נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 26 אוקטובר 2020, 21:42

כל עוד מה שנדב הבטיח לי על SF6 ב120FPS מתקיים אני מבסוט. אין לי דרישה שהרבה משחקים יהיו 120FPS אבל אני למשל ממש רוצה שדום הבא יהיה 120FPS
ID Software הוכיחו לנו שהם עדיין תותחים בטכנולוגיה אז מהם לפחות אני מצפה לזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2020, 21:43

ברור שנגיע בסוף ל-30FPS, ברגע שיתחילו להעלם המשחקים שנבנו לפס4, אבל אני חושב שנראה לא מעט מצבי 120FPS במשחקים יותר תחרותיים כמו פיפ"א, מכות, מירוץ וירי אונליין. אמרתי את זה די מזמן, עוד לפני שהוכרז בערך לכל משחק שני לדור הבא מצב 120FPS, ואני ממשיך להיות בטוח בזה שמשחקי ספורט/מירוץ/מכות ישארו 4K טבעי 60FPS עם מצב 120FPS ב-1440P. אין מה לעשות, בכל המשחקים הללו FPS הרבה יותר חשוב מ-4K טבעי. בסוף מדובר במשחקים יחסית פשוטים על ה-CPU כך שה-GPU הוא המגבלה היחידה ל-120FPS ו-GPU עושה יופי של SCALE ברגע שחותכים רזולוציה, בדיוק כמו ב-PC. לפעמים צריך להקריב קצת יותר מרזולוציה, אבל אין לי ספק שמשחקים תחרותיים ילכו חזק על 120FPS כמוד אופציונאלי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2020, 15:41

אז התחילו לצאת רשמים מהשלט של הפס5. עושה רושם שהוא מדהים והמשחק אסטרו שמגיע עם הקונסולה פצצה ברמות, עד כדי השוואות ל wiisport בקטע של משחק חינמי סופר שווה שמדגים את השלט:

פוליגון:
Astro’s Playroom on PS5 might be the best pack-in game since Wii Sports

https://www.polygon.com/2020/10/27/2153 ... ce=twitter

עוד מ VB
Astro’s Playroom is a brilliant showcase for a brilliant controller

קצת עצוב לקרוא כותרות בסגנון שזה כרגע הדבר הכי מרשים שראינו מהדור הבא, ובכל זאת נשמע ממש ממש טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2020, 15:46

זה כי עדין אין משחקים :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2020, 15:57

כבר נחשפנו לטייטלים של משחקי דור הבא, חלקם נראים מעולה (מן הסתם מהצד של סוני כי מייקרוסופט באמת לא הראתה כלום) ועדיין, כן...

בכל אופן הנה סרטון שכולל גם unboxing לפס5. לא כל כך מתחברים זה נשמע אבל כמו שאר הרשמים, השלט ואסטרו הם הכוכבים פה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2020, 16:00

ושוב, איזה משחק יש להם זמין כבר? יש להם את DS? או ספיידרמן? או דמו של משהו עתידי כמו הורייזן או ראטצ'ט? נו, אז מה יהיה הכוכב אם לא המשחק היחיד שיש להם והשלט שהם משחקים איתו? :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2020, 16:03

קיאו לדעתי הם מדברים באופן כללי מכל שראינו עד עכשיו ולא באמת מה שזמין להם שזה אכן כלום בפיתה.

שייפר בעצמו אומר שזה מרגיש כמו שיפור יותר גדול מכל שיפור גראפי שראינו עד כה. מה יותר מזה?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 27 אוקטובר 2020, 16:23

EZA התלהבו מאיך זה מרגיש להחליק על קרח, דימו את ההרגשה בשלט לדופק לייזר.. לא יודע אפילו מה זה אומר, אבל נשמע טוב:)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2020, 01:04

לא יודע מה הוולידיות של זה, אבל ERA נוטה להאמין לזה. נראה שהחששות על BC על הפס5 מתחילות להתממש, סוני מחלקת אפליקציות ומשחקים לשלוש הגדרות: Bootable, Not compatible ו-Compatible. זה כמעט כמו הרשימות שיש לאמולטורים ל-PC של משחקים שעולים אבל דפוקים לגמרי, כאלה שחיקים וכאלה שאפילו לא עולים:

מעניין אם זה משהו ישן או שזה אשכרה ככה. להבנתי רוב הדברים שמופיעים ברשימה הן בכלל לא משחקים אלה אפליקציות, אבל למשל FFXV מופיע שם כ-Bootable מה שאומר שהוא כנראה עולה אבל יש בו בעיות BC.

אגב, היא מאשרת ש-not compatible מופיע רק על דמואים, גרסאות בטא של משחקים/אפליקציות ועל ה-10 משחקים שסוני כבר ציינה בעצמה שהם לא יעבדו. אבל נראה שמתוך כל הקטלוג של הפס4, כמות אדירה נופלת ב-"Bootable" מה שאומר שיש מצב לא רע שהם לא שחיקים, מה שמסביר את הדיסקליימר הזה של סוני "תבדקו בעצמכם אם המשחק עובד סבבה לטעמכם לפני שאתם קונים לו DLC או משהו".

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 28 אוקטובר 2020, 01:38

לא יודע אם זה משליך על האמינות של הרשימה בהכרח אבל FFXV הוא חלק מ "Playstation Plus Collection" על ה PS5, אז נראה לי שאפשר לצפות שדווקא הוא, ספציפית, יעבוד ובלי בעיות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2020, 01:44

גם יכול להיות שהרשימה לא מעודכנת. הרשימה אמינה, אפשר לשלוף אותה מהחנות PSN בעזרת בקשת API, אבל מי יודע למתי היא רלוונטית.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 אוקטובר 2020, 11:17

בדיוק מזה חששתי,אני עדיין רוצה להאמין שסוני עשתה QA ראוי אבל אני מניח שזה לפחות יכול להסביר למה כל כך הרבה משחקים,בעיקר משחקי צד א',מקבלים בימים האחרונים פאטצ'ים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2020, 12:22

ואם משחקים גדולים חדשים מקבלים פאטצ'ים, מה הסיכוי שמשחקים בני 3, 4 או 5 שנים לא צריכים פאטצ'ים?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוקטובר 2020, 14:54

סוני שחררה טריילר השקה לפס5:

טיפונת יומרני הייתי אומר :roll:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 אוקטובר 2020, 14:58

חחחחחחחחחחח הם אשכרה משווים את הפס5 לנחיתה על הירח, רק היה חסר שהיו מסיימים עם "צעד קטן לסוני צעד גדול לאנושות" חחחחחחחח

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוקטובר 2020, 15:04

אחד הטריילרים הגרועים. מקווה שלא מחכה דור פקקה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוקטובר 2020, 19:38

המשחקים של נובמבר של PS Plus:
Middle Earth: Shadow of War
Hollow Knight: Voidheart Edition
ו....
Bugsnax לפס5 :) זה המשחק פלוס הראשון שמקבלים, מסתבר
והוא רק לפס5, מי שרוצה אותו לפס4 - שיקנה את הגירסה במחיר מלא, או שיוסיף 350 דולר ויקנה פס5 ;)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 אוקטובר 2020, 23:51

דיברו פה כבר על האוסף psn+
אבל לא יודע עם פרסמו את הרשימה פה

זאת הרשימה
PS Plus Collection: All PlayStation Plus Collection Games on PS5
Below is a list of every PS4 game included in the PS Plus Collection on PS5. Be sure to check back, as we'll be updating this guide as and when new titles are added to PS Plus Collection.

Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Bloodborne
Call of Duty Black Ops III Zombies Chronicles
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Days Gone
Detroit: Become Human
Fallout 4
Final Fantasy XV
God of War
inFAMOUS: Second Son
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Persona 5
Ratchet & Clank
Resident Evil 7: Biohazard
Uncharted 4: A Thief's End
Until Dawn

אישית אני חושב שרובה מאכזבת ,לדוגמה אנצארטד 4
זה משחק ישן שהמון כבר שיחקו בו
הרבה משחקים היו זמינים בעבר על הפלוס של הps4
ומדובר באותם משחקים
אני לא חושב שזה תחרות ראויה לגיים פאס

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 29 אוקטובר 2020, 00:28

זה לא אמור להתחרות בגיים פאס, סתם בונוס קטן למצטרפים חדשים לאקוסיסטם עם הפס5.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אוקטובר 2020, 00:51

אכן. זה פונה בעיקר לאנשים שדילגו על הדור של הפס3 והפס4, עבור רוב האנשים האוסף הזה כמובן הוא מעולה אבל לא מחדש הרבה.

DF הוציאו סרטון על השלט ואסטרו. המשחק כצפוי רץ על 4K ו 60 פריימים נעולים אבל כמובן מה שדור הבא באמת זה השלט ששוב, עושה רושם ממש ממש טוב

Yes, we've received PlayStation 5. Our coverage is limited owing to embargoes, but we'll be looking to deliver as much as we can - starting with this, a look at the brilliant PS5 pack-in game: Astro's Playroom. This is a bit of a difficult one to fully articulate - the visuals are wonderful but perhaps not exactly 'next-gen'. However, the feel of the DualSense controller implementation is frankly astonishing - the feel of the game just can't really be expressed... but in this video, John does his best!

