סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 ינואר 2015, 21:06

Wan7ed כתב:חרא של עדכון, גם ה-5 וגם העדכון שלו 5.01. הרס לי ולכולם ת'טלפון.
שראיתי את ה-5.01 כל כך שמחתי, אמרתי הנה גוגל הולכים לתקן לי את העדכון הלא אפוי שהם שחררו, להחזיר לי את לחצן ההשתק שהעלימו בצורה מאוד מביכה (איך זה בכלל קרה???) ובכללי להחזיר לי את הטלפון לביצועים של לפני הלוליפופ.

קליימן יש לך הרבה מזל, כל מי שאני מכיר נדפק מהעדכון, איכשהו זה דילג עליך...

עוד כמה חבר'ה פה עדכנו והם אומרים שזה בסדר.
גם לא זכור לי כתבות בנושא. יש מצב שזה היתרון בלשחרר את העדכון באפן מדורג. אין מסה מספקת של אנשים שמתלוננים על בעיות, אז זה לא מגיע לכותרות אף פעם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 ינואר 2015, 21:09

או שאתה פשוט לא משבית ערימה של מכשירים במכה אחת אם יש בעיה אקוטית ;).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 02 ינואר 2015, 21:20

Wan7ed כתב:לאמא שלי יש אייפון 5 (ואבא שלי עם 4S שבקושי זז), וכל עדכון מאט אותו יותר (למרות שהוא עדיין עובד סבבה בשימוש פשוט). אני חושב שזו אסטרטגיה של אפל להשבית מכשירים ישנים.

ואם כבר מדברים, הנקסוס שלי (ושל אחי ושל עוד 2 חברים), עובד פשוט אסון מאז העדכון אנדרואיד 5... בא לי כבר לזרוק את המכשיר לפח, עובד כל כך גרוע שצריך לעשות ריסטארט כל חצי יום. באגים, קריסות, איטי בטירוף... הכל עובד גרוע (וזה אצל כל הנקסוסים שאני מכיר בלי יוצא מהכלל). שלא לדבר שביטלו לי את כפתור ההשתק...
וואלה עושה חשק לחזור לאייפון. :(

תן לי לנחש: עשית עדכון OTA בלי לעשות איפוס.
תעשה איפוס מוחלט (פאקטורי ריסט), וכל הבעיות יעלמו. משום מה יש המון בעיות בנושא הזה, ספציפית בנקסוס 5.
אצלי המכשיר עובד בצורה פנטסטית, והחסכון בסוללה מורגש, אפילו עם הבאג הידוע של צריכת RAM מוגברת ע"י אפליקציות מערכת.

בקשר לכפתור השתק: הוא קיים, רק בצורה אחרת. תלחץ על כפתורי הווליום ותבחר ב-NONE. גוגל שינתה את כל התפיסה של הצלילים בלוליפופ, לטובה ולרעה. אישית אני לא ממש מרגיש בהבדל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 ינואר 2015, 21:51

Klayman כתב:או שאתה פשוט לא משבית ערימה של מכשירים במכה אחת אם יש בעיה אקוטית ;).

נכון. זה באמת היתרון של הגישה הזאת, אם כי עושה רושם שזה גם יוצר הרבה פחות לחץ לתקן את הבעיות. כשהיו בעיות בחלק קטן יחסית, אבל גדול במספרים מוחלטים, עם העדכון האחרון, לקח לאפל יום-יומיים להוציא תיקון.
לפי מה שאומרים פה, מאז ההשקה של 5 יש בעיות שלא תוקנו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 ינואר 2015, 22:03

יש בעיות קטנות, רובן תוקנו בAOSP וייצאו בעדכון הקרוב. אין אף באג שהשבית את הפונקציונליות הבסיסית של המכשיר.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ינואר 2015, 22:42

משעשע איתי לקרא את מה שהולך בת׳רד הזה אחרי שכולם ירדו על העדכון של ios8. כלומר ביציאה של ios8 היו בעיות, אבל תוך שבוע וחצי הספיק לצאת 8.01 ו-8.02 וזהו, פחות או יותר הכל גוהץ. ומה עם האנדרואיד? העדכון יוצא באוקטובר, כלומר לשבריר מבעלי האנדרואיד. יש לך גלקסי 5, מכשיר שיצא לפני חצי שנה? תחכה לפחות חודשיים. יש לך גלקסי 3 שיצא לפני שנתיים וחצי? פחח, אל תצפה אפילו. ואלה שכן קבלו? באגים, איטיות, ווידג׳טים ואפליקציות שעושים בעיות או אפילו לא עובדים.

יש לך אנדרואיד? זה כמו הטלת קוביה מתי תקבל לוליפופ אם בכלל. קבלת לוליפופ? זה כמו הטלת קוביה מה יעבוד ואיך. אז זוכרים את הצחוקים על אפל ו-ios8 שעשה בעיות במשך 10 ימים ותוך שבועיים הגיע לתפוצה של 51%?

אגב בנושא הגלקסי 3, זה מכשיר פח שבנוי פח, המכשיר האחרון שהייתי ממליץ עליו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 03 ינואר 2015, 00:33

Shlomix כתב:תן לי לנחש: עשית עדכון OTA בלי לעשות איפוס.
תעשה איפוס מוחלט (פאקטורי ריסט), וכל הבעיות יעלמו. משום מה יש המון בעיות בנושא הזה, ספציפית בנקסוס 5.
אצלי המכשיר עובד בצורה פנטסטית, והחסכון בסוללה מורגש, אפילו עם הבאג הידוע של צריכת RAM מוגברת ע"י אפליקציות מערכת.

בקשר לכפתור השתק: הוא קיים, רק בצורה אחרת. תלחץ על כפתורי הווליום ותבחר ב-NONE. גוגל שינתה את כל התפיסה של הצלילים בלוליפופ, לטובה ולרעה. אישית אני לא ממש מרגיש בהבדל.

אני לא מבין... כל עדכון אומרים לי לעשות ריסט... יש לי מיליון תמונות, סרטונים, אפליקציות, מסמכים... נמאס לי לעבוד בשביל כל עדכון שהם מוציאים ולגבות כל דבר בגלל שהם אימפוטנטים.
זה לא משהו שהם צריכים לפתור בעדכונים שלהם? המשתמש הפשוט מתקין וממשיך הלאה, לא הארד ריסט ולא בטיח.

מתוך 6 מכשירים של אנשים קרובים (משפחה וחברים) כולם שונאים אותי היום כי אמרתי להם לעדכן (ואני פיארתי את הלוליפופ כאילו יביאו מהפכה).

כפתור ההשתק לא קיים. יש על זה נושאים באינטרנט, חפרתי. זו פדיחה מביכה של גוגל, אל תגן עליהם.
מכיר את מה שאתה אומר... אם כבר לוחצים על הווליום ואז על הפעמון. זה הכי קרוב להשתק רק שיש בו רטט (שאני לא מעוניין בו).
ומה שאתה מציע זה מצב ללא הפרעות, אני לא מעוניין בזה. אני סה"כ רוצה שהמכשיר ימשיך לעבוד כרגיל, ימשיך לקבל התראות, עדכונים, וואטסאפ- רק בלי צלילים... בקשה לגיטימית לא?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 03 ינואר 2015, 01:08

אני יושב במעבדה עם עוד שני אנשים שיש להם נקסוס 5 (וכולנו השארנו את כל הצלילים על ברירת המחדל...)
שלושה נקסוס 5ים שעודכנו ללוליפופ בהפרש של כמה ימים, בלי שום ריסט ובלי שום בעיות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 ינואר 2015, 01:25

Wan7ed כתב:
אני לא מבין... כל עדכון אומרים לי לעשות ריסט... יש לי מיליון תמונות, סרטונים, אפליקציות, מסמכים... נמאס לי לעבוד בשביל כל עדכון שהם מוציאים ולגבות כל דבר בגלל שהם אימפוטנטים.
זה לא משהו שהם צריכים לפתור בעדכונים שלהם? המשתמש הפשוט מתקין וממשיך הלאה, לא הארד ריסט ולא בטיח.

מתוך 6 מכשירים של אנשים קרובים (משפחה וחברים) כולם שונאים אותי היום כי אמרתי להם לעדכן (ואני פיארתי את הלוליפופ כאילו יביאו מהפכה).

כפתור ההשתק לא קיים. יש על זה נושאים באינטרנט, חפרתי. זו פדיחה מביכה של גוגל, אל תגן עליהם.
מכיר את מה שאתה אומר... אם כבר לוחצים על הווליום ואז על הפעמון. זה הכי קרוב להשתק רק שיש בו רטט (שאני לא מעוניין בו).
ומה שאתה מציע זה מצב ללא הפרעות, אני לא מעוניין בזה. אני סה"כ רוצה שהמכשיר ימשיך לעבוד כרגיל, ימשיך לקבל התראות, עדכונים, וואטסאפ- רק בלי צלילים... בקשה לגיטימית לא?

זה באמת מעצבן... אחד הדברים שאני אוהב באייפון, זה אייטונס. ברגע שאני מחבר את המכשיר למחשב, יש לי גיבוי אוטומטי על המחשב, ככה שאני תמיד יכול לשחזר את הטלפון, אם יש תקלה בעדכון, או להחזיר בכמה דקות את כל ההגדרות והמידע שלי, בקניית מכשיר חדש.
כל פעם שמישהו מתלונן על כמה שאייטונס לא נוח לו, אני נזכר בפעם שהיתה תקלה בתהליך אחד העדכונים ובמקום להתבאס שאין לי יותר את כל המידע שלי, פשוט התחלתי מחדש והטלפון שחזר את עצמו אוטומטית.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2015, 01:29

לרוב מי שמתלונן על אייטיונז הוא פיראט, כשהמוסיקה שלך מגיעה מאייטיונז זה נוח מאוד.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 03 ינואר 2015, 01:43

omerkot כתב:אני יושב במעבדה עם עוד שני אנשים שיש להם נקסוס 5 (וכולנו השארנו את כל הצלילים על ברירת המחדל...)
שלושה נקסוס 5ים שעודכנו ללוליפופ בהפרש של כמה ימים, בלי שום ריסט ובלי שום בעיות.

יש לי נקסוס 4. לא יודע להגיד על הנקסוס 5 כלום. רק יודע שהייתי מאוד מרוצה מהמכשיר עד העידכון האחרון ומצטער שהורדתי אותו.
ולא הבנתי את עניין הצלילים שציינת... יש לך פתרון לבעיית ההשתק שלא ידועה לי? :(
זה חשוב לי שאני בהרצאות באוניברסיטה... רוצה מכשיר על שקט ובלי רטט.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 03 ינואר 2015, 10:42

Wan7ed כתב:
יש לי נקסוס 4. לא יודע להגיד על הנקסוס 5 כלום. רק יודע שהייתי מאוד מרוצה מהמכשיר עד העידכון האחרון ומצטער שהורדתי אותו.
ולא הבנתי את עניין הצלילים שציינת... יש לך פתרון לבעיית ההשתק שלא ידועה לי? :(
זה חשוב לי שאני בהרצאות באוניברסיטה... רוצה מכשיר על שקט ובלי רטט.

מה שציינתי היה ששלושתינו נשארנו עם ברירות המחדל של הצלילים מה שאומר שכל פעם שמתקבלת הודעה או שיחה אז כולם בודקים את הנייד...
לעניין הצלילים, אני מכניס אותו למצב של None בnotifications. לא שמתי לב שהוא רוטט לי במצב הזה אבל זה גם לא ממש משנה לי...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 ינואר 2015, 10:52

אייטיונז היא אחת התוכנות הכי גרועות ולא ידידותיות שיצאו אי פעם, לדעתי. היא מלאה בהודעות שגיאה מוזרות ודרכים לא ברורות לעשות דברים. זאת לא סתם ''אמירה של פיראטים'', כי אפילו מנהלים בiphones.co.il, שנושמים, אוכלים ושותים אפל, חולקים את הדעה הזאת עם המשתמשים הפשוטים. הממשק שלה נוראי ונראה כאילו לקוח מעידן האבן, וכל הדרך שהיא מתעקשת לנהל את הדברים בעצמה בצורה אוטומטית היא נוראית. יש לי אייפוד טאצ' דור 4, ואני מתבאס לאללה בכל פעם שאני רוצה להחליף/להעביר שירים - זה פשוט מתיש.

בכל מקרה, ובאמת שבפעם האחרונה - אין שום באג קטלני/נורא/משבית מכשיר/מעוות אפליקציות (כמו שהיו בעדכונים של IOS 8 ) בלוליפופ. פשוט אין. יש באגים קטנים, יש שינויים במערכת ההפעלה שאנשים אוהבים יותר ופחות, אבל אף לא באג קטלני אחד.
?

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 03 ינואר 2015, 11:55

omerkot כתב:מה שציינתי היה ששלושתינו נשארנו עם ברירות המחדל של הצלילים מה שאומר שכל פעם שמתקבלת הודעה או שיחה אז כולם בודקים את הנייד...
לעניין הצלילים, אני מכניס אותו למצב של None בnotifications. לא שמתי לב שהוא רוטט לי במצב הזה אבל זה גם לא ממש משנה לי...

טוב, טעות שלי, כנראה שבאמת טיפלו בבאג הזה (תודה עומר ושלומיקס)... בדקתי שוב את העניין הזה והוא לא רוטט וממשיך לקבל התראות, שיחות וכל מה שצריך (לא בדקתי מאז ה-5.01).
עכשיו רק לעשות הארד ריסט... :\

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 03 ינואר 2015, 13:09

Wan7ed כתב:
טוב, טעות שלי, כנראה שבאמת טיפלו בבאג הזה (תודה עומר ושלומיקס)... בדקתי שוב את העניין הזה והוא לא רוטט וממשיך לקבל התראות, שיחות וכל מה שצריך (לא בדקתי מאז ה-5.01).
עכשיו רק לעשות הארד ריסט... :\

לא, זה תמיד היה ככה. פשוט ללחוץ על NONE. החל מהיום הראשון, אתה הראשון שאני רואה שמתלונן על זה. שמח שהסתדר לך!
אחד היתרונות בשיטה הזו הוא שניתן לקבל התראות רק על סוג מסויים של נוטיפיקציות, זה מאוד נוח.

כן, צריך לעשות ריסט כי השדרוג מאחורי הקלעים הוא עצום. קודם כל, עברו לסביבת ART, וממה שהבנתי, מעכשיו במקום לקמפל את הקוד בכל פעם שאפליקציה נפתחת, המערכת מתקינה אותה מקומפלת מראש, והשיפור בביצועים מורגש בטירוף.
נכון, זה מעט מתסכל להתחיל מההתחלה הכל, אבל הגיבוי הוא מאוד פשוט... בסך הכל להעביר למחשב את כל התמונות/מסמכים/מוזיקה וכו'. עניין של כמה דקות, לא יותר מזה.
גיבוי המידע של האפליקציות עצמן מעט יותר בעייתי, אבל גם לזה יש עשרות פתרונות אפשריים, החל מטיטניום באקאפ ועד גיבוי דרך חשבון גוגל/פייסבוק.

אין שום באג אקוטי או פגיעה בביצועים ובסוללה. כן, יש לא מעט באגים קטנים, אבל חלקם סודרו כבר ב-5.0.1, ובקרוב אמור לצאת 5.1 שיסדר את באג צריכת ה-RAM המוגזמת ע"י אפליקציות מערכת.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 03 ינואר 2015, 15:43

עשיתי הארד ריסט, גיביתי הכל בחשבון גוגל שלי (הכל כולל הכל, תמונות, סרטונים, אנשי קשר, אפליקציות...).
אני סותם ת'פה, זה היה קל מידי בשביל להתלונן. :)

נקווה שהמכשיר יהיה יציב עכשיו, נעדכן עוד חודש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2015, 09:45

DrKeo כתב:לרוב מי שמתלונן על אייטיונז הוא פיראט, כשהמוסיקה שלך מגיעה מאייטיונז זה נוח מאוד.

אולי זה נכון לגבי הרוב, אבל מעבר לזה, התכנה עצמה - היא פשוט נוראית.
אני עד היום לא מצליח להשתמש בה מבלי שזה ידפוק לי משהו או ימחוק לי או יסנכרן "הפוך" ממה שאני רוצה... כבר שנתיים שהתכנה לא מותקנת אצלי בכלל. בלתי אפשרי לעבוד איתה, צריך לעשות קורס מיוחד כנראה :)
פשוט לא סובל את הדבר הזה...
ואין לי אפילו שיר אחד על המכשיר, אני לא שומע מוזיקה מהאייפון בכלל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2015, 09:46

אגב, NVIDIA חשפה את הצ'יפ החדש שלה לסלולרים וטאבלטים - ה-X1. אמור להיות בערך פי 2 מכל דבר אחר בשוק היום, מבחינה גרפית.
צ'יפ מאוד מאוד מתקדם, ואני ממש מקווה שיקחו אותו למכשירים בקרוב... NVIDIA היא חברה מעולה שהייתי מאוד שמח אם תגדל ותהיה מתחרה *רצינית* גם בשוק הניידים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ינואר 2015, 11:48

Laskin כתב:
אולי זה נכון לגבי הרוב, אבל מעבר לזה, התכנה עצמה - היא פשוט נוראית.
אני עד היום לא מצליח להשתמש בה מבלי שזה ידפוק לי משהו או ימחוק לי או יסנכרן "הפוך" ממה שאני רוצה... כבר שנתיים שהתכנה לא מותקנת אצלי בכלל. בלתי אפשרי לעבוד איתה, צריך לעשות קורס מיוחד כנראה :)
פשוט לא סובל את הדבר הזה...
ואין לי אפילו שיר אחד על המכשיר, אני לא שומע מוזיקה מהאייפון בכלל.

לא ממש ברור לי איך זה מוחק לך דברים, פשוט תבטל את הSYNC האוטומטי וזה לא יגע לך בכלום, פשוט גרור מה שבא לך לתוך הטלפון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2015, 12:05

התכנה כל כך לא ידידותית, שזה ממש לא ברור מה אתה צריך לגרור ולאן. ואם אני רוצה רק לסנכרן מספרי טלפון - הוא מוחק לי מהנייד או לפחות כך היה כשעוד השתמשתי בה...

אין לי מושג, באמת, איך אפל - שעושה מערכת הפעלה כ"כ פשוטה - לא מסוגלת לפתח תכנה פשוטה במידה זהה למחשב.
היא מסורבלת, נראית כמו מערבת הפעלה או תכנה מורכבת לעריכה או משהו כזה, והכל חוץ מ"פשוט תגרור..."

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ינואר 2015, 12:34

Laskin כתב:התכנה כל כך לא ידידותית, שזה ממש לא ברור מה אתה צריך לגרור ולאן. ואם אני רוצה רק לסנכרן מספרי טלפון - הוא מוחק לי מהנייד או לפחות כך היה כשעוד השתמשתי בה...

אין לי מושג, באמת, איך אפל - שעושה מערכת הפעלה כ"כ פשוטה - לא מסוגלת לפתח תכנה פשוטה במידה זהה למחשב.
היא מסורבלת, נראית כמו מערבת הפעלה או תכנה מורכבת לעריכה או משהו כזה, והכל חוץ מ"פשוט תגרור..."

זה נכון שיש פעולה אחת נורא מסובכת שדורשת ממך ללכת להגדרות של הטלפון ולבטל סנכרון אוטומטי אבל ברגע שתעשה את זה כולם לא עולה או נעלם מהמכשיר שלך אוטומטית. מאותו רגע המכשיר מגבה את עצמו לבד לICLOUD כל כמה זמן שאתה קובע, אתה יכול גם ידנית לגבות אותו במלואו על המחשב (כולל מוסיקה ואפליקציות, בשניה שחברתי את ה6 החדש שלי הוא הפך להיות זהה לגמרי ל5 שלי בלי דבר אחד חסר), כדי להכניס תוכן אתה פשוט גורר דברים לתוך האייקון של הטלפון. זה לא מסובך במיוחד, אולי לא ידידותי כמו רוב הדברים של אפל אבל אייטיונס בגרסתו האחרונה נראה פצצה ועובד יופי. ביחוד שאני קונה המון מוסיקה בITUNES.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2015, 12:51

אני משתמש רק בICLOUD, זה מספיק נח, מסתנכרן כשאני מחבר לחשמל וזהו... עד שלא ישנו את התכנה הזו מקצה לקצה אני לא מתקין שוב לעולם :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ינואר 2015, 12:52

Laskin כתב:אני משתמש רק בICLOUD, זה מספיק נח, מסתנכרן כשאני מחבר לחשמל וזהו... עד שלא ישנו את התכנה הזו מקצה לקצה אני לא מתקין שוב לעולם :)

אתה גם לא צריך אם יש לך ICLOUD, הבעיה העיקרית היא שנותנים לך 5GB ויש לי עכשיו בטלפון 64GB. אני משתמש בITUNES כל הזמן גם בתור נגן מוסיקה, יש לי שם המון תוכן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2015, 13:17

אחרי שאני מוריד את הסרטים והתמונות מהמכשיר למחשב (דרך "המחשב שלי", כמובן, ולא דרך אייטיונס) - אז דווקא זה מספיק לי... בדר"כ.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ינואר 2015, 15:59

סבבה, זה פשוט לא הרוע שאתה חושב :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 22 אורחים