משחקי 2019

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: משחקי 2019

הודעהעל ידי kririn » 07 מרץ 2019, 21:07

אני מיתעניין בsekiro
אבל לא ידעתי שאקטיוויזיון המפיצה

אני מקווה שלא ידחפו "שלם כדי לנצח "
במישחק
כי זה משחק שלפי הרשמים אמור להיות קשה
אבל אני מקווה שאפשרי לעבור אחרי מאמץ

אני חושש ממצב שאקטיוויזיון ידפקו אותו
בלנסות לחלוב כסף נוסף ,בכל מיני צורות
כי מהרשמים המישחק ניראה מאוד מעניין

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 מרץ 2019, 14:05

טוב אז DMC 5 - לא שיחקתי הרבה, רק שני השלבים הראשונים ועדיין רק עם נירי ככה שאין לי יותר מדי מה להוסיף על המשחק מעבר למה שכבר היה בדמו. זה אולד סקול h&s שנעשה עם המון אהבה. לכל הפתיחה עצמה גם יש וייב חזק של dmc 3 בגרסה הבוגרת יותר, שזה מה שdmc 4 היה צריך להיות וזנ נהדר.

אבל בקשר לגרסאת הpc, עשו עבודה פשוט מדהימה.
אני מריץ אותו על ההגדרות הגבוהות ביותר ב60fps יציב לגמרי (1080p) עם הgtx 970 המיושן שלי. בסרטוני המעבר דווקא המשחק כן יורד ל40-60 fps, אבל זה לא מפריע לי כל עוד זה לא בגיימפלי ובכל מקרה זה ככה גם בכל הקונסולות לפי DF.
וזה משחק פשוט יפייפה גרפית, אחד היפים שראיתי בדור הזה. אמנם זה לא עולם פתוח והסביבות יחסית קטנות אבל מבחינה ויזואלית נטו הוא מפיל את הלסת.
ההבדל הראשון שמאוד בולט מול האחרים בסדרה ששיחקתי לא מזמן זה שהתנועה של הדמויות, הן מבחינת שליטה והן מבחינת האנימציות - עשו קפיצת מדרגה מרשימה. זו הייתה בעיה תמידית בסדרה והיה מורגש בעיקר עם dmc 4 שכבר היה על הps3, אבל הם לראשונה שינו לגמרי את כל האנימציות והצורה שבה התנועה עובדת. עדיין מרגעש מוכר, אבל עובד הרבה יותר חלק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2019, 14:53

תענוג לשמוע... ארכוש אותו גם כן על המחשב אם כך.
אגב הקטע של הירידה בפריימים נכון גם לקונסולות, יש ניתוח של DF, בקצרה - הכל סבבה על כל הקונסולות למעט הone הרגילה שלא ממש מצליחה לשמור על קצב יציב.
מצידי שקטעי המעבר יהיו ב-30 פריימים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 מרץ 2019, 14:56

Stick כתב:DF על DMC 5:

אמלק:
מאוד מתלהבים מהטכנולוגיה שמאחורי המשחק, גם מהעיצוב שלו ובכלל מאיך שהוא נראה.
הX עושה 4K (אבל לא נייטיב), הפרו 1800 (גם לא נייטיב), הps4 והone על 1080p. מבחינת ביצועים שלושת הקונסולות החזקות הן 60FPS כמעט מוחלט, עם נפילות נדירות, הone הבסיסית כבר מתקשה להחזיק 60 אמיתי (לא נורא, אבל כן מורגש מול האחרים).
כרגע אלו רק גרסאות הקונסולות, נחכה לPC בקרוב.

קצת מגלומני לצטט את עצמי, אבל כבר הבאתי את זה : )

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 מרץ 2019, 00:41

טוב,אני אחרי חרישה עצבנית על DMC5 ומה אני אגיד לכם..הרבה זמן לא נהניתי ככה.
גרפית,כמו שסטיק אמר,הוא מאוד מרשים אם כי אני חייב להודות,בזמן גיימפלי הוא פחות מרשים משמעותית מאשר בקאטסינס,שם הדמויות באמת כנראה קובעות בנצ'מארק חדש.
המשחק פשוט כיף כיף כיף,ואני ממש הייתי צריך לעצור את עצמי מלהמשיך עוד. אני כבר במשימה 11,ובקצב הזה אני מניח שאסיים אותו כבר הסופש.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 מרץ 2019, 01:56

גם אני אחרי ישיבה די עצבנית עם המשחק, וזה למרות שכבר לא מעט זמן אני מנסה לשכנע את עצמי ללכת לישון :). הרבה זמן לא הייתה לי הרגשת "רק עוד שלב אחד" כזאת, אני כבר בשלב 9 ועל כל אחד מארבעת האחרונים שכנעתי את עצמי מעל לכל ספק שזה יהיה האחרון להיום. אבל אני כנראה לא אסיים אותו הסופ"ש, אמשיך לשחק רק בעוד כמה ימים לצערי.

אי חושב שאכתוב על המשחק בצורה מעמיקה יותר כשאסיים אותו (בטח לקראת הסופ"ש הבא), אבל בקצרה - הוא מפתיע אותי לטובה. ציפיתי למשחק מהנה עם מערכת קרב עמוקה שאולי תהיה לי סבלנות להכנס אליה עד הסוף ואולי לא, ובגדול קצת כיף שאשכח ממנו עד ליציאה של סאקירו.
אז המשחק יותר מזה. המערכת קרב שלו *מאוד* מהנה ועמוקה, וכן נכנסתי אליה בכל הכוח, והבוסים מעולים, השלבים מעניינים, הסיפור מסקרן ומושך קדימה (!), והמשחק פשוט נוטף תשומת לב ואהבה מצד המפתחים לאורך כל שנייה שלו.
זה מרגיש לגמרי כמו משחק PS2, ממש עם הקירות האדומים שחוסמים אותך מלהתקדם והכל. אבל זה מרגיש כמו המשחק שאליו נבנה כל הז'אנר הזה מאז DMC 1 ב18 שנים האלה, כמו האבולוציה הכי טובה ומזוקקת של כל מה שהיה טוב בזאנר הזה לאורך החיים שלו ובניקוי כל מה שלא עבד.

ובקצרה על V, בשלב הראשון איתו שנאתי אותו, לא הבנתי למה לוקחים לי את השליטה הכל כך מהנה בנירו ותוקעים אותי עם הפלצן הפלספן הזה. בשלב השני איתו כבר נהנתי מכל שנייה.
אני לא חושב שהוא יותר מוצלח מנירו ומהH&S הקלאסי שלו, אבל הוא כל כך שונה ומיוחד שזה לגמרי חיובי השינוי אווירה והגיוון איתו, כי אחרי שלומדים את העקרון הוא מוצלח מאוד.

ופייג' אני מסכים איתך שיש הבדל עצום בין המשחקיות עצמה לסרטוני המעבר, אבל גם בגיימפלי עצמו המשחק נראה נהדר ובטח שבתנועה עם האנימציות שגם כן נעשו ברמה גבוה מאוד. זה פשוט שסרטוני המעבר באמת נראים כמו משהו מיוחד, ואלו שיש בהן סצינות אקשן זה פשוט מפוצץ את הראש. לגמרי מרגיש כמו סרט אנימציה לכל דבר ועניין והכל עדיין רץ בזמן אמת.

טוב, באתי לכתוב קצר ובסוף יצא ארוך, אבל פשוט המשחק תפס אותי ואני לגמרי עף עליו. כבר מחכה להמשיך לשחק בו בימים הקרובים..

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מרץ 2019, 11:35

כיף לקרוא את הרשמים שלכם ועוד יותר כיף לראות שהמשחק מצדיק את הביקורות המצויינות. והכי כיף שקאפקום חזרה לגדולתה בדור הזה :)

סטיק רק תיקון קטן, הוואן מריצה את DMC5 ב 1080P ״מזוייף״, זו טכניקת בנייה ורוב הזמן הוא לא בנייטיב כמו על הפס4 בנוסף לזה שהפריימרייט פחות טוב. בכל אופן המשחק רץ ונראה טוב מאוד אבל כמו עם הדמו של רימייק 2 לא התעלפתי מהבחינה הזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2019, 12:59

למי שיש כבר עותק של DMC5, מסתבר שה-DRM של דנובו פוגע בצורה די משמעותית בביצועים. קאפקום שחררו קובץ EXE נקי מ-DRM דנובו בסטים למטרות Q&A פנימיות אבל בטעות שחררו את הגרסה גם פומבית ואז מיד הורידו אותה מהאינטרנט. אבל מי שיש לו כבר עותק, כלומר קנה את המשחק לפני שהקובץ הוסר, עדין יכול להוריד את הקובץ דרך הקונסולה של סטים ולשחק במשחק ללא דנובו. על פי המשתמשים אפשר להרוויח אפילו 20FPS אם מריצים את המשחק ללא דנובו ויש לכם מעבד יחסית חלש אז למי שיש כבר עותק:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... 1676142248

אם מישהו פה עושה את זה, יהיה נחמד אם תבדקו ביצועים לפני ואחרי, נשמע מעניין :)

תמונה
תמונה

DF יצרו קשר עם קאפקום ומחכים לתגובה, הם בנתיים הספקו לנסות את הגרסה ללא דנובו ונראה שה-8400 I5 לא מושפע מזה יותר מדי, בערך 7% ביצועים.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 מרץ 2019, 13:32

מעניין, אבל בהתחשב בעובדה שהוא רץ 60fps על gtx970 בהגדרות הגבוהות ביותר זה מוזר לשמוע שהוא אפילו רץ עוד יותר טוב, תאורתית, ושהDRM עוד פוגע לו בביצועים.
ברגע שעשו פורט כל כך טוב לpc קצת קשה לכעוס על המפתחים (או המפיצה) שהכניסו DRM שפוגע משמעותית בביצועים, אבל אני מניח שאלו מאיתנו שכבר עברו ל1440p אולי סובלים מזה יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2019, 15:59

זאת פגיעה בביצועי מעבד אז זה חשוב למי שיש מעבד חלש יחסית. יש מצב שזה כמעט לא ישפיע לך בכלל על הביצועים אבל בכלליות יש למנוע (המדהים) חתימת מעבד ממש קטנה.

ואם נדבר רגע על האיכות של dmc5, אני חושב שאחרי הרצף re7, monster hunter world, re2 ו-dmc5 אפשר לחזור להתחיל לסמוך על הפיתוח הפנימי של קאפקום ב100%. אולי המפיצה הכי טובה היום אחרי סוני.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 מרץ 2019, 16:56

לגמרי. וזה הזוי כמעט, הם עברו דור נוראי שהתחיל עם RE 5 והתקדם להמון אכזבות.
איכשהו בדור הזה הם הפכו את המצב לחלוטין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2019, 17:18

כן, לחשוב על דור קודם עם משחקיפ כמו dead rising, lost planet, re6 או dmc4 שכולם היו בסדר עד meh ופתאום בדור הזה הם מפציצים 90 אחרי 90.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מרץ 2019, 20:47

אתה יכול להוסיף גם את סטריט פייטר 5 קיאו. נכון הם עשו איתו טעויות ניהוליות קשות שפגעו במשחק אבל מבחינת איכות הוא בטופ, במיוחד היום אחרי שבעיית התוכן השתפרה.

הקאמבק של קאפקום בדור הזה הוא מאוד מרשים, הם ירדו לאשפתות בדור הקודם והם חזרו לפסגות בנוכחי ומה שכיף זה שזה גם מתבטא ברווחים שגדולים מאי פעם (למרות שחייבים להודות שזה הרבה בגלל שבדור הזה לראשונה בתולדות החברה הם הצליחו להוציא להיט מיינסטרימי ענקי בשם MHW שפרץ מעבר למעגל הלקוחות הקורי שאליו הם בדר״כ מכוונים), אז נכון הם לא בדיוק מחדשים ופורצים גבולות במדיום כמו שעשו בדור הפס2 אבל הם בטופ של התעשייה מבחינת איכות בדור הזה ביחד עם עוד כמה מפתחות בודדות בלבד. כיף גדול :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2019, 10:58

גוגל חשפו בערך (דלף להם) את השלטים של הקונסולה שלהם, שתהיה או לא תהיה השנה, דרך רישום הפטנטים או משהו:
https://comicbook.com/gaming/2019/03/09 ... ideo-game/
נראה... קז'ואלי ומשעמם כזה... מניח שמדובר במשהו שיהיה קרוב יותר לSHIELD מכל דבר אחר, רק שכמובן שירות הענן שלהם צפוי להיות מעט יותר אטרקטיבי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2019, 11:58

מה ציפית משלט? זה נראה פשוט כמו כל שלט אחר EVER :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2019, 12:33

לא יודע... עיצוב יותר... "עיצובי" כזה :) זה נראה כמו שלט הפרו של הווי-יו, בשילוב עם השלט של OUYA או משהו... קיצר - נראה "סיני זול" שכזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2019, 12:37

החודש הוא חודש CONTROL בGI אז יוצאים סרטונים וראיונות כל כמה ימים. זה מה שיצא בנתיים:

אחד הדברים המעניינים שמדברים עליו הוא שיש למשחק במאי כמו ב-L4D, כלומר המשחק יזרוק עליך אוייבים על פי הסיטואציה ולפי איך שאתה מסתדר איתם ולא בצורה מתוסרטת מראש. עוד משהו מעניין הוא שיש במשחק פיסיקה די מטורפת, כנראה המשחק עם הכי הרבה בלגן פיסיקה שראיתי כשכל חפץ במשחק זז והוא גם שביר כולל הקירות. השבירות של חפצים היא גם ברזולוציה ממש גבוהה, דברים פשוט מתנפצים במשחק הזה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 מרץ 2019, 14:12

טוב, אז כדי לתת את הקונטרה: בתור אחד שDMC4 הרגיש לו obsolete ומיושן להחריד כבר לפני עשור, DMC5 מרגיש עוד יותר obsolete בימינו. הוא אמנם רץ על אותו מנוע מרשים של RE2, אבל הדבר הטוב היחיד שאפשר להגיד עליו מבחינתי זה שהם נפטרו סוף סוף מהfixed camera.
מעבר לזה המשחק (או לפחות ההתחלה שלו) מתחלקים לשניים:
1) 50% סצינות מעבר סטייליסטיות עם גרפיקה מדהימה, עלילה פח וכמה מהדמיות הכי דביליות, מיותרות ומתאמצות שיצא לי להתקל בהן במשחק יפני.
2) 50% קטעי גיימפליי הרבה פחות מרשימים ויזואלית, על גבול הבאנאליים, עם שליטה מסורבלת ודמות (שיחקתי בינתיים רק בנרו) שמרגישה כאילו היוצרים שלה נתקעו בעידן שלפני ביונטה, שלא נאמר משחקים מודרניים יותר. השליטה פה ממש מרגישה כמו צעד לאחור גם בהשוואה לDMC של נינג'ה תאורי, וכוללת כמה החלטות עיצוביות מהתמוהות ביותר שיצא לי לראות במשחק מודרני.

אני יכול להבין שזה מתיימר להיות משחק אולד-סקול שמתעלם מזה שהז'אנר התקדם מאז, אבל אז קשה להבין את הסופרלטיבים שהוא זוכה להם: גם משחק כמו crackdown 3 נשאר איפשהו בגישה של המשחק הקודם משנות ה-2000 המאוחרות, כאילו הז'אנר לא התפתח מאז - רק שאת קראקדאון ממש קטלו בגלל זה (אני כמעט מתבייש להודות שקראקדאון 3 לפחות מרגיש הרבה יותר מהנה מDMC5. וכן, ברור לי שבקראקדאון 3 יש בעיות שהן גם מעבר לגיימפליי המיושן).

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 מרץ 2019, 14:48

הייתי שמח אם תפרט קצת, מרגיש לי קצת כאילו אתה מדבר בראשי פרקים או סיסמאות.
פשוט מפתיע אותי מה שאתה אומר, וכאחד ששיחק בdmc 4 יחסית לאחורנה אני ממש לא מסכים שהוא מרגיש כמוהו.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 10 מרץ 2019, 15:35

עוד לא שיחקתי ב dmc v אז אני לא יכול לחוות דעה על הגיימפלי לכאן או לכאן (אני כנראה יתחיל השבוע אם יהיה לי זמן, לא בניתי על זה אבל הביקורות הטובות עושות חשק) אבל דמויות דביליות ומתאמצות זה די סימן ההיכר של הסדרה. לא חשוב שמישהו שיודע למה הוא נכנס מצפה לדמויות או עלילה סטייל Tlou או משהו כזה. אני בטוח שהמשחק צ'יזי בטירוף עם כל מיני וואן ליינרים מטופשים.. אבל זה אמור להיות חלק מהקסם שלו אני חושב.

בקשר ל control הבלגן פיסיקה וכל זה באמת נראה אש, בכלל הוא נראה מאוד טוב. אני אוהב הרבה ממה שאני שומע על המשחק שאמור להיות סוג של מטרוידווניה שזה חידוש חיובי ביחס למשחקים הקודמים שלהם, אם הם יוציאו את זה לפועל בצורה טובה כמובן. לפי התיאורים שלהם יש פה גם לא מעט אלמנטים לאבקראפטיים, כולל חלק מהאויבים (שהם עדיין לא הראו) ככה שזה כבר הופך להרבה יותר מעניין על הנייר מהמשחקים הקודמים שלהם בעיני.
אהבתי מאוד את שני המשחקי מקס פיין שלהם, הרבה בגללם וגם בגלל שהוא נראה נהדר בטריילרים ציפיתי מאוד לאלן וויק בזמנו שהיה משחק בסדר אבל מאכזב סה"כ מבחינתי. קוואנטום ברייק לא היה טוב יותר. מקווה ש control זה היצירת מופת שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2019, 15:53

לפי הפודקאסט של GI אז:
1) המשחק עם אלמנטים של מטרויידווניה, העולם הוא עולם שמסתובבים בו ולא אוסף של שלבים לינארים.
2) יש משימות צד.
3) יש עץ SKILL.
4) זאת המערכת קרב הכי כיפית שלהם.
5) האוירה הזכירה להם את AW.
6) הפיסיקה מטורפת ברמה של אם חפץ פוגע בקיר הוא ממש יוצר שקע תלת מימדי בקיר. כל דבר שם מתפורר לחתיכות וההרס הוא ברמות של ראינו בשוטר עדין. האמת שגם QB היה עם הרס ממש מרשים בצורה יחסית ל-2016 כך שלא מפתיע שהם לקחו דווקא את הכיוון הזה ל-11.
7) עוברים במשחק למימדים אחרים ושם יש ווייבים של לאבקראפט.
8) זה המשחק הראשון שלהם מאז מקס פיין 2 שאין להם על הראש לחץ מפיצה שאומרת להם מה לעשות (אההההממ QB ומיקרוסופט).
9) ה-IP בבעלות רמדי, זאת הסיבה שהם הלכו עם 505, כי הם נתנו להם לשמור את הפרנצ'ייז.

המשחק הזה עוד ישבור אותי לקנות כרטיס RTX :/
הם לא עדכנו על אפקטי RTX מאז החשיפה באוגוסט כך שאני לא יודע מה הולך עם זה היום אבל להבנתי מדובר במשחק הראשון שעושה יותר מאפקט אחד. הם עושים גם GI (כמו במטרו), גם השתקפויות (כמו בBFV) וגם צללים (כמו בROTTR).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2019, 15:54

נשמע מצויין, אני הרבה יותר מצפה לו עכשיו

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2019, 18:27

בקשר לDMC, בתור ״מעריץ״ של הסדרה - אני לא מחפש שינוי מהותי בגיימפליי, רק עוד מאותו דבר, ושיהיה יפה יותר, עם אנימציות מגניבותיותר ונשקים מופרעים יותר. זה משחק מבוסס ״משימות״ נפרדות שהמטרה היא לעשות אותו שוב ושוב ולקבל ציונים טובים יותר ולשדרג את הדמות ולקבל קומבואים מגניבים יותר שיעזרו לקבל תוצאות טובות יותר... אני לא הייתי רוצה שזה ישתנה, ואני לא חושב ששינוי בגיימפליי כמו שGOW עשה יתקבל טוב על ידי קהל המעריצים שלו. יכול להיות אולי ממש מגניב יום אחד לקבל ריבוט רציני ואפל יותר אולי, עם גיימפליי יותר ״סולסי״-י, אבל אף אחד לא ציפה לזה מהמשחק הזה מרגע שהוא נחשף.
אם ההשוואה היא לביונטה - חוץ מהקטע של הזמן שעוצר בתזמון נכון שהוא גימיק מהנה בהחלט - אני לא חוב שהוא נופל מנו, וממה שראיתי גם לא מהמשחק השני, שהוא עוד מאותו דבר בדיוק. גם dmc של NT לדעתי לא נופל מביונטה, שאני ממש ממש אהבתי, אם משתמע פה שלא.
אולי אחרי שאשחק אבין על מה אתה מדבר, אבל על פניו לא נראה לי שאני אסכים איתך.
החשש שלי הוא מV. בכלל, הייתי מעדיף לשחק רק בדמות אחת ולוותר על הגיוון, בתנאי שהדמות הזו היא דנטה (:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 מרץ 2019, 18:30

נשמע באמת טוב קיאו, תודה על הסיכום והסרטונים.

עדיין אני מרגיש שאין למשחק ממש הייפ, אתם חושבים שזה בגלל שאנשים מאוכזבים אחרי קוואנטום ברייק והם מצפים פחות למשחק של רמדי או שזה הקונספט עצמו של המשחק החדש שנראה שוב בסגנון קוואנטום ברייק (גם בסגנון הגראפי והאומנותי) ומשדר מדע בדיוני מקושקש כזה שגורם לאנשים לצנן ציפיות בשלב הזה? או שדווקא יש הייפ ואני סתם מדבר שטויות, גם אופציה :)

בעניין DMC, שיחקתי בדמו ולא הרגשתי את מה שסווים מדבר עליו, הגיימפליי מצויין והמשחק אולי לא פורץ דרך בז׳אנר אבל הוא גם לא מרגיש מיושן או משהו, פשוט משחק מצויין בסגנון הזה ש DMC עצמו המציא ללא יומרות להיות יותר מזה וזה בסדר, לא מדובר על ז׳אנר או סגנון שבדיוק מוצפים ואפשר לקבל בברכה כל כניסה מצויינת נוספת.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 מרץ 2019, 20:41

ראיתי רק טריילר אחד של control ואני די נמנע מפרטים נוספים לגביו, אז דילגתי! בתור פאנבוי רמדי ידוע, ההייפ שלי לגביו כרגע בינוני. ממש מאמין שהם יכולים לעשות משחק מיוחד ומעולה עם עלילה מצויינת, רק לא בא לי להתאכזב, אז אני מנמיך ציפיות.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים