המון
אני עדיין מחכה לירידת מחיר של האייפון 6
אני כבר לא אקנה השנה, אחכה ליציאת מכשירי הדגל של סוני, סמסונג וLG ורק אז אחליט מה המכשיר הבא שלי
Laskin כתב:ספוילר:
המון
אני עדיין מחכה לירידת מחיר של האייפון 6![]()
אני כבר לא אקנה השנה, אחכה ליציאת מכשירי הדגל של סוני, סמסונג וLG ורק אז אחליט מה המכשיר הבא שלי
Laskin כתב:איזו מדינה.......
Laskin כתב:שמע, זה לא רק פאנבויז... אני קניתי אפליקציות ומשחקים בלא מעט כסף באפסטור, ככה שאחרי כל אלו - לא בטוח בכלל שאוכל למצוא מכשיר "זהה" שעובד עם אנדרויד, שישתלם לי כל כך מבחינה כלכלית נטו.
בכל אופן אני מחכה, הדור הבא של מכשירי אנדרויד ממש בפתח.
DrKeo כתב:אייפון ואנדרואיד הם שני עולמות שונים, זה לא עניין של פאנבואיזם, אם אתה רוצה להיות בעולם של האייפון אז האייפון 6 הוא הדבר הכי טוב שאתה יכול לקנות. לקנות מכשיר סיני ב2000 שקל זה אולי שקול ללקנוות גלקסי 6 ב3500 שקל אבל זה ממש לא שקול ללקנות אייפון 6, זה עולם אחר לגמרי.
omerkot כתב:ובכמה מהם אתה באמת משתמש ביומיום? מהנסיון שלי ושל מי שאני מכיר, 99% ממה שהם קנו לא רואה רואה יותר שימוש וגם ככה לא יראה יותר שימוש...
יש לי תחושה מסוימת שאתה עדיין שופט את אנדרואיד לפי הHTC הישן שלך... אנחנו לא שם.
omerkot כתב:נקסוס 7 של 2012 או זה של 2013? זה של 2012 הוא מכשיר מפושל, כמו כל המכשירים של אסוס באותה שנה והוא סובל בעיות איטיות כלליות בגלל הזכרון הסופר איטי שהם דחפו לו.
Klayman כתב:הגלקסי S2 שאצל אמא שלי עובד מצויין. לא מצויין כי היא אמא שלי והיא לא צריכה הרבה או משהו - הוא באמת עובד טוב מאוד. גם הנקסוס 4 מכשיר שמחזיק מעמד יופי. כנ''ל הone M7 שאצל ידידה שלי ומתפקד כמו ביום שהיא קנתה אותו. ככה שלהגיד ש''אין מה לדבר על מכשירי אנדרואיד בני יותר משנה וחצי-שנתיים'' זה פשוט לא נכון.
מצד שני, הגלקסי S3 של חבר שלי גוסס פחות או יותר. הS2 לדעתי היה מכשיר נדיר באיכותו.
Klayman כתב:אני ממש בעד שכל אחד ישתמש במה שטוב לו ובמה שהוא אוהב.. סתם פשוט להגיד שזה ככה רק באנדרואיד, זה פשוט לא נכון. ראיתי אפילו אייפון 5 לאחרונה שמקרטע בצורה פושעת, ואייפון 6פלוס אצל מישהו שמציג לאג מטורף בסיבוב מסך. זה אומר שזה נכון לכולם ושאני לא מעוניין לסבול כזה דבר אחרי חוויית השימוש המעולה בנקסוס 5 שלי?
. ממש לא. מן הסתם אנקדוטות יש לכאן ולשם - אבל אני חושב שלתת אמירה גורפת ש''באנדרואיד אחרי כמה חודשים הכל הופך להיות איטי בצורה בלתי נסבלת'' זה פשוט לא נכון.
Wan7ed כתב:בתור בעל אייפון מספר דורות (היום עם נקסוס), זה פשוט שקר להגיד שאייפון רלוונטי שנים אחרי. כל אייפון יש לו תאריך תפוקה מבחינת שימוש, לא מצליח להסביר את זה, אבל כל עדכון תוכנה שיוצא, דופק את המכשירים הישנים עוד ועוד עד שהם איטיים לגמרי ומפסיקים להיתמך ע"י אפל. כאילו מחייבים אותך לשדרג ולקנות אייפון חדש...
(הנסיון שלי כולל אייפונים של עשרות חברים ומשפחה... לאמא שלי אנחנו קונים עדיין רק אייפון כי רק איתו היא מסתדרת).
Wan7ed כתב:לאמא שלי יש אייפון 5 (ואבא שלי עם 4S שבקושי זז), וכל עדכון מאט אותו יותר (למרות שהוא עדיין עובד סבבה בשימוש פשוט). אני חושב שזו אסטרטגיה של אפל להשבית מכשירים ישנים.
ואם כבר מדברים, הנקסוס שלי (ושל אחי ושל עוד 2 חברים), עובד פשוט אסון מאז העדכון אנדרואיד 5... בא לי כבר לזרוק את המכשיר לפח, עובד כל כך גרוע שצריך לעשות ריסטארט כל חצי יום. באגים, קריסות, איטי בטירוף... הכל עובד גרוע (וזה אצל כל הנקסוסים שאני מכיר בלי יוצא מהכלל). שלא לדבר שביטלו לי את כפתור ההשתק...
וואלה עושה חשק לחזור לאייפון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 21 אורחים