נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2020, 17:16

glass man כתב:ghost of tsushima 2 הוא ככל הנראה המשחק הבא של SP, הם מחפשים כותב, "עם רצון לכתוב סיפורים על יפן העתיקה" זה בדרישות. אחד הפלוסים של המועמדים יהיה "ידע היסטורי על יפן העתיקה"

אז כן זה בהחלט נשמע כמו המשך לghost of tsushima. אני מקווה רק שזה יגיע בעוד שנתיים שלוש ולא בסוף החיים של הקונסולה.
מקור: Resetera.

אני לא חושב שזאת הפתעה גדולה, למרות שיכול להיות שזה ל-DLC אבל אין ספק שכולנו חשבנו שהבא שלהם הוא GOT2.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 אוקטובר 2020, 17:54

אני לא רואה שום מצב למעגל פיתוח של שנתיים-שלוש, בהתחשב בעובדה שלוקח ליוביסופט 3 שנים לפתח משחק AC כשהבסיס כבר קיים. גם להבדיל מGOW לדוגמה, SP כן ממשיכים לתמוך במשחק. ואפילו ה'יציאה הרשמית' כביכול של גרסה 1.1 רומזת על צעד ראשון לקראת ההמשך.

קיאו, השאלה לגבי GOT 2 לא הייתה האם הוא יקרה, אלא האם הוא ישאר ביפן. כלומר ברור שיבנו על הבסיס הזה, אבל השאלה האם הם יעשו AC וילכו לסטינג אחר או שימשיכו את המשחק הזה. עם זאת לדעתי זה היה די מתבקש שימשיכו כאן. גם כי AC כבר לקחו המון מהתקופות המעניינות, גם כי סוני יפנים והמשחק הוא הצלחה פסיכית ביפן, וגם כי המשך ישיר זה די מתבקש בכל משחק שאין לו AC בשם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2020, 19:29

טוב, יש גם את הקורונה ואת עלויות הפיתוח הנוספות של הדור החדש, אז אולי שנתיים שלוש זה באמת אופטימי מדי מצדי אבל אני בכל אופן מקווה שהוא לא יהיה המשחק היחיד שלהם לפס5.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 אוקטובר 2020, 19:56

idan כתב:
Uncle Pey'j כתב:בשביל המחשב יש לי סנהייזר HD598 ששילמתי עבורן הון קטן (ביחס לאוזניות) לפני כמה שנים (:
האוזניות של סוני מסקרנות אותי בעיקר בגלל העיצוב שנראה מעולה ואפילו כולל מיקרופון מוסתר שם,תומכות ב3D Audio (תוכנתי לגמרי,אבל לך תדע אם יש איזו אופטימיזציה ספציפית לסט הזה) ולצערי עדיין מגיעות עם דונגל USB מכוער.
מהכיוון של הXSX המצב יותר טוב,בעיקר בגלל שMS לא משתמשת בBT לתקשורת עם אביזרים חיצוניים כמו אוזניות,מה שמייתר את הצורך בדונגל ואפשר פשוט לעשות sync פשוט..מה גם שחברות כמו b&o שבדרך כלל לא משחררות מוצרי גיימינג אמורות לצאת עם ליין מוצרי אודיו ייעודיים עבורה.

למה שתרצה לקנות אוזניות פחות טובות ממה שכבר יש לך? חבל על הכסף, כל הפואנטה של ה 3d audio שלהם זה שהוא אמור לעבוד עם כל זוג אוזניות סטריאו. השקעה בסוג של Amp/Dac שיתחבר לפלייסטיישן ב Usb (כי הם הסירו את ה optical אז אין ממש ברירה אחרת) יניב לך תוצאות טובות בהרבה באותו כסף. ובכלל תוכל להשתמש בזה בשביל לשפר את הסאונד שלך באוזניות גם עם המחשב.

אתה כמובן לא חייב לקנות כלום בשביל להשתמש באוזניות שכבר יש לך אבל בגלל ש HD598 מגיעות עם חיבור 3.5mm סטנדרטי אז האופציות חיבור שלך יהיו מוגבלות לשלט או לטלוויזיה וזה לא ממש אידיאלי. אבל הכי טוב זה לחכות קצת ולתת לאנשים אחרים להיות שפני ניסוי ולראות מה עובד ומה לא עובד ואיך עובד, כרגע יש עדיין יותר מידי דברים לא ברורים.

עניין של צורך ותיאום ציפיות- ברור לי שלא אקבל את הסאונד שאני מקבל מהאוזניתו במחשב,ומאוד חשוב לי שהאוזניות לקונסולות תהיינה אלחוטיות,ואני מתנגד נחרץ לכל סוג של Amp שיחובר לקונסולה (או למחשב,למרות השיפור הצפוי בסאונד) כי אני גם ככה מוגבל במקום וזה סתם יסרבל לי את הסטאפ עוד קצת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2020, 21:57

Stick כתב:אני לא רואה שום מצב למעגל פיתוח של שנתיים-שלוש, בהתחשב בעובדה שלוקח ליוביסופט 3 שנים לפתח משחק AC כשהבסיס כבר קיים. גם להבדיל מGOW לדוגמה, SP כן ממשיכים לתמוך במשחק. ואפילו ה'יציאה הרשמית' כביכול של גרסה 1.1 רומזת על צעד ראשון לקראת ההמשך.

קיאו, השאלה לגבי GOT 2 לא הייתה האם הוא יקרה, אלא האם הוא ישאר ביפן. כלומר ברור שיבנו על הבסיס הזה, אבל השאלה האם הם יעשו AC וילכו לסטינג אחר או שימשיכו את המשחק הזה. עם זאת לדעתי זה היה די מתבקש שימשיכו כאן. גם כי AC כבר לקחו המון מהתקופות המעניינות, גם כי סוני יפנים והמשחק הוא הצלחה פסיכית ביפן, וגם כי המשך ישיר זה די מתבקש בכל משחק שאין לו AC בשם.

אני משער שהכל תלוי בכמה מחזור מול חדשנות הם מתכננים לעשות. עכשיו עם דברים כמו מיילס מורליס או GOW שיוצאים במחזורים כל כך קצרים, לך תדע מה סוני מתכננת ל-GOT.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 אוקטובר 2020, 22:31

ברור שהכל יכול להיות, אבל אני לא לגמרי רואה כאן קשר או מדיניות. MM הוא משחק צד מוכרז ורשמי, וזו פעם שנייה בהיסטוריה שסוני עושה דבר כזה. אם TLL לא היה שינוי מדיניות, אני חושב שגם MM לא (שמבחינה שיווקית הוא בבירור נסיון לרכוב על מותג על עם ההשקה).
GOW מיועד כרגע תאורתית לסוף 21, אבל בוא נגיד בעדינות שלא יפלו השמיים אם הוא ידחה לחצי הראשון של 22 :).
אני אגיד יותר מזה, יש אווירה חד משמעית שהוא ידחה לשם, ואני באמת מאמין שזה יקרה. זה יתן בדיוק 4 שנות פיתוח, שזה מחזור רגיל לגמרי בהתחשב שזו קונסולה חדשה אבל משחק עם בסיס. הם גם לא עשו שום DLC ושום כלום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2020, 22:44

Stick כתב:ברור שהכל יכול להיות, אבל אני לא לגמרי רואה כאן קשר או מדיניות. MM הוא משחק צד מוכרז ורשמי, וזו פעם שנייה בהיסטוריה שסוני עושה דבר כזה. אם TLL לא היה שינוי מדיניות, אני חושב שגם MM לא (שמבחינה שיווקית הוא בבירור נסיון לרכוב על מותג על עם ההשקה).
GOW מיועד כרגע תאורתית לסוף 21, אבל בוא נגיד בעדינות שלא יפלו השמיים אם הוא ידחה לחצי הראשון של 22 :).
אני אגיד יותר מזה, יש אווירה חד משמעית שהוא ידחה לשם, ואני באמת מאמין שזה יקרה. זה יתן בדיוק 4 שנות פיתוח, שזה מחזור רגיל לגמרי בהתחשב שזו קונסולה חדשה אבל משחק עם בסיס. הם גם לא עשו שום DLC ושום כלום.

אם אתה מחשיב דחיות וכדומה, כן, 4 שנים זה די סטנדרטי. אבל בכל זאת, קפיצת דור, מנוע דור הבא וכו' זה מאוד מרשים אם הם יספיקו לעשות את זה ב-3.5 שנים. בכל מקרה, אני רק אומר שנראה שסוני בקטע של מחזורי פיתוח קצרים יותר בשילוב עם קרוס עם הפס4. כלומר אם GOW 2 הוא משחק שיוצא גם לפס4, מחזור של 3.5 שנים זה ממש סטנדרטי באופן יחסי.

בכל מקרה, נראה שסוני הולכת על כיוון הרבה יותר מגוון מאשר פעם. לפני שנה היית שואל אותי אז כל מני משחקי "TLL" וקרוס ג'ן היו נראים לי די רחוקים מהמציאות של סוני. אבל עכשיו? לא יודע, הכל פתוח, הכל אפשרי. אין לנו מושג איך נראה אותו GOT2, זה יכול להיות באותה מידה גם משחק חגים 2022 קרוס עם הפס4 שהוא סוג של מיילס מורלס. לא שאני אומר שזה יקרה, אבל יש הרגשה כזאת של הכל אפשרי עכשיו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 אוקטובר 2020, 23:33

האמת שכן, פשוט הכל יכול להיות. הורייזן יצא עם DLC קלאסי בתשלום, אנצ'רטד 4 יצא עם TLL שמבוסס עליו שנה אחרי זה, ספיידרמן עשה סיזון פאס ומשחק צד, GOW לא עשה שום תוכן צד לחלוטין, וGOT בינתיים יצא עם עדכון חינמי גדול והנרגשה היא שיש עוד בדרך.
מצד אחד אולי הם אשכרה נותנים לכל מפתחת לעשות מה שבא לה, ומצד שני זה קצת מגוון מדי, אולי הכל כן הוראה מלמעלה והם בודקים מה נדבק.

לגבי GOW, אני מתייחס אליו כבלעדי עד שיוכח אחרת, למרות שנכון שעד אליו הכל כבר קרוס ג'ן רשמית ולכן אין לדעת. אבל ככה או ככה, אל תהיה בטוח עד כדי כך שיציאה ב22 באמת תהיה דחייה. יש כוח שיווקי מאוד גדול ביציאה הזו של GOW והטייטל של 21 ממש על סף ההשקה, האם זו אמת? לא יודע. ולמען ההגינות אני לא חושב שסוני באמת יודעים, קורי דיבר בזמנו על כך שהם באמת לא ידעו מתי המשחק הראשון יצא עד בערך דצמבר 17, ושגם אז המשחק היה בסכנת דחייה כללית כמעט עד השנייה האחרונה.
אם יש דבר אחד שאפשר להגיד שסוני הוכיחו לזכותם בדור הזה, הוא שהמשחק יצא כשהוא יהיה מוכן. מתי זה באמת יהיה אי אפשר לדעת במרחק זמן כזה גדול, ולפחות הכסף שלי הוא שיש סיכוי טוב יותר שזה יהיה 22 מאשר 21, תקרא לזה דחייה או שלא :).
בלי קשר ישיר, זה נכון שסוני מצכננת להוציא משחקים מהר יותר. בערך כל מפתחת שלהם דיברה על זה ישירות, ובוא, הם הוציאו משחקים מאוד לאט בדור הזה ככה שזה לא קשה במיוחד. האם זה יעשה ע"י הגדלת הצוותים, דרישת סקופ מפוקס יותר מתחילת הפיתוח, פיתוח משחקים קטנים יותר, או שיתופי פעולה, לא יודע. אבל אני מניח שזה לא שהם יתחילו להוציא משחקים שבורים סתם כדי למהר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוקטובר 2020, 00:19

או במילים אחרות, אין לנו פאקינג מושג יותר :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אוקטובר 2020, 01:32

אבל הנקודה היא שלדעתי גם סוני לא באמת יודעים :).
כלומר אין פה איזו מדיניות ברורה שאפשר לגזור ממנה לעתיד איכשהו... כנראה, אני חושב, נראה לי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 אוקטובר 2020, 04:06

כל מה שאני יכול להגיד זה שאם הGOT2 הזה זה איזה משחק MM קרוס ג'ן עם הפס4, אז פאק עם סוני, כאילו... אני לגמרי רואה דבר כזה כריאלי בגלל כל מה שאמרתם אבל פשוט פאק איט אם זה המצב כGOT עשה עם הפס4 כל מה שכבר אפשר לעשות עם הפס4.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 אוקטובר 2020, 14:14

נראה שאנחנו מתחילים לקבל אינדיקציות למשחקים שהולכים להשתמש במצב בוסט על הפס5,כנראה,כי סוני לא אומרת כלום כרגיל:

לא ברור אם זה עדכונים לפתור בעיות תאימות או באמת תמיכה במצב בוסט (לפחות במקרה של GOW3 זה טיפה מוזר כי המשחק גם ככה רץ על הפס4 ב-60 נעול),אני דווקא חושב שיש סיכוי לא רע לאפשרות השנייה כי על פניו כל משחק פס4 אמור לפעול על הפס5 מינוס הרשימה המצומצמת מאוד ההיא.
GOW 2018 ב-60fps בשילוב מוד הרזולוציה יהיה בדיוק מה שאני צריך כדי לעשות עוד ראן עליו לפני רגנרוק. אני גם סקרן לראות אם בעיית הזרמת הטקסטורות של FF7R תהיה קצת פחות בולטת בעקבות השימוש ב-SSD.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 אוקטובר 2020, 14:25

אני מניח שGOW זו דוגמה למשחק שיכול לעבוד בלי שום עבודה מיוחדת ב60FPS, הרי יש כבר מצב ביצועים בו הFPS פתוח (ומגיע ל60 בערך שנייה בכל 10 שעות). כלומר תאורתית רק הכוח העודף אמור לנעול את הFPS על 60, לכן, אם נעשתה עבודה אני מניח שזה שדרוג מסוים 'אמיתי'.
מצד שני אני מתקשה לחשוב על איזה שדרוג זה יכול להיות, הרי 4K יש, 60FPS יש אוטומטית כביכול, אני בטוח שזה לא יהיה RT או שדרוג גרפי אמיתי כי סוני הוכיחו עם ספיידרמן שבכוונתם לבקש כסף על זה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 אוקטובר 2020, 14:27

Stick כתב:אני מניח שGOW זו דוגמה למשחק שיכול לעבוד בלי שום עבודה מיוחדת ב60FPS, הרי יש כבר מצב ביצועים בו הFPS פתוח (ומגיע ל60 בערך שנייה בכל 10 שעות). כלומר תאורתית רק הכוח העודף אמור לנעול את הFPS על 60, לכן, אם נעשתה עבודה אני מניח שזה שדרוג מסוים 'אמיתי'.
מצד שני אני מתקשה לחשוב על איזה שדרוג זה יכול להיות, הרי 4K יש, 60FPS יש אוטומטית כביכול, אני בטוח שזה לא יהיה RT או שדרוג גרפי אמיתי כי סוני הוכיחו עם ספיידרמן שבכוונתם לבקש כסף על זה.

כמו שאמרתי,אני מצפה לשילוב של מוד רזולוציה יחד עם הפריימרייט הפתוח,כי כרגע המוד פריימרייט נועל את המשחק ל-1080P (ועדיין לא מריץ אותו ב-60 חלק ניכר מהזמן) והנעילה הזו תישאר גם על הפס5 אם לא יבצעו שינוי בקוד.
GOW הוא לא באמת 4K,הוא רץ באיזה 1800P אם אני זוכר נכון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2020, 18:33

זהו, עיתונאים מתחילים לקבל פס5 סופסוף. זה מרגיש כמעט כמו חלום הזיה, אשכרה בן אדם שיש לו פס5 ויכול לדבר עליו (כמעט?) בחופשיות. אני משער שסופסוף נתחיל לשמוע איך BC עובד או האם יש סוג של QR או איך זמני הטעינה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 אוקטובר 2020, 18:41

עדיין אסור להם לדבר עליו באופן כולל, מישהו יודע מתי אמור לרדת האיסור הזה?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אוקטובר 2020, 19:12

DrKeo כתב:זהו, עיתונאים מתחילים לקבל פס5 סופסוף. זה מרגיש כמעט כמו חלום הזיה, אשכרה בן אדם שיש לו פס5 ויכול לדבר עליו (כמעט?) בחופשיות. אני משער שסופסוף נתחיל לשמוע איך BC עובד או האם יש סוג של QR או איך זמני הטעינה.

מה כבר אפשר לגלות שלא ידוע עדין ?
סוני בעצמם הראו פירוק של הקונסולה
זחומרה מאוד דומה לpc

ראינו את הגימפאדים
הגרפיקה של משחקי ps5 ,הולכת כניראה להיות די באזור
של מחשב עם rtx 2600
אין איזה משהו גדול שאני יכול לחשוב אליו שיחשפו
הם קנו את החומרה העיקרית מamd ,זה לא שיש להם איזה חומרה
מיוחדת שפיתחו להם חיזרים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2020, 01:08

כמה משחקים נתמכים ב-BC? איך ה-BC אשכרה עובד? איך הזמני טעינה? הקונסולה שקטה? מתחממת? ענקית או נורמאלית במציאות? רשמים מהשלט? איך ה-OS? כלומר מה אתה כבר יודע, כמעט כלום. סוני בדממת אלחוט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 אוקטובר 2020, 05:04

1 סוני כבר אמרו שהרוב המוחץ יעבוד
אולי יהיו כאלו שיהיו עם באגים כאלו או אחרים
אבל כימאת כולם יעבדו ,והבאמת חשובים בכל מקרה יקבלו תלאים
במקרה הצורך

2 זמני טעינה מהירים מאוד

3-4 כניראה יחסית שקטה ולא מתחממת יותר מידי
יש שם מאוורר גדול ,והגדולים בדרך כלל שקטים
עם כבר יהיה מעניין אחרי שנה או שנתים איך המתכת נוזלית מחזיקה
לא בהשקה

5 לקונסולה מאוד גדולה ,אבל יש פלסטיקים נתיקים
אז אולי יהיו מודים להקטין אותה

6-7 באמת צריך לראות ,אבל הos זה os של קונסולה
מה כבר אתה מצפה מהמערכת הפעלה הזאת ?

והתצורה של הדול שוק 5 ,עדין בתצורה של דול שוק
רק הוסיפו רומבל טוב יותר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2020, 09:31

ואו, תודה על הרשמים קרירין. עכשיו נחכה למישהו שאשכרה יודע כי הוא השתמש בפס5? :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 25 אוקטובר 2020, 10:49

אני לא מצליח למצוא מקום שבכלל יסכים לרשום אותי בהמתנה לps5, וקרירין כבר מוציא לכולנו את העיניים עוד לפני ההשקה! :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוקטובר 2020, 11:51

זהו, לא צריך יותר רשמים, אנחנו יודעים הכל!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוקטובר 2020, 14:33

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 אוקטובר 2020, 15:47

ניראה לי אתם חולמים על איזה פיצר מיוחד שסוני הסתירה
עד עכשיו ,אני פשוט לא חושב שזה יקרה

גם לי יש התלבטות בין ps5 לxsx
אבל בגלל שכבר יש לי x1x וכל המשחקים שאני רוצה
שלא בילעדים לנינטנדו או סוני הולכים להגיע אליה בשנה הקרובה
אני כניראה ילך על הps5 בפברואר

ככה זה עדין ישאיר אותי לשנה הקרובה
באפשרות לשחק בכל משחק גדול שיצא ב2021

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2020, 17:06

אנחנו רוצים פרטים, אפילו לא מובן אם יש להם מקביל לQR או לא. כל כך הרבה ממה שהם דברו עליו מעורפל ולא ברור, רק HANDS ON סופסוף יביאו לנו את הפרטים כמו שהם. דוגמה קלאסית היא שסוני אומרת שרוב המשחקים יעבדו ב-BC, אבל לא אומרת שזה יהיה ספציפית בשיגור ועל הקופסה של הפס5 כתוב ש-BC תלוי עדכוני תוכנה ל-OS. אז כמה משחקים נתמכים OUT OF THE BOX? כמעט כולם? 300? הם יטפטפו תמיכה עם הזמן או שפשוט כמעט הכל עובד ישר? ואיזה שדרוגים / תקלות יש במשחק BC אחרי כל ההזהרות שלהם?

כלומר בכלליות אנחנו יודעים הרבה, פרטים ספציפים אנחנו לא ממש יודעים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 58 אורחים