יכול להיות שיש פה מקרה נדיר בתעשייה ששלט יכול להוות גיים צ'יינג'ר משמעותי? לא שאני חי בסרט שזה ה Wii2 פה אבל עדיין, נראה שזה רחוק מלהיות גימיק מבחינת חשיבות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 אוקטובר 2020, 12:35

bling כתב:אכן. זה פונה בעיקר לאנשים שדילגו על הדור של הפס3 והפס4, עבור רוב האנשים האוסף הזה כמובן הוא מעולה אבל לא מחדש הרבה.

DF הוציאו סרטון על השלט ואסטרו. המשחק כצפוי רץ על 4K ו 60 פריימים נעולים אבל כמובן מה שדור הבא באמת זה השלט ששוב, עושה רושם ממש ממש טוב

Yes, we've received PlayStation 5. Our coverage is limited owing to embargoes, but we'll be looking to deliver as much as we can - starting with this, a look at the brilliant PS5 pack-in game: Astro's Playroom. This is a bit of a difficult one to fully articulate - the visuals are wonderful but perhaps not exactly 'next-gen'. However, the feel of the DualSense controller implementation is frankly astonishing - the feel of the game just can't really be expressed... but in this video, John does his best!

יכול להיות שיש פה מקרה נדיר בתעשייה ששלט יכול להוות גיים צ'יינג'ר משמעותי? לא שאני חי בסרט שזה ה Wii2 פה אבל עדיין, נראה שזה רחוק מלהיות גימיק מבחינת חשיבות.

כמו כל הפיצרים האלו ,זה מאוד משנה כמה צד שלישי תומכים בפיצר הזה
ניקח לדוגמה את הרומבל פאק של הn64
זה היה בשימוש מצוין בזלדה 64 לדוגמה

אבל הרבה ממשחקי המולטיפלטפורם שתמכו בזה
עשו את זה בצורה בסיסית

פה מעבר לps5 ,בשנתים הראשונות יהיה המון קרוס גאן
ולאורך הדור יהיה pc וxss וxsx
אז לא יודע כמה צד שלישי יתמכו בזה בצורה טובה ,שרק הps5
נהנה מזה
הרבה יותר קל לדחוף תמיכה רגילה ברמבל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2020, 13:14

דווקא ב-RUMBLE PACK הייתה תמיכה אדירה ב-N64, קשה לי לחשוב על משחק צד ג' גדול שלא תמך בו יופי מה שהוביל לכל הקונספט של רטט בשלטים :)

אבל כן, הכל תלוי בתמיכה של מפתחים בפיצ'ר. אני משער שיש גם רמות איכות שונות של תמיכה. מעניין שלמשל WD תומך אבל AC לא, אני מת לראות כמה עמוקה תהיה התמיכה של צד ג'.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 אוקטובר 2020, 13:21

זה מעניין, אם השלט באמת יהיה גיים צ'יינג'ר מסוים (ואני באמת לא יודע להעריך מה מידת ההבדל עד שלא אשחק, כאילו אני סקפטי וזה נשמע לי נחמד ולא יותר, אבל הרשמים כמעט הזויים לחיוב), זה יכול להטות את הכף לטובת הפס5 בגזרת צד ג'.
כמו שאתם אומרים כמובן זה תלוי מה תהיה התמיכה, על פניו לצד ג' אין אינטרס מיוחד להשקיע בזה כי לא חשוב להם כל כך איפה תשחק, אבל אם סוני יגרמו לכך שזה ישתלם להם (או אפילו יפעילו צוות קטן שידאג לתמיכה הזו, כמו שסביר שמיקרוסופט היו עושים), אז זה ישנה את התמונה. אם היום זה נראה לי טריוואלי ובלי מחשבה בכלל שמשחקי צד ג' הם לPC, אולי פתאום אחליט לוותר על השדרוגי PC לטובת שדרוגי שלט הפס5.
כרגע זה עוד אם ואם, אם תהיה תמיכה ואם זה באמץ כזה וואו כמו שאומרים, אבל לכל הפחות זה מעניין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2020, 13:27

אם זה באמת מצויין, אני משער שזה יגיע באמצע הדור ל-XSX באיזה שדרוג שלט אמצע הדור כמו שהם עשו בדור האחרון וכתוצאה מזה ל-PC. הלוואי וההבדל כל כך גדול, שאני אעדיף לקנות משחקים לפס5 מאשר ל-3080RTX :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 אוקטובר 2020, 13:37

כמו שאמרתי אני סקפטי שזה עד כדי כך משנה משחק, ובכלל בתחילת דור גם סוני וגם מיקרוסופט ידועים בדחיפת פיצ'רים שמתבררים כמיותרים בהמשך, אבל הרשמים *ממש* חיוביים וכמעט מכל מקור אפשרי. זה כבר ממש מסקרן..

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים