האמת שכן, פשוט הכל יכול להיות. הורייזן יצא עם DLC קלאסי בתשלום, אנצ'רטד 4 יצא עם TLL שמבוסס עליו שנה אחרי זה, ספיידרמן עשה סיזון פאס ומשחק צד, GOW לא עשה שום תוכן צד לחלוטין, וGOT בינתיים יצא עם עדכון חינמי גדול והנרגשה היא שיש עוד בדרך.
מצד אחד אולי הם אשכרה נותנים לכל מפתחת לעשות מה שבא לה, ומצד שני זה קצת מגוון מדי, אולי הכל כן הוראה מלמעלה והם בודקים מה נדבק.
לגבי GOW, אני מתייחס אליו כבלעדי עד שיוכח אחרת, למרות שנכון שעד אליו הכל כבר קרוס ג'ן רשמית ולכן אין לדעת. אבל ככה או ככה, אל תהיה בטוח עד כדי כך שיציאה ב22 באמת תהיה דחייה. יש כוח שיווקי מאוד גדול ביציאה הזו של GOW והטייטל של 21 ממש על סף ההשקה, האם זו אמת? לא יודע. ולמען ההגינות אני לא חושב שסוני באמת יודעים, קורי דיבר בזמנו על כך שהם באמת לא ידעו מתי המשחק הראשון יצא עד בערך דצמבר 17, ושגם אז המשחק היה בסכנת דחייה כללית כמעט עד השנייה האחרונה.
אם יש דבר אחד שאפשר להגיד שסוני הוכיחו לזכותם בדור הזה, הוא שהמשחק יצא כשהוא יהיה מוכן. מתי זה באמת יהיה אי אפשר לדעת במרחק זמן כזה גדול, ולפחות הכסף שלי הוא שיש סיכוי טוב יותר שזה יהיה 22 מאשר 21, תקרא לזה דחייה או שלא

.
בלי קשר ישיר, זה נכון שסוני מצכננת להוציא משחקים מהר יותר. בערך כל מפתחת שלהם דיברה על זה ישירות, ובוא, הם הוציאו משחקים מאוד לאט בדור הזה ככה שזה לא קשה במיוחד. האם זה יעשה ע"י הגדלת הצוותים, דרישת סקופ מפוקס יותר מתחילת הפיתוח, פיתוח משחקים קטנים יותר, או שיתופי פעולה, לא יודע. אבל אני מניח שזה לא שהם יתחילו להוציא משחקים שבורים סתם כדי למהר.