימיום ,מנוי פלטיניום וכו ,אבל לא איזה 500 דולר במכה
אני אישית מעדיף לשחק על חומרה פיזית בבית ,ומוכן פעם בכמה שנים להשקיע על חומרה
אבל ציבור רחב רוצה לשלם קצת לחודש

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2019, 02:16

מה הנקודה? שהם צריכים לא לבנות קונסולה? במצב הנוכחי הם צריכים גם לבנות קונסולה וגם לבנות תשתית לסטרימינג שתעלה להם מליונים. סטרימינג גם לא מתאים לכולם, אולי הייתי משתמש בזה חודשיים לשחק את כל הבלעדיים של מיקרוסופט בסינגל אבל לא הייתי למשל משחק בזה כקונסולה הראשית שלי.

הם לדעתי יצטרכו לשנות את המהות של השירות, הוא לא יכול להיות כמו גיימפאס. כל המשחקים הכי חדשים day one יכול לפגוע בקונסולה שלהם. כדי שהשירות יעבוד הם צריכים לשנות אותו, הם צריכים לשמור את הבלעדיים מחוץ לשירות ולטפטף אותם פנימה והחוצה אם הם רוצים לשמר לקוחות בגיימפאס ולא להפוך את הקונסולה שלהם ללא רלוונטית (באופן יחסי).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 פברואר 2019, 06:31

זה שהם מפתחים קונסולה ,לא אומר שהמודל
העסקי הזה מחיב לפתח קונסולה
להנווידה שירות בענן ,לסוני שרות בענן וכו'

קונסולה חיבים עם מריצים את המשחק מקומית

אני כן חושב שניראה xbox חדשה דור הבא
פשוט כי כניראה רוב השוק לא מוכן לסטרימינג
וגם אלו שמוכנים ,רק בתקופה האחרונה הגיעו
לfhd בלהריץ משחקים בענן
שהשוק במעבר ל4k
עכשיו ששרותי הענן למשחקים יגיעו ל4k ,זה עוד
הרבה כסף על תשתיות ,כולל שדרוג ראוטר להרבה אנשים
וכל זה רק לכאלו עם אינטרנט טוב מספיק
ומספיק קירבה לשרתים

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 פברואר 2019, 11:54

erezronen כתב:או ש... לא יודע, אתה לא קהל היעד של האתר הזה? וזה גם בסדר ועדיין לא הופך את הדברים שהם כותבים והסגנון שלהם לביזיוני / מביך / תת-רמה? העובדה שאתה לא מכיר את הבדיחה החוזרת הזאת די מוכיחה את זה הרי.

אמרת קודם שזו בדיחה של התעשייה, לא של האתר הזה - ובמשבצת של קהל היעד של התעשיה אני בהחלט נכנס. אבל גם אם זו היתה בדיחה ספציפית של RPG, איפה היא מופיעה היסטורית אצלם? ניסיתי לבדוק את התאוריה שלך, אבל גוגל מעלה חרס.

erezronen כתב:הצוות של Respawn נתנו ראיונות אישיים במסיבת העיתונאים בה הם חשפו את המשחק בפני עיתונאים, שהתקיימה כמה שעות לפני מסיבת העיתונאים בה הם חשפו את המשחק בפני משפיענים (הנה, למשל, תוצר של ראיון כזה: https://www.giantbomb.com/shows/respawn ... 2970-18756 ) . זה משהו שקרה ואני מתקשה להבין למה אתה מנסה לטעון שלא.

לא טענתי שלא היו ראיונות אישיים, טענתי שהם היו מצומצמים מהרגיל להשקת משחק בסדר גודל כזה. זה שתדוג רעיון מGB לא משנה את התמונה: איפה הראיון האישי עם RPS עצמם? איפה ההזדמנות הנוספת שלהם לשאול שאלות מעניינות או רלוונטיות יותר או מביכות פחות מ"does the robot fuck?"

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 פברואר 2019, 20:43

DrKeo כתב:מה הנקודה? שהם צריכים לא לבנות קונסולה? במצב הנוכחי הם צריכים גם לבנות קונסולה וגם לבנות תשתית לסטרימינג שתעלה להם מליונים. סטרימינג גם לא מתאים לכולם, אולי הייתי משתמש בזה חודשיים לשחק את כל הבלעדיים של מיקרוסופט בסינגל אבל לא הייתי למשל משחק בזה כקונסולה הראשית שלי.

הם לדעתי יצטרכו לשנות את המהות של השירות, הוא לא יכול להיות כמו גיימפאס. כל המשחקים הכי חדשים day one יכול לפגוע בקונסולה שלהם. כדי שהשירות יעבוד הם צריכים לשנות אותו, הם צריכים לשמור את הבלעדיים מחוץ לשירות ולטפטף אותם פנימה והחוצה אם הם רוצים לשמר לקוחות בגיימפאס ולא להפוך את הקונסולה שלהם ללא רלוונטית (באופן יחסי).

ויכול להיות שהשירות על הקונסולות של נינטנדו אכן יהיה בעל אופי שונה לגמרי עם משחקים שכביכול מותאמים לקונסולה כמו ש BIA אמר, מה שאומר שהבלעדיים AAA הגדולים והאלימים/ רציניים לא יהיו שם אלא רק דברים כמו Ori ואינדים אחרים. נקבל את כל הפרטים בהכרזה שתהיה בעוד מספר חודשים, אולי סתם עושים כולם מזבוב פיל.

—————

מאותו מקור שהביא את הידיעה על AC הבא בת׳רד של 2020 מגיע מידע לגבי המשחק עולם פתוח של יובי להשנה. מסתבר שזה WD3 והוא יתרחש בלונדון:

- No new AC game in 2019. This year is Watch_Dogs 3.
- Watch dogs 3 will be set in London
- Focus more on smaller firearms and knives for combat with a larger emphasis on hacking
- New Character. Can choose male or female (like Far Cry 5), but same story

נשמע שהסדרה הולכת לשנות פוקוס די חזק עם הרבה האקינג ונשקים קרים ופחות סגנון של שוטר מגוף שלישי.

עכשיו כל מה שנשאר זה לחכות ל E3 ולראות אם אכן זה המשחק שמוכרז להשנה, אם המקור צודק אז אפשר לחתום על AC קרוס ג׳ן ב 2020 ועל הדרך לחתום סופית למי שהיה ספק שזה גם תאריך היעד של הקונסולות הבאות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 פברואר 2019, 20:43

DrKeo כתב:מה הנקודה? שהם צריכים לא לבנות קונסולה? במצב הנוכחי הם צריכים גם לבנות קונסולה וגם לבנות תשתית לסטרימינג שתעלה להם מליונים. סטרימינג גם לא מתאים לכולם, אולי הייתי משתמש בזה חודשיים לשחק את כל הבלעדיים של מיקרוסופט בסינגל אבל לא הייתי למשל משחק בזה כקונסולה הראשית שלי.

ויכול להיות שהשירות על הקונסולות של נינטנדו אכן יהיה בעל אופי שונה לגמרי עם משחקים שכביכול מותאמים לקונסולה כמו ש BIA אמר, מה שאומר שהבלעדיים AAA הגדולים והאלימים/ רציניים לא יהיו שם אלא רק דברים כמו Ori ואינדים אחרים. נקבל את כל הפרטים בהכרזה שתהיה בעוד מספר חודשים, אולי סתם עושים כולם מזבוב פיל.

—————

מאותו מקור שהביא את הידיעה על AC הבא בת׳רד של 2020 מגיע מידע לגבי המשחק עולם פתוח של יובי להשנה. מסתבר שזה WD3 והוא יתרחש בלונדון:

- No new AC game in 2019. This year is Watch_Dogs 3.
- Watch dogs 3 will be set in London
- Focus more on smaller firearms and knives for combat with a larger emphasis on hacking
- New Character. Can choose male or female (like Far Cry 5), but same story

נשמע שהסדרה הולכת לשנות פוקוס די חזק עם הרבה האקינג ונשקים קרים ופחות סגנון של שוטר מגוף שלישי.

עכשיו כל מה שנשאר זה לחכות ל E3 ולראות אם אכן זה המשחק שמוכרז להשנה, אם המקור צודק אז אפשר לחתום על AC קרוס ג׳ן ב 2020 ועל הדרך לחתום סופית למי שהיה ספק שזה גם תאריך היעד של הקונסולות הבאות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 פברואר 2019, 15:12

עכשיו אנת'ם וקראקדאון עומדים על אותו ציון נהדר, 60 עגול.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 פברואר 2019, 19:19

כבוד לקראקדאון שקיבל ציון זהה למשחק החדש של הצוות הראשי של ביוור שעבד עליו 6 שנים בהשקעה של מאות מליונים, אם היו אומרים את הנתון הזה למעריצי קראקדאון טרום היציאה של שני המשחקים (וטרום הבטא של אנת׳ם ושלל הסימנים השליליים שהחלו להיווצר לקראתסיום הפיתוח) אז הם בטח היו באקסטזה :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 26 פברואר 2019, 02:25

DrKeo כתב:מיקרוסופט דברה גם על סלולרי (אפילו הדגימו את פורצה על אייפון) ואם זה מגיע לios ואנדרואיד זה אומר שxcloud יהיה זמין בטלביזיות חכמות, סטרימרים, מחשבי pc (כל מחשב pc, לאו דווקא גיימינג), מק, טבלטים וכו׳. כלומר הבעל פס5 לא צריך לקנות סוויטצ׳, כנראה שכבר היום יש לו מכשיר בבית שיכול לשחק בבלעדיים של מיקרוסופט על המסך הגדול או הקטן בבית. כלומר לכל אחד יש הזדמנות לעשות מנוי לחודש או חודשיים, לסגור פינה על הבלעדיים שמעניינים אותו ולהמשיך הלאה.

נכון, אבל בכל זאת מובייל זה קצת שונה מתמיכה מובנית בקונסולה של ממש עם בקר נגיש וכל הסיפור, אפילו אפליקציה לטלויזיה חכמה זה לא בדיוק זה. וגם עדיין לא אמרו משהו ספציפי על גיים פאס כשדיברו על xcloud, אבל באמת מאוד סביר להניח שהשירות יתמוך בכל משחק בחשבון שיש לך רישיון שלו. בקיצור, מעניין לראות מה מיקרוסופט תעשה. יכול להיות שהיא כן תביא את כל המשחקים (במסגרת השירות) לאחת המתחרות תוך ידיעה שמי שרוצה יוכל לעשות בינג' על צד א' ולשלם לה דולרים בודדים לכל אורך הדור ותסתמך על זה שרוב השחקנים לא יפעלו ככה אלא ישלמו דמי מנוי שנתיים. במקרה שהשירות מגיע רק לסוויץ' ולא לפס5 זה אפילו די הגיוני, אחרי הכל הוא יפתח לבעלי סוויץ' גישה גם לקטלוג די מרשים של צד ג' שבחיים הם לא יכולים לשחק אחרת, לא רק ל-20-30 משחקי צד א' שיש שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 פברואר 2019, 03:03

לטלביזיות חכמות אפשר לחבר את השלט פס4, אני משער שגם השלט פס5 מתחבר. אם יש לך פס5 בבית וטלביזיה חכמה אז אתה יכול לסגור פינה על כל הבלעדיים של האקסבוקס (אלה אם הם ישנו את המהות של GAMEPASS, לפחות בשדות זרים). אם הקטלוג יהיה רק בסוויטצ' אני יכול להבין אותם, יש להם יחסים טובים, זה יהיה 720P או 1080P בדוק ואנשים יהיו חייבים לקנות סוויטצ' בשביל לשחק במשחקי אקסבוקס. אבל כל טלפון/טבלט/טלביזיה/מחשב/טוסטר? זה כבר אומר שהאפשרות תהיה זמינה לכל שחקן פס5 לא משנה מי, אפילו בחווית ספה עם שלט פס5 (הרי למי אין טלביזיה חכמה אבל יש לו פס5 ב2020?). לי זה נשמע לא חכם במיוחד.

בקיצור, נחכה ונראה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 פברואר 2019, 11:14

למי הוא דומה?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 פברואר 2019, 16:45

איזה פטאליטי אדיר :)

קיאו גם אם כל הקטלוג יהיה רק בסוויץ׳ הם אמורים להפסיד מזה הרבה לקוחות, אתה זוכר שהסוויץ׳ היא קונסולה שנייה וכמעט לכל הבעלים שלה יש פס4 או/ו וואן ו/או PC. אם לא יהיה מבחינת שחקני הסוויץ תמריץ לקנות סקארלט מבחינת בלעדיים כי הכל יופיע אצלם אז לפחות חלק נכבד מביניהם יקנה פס5 או ישדרג את ה PC שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 פברואר 2019, 17:30

בלינג, לא ברור לי איך אתה חושב שלשים את גיימפאס על הסוויטצ׳ זה נזק אבל לשים אותו על ה-כ-ל זה לא נזק. מו הסתם לשים אותו רק על הסוויטצ׳ זה רק תת קבוצה של לשים את זה בכל מקום.

אני לא חושב שזה או זה חכם, אבל סוויטצ׳ בלבד זה יותר הגיוני. כך או כך אני חושב שהמבחר בשדות זרים צריך להיות שונה מהמבחר על הקונסולות של מיקרוסופט. לא הגיוני לי שטחביזיה חכמה תריץ את היילו אינפנט אבל אני לגמרי מבין את האטרקציה בשירות שכזה על טאבלט/סוויטצ׳/טלביזיה שיוכלו פתאום להריץ ac או re או cod.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 פברואר 2019, 18:26

אני חושב שהסוויץ׳ זה הכי גרוע פשוט מהאופציות של הסמארטפון/ טאבלטים / לאפטופים וכו׳ כי שם יש קהל שבאמת יקנה קונסולת הארדקור אחת בעוד ששחקן נורמלי לא יוכל להסתפק בטאבלט כאופציה חלופית לאקס בוקס ולכן זה יותר בגדר גימיק שם.

בכלליות אני לא חשבתי שזה רעיון טוב מההתחלה באינטואיציה שלי אבל ניסיתי בכל זאת להבין את הראש של מייקרוסופט מבחינה עסקית ועל הדרך נאבקתי בהייפרבול של אף אחד לא יקנה את הקונסולה כי בלעדיים זה מן הסתם חשוב אבל לא הכל :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 פברואר 2019, 20:16

אני חושב שכל עוד אנחנו לא יודעים מה השירות הזה מכיל בכלל אנחנו לא באמת יכולים לדעת מה הגיוני ומה לא. אני חושב ששירות שמורכב כמעט כולו מצד ג׳ ואולי פה ושם מכניס ומוציא בלעדיים כדי לתת טעימה מהבלעדיים של האקסבוקס יכול להיות הגיוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2019, 01:31

איזה כיף, הולכים לחשוף את STAR WARS JEDI: FALLEN ORDER, המשחק מלחמת הכוכבים של RESPAWN, ב-13 לאפריל בפאנל של STAR WARS CELEBRATION. בהכרזה גם אמרו רשמית שהוא יוצא בסתיו 2019 אז אני משער שזה אומר שאין השנה BATTLEFRONT 3.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 28 פברואר 2019, 02:01

סומך על ריספאון שזה יהיה לכל הפחות מעניין.
בנוגע לבאטלפרונט, BF2 עדיין מקבל עדכונים די גדולים כל חודש חודשיים ונראה שרק בחצי השנה האחרונה הוא התייצב, לא חושב שנראה את 3 בקרוב. האמת ששיחקתי בו איזה חודש, קניתי בעקבות הטריילר המעולה שלהם של ג'יאונוסיס ואני נכנס מדי פעם כשיש איוונטים או דמות חדשה (הייתם מאמינים שאנאקין רק עכשיו מגיע למשחק?). הוא ממש אחלה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 פברואר 2019, 10:06

אני לא סומך על ריספאון
כי המודל העיסקי של ea
דוחף פיתוח מישחקים ,לכיוון כזה שיהיה נוח יותר
לדחוף תוספת תשלומים ,כאלו ואחרים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2019, 10:19

כן, למה לסמוך על ריספון, הם בסך הכל עשו שלושה משחקים עד היום וכולם היו מדהימים, אחרון שלהם שיצא לפני שבועיים שורף את התעשיה. הם גם עשו בתצורה הקודמת שלהם כiw זוועות כמו cod 1,2 ו-4, פשוט מזעזע. למה לסמוך עליהם?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 פברואר 2019, 10:24

כבר יש להם את אייפקס בשביל זה, ויהיו לו בטח מלא אייטמים/סקינים מהמשחק הזה, אני מאמין/רוצה להאמין שזה משחק SINGLE PLAYER בלבד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2019, 11:14

ריספון לא עשו משחק סינגל בלבד מאז COD 1 אז אני לא יודע אם זה יהיה סינגל בלבד אבל אני כן יודע שזה הולך להיות הפוקוס שלי במשחק. סינגל פלייר STAR WARS, לא קבלנו אחד טוב כזה כבר מעל לעשור.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 פברואר 2019, 11:59

אמור להיות שם בכלל מצב סינגל מושקע או שזה משהו של לצאת ידי חובה כמו באטלפילד ואפילו קוד האחרונים?

אני מקווה שיהיה סינגל אמיתי עם עיצוב שלבים ואויבים וכל השיט הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 פברואר 2019, 12:44

אני באמת לא רואה סיבה לפצל את קהל היעד מאייפקס... פשוט תגרמו לשחקני אייפקס לקנות את משחק הסטאר וורס ולשחקני סטאר וורס לקנות שיט באייפקס וזהו :)
אני ממש מקווה שזה הכיוון לפחות, אבל זה גם הגיוני... כן, אם יזרקו מצב מולטי זניח זה יהיה גם הגיוני, אבל לא רואה סיבה שישקיעו בו יותר מדי...

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 28 פברואר 2019, 12:56

אני די בטוח שאמרו כבר שהמשחק יהיה סינגל בלבד מגוף שלישי..

והנה CDPR:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 27 אורחים