BiA כתב:אני שמח שמישהו חשב על זה פעמיים, מהלך מתבקש במקום לשלוח את המשחק הזה למות.
אי אפשר לקחת אותו דרך האתר או פס4? חייבים פס5?
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Stick כתב:מאמין שדווקא התמיכה הדלה מאוד בשדרוג ps5 מרמזת די בוודאות על רימאסטר. הרי כבר אמרנו ש4k 60fps זה מתבקש במיוחד למשחק הזה, שדי נמצא שם ברמה הטכנית, אז אם אפילו את המינימום הזה אין אני משוכנע שיגיע רימאסטר.
ולצד הרימאסטר של ספיידרמן, מסתמן בעיניי שזו האסטרטגיה של סוני. אני מניח שהם לא 'מפרסמים' את זה כדי להמנע מPR רע לצד השיגור, מצד שני זה די מעצבן לא לדעת מתי, ומה יהיו הרימאסטרים האלו...
Stick כתב:בסוף אין באמת 'מינימום' כל עוד לא לוקחים לך את הגרסה שכבר רכשת. שידרשו על זה כמה כסף שהם רוצים, ושיתנו שם איזה שדרוגים שהם רוצים. ברור שאם הם ימכרו הל דבר שהוא לא רימייק מוחלט ב60$ אף אחד לא יקנה את זה, אבל מבחינתי שימכרו.
שימכרו ב30, ב20, ב10, ב5, זה לא משנה ברמת ה'מינימום'. יש לך בחירה, יקנה מי שירצה בהתאם למחיר שיבוקש. בסוף יהיו מבצעים כמובן, המחירים ירדו, אבל זה לא רלוונטי - הנקודה היא שאין 'מינימום' כל עוד לא לוקחים לך את מה שכבר יש לך.
השאלה היא רק כדאיות לך כצרכן, אם זה כדאי לך במחיר שיבקשו אז תקנה, אם לא אז לא.
glass man כתב:אין משהו רשמי על TLOU2 אבל אני די בטוח שעד שתסיים את GOW וTLG הם כבר יכריזו על פאץ לTLOU2
זה באמת דפוק האי שקיפות שלהם מסכים איתכם, אני מניח שהם עושים את זה בשביל הרגשה של
"חשבתם שנדפוק אותכם ומייקרוסופט יצאו האלופים, אז הנה לא דפקנו"
בערך כמו שהם לא חשפו של לGOT יהיה מולטיפלייר כי אם זה היה נחשף מההתחלה אנשים היו צועים הפכו את זה ל"GAAS " אבל כשהם חושפים את זה בהפתעה הרבה זמן אחרי ההשקה זה פתאום נדמה כאילו קיבלת משחק חדש בחינם.
בכל מקרה BENQ היצרנית מסכים אמרו שהפס5 יעשה בקלות 120FPS ברזוולוציות מתחת ל4K אז גם בזה אני אוכל את הכובע
איזה בהמות הקונסולות החדשות יאללה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים