glass man כתב:קאז, אתה מתעלם מהמגוון העצום של אנשים שונים ודעות שונות שיש בוקסלים אתה מציג את זה כאילו לכולנו יש את אותה דעה וטעם כאילו אנחנו רובטים, בזמן שכל אדם פה הוא עולם ומלואו של דעות שונות ותפיסות עולם שונות, ואני ילדון מוסת, פה?![]()
reality check bro.
כמה פעמים אני צריך להזכיר לך שלאסקין, התעניין בARC RAIDERS לפי שהוא הפך להצלחה?
כמה פעמים צריך להביא לינק לזה שאני אמרתי שלדעתי marvel rivals נראה מצוין ויהיה להיט?
כמה פעמים צריך להזכיר שנדב ניסה להיכנס לבטא של איזה משחק GAAS שאני כבר לא זוכר איך קראו לו?
glass man כתב:אין לי שום בעיה להכיר ברלוונטיותת של סגמנט משחקים חדש כל עוד הוא טוב.
המשחק הזה ספציפית R.E.P.O. נראה לי פח ואני לגמרי הולך למות על הגבעה הזו!
glass man כתב:תהיה הגיוני קאז אין לR.E.P.O. אפילו ציון ממוצע בMC זה פח שאף מבקר אפילו לא טרח לרשום לכתוב בשבילו ביקורת.
זה כמו שיהיה לך סרט שאין לו ציון בrotten tomatoes זה משחק שקוף חסר ערך.
glass man כתב:אני לא עושה שום פליפ פלופ מביך. האנשים בוקסלים הם הגרעין הקשה של הארדקורס נראה לך הגיוני שאם אנשים פה לא שמעו על R.E.P.O אז הוא בדרך לאיזושהי הצלחה?
יש משחקים שמצליחים רק בסטים אתה היחיד שמסרב להכיר בזה.
glass man כתב:מה בR.E.P.O גורם לך להרגיש שהולך לסחוף את העולם או משהו כזה? אמונג אס, הצליח כי הוא מאוד marketable יש לו סדרת טלווזיה לילדים, יש לו צעצועים לילדים, וכו'
כנ'ל Cuphead אלה אינדים שהגיעו למיינסטרים והצליחו בענק בקונסולות כי הם marketable ופיימלי פרנדלי באותה ליגה שקירבי ומריו הם marketable מקסימים ופיימלי פרנדלי.
מה יש בR.E.P.O בעיני זה נראה משחק של הומור שירותים מביך. לא רואה את זה ממריא בקונסולות או במיינסטרים ואם זה ימריא, שם אולי זה הסימן שלי להבין שגיימינג כבר לא בשבילי.
glass man כתב:המשחקים שלך, הם המקביל של פליט ריאליטי עם 15 דקות תהילה, אף אחד לא יזכור אותם מחר בבוקר ועדיין אתה עף עליהם.
אני מצטער מאוד אם הטון היה נשמע קצת מתנשא אני חושב שאתה גיימר לעניין בגדול, אבל לא ברור לי כל האובססיה המוזרה הזו למשחקים בסטים שעולים 25 שקל וזוכים בגלל זה ל15 דקות תהילה לא ברור לי.
glass man כתב:קאז שאלה אמיתית. ראית את הטרנד בטיקטוק של עוגת גבינה מיוגורט ועוגיות לוטוס ב5 דקות? ראית את הטרנד של שווארמה דונר בתנור ? כי המשחקים שלך בסטים הם בדיוק אבל בדיוק כמו הטרנדים האלה. חתול בשק, שנראה יפה ומבטיח משהו מגניב, באפס השקעה ואתה מנסה אותו בהתלהבות כי אתה אומר יאללה מה יש להפסיד, טועם, מבין שעבדו עליך בעינים בפעם האלף ואף פעם לא מכין שוב את החרא הזה? אז ככה המשחקים שלך.
הם נראים מגניבים למישהו, עולים רק 20 שקל הבן אדם משחק בהם 5 דקות מבין שעבדו עליו ובחיים לא קונה עוד משהו מהמפתחת הזו.
זה לא סגמנט חדש ולא נעלים, זה סתם משחקי עוקץ שמישהו מפרסם בטיקטוק בשביל צפיות של אנשים כי מה איכפת לו לדפוק אנשים הוא את הצפיות של הסרטון כבר קיבל.
glass man כתב:קאז במצב שלך אני ממליץ לך לפתוח חשבון של "בובת גרב" טרול כזה שיתמוך בדעה שלך ויתן לך חיזוק בדיון הזה, כי זה הסיכוי היחיד שלך להרגיש שמישהו מסכים איתך בויכוח הזה לגבי המשחקים הטרנדים האלה. רק קח בחשבון שתסגור את המחשב, ותשען על המזרן בסוף היום,תרגיש באסה עם עצמך שנאלצת להשתמש בטקטיקה עלובה כזו בויכח.
היחיד שיאכל כובע לגבי המשחקים האלה הוא אתה כמו כל ויכוח שאי פעם ניהלתי איתך לא זכור לי שאני אי פעם היה זה שאכל את הכובע, רק אתה.
glass man כתב:
לא אמרתי שARC Raiders זה טרנד זה משחק איכותי לסינגל ולמולטיפלייר כמו שמעטים מצליחים להיות ולכן אני הולך לחרוג ממנהגי וכנראה להרביץ עליו כמה מאות שעות, אבל אתה לא עושה את זה.
כל מה שמעניין אותך זה להרגיש עליון על אנשים בפורום מת של 10 איש, ושאני אומר 10 אנשים בקושי אני מתכוון כולל המשתמש המקורי שלך KAZZ וכולל בובת הגרב הזו hypno
שנאלצת לפתוח.
REPO פח, עובדה שכולם בוקסלים חושבים את זה ברמה כזו או אחרת מודעת או שלא מודעת.
אתה צריך להבין דחוף את ההבדל בין להיט רגעי ל"קלאסיקה" כן, הרבה דברים התחילו כ"טרנד" פוקימון, פורטנייט, מורטאל קומבאט, כן כולם בהתחלה חשבו שהם טרנד והם באמת הפכו ליצירות על זמניות וייתכן שזה יקרה גם למשחקי הפח שהבאת, כי קרו דברים מוזרים יותר בעולם מזה.
אבל הסטטיסטיקה לא לטבותך המשחקים שלך נראים פח.אין להם את הדבר הזה שיהפוך אותם לקלאסיקה על זמנית. שוב, לא מפתיע אותי שהמוח האיטי שלך לא רואה את זה, כי בזמן שאני רואה כבבר את התוצאות של 2036, אתה לא מצליח לראות מה יקרה ב2027 המוחות שלנו עובדים במהירות שונות לגמרי קאז. תעכל את זה.
InterAl כתב:איפה אתה כותב גלאס? תביא לינק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים