DrKeo כתב:המדידה של re2 לא נכונה, אם תפעיל תוכנה שמודדת vram תראה שre2 תופס משמעותית פחות ממה שהוא כותב בתפריט. כל מדריך טכני לre2 יגיד לך להתעלם מהשדה הזה וכך גם עשיתי ואני משחק בו בדרישת זיכרון גדולה משמעותית מה8GB שיש לי והוא עובד נהדר
...
אגב, אני לא יודע אם ראית את מסכי ההגדרות של מיקרוסופט בשנים האחרונות (למשל קראקדאון או פורצה הורייזן) אבל אי אפשר לנצח אותם, טרוף ברמה אחרת. בקראקדאון אפילו אפשר להציג על המסך בזמן המשחק מדד שמראה כמה ms לקח לו לבצע כל פריים שמחולק לcpu,gpu וכל מני ממוצעים למנהים. אשכרה סוג של cpu-z בנוי לתוך המשחק, טרוף!
DrKeo כתב:זה כרטיס משולב קרירין, יושב על המעבד. הביצועים של הכרטיסים האלה היא פתטית, אבל אם הם מצליחים לנצח את AMD באותו מגרש (כלומר VEGA של AMD מוקטן לתצורה הזאת מפסיד לIRIS940 כי הם מביאים ביצועים זהים אבל אינטל צורכת פחות) אז זה מעיד משהו על מה שהם יוכלו לעשות עם סיליקון בגודל 6סמ"ר, ביחוד שיש להם עוד שנתיים של פיתוח.
Laskin כתב:אינטל הכריזו כבר שיהיה להם כרטיס כזה ב-2020, זה שבעבר נכשלו בזה לא קשור בכלל לדיון... לא מדובר בשמועות הפעם
swym כתב:בתכלס לרבי היה יותר קרוב ל-GPU-CPU היברידי כמו הCell מאשר לכרטיס מסך. וכמו ה-Cell, אחרי הרבה מאד השקעה כספית ומאמצי R&D הבינו שזה כנראה לא הכיוון הנכון: בזמן שאינטל כיוונו עם לרבי למעבד עם עשרות ליבות, כרטיסי המסך של Nvidia ו-AMD כבר לקחו תפנית חדה וטיפסו למאות ואלפי ליבות. בסדרי גודל כאלו כבר לא היה לו סיכוי להתחרות בהם.
Laskin כתב:עוד לא רכשה, קרובה לרכישה...
יש לי חבר טוב שם עם אופציות, מעניין אם הוא הולך להיות מליונר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